• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفي انيميشن هاي جديد و قديمي دنيا

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
سلام سلام:)
خوب اميدوارم شب يلدا به همگی تون خوش گذشته باشه!;)
به منم هم بسی خوش گذشت.:D به لطف يکی از برادران من ورژن اصلی AnnE of Green Gables دستم رسيده بود که در اينجا از ايشون بی نهايت تشکر ميکنم:happy:، و خلاصه جاتون خالی ، 4 ساعت بی وقفه تا الان داشتيم AnnE ميديديم. واقعاً بدون سانسور ديدن لطف ديگه lی داره!:cool:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
راستی خوش قیافه ایا ;)
iagree.gif
ببين سپهر ، من ميگم هنوز جای اميدواری هست، تو هی بگو نه!:p:lol:
از همگی ممنون:blush:
شخصیت ایشون تا جایی که من دیدم صحت هردو مطلب را ثابت می کنه..:happy:
برادر اسفنديار، شما نسبت به اين حقير بيش از حد لطف دارين!
4_6_5.gif
4_18_4.gif
4_18_5.gif

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
اگر به نقشه خوب دقت کنی میتونی ببینیش(البته اسمش رو-banff)سمت چپ calgary یه شهریه در جنوب غربی آلبرتا که اتفاقا یکی از شهرهای مهم توریستی اون منطقه هم به شمار میره(همینه که خواهر فریدا از اونجا خوشش اومده) فکر کنم مرتفع ترین شهر کشور کاناداست.
دقيقاً درسته. :D
در مورده اسم ببخشيد من عادت دارم همونجور که تلفظ ميکنم بنويسم اينجوری ميشه!:blush::p
در مورده اينکه مرتفع ترين باشه نميدونم:eek: به نظرم jasper که عکس هاشو بعدن ميزارم مرتفع تر باشه!
راستش خوده ويکتوريا هم که من زندگی ميکنم يه شهر توريستی و بينهايت زيباست ولی بنف يه چيزه ديگه بود!:D;)

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
عکسای سفرت بسی زیبا بود ... هوس رفتن به دل طبیعت به سرم زد
ruminating.gif
خوشحالم خوشتون اومد، بقيه اش رو هم يه روز ديگه براتون ميزارم. :D
یه مقدار خنده داری در حدود 65 مگ از یه اپیزود
confused0072.gif
مال من ديروز تموم شد، اون اواخر سرعت به 52 kb رسيده بود که جای کلی ذوق کردن داشت:lol:. راستی فايل ها mkv هستن و 2 زبانه!:blink: بگزريم که من امروز چون داشتم يه کاره ديگه هم ميکردم گفتم بزار اينگيليسی گوش کنم که هی مجبور نباشم زيرنويس بخونم! دقيقاً بعده 2 دقيقه تقييرش دادم به ژاپنی:f34r:. واقعاً که اين امريکايی ها بلد نيستن دوبله کنن:blink: به قول آکی: it sucks!!!!!:hmm:

ولی داستان هم چنان تم تاريک خودشو جلو ميره و خيلی هم تند همه چيز اتفاق مياوفته و خودتون بايد قوه تخيلتون بالا باشه و نتيجه گيری کنين که آها مسلن اين اتفاق افتاده!:blink: چون همه چيز رو داره ميخوره! :eek: کارتون هنری همينه ديگه!:p

اونايی که انيميشن دوست دارن يا کار ميکنن بايد براشون جالب باشه چون همه چيز رو با سايه نشون ميده، ... نميشه درست توسيفش کرد، اولاً که هم چيز تيره هست و بعدش مثلاً هر فردی رو با يه رنگ نشون ميده، سبز، بنفش، ...:blink: تمام ضمينه هم که اکثراً سياه و قرمز هست يا سياه و زرد! :blink: به خشونتش هم کم کم عادت ميکنين!;)

رنگ زرد و سياه که ميدونين از نظر روانشناسی چه معنی اي ميده! بعلاوه اين خشونت نتيجه ميگيريم کارگردان ... :lol: ولی از شوخی گذشته فکر نکنم اين کارتون به درد تينيجر بخوره!!!:eek:
ولی کلهم کارون باهالی هست!:D

