من یک مسئله ای ذهنم رو مشغول کرده چطور ما با همین نفرات نتیجه میگرفتیم درسته بازیکنها یک سال سنشون زیاد شده ولی تیم ترکیبی از بازیکنهای سن دار و جوان هست که این بالا رفتن سن هم به ضرره تیمه هم به نفعش خوب با این حساب خیلی نمیشه بالا رفتن سن و مشکل اصلی دونست من فکر میکنم مشکل جای دیگه است ما میگیم این بازیکن بده این بازیکن فلانه فلینه همین تاتنهام رو ببینید با بواس سوراخ بودند میشدن زنگ تفریح حالا گلرشون اشمایکل شده میتونستن بگن بواس چه تقصیر داره وقتی گلر بوقه
من نمیگم مویس مقصره همه ی باختهاست مشخصه که مویس خیلی با فرگی فاصله داره ولی ما به فکر جبران این فاصله نیستیم ما باید واقعیت رو قبول کنیم که مویس فردی با کاریزمای فرگی نیست حداقل الان نیست اگر بخواد اینجور بشه باید حداقل 20 سال بگذره و 40 تا جام بگیره که بشه یکی با شخصیت فرگی اما باید دید که چطوری میشه در این شرایط به تیم کمک کرد من فکر میکنم 2 فصل باید بگذره مویس نفرات مورد نظرشو بگیره و بعد قضاوت کنیم ولی اگر مویس 2 فصل بگذره و بگه اینها بازیکنان مورد نظر من نیستن خودش مقصره اون حتی برای گرفتن بازیکن در این فصل هم موقعیت لازم و فرصت لازم رو داشت چطور میشه اریکسون با این قیمت کم میره تاتنهام ولی ما..... اینها تقصیر مویس نیست چون کار نقل و انتقالات رو کس دیگه ای انجام میده ولی مویس هم نقش بزرگی داره چون لیست رو اون میده و اولویت ها رو اون تعیین میکنه سنگ بزرگ نشان نزدنه واقعاً ما برنامه و سیاستی برای جایگزینی فرگی نداشتیم و نمیشه از فرگی هم انتظار داشت حتی بعد از خودش هم برای باشگاه سیاست گذاری کنه من فکر میکنم که تنها راه برون رفت از این اوضاع بازبینی همه چیز از اوله و وقت دادن به مویس برای یارگیری و بعد از اون محک جدی این مربی که اون موقع هی بهانه ای دستش نیست
اما حالا آخر خط من هوادار یونایتدم همیشه صدر بودیم و من قهرمانی میخوام نمیگم همین فصل ولی نمیتونم 20 سال منتظر بمونم.......
باتو جان هیچ کسی مثل سرالکس نیست. هیچوقت هم نخواهد شد. من مویس رو با فرگی کبیر یا مورینیو و گواردیولا مقایس نمیکنم اما میتونم با اشخاصی مثل سیمئونه و پوچتینو و مارتینز و راجرز که مقایسه اش کنم. تیمهای اونا رو ببین.
سیمئونه تیمش داره تنه میزنه به بارسونا ، پوچتینو درسته میبازه از چلسی با اون همه ستاره اما بازی تیمشو ببین که نیمه اول چطور چلسی رو تو زمین خودشون حبس کرده بودن.
بازی اورتون رو ببین . همین امروز خدایی مستحق برد بودن. 2 تا تیر افقی و عمودی زدن. کلی موقعیت داشتن. راجرز هم که به جز سوارز و جرارد دیگه ستاره شاخصی نداره. اما با یه سری بازیکن که اکثرشون شاگرد بنیتز و کنی دالگلیش هم بودن ببین چطور داره نتیجه میگیره.