eternal9400
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 39
- لایکها
- 57
اگه ثبت شده دیگه حرفی نیست!!امروز اس ام اس اومد از **** وظیفه که درخواست اعزامت ثبت شد فک کنم تموم شد بعد باید برم کد سخامو بگیرم ازشون
اگه ثبت شده دیگه حرفی نیست!!امروز اس ام اس اومد از **** وظیفه که درخواست اعزامت ثبت شد فک کنم تموم شد بعد باید برم کد سخامو بگیرم ازشون
وقتی طرف سربازی در مناطق جنگی بوده حالا کارت ایثارگری چطور باید تهیه کنه؟!پدر قرومساق من میگه سربازی تو منطقه جنگی بوده حالا برای کسری الان سند و مدرک لازمه یعنی کارت ایثارگری حالا خودش میگه باید بره همون پادگانی که بوده بگیره(حرف نفهم اعتبار نداره) کارت ایثارگری چه جوری تهیه کنه بدون رفتن به پادگان اون زمان n هزار کیلومتر دورتر؟؟
مگه مدت در منطقه نداره؟؟وقتی طرف سربازی در مناطق جنگی بوده حالا کارت ایثارگری چطور باید تهیه کنه؟!
:general711:تا جایی که من یادمه و توی نیرو انسانی بودم به این شکل بود باید بره محل خدمت اگر مدارکش باشه ، اونجا یه گواهی میگیره از نیروی انسانی که فلانی به مدت فلان و درتاریخ فلان این جا حضور داشته بعد فرمانده اون خراب شده امضا میکنه ثبت میکنی توی نیرو انسانی و تمام ، اون مدرک رو برمیداری میبری هرجا که نیاز داری ازش استفاده کنیپدر قرومساق من میگه سربازی تو منطقه جنگی بوده حالا برای کسری الان سند و مدرک لازمه یعنی کارت ایثارگری حالا خودش میگه باید بره همون پادگانی که بوده بگیره(حرف نفهم اعتبار نداره) کارت ایثارگری چه جوری تهیه کنه بدون رفتن به پادگان اون زمان n هزار کیلومتر دورتر؟؟
سرباز های جدید رو یه دوره فنی حرفه ای هم میفرستن جدیدا !! ولی کسری نمیدن ، یعنی نمیدادن ..میگن برای مدرک فنی حرفه ای کسری میدن، بعضی ها میگن فقط اون مدرکی که داخل پادگان ثبت نام کردی گرفتی، مدرک آماده بیارم چطوره؟ کسی اطلاع داره؟
ننگ پرچم بشو کارت راحتتر میشه :general711:خریدار نمونه خون ایدزی، برای معافی سربازی میخوام کسی هست پیام بده
بجای خون خودم میخوام ببرم
خریدار نمونه خون ایدزی، برای معافی سربازی میخوام کسی هست پیام بده
بجای خون خودم میخوام ببرم
5 ماه خدمتم و دیگه نمیتونم تحملش کنم اونم وقتی مردک لیسانس با زیر دیپلم فرقی ندارهشما رفتی سربازی یا میخوای بری تازه ؟
یادش بخیر , من هم قبل سربازی کلی از این فکر ها داشتم ...
الان چند سالی ازش گذشته
درجه یکی هستاونایی که معاف از رزم هستن درجشون پایین تره ؟ ( چون بعضی جاها دیدم میگن پایین تره بعضی جاها میگن فرقی نمیکنه ) مثلا به فوق لیسانس معاف از رزم چه درجه ای میدن ؟
درجه یکی هست
فرستاده شده از LG-K430ِ من با Tapatalk
چند صدتا معاف از رزم پیش ما اومدن . همچین چیزی نشنیدم عزیزشما مطمئن هستین ؟ پس چرا بعضی جاها نوشتن به معاف از رزم یه درجه کمتر میدن !؟
برو ارتش, با فوق لیسانس یه درجه بهت میدن که شاهی کنیاونایی که معاف از رزم هستن درجشون پایین تره ؟ ( چون بعضی جاها دیدم میگن پایین تره بعضی جاها میگن فرقی نمیکنه ) مثلا به فوق لیسانس معاف از رزم چه درجه ای میدن ؟
اونایی که معاف از رزم هستن درجشون پایین تره ؟ ( چون بعضی جاها دیدم میگن پایین تره بعضی جاها میگن فرقی نمیکنه ) مثلا به فوق لیسانس معاف از رزم چه درجه ای میدن ؟
من معاف از رزم هستمبله پایین تر هستش و مثلا اگر لیسانس بتونه حداکثر تا ستوان سومی بگیره اگر معاف از رزم بشه درجه اش میشه گروهبان یک !
البته چون الان درجات رو خیلی کم کردن شاید لیسانس معاف رزم تا گروهبان 2 و 3 هم بشه ...
الکی معاف از رزمی نگیرید , ببینید ارزش داره بعدا اقدام کنید
حتما برو ارتشمن معاف از رزم هستم
پس چرا دوست بالایی میگن که همه یکی هست درجشون !؟
و به قول خودشون چند صد تا معاف از رزم پیششون اومدن !
واقعا موندم چرا جواب این سوال ساده اینقدر تفاوت داره ! تو اینترنت هم سرچ کردم بعضیا میگن درجه یکیه بعضیا میگن پایین تره
پشیمون شدم، کاسه شعر های منو جدی نگیرحتما برو ارتش
البته هرچند که بهتره سراغ سربازی نری
نترس شهر خودت مینرازنت
اگر درجه خوب میخوای ارتش عالیه
میگن اونجا بده ولی برای سرباز صفر ها بده برای تو تخت شاهیه!! بقیه جاها مدرک حالیشون نیست بقیه شا ش یدن به هر چی مدرک