• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنایی با خوراکی ها (خوبی ها و بدی ها)

www.sitedesigngroup.ir

Registered User
تاریخ عضویت
2 دسامبر 2013
نوشته‌ها
221
لایک‌ها
25
فوائد خرما را بشناسید
مصرف رطب و خرما در هنگام افطار انرژی لازم را به سرعت در اختیار بدن قرار می‌دهد و مواد از دست رفته در طول روزه را جبران می‌کند.

خرما به علت سالم و طبیعی بودن و همچنین در بر داشتن مواد غذایی مفید برای سلامتی انسان، جزء جدایی ناپذیر سفره روزه داران به شمار می‌رود.
به گزارش فارس, تلویزیون العربیه در گزارشی به فواید مصرف خرما در ماه مبارک رمضان پرداخت و با بیان اینکه خرما گنج مواد غذایی است، افزود: در صورت وجود دو ماده غذایی با کالری یکسان، ‌مصرف خرما و رطب توصیه می‌شود.
این گزارش خرما را به علت سلامتی و طبیعی بودن و همچنین در بر داشتن مواد غذایی مفید برای سلامتی انسان جزء جدایی ناپذیر سفره روزه داران خواند و افزود: با مصرف خرما،‌ بدن انسان به مواد معدنی کمیاب و موثر در به تاخیر انداختن روند پیری دسترسی پیدا می‌کند.
بنابراین گزارش خرما به علت در بر داشتن انواع مواد معدنی، قند، ویتامین‌ها و اسید آمینه از مغذی ترین مواد غذایی به شمار می‌رود که در روند بازسازی عضلات بدن و کنترل فشار خون بالا تاثیر بالایی دارد. این گزارش حاکی است که خرما علاوه بر بهبود ناراحتی‌های سیستم گوارشی ضد یبوست کودکان نیز به شمار می‌رود و حتی مصرف کم آن نیز تاثیرات مفید بالایی بر جای می‌گذارد.
این گزارش با توصیه به مصرف کمتر خرما از سوی افراد دیابتی می‌افزاید: ‌هر 10 دانه خرما 305 کالری و هر 10 عدد رطب 136 کالری دارد ولی به نظر می‌رسد که رطب از میزان قند کمتری نسبت به خرما برخوردار است بنابراین با مصرف رطب می توان به همان میزان کالری دست یافت و در همان حال قند کمتری نیز وارد بدن می‌شود.
این گزارش می‌افزاید: مصرف رطب و خرما در هنگام افطار انرژی لازم را به سرعت در اختیار بدن قرار می‌دهد و مواد از دست رفته در طول روزه را جبران می‌کند. متخصصان تغذیه برای استفاده کامل از فواید خرما توصیه می‌کنند که از خوردن خرماهایی که به آنها مواد دیگری از جمله شکلات به آنها اضافه شده پرهیز شود.
پژوهش‌های جدید فواید قرار دادن خرما در برنامه غذایی روزانه را تایید می‌کنند. اصولا مصرف یک **** غذایی مناسب که شامل انواع میوه و سبزی باشد، به عنوان راهی برای کاهش خطر ابتلا به بیماری‌هایی نظیر سرطان شناخته شده است. مصرف خرما، روش شناخته شده‌ای برای درمان سرطان و سایر بیماری‌های عفونی است.
خرما می‌تواند با مهار رادیکال‌های آزاد، از تخریب مولکولی ناشی از این رادیکال‌ها جلوگیری کند. به نظر می‌رسد علت ابتلای بسیار کم ساکنان شبه جزیره عربستان در زمان‌های قبل به بیماری هایی نظیر تصلب شرایین، مرض قند و سرطان که تصور می‌شود ناشی از رادیکال‌های آزاد هستند، مصرف فراوان خرما باشد.
ترکیبات موجود در خرما، قادر به نابودی کامل رادیکال‌های سوپراکسیدانت هستند این عناصر که اصلی‌ترین رادیکال‌های آزاد در بیشتر سیستم‌های زیستی هستند، می‌توانند در بدن به گونه‌های فعالی، نظیر رادیکال هیدروکسیل، پرو کسیل و الکوکسیل تبدیل شوند. شیره خرما حتی رادیکال‌های هیدروکسیل را نیز نابود می‌کند.

جالب بود.
 

www.sitedesigngroup.ir

Registered User
تاریخ عضویت
2 دسامبر 2013
نوشته‌ها
221
لایک‌ها
25
6مورد از فواید مرکبات

مراقبت از پوست
مرکبات یک غذای کامل برای داشتن پوستی سالم است.
بیشتر مطالعات خواص شفابخش پرتقال را که به عنوان یک آنتی اکسیدان عمل می کند و شامل فلاوانن(ماده ای متبلور و بی رنگ)،آنتوسایانین،پلیفنولز و ویتامین است را تایید می کنند.پرتقال از احتمال خرایی رادیکالهای آزاد که توسط آنتی اکسیدان ها(به خصوص ویتامین ث که از قویترین آنتی اکسیدانهاست) جلوگیری می کند.این ساختار شیمیایی سلولهای شما را دگرگون می کند. زمانی که رادیکالهای آزاد سلولها را تخریب کردند به ویژه در پوست،نشانه های پیری ظاهر می شوند.تزریق ویتامین سی و کرم،یک درمان طییعی پوست است که توصیه می شود،آنها به جنگ رادیکالهای آزاد رفته و به برگرداندن آن به حالت اولیه کمک می کند و مصرف ویتامین سی باعث داشتن پوستی جوان،شادای،نرم می شود.

* داشتن استخوانهایی سالم

کلسیم و ویتامین د برای داشتن استخوانهایی سالم ضروری است.کلسیم برای ساختن و نگهداشتن استخوان لازم است ولی ویتامین د موردنیاز است زیرا بدن بدون کلسیم نمی تواند آن را جذی کند.اگرچه شیر گاو در گذشته به عنوان اولین غذای مورد نیاز برای داشتن استخوانهای قوی بود اما مطالعات نشان می دهد که بدن قادر به جذب هر دوی کلسیم و ویتامین د از طریق آب پرتقال به آسانی شیر است.امتیاز دیگر آب پرتقال این است که سرشار از ویتامین c است.آب پرتقال یک آنتی اکسیدان عالی است که جذب کلسیم برای بدن را آسان می کند.به خاطر داشته باشید که اسید استیک آب مرکبات می تواند باعث ساییدن مینای دندان شود بنابراین دندانهایتان را یک ساعت بعد از نوشیدن آب میوه مسواک نزنید.

* محافط قلب

پوست مرکبات شامل ترکیباتی مانند فلاون ها(PMF)،ماده ای که باعث تعادل در قند خون و کاهش کلسترول و سم زدایی کلیه می شود،می باشد.مطالعات نشان می دهد که فلاونهایی موجود در رنگ دانه های پرتقال و نارنگی قادر است کلسترول بد را بدون تغییر در میزان کلسترول خود کاهش دهد.درحقیقت پوست پرتقال،بهتر از داروهای موجود در بازار و بدون هیچ عوارض جانبی کلسترول خون را کاهش می دهد.

* توانایی هضم

در غذاهای چینی،پوست پرتقال به عنوان یک همراه(چاشنی) گوشت قرمز به کار می رود.دلیل این کار این است که،بر طبق طی چینی،پوست پرتقال به هضم غذاهای سنگین و چرب کمک می کند.یک توصیه برای هضم بهتر این است که هر روز را با آب لیمو آغاز کنید.آب یک لیموی فشرده را بگیرید و مصرف کنید.آب لیمو کمی اسید دار است که آبی که در روده شما می ماند را تصفیه می کند.یکی از فواید اصلی آب لیمو که برای سلامت بسیار مفید است کاهش وزن است.پس آب لیمو را هرگز فراموش نکنید.

* محافظ بینایی

آب مروارید،یک اختلال در چشم که معمولا با افزایش سن خود را نشان می دهد،معمولا نتیجه تخریب رادیکالهای آزاد است.آنتی اکسیدان موجود در مرکبات،تخریب شبکیه چشم که به وسیله رادیکال های آزاد به وجود آمده را خنثی می کند.مصرف بالای ویتامین E و C اگر با هم مورد استفاده قرار گیرد از آب مروارید جلوگیری می کند.

* تقویت کننده حالات

بیشتر افراد ویتامین سی را به پرتقال نسبت می دهند در حالیکه آنها حاوی فولات هستند که نقشی را در ایجاد سروتونین ایفا می کند.سروتونین همان ماده شیمیایی است که ایجاد کننده شادی در مغز است.مطالعات نشان می دهد که رایحه مرکبات،مانند لیموترش،لیمو،گریپ فروت،و پرتقال می تواند حالات شما را رو به بهبودی برده و انرژی شما را دو چندان کند.
امیدوارم از فواید سلامتی و لذیذ مرکبات در زمستان آینده لذت ببرید.
با سپاس فراوان.
 

www.sitedesigngroup.ir

Registered User
تاریخ عضویت
2 دسامبر 2013
نوشته‌ها
221
لایک‌ها
25
خواص زرد الو
زردآلو یک منبع بسیار خوب از ویتامین A و کاروتن ها است. کالری کمی دارد اما منبع غنی ای از فیبرهای رژیمی، ویتامین ها و املاح معدنی است. به بینایی بهتر کمک می کند و از بدن در برابر ابتلا به انواع سرطان ها محافظت می کند.

