• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
به حساب نمیارن نه ! ازش حساب نمیبرن ...
اینکه رونی بین این همه بازیکن داره میدرخشه فقط از خوب بودنش نیست ... از بد بودن بقیه هم هست ...

رونی الان در پستش برترین بازیکن جزیره ست ربطی به بد بودن بقیه نداره حتی از اون اوزیلی که ادعا می کردن باهوش ترین بازیکن جهانه هم بیشتر پاس گل داده
رونی پاسهای بلندی میده که اوزیل و امثالش توی خواب هم نمی بینن
و اینکه رونی میاد در دفاع هم شرکت می کنه بر خلاف اکثر بازیکنان جنبه های دفاعی عالی داره در مواقعی که تیم نیاز به کمک داشته باشه در کارهای دفاعی هم شرکت می کنه

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
این شکست شاید باعث شد سر کیسه شل بشه ...

کلورلی
اسمالینگ
والنسیا

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
بله اگه تعداد تلاشهای والنسیا رو هم به صورت انفرادی در نظر بگیریم شاید 20 دفعه سانتر میکنه. اما چه سانتری ؟ یا بلوک میشن یا اینقدر تند و تیزن که فایده ای ندارن.

اون طرف اریکسن یه سانتر کرد به گل تبدیل شد. درسته اسمالینگ احمق سوتی داد اما توپ رو سر مهاجم بود. اما والنسیا رو خدایی در نظر بگیرید از اول فصل تا الان که نیم فصله چند تا سانتر منجر به گل داشته؟ یا ساده تر بگیم. سانتری که مهاجم ما بتونه ضربه سر بزنه روش

pooyan_S

Registered User
لایک‌ها
1,361
درست میگه صادق خان

بازیکنا از فرگی ترس داشتن ولی از مویس ترسی ندارن

اون کاریزمای لازم رو نداره مویس

ولی این بازی ربطی به مویس نداشت

تاکتیک خوب بود مهره ها فوق العاده بی مصرفن

ویدیچ کاپیتانمونه دوستش داریم ولی برای من مهم تر از یونایتد نیست اگر لازم باشه باید بذارنش کنار یا اورا!

مهرداد خان فردیناند خودش بدتر از ایناس

نبود جونز واقعا احساس میشه

در ضمن دقت کردید که گفتم دخیا افت کرده هر دو گل روی جایگیری ضعیف دخیا بود!

سيواي بازي پيشش و همين ٢ ٣تا سيو اين بازي و يادت نره افشين!
به نظرم توقع نداشت دفاع اينقدر احمقانه عمل كنه روي گلا!

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
مهدی جان بخدا مربی موثره. شما فقط تو زمین رو میبینی اما من میگم اینکه این بازیکنا این همه داغونن دلایلش فقط شخصی نیست. اینا تمریناتشون درست نیست.

الان همین تاتنهام مگه همون تیمی نبود که 6 تا و 5 تا میخورد . چرا مربیش عوض شد تغییر کرد ؟ اینکه 5 6 تا بازیکن خط دفاع ما یه دفعه داغون شدن (یا مصدوم یا ضعیف) همش گرو مسائل انفرادی نیست. کار اماده سازی اینا مشکل اساسی داره.

من نمیگم شخص مویس. کادر فنی... مربیهایی که کنار دست مویس هستند خوب نیستند. حداقل تا الان که خوب نبودن

کاملا موافقم

اخه مگه بچه بازیه فیل نویل بیاد بشه دستیار!!!!

اقایون بعضی پستا خنده دار هست

یعنی واقعا تا قبل این بازی به قهرمانی امید داشتین؟! من به سهمیه امید داشتم که اونم با این نتایج داره کم رنگ میشه

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
این باخت به خوبی که داشت باعث شد مویس فکر نکنه بعد 6 برد خرید رو فراموش کنه . با این بازیکنان فقط و فقط فرگوسن میتونه قهرمانی بیاره . مویس شاهکار کنه سهمیه لیگ قهرمانان بگیره .
تیم نیاز به بازیکن داره و همه اینو میدونن .

جدول لیگ برتر :
اختلاف با صدر 11 امتیاز
اختلاف با لیگ قهرمانان 5 امتیاز

pooyan_S

Registered User
لایک‌ها
1,361
منم گفتم حساب نمیبرن! :blink:
همه بد نبودم، تامی خوب بازی کرد، ولبک خوب بود، یانوزای خوب بود، حتی یانگ و کاگاوا هم مؤثر بودن!
ضمناً بد بازی کردن چند تا بازیکن بعید میدونم ربطی به حساب بردن از مربی داشته باشه!

يه بازيكن مثه اورا نميتونه اين همه بازي رو توي ٣٢ ٣سيالگي فيكس بازي كنه ...واقعا نياز به كمك داره!
بازيكن روز بد داره روز خوب داره!!

