• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

mahmood_t

Registered User
لایک‌ها
396

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205
خب فشنگ هارو بریزن تو چاه... :)))
گوشمون مشکل پیدا نکنه حالا سر کارشون ؛)

Sent from my Nexus 4
نترس به هیچ وجه گوشت مشکلی پیدا نمیکنه با تیراندازی چند تا فشنگ ژ3
مگه میخوای گلوله توپ شلیک کنی.

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205
اوه اوه یعنی امکان داره خارج از تهران بیوفتم؟ :(
شما اگه نیرو زمینی ارتش باشی به احتمال زیاد آموزشیت همون تهران باشه چون پادگان واسه آموزش نیروزمینی زیاد هست.

davood21

Registered User
لایک‌ها
86
دوستان من سرباز اگر بیماری داشته باشم و بخوام در دوران سربازی اونو درمان کنم،آیا مرخصی خارج از برنامه میدن؟یعنی فرضا من بینی ام رو به دلیل داشتن پلیپ عمل کنم باید 3روز استراحت کنم آیا 3روز مرخصی رو جدای از مرخصی قانونی که به من باید بدن،حساب میکنن؟کلا درمان بیماری ها در دوران سربازی بهتره؟من شنیدم هر چی بیماری دارید بذارید در دوران سربازی درمان کنید،چون مرخصی استراحتی میدن؟؟؟
مرخصی بر سه نوع است:
1) استحقاقی
2) استعلاجی
3) تشویقی

توضیح انواع مرخصی:
A) مرخصی استحقاقی: به ازای هرماه خدمت، حق استفاده از یک روز مرخصی را دارید. یعنی اگر کسری بسیج و کسری های دیگر نداشته باشید و مجبور باشید 21 ماه کامل خدمت کنید؛ حق استفاده از 21 روز مرخصی استحقاقی را خواهید داشت. البته ممکن است در روز اول خدمت آموزشی، به شما لباس رزم بدهند و بگویند یک هفته فرصت دارید تا لباس ها را به سایز خود درست کنید و موی خود را کوتاه کنید و ... و شما رو بفرستن خونه تا هفته بعد؛ این مرخصی جزو استحقاقی نیست و یک نوع حال دادن محسوب میشه. یا مثلاً ممکنه وسط دوره ی آموزشی، به شما چند روز مرخصی میاندوره بدن. این هم معمولاً توی استحقاقی محسوب نمیشه.

B) مرخصی استعلاجی: در کل دوران خدمت، نهایتاً تا 30 روز حق استفاده از مرخصی استعلاجی را به منظور درمان و مداوا خواهید داشت.

C) تشویقی: با نشان دادن هرگونه لیاقت و شایستگی در کارها، ممکن است برای شما 24 ساعت، 48 ساعت یا بیشتر، تشویقی در نظر گرفته شود و در پرونده شما ثبت شود. مثلاً شما از تمام 21 روز مرخصی استحقاقی خود استفاده نموده اید، می توانید درخواست مرخصی تشویقی کنید. یعنی مثلاً درخواست 2 روز مرخصی کنید و بگویید از تشویقی شما کسر شود.

engineer805

Registered User
لایک‌ها
370
ببین دوست عزیز اگه لیسانس باشی کلا 11پادگان اعم از ارتش و نیروی انتظامی و **** در سطح کشور هستن که فقط لیسانس به بالا میگیرند.شما به احتمال90-95درصد توی یکی از اینا میفتی.اسماشون رو یادم رفته فکر کنم سرچ کنی بتونی پیدا کنی.اگه ارتش بری تهرانی احتمالا،اگه **** بری مثلا مدرس کرج و...

all4u2

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
564
مرخصی بر سه نوع است:
1) استحقاقی
2) استعلاجی
3) تشویقی