راستی سيمور flicker رو به عنوان يه چيز يا شخص چی معنی ميکنی؟:eek:
فریدا آواتار جدیدت مال soultaker عزیز منه؟ منم میـــخوام
w00t2.gif
نه، gundam seed destiny هست، افرن و کاگالی. راستی تا کجاا ديديش؟:eek: به اونجايی که اين دوتا قصد جون همو ميکنن و کاگالی افرن رو زخمی ميکنه رسيدی؟:D دقيقاً از همين جاهاش باهال ميشه!;)

Spoiler:f34r::
افرن کيرا رو ميکشه (البته به خيال خودش) بعدش نامزدش کيرا رو نجات ميده!!!:blink: خيلی خيلی ... خوب خدا رو شکر فارسيم هم داره يادم ميره:eek:، مسخره لغت خوبی نيست! سيمور ironic رو چی ترجمه ميکنی؟ خيلی ironic هست. خلاسه افرن رو هم کاگالی که قبلش ميخواستن هم ديگه رو بکشن نجات ميده:cool:! داستان تازه مهيج ميشه!:happy:
آهنگ en هم اینه (Sora no Mori de (by KOTOKO که پیدا نکردم. یعنی تو این سایت هست آهنگش ولی من نمی تونم دانلود کنم. شاید شما تونستین :D

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
راستی سریالی که اینا بازی کرده بودن رو هم فرستادید؟
نه خيلی زياد ميشد:(، بايد کارتون رو با 2 سری live action ميفرستادم. دفعه ديگه تو ليستم هست.;)
راستی به جز خاله های خواهر پرشيانا ، کسه ديگه اي مسافر نداره؟:eek:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
حالا عکس منه توفه رو میخواین چیکار:D باشه منم میزارم اما فعلا کابل پی سی ندارم:(
منم خيلی دلم ميخواد ببينم شماها چه جوری هستين!؟:rolleyes: آخه آدم از هر کسی يه شکلی تو ذهنش مجسم ميکنه، ميخوام ببينم چقدر درسته!:cool: البته حس کنجکاوی يا بهتر بگيم فضولی رو نبايد دست کم گرفت!:lol:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
اینجا یک نفر کشته مرده شامان کینگ (shaman king ) نداریم؟؟ همه این کارتونای قدیمی رو خوشتون میاد من چی کار وکنم ؟؟
ضمن خوشامدگويی :)
چرا، من يکيشم.:D هر شنبه صبح که کانال komo11 نشون ميده، پاشم.:p

اينم لينک تورنتش اگه کسی ميخواد دانلود کنه!;) 13 گيگ هست:blink:، سيد و پير هم داره.:happy:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
ببين تور و خدا من يه هفته مريض بودم، پي تي نيومدم، ببين اينجا چه خبر شده!! فکر کردم فقط چند صفحه برگردم عقب حله ولي مثل اينکه حالا حالا ها بايد برم
537.gif
پانتی، منم اين هفته مريض بودم ولی به جاش کلی کاربر فعال شدم:lol:، ببين چقدر سره همه رو درد آوردم!:cool:

راستی بگو چی؟ تو اين هفته که من نرفتم conan رفته چين! :eek:حالا براش email زدم اونا رو بهش گفتم ولی خبری ازش نيست!:( ببخشيد! شرمندت شدم.
4_9_6.gif

amgh_12

Registered User
لایک‌ها
0
کسی از دوستان دژ فضایی و کماندار نوجوان رو میتونه به من برسونه ؟

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
خوب من با اجازه فریدا خانم می خوام یه خرده نمک و فلفل با هم بپاشم که اینجا طوفان بشه و برم!!:D
اجازه من که دسته استاد بزرگواره:happy:
بابا جان من!!این کارتون های با جلوه های ویژه و نور پردازی های فانتزی و خیال پردازانه درام چیه دارید نیگا می کنید؟! آقا من رفتم اون کنشین رو یه چند قسمتشو دیدم..یا من استعداد کارتون دیدن ندارم یا شماها یه چیزیتون میشه!!
برادر فکر کنم کشين با روهيه شماا سازگاری نداره، شماا بايد کارتون های ملايم تری رو ببينين که لذت هم ببرين:happy:. به هر جهت جای تعجب داره که از کنشين کارتون شماره يک دنيا خوشتون نيومده!:blink: (راستی همگی توجه کنيد که rating کارتون death note پايين رفت و کنشين همچنان کارتون #1 بر مسند خود باقی مونده!:happy: )

