• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چطور با 1 میلیون تومان روزی 500 هزار تومان سود کنیم

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
البته فکر کنم برعکس نوشتید .

از طرفی پخش تخم مرغ و فروشش کار ساده ای نیست ضایعات موقع پخش هم زیاد داره
شما یه بار دیگه پست ایشونو بخون.اشتباه متوجه شدید :دی

hrvman

Registered User
لایک‌ها
65
میتونی با 20تومن ماهی 1تومن در بیاری یا 30تومن 1400!(خودم درآوردم اما رابطه نیازه) اما 1تومن 500 روزی خیلی دور از ذهنه مگر راههای خاص! مثلا دوره بگذرونی بعد با اون مهارت کارکنی! و...

afshin5

Registered User
لایک‌ها
1,548
من حدود 80 میل دارم مشکل من اصلا سرمایه نیست من قصدم از ایجاد این تاپیک فقط این بود که دوستان ایده های مطرح کنند تا بشه با یه سرمایه خیلی کم درآمد قابل توجه ای داشت فقط همین هرکسی یک ایده ای تو ذهنش میتونه باشه
به بهترین ایده دو عدد شارژ5 هزار تومانی تقدیم میشود

blake

Registered User
لایک‌ها
531
بچه ها شدنی هست ولی کارهایی ک تو حداقل باید 2 سال تو اون کار باشی تا دستت بیاد نه اینکه درجا اومدی بشه بعد درسته میشه ولی با این سرمایه اصلا فکرشم نکن البته میشه ها صبح ساعت 5 صبح بیدار شو تا 12 شب بکوب کار کنی شاید بتونی هه
بیا 1ت کارت شارژ بگیر بینمون پخش کن . 500تا صلوات از من داری ....ثوابشم بیشتره

ولی خب یه پیشنهاد بهت میکنم برو جزوه زیست شناسی تجربی بخر جزوه از دبیر خب بعد فتوبزن از روش بعد یه وبلاگ کنکورها بزن توش پست برا کنکور تا میتونی بزار و اینا رو بزار برا فروش من قبلن خیلی میکردم کسی ک جزوه خب داره هم میشناسم بعدش هم اومدم بیرون هم حتی کلی زنگ میزدن و الانشم حتی میزنن... یه جزوه سه سال دوم و سوم و چهارم تجربی بخری حدودا 500 میوفته برات طرف ادم خوبی باشه
از روش فتو بزنی هر دفعه 250 هزار خرج کپیه بازم بستگی داره شاید کمتر بستگی به تعداد صفحات داره راحت هر جزوه تا 600 فروش میره امسال کسایی ک تو تجربی ثبت نام کردن یه چیز حدود 800 هزار نفر تجربین
یعنی 90 درصد دانش اموزان ایران پس مانور خوبیه برا سال بعد
همینطور از فروش بقیه درسها هم اضافه کن جزوه خب باشه بقیه جزوه های ریاضی اینا بیاری میخرن
من خودم بابت جزوه شیمی از کیان حدود 800 هزار و بابت جزوه زیست از سه تا دبیر ولی خدا جزوست به کسی هم حتی فامیلمم حتی 100ت هم بگن نمیدم خخ توپن 4ت پیاده شدم برا تو نیاز نیست تا این سطح یه جزوه خب از یه دبیر خب بگیر ن دبیر سطح حرفه ای بزن توش ببین چقد سوده
بعدی میدونم شماره کسایی ک بهم زنگ زدنو داشته باشم یا بتونم گیر بیارم بهت بدم بفروشی ولی کمک خواستی بهت میکنم با همون 1ت ماهی زرنگ باشی و بکوب رو سایت اینا کار کنی و کارایی ک میگم بکنی تضمینی ماهی 2ت سودته