زردآلو

یک زردآلوی خنک، خوش مزه و طلایی – نارنجی رنگ در فصول گرم سال قلب را به لرزه می اندازد و کمتر کسی است که بتواند در برابر آن مقاومت کند.

زردآلو از نظر گیاه شناسی متعلق به خانواده ی روزاسه یا گل سرخیان است. اغلب زردآلوها از نظر اندازه یکسان هستند و چیزی در حدود ۴ تا ۵ سانتی متر قطر دارند و وزن شان حدود ۳۵ گرم است. از نظر ساختاری، کروی شکل است و دارای یک هسته ی مرکزی است که گوشت میوه آن را فرا گرفته است و دانه توسط یک پوسته ی سفت و سخت محصور شده است.

زردآلوی تازه و رسیده و پر آب، طعم شیرینی شبیه آلوی برقانی دارد. میزان مواد مغذی در میوه هایی که توسط آفتاب به طور طبیعی خشک شده اند از آن هایی که تازه هستند بیشتر است البته طبیعی است که میزان ویتامین C در آن ها کاهش یافته است.

دانه ها نیز خوراکی هستند و طعمی شبیه مزه ی بادام دارند. اما دقت داشته باشید که مصرف ۲ عدد از آن در روز کافی است. هسته هایی که تلخ هستند دارای سیانور می باشند و موجب مسمومیت و حتی افراط در آن موجب مرگ می شود.

از هسته ی زردآلو روغنی گرفته می شود که آن نیز برای اهداف خوراکی استفاده می شود.
زردآلو

فواید زردآلو

زردآلوهای تازه، کالری کمی دارند اما منبع غنی ای از فیبرهای رژیمی، ویتامین ها و املاح معدنی هستند.

* این میوه سرشار از فیتوکمیکال هایی است که موجب بهبود وضعیت سلامتی افراد می شود.

این فیتو کمیکال ها به پیشگیری از بیماری های قلبی کمک می کنند، LDL (کلسترول بد خون) را کاهش می دهند و نقش حفاظتی در برابر سرطان ها دارند.

* زردآلو یک منبع بسیار خوب از ویتامین A و کاروتن ها است. هر دو مورد ذکر شده دارای نقش آنتی اکسیدانی هستند و برای بینایی لازم و ضروری هستند.

ویتامین A همچنین برای حفظ سلامت غشای مخاطی و پوست لازم است. مصرف میوه های طبیعی غنی از کاروتن به حفاظت بدن در برابر سرطان های ریه و حفره ی دهانی کمک می کند.

* زردآلوهای تازه حاوی ویتامین C و دیگر آنتی اکسیدان طبیعی هستند. ویتامین C به افزایش مقاومت بدن در برابر عفونت ها (میکروبی و ویروسی و…) و پاکسازی رادیکال های آزاد اکسیژن مضر کمک می کند.

* این میوه همچنین منبع خوبی از مواد معدنی مانند پتاسیم، آهن ، روی ، کلسیم و منگنز می باشد. پتاسیم یک ماده ی معدنی برای سلامت قلب می باشد. در واقع این عنصر یک جزء مهم سلول ها و مایعات بدن می باشد که به کنترل ضربان قلب و فشار خون کمک می کند.

وجود آهن و ویتامین C در این میوه آن را انتخاب خوبی برای افراد مبتلا به کم خونی می سازد.

همان طور که در بالا ذکر شد زردآلو حاوی آنتی اکسیدان بالایی است. بیشترین میزان آنتی اکسیدان آن متعلق به فلاونوئید پلی فنولیک مانند لوتئین، زآگزانتین و بتاکریپتو گزانتین ها می باشد؛ مجموعه ی این ها موجب حفاظت بیشتر سلول ها در برابر رادیکال های آزاد اکسیژن که دلیل پیری، سرطان ها و بیماری های مختلف می باشند، می شود.

زآگزانتین، کاروتنوئیدی است که به طور انتخابی توسط سلول های شبکیه ای “لکه ی زرد” در چشم جذب می شود. بنابراین مصرف میوه هایی مانند زردآلو که غنی از زآگزانتین هستند به حفاظت چشم ها در برابر بیماری ماکولار وابسته به سن(AMRD)، مخصوصاً در افراد سالمند کمک می کند.

خرید و نگهداری زردآلو

زمان برداشت زردآلو معمولاً از اواسط اردیبهشت تا اواسط شهریور می باشد. میوه هایی را خریداری نمایید که دارای رنگ نارنجی – طلایی و دارای مزه ای خوب و بویی مطبوع و کمی سفت باشند و با فشار شست کمی فرو روند.

از خریداری زردآلوهایی که دارای رنگ زرد کم رنگ هستند و خیلی زود چیده شده اند پرهیز کنید.

زردآلوهای رسیده خوش مزه هستند و باید با احتیاط حمل شوند. آن ها را در یخچال در قسمت جا تخم مرغی نگهداری نمایید و تا حد امکان آن ها را سریع مصرف نمایید.


روش های آماده سازی

میوه های تازه را با آب سرد و با ملایمت بشویید و خیلی آرام آن را با یک پارچه ی نرم خشک نمایید.

* زردآلوهای رسیده را به طور کامل با پوست آن بخورید تا بیشترین فایده را از آن ببرید.

* تکه های خرد شده ی زردآلو را می توانید به سالادهای تان اضافه نمایید.

* زردآلوها همچنین برای تهیه مربا، شربت و ژله استفاده می شود.

* میوه هایی که در آفتاب به طور طبیعی خشک شده اند مانند کشمش می توانند در غذاهای مختلف استفاده شوند.
زردآلو

نکته ی قابل توجه


زردآلوهای خشک شده اغلب با سولفیت ها عمل آوری می شوند تا عمر طولانی تری داشته باشند و در برابر اکسیداسیون و بی رنگ شدن در طی خشک شدن مقاومت بیشتری داشته باشند مانند آن چه برای دیگر میوه های خشک مانند انجیر نیز اتفاق می افتد.

سولفیت که رنگ نارنجی روشن زردآلو را در طی فرایند خشک شدن تثبیت می کند موجب ایجاد حالت های حاد تنفسی در برخی افراد حساس مبتلا به آسم می شود. بنابراین افراد حساس به سولفیت می توانند در عوض از میوه های خشک بدون سولفور که قهوه ای رنگ هستند استفاده نمایند
ممنون/
 

www.sitedesigngroup.ir

Registered User
تاریخ عضویت
2 دسامبر 2013
نوشته‌ها
221
لایک‌ها
25

افراد عصباني كاهو بخورند
جام جم آنلاين: مريم مراداف متخصص تغذيه گفت: كاهو خواب آور و آرامبخش است و براي اشخاص عصباني و كساني كه مبتلا به بي‌خوابي هستند، مفيد است.

100919106268.jpg




اين متخصص تغذيه در گفت و گو با فارس، افزود: كاهو يك ماده تسكين دهنده و آرامبخش طبيعي، خواب آور است و براي هضم غذا مفيد است زيرا كاهو رقت خون را از بين مي‌برد و تصفيه‌كننده خون است.
وي گفت: كاهو داراي پتاسيم و منيزيم بالا است كه براي افراد فشار خوني مي‌تواند مفيد باشد.كاهو همچنين داراي آهن فراوان است و براي افرادي كه مبتلا به كم‌خوني هستند مفيد است.
مراداف گفت: كاهو، ضديبوست و خشكي مزاج، ملين، ادرار آور و براي زخم‌هاي مجاري ادرار و مثانه مفيد است. كاهو به عنوان بزرگترين عامل تصفيه خون در تسريع جريان خون و براي افراد ديابتي مي‌تواند مفيد باشد و يرقان، انسداد مجاري طحال و كبد را ازبين مي‌برد.
واقعا" ممنونم.
 

ibest

کاربر فعال ادبیات
تاریخ عضویت
16 جولای 2012
نوشته‌ها
14,900
لایک‌ها
11,874
محل سکونت
0098
استفاده کردیم
 

good day

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
17 آپریل 2014
نوشته‌ها
1
لایک‌ها
1
سن
37
ده غذای خوب، برای زمانی که به آنفلوانزا مبتلا می‌شوید

خوردن غذاهای خوب می‌تواند به شما جهت پیشگیری و درمان آنفولانزا کمک کند. ما شما را با ده غذای خوب، برای زمانی که به آنفلوانزا مبتلا می‌شوید آشنا خواهیم کرد.