Seen in part or in whole by 3147 users, rank: #31
Median rating: Masterpiece
Arithmetic mean: 9.1062 (Excellent+.10), std. dev.: 1.5746, rank: #28
Weighted mean: 9.0938 (Excellent+.09), rank: #26
Bayesian estimate: 9.0795 (Excellent+.07), rank: #1

قدیم این کارتون ها هرکدام یه داستان مجزا داشت..الان همگی به هم مربوط شده..یعنی مثلا از شونصد قسمتش یه ده تاشو نببینی سلسله وقایع را گم می کنی..
در مورد کارتون های قديمی که فرموديد، البته به جز بعضی خيلی قديمی ها بقيه همچنان روند سريالی داشتن!:eek: تا اونجا که من يادمه!
تازه بعد دیدنش هم هیچ حس خاصی بهت دست نمی ده..(شوخی)
کم لطفی ميکنين :f34r:
باز همون کارتون های قدیم که لطافت خاص خودشو داشت و یه پیغامی هم توش بود که هر کودکی با وجود کودکیش اونو می گرفت..
با اين قسمت حرفتون موافقم ، لطافت اين کارتون های جديد کم شده، البته ناپديد نشده هنوز کارتون هايی مثل glass mask, emma, ... رو داريم که سرشار از لطافت هستن!:)
بله اگه یکی بالای بیست سال بیاد اون کارتونهای خشن را ببینه بحثی توش نیست..ولی برای یک بچه تاثیر پذیر که دیگه چه گویم؟! بگذریم از صحنه های اروتیک برخی از اونا..:hmm:
اتفاقن ما يه روز يه بحث بلند بالا در ضمينه اينکه اين کارتون ها مال چه گروه سنی اي هستن کرديم، و متفق القول همگی رأی به بالای 18 سال داديم.:cool:
حالا اگه راست می گین بمن بگین کی اینو یادشه؟!:happy:
http://youtube.com/watch?v=GvVBQyJcvMA
منی که زبان انگلیسیم میشه گفت حرفی برای گفتن داره سه بار گوش کردم تا بفهمم تو اون 43 ثانیه دقیقا چی می گه؟! یکی از زیباترین کارتون های اون موقع..:happy: نمی دونم فریدا خانم اگه یه بار گوش کنه می تونه بفهمه دقیقا چی می گه؟!البته یادشون نخواهد اومد این کارتون چی هست..:D
من يادم بود مخصوصاً نخی که به سکه اش ميبست و هميشه از دسته همه کش ميرفت تو ذهنم کاملن مونده بود!

topcat.jpg

در مورد فهميدن ،فکر کنم گفته بودم که قوی ترين skill من listening هست. ممکنه معنی کلمه اي رو ندونم ولی ميفهمم چی ميگن و در اين مورد شايد بشه گفت 95% رو دفعه اول گرفتم، دليلش هم اينه که يکی از هابی های من گوش کردن و نوشتن lyrics آهنگ ها هست.:)
اصلا کی ماجراهای مرد شش میلیون دلاری که لی میجر توش بازی می کرد یادشه؟!:D
من اون موقع وجود خارجی نداشتم:lol: ولی تعريفشو از مادر و برادرم زياد شنيدم و دنبالش هم بودم که گيرش بيارم، ولی تا به الان که بی نتيجه بوده:(!
منتها دیدم دارین کم کم به مرز کارتونهای دوره کودکی و نوستالژی من نزدیک میشین گفتم یه خودی نشان بدم..:lol:
ما خوشحال ميشيم اينجا ببينيمتون :happy:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
کسی از دوستان دژ فضایی و کماندار نوجوان رو میتونه به من برسونه ؟
دژ فضايی رو برادر فرنک اشتاين دارن دانلود ميکنن ، مثله اينکه تا وسط هاش پيش رفتن ولی تا اونجا که من ميدونم رابين رو کسی نداره.:(

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
منم اين هفته مريض بودم ولی به جاش کلی کاربر فعال شدم:lol:
راستی چرا هیچکس به من تبریک نمیگه ؟
whocares.gif