داداش شما اگر میتونی یه دیکشنری(ترجمه)برا نوشتهات بده بیرون سود خوبی داره!!!!!!!! :cool:
من 3 بار نوشته شما رو خوندم آخر هم نفهمیدم چی گفتی

lordgods

Registered User
لایک‌ها
213
داداش شما اگر میتونی یه دیکشنری(ترجمه)برا نوشتهات بده بیرون سود خوبی داره!!!!!!!! :cool:
من 3 بار نوشته شما رو خوندم آخر هم نفهمیدم چی گفتی

یه بار دیگ خوندم مشکلی ندیدم کجاشو نفهمیدی؟ درمورد جزوه بود نیاز به توضیح زیادم نیست طرف همه چیزو نباید داد دهنش تا بخوره ک و هر کسم هر چیز بلده همه چیزشو نمیگه ک ...یه کم تحقیق کن دربارش . موضوع کلیش این بود
بزن تو کار خرید وفروش جزوه کنکوری

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
حالا چجوری ضمانت میکنی ما ایده رو بگیم شما شارژ رو بدید؟!
داداش کسی که چنین ایده های خوبی داشته باشه و سرمایه پایین نیاز داشته باشه نمیفروشه خودش ایدشو عملی میکنه
اگه سرمایه خیلی بالا هم بخواد با شارژ و ویکم ایدشو نمیفروشه
من یکی رو میشناسم طرح توجیهی راه اندازی یک کارخونه در جنوب رو در ازای شریک شدن در یک دانگ کارخونه واگذار کرد جالبیش اینه بعد سه سال پشیمون بود که مفت ایدشو داده!!!

afshin5

Registered User
لایک‌ها
1,548
حالا چجوری ضمانت میکنی ما ایده رو بگیم شما شارژ رو بدید؟!
داداش کسی که چنین ایده های خوبی داشته باشه و سرمایه پایین نیاز داشته باشه نمیفروشه خودش ایدشو عملی میکنه
اگه سرمایه خیلی بالا هم بخواد با شارژ و ویکم ایدشو نمیفروشه
من یکی رو میشناسم طرح توجیهی راه اندازی یک کارخونه در جنوب رو در ازای شریک شدن در یک دانگ کارخونه واگذار کرد جالبیش اینه بعد سه سال پشیمون بود که مفت ایدشو داده!!!
دوتا شارژ که دیگه این حرفا رو نداره:general105:

phoenix1368

Registered User
لایک‌ها
653
همچین ایده بود من جای دو تا شارژ 2هزار تا شارژ میدم

افتک!!

Registered User
لایک‌ها
8,853
unixha اما قراره ایده ای بدید که با یک میلیون بشه حالا 500 هزارتومن نه حداقل 100 تومان در روز در بیارید مشکل شما اینه که فکر میکنید سرمایه فقط پول هست اما سرمایه دیگری وجود داره به نام مغز که از اون هم میشه کمک گرفت

خودت گفتی دیگه ...شما یه سرمایه پولی داری(1 میلیون) + یه سرمایه انسانی(مغز) ... از سرمایه پولیت میتونی انتظار داشتی روزی هزار تومن در بیاره. 499 هزار تومن رو باید از سرمایه انسانیت در بیاری.... خیلیا از مغز و تخصصشون میتونن پول در بیارن ... یه متخصص قلب با یه گوشی 500-600 تومنی میتونه روزی 500 تومن در بیاره. یه متخصص کامپیوتر با یک کامپیوتر 1 میلیونی میتونه ماهی 10-15 تومن درآمد داشته باشه... یه دلال با یک گوشی موبایل و یه خط 500 تومنی میتونه روزی چند میلیون درآمد داشته باشه... شما هم میتونی ؟:D
ایده بدید یعنی چی ! ایده رو مگه میشه داد ؟:D ...هر ایده به دردبخوری پشتش 20 سال تخصص و تجربه و پیش نیاز و اعتباره... اینا رو نمیشه به کسی منتقل کرد

mimmeslemadar

Registered User
لایک‌ها
161

jujushow

Registered User
لایک‌ها
1,108
من حدود 80 میل دارم مشکل من اصلا سرمایه نیست من قصدم از ایجاد این تاپیک فقط این بود که دوستان ایده های مطرح کنند تا بشه با یه سرمایه خیلی کم درآمد قابل توجه ای داشت فقط همین هرکسی یک ایده ای تو ذهنش میتونه باشه