1397304112.gif


بستنی یخی


1397291907.jpg


بستنی یخی می‌تواند درد، تورم، خشکی و خارش گلو را آرام کند و همچنین جلوی بی آب شدن بدن را بگیرد که کلید مبارزه با آنفلوانزا است. دریافت مقدار کافی مایعات می‌تواند مخاط را رقیق نگه داشته و به کاهش احتقان کمک نماید. بستنی یخی که 100% از آب میوه طبیعی تهیه شده باشد مصرف کنید تا مواد مغذی مهم را دریافت کنید و نه آب و شکر. طعم‌های سیب، انگور یا توت فرنگی را امتحان کنید.



ساندویچ بوقلمون


1397291948.jpg


بوقلمون حاوی پروتئین بدون چربی‌ای است که برای غذای خوب ضروری می‌باشد، اگر چه ممکن است این احساس را نداشته باشید، اما غذاخوردن می‌تواند انرژی مورد نیاز برای مبارزه با بیماری‌ها را به بدن شما بدهد. سس سیاه گیله (کران بری) را به عنوان طعم دهنده امتحان کنید.



آب سبزیجات


1397291989.jpg


تهیه و مصرف سالاد احتمالا یکی از آخرین چیزهایی است که در حال بهبودی از آنفلوانزا تمایلی به انجام آن دارید. به جای آن یک لیوان سبزیجات کم سدیم بنوشید. به این ترتیب هم آنتی اکسیدانهای تقویت کننده سیستم ایمنی مصرف کرده‌اید و هم به بدنتان آب رسانده‌اید. اگر هوس طعم شیرین کرده‌اید، آب میوه صد درصد طبیعی مصرف کنید.



سوپ مرغ


1397292027.jpg


با سوپ مرغ بدن را تغذیه و آب‌رسانی کنید. شواهد علمی وجود دارد که سوپ مرغ ممکن است به بهبودی کمک کرده و تاثیرات ضد التهابی خفیفی داشته باشد. مطالعات نشان می‌دهند که سوپ تند مرغ می‌تواند توانایی مژک‌ها (بخش مو مانند بسیار کوچک در مجرای بینی) را بهبود ببخشد و از بدن در مقابل ویروس‌ها و باکتری‌ها محافظت نماید.


سیر


1397292067.jpg


اگر به سیر علاقه داشته باشید، سیر می‌تواند انتخاب خوبی برای طعم دار کردن غذاهایی مانند سوپ باشد. مشخص شده است که سیر خواص ضد میکروبی و تقویت‌کنندگی سیستم ایمنی داشته و می‌تواند احتقان را در شما کمی تخفیف دهد.



زنجبیل


1397292110.jpg


از تهوع یا دل درد رنج می‌برید؟ زنجبیل داروی خانگی است که اغلب برای آرام کردن این علائم مورد استفاده قرار می‌گیرد. برخی از مطالعات بیان می‌کنند که زنجبیل ممکن است به مبارزه با التهاب کمک کند. آن را به صورت تازه یا پودر شده به غذاها یا نوشیدنی‌ها اضافه کنید.



چای داغ


1397292160.jpg


چای سیاه، سبز و اولونگ، آنتی اکسیدان‌هایی دارند که با بیماری مقابله می‌کنند. همچنین نفس کشیدن در بخار آن می‌تواند به کاهش احتقان کمک کند. یک قاشق عسل به چای اضافه کرده و یک لیمو را در آن بفشارید تا به آرام شدن گلو دردتان کمک کند. اگر کافئین شما را اذیت می‌کند می‌توانید از انواع گیاهی یا بدون کافئین استفاده کنید.



موز


1397292201.jpg


موزهای کامل، قطعه قطعه یا پوره، برای معده سبک است. در صورتی که دچار علائمی مانند تهوع، استفراغ و اسهال که اغلب در کودکان مبتلا به آنفلوانزا اتفاق میافتد، بوده‌اید، موز می‌تواند غذای مطمئنی برای شما باشد. موز(Banana) در کنار برنج(Rice)، سس سیب(Applesauce) و نان تست(Toast) **** غذایی برت (BRAT ) را تشکیل میدهد. این **** غذایی اغلب اولین غذایی است که پزشکان به افرادی که در حال بهبودی از آنفلوانزای معده هستند و آمادگی خوردن غذاهای جامد را دارند، پیشنهاد می‌کنند.



نان تست


1397292243.jpg


نان تست در **** غذایی برت وجود دارد و چیزی نیست که بتوان از آن چشم‌پوشی کرد. اگر می‌توانید غذایتان را مدیریت کنید، نان تست یا کراکر (نوعی نان خشک بدون شکر) را امتحان کنید. این مواد غذایی برای مبارزه با بیماری‌ها مناسب هستند به اضافه این که در کنار سوپ رشته مرغ کاملا مناسب بوده و خرد کردن آن در دهان می‌تواند شدت گرسنگی شما را در زمانی که معده تان غذای زیادی نمی‌تواند تحمل کند، کاهش دهد.



نوشیدنی‌های جایگزین غذا


1397292285.jpg


اگر اشت‌های شما بازگشته است، یکی از این نوشیدنی‌ها را امتحان کنید تا مطمئن شوید کالری‌ها و مواد مغذی مناسب را دریافت می‌کنید. به دنبال نوشیدنی‌های کم شکر بدون لاکتوز با حداقل 6 گرم پروتئین باشید. طعم‌هایی مانند توت فرنگی و شکلات می‌تواند دریافت مواد مغذی، کالری‌ها و ویتامین‌های ضروری را جذابتر کند.


منبع:
http://wiki.5040.ir/fa/content/article/2034.html
 

amirm2:D

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
23 می 2014
نوشته‌ها
28
لایک‌ها
18
کولا برای اسهال خوبه
 

garshasp dragon

Registered User
تاریخ عضویت
6 جولای 2014
نوشته‌ها
6,040
لایک‌ها
11,062
سن
35
ده غذای خوب، برای زمانی که به آنفلوانزا مبتلا می‌شوید

خوردن غذاهای خوب می‌تواند به شما جهت پیشگیری و درمان آنفولانزا کمک کند. ما شما را با ده غذای خوب، برای زمانی که به آنفلوانزا مبتلا می‌شوید آشنا خواهیم کرد.



1397304112.gif


بستنی یخی


1397291907.jpg


بستنی یخی می‌تواند درد، تورم، خشکی و خارش گلو را آرام کند و همچنین جلوی بی آب شدن بدن را بگیرد که کلید مبارزه با آنفلوانزا است. دریافت مقدار کافی مایعات می‌تواند مخاط را رقیق نگه داشته و به کاهش احتقان کمک نماید. بستنی یخی که 100% از آب میوه طبیعی تهیه شده باشد مصرف کنید تا مواد مغذی مهم را دریافت کنید و نه آب و شکر. طعم‌های سیب، انگور یا توت فرنگی را امتحان کنید.



ساندویچ بوقلمون


1397291948.jpg


بوقلمون حاوی پروتئین بدون چربی‌ای است که برای غذای خوب ضروری می‌باشد، اگر چه ممکن است این احساس را نداشته باشید، اما غذاخوردن می‌تواند انرژی مورد نیاز برای مبارزه با بیماری‌ها را به بدن شما بدهد. سس سیاه گیله (کران بری) را به عنوان طعم دهنده امتحان کنید.



آب سبزیجات


1397291989.jpg


تهیه و مصرف سالاد احتمالا یکی از آخرین چیزهایی است که در حال بهبودی از آنفلوانزا تمایلی به انجام آن دارید. به جای آن یک لیوان سبزیجات کم سدیم بنوشید. به این ترتیب هم آنتی اکسیدانهای تقویت کننده سیستم ایمنی مصرف کرده‌اید و هم به بدنتان آب رسانده‌اید. اگر هوس طعم شیرین کرده‌اید، آب میوه صد درصد طبیعی مصرف کنید.



سوپ مرغ


1397292027.jpg


با سوپ مرغ بدن را تغذیه و آب‌رسانی کنید. شواهد علمی وجود دارد که سوپ مرغ ممکن است به بهبودی کمک کرده و تاثیرات ضد التهابی خفیفی داشته باشد. مطالعات نشان می‌دهند که سوپ تند مرغ می‌تواند توانایی مژک‌ها (بخش مو مانند بسیار کوچک در مجرای بینی) را بهبود ببخشد و از بدن در مقابل ویروس‌ها و باکتری‌ها محافظت نماید.


سیر


1397292067.jpg


اگر به سیر علاقه داشته باشید، سیر می‌تواند انتخاب خوبی برای طعم دار کردن غذاهایی مانند سوپ باشد. مشخص شده است که سیر خواص ضد میکروبی و تقویت‌کنندگی سیستم ایمنی داشته و می‌تواند احتقان را در شما کمی تخفیف دهد.