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
مهدی جان بخدا مربی موثره. شما فقط تو زمین رو میبینی اما من میگم اینکه این بازیکنا این همه داغونن دلایلش فقط شخصی نیست. اینا تمریناتشون درست نیست.

الان همین تاتنهام مگه همون تیمی نبود که 6 تا و 5 تا میخورد . چرا مربیش عوض شد تغییر کرد ؟ اینکه 5 6 تا بازیکن خط دفاع ما یه دفعه داغون شدن (یا مصدوم یا ضعیف) همش گرو مسائل انفرادی نیست. کار اماده سازی اینا مشکل اساسی داره.

من نمیگم شخص مویس. کادر فنی... مربیهایی که کنار دست مویس هستند خوب نیستند. حداقل تا الان که خوب نبودن
من که نگفتم مربی موثر نیست ولی بعضی وقتها اتفاقاتی توی فوتبال می افته که از دست مربی خارجه
من با بازی های گذشته منچستر مویس کار ندارم با بازی امشب کار دارم که نه به مویس باختیم نه دلایل فوتبالی هر چند دفاع و دخیا نیمه ی دوم بد بودن ولی با اون توپهایی که نرفت توی گل تاتنهام راحت می شد اشتباهات دفاع رو جبران کرد
فوتبال رو ما بازی کردیم ولی نتیجه رو تاتنهام برد

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
من یک مسئله ای ذهنم رو مشغول کرده چطور ما با همین نفرات نتیجه میگرفتیم درسته بازیکنها یک سال سنشون زیاد شده ولی تیم ترکیبی از بازیکنهای سن دار و جوان هست که این بالا رفتن سن هم به ضرره تیمه هم به نفعش خوب با این حساب خیلی نمیشه بالا رفتن سن و مشکل اصلی دونست من فکر میکنم مشکل جای دیگه است ما میگیم این بازیکن بده این بازیکن فلانه فلینه همین تاتنهام رو ببینید با بواس سوراخ بودند میشدن زنگ تفریح حالا گلرشون اشمایکل شده میتونستن بگن بواس چه تقصیر داره وقتی گلر بوقه

من نمیگم مویس مقصره همه ی باختهاست مشخصه که مویس خیلی با فرگی فاصله داره ولی ما به فکر جبران این فاصله نیستیم ما باید واقعیت رو قبول کنیم که مویس فردی با کاریزمای فرگی نیست حداقل الان نیست اگر بخواد اینجور بشه باید حداقل 20 سال بگذره و 40 تا جام بگیره که بشه یکی با شخصیت فرگی اما باید دید که چطوری میشه در این شرایط به تیم کمک کرد من فکر میکنم 2 فصل باید بگذره مویس نفرات مورد نظرشو بگیره و بعد قضاوت کنیم ولی اگر مویس 2 فصل بگذره و بگه اینها بازیکنان مورد نظر من نیستن خودش مقصره اون حتی برای گرفتن بازیکن در این فصل هم موقعیت لازم و فرصت لازم رو داشت چطور میشه اریکسون با این قیمت کم میره تاتنهام ولی ما..... اینها تقصیر مویس نیست چون کار نقل و انتقالات رو کس دیگه ای انجام میده ولی مویس هم نقش بزرگی داره چون لیست رو اون میده و اولویت ها رو اون تعیین میکنه سنگ بزرگ نشان نزدنه واقعاً ما برنامه و سیاستی برای جایگزینی فرگی نداشتیم و نمیشه از فرگی هم انتظار داشت حتی بعد از خودش هم برای باشگاه سیاست گذاری کنه من فکر میکنم که تنها راه برون رفت از این اوضاع بازبینی همه چیز از اوله و وقت دادن به مویس برای یارگیری و بعد از اون محک جدی این مربی که اون موقع هی بهانه ای دستش نیست

اما حالا آخر خط من هوادار یونایتدم همیشه صدر بودیم و من قهرمانی میخوام نمیگم همین فصل ولی نمیتونم 20 سال منتظر بمونم.......

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805

پویان جان دفاع دفعه اولش نیست که اینطوری سوتی میده. من اقلا امیدوارم این شکست ها باعث بشه اینا تو ژانویه بازیکن خوب جذب کنن. اعصابمون خورد شد بخدا.

