توحین خدمت حتما انجام بده که بپیچونی،من که توخدمت کلا ۶,۷ روز تونستم استعلاجی بگیرمسلام من هفته قبل متوجه شم كيست مويي دارم وعفونت داشت الان با خوردن كپسول كمتر شده و اعزامم اول اسفنده به نظرتون ميشه برم اموزشي رو تموم كنم يا در حين اموزشيم برم برا عمل؟يا اينكه كلا تمديد بزنم
چرا ۱۰۰٪ تجدید دوره میشی.ممنون...در حين اموزشي اكه عمل شم و مثلا ده روزي رو استعلاجي بگيرم مشكلي پيش نمياد يعني تجديد دوره نميشم يا تجديد اموزشي اخه تعطيلات عيد هم كه هست اين وسطا
بستگی به جاش دارهممنون...در حين اموزشي اكه عمل شم و مثلا ده روزي رو استعلاجي بگيرم مشكلي پيش نمياد يعني تجديد دوره نميشم يا تجديد اموزشي اخه تعطيلات عيد هم كه هست اين وسطا
مطمن باش ی پارتی کلفت داشته برای ما هم ی بنده خدایی اینجوری شد تجدید دوره کردنش با ی پارتی کارش راه افتادبستگی به جاش داره
نیرو زمینی ارتش تو اموزشی پسر پاش شکست از بچه ها از 60 روز 20 روزی نیومد پیچید
تجدید دوره هم نشد
اما همه جا مثل هم نیست باس مراقب باشی
اگه درست یادم باشه فشار خون و بیماری ها عفونی معافیت دائم دارنآیا غلضت خون/اسیدخون/انگل معافی دارن؟!
همش دروغه - بعد آموزشی یه برگه میدن میگن برو بانک انصار !!! بانک سپه فقط اومده یه خودی نشون بده! اصلا مهم نیست پلیس منهای ده چی زدیسلام
من توی فرم دفترچه خدمت اون جای شماره حساب بانک سپه رو خالی گذاشتم خوده یارو توی پلیس +10 هم گفت لازم نیس وارد کنی
الان من برم حساب باز کنم؟ اگه لازمه چرا این گفت لازم نیست و اینا؟
انصار؟؟چیزای جدید بعد سربازی من اتفاق میفتههمش دروغه - بعد آموزشی یه برگه میدن میگن برو بانک انصار !!! بانک سپه فقط اومده یه خودی نشون بده! اصلا مهم نیست پلیس منهای ده چی زدی
اولش گفتن بانک سپه حساب باز کن شماره کارت حساب بده بعد آموزشی یه برگه دادن گفتن برو بانک انصار. دوباره بانک انصار حساب باز کردم این وسط بانک سپه دو ماهی با پول چندغاز من و پول کلان بیشمار مثل من حال میکنهانصار؟؟چیزای جدید بعد سربازی من اتفاق میفته
البته فکر کنم برای هر ارگانی متفاوته بسته به ارگانی که خدمت میکنیاولش گفتن بانک سپه حساب باز کن شماره کارت حساب بده بعد آموزشی یه برگه دادن گفتن برو بانک انصار. دوباره بانک انصار حساب باز کردم این وسط بانک سپه دو ماهی با پول چندغاز من و پول کلان بیشمار مثل من حال میکنه
بهتره بری از خود **** وظیفه بپرسی!!من هنوز توی مرحله ثبت نام برای اعزام گیر کردم!!!
معاینه پزشکی رو میرم دکتر میگه ثبت کردم تو سیستم معاینات میرم پلیس +10 میگه ثبت نشده همینجوری یه هفتس دارم میرم و میام موندم بخدا
مملکت آخه اینقد بی حساب کتاب و ول
بهتره بری از خود **** وظیفه بپرسی!!
پلیس+10 بی سواد و دروغ گوهه!!
اونا همیشه حرفشون اینه ثبت نشده
دقیقا یه بار برای من یه مورد رخ داده!!
برای فارغ التحصیلی دانشگاه گفت پرندت ناقصه یه نامه برای معافیت تحصیلی می خوای!!!
یه نامه دادن بهم که برم از +10 مدرک معافیت رو بگیرم!!
رفتم +10 گفتن اصلا فردی با این مشخصات در سیستم ثبت نشده!!
دنیا رو سرم خراب شد، حتما تا الان غیبت خوردم و باید بی خیال این هم سال تحصیل بشم
با ترس رفتم **** وظیفه، با مسئول معافیت تحصیلی صحبت کردم گفت مشکل نداره نامه رو برام زد بردم دانشگاه!!
بهش گفتم +10 گفته ثبت نشدم گفت اینا رو جدی نگیر حالی شون نیست!!!