زنجبیل


1397292110.jpg


از تهوع یا دل درد رنج می‌برید؟ زنجبیل داروی خانگی است که اغلب برای آرام کردن این علائم مورد استفاده قرار می‌گیرد. برخی از مطالعات بیان می‌کنند که زنجبیل ممکن است به مبارزه با التهاب کمک کند. آن را به صورت تازه یا پودر شده به غذاها یا نوشیدنی‌ها اضافه کنید.



چای داغ


1397292160.jpg


چای سیاه، سبز و اولونگ، آنتی اکسیدان‌هایی دارند که با بیماری مقابله می‌کنند. همچنین نفس کشیدن در بخار آن می‌تواند به کاهش احتقان کمک کند. یک قاشق عسل به چای اضافه کرده و یک لیمو را در آن بفشارید تا به آرام شدن گلو دردتان کمک کند. اگر کافئین شما را اذیت می‌کند می‌توانید از انواع گیاهی یا بدون کافئین استفاده کنید.



موز


1397292201.jpg


موزهای کامل، قطعه قطعه یا پوره، برای معده سبک است. در صورتی که دچار علائمی مانند تهوع، استفراغ و اسهال که اغلب در کودکان مبتلا به آنفلوانزا اتفاق میافتد، بوده‌اید، موز می‌تواند غذای مطمئنی برای شما باشد. موز(Banana) در کنار برنج(Rice)، سس سیب(Applesauce) و نان تست(Toast) **** غذایی برت (BRAT ) را تشکیل میدهد. این **** غذایی اغلب اولین غذایی است که پزشکان به افرادی که در حال بهبودی از آنفلوانزای معده هستند و آمادگی خوردن غذاهای جامد را دارند، پیشنهاد می‌کنند.



نان تست


1397292243.jpg


نان تست در **** غذایی برت وجود دارد و چیزی نیست که بتوان از آن چشم‌پوشی کرد. اگر می‌توانید غذایتان را مدیریت کنید، نان تست یا کراکر (نوعی نان خشک بدون شکر) را امتحان کنید. این مواد غذایی برای مبارزه با بیماری‌ها مناسب هستند به اضافه این که در کنار سوپ رشته مرغ کاملا مناسب بوده و خرد کردن آن در دهان می‌تواند شدت گرسنگی شما را در زمانی که معده تان غذای زیادی نمی‌تواند تحمل کند، کاهش دهد.



نوشیدنی‌های جایگزین غذا


1397292285.jpg


اگر اشت‌های شما بازگشته است، یکی از این نوشیدنی‌ها را امتحان کنید تا مطمئن شوید کالری‌ها و مواد مغذی مناسب را دریافت می‌کنید. به دنبال نوشیدنی‌های کم شکر بدون لاکتوز با حداقل 6 گرم پروتئین باشید. طعم‌هایی مانند توت فرنگی و شکلات می‌تواند دریافت مواد مغذی، کالری‌ها و ویتامین‌های ضروری را جذابتر کند.


منبع:
http://wiki.5040.ir/fa/content/article/2034.html
شما 17 آپریل عضو شدی و همون روز این یه پست رو گذاشتی و رفتی؟!:) ممنون از پست مفیدتون. جالب بود
 

M1V

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
تاریخ عضویت
9 می 2013
نوشته‌ها
13,700
لایک‌ها
3,618
محل سکونت
asalkade.com خرید تلفنی عسل از زنبوردار09155869597
ده غذای خوب، برای زمانی که به آنفلوانزا مبتلا می‌شوید

خوردن غذاهای خوب می‌تواند به شما جهت پیشگیری و درمان آنفولانزا کمک کند. ما شما را با ده غذای خوب، برای زمانی که به آنفلوانزا مبتلا می‌شوید آشنا خواهیم کرد.



1397304112.gif


بستنی یخی


1397291907.jpg


بستنی یخی می‌تواند درد، تورم، خشکی و خارش گلو را آرام کند و همچنین جلوی بی آب شدن بدن را بگیرد که کلید مبارزه با آنفلوانزا است. دریافت مقدار کافی مایعات می‌تواند مخاط را رقیق نگه داشته و به کاهش احتقان کمک نماید. بستنی یخی که 100% از آب میوه طبیعی تهیه شده باشد مصرف کنید تا مواد مغذی مهم را دریافت کنید و نه آب و شکر. طعم‌های سیب، انگور یا توت فرنگی را امتحان کنید.



ساندویچ بوقلمون


1397291948.jpg


بوقلمون حاوی پروتئین بدون چربی‌ای است که برای غذای خوب ضروری می‌باشد، اگر چه ممکن است این احساس را نداشته باشید، اما غذاخوردن می‌تواند انرژی مورد نیاز برای مبارزه با بیماری‌ها را به بدن شما بدهد. سس سیاه گیله (کران بری) را به عنوان طعم دهنده امتحان کنید.



آب سبزیجات


1397291989.jpg


تهیه و مصرف سالاد احتمالا یکی از آخرین چیزهایی است که در حال بهبودی از آنفلوانزا تمایلی به انجام آن دارید. به جای آن یک لیوان سبزیجات کم سدیم بنوشید. به این ترتیب هم آنتی اکسیدانهای تقویت کننده سیستم ایمنی مصرف کرده‌اید و هم به بدنتان آب رسانده‌اید. اگر هوس طعم شیرین کرده‌اید، آب میوه صد درصد طبیعی مصرف کنید.



سوپ مرغ


1397292027.jpg


با سوپ مرغ بدن را تغذیه و آب‌رسانی کنید. شواهد علمی وجود دارد که سوپ مرغ ممکن است به بهبودی کمک کرده و تاثیرات ضد التهابی خفیفی داشته باشد. مطالعات نشان می‌دهند که سوپ تند مرغ می‌تواند توانایی مژک‌ها (بخش مو مانند بسیار کوچک در مجرای بینی) را بهبود ببخشد و از بدن در مقابل ویروس‌ها و باکتری‌ها محافظت نماید.


سیر


1397292067.jpg


اگر به سیر علاقه داشته باشید، سیر می‌تواند انتخاب خوبی برای طعم دار کردن غذاهایی مانند سوپ باشد. مشخص شده است که سیر خواص ضد میکروبی و تقویت‌کنندگی سیستم ایمنی داشته و می‌تواند احتقان را در شما کمی تخفیف دهد.



زنجبیل


1397292110.jpg


از تهوع یا دل درد رنج می‌برید؟ زنجبیل داروی خانگی است که اغلب برای آرام کردن این علائم مورد استفاده قرار می‌گیرد. برخی از مطالعات بیان می‌کنند که زنجبیل ممکن است به مبارزه با التهاب کمک کند. آن را به صورت تازه یا پودر شده به غذاها یا نوشیدنی‌ها اضافه کنید.



چای داغ


1397292160.jpg


چای سیاه، سبز و اولونگ، آنتی اکسیدان‌هایی دارند که با بیماری مقابله می‌کنند. همچنین نفس کشیدن در بخار آن می‌تواند به کاهش احتقان کمک کند. یک قاشق عسل به چای اضافه کرده و یک لیمو را در آن بفشارید تا به آرام شدن گلو دردتان کمک کند. اگر کافئین شما را اذیت می‌کند می‌توانید از انواع گیاهی یا بدون کافئین استفاده کنید.



موز


1397292201.jpg


موزهای کامل، قطعه قطعه یا پوره، برای معده سبک است. در صورتی که دچار علائمی مانند تهوع، استفراغ و اسهال که اغلب در کودکان مبتلا به آنفلوانزا اتفاق میافتد، بوده‌اید، موز می‌تواند غذای مطمئنی برای شما باشد. موز(Banana) در کنار برنج(Rice)، سس سیب(Applesauce) و نان تست(Toast) **** غذایی برت (BRAT ) را تشکیل میدهد. این **** غذایی اغلب اولین غذایی است که پزشکان به افرادی که در حال بهبودی از آنفلوانزای معده هستند و آمادگی خوردن غذاهای جامد را دارند، پیشنهاد می‌کنند.



نان تست


1397292243.jpg


نان تست در **** غذایی برت وجود دارد و چیزی نیست که بتوان از آن چشم‌پوشی کرد. اگر می‌توانید غذایتان را مدیریت کنید، نان تست یا کراکر (نوعی نان خشک بدون شکر) را امتحان کنید. این مواد غذایی برای مبارزه با بیماری‌ها مناسب هستند به اضافه این که در کنار سوپ رشته مرغ کاملا مناسب بوده و خرد کردن آن در دهان می‌تواند شدت گرسنگی شما را در زمانی که معده تان غذای زیادی نمی‌تواند تحمل کند، کاهش دهد.