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,858

البته سیو هاش چیز خاصی نبودن توپا رفتن همونجایی که بود

دخیا شده مثل فصل اولش !!! از لحاظ روحی ضعیفه

بیخود نیست بیشتر از خرید هافبک خرید دفاع چپ مد نظره! با خرید یه هافبک طراح عالی کریک و فلچر و فلینی میتونن به عنوان هافبک دفاعی بازی کنن و جونز بره مرکز دفاع

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
چیزی که مشخصه اینه که الان خرید دفاع میانی و کناری ارجحیت داره به خرید بازی ساز،خیلی هم ارجحیت داره

مشکل بازی سازی رو میشه با خلاقیت بازیکنامون مثل یانوزای یا رونی درست کرد،اما دفاع رو نه،باید حتما دست به کار بشن،اگه به فکر آبرو و وجهه تیم هستن باید سر کیسه رو شل کنن و دو تا دفاع بخرن تا مشکل خط دفاع حل بشه

تیم الان از همون دفاع تحت فشار هست،اینکه تو اکثر بازیا رو به عقب بازی میکنن به خاطر اینه که دفاع مجبورشون میکنه رو به عقب بازی کنن،4 تا دفاعمون اندازه 2 تا دفاع روی هم کارایی ندارن و این ضعف باید با بازیکنا تو پستای دیگه پر بشه،همینه که تیم میکشه عقب

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
من یک مسئله ای ذهنم رو مشغول کرده چطور ما با همین نفرات نتیجه میگرفتیم درسته بازیکنها یک سال سنشون زیاد شده ولی تیم ترکیبی از بازیکنهای سن دار و جوان هست که این بالا رفتن سن هم به ضرره تیمه هم به نفعش خوب با این حساب خیلی نمیشه بالا رفتن سن و مشکل اصلی دونست من فکر میکنم مشکل جای دیگه است ما میگیم این بازیکن بده این بازیکن فلانه فلینه همین تاتنهام رو ببینید با بواس سوراخ بودند میشدن زنگ تفریح حالا گلرشون اشمایکل شده میتونستن بگن بواس چه تقصیر داره وقتی گلر بوقه

من نمیگم مویس مقصره همه ی باختهاست مشخصه که مویس خیلی با فرگی فاصله داره ولی ما به فکر جبران این فاصله نیستیم ما باید واقعیت رو قبول کنیم که مویس فردی با کاریزمای فرگی نیست حداقل الان نیست اگر بخواد اینجور بشه باید حداقل 20 سال بگذره و 40 تا جام بگیره که بشه یکی با شخصیت فرگی اما باید دید که چطوری میشه در این شرایط به تیم کمک کرد من فکر میکنم 2 فصل باید بگذره مویس نفرات مورد نظرشو بگیره و بعد قضاوت کنیم ولی اگر مویس 2 فصل بگذره و بگه اینها بازیکنان مورد نظر من نیستن خودش مقصره اون حتی برای گرفتن بازیکن در این فصل هم موقعیت لازم و فرصت لازم رو داشت چطور میشه اریکسون با این قیمت کم میره تاتنهام ولی ما..... اینها تقصیر مویس نیست چون کار نقل و انتقالات رو کس دیگه ای انجام میده ولی مویس هم نقش بزرگی داره چون لیست رو اون میده و اولویت ها رو اون تعیین میکنه سنگ بزرگ نشان نزدنه واقعاً ما برنامه و سیاستی برای جایگزینی فرگی نداشتیم و نمیشه از فرگی هم انتظار داشت حتی بعد از خودش هم برای باشگاه سیاست گذاری کنه من فکر میکنم که تنها راه برون رفت از این اوضاع بازبینی همه چیز از اوله و وقت دادن به مویس برای یارگیری و بعد از اون محک جدی این مربی که اون موقع هی بهانه ای دستش نیست

اما حالا آخر خط من هوادار یونایتدم همیشه صدر بودیم و من قهرمانی میخوام نمیگم همین فصل ولی نمیتونم 20 سال منتظر بمونم.......

باتو جان هیچ کسی مثل سرالکس نیست. هیچوقت هم نخواهد شد. من مویس رو با فرگی کبیر یا مورینیو و گواردیولا مقایس نمیکنم اما میتونم با اشخاصی مثل سیمئونه و پوچتینو و مارتینز و راجرز که مقایسه اش کنم. تیمهای اونا رو ببین.

سیمئونه تیمش داره تنه میزنه به بارسونا ، پوچتینو درسته میبازه از چلسی با اون همه ستاره اما بازی تیمشو ببین که نیمه اول چطور چلسی رو تو زمین خودشون حبس کرده بودن.

بازی اورتون رو ببین . همین امروز خدایی مستحق برد بودن. 2 تا تیر افقی و عمودی زدن. کلی موقعیت داشتن. راجرز هم که به جز سوارز و جرارد دیگه ستاره شاخصی نداره. اما با یه سری بازیکن که اکثرشون شاگرد بنیتز و کنی دالگلیش هم بودن ببین چطور داره نتیجه میگیره.

