pooyan_S
Registered User
- نوشتهها
- 1,948
- لایکها
- 1,361
کلا مویس قابل دفاع نیست
ولی از بازی امروز حداقل مشخصه که بازیکن های یونایتد همگی افت محسوسی داشتند پس تنها تقصیر مویس نیست
امروز باید همه رو عوض می کرد چون یک بازیکن خوب نداشتیم
احتمالا از این به بعد مشکلات روانی هم بازیکن ها رو میگیره و از اونجا مویس مربی چندان بزرگی هم نیست توی جمع کردن همین ها هم گیر می کنه
ولی با توجه به اینکه خروجی تو تابستون نداشتیم تیم نباید به این روز می افتاد ولی خوب هیچ بازیکنی 50% ظرفیتشم بازی نمی کنه همه افتضاح هستند
نمیدونم چه جوری می خواد جمعش کنه :|
منم خیلی نگرانم که چه کسی قراره این قضیه رو جمع کنه ، رسما مشکل روحی پیدا کردیم
بازی رو دیدی ؟دیدیم زاها حداقل فعلا حرفی برای گفتن نداشت. قابل توجه سینه چاکان زاها تو این تاپیک! شاید در آینده با بازی های بیشتر بهتر بشه ولی فعلا همینه.
در حال حاضر زمین و زمان دست به دست هم دادن تا نتیجه نگیریم. محرومیت، مصدومیت، برگردوندن توپ از روی خط با دست توسط آنیتا! و بدشانسی های دیگه.
برعکس اکثریت، من همچنان به مویس و این تیم اعتماد دارم. مطمئنم که بالاخره نوبت ما هم میشه. یه روزی میرسه که دیگه این همه اتفاق های بد همه با هم نمیفته.
من یکی از مدافعانش بودم ولی مهرداد راست میگه جدا ، چرا باید برای همچین بازییی بیایم برای نباختن !؟
فکر میکنی با این مشکلات میتونه قضیه رو جمع کنه ؟
منم امیدوارم ولی نمیتونم تصورش رو هم بکنم که بتونه کاری کنه ...
یه مشت حرومزاده ی کثافت توی اون صدا و سیما و گروه ورزش شبکه ی 3 نشستن که همگی از دم بی سوادن ، مرتیکه نمیتونه اسم بازیکنارو تلفظ کنه نمیدونه فُلان بازیکن از کجا اومده بعد شروع میکنه به ذوق کردن که چقدر خوبه طرفدارای یونایتد دارن اشک میریزن !!!گزارشگر بازی سوتون و سیتی در شبکه ورزش:
ساوتهمپتون بدموقعی به سیتی خورده و شاید همه تیمهای جزیره آرزوشون باشه با منچستر یونایتد بازی کنن
حالم ازشون به هم میخوره