نوشیدنی‌های جایگزین غذا


1397292285.jpg


اگر اشت‌های شما بازگشته است، یکی از این نوشیدنی‌ها را امتحان کنید تا مطمئن شوید کالری‌ها و مواد مغذی مناسب را دریافت می‌کنید. به دنبال نوشیدنی‌های کم شکر بدون لاکتوز با حداقل 6 گرم پروتئین باشید. طعم‌هایی مانند توت فرنگی و شکلات می‌تواند دریافت مواد مغذی، کالری‌ها و ویتامین‌های ضروری را جذابتر کند.


منبع:
http://wiki.5040.ir/fa/content/article/2034.html
مفید بود دوست عزیز
 

minajooon

Registered User
تاریخ عضویت
8 نوامبر 2014
نوشته‌ها
232
لایک‌ها
66
سن
26
برای طول عمر چشم ها مناسبترین تغذیه کدام است؟


Fotolia_45370566_Subscription_L-1.jpg


تغذیه مناسب تاثیر به سزایی در سلامتی چشم ها و جلوگیری از عینکی شدن دارد برای دانستن غذاهای مفید برای چشم با ما همراه شوید



زهرا رضایی کارشناس ارشد تغذیه گفت: خوراکی های اعجاب آوری وجود دارد که با مصرف آنها باعث افزایش طول عمر می شود که در اینجا به آن اشاره می کنیم.

1- سیر:
سیر به خاطر داشتن ترکیبات آلیسین خاصیت آنتی بیوتیکی دارد بوی خاص سیر هم به دلیل وجود همین ماده است.

علاوه بر ا ین سیر اثر ضد انعقاد خون جذب کننده و پایین آورنده فشار خون هم دارد.

این ماده غذایی ارزشمند نقش مهمی در پیشگیری از سرطان های گوارشی- بیماری های قلبی و عروقی و کاهش میزان کلسترول خون دارد.

2- پیاز:
پیاز نیز خاصیت آنتی بیوتیکی و البته ضد عفونی دارد پیاز باکتری های عامل پوسیدگی دندان ها، ورم لثه را می کشد.
پیاز مانع ایجاد برخی واسطه های التهابی می شود آنچه پیاز انجام می دهد این است که یک نیروی کمکی در مقابل برخی بیماری ها مثل آسم و مشکلات ناشی از استعمال دخانیات عمل می کند.

3- زردچوبه و فلفل سیاه:
رضایی تشریح کرد: زردچوبه که حاوی آنتی اکسیدان های قوی ضد التهاب ها و ضد سرطان هاست این ادویه در کنار فلفل سیاه خاصیتش ده برابر می شود.

4- سویا:
در سویا “ایزوفلان” وجود دارد که “ایزوفلان” آنتی اکسیدانی قوی است که خطر ابتلا به سرطان و بیماری های قلبی و عروقی را کاهش می دهد.

میزان کلسترول خون را پایین می آورد و برخی نشانه های یائسگی را تسکنی می دهد و سویا به شکل سس سویا،‌شیر سویا و یا ماست سویا عرضه می شود.

دانه های سویا به هیچ وجه با سویای واقعی قابل مقایسه نیستند.

5- قارچ ها:
بعضی از قارچ ها مانند قارچ ژاپنی سیستم دفاعی بدن را تحریک کند که این اثر به خاطر وجود “پلی ساکاریدهایی” در این نوع قاچ هاست.

6- میوه های قرمز:
تمشک، توت فرنگی، توت سیاه، زغال اخته، انگور فرنگی سیاه، توت کانادایی، انگور سیاه و میوه هایی سرشار از آنتی اکسیدان پلی فنول و فلاویند هستند.

به طور مثال تمشک 2 برابر بیشتر از گریپ فروت و حدودا 9 برابر کیوی ذخیره آنتی اکسیدان دارد به همین دلیل است که میوه های قرمز بیماری های اختلال در باسازی عصبی مانند (آلزایمر) پیشگیری می کند و فشار خون را پایین می آورد و از بروز بیماری های قلبی و عروقی نیز پیشگیری می کند سرعت رشد تومورها را کند می کند و عوامل سرطان زا را از بین می برند.

7- شکلات سیاه:
شکلات تلخ در مبارزه با خستگی و نیز پیشگیری از بیماری های قلبی و عروقی سهیم است.

مشکلات گردش خون را با افزایش حجم رگ ها، محدود کردن حمله های پلاکتی و سیال کردن خون برطرف می کند.

شکلات سیاه با اثر سرخوشی اش یک ضد افسردگی طبیعی است هر چه شکلات طبیعی تر باشد خوردن منظم آن بیشتر توصیه می شود البته به شرط رعایت تعادل و میانه روی زیرا کاکائو یک ماده کم کالری نیست.

8- ماهی:
ماهی سرشار از امگا 3 است و به خاطر فوایدش برای سیستم قلبی و عروقی مشهور شده است.

میزان کافی امگا 3 در پیشگیری از سرطان و مشکلات خلق و خو در افراد افسرده موثر است.

به زنان باردار نیز توصیه می شود که امگا 3 زیادی مصرف کنند زیرا امگا 3 حاوی اسیدهای چرب ضروری برای رشد مناسب مغز جنین است.

2 یا 3 بار در هفته ماهی بخورید البته خوردن ماهی های کوچکتر در اولویت است چون ماهی های کوچکتر حاوی جیوه کمتری است.

9- چای سبز:
چای سبز یک ضد سرطان بسیار عالی است و با کاهش پلاک های آتروم از بیماری های قلبی و عروقی پیشگیری می کند چون پلاک آتروم عامل انسداد عروق هستند.

این چای مانند یک سم زدا برای بدن عمل می کند و پیری را به تاخیر می اندازد.

10- غلات کامل:
غلات کامل سرشار از فیبراند و باید در لیست غذایی ما از اولویت بالایی قرار گیرند و جایگزین غلات تصفیه شده شوند.

غلات تصفیه شده طی مراحل صنعتی، بخش عمده ای از خواصشان مخصوصا فوایدی را که برای گوارش و سیستم قلبی و عروقی دارند از دست می دهند .

نان کامل، غلات کامل صبحانه و دیگر غلات (برنج و نان) باید هر روز مصرف شوند.

11- روغن زیتون:
ماده غذایی اصلی **** های مدیترانه ای روغن زیتون است که مزیت اصلی اش ایجاد تعادل میان ا مگا 3 و امگا 6 است.

این روغن در پیشگیری از بیماری های قلبی و عروقی موثر است و توصیه می شود این روغن را جایگزین روغن های دیگر کرد.

12- بروکلی و سبزیجات دیگر:
: بروکلی، گل کلم، کلم بروکسل و البته گوجه فرنگی و فلفل و بعد از آنها چغندر و کدو تنبل سبزیجان فوق العاده ای برای سلامتی هستند.

این مواد غذایی را با ید 2 بار در روز و در وعده های غذایی ناهار و شام استفاده شود.

13- زنجبیل
رضایی اظهار کرد: زنجبیل حاوی آنتی اکسیدان های بسیار سودمند برای پیشگیری از بیماری های قلبی و عروقی و برخی سرطان ها و دیگر بیماری های مرتبط با افزایش سن است.

خواص ضد التهابی بسیار دارد خصوصا در درمان بیماری های روماتیسم و ورم مفاصل دارد.
وی خاطر نشان کرد: در نهایت زنجبیل گوارش را تسهیل کرده و به مبارزه با تهوع و استفراغ کمک می کند.



چشم ها از اجزای حیاتی برای هر فردی به حساب می آید و ضعف در آنها زندگی ما را دچار مشکل میکند پس در هر چه سالم نگه داشتن شان تلاش کنیم.
 

minajooon

Registered User
تاریخ عضویت
8 نوامبر 2014
نوشته‌ها
232
لایک‌ها
66
سن
26
سالاد سریع-رسپی سالاد جوانه



دکتر سلام-همانطوریکه میدانیم هویج، کلم، بادام و گردو و خشکبار برای سلامتی پوست لازمست. این دستور غذا، غنی از ویتامین ها و مواد معدنی مختلف است که پوست، مو را تقویت کرده و موجب تقویت قوه بینایی می شود.