شما اگه یونتون همراهی کرد ایده من و عملی کن میفهمید کاملا اجراییه . پولشم از شیر مادر حلالتره . هی این شارژهای 5 تومنی رو هم به رخ نکش ! حالا انگار گوشی کل ملت شارژ نداره منتظر این شارژها هستند :D نکنه انتظار داری بابت 5 ت ایده 2 میلیونی در اختیارتون بزارند ؟ نه دادوووو اینجا همه گرگند :general106:

afshin5

Registered User
لایک‌ها
1,548
مگه بساط کردن و پول حلال در آوردن آبرومندانه نیست ؟ ؟؟؟!!!!
شما از یه جوون انتظار دارید تو خیابون بساط پهن کنه طرز فکرت متعلق به قرون وسطاست 90 درصد جوون ها اینکارو نمیکنند دلیلش رو هم خودت بهتر میدونی شان انسانی یک انسان خیلی بیشتر از اینها ارزش داره که بخاطر دوزار به هر کاری متوسل بشه من گاهی تو خیابون میبینم که یه بنده خدای یه بسته آدامس گذاشته میفروشه به خودم لعنت میفرستم که چرا ما انسان ها آنقدر بد شدیم که باید این چیزا رو ببینیم اون بنده خدا که اینکار میکنه حتما مجبور هست و از سر نیاز اینکارو میکنه اما ما که مجبور نیستیم دوست عزیز طرز فکرت درست کن این حرفها از یک جوان بعید هست

afshin5

Registered User
لایک‌ها
1,548
شما اگه یونتون همراهی کرد ایده من و عملی کن میفهمید کاملا اجراییه . پولشم از شیر مادر حلالتره . هی این شارژهای 5 تومنی رو هم به رخ نکش ! حالا انگار گوشی کل ملت شارژ نداره منتظر این شارژها هستند :D نکنه انتظار داری بابت 5 ت ایده 2 میلیونی در اختیارتون بزارند ؟ نه دادوووو اینجا همه گرگند :general106:
شما هم اگه مغزتون همراهی میکنه سعی کنید به اون توسل کنید و گرنه ایده شما بدرد خودت میخوره دوست من:)

fzahrab

Registered User
لایک‌ها
277
دوست عزیز من به یه چی اعتقاد دارم
اگر بخواین میشه و راهش هم براتون فراهم میشه فقط کافیه شما اراده کنید و بهش فکر کنید همین
خواستن توانستن است
دوست عزیز اگر روزی به این پول رسیدی حتما بیا اینجا واعلام کن و به دیگران بگو که بخواه ، بطلب ، ایمان داشته باش ، دریافت کن
براتون آرزوی موفقیت می کنم

