• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اخباردنیای خودرو ...

acostic

Registered User
لایک‌ها
756
به گزارش پایگاه خبری اسپانیایی زبان «کوباسی»؛ شهروندان کوبایی پس از مطلع شدن از قیمت خودروهای وارداتی بسیار متعجب شدند و آن ها را بسیار بالا ارزیابی کردند.

برای مثال شهروندان این کشور برای خرید خودروی 206 می بایست هشتاد و پنج هزار دلار پرداخت کنند.

در سال جدید میلادی مردم کوبا پس از 55 سال برای نخستین بار توانستند به خرید و فروش انواع وسایل نقلیه مبادرت ورزند.

بسیاری از مردم کوبا معتقد بودند که با لغو قانون مصوب 1962 مبنی بر ممنوعیت حق خرید و فروش بازارهای راکد این کشور از این حالت خارج می شوند اما در حال حاضر قیمت ها به هیچ عنوان با درآمد های این افراد همخوانی ندارد.

به گزارش تسنیم، در حال حاضر شهروندان کوبایی تنها می توانند همان اتومبیل های روسی و آمریکایی دهه 50 را استفاده کنند.

کوبا به علت دارا بودن آرمان های کمونیستی دارای سیستمی اقتصادی می باشد که حق مالکیت تنها برای دولت به شمار می رود. اما رکود اقتصادی در این کشور و تحریم های 50 ساله ی آمریکا باعث شده است که دولت این کشور تغییراتی را در سیستم اقتصادی خود ایجاد کند.

LambOfChips

Registered User
لایک‌ها
1,757
سامولیکم

امسال داج جشن صد سالگی خود را برپا می‌کند. به همین منظور دو نسخه ویژه از چارجر و چلنجر را به بازار خواهد فرستاد. این خودروهای ویژه، از عناصر منحصر به فرد از جمله رنگ قرمز خاص، چرخهای آلومینیومی 20 اینچی، علائم یادبود 100 سالگی، سوئیچ مخصوص و کیت ویژه و کتاب یادبود بهره می‌برند

fxjg03par99vvpv43cw.jpg
gly7v1orvw3b099t46kq.jpg
pqf6srwtp47slshh4q9.jpg
lr3133lmgki0i5hsd8v.jpg
s6sw0mpd7wih98kg1msw.jpg
gpdywn0toc7a51ddlqu.jpg

دوج چارجر 20144 به یاد دوج استراز 1914 (Dodge Est. 1914) علاوه بر اسپویلر عقب، نشانهای 100 و چرم NAPPA و کنسول جدید و شیفتر تعویض دنده از روی فرمان و تشک‌های ویژه کف با موتوری به قدرت 300 اسب بخار از شش سیلندر V شکل 3.6 لیتری و گیربکس اتوماتیک هشت سرعته برخوردار است. البته برای تشنگان سرعت، موتور V8 به حجم 5.7 لیتر نیز مهیاست که 370 اسب بخار نیرو در چنته دارد. همه اضافات این نسخه ویژه 2200 دلار آب می‌خورند

e6a085gqu0ge9zqprrgi.jpg
di87jypy1owvrfuvdtz.jpg
19vkprk4cfe9fgw41y.jpg
gvivs054fgzq7sircqzo.jpg
wht4usozx7yr4wq3fgx.jpg
6h7v0edbsld4e8uhn8y.jpg

همانند چارجر، دوج چلنجر 100 سالگی هم از چرخهای جلا خورده آلومینیومی و تغییرات داخلی و تجهیزات مشابه سود می‌برد. این خودرو هم با همان موتور Pentastar V6 به حجم 3.6 لیتر اما با قدرت 305 اسب بخار و گیربکس شش سرعته دستی یا 5 سرعته خودکار و موتور V8 مشابه چارجر و با قیمتی بیش از 2500 دلار بالاتر از مدل استاندارد عرضه می‌شود.

6hknssrv5duug9flusgo.jpg
py8duswfgmx7n85zd84g.jpg
zgid0mf4tihk7ktwxt.jpg
g567tndvb0f3r8bp2cwg.jpg
cctgobdnv869oelbhwpj.jpg

به نظر میرسد داج برنامه نسخه Aniiversary برای دیگر محصولات خود ندارد و به چلنجر و چارجر بسنده کرده است.

aj72iag8lllkgdogdfz1.jpg

radical2boy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
125
ریدی با اون تاپیک زدنت! کدوم ایرانی ای مییاد عکس های خود انیورساری رو بذاره !!! من از خوده سایت خریدم عکس هارو بَبَخ!
نه بابا؟
فاکتور خریدتو نشون بده بینیم!

radical2boy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
125
این 5مین باره که داری به من میگی بابا!

آره zAAArt ! اونم نشون یه Noob یی مثل تو بدم! بروکی.......

