• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

pooyan_S

Registered User
لایک‌ها
1,361
کلا مویس قابل دفاع نیست
ولی از بازی امروز حداقل مشخصه که بازیکن های یونایتد همگی افت محسوسی داشتند پس تنها تقصیر مویس نیست
امروز باید همه رو عوض می کرد چون یک بازیکن خوب نداشتیم
احتمالا از این به بعد مشکلات روانی هم بازیکن ها رو میگیره و از اونجا مویس مربی چندان بزرگی هم نیست توی جمع کردن همین ها هم گیر می کنه
ولی با توجه به اینکه خروجی تو تابستون نداشتیم تیم نباید به این روز می افتاد ولی خوب هیچ بازیکنی 50% ظرفیتشم بازی نمی کنه همه افتضاح هستند
نمیدونم چه جوری می خواد جمعش کنه :|

منم خیلی نگرانم که چه کسی قراره این قضیه رو جمع کنه ، رسما مشکل روحی پیدا کردیم :(
دیدیم زاها حداقل فعلا حرفی برای گفتن نداشت. قابل توجه سینه چاکان زاها تو این تاپیک! شاید در آینده با بازی های بیشتر بهتر بشه ولی فعلا همینه.

در حال حاضر زمین و زمان دست به دست هم دادن تا نتیجه نگیریم. محرومیت، مصدومیت، برگردوندن توپ از روی خط با دست توسط آنیتا! و بدشانسی های دیگه.
برعکس اکثریت، من همچنان به مویس و این تیم اعتماد دارم. مطمئنم که بالاخره نوبت ما هم میشه. یه روزی میرسه که دیگه این همه اتفاق های بد همه با هم نمیفته.
بازی رو دیدی ؟
من یکی از مدافعانش بودم ولی مهرداد راست میگه جدا ، چرا باید برای همچین بازییی بیایم برای نباختن !؟

فکر میکنی با این مشکلات میتونه قضیه رو جمع کنه ؟

منم امیدوارم ولی نمیتونم تصورش رو هم بکنم که بتونه کاری کنه ...
گزارشگر بازی سوتون و سیتی در شبکه ورزش:
ساوتهمپتون بدموقعی به سیتی خورده و شاید همه تیمهای جزیره آرزوشون باشه با منچستر یونایتد بازی کنن
یه مشت حرومزاده ی کثافت توی اون صدا و سیما و گروه ورزش شبکه ی 3 نشستن که همگی از دم بی سوادن ، مرتیکه نمیتونه اسم بازیکنارو تلفظ کنه نمیدونه فُلان بازیکن از کجا اومده بعد شروع میکنه به ذوق کردن که چقدر خوبه طرفدارای یونایتد دارن اشک میریزن !!!

حالم ازشون به هم میخوره

pooyan_S

Registered User
لایک‌ها
1,361
کل زندگیم شاید چند تا دلخوشی باشه و چند تا چیز باشن که بتونن ناراحتم کنن، اعصابم رو بریزن به هم ، داغونم کنن و خلاصه از کار و زندگی بندازنم !
کل زندگیمُ تعطیل میکنم که بازی های یونایتد رو ببینم .

اونم که به این روز افتاده :|

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
کل زندگیم شاید چند تا دلخوشی باشه و چند تا چیز باشن که بتونن ناراحتم کنن، اعصابم رو بریزن به هم ، داغونم کنن و خلاصه از کار و زندگی بندازنم !
کل زندگیمُ تعطیل میکنم که بازی های یونایتد رو ببینم .

اونم که به این روز افتاده :|

بخدا من هم مثل شما هستم. روزی که یونایتد بازی داره من خیلی کارها رو تعطیل میکنم و الان واقعا عصبانی هستم از این وضعیت. مویس در حد یونایتد نیست.