mimmeslemadar

Registered User
لایک‌ها
161
شما از یه جوون انتظار دارید تو خیابون بساط پهن کنه طرز فکرت متعلق به قرون وسطاست 90 درصد جوون ها اینکارو نمیکنند دلیلش رو هم خودت بهتر میدونی شان انسانی یک انسان خیلی بیشتر از اینها ارزش داره که بخاطر دوزار به هر کاری متوسل بشه من گاهی تو خیابون میبینم که یه بنده خدای یه بسته آدامس گذاشته میفروشه به خودم لعنت میفرستم که چرا ما انسان ها آنقدر بد شدیم که باید این چیزا رو ببینیم اون بنده خدا که اینکار میکنه حتما مجبور هست و از سر نیاز اینکارو میکنه اما ما که مجبور نیستیم دوست عزیز طرز فکرت درست کن این حرفها از یک جوان بعید هست
دوسته عزیز ، شما منظورت رو جوری بیان کرده بودی که انگار دست فروش داره گناه میکنه که دستفروش شده . (به نوشته ی خودت نه توجه داری و نه درک بالایی داری که اینهمه هم مدعی عقل کل بودن میکنی )
خیلی جوون ها هستند که دستفروشی میکنند و به قول شما بساط پهن میکنند . (دولتی که من و شما و دوستان درونش داریم زندگی میکنیم اومده سربازی رو برای جووناش قرار داده اما نیومده بگه ما که داریم از جوونای بدبخت مردم توی سربازی 2 سال کار میکشیم حداقل یه کاری یه چیزی بعد از سربازی بهشون بدیم که دستشون بند بشه که دنبال دست فروشی نروند و یا دنبال خلاف نروند - این دولت رو هیچ کس نمیپسنده - دولتی که اگه با کار کردنه مردمش پولی از آنش بشه ، اون کار رو حلال اعلام میکنه و اگر پولی توی جیبش نره اون کار رو حرام اعلام میکنه - این دولت یعنی ... )بله عزیز من ، دولتی که از جووناش انتظار داره ، اینه دولته ما ، اما در نهایت به جووناش اصلا اهمیت نمیده .
اینجوری که شما توی تاپیکت صحبت میکنی 2 تا شارژ 5 تومانی ایرانسلی رو که عیدی گرفتی رو داری به رخ بچه ها میکشی احتمالا تازه 7 سالت شده - یا احتمالا از اونایی هستی که یه بابای پولدار داشتی 80 میلیون بهت داده که باهاش دست به کاری بزنی !!!
شما که مدعی هستی 80 میلیون سرمایه داری میخوای ایده رو با کارت شارژ بخری ؟ شما بهتره خارج از دنیای مجازی با افرادی مشورت کنید که عقل داشته باشند و بجای کارت شارژ جیبتو بسپاری بهشون .
شما که ماشاا... مغز متفکر هستی دیگه پس چرا اینجا تاپیک زدی !!! همچنین چرا داری از یه مشت افرادی که در حد خودت نیستن سوال میکنی !!!
بله مابه قول شما دهه ی 50-60 هستیم ، پس لابد شما به قول خودت تازه 10 سالته .
اینارو گفتم که بدونی : از این دولت نباید انتظار نداشته باشی ، یعنی اینکه خودت باید بری دنباله کار ، یعنی اگه کسی که پولی سرمایه ای درشت نداشته باشه مجبوره بره دنبال کارهای کوچک یا همون دست فروشی . با این کشوری که داریم و با این پارتی بازی هایی که توش میشه و همش فک و فامیل و دوست و آشناهای خودشون رو سر کار میبرن ، شما انتظار نداشته باش که فورا بیان ببرنت توی فلان اداره کار کنی یا بدون پول بتونی دست به یه کاری بزنی که توش درامد خوبی داشته باشی . شما هم اگه پول نداشتی اولین کسی بودی که میرفتی دنبال دست فروشی .
توی همین فروم دوستان بسیاری بودند که سرمایه های 500 هزار تومان تا 1 میلیون داشتند که به دلیل کم بودن سرمایه مجبور شدند توی کار دست فروشی و نظیر اینها وارد شوند .
در هر صورت موفق باشی .

jujushow

Registered User
لایک‌ها
1,108
شما هم اگه مغزتون همراهی میکنه سعی کنید به اون توسل کنید و گرنه ایده شما بدرد خودت میخوره دوست من:)

بنده خدا انگار فی دستت نیستا !
نه دیگه .... ایده ای که به درد من بخوره که نمیام به شوما بگم عزیز دلم ! من ایده ای گفتم که به درد شوما بخوره :D

ولی گذشته از این حرفا دوست ندارم ناراحتت کنم . ببین اتفاقا پول توی همین کارهاست ... دور و برت رو نگا کنی میبینی چه ادمهایی که از همین کارهای به نظر شما تحقیر امیز از خاک بلند شدند . همه که کارخونه دار به دنیا نمیاند مرد مومن ...