من امروز گفتم بزار اينگيليسی گوش کنم که هی مجبور نباشم زيرنويس بخونم! دقيقاً بعده 2 دقيقه تقييرش دادم به ژاپنی:f34r:. واقعاً که اين امريکايی ها بلد نيستن دوبله کنن:blink: به قول آکی: it sucks!!!!!:hmm:
goodposting.gif

راستی سيمور flicker رو به عنوان يه چيز يا شخص چی معنی ميکنی؟:eek:
سيمور ironic رو چی ترجمه ميکنی؟ خيلی ironic هست.
flicker یکی از معنی هاش میشه همین " فیلم و سینما و TV " ( مخصوصا فیلم قدیمی ) ... یکی از معنی هاش هم میشه : gay (!!) ... یا ...
2lcmff6.gif

//
ironic هم که میشه یه حرفی یا چیزی که کنایه داره ، معنی جانبی داره ، یا حتی طعنه داره ..
نه، gundam seed destiny هست، افرن و کاگالی. راستی تا کجاا ديديش؟:eek: به اونجايی که اين دوتا قصد جون همو ميکنن و کاگالی افرن رو زخمی ميکنه رسيدی؟:D دقيقاً از همين جاهاش باهال ميشه!;)
من دیشب می خواستم gundam رو ببینم وقت نشد ...
mornincoffee.gif

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
چرا از مايكل نايت و اون ماشين قشنگش چيزي نگفتيد؟ يا Dallas ...Falcon Crest ...The Bold and the Beautiful
آخ جون منم اينا رو يادمه! کانال Star TV اون زمانا نشون ميداد، منم به جای درس خوندن فقط پای ماهواره نشسته بوم و سريال نگاه ميکردم:D
ولي خوب نمي تونم بگم انيميشنهاي جديد بدن چون اونها هم نقاط قوت خودشون رو دارن و همينطور طرفدارهاي خاص خودشون رو.
اهين اهين (کلاه قرمزی):p
پي نوشت: امروز دوباره بعد از سالها قسمت اول كارتون Lady Lady رو ديدم و دوباره مثل اون سالها گريه كردم!:hmm:
کجاا ديديش خواهر؟ بازم کانال عرب؟ چرا من کانال عرب ندارم ؟؟؟:hmm::hmm::hmm:
آخی کلی يادش کردم!:(

vlady1.jpg
vlady2.jpg
vlady3.jpg

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
whocares.gif
4_11_8.gif
wow تبريکات فراوان من همين الان ديدم! 2 تاجه شدی! مبارک باشه
36_1_75.gif
. من شيرينی ميخوام:D
flicker یکی از معنی هاش میشه همین " فیلم و سینما و TV " ( مخصوصا فیلم قدیمی ) ... یکی از معنی هاش هم میشه : gay (!!) ... یا ...
2lcmff6.gif
نه... معنی يه چيزی که اصل نباشه رو نميده؟:eek:
من دیشب می خواستم gundam رو ببینم وقت نشد ...
mornincoffee.gif
اولش تا قسمت 15 بايد صبور باشی :p

Arianna

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
11
سلام فريدا جان!
چند تشكر خاص براي

1. قرار دادن همه آهنگهاي آپلود شده در يك پوشه
2.قرار دادن عكسهاي وسوسه كننده و رنگارنگ انيميشنها (من واقعا دلم غنج ميزنه نگاشون مي كنم!:rolleyes: )
3.قرار دادن عكسهاي زيباي سفرتون كه واقعا جالب بودند و به قول يكي از دوستان آدم رو به هوس سفر مينداخت!

و The last but not the least

قرار دادن عكس زيباي خودتون! :cool:

واقعا !!!YOU ARE GORGEOUS

:blush:

مرسي!

Arianna

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
11
آخ جون منم اينا رو يادمه! کانال Star TV اون زمانا نشون ميداد، منم به جای درس خوندن فقط پای ماهواره نشسته بوم و سريال نگاه ميکردم:D