Silvan

Registered User
لایک‌ها
1,172
گواردیولا هم آدم بسیار ضعیفیه شخصیت شکننده ای داره من اعتقادی بهش ندارم گواردیولا الان داره نون بایرن هاینکس و مهره های خوبش رو می خوره
درست توی بارسلونا با مهره های طلایی موفق بود ولی 4 سال طول نکشیده به قدری از فوتبال زده شد که 1 سال کلا از دنیای حرفه ای مربیگری فرار کرد در حالی که موفقیتهای زیادی هم به دست آورده بود می تونست فرگوسن بارسلونا باشه و دهها سال در این تیم مربیگری کنه ولی به سرعت شونه خالی کرد
فرگوسن آدمی که در شکست و پیروزی همواره محکم پای تیمش ایستاد و هیچ وقت تزلزلی نشون نداد هیچ مربی برای جانشینیش وجود نداره مگر یکی از دستیاران یا دست پرورده های خودش که با تفکرات فرگوسنی آشنا باشن

والا اگه پپ همچین مربی بود کل دنیا از چلسی تا سیتی و از من یو تا بایرن دنبالش نبودند... جدایی پپ هم سر این بود که پپ پیکه، فابرگاس، داوید ویا و دنی آلوز رو نمی خواست...خواهشا پپ رو با مویس مقایسه نکنید.

pooyan_S

Registered User
لایک‌ها
1,361
مردک میگه هواداران درک میکنن نمیدونم دوره ی تغییراتِ و من توقع این ننیجه رو داشتم !!!!!!بعد میگه که مشکل از عدم خلق موقعیته !

واقعا باحاله ...

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
توجیه میکنه دیگه

چی بگه. داغون کرده تیم رو حالا یه چیزی میگه به اسم دوره تغییرات. بابا بارسا هم مربیشو از دست داد. مربی جدید اون چرا بهانه دوره تغییرات رو نمیاره ؟

===========================

دوستمون میگه گواردیولا مربی نیست.

خواهشا برید بازی بایرن و برمن رو ببنید. چه گلهایی میزنن. یکی از یکی ترکیبی تر. گل ششمشون اصلا یه چیز عجیبی بود که تماشاگرهای حریف هم براشون دست میزدن.

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
باید مویس رو اخراج کنن!
از همون اول هم اشتباه کردن مویس رو اوردن..

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
@ مهرداد و پویان
در مورد زاها، مسلمه که مثل یانوزای فوق العاده نیست. که اگه بود مطمئنا همیشه تو 11 تا بود. ولی قطعا بازیکن خوبیه و با بازی کردن و تجربه بدست آوردن بهتر میشه. ولی تو این اوضاع الان تیم مویس باید یه نفر رو بازی بده صرفا برای اینکه تجربه کسب کنه!؟ خیر، اولویت با باتجربه ها و بازیکن های عالی مثل یانوزای هست.

در مورد بازی، من تقریبا از دقیقه 60 دیدم که همون اوایلش ضربه سر اورا با دست از روی خط برگردونده شد! متاسفم که هیچ کسی تا الان بهش اشاره ای نکرده.
ما امروز رونی، کاگاوا، کریک و گیگز رو نداشتیم. هیچ کسی رو نداشتیم که وسط زمین میدون داری کنه. مهم تز از همه کریک که نبودش به شدت تو چند بازی اخیر به چشم میومد. بهش میگیم استاد کریک به مسخره ولی واقعا بهترین هافبک مون هست.
چرا میگی برای نباختن اومده بودیم تو زمین!؟ میشه بگی ترکیب اولیه بازی چطور باید می بود که می گفتیم برای برد اومده!؟
من هم اندازه شما ناراحتم چرا که رو 6 امتیاز حساب کرده بودم ولی همچنان دلیلی برای صحبت از تعویض مربی ندارم. معذرت میخوام ولی صحبت از تعویض مربی خنده دارترین موضوع این چند صفحه اخیره.

دو نکته رو بگم. اول، همونطور که فرگوسن و چند روز پیش مورینیو گفت تنها تیمی که میتونه به کورس قهرمانی برگرده و حتی قهرمان بشه منچستر یونایتده. من هم همین اعتقاد رو دارم. شما رو نمیدونم.
دوم باز هم همون جمله معروف کیروش که قبلا هم گفتم. "مهم نیست چه اتفاقی در طول فصل میفته. وحشت زده نشید!"

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
والا اگه پپ همچین مربی بود کل دنیا از چلسی تا سیتی و از من یو تا بایرن دنبالش نبودند... جدایی پپ هم سر این بود که پپ پیکه، فابرگاس، داوید ویا و دنی آلوز رو نمی خواست...خواهشا پپ رو با مویس مقایسه نکنید.