شما داستان کارخانه داران بزرگ ایران و دنیا رو بخون در زمان خودشون حتی پر زحمت ترین کارها رو داشتند ولی چی شد که به اینجا رسیدند ؟ رمزشو بهت میگم ... زحمت + پشتکار + خلاقیت
هر کدوم به تنهایی فایده نداره ...
اگه فقط زحمت باشه میشی یه کارگر ساده
اگه فقط خلاقیت داشته باشی ولی یون ادم همکاری نکنه میشی مثه این جوونهایی که صب تا شب توی نت علافند و ...

و این داستان همچنان ادامه دارد ...

Last edited:

moty

Registered User
لایک‌ها
217
راه های در اوردن پول با 1 ملیون اشلوغ
1. یه سی جی بخر بزن به کیف زنان-در امد روزانه بیش از 5 ملیون
2.یه دفتر چند روزه اجاره کنی آچارتمان نساختا مردومو پیش فروش کنی
3. 5کیسه ارد سفید +10 کیسه آهک بگیری میشه 1 ملیون با هم قاطی کنی به جای مواد مونگل زا به خلق اله بفروشی دود کنن دود شن
4. یک ملیون بدی 10 ملیون پول تقلبی بخری بری بری بانک ملی سرمایه گذاری کنی
5. 1 ملیون بدی به یه افقانی برات چاه عمیق بزنه برسی به نفت
6.اندازه یه ملیون ببری بانک پول خورده بگیری بری باغچه خونت بکاری پول پاییز که شد پول درو کنی
6.یه ملیون بدی در پست ترین جای بهشت زهرا خودتو چال کنی روحت بره تو بانک مرکزی سرک بکشه بشاش بشی
7.یه ملیون بدی به پی تی همه تاپیکاتو مهم کنی 100 ملیون برداشت کنی
8و9و10و....داستان پول پول پول مانی مانی ادامه دارد

afshin5

Registered User
لایک‌ها
1,548
به رخ کشیدن کارت شارژ کدومه برادر من اینو من خیر سرم از یه تاپیک یاد گرفتم فقط جنبه تشویقی داشت همین دوست من کارت شارژ بخور تو سر من بابا چی میگی من منظوری نداشتم نارحت نشو دوست عزیز من فقط میخواستم ببینم هر آدمی چه ایده های داره تا با یه سرمایه کم بتونه درآمد خوبی داشته باشه حالا نه در حد 500 تومن اما دنبال ایده بودم

jujushow

Registered User
لایک‌ها
1,108
به رخ کشیدن کارت شارژ کدومه برادر من اینو من خیر سرم از یه تاپیک یاد گرفتم فقط جنبه تشویقی داشت همین دوست من کارت شارژ بخور تو سر من بابا چی میگی من منظوری نداشتم نارحت نشو دوست عزیز من فقط میخواستم ببینم هر آدمی چه ایده های داره تا با یه سرمایه کم بتونه درآمد خوبی داشته باشه حالا نه در حد 500 تومن اما دنبال ایده بودم

ها ، این شد یه حرفی :D
خجالت میکشی دست فروشی کنی ؟
همون کاری که گفتم رو انجام بده با این تفاوت که شما 50 هزار هزینه میکنی یه اگهی میدی جهت استخدام بازاریاب ، فقط هم درصدی کار میکنی ! جوراب رو از تولید کننده میگیری توسط بازاریاب پخش میکنی به مغازه ها .... اینجوری درامدت کم میشه چون طرفت مردم نیستند ، مغازه ها هستند بنابراین مجبوری به مدت 2-3 ماه هر چی دراوردی بدی به بازاریابها اما بعد از 3 ماه که لینک شدی با مغازه دار بازاریاب حذف میشه ! اینکار هیچ ریسکی نداره فقط حقوق بازریابه که اونم چون درصدیه ریسکش صفره . مهم پیدا کردن بازاریابه ... سخته اما شدنیه

بالا