توضیح انواع مرخصی:
A) مرخصی استحقاقی: به ازای هرماه خدمت، حق استفاده از یک روز مرخصی را دارید. یعنی اگر کسری بسیج و کسری های دیگر نداشته باشید و مجبور باشید 21 ماه کامل خدمت کنید؛ حق استفاده از 21 روز مرخصی استحقاقی را خواهید داشت. البته ممکن است در روز اول خدمت آموزشی، به شما لباس رزم بدهند و بگویند یک هفته فرصت دارید تا لباس ها را به سایز خود درست کنید و موی خود را کوتاه کنید و ... و شما رو بفرستن خونه تا هفته بعد؛ این مرخصی جزو استحقاقی نیست و یک نوع حال دادن محسوب میشه. یا مثلاً ممکنه وسط دوره ی آموزشی، به شما چند روز مرخصی میاندوره بدن. این هم معمولاً توی استحقاقی محسوب نمیشه.

B) مرخصی استعلاجی: در کل دوران خدمت، نهایتاً تا 30 روز حق استفاده از مرخصی استعلاجی را به منظور درمان و مداوا خواهید داشت.

C) تشویقی: با نشان دادن هرگونه لیاقت و شایستگی در کارها، ممکن است برای شما 24 ساعت، 48 ساعت یا بیشتر، تشویقی در نظر گرفته شود و در پرونده شما ثبت شود. مثلاً شما از تمام 21 روز مرخصی استحقاقی خود استفاده نموده اید، می توانید درخواست مرخصی تشویقی کنید. یعنی مثلاً درخواست 2 روز مرخصی کنید و بگویید از تشویقی شما کسر شود.
شویقی کلا باید واچه خواری بکنی!استحقاقی هم مه واسه هر ماه ۱روزه از خداشونه تموم شه!
استعلاجی هم که واسه سرماخوردگی و اینا کلا پزشک پادگان تایید نمیکنه

Sent from my iPhone using Tapatalk

all4u2

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
564
روز اول تا 7 شب نیگر داتن بعد ول کردن .
روز اول هر وقت رفتی رفتی سعی کن قبل 12 اومنجا باشی .
کار؟ کلا کل دوره اموزشی فکر کنم 20 تا پشین پاشو رفتیم و 20 دقیقه دو تازه ماه خدا هم هست دیگه رسما هتل هست .بخور بخوابه :دی
برادر چرا الکی میگید؟نیازی هست؟هتل کجا بود!ما هم رفتیم!کرمانشاه افتادیم رسما نابودمون کردن!
حداقل از دروغ استفاده نکنید!هیچی به اسم هتل وجود نداره

all4u2

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
564
این دیگه چه اتفاقیه....
حالا از یکی پرسیدم میگفت ارتش خدمت میکنه و هر شش ماه میبرن میدون تیر مجدداً....

Sent from my Nexus 4
دوست عزیز اونا مثل اموزشی نیست و کلا در حد شلیک و بیخیال شدنه!هیچیز رسمی نیست و عادیه از پادگان و هر بخش رو جداگانه یا با هم میبرن!اگه پادگان بودید سعی کنید بیفتید اماد یا فرماندهی که از شر پاسبخش بودن خلاص میشید

all4u2

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
564
به نظر من معافی بگیر خودتو خلاص کن
در مورد استخدام هم اگر پارتی داشته باشی حله و اگر نداشته باشی :general107: حتی اگه سربازی هم رفته باشی هیچ تاثیری نداره :( باز هم میگم فقط پارتی هرکی میگه نه ... چرت و پرت میگه و احتمالا خودش از پارتی استفاده کرده و صداشو در نمیاره
در مورد اینکه در سربازی سخت میگذره یا نه
بستگی داره کجا بیوفتی :) اگه شهر خودت بیوفتی راحت تره
ولی اگه یه شهر دیگه بیوفتی باز هم بستگی داره به اینکه کدوم پادگان یا ... بیوفتی و اینکه وضعیت مالیت چطوره ( اگه پولدار باشی که میشه هتل)
دوست عزیز واسه خودت مشکل درست نکن!خیلیا دیابت دارن!نه معاف از رزم شو نه معاف بگیر
نگران نباش چیزیت نمیشه سختی میکشی اما ۲ساله
فردا بری زن بگیری!بهت گیر میدن که انگار مشکلت خیلی زیاده!بیشتر مردم هم اینطوری هستن
واسه خیلی جاها و جامعه مطمعن باش مهمه!