چلسی و سیتی که کارشون همینه در طی سالها چند تا مربی اسم و رسم دار آوردن اکثرا هم ناموفق بودن و اخراج شدن , جدایی پپ هم به کنار این یک سال از دنیای حرفه ای فوتبال کنار می کشه و رسما اعلام می کنه خسته شده نشان از شخصیت ضعیفش داره
کسی هم مویس رو با پپ مقایسه نکره مویس که اصلا آدم حساب نمیشه ولی پپ هم به درد منچستر نمی خوره چون بعید نیست دو سه سال بعد در اوج (اگه توی منچستر جواب می داد) بگه دوباره به استراحت احتیاج داره و بزاره بره و پشت تیم رو خالی کنه
منچستر بیشتر به افرادی نیاز داره که در عین توانمندی بهش وفادار بمونن منچستر به راهکار دائمی و بلند مدت نیاز داره نه تسکین موقت

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
در مورد بازی، من تقریبا از دقیقه 60 دیدم که همون اوایلش ضربه سر اورا با دست از روی خط برگردونده شد! متاسفم که هیچ کسی تا الان بهش اشاره ای نکرده.

این هند رو داور ندید! کمک داور هم ندید!!

داور
لجن یه پنالتی رو برای منچستر نگرفت
...

آقا امیر راجع به پنالتی تو پستهای قبلی صحبت شده بود که پستهای مربوطه رو نقل قول کردم.

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
آقا امیر راجع به پنالتی تو پستهای قبلی صحبت شده بود که پستهای مربوطه رو نقل قول کردم.

صحبت از پنالتی رو دیدم ولی فکر کردم روی یه صحنه دیگه ای بوده که من ندیدم.

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
سوال مهم الان اینه، مویس نیم فصل دوم را با منچستر به روی خواهد دید؟

من که شک دارم. گواردیولا هم یه زمانی همه کوچیکش میکردند و میگفتند این بارسا رو هر کسی به دست بگیره فلان میکنه. دیدیم پپ که رفت بارسا همون بارسا نموند و بایرن الان چه بازی میکنه.

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
یه خبر خوب نصفه و نیمه اینکه چلسی باخت اونم به استوک! سیتی و ساوتهمپتون هم امتیازات رو تقسیم کردن
بعد از تساوی مقابل تاتنهام گفتیم که همه چیز تموم شده و ... حالا فرض کنید بعدش اگه ما این دو تا بازی مقابل اورتون و نیوکاسل رو می بردیم بدون احتساب اون امتیازات مفت از دست رفته مقابل ساوتهمپتون و کاردیف تا رتبه ی پنجم می تونستیم بالا بیاییم
بنظرم هنوز هم میشه به رقابت برگشت حداقل بخاطر رتبه ی آبرومندانه تر

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
چلسی و سیتی که کارشون همینه در طی سالها چند تا مربی اسم و رسم دار آوردن اکثرا هم ناموفق بودن و اخراج شدن , جدایی پپ هم به کنار این یک سال از دنیای حرفه ای فوتبال کنار می کشه و رسما اعلام می کنه خسته شده نشان از شخصیت ضعیفش داره
کسی هم مویس رو با پپ مقایسه نکره مویس که اصلا آدم حساب نمیشه ولی پپ هم به درد منچستر نمی خوره چون بعید نیست دو سه سال بعد در اوج (اگه توی منچستر جواب می داد) بگه دوباره به استراحت احتیاج داره و بزاره بره و پشت تیم رو خالی کنه
منچستر بیشتر به افرادی نیاز داره که در عین توانمندی بهش وفادار بمونن منچستر به راهکار دائمی و بلند مدت نیاز داره نه تسکین موقت

خب به نظر شما یکی مثل گیگز یا مایک فیلان نمیتونستن وفادار باشن. گیگز واقعا میتونست سرمربی بهتری باشه. کمکهاش هم اسکولز و نویل باشن

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
@ مهرداد و پویان
در مورد زاها، مسلمه که مثل یانوزای فوق العاده نیست. که اگه بود مطمئنا همیشه تو 11 تا بود. ولی قطعا بازیکن خوبیه و با بازی کردن و تجربه بدست آوردن بهتر میشه. ولی تو این اوضاع الان تیم مویس باید یه نفر رو بازی بده صرفا برای اینکه تجربه کسب کنه!؟ خیر، اولویت با باتجربه ها و بازیکن های عالی مثل یانوزای هست.