اهين اهين (کلاه قرمزی):p

کجاا ديديش خواهر؟ بازم کانال عرب؟ چرا من کانال عرب ندارم ؟؟؟:hmm::hmm::hmm:
آخی کلی يادش کردم!:(

vlady1.jpg
vlady2.jpg
vlady3.jpg

آره كانالهاي كشورهاي عربي. كانال عرب نداري؟ يعني هيچوقت فيلمهاي كانال mbc2 رو نمي بيني؟ خيلي توپه 24 ساعت !Movie اگه كانال يك mbc رو بتوني پيدا كني اونجا هم كارتونهاي دوبله شده ميذاره. تو بين كارتونهاي دوبله شده عربي اونايي كه دوبله كويت هستند تعريفي ندارند (به استثناي جورجي البته) ولي اونايي كه دوبله اردن و لبنان و سوريه هستند بد نيستند. مخصوصا همين ليدي ليدي رو اردن خيلي خوب دوبله كرده. صداي لين واقعا بهش مياد! :happy:
راستي اهنگهاي ژاپني اين كارتون يادت هست؟ واي...خيلي قشنگ بودن! مخصوصا قسمت آخرش كه لين مسابقه رو مي بره! هوس كردم دوباره بشنومشون!

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
اگر به نقشه خوب دقت کنی میتونی ببینیش(البته اسمش رو-banff)سمت چپ calgary
یه شهریه در جنوب غربی آلبرتا که اتفاقا یکی از شهرهای مهم توریستی اون منطقه هم به شمار میره(همینه که خواهر فریدا از اونجا خوشش اومده) فکر کنم مرتفع ترین شهر کشور کاناداست.

مرسی از توضیحات. اسمش یه کم شبیه اسامی آلمانیه :D

اصطلاح خوشگل برای خانم ها و خوش تیپ برای آقایون استفاده میشه..
وقتی در ادبیات فارسی می گین خوش قیافه یعنی خوشگل نیست ولی ملیح و با نمکه!!
یعنی یه درجه خفیف پایین تر از خوشگلی!!
...

:blink:

خب من منظورم همون خوشگل بود :D

whocares.gif

اتفاقا من این روزا تو این فکر بودم که باید خیلی وقت پیش کاربر فعال فرهنگ و هنر می شدی. ولی اینو تازه دیدم. در هر حال مبارکه شَدید :D

مال من ديروز تموم شد، اون اواخر سرعت به 52 kb رسيده بود که جای کلی ذوق کردن داشت:lol:. راستی فايل ها mkv هستن و 2 زبانه!:blink: بگزريم که من امروز چون داشتم يه کاره ديگه هم ميکردم گفتم بزار اينگيليسی گوش کنم که هی مجبور نباشم زيرنويس بخونم! دقيقاً بعده 2 دقيقه تقييرش دادم به ژاپنی:f34r:. واقعاً که اين امريکايی ها بلد نيستن دوبله کنن:blink: به قول آکی: it sucks!!!!!:hmm:
هورا ... پس تموم شد ... بی صبرانه منتظرم به خصوص با اوصاف اخیر تو
sign0162.gif

در مورد دوبله افتضاح آمریکاییا کاملا موافقم. فکر کنم علت اصلی اینکه از Tsuikihime خیلی خوشم نیومد همون دوبله بدش بود
12.gif

راستی تا کجاا ديديش؟:eek: به اونجايی که اين دوتا قصد جون همو ميکنن و کاگالی افرن رو زخمی ميکنه رسيدی؟:D دقيقاً از همين جاهاش باهال ميشه!;)
راستش اینکه تازگیا تو مود دیدن کارتون فضایی نبودم. الان دلم خون میخواد :D

افرن کيرا رو ميکشه (البته به خيال خودش) بعدش نامزدش کيرا رو نجات ميده!!!:blink: خيلی خيلی ... خوب خدا رو شکر فارسيم هم داره يادم ميره:eek:، مسخره لغت خوبی نيست! سيمور ironic رو چی ترجمه ميکنی؟ خيلی ironic هست.
فکر کنم ironic رو بشه گفت طنزآمیز.

راستی بابت آهنگ onegai sensei هم ممنون :D

RoOozbeh

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
25
قسمت جدید بلچ رو دیدین؟ کم کم داره هیجانش میره بالا

471bipv.jpg
29vax3b.jpg

اما هنوز به اوج خودش نرسیده به نظر من اوج بلچ از قسمتی شروع میشه که ایچیگو میره دنبال روکیا تا نجاتش بده
بعد از اون کم کم به نظر من افت کرد

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
30rla1l.jpg

يه کاربر فعال ديگه به جمعمون اضافه شد!
36_1_13.gif

شين يين جان تبريکات منو بپذير
23_28_11.gif

بالا