all4u2

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
564
آقا ممنون ترس مارو ریختید :p
دوست عزیز چه ترسی!همه رفتن طوری نشده
یکم سختی داره
همین.هرکی بگه هتله دروغ گفته
اره اموزشی واقعا اذیت میکنن بعدشم یطور دیگه اما نه در حد اموزشی
۹۹٪ میفتی خونه شهرخودت. وصبحا اونجایی وعصرا خونه گاهی ممنوع خروج و مراسم و ...
گاهی دردسرای دیگه و پاسبخشی و این حرفا
بعد میبینی ۲ سال تمومشده و یک کارت دستته

Shaahin92

Registered User
لایک‌ها
229
دوست عزیز واسه خودت مشکل درست نکن!خیلیا دیابت دارن!نه معاف از رزم شو نه معاف بگیر
نگران نباش چیزیت نمیشه سختی میکشی اما ۲ساله
فردا بری زن بگیری!بهت گیر میدن که انگار مشکلت خیلی زیاده!بیشتر مردم هم اینطوری هستن
واسه خیلی جاها و جامعه مطمعن باش مهمه!

آقا چه مشکلی ؟
وقتی طرف بیماری داره و شرایط گرفتن معافی رو هم داره باید معاف بشه دیگه
در مورد ازدواج هم :
اگه قرار باشه به طرف دختر ندن ... هزار تا بهانه هستش
مثلا طرف دیابت داره ولی با این وجود سربازی سرفته :confused: بعد خانواده دختر میگن که چون دیابت داری بهت دختر نمی دهیم :general708:

kingPresident

Registered User
لایک‌ها
1,324
دوست عزیز چه ترسی!همه رفتن طوری نشده
یکم سختی داره
همین.هرکی بگه هتله دروغ گفته
اره اموزشی واقعا اذیت میکنن بعدشم یطور دیگه اما نه در حد اموزشی
۹۹٪ میفتی خونه شهرخودت. وصبحا اونجایی وعصرا خونه گاهی ممنوع خروج و مراسم و ...
گاهی دردسرای دیگه و پاسبخشی و این حرفا
بعد میبینی ۲ سال تمومشده و یک کارت دستته

ایشالا که اینطوریه که شما میگید.یه چیز دیگه؟
ارتش ساده تره یا ****؟دو ماه رفتیم اموزشی بعدش جی؟بابا اخه نمیدونی شما انقد زیر گوش من بد گفتن فکر میکنم زندانه!!!

Sent from my LG-D325 using Tapatalk

all4u2

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
564
آقا چه مشکلی ؟
وقتی طرف بیماری داره و شرایط گرفتن معافی رو هم داره باید معاف بشه دیگه
در مورد ازدواج هم :
اگه قرار باشه به طرف دختر ندن ... هزار تا بهانه هستش
مثلا طرف دیابت داره ولی با این وجود سربازی سرفته :confused: بعد خانواده دختر میگن که چون دیابت داری بهت دختر نمی دهیم :general708:
نه دوست عزیز!دیابت رو تا جایی که میدونم تا انسولین تزریق نکنی و حاد نباشه معاف نمیشه یا معاف از رزم
میشه که دیگه کلا نابود میشه و هم خدمت میکنه هم کارتش میشه هیچی!
نخیر!وقت زن گرفتن کسی باهاتون شوخی نداره!شاید با زبون بگی دیابت دارم گیر ندن اما رو کارت پایان خدمتت باشه کلا نمیدن!برو تو جامعه ببین!