مواد لازم:

1 فنجان هویج رنده شده
½ فنجان جوانه
شکر 1 قاشق چایخوری
آب لیمو 1 قاشق غذاخوری
بادام ریز خرد شده 1 قاشق چایخوری
1 قاشق غذاخوری گردو خرد شده
1 قاشق چایخوری دانه خردل
1 قاشق غذاخوری برگ نعناع خرد شده
1 قاشق غذاخوری برگ گشنیز ریز خرد شده
1 قاشق چایخوری روغن
نمک و فلفل برای مزه دار کردن

طرز تهیه:

در یک تابه، 1 قاشق چایخوری روغن ریخته، تخم خردل را ریخته تا قهوه ای طلایی شود سپس هویج و جوانه را برای یک دقیقه تفت دهید. در یک کاسه ریخته سپس شکر، تخم گشنیز، و برگ نعناع را اضافه کنید، بادام، گردو خرد شده، آب لیمو، نمک و فلفل بزنید و خوب مخلوط کنید.سالاد آماده است
 

minajooon

Registered User
تاریخ عضویت
8 نوامبر 2014
نوشته‌ها
232
لایک‌ها
66
سن
26
7 فایده آویشن


Thyme-The-Trent-795x501.jpg


بیشتر در خوراکهایی که پاستا دارند مصرف میشود، این گیاه عطر دار پر از مواد مغذی است که برای پوست، مو و همه بدن خوبست

-بینایی رو تقویت میکنه: سرشار از ویتامین A است و این ویتامین محلول در چربیه و یه آنتی اکسیدان ضروری برای سلامتی غشا مخاطی و پوسته، آویشن سلامتی چشم ها رو بهبود میده

-سرماخوردگی رو درمان میکنه: آویشن حاوی خواص ضد عفونی کنندگی و آنتی بیوتیکی است و یه درمان عالی برای وقتیه که سرماخورده هستین، گلودرد دارین و سرفه میکنین. طبق یه تحقیق که در این زمینه انجام شده، این گیاه به خاطر این شناخته شده است که برونشیت و سرفه رو درمان میکنه. برای کسانی که سرما خوردن توصیه میشه یه فنجان چای آویشن بنوشن.

-آکنه رو درمان میکنه: به خاطر خواص آنتی باکتریایی که داره، اغلب در کرم های مخصوص آکنه و شستشوی صورت به کار برده میشه.

-از ریزش مو جلوگیری میکنه: وقتی با گیاهان دیگه ترکیبش کرده و به عنوان یه روغن ضروری استفاده اش کنین، میتونه ریشه موها رو تقویت کرده و رشدشون رو بیشتر کنه.

-سطح فشار خون رو کنترل میکنه: این گیاه حاوی عصاره ای است که میتونه فشار خون رو کاهش بده.

-سلامتی استخوان رو بهبود میده: چون آویشن یه منبع خوب از ویتامین K ، آهن، کلسیم و منگنزه، میتونه سلامت استخوان ها رو بهبود بده. این مواد مغذی به رشد استخوان کمک کرده و خطر بیماری های وابسته به استخوان رو کاهش میدن.

-به هضم کمک میکنه: کارشناسان اغلب چای آویشن رو به کسانی توصیه میکنن که از سوهاضمه و نفخ رنج میبرن. روغن های سبک موجود در آویشن میتونه شما رو از گرفتگی روده خلاص کنه.
 

minajooon

Registered User
تاریخ عضویت
8 نوامبر 2014
نوشته‌ها
232
لایک‌ها
66
سن
26
عکس هایی از موز و خواص آن






در این مطلب از دکتر سلام قصد داریم تا شما را با میوه موز بیشتر آشنا کنیم در ادامه مطلب میتوانید عکس هایی از این میوه را ببینید

و خواص این میوه را مطالعه کنید








موز (که در افغانستان ‘کیله’ گفته می‌شود) نام میوه و گیاهی با همین نام است که بومی مناطق حاره‌ای جنوب شرق آسیا، شبه جزایر مالزی، و استرالیا است. امروزه این گیاه در تمام مناطق گرمسیری که از رطوبت مطلوبی برخوردار باشند کاشت می‌شود.


گیاه موز در وهله اول برای میوه‌اش و ضمناً برای تولید فیبر و نیز زیبایی کاشته می‌شود. از آنجائی که گیاه موز نسبتاً بلند و مستقیم و محکم می‌باشد، اشتباهاً به آن درخت می‌گویند، در حالی که واقعیت آن است که آنها فقط شاخه‌هایی هستند که پس از دادن میوه خشک شده و از بین می‌روند. این شاخه‌ها می‌توانند به بلندی بین دو تا هشت متر برسند و برگ‌های آن نیز به حدود سه و نیم متر می‌تواند برسد. میوه موز به صورت خوشه در انتهای ساقه تشکیل می‌شود.

نتایج یک مطالعه جدید در کالج سلطنتی لندن نشان داده است که مصرف یک عدد موز در روز به میزان قابل توجهی خطر بروز علائم آسم را در کودکان کاهش می‌دهد.



فواید موز برای سلامتی

محافظ قلب

موز برای سلامت قلب بسیار مفید است. این میوه سرشار از پتاسیم است که این ماده معدنیِ الکترولیت، جریان الکتریسیته را در بدن شما منتقل می کند. این جریان الکتریسیته برای ضربان قلب حیاتی است. خوردن منظم موز همچنین از سیستم گردش خون در برابر فشارخون بالا، تصلب شرائین و سکته قلبی جلوگیری می کند. سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA) از موز به عنوان داروی فشارخون و سپر حفاظتی قلب در برابر سکته و حملات قلبی یاد می کند.

داروی افسردگی و افت خُلق

در صورتی که احساس افسردگی می کنید یا از سندرم پیش از قاعدگی رنج می برید داروی شما موز است زیرا موز می تواند با کاهش افسردگی، علایم سندرم پیش از قاعدگی را نیز به حداقل برساند. موز سرشار از «تریپتوفان» است. این ماده در بدن تبدیل به ماده شیمیایی «سروتونین» می شود که یک ناقل عصبی و بهبوددهنده خلق و خو در افراد است. علاوه بر این ویتامین B۶ موجود در این میوه به داشتن خواب آرام و منیزیم نیز به آرامش عضلات کمک می کند.

بهبود گوارش و کاهش وزن

موز سرشار از فیبر خوراکی است. این ماده به حفظ تعادل وزن کمک می کند. خوردن روزانه یک عدد موز می تواند ۱۰ درصد از فیبر مورد نیاز بدن را تامین کند. علاوه بر این ویتامین B۶ موجود در موز از ابتلا به دیابت نوع ۲ جلوگیری کرده و به کاهش وزن نیز کمک می کند. در مجموع، موز یک غذای بسیار عالی برای کاهش وزن است زیرا علاوه بر داشتن طعم شیرین، سیرکننده هم هست و در نتیجه اشتها را فرو می نشاند. این میوه همچنین به تعادل قندخون در طول مدت ورزش کردن و فعالیت های جسمانی کمک می کند.

بینایی

اگرچه خاصیت هویج بیش از سایر خوراکی ها برای چشم زبانزد شده اما باید بدانید که موز نیز به همین نسبت برای چشم ها خاصیت دارد. موز حاوی مقدار اندک اما مورد نیاز ویتامین «آ» برای بدن است که این میزان برای حفاظت از چشم ها، حفظ بینایی و همینطور بهبود بینایی در شب حیاتی است. ویتامین آ محتوی ترکیباتی است که از غشاء اطراف چشم محافظت می کند. این ترکیبات همچنین تشکیل دهنده پروتئین هایی هستند که نور را به قرنیه چشم منتقل می کنند. موز نیز مانند سایر میوه ها به جلوگیری از تحلیل و ضعف عضلانی کمک می کند.

استحکام استخوان ها

موز اگرچه سرشار از کلسیم نیست اما با این حال به دلیل املاحی که در مجموع دارد برای استحکام استخوان ها مفید است. موز حاوی مقدار فراوانی «فروکتوالیگوساکارید» است که این ماده، پروبیوتیک های مفید برای دستگاه گوارش را به تحرک وامی دارد. فروکتوالیگوساکارید همچنین قابلیت جذب کلسیم در بدن را تقویت می کند.

سرطان

برخی شواهد نشان می دهد مصرف متعادل موز احتمال ابتلا به سرطان کلیه را کاهش می دهد. نتایج یک مطالعه که در سال ۲۰۰۵ میلادی در سوئد انجام شد نشان داد زنانی که بیش از ۷۵ وعده میوه و سبزیجات مصرف می کنند، خطر ابتلا به سرطان کلیه در آنها ۴۰ درصد کاهش می یابد. در میان این میوه ها موز جزو موثرترین آنها معرفی شده است. زنانی که در هفته چهار تا شش عدد موز می خورند خطر ابتلا به سرطان کلیه در آنها به نصف کاهش می یابد. موز به دلیل دارا بودن ترکیبات آنتی اکسیدان «فنولیک» در پیشگیری از ابتلا به سرطان کلیه بسیار مفید است.

پوست موز، خوراکی یا سمی

شاید شناخته شده ترین و متداول ترین خطری که از پوست موز به ذهن می رسد سرخوردن روی آن است اما باید بدانید که پوست موز سمی نیست و در واقع یک خوراکی سرشار از مواد مغذی است. اگرچه خوردن پوست موز چندان متداول نیست اما از دیرباز در برخی غذاهای آسیایی یک پای ثابت بوده است. پوست موز معمولا به صورت پخته یا سرخ شده مصرف می شود.

