• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,227
سلام
دوستان من 2 هفته از آموزشیم مونده توی 04 بیرجند ..
اعزام 12/1 .. احتمالاً 29 فروردین دیگه تمومه آموزشی ..
به نظرتون به کجا اعزام میشم بعد از آموزشی و اینکه در یگان وضعیت چطوریه؟ یعنی نگهبانی داره؟
مدرک لیسانس
زمان آموزشی میخواستم فرار کنم بهم گفتم کجا میخوای بری بعد از آموزشی صبح میری ظهر میایی!! درصدی هم نگهبانی شب به ذهنم خطور نکرد گفتم اون حتما مال دیپلمه هاست، حالا که با لیسانس اومدم یگان هییییچ فرقی با زیر دیپلم ندارم هر کار که اونا انجام میدن هر مدت که اونا تگهبانی میدن منم باید نکهبانی بدم!!! گفتن درس بخون گرنه میبرنت سربازی (درس اجباری) گفتن برو دانشگاه مگرنه میبرنت سربازی (دانشگاه اجباری) حالا هم که اومدیم به سربازی اجباری میبینیم درس و دانشگاه سرابی بیش نبود که هیچ اگر نمیخوندیم نمیرفتیم و اون زیر دیپلمه ها سربازی رو میخرن و به ریش ما میخندن پس حتی اگر دو ماه به پایان سربازی باشه میزارم میرم ترک خدمت/فرار
این سلسله مراتبی که برای ما برنامه ریزی کردن باید انداخت بیرون و cut کرد

reza_shirrazi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلاام دوستان
من با پارتی پذیرش سپاهو گرفتم و افتادم پادگان شهید باکری دزفول...کسی میدونه چطور جاییه؟؟؟و اینکه بعد آموزشیم میتونم بیام شهر خودم با پارتی ؟

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,227
سلاام دوستان
من با پارتی افتادم پادگان شهید باکری دزفول...کسی میدونه چطور جاییه؟؟؟و اینکه بعد آموزشیم میتونم بیام شهر خودم با پارتی ؟
جایی که همه معرف و پارتی دارن به هیچ دردی نمیخوره چون پارتی تو فقط در حد معرف کاربرد داشت
اگر مدرکت بالا هست اونجا بدترین جاست

S H 4 H 4 i3

Registered User
لایک‌ها
1,482
سلام
کسی از دوستان خبر داره با داشتن برگ اعزام میشه برا معافیت کفالت اقدام کرد؟ یا باید سرباز شم بعد؟ چقدر طول میکشه پروسش؟

Sent from my MI 4W using Tapatalk

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,227
سلام
کسی از دوستان خبر داره با داشتن برگ اعزام میشه برا معافیت کفالت اقدام کرد؟ یا باید سرباز شم بعد؟ چقدر طول میکشه پروسش؟
سرباز بشی دیگه هیچ کار نمیتونی بکنی تا بعد آموزشی(یعنی میشه ولی تا اقدام کنی یه مدت طول میکشه)

leo90

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
141
من معاف از رزم هستم
پس چرا دوست بالایی میگن که همه یکی هست درجشون !؟
و به قول خودشون چند صد تا معاف از رزم پیششون اومدن !
واقعا موندم چرا جواب این سوال ساده اینقدر تفاوت داره ! تو اینترنت هم سرچ کردم بعضیا میگن درجه یکیه بعضیا میگن پایین تره

ببینید این که میگم درستش هست : ( البته تو ارتش اینجوری بقیه جاهارو نمیدونم )
سرباز معاف از رزم کف درجه رو میگیره
یعنی اگر کف درجه برای مدرک لیسانس گروهبان یک و سقفش ستوان سوم هست , سرباز معاف از رزم بدون در نظر گرفتن نمره امتحانات نظامی یک ضرب گروهبان یک یعنی کف درجه میشه !
حالا شما با مدرک لیسانس معاف از رزم باشی و خودت رو هم بکشی و نمره هات همه بالا بشه باز بهت کف درجه رو یعنی گروهبان یکمی میدن !!!
ولی یک نکته ای که کلا تو سربازی درجه برای قشنگیه . یه وقت میری میبینی یک سرباز صفر با سابقه بالا بهت کلاغ پر میده یا زورگویی میکنه :D ;)
موفق باشید

leo90

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
141
سلام

شما وقتی برگه اعزام میگیری و یگان و تاریخ آموزشی ات مشخص میشه سرباز هستی و اگر تو اون تاریخ خودت رو به پادگان معرفی نکنی فراری بحساب میای !
البته من یادمه تو هفته اول آموزشی مون پدر یکی از بچه ها فوت کرد بعد بهش مرخصی دادن رفت خونه و دیگه نیومد و بعدش 2-3 تا نامه آورد و معافی گرفت ...

leo90

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
141
سلاام دوستان
من با پارتی پذیرش سپاهو گرفتم و افتادم پادگان شهید باکری دزفول...کسی میدونه چطور جاییه؟؟؟و اینکه بعد آموزشیم میتونم بیام شهر خودم با پارتی ؟