ما امروز رونی، کاگاوا، کریک و گیگز رو نداشتیم. هیچ کسی رو نداشتیم که وسط زمین میدون داری کنه. مهم تز از همه کریک که نبودش به شدت تو چند بازی اخیر به چشم میومد. بهش میگیم استاد کریک به مسخره ولی واقعا بهترین هافبک مون هست.
چرا میگی برای نباختن اومده بودیم تو زمین!؟ میشه بگی ترکیب اولیه بازی چطور باید می بود که می گفتیم برای برد اومده!؟
من هم اندازه شما ناراحتم چرا که رو 6 امتیاز حساب کرده بودم ولی همچنان دلیلی برای صحبت از تعویض مربی ندارم. معذرت میخوام ولی صحبت از تعویض مربی خنده دارترین موضوع این چند صفحه اخیره.

دو نکته رو بگم. اول، همونطور که فرگوسن و چند روز پیش مورینیو گفت تنها تیمی که میتونه به کورس قهرمانی برگرده و حتی قهرمان بشه منچستر یونایتده. من هم همین اعتقاد رو دارم. شما رو نمیدونم.
دوم باز هم همون جمله معروف کیروش که قبلا هم گفتم. "مهم نیست چه اتفاقی در طول فصل میفته. وحشت زده نشید!"
من هم با شما موافق بودم، بازی با اورتون بد نبودیم، اما این بازی کاملاً حرف های دوستان رو تأييد میکرد، برای همین هم من تا اینجا هییچی نگفتم، تیم اصلاً روحیه پیروزی طلبیو به کل از یاد برده، دوستان از حرف های گزارشگرا و کارشناسای صدا و سیما یا الجزیره بد میگن، اما اگه واقعیتو بخوایم ببینیم بی راه نمیگن، تیم ها نه تنها دیگه از اومدن و بازی کردن تو اولدترافورد ترسی ندارن، بلکه برعکس، به لطف وضعیت روحی که مویس ایجاد کرده همه برای برد میان!!
همه یونایتدو یه تیم بحران زده میبینن که راحت میشه ازش امتیاز گرفت، از این شکل بازی کردنشون جلوی ما مشخصه، وقتی دقیقه 60 بن آرفا رو میاره تو زمین یعنی اومده تو اولترافورد که ببره!
من هم حامی مویس بودم و تا حدودی هستم هنوز هم (چون با تعویض مربی مخالف اونم وسط فصل) اما واضحه که اقتدار لازم رو نداره.
شخصیت تیم رو متزلزل کرده این مرد.
این حقیقتیه که حتی یکی مثل من که از اول حامیش بوده باید قبول کنه....

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
خب به نظر شما یکی مثل گیگز یا مایک فیلان نمیتونستن وفادار باشن. گیگز واقعا میتونست سرمربی بهتری باشه. کمکهاش هم اسکولز و نویل باشن

منم میگم آوردن مویس اشتباه بود بهتر بود یکی از همون دست پرورده های خود فرگوسن کارش رو ادامه می داد یا حداقل فرگوسن واسه جانشینی خودش دستیارانش رو تربیت می کرد نمی دونم چرا مویس رو آورد شاید شباهتهایی بین خودش و مویس دیده ولی وقتی تیمی با سبکی موفقه یه مربی بیاد یه سبک دیگه روش پیاده کنه که معلوم نیست جواب بده یا نه اصلا کار درستی نیست
منچستر فرگوسن کاملا با حوصله و پخته بازی می کرد ولی این سبکی که مویس وارد تیم کرده باعث شده تیم بسیار احساسی و سراسیمه بازی کنه شخصیت سست و ضعیف مویس هم یه جورایی وارد شخصیت تیمی منچستر شده

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
جدای از تمام ناراحتی و عصبانیت ها بخاطر این نتایج یه جورایی دلم برای مویس هم می سوزه مخصوصا اون اواخر بازی که روی اوت دستی چطور دستپاچه توپ رو خواست به بازیکنش بده ولی اون بازیکن کثیف نیوکاسل مانعش شد و جلوش ادا درآورد فشار بسیار سنگینی روی مویس قرار داره حداقل توی اورتون یه ثبات و احترامی داشت ولی اینجا شده آواره
بنده خدا دلش می خواد جایگزین شرفتمندانه ای برای رئیس باشه ولی عاجزه توانش رو نداره هم از دستش عصبانیم هم دلمم براش می سوزه

بالا