آخه خیلی دوست دارم به فرزند خوندگی قبولت کنم
eghfal.gif

انقدر اینجا خالی نبند واسه خلق الله
میگه رفتم از سایتش خریدم!
فکر کردی اینجا همه مثل خودت شادمغزن؟
همه چرت و پرتات و باور می کنن؟
تا کی می خوای اینجا به شعور مخاطب توهین کنی؟

LambOfChips

Registered User
لایک‌ها
1,757
آخه خیلی دوست دارم به فرزند خوندگی قبولت کنم
eghfal.gif

انقدر اینجا خالی نبند واسه خلق الله
میگه رفتم از سایتش خریدم!
فکر کردی اینجا همه مثل خودت شادمغزن؟
همه چرت و پرتات و باور می کنن؟
تا کی می خوای اینجا به شعور مخاطب توهین کنی؟

تو به من داری میگی بابا بعد اومدی میگی دوض دارم به فرزند خوندگی قبولت کنم!:D چی میگی فرزند خونگی :دی

مگه حلیمت بچه نمیسازه:دی

پی پی مغز برو اون تاپیکی که اون شادفکر زده رو با تاپیک من مقایسه کن! بعد ... .

اینجا برنامه 7 نیست جناب مخاطب:D الان چه توهینی میبینی!

LambOfChips

Registered User
لایک‌ها
1,757
استارتر خواهشا اینقدر Fart نگو! فقط بلدی فییییییش کپی کنی zaaart پیست کنی! دریغ از 1ذره اطلاعات!

اوالا که بعد 50سال واردات خودرو در کوبا آزاد شده اونم با تعرفه 20% ! نه اینکه این چیزی که شوما میگی!

دوما 206 از سال 2005ـه که تولید نمیشه هیچ جای دنیا جز ایران!

سوما کوبا تو چند ریحن ـه GM سهام داره ولی اجازه تولید تو کشور خودشو نداره و لی نیروی کار زیادی دارن تو GM

چهارما ماشین های آمریکایی حاظر در کوبا تو اون دهه فقط مخصوص خوده اون منطقه بوده از لحاظ فنی هم متفاوت بوده

به عنوان مثال این بیوک 58رو هیج جای دنیا نمیتونی پیدا کنی جز کوبا

6hg4laonumtp0qf25nuf.jpg

radical2boy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
125
تو به من داری میگی بابا بعد اومدی میگی دوض دارم به فرزند خوندگی قبولت کنم!:D چی میگی فرزند خونگی :دی

مگه حلیمت بچه نمیسازه:دی

پی پی مغز برو اون تاپیکی که اون شادفکر زده رو با تاپیک من مقایسه کن! بعد ... .

اینجا برنامه 7 نیست جناب مخاطب:D الان چه توهینی میبینی!

اینجا رو دریاب که زدم سرتاپا قهوه ایت کردم

http://www.forum.persiantools.com/threads/یک-دستگاه-کونیگزگ-ccx-به-فروش-می-رسد.503610/

LambOfChips

Registered User
لایک‌ها
1,757
LOL از این تاپیک ها زیاد اومده رفته که تبدیل به ایزی لایفت کردم

دنیات از پشت مانیتور خیلی قشنگ ــــه ها:دی

لینک ها رو اگه من نذارم از کوجات میخوای دربیاری بنده ی پلاستیکی خودا جایی جز یونت نداری:دی

دوما هم داره میگه کونیگزگ! ! اونم با اینگیلیسی!

گنده تر از تورو کردم تو فاضلاب اونم تو تی تی! اومدی تو پی تی میخوای بدی دست من!

acostic

Registered User
لایک‌ها
756
پس از عرضه بنزین یورو 4 در تهران، مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش اعلام کرد، در سال 1394 کل بنزین مصرفی تهران مطابق با استاندارد یورو 5 خواهد بود.

به گزارش ایرنا به نقل از روابط عمومی شرکت ملی پالایش و پخش، عباس کاظمی اظهار داشت: با توجه به ماهیت سوخت های فسیلی و گاز و نیز روند افزایشی تعداد خودروها، جایگزینی انرژی برق به جای سوخت های رایج مهمترین راهکار کاهش آلودگی هوا است.

مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش اضافه کرد: استقرار دولت الکترونیک با کاهش سفر، نقش موثری در کاهش آلودگی هوا خواهد داشت.

وی افزود: طی سال های 93 و 94 کل بنزین مصرفی تهران مطابق با استاندارد یورو 5 خواهد بود اما با توجه به تعداد خودرو های فعال در این شهر، توزیع بنزین یورو 5 به تنهایی برای حذف آلاینده ها از هوا کافی نیست.

مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش گفت: با وجود کاهش آلاینده ها در بنزین و سایر سوخت ها، میزان آلایندگی هوا به تناسب افزایش تعداد خودروها هر روز بیشتر می شود، انداختن تمام تقصیر آلودگی به گردن سوخت عملا مانع از دستیابی به یک راهکار جامع برای حل این معضل زیست محیطی و بهداشتی خواهد شد.

-mey3am-

Registered User
لایک‌ها
2,939
بجز شاسی و موتور بقیه قسمت های این وانت بار از یخ درست شده است. این خودرو یخی بیش از 2500 کیلوگرم وزن دارد و احتمالا تنها بدرد رانندگی در قطب میخورد.

بالا