kingPresident

Registered User
لایک‌ها
1,324
نه دوست عزیز!دیابت رو تا جایی که میدونم تا انسولین تزریق نکنی و حاد نباشه معاف نمیشه یا معاف از رزم
میشه که دیگه کلا نابود میشه و هم خدمت میکنه هم کارتش میشه هیچی!
نخیر!وقت زن گرفتن کسی باهاتون شوخی نداره!شاید با زبون بگی دیابت دارم گیر ندن اما رو کارت پایان خدمتت باشه کلا نمیدن!برو تو جامعه ببین!

بله این مورد رو دیدم
اینایی که کلا به دلیل مریضی معاف میشن خیلی نافورمن.جای دولتیم زورکی استخدامشون میکنه

all4u2

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
564
بله این مورد رو دیدم
اینایی که کلا به دلیل مریضی معاف میشن خیلی نافورمن.جای دولتیم زورکی استخدامشون میکنه

اصلا جای دولتی که استخدامی وجود نداره
همین شرکت میری فرم پر کنی واسه مصاحبه
توش باید بنویسی اصلا واسه پایان خدمت با معافی کار نمیدن!۱کی نه ۱۰۰۰تا دیدم چون فکر میکنن طرف یا مشکل حادی دارا!یا اصلا بع درد کار کردن نمیخوره
شرمنده همه دوستان کارکشته
اما امثال من که رفتن خدمت میدونن چی میگم
خیلی جاها دیدم طرف اومده و دست به سرش کردن در حالی که واقعا طرف مدرکش و داشته و ادم کاریم به نظر میرسیده

Shaahin92

Registered User
لایک‌ها
229
خب فشنگ هارو بریزن تو چاه... :)))
گوشمون مشکل پیدا نکنه حالا سر کارشون ؛)

Sent from my Nexus 4

شما مثل اینکه سربازی نرفتید که می گویید فشنگها رو بریزید داخل چاه :eek:
عزیزم شما هرچند تا فشنگ بگیرید باید به همون تعداد پوکه تحویل بدهید

_ni

Registered User
لایک‌ها
42
داداش من 800 کیلومتر از خونه دور بودم آموزشی .همش دو ماه هستش .روزی آخر آروز می کنی هیچ موقع تموم نشه
مورد داشتیم کارشناسی کامپیوتر از دانشگاه بهشتی و ارشد فناوری اطلاعات تهران ، افتاد نیرو انتظامی کرمان.... اگر کفایت و این برنامه ها (که مورد یاد شده یک ثانیه )هم نداشت ، داشته باشی بهتره. و البته مورد هم داشتیم بعد عید ارسال کرده و لیسانس افتاده کرج خوشا به سعادتش ؛)

Sent from my Nexus 4

_ni

Registered User
لایک‌ها
42
نترس به هیچ وجه گوشت مشکلی پیدا نمیکنه با تیراندازی چند تا فشنگ ژ3
مگه میخوای گلوله توپ شلیک کنی.
شما مثل اینکه سربازی نرفتید که می گویید فشنگها رو بریزید داخل چاه :eek:
عزیزم شما هرچند تا فشنگ بگیرید باید به همون تعداد پوکه تحویل بدهید
یه کلیپ بود خواستم اتچ کنم نشد. خیلی باحال بود. تفنگه رو دستکاری کرده بودن یا فشنگش مواد زیاد داشت ، دوربین مخفی بود ، طرف شلیک میکرد خودش با اسلحه پرتاب میشدن عقب. خیلی فان بود. نشد بذارم.
نرفتم متاسفانه و البته خوشبختانه تیر میرم. خبر دارم که تیر اندازی روی سیبل های چند بار مصرف انجام میشه :))
و البته یکی گویا تیر میزنه یکی با کلاه پوکه جمع میکنه :)

Sent from my Nexus 4

Last edited:
بالا