اگرچه پوست موز به صورت خام یا ترکیب با سایر میوه ها هم قابل خوردن است. پوست موز شیرینی خود میوه موز را ندارد اما هرچه موز رسیده تر باشد پوست آن نیز شیرین تر است.

پوست موز نیز مانند میوه آن سرشار از پتاسیم، منیزیم، فیبر و تریپتوفان است. میزان فیبر موجود در پوست موز بسیار بیشتر از فیبر موجود در خود میوه است. پوست موز همچنین محتوی «لوتئین» است که این ماده یک آنتی اکسیدان تقویت کننده بینایی است و از چشم در مقابل تابش اشعه ماوراء بنفش و رادیکال های آزاد محافظت می کند.

خطرات زیاده روی در مصرف موز

اگرچه موز سرشار از موادمغذی است و فواید بسیاری برای بدن دارد اما مانند هر خوردنی دیگر میانه روی در مصرف آن ضروری است چون خوردن همزمان چند عدد موز در یک وعده سبب سردرد و بی خوابی می شود.

موز به ویژه وقتی خیلی رسیده باشد، محتوی اسیدهای آمینه ای است که باعث گشاد شدن رگ ها و درنتیجه سردرد می شوند. ماده تریپتوفان نیز که به افزایش خلق کمک می کند اگر زیاد از حد وارد بدن شود می تواند باعث خواب آلودگی شود.

خاصیت شل کننده عضلانی منیزیم در کنار خواص دیگر این میوه نیز می تواند خطراتی را به همراه داشته باشد.

موز یک میوه قندی است که زیاده روی در خوردن آن سبب پوسیدگی دندان می شود. این میوه همچنین به دلیل نداشتن چربی و پروتئین، نمی تواند یک وعده غذایی کامل یا یک تغذیه مناسب و کامل پس از ورزش کردن باشد.

با این حال موز تنها وقتی خطرناک است که در خوردن آن زیاده روی شود. اگر در روز بیش از ۱۰ عدد موز خورده شود بدن با خطر انباشت حجم بالای ویتامین و املاح معدنی روبرو می شود.

مصرف بیش از حد پتاسیم نیز منجر به بروز عارضه ای موسوم به «هایپرکالمی» می شود. منظور از هایپرکالمی افزایش سطح خونی یون پتاسیم در بدن است.

علایم این عارضه شامل ضعف عضلانی، فلج مقطعی و نامنظمی ضربان قلب می شود. اگرچه این عارضه بسیار خطرناک است اما تنها هنگامی بروز می کند که در یک مدت زمان کوتاه حدود ۴۳ عدد موز خورده شود.

جذب بیش از ۵۰۰ میلی گرم ویتامین B۶ در روز نیز به اعصاب دست و پا آسیب می رساند. البته نگران نباشید چون برای این که حجم ویتامین B۶ در خون شما به این میزان برسد باید هزاران عدد موز بخورید. بهتر است پیش از خوردن موز به دلیل اینکه ممکن است پوست آن آلوده به آفت کش ها باشد، آن را خوب بشوئید.

ناگفتی هایی از قدیمی ترین میوه جهان

موز نخستین میوه شناخته شده در جهان است. باستان شناسان شواهدی را از کاشت موز در گینه نو یافته اند که قدمت آن به ۸۰۰۰ سال پیش از میلاد مسیح می رسد.

موز اغلب در مناطق استوایی و قسمت های نیمه حاره ای آفریقا، آسیا، آمریکا و همینطور جزایر قناری و استرالیا کشت می شود.

موز روی درخت نمی روید بلکه گیاه موز جزو درختچه های ماندگار محسوب می شود. خود میوه موز نیز از دسته توت ها محسوب می شود.

نام اصلی خوشه موز دسته و واحد تکی آن انگشت است.

تقریبا تمام موزهایی که در بازار به فروش می رسند تنها از یک نوع موز با عنوان درختچه موز «کاوندیش» که بومی جنوب آفریقاست پرورش یافته اند.

در جهان ۵۰ نوع شناخته شده موز وجود دارد.

قسمت اعظم موز تولید شده در جهان به مصرف تولیدکنندگان محلی می رسد و تنها ۱۵ درصد از آن صادر می شود.

هند در تولید موز پیشرو است و به تنهایی ۲۳ درصد از موز جهان را تولید می کند.
 

minajooon

Registered User
تاریخ عضویت
8 نوامبر 2014
نوشته‌ها
232
لایک‌ها
66
سن
26
عکس هایی از زیتون و خواص آن




عکسی که مشاهده میکنید مربوط به زیتون می باشد. این گیاه حاوی مواد شیمیایی گیاهی است که باعث کاهش کلسترول و خطر ابتلا به سرطان می‌شود.

برای آشنایی بیشتر شما دوستان عزیز امروز در دکتر سلام تعدادی عکس از زیتون و درخت و روغن آن برای شما تهیه کرده ایم برای دیدن عکس های به ادامه مطلب بروید




حاوی میزان زیادی روغن غیراشباع مونو است. حاوی مواد شیمیایی گیاهی است که باعث کاهش کلسترول و خطر ابتلا به سرطان می‌شود. حاوی میزان زیادی آنتی اکسیدان است. دوام و مدت نگاهداری آن نسبت به روغن‌های دیگر بیشتر است و حتی می‌توان آن را فریز کرد.

مصرف روغن زیتون خطر سرطان سینه را کاهش می‌دهد پژوهشگران به زنان توصیه می‌کنند که در **** غذایی خود از زیتون و روغن آن استفاده کنند. همچنین روغن زیتون به جز خاصیت ضد سرطانی فواید فراوانی دارد که از آن جمله ملین بودن آن و نرم کردن عضلات و آرام‌بخشی درد استخوان است. هم‌چنین روغن زیتون به موها نرمی و لطافت خاصی می‌بخشد و باعث تقویت مو می‌شود. عصاره زیتون برای چین و چروک پوست بسیار مفید است و باعث لطافت و نرمی و شادابی پوست صورت می‌شود. اخیراً دارویی بنام زیتونکس در ایران تولید شده است که از عصاره برگ زیتون تهیه شده است و برای درمان تبخال از آن استفاده می شود. زیتون نقرس و رماتیسم را درمان می‌کند. برگ زیتون با اثر مقوی درمان‌کننده فشار خون و زخم‌های عفونی است. شیرابه‌ای قندی تحت نام (مان زیتون) از ساقه این درخت ترشح می‌شود که مصرف خوراکی دارد. هم‌چنین برگ زیتون نیز حاوی گلوکزید، مواد قندی، مواد تلخ، کلروفیل، اسید گالیک، تائن، موم و مانیت است. روغن زیتون، سوزش و درد ناشی از سوختگی را تسکین داده و از بروز تاول جلوگیری می‌کند. کمپرس پوست در موارد آفتاب‌سوختگی، سرمازدگی، گزش مار، عقرب و حشرات با روغن زیتون سبب تسکین درد و سوزش و التیام می‌شود. هم‌چنین ماساژ پوست با روغن زیتون، تعریق زیاد را کاهش داده، مژه و ابرو را تقویت می‌کند. این در حالی است که ماساژ پوست سر با روغن زیتون سبب تقویت پوست و مو گشته و شوره سر را برطرف کرده و موهای سپید شده را سیاه می‌کند. چند قطره روغن زیتون سریعاً خارش و سوزش چشم و پلک را تسکین داده و آبریزش چشم را برطرف ساخته و قوه بینایی را تقویت می‌کند.

مخلوط مساوی روغن زیتون و گلیسیرین نیز نقش مفیدی در معالجه پوست پای ترک خورده، درمان شوره سر و ریزش مو، جلوگیری از سفیدی مو دارد. پوست و برگ درخت زیتون دارای خاصیت تب‌بر است.
تأثیر روغن زیتون در بهبود جریان خون

اجزای مغذی خاص در روغن زیتون و برخی غذاهای دیگر می‌تواند دلیل تأثیر مثبت **** غذایی مدیترانه‌ای بر سلامت قلب باشد. این ترکیبات که فنل نامیده می‌شوند، اثر آنتی‌اکسیدانی، ضدالتهابی و جلوگیری از تشکیل لخته در عروق دارند. در یک مطالعه تأثیر سودمند روغن‌های زیتون سرشار از فنل بر عملکرد عروق خونی مشخص شده‌است. مصرف غذاهای غنی از ترکیبات فنلی می‌تواند سلامت قلبی عروقی را بهبود بخشد و بر قلب نیز تأثیر حفاظتی دارد.

تحقیقات نشان داده که مصرف روزانه دو قاشق غذا خوری (۲۳ گرم) روغن زیتون، خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی را کاهش می‌دهد که این امر، به دلیل وجود چربی‌های اشباع نشده در این روغن است. بنابراین برای جلوگیری از ابتلا به این بیماری، بهتر است که به جای چربی‌های اشباع شده از روغن زیتون استفاده شود تا میزان مصرف کالری روزانه از حد لازم بیشتر نباشد.