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
دلم برای رابین تنگ شده ربات صلیبی پاره میکرد الان خوب شده بود لعنت ببه اون فیفا دی ها لعنت به هاواردوب لعنت به بد شانسی به خدا دیوونه شدیم رفت

همه دست به دست دادن تیم نابود شه رونی واقعا معلوم نیست چی کار میکنه بیچاره دفاع میکنه حمله میکنه کم مونده وایسه تو گل

ادم عصبی میشه به مویس بد بیاره میگه خود من

ولی انصافا دستش بستس پارسال هم مشکل دفاع رو داشتیم

این 80 ملیون رو بده حتما کوینتراو رو بخره تو اورپا هم بازی نکرده میتونه کمکمون کنه

یه بازی ساز بخره 2تا دفاع وسط خوب بیاره

pooyan_S

Registered User
لایک‌ها
1,361
پویان جان دفاع دفعه اولش نیست که اینطوری سوتی میده. من اقلا امیدوارم این شکست ها باعث بشه اینا تو ژانویه بازیکن خوب جذب کنن. اعصابمون خورد شد بخدا.

به خدا منم نگفتم دفاع خوبه! دفاع فاجعه است! فرديناند لههه! ويديچ لههه! اصن وضعيه!

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
رونی الان در پستش برترین بازیکن جزیره ست ربطی به بد بودن بقیه نداره حتی از اون اوزیلی که ادعا می کردن باهوش ترین بازیکن جهانه هم بیشتر پاس گل داده
رونی پاسهای بلندی میده که اوزیل و امثالش توی خواب هم نمی بینن
و اینکه رونی میاد در دفاع هم شرکت می کنه بر خلاف اکثر بازیکنان جنبه های دفاعی عالی داره در مواقعی که تیم نیاز به کمک داشته باشه در کارهای دفاعی هم شرکت می کنه

مقایسه نکردیم داداش ...
وگرنه یه نیم فصل رو نمیشه با چندین فصل و اخت شدن با فرهنگ ورزشگاه و... یکی کرد !

نمیخوام بحث کنم فقط چطور فصل قبل که رونی چندان درخششی نداشت منچستر به جام رسید ؟
این یعنی وابسته نبودن تیم ... که هم ونگر و هم فرگوسن خوب بلد بودن همچین کاری رو ...

بیخیال ما رفتیم ... شرمنده باعث رنجش شدیم ...

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
این تیم یکی مثل مورینیو رو میخواست. من اگه امسال میدونستم مورینیو اینقدر اروم میشه که واقعا هم شده و جنجالسازی هاش کم میشه ارزو میکردم بیاد یونایتد

تیم داره اون شخصیت قهرمانیشو از دست میده. وقتی این اتفاق بیفته دیگه نمیشه درستش کرد. میشه یه چیزی مثل لیورپول که باید 20 سال جون بکنی تا شاید فرجی بشه. (البته میدونم لیورپول امسال قهرمان نمیشه چون سیتی و چلسی نمیذارن)

اگه همین تیم دست مورینیو بود مطمئن باش الان جز 3 تای اول بود. این مدافعا و بازیکنا که سوتی میدن همش بعد فنی نیست. از نظر روحی روشون درست کار نمیشه. تیم باید به گونه ای باشه که از اول میاد تو زمین گربه رو دم حجله بکشه. نه اینکه 2 تا سانتر کنه و بعدش 2 تا گل بخوره و یه دفعه یادشون بیفته که ای وای. داریم میبازیم.... ابرومون رفت

rhdan

Registered User
لایک‌ها
2,716
همه دست به دست دادن تیم نابود شه رونی واقعا معلوم نیست چی کار میکنه بیچاره دفاع میکنه حمله میکنه کم مونده وایسه تو گل
اره واقعا!
سرگل دوم خوردیم دیدی کجا بود؟ دیدی وقتی طرف توپو ارسال کرد همون موقع توپ نرسیده بود به مهاجمشون یه داد کشید؟
همش تو زمین بالا پایین می پره! :(

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
مقایسه نکردیم داداش ...
وگرنه یه نیم فصل رو نمیشه با چندین فصل و اخت شدن با فرهنگ ورزشگاه و... یکی کرد !

نمیخوام بحث کنم فقط چطور فصل قبل که رونی چندان درخششی نداشت منچستر به جام رسید ؟
این یعنی وابسته نبودن تیم ... که هم ونگر و هم فرگوسن خوب بلد بودن همچین کاری رو ...

بیخیال ما رفتیم ... شرمنده باعث رنجش شدیم ...
رونی از سالهای پیش هم درخشش خودش رو داشته واسه همینه که چهارمین گلزن برتر منچستره الان هم در اوجه
فن پرسی در اوج + فرگوسن می تونه دلایل کافی برای قهرمانی سال پیش باشه هر چند رونی هم موثر بود به عنوان بازیکن مکمل و موقعیت سازیهایی که برای فن پرسی ایجاد می کرد

بالا