شما از یه جوون انتظار دارید تو خیابون بساط پهن کنه طرز فکرت متعلق به قرون وسطاست 90 درصد جوون ها اینکارو نمیکنند دلیلش رو هم خودت بهتر میدونی شان انسانی یک انسان خیلی بیشتر از اینها ارزش داره که بخاطر دوزار به هر کاری متوسل بشه من گاهی تو خیابون میبینم که یه بنده خدای یه بسته آدامس گذاشته میفروشه به خودم لعنت میفرستم که چرا ما انسان ها آنقدر بد شدیم که باید این چیزا رو ببینیم اون بنده خدا که اینکار میکنه حتما مجبور هست و از سر نیاز اینکارو میکنه اما ما که مجبور نیستیم دوست عزیز طرز فکرت درست کن این حرفها از یک جوان بعید هست
دوسته عزیز ، شما منظورت رو جوری بیان کرده بودی که انگار دست فروش داره گناه میکنه که دستفروش شده . (به نوشته ی خودت نه توجه داری و نه درک بالایی داری که اینهمه هم مدعی عقل کل بودن میکنی )
خیلی جوون ها هستند که دستفروشی میکنند و به قول شما بساط پهن میکنند . (دولتی که من و شما و دوستان درونش داریم زندگی میکنیم اومده سربازی رو برای جووناش قرار داده اما نیومده بگه ما که داریم از جوونای بدبخت مردم توی سربازی 2 سال کار میکشیم حداقل یه کاری یه چیزی بعد از سربازی بهشون بدیم که دستشون بند بشه که دنبال دست فروشی نروند و یا دنبال خلاف نروند - این دولت رو هیچ کس نمیپسنده - دولتی که اگه با کار کردنه مردمش پولی از آنش بشه ، اون کار رو حلال اعلام میکنه و اگر پولی توی جیبش نره اون کار رو حرام اعلام میکنه - این دولت یعنی ... )بله عزیز من ، دولتی که از جووناش انتظار داره ، اینه دولته ما ، اما در نهایت به جووناش اصلا اهمیت نمیده .
اینجوری که شما توی تاپیکت صحبت میکنی 2 تا شارژ 5 تومانی ایرانسلی رو که عیدی گرفتی رو داری به رخ بچه ها میکشی احتمالا تازه 7 سالت شده - یا احتمالا از اونایی هستی که یه بابای پولدار داشتی 80 میلیون بهت داده که باهاش دست به کاری بزنی !!!
شما که مدعی هستی 80 میلیون سرمایه داری میخوای ایده رو با کارت شارژ بخری ؟ شما بهتره خارج از دنیای مجازی با افرادی مشورت کنید که عقل داشته باشند و بجای کارت شارژ جیبتو بسپاری بهشون .
شما که ماشاا... مغز متفکر هستی دیگه پس چرا اینجا تاپیک زدی !!! همچنین چرا داری از یه مشت افرادی که در حد خودت نیستن سوال میکنی !!!
بله مابه قول شما دهه ی 50-60 هستیم ، پس لابد شما به قول خودت تازه 10 سالته .
اینارو گفتم که بدونی : از این دولت نباید انتظار نداشته باشی ، یعنی اینکه خودت باید بری دنباله کار ، یعنی اگه کسی که پولی سرمایه ای درشت نداشته باشه مجبوره بره دنبال کارهای کوچک یا همون دست فروشی . با این کشوری که داریم و با این پارتی بازی هایی که توش میشه و همش فک و فامیل و دوست و آشناهای خودشون رو سر کار میبرن ، شما انتظار نداشته باش که فورا بیان ببرنت توی فلان اداره کار کنی یا بدون پول بتونی دست به یه کاری بزنی که توش درامد خوبی داشته باشی . شما هم اگه پول نداشتی اولین کسی بودی که میرفتی دنبال دست فروشی .
توی همین فروم دوستان بسیاری بودند که سرمایه های 500 هزار تومان تا 1 میلیون داشتند که به دلیل کم بودن سرمایه مجبور شدند توی کار دست فروشی و نظیر اینها وارد شوند .
در هر صورت موفق باشی .