شما وقتی میگی پارتی داری یعنی جواب همه سوالات خودت رو داری !!!
وقتی پارتی داری یعنی اوکی میشه , دیگه چرا سوال میکنی ؟ :D ;)

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,227
پدر من میگه سربازی در مناطق جنگی بوده خب حالا هم نیاز به کارت یا برگه ایثارگری دارم ولی **** وظیفه هر بار میگه برو یه ماه دیگه بیا !(تاخیری را بیشتر کردن قبلا میگفتن امروز برو فردا بیا نه یک ماه دیگه!!) دفتر پیشخوان و پلیس منهای ده(منهای ده بخونید!) میگه سیستم قطعه! امروز برو فردا بیا، روی اینترنت هم سرچ کردم یه جا نوشته باید برم به پست مرکزی و با پادگان پدرم مکاتبه کنم، جای دیگه نوشته حضوری برم پادگان پدرم! خب پست اصلا نمیفهمه ما چی میگیم!!! کارش اصلا این نیست، حضوری رفتن هم مربوط میشه به زمان سفر با الاغ و قاطر یعنی برای فهمیدن جعلی بودن نامه خیلی خوب استعلام میگرن و استعلام معنی دار میشه ولی وقتی چیزی به نفع مردم باشه استعلام تعریف نشده هست میگن گور پدر ارباب رجوع! به درک خب ما هم مجبورم اون ها را بگیریم به جهنم و در نهایت ترک خدمت کنم اگر کسری اجرا نشه، اینجا کسی هست که کارت ایثارگری گرفته باشه و بتونه راهنمایی کنه؟

*POUYA*

Registered User
لایک‌ها
180
سلام دوستان من مدرکم لیسانس مکانیک ماشین ابزار هست.
بهمن فارغ التحصیل شدم. کسی میدونه از تهران کجا ها میتونم امریه بگیرم؟
و اگه عادی برم چند ماه میشه دوره خدمتم و چه درجه ای میدن؟

massoud1992

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.آیا دوره کد بچه هایی که به برج 12 افتاده و با توجه تعطیلی عید 2 ماه است یا بیشتر؟

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,227
سلام دوستان من مدرکم لیسانس مکانیک ماشین ابزار هست.
بهمن فارغ التحصیل شدم. کسی میدونه از تهران کجا ها میتونم امریه بگیرم؟
و اگه عادی برم چند ماه میشه دوره خدمتم و چه درجه ای میدن؟
پارتی داری که بتونی امریه بشی؟!
امریه شدن اتفاقی/شانسی و به انتخاب خودت نیست فقط نور چشمی ها را امریه میزارن

*POUYA*

Registered User
لایک‌ها
180
پارتی داری که بتونی امریه بشی؟!
امریه شدن اتفاقی/شانسی و به انتخاب خودت نیست فقط نور چشمی ها را امریه میزارن
نه پارتیم کجا بود .حالا در کل میخوام بدونم کجا ها میگیره یه تیر تو تاریکی بزنم.
بقیه سوالا رو میدونی داداش؟

sajad1745

Registered User
لایک‌ها
328
امروز رفتم سایت ای پلیس رو چک کردم ظاهرا آموزشی افتادم نیرو دریایی سیرجان
کسی اطلاعی داره از اونجا؟ ظاهرا خیلی سخت میگیرن درسته؟

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,227
نه پارتیم کجا بود .حالا در کل میخوام بدونم کجا ها میگیره یه تیر تو تاریکی بزنم.
بقیه سوالا رو میدونی داداش؟
تیر تو تاریکی هم نیست شاید ظاهرا ثبت نام داشته باشه ولی اساس کارش پارتی هست
اونجا درجه میخوای چی کار؟ طرف با لباس شخصی و با تمام امکانات(گوشی و...) ساعت 8 میره اداره مفت خور ها ساعت 1 برمیگرده بعد کار هم شک نکن همونجا کارش میدن چون آشنا شده و پارتی هم داره . مدت سربازی اونجا 24 ماهه ولی معنی نداره! چون توم مثل کارمند اداره هستینه سربازی و نگهبانی مدرک و معدل هم مهم نیست, یه شیره کش ساغ دارم با دیپلم و معدل 12 امریه شده منم با لیسانس و دو بار کنکور روزانه(دانشگاه بدون شهریه) باید مثل سگ نگهبانی بدم

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,227
سلام دوستان - من نیاز به یه نفر دارم که ارومیه باشه فقط یه سوال ساده دارم و سوالم این هست که هنگ مرزی ارومیه به یه مجموعه میگن یا یه پادگان؟! چون باید یه نامه ببرم به اونجا باید اسم دقیق زمان حال اونجا رو بدونم یعنی قبلا میگفتن ژاندارمری الان هم ظاهرا میگن هنگ مرزی ارومیه, حالا دنبال اسم دقیق این پادگان و ادرسش هستم. آدرسش زیاد مهم نیست فقط اسمش . اسمشو میخوام, یه تک پادگانه یا به کل مرز میگن هنگ مرزی ارومیه؟

بالا