روغن زیتون دفع کننده سنگ کیسه صفرا است برای این منظور باید آن‌را با آبلیمو مصرف کرد. روغن زیتون برای رفع سرفه‌های خشک مفید است. برای رفع پیوره لثه، باید روغن زیتون را بر روی لثه مالید. برای برطرف کردن خراش و ترک پوست جویدن برگ زیتون برای از بین بردن زخم‌های دهان مفید است و زیتون تقویت‌کننده نیروی جنسی است. مصرف روزانه زیتون از امراض قلبی و سرطان جلوگیری می‌کند و بالاخره روغن زیتون بهترین روغن برای پخت‌وپز است زیرا در اثر حرارات خراب نمی‌شود. پیامبر خدا(صلی الله علیه واله):روغن زیتون بخورید و خود را با آن چرب کنید؛زیرا در آن درمان هفتاد درد است که جذام از جمله آنهاست. امام صادق (علیه السلام):خوردن سویق با روغن زیتون، گوشت می رویاند، استخوان را استحکام می بخشد، پوست را نازک میکند و بر توان جنسی می افزاید.[۴] رسیده آن معتدل مایل به گرم است.بهترین نوع آن سبز رسیده و پرورده آن است.اگر همراه غذا خورده شود_نه پیش یا پس از غذا_مقوی معده و اشتهاآور است.مصلحش مغز گردو و بادام و سرکه وروغن هاست(زیتون پرورده).در سوختگی های سطحی، مالیدن روغن آن بر روی سوختگی، مانع تاول زدن میشود.[۵]
زیان‌ها

با گرم شدن، کمی از طعم و بوی این روغن از دست می‌رود. گرم شدن در دمای بالا می‌تواند باعث بی ثباتی و ناپایداری روغن شود که باعث ایجاد بیماری‌های قلبی در مصرف‌کنندگان شود. زیتون درختی پر ثمر و روغن میوه آن، غذا و دارویی مفید و در درمان اختلالات گوارشی، کبدی، کلیوی، پوستی وعفونی است. مصرف زیاد میوه زیتون سبب لاغری، بی‌خوابی واختلالات تنفسی می‌شود.
 

amir.tabatabai

Registered User
تاریخ عضویت
18 نوامبر 2014
نوشته‌ها
2,945
لایک‌ها
1,252
خواص گوجه فرنگی




45765756756575.jpg



نام علمی: Lycopersicum esculentum

گوجه فرنگی از جمله سبزیجات پرخاصیت است كه اگرچه به صورت پخته و رب - در غذا - زیاد مورد استفاده قرار می‌گیرد ولی مصرف آن به صورت خام بسیار مفیدتر است.


ارزش غذایی گوجه فرنگی


65876867867.jpg



گوجه فرنگی سرشار از ویتامین‌های C و A ، اسیدفولیك یا بتا كاروتن و مقدار كمی ویتامین‌های گروه B شامل B1، B2، B3، B5 و همچنین دارای مواد معدنی مختلف شامل كلسیم، فسفر، پتاسیم، فیبر، سدیم، گوگرد، كمی آهن، مس و روی نیز هست.


خواص درمانی گوجه فرنگی




ALM_4665%7ETomato-Posters.jpg




گوجه فرنگی اشتهاآور، برطرف‌كننده ضعف و خستگی، تقویت‌كننده سلسله اعصاب و همچنین قلب و دستگاه گردش خون است. متخصصان همواره مصرف آن را به بیماران مبتلا به دردهای مفاصل و همچنین رماتیسم و نقرس توصیه می‌كنند. در ضمن گوجه‌فرنگی برای رفع مسمومیت‌های مزمن، بالا بودن اوره و چربی خون، درمان یبوست، دفع رسوبات ادراری و صفراوی نیز مفید شناخته شده است. در ضمن با توجه به اینكه گوجه فرنگی حاوی ویتامین A است، خوردن آن در تقویت بینایی، سلامت پوست و مخاط‌ها بسیار مؤثر است.


گوجه فرنگی دشمن سرطان

گوجه فرنگی نیز مانند هر میوه و سبزی دیگری باید رسیده باشد و ظاهری بدون لك و سالم داشته باشد و برای نگهداری كوتاه‌مدت آن حتی تا 15 الی 20 روز نیز یخچال بهترین مكان است ولی برای زمان بیشتر از آن می‌توان روش فریز كردن را انتخاب كرد. اگرچه در سال‌های اخیر گوجه فرنگی در تمام فصول سال یافت می‌شود ولی به لحاظ طعم و رنگ با انواع تابستانه آن متفاوت است. بنابراین برای استفاده از طعم گوجه فرنگی‌های تابستانه در پخت و پز زمستانی، شما می‌توانید آنها را ابتدا به صورت ریز خرد كرده یا رنده كنید، سپس بدون روغن در تابه‌ای ریخته و روی اجاق گاز بپزید. پس از آنكه آب آن بخار شد و گوشت رنده شده آن غلظت نسبی‌ای پیدا كرد، آن را در یك ظرف یا كیسه فریزر بسته‌بندی كرده و در فریزر نگهداری كنید.



ارزش غذایی یك عدد گوچه‌فرنگی تازه


كالری / 24
goaje.jpg



چربی / 0 گرم


چربی اشباع شده / 0 گرم



كلسترول / 0 میلی‌گرم



كربوهیدرات / 5 گرم



پروتئین / 1 گرم


فیبر رژیمی / 1 گرم



سدیم / 6 میلی‌گرم



ویتامین C / 15 میلی‌گرم


پتاسیم / 292 میلی‌گرم



مضرات گوجه فرنگی :

در بعضی از اشخاص هضم گوجه فرنگی با اشكال صورت می گیرد آنهائیكه معده حساس دارند نباید درخوردن گوجه فرنگی افراط كنند .


بعضی از افراد نسبت به گوجه فرنگی حساسیت دارند اینگونه افراد نیز نباید گوجه فرنگی بخورند.
 

newharf

Registered User
تاریخ عضویت
14 جولای 2014
نوشته‌ها
236
لایک‌ها
41
با توجه به اینکه ماه رمضان نزدیک شده و از طرفی تابستان است و گرما پس ببینیم بهترین خوردنی های در این فصل گرم و در افطار ماه رمضان کدامند.
بهترین خوردنی ها در فصل تابستان
hendevaneh943281-300x257.jpg


هندوانه:هندوانه سرشار از مواد مغذی و رطوبت و در ضمن گزینه خوبی برای اضافه کردن آب بدن می باشد.

hendevaneh943282-300x208.jpg


کدو تلخ: کدو تلخ غنی از اسیدهای آمینه و مواد تلخ و آلکالوئیدهای در حالیکه ضد باکتری می باشد و برای پایین آوردن حرارت بدن و خستگی مفید میباشد.

hendevaneh943283-300x217.jpg


کدو سبز: کدو سبز پایین آورنده چربی و حاوی مقدار زیادی از ویتامین ها و مواد معدنی میباشد و در تابستان خیلی مفید است.
hendevaneh943284-300x238.jpg

چای گرم: نوشیدن یک فنجان چای گرم در تابستان موثر در پایین آوردن حرارت و باعث به جریان افتادن ترشح غدد عرقیه و ادرار می شود.

hendevaneh943285-300x219.jpg

ذرت: خوردن ذرت تازه در تابستان می تواند باعث افزایش اشتها شود.
hendevaneh943286-300x196.jpg

سویا سبز: خوردن مقدار مناسب از سویا سبز در تابستان گرم موجب کاهش سوء تغذیه و ضعف جسمی و همچنین موجب درمان سکته گرما می شود.
و اما بدترین خوردنی ها در تابستان
hendevaneh943287-300x217.jpg

بستنی :بستنی ها از چربی و کالری بالا برخورداند و خیلی از بستنی های حاوی اسید های چرب اشباع و غیر اشباع که برای بدن مضر است ، هستند خوردن بستنی قبل از وعده های غذایی در اشتها تاثیر می گذارد و منجربه سوء تغذیه می شود.
hendevaneh943288-300x200.jpg

کباب کردن: طبق تحقیقات انجام شده ۱.۷ میلیون باکتری روی هر ۱۰۰ سانتی متر مربع از کباب یافت می شود علاوه بر آن درجه حرارت بالا در درست کردن کباب موجب آمین هتروسیکلیک می شود که احتمال ابتلاء به سرطان سینه و روده و معده و پروستات و … در آن هست.
hendevaneh943289-300x207.jpg

نوشیدنی های سرد: با این نوشیدنی های سرد احتمال دچار شدن به درد معده و درد شکم و همچنین اسهال و امراض دیگر وجود دارد .
newharf.com
 
بالا