عکسای سفرت بسی زیبا بود ... هوس رفتن به دل طبیعت به سرم زد
خوشحالم خوشتون اومد، بقيه اش رو هم يه روز ديگه براتون ميزارم.
یه مقدار خنده داری در حدود 65 مگ از یه اپیزود
مال من ديروز تموم شد، اون اواخر سرعت به 52 kb رسيده بود که جای کلی ذوق کردن داشت:lol:. راستی فايل ها mkv هستن و 2 زبانه!:blink: بگزريم که من امروز چون داشتم يه کاره ديگه هم ميکردم گفتم بزار اينگيليسی گوش کنم که هی مجبور نباشم زيرنويس بخونم! دقيقاً بعده 2 دقيقه تقييرش دادم به ژاپنی:f34r:. واقعاً که اين امريکايی ها بلد نيستن دوبله کنن:blink: به قول آکی: it sucks!!!!!:hmm:
ولی داستان هم چنان تم تاريک خودشو جلو ميره و خيلی هم تند همه چيز اتفاق مياوفته و خودتون بايد قوه تخيلتون بالا باشه و نتيجه گيری کنين که آها مسلن اين اتفاق افتاده!:blink: چون همه چيز رو داره ميخوره!

کارتون هنری همينه ديگه!
اونايی که انيميشن دوست دارن يا کار ميکنن بايد براشون جالب باشه چون همه چيز رو با سايه نشون ميده، ... نميشه درست توسيفش کرد، اولاً که هم چيز تيره هست و بعدش مثلاً هر فردی رو با يه رنگ نشون ميده، سبز، بنفش، ...:blink: تمام ضمينه هم که اکثراً سياه و قرمز هست يا سياه و زرد! :blink: به خشونتش هم کم کم عادت ميکنين!
رنگ زرد و سياه که ميدونين از نظر روانشناسی چه معنی اي ميده! بعلاوه اين خشونت نتيجه ميگيريم کارگردان ... :lol: ولی از شوخی گذشته فکر نکنم اين کارتون به درد تينيجر بخوره!!!

ولی کلهم کارون باهالی هست!
راستی سيمور flicker رو به عنوان يه چيز يا شخص چی معنی ميکنی؟
فریدا آواتار جدیدت مال soultaker عزیز منه؟ منم میـــخوام
نه، gundam seed destiny هست، افرن و کاگالی. راستی تا کجاا ديديش؟

به اونجايی که اين دوتا قصد جون همو ميکنن و کاگالی افرن رو زخمی ميکنه رسيدی؟

دقيقاً از همين جاهاش باهال ميشه!
Spoiler:f34r::
افرن کيرا رو ميکشه (البته به خيال خودش) بعدش نامزدش کيرا رو نجات ميده!!!:blink: خيلی خيلی ... خوب خدا رو شکر فارسيم هم داره يادم ميره

، مسخره لغت خوبی نيست! سيمور ironic رو چی ترجمه ميکنی؟ خيلی ironic هست. خلاسه افرن رو هم کاگالی که قبلش ميخواستن هم ديگه رو بکشن نجات ميده

! داستان تازه مهيج ميشه!:happy:
آهنگ en هم اینه (Sora no Mori de (by KOTOKO که پیدا نکردم. یعنی تو این سایت هست آهنگش ولی من نمی تونم دانلود کنم. شاید شما تونستین