• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,227
حالا وقتی شاشیدم به سربازی گرفتمش به شخمم اون وقت براشون یه سربازی میسازم:general312:
5 سال دانشگاه گفتیم تموم میشه راحت میشیم مدرسه گفتیم تموم میشه راحت میشیم حالا هم سربازی پس همون اول باید این سلسله مراتب را قطع کرد همونجا خودت تمومش کنی

Last edited:

MR-S

Registered User
لایک‌ها
7,680
سلام دوستان، پدر من مشکل قلبی داره و برای کنترلش قرص میخوره، قبلا که برای از کار افتادگی اقدام کرده بود گفته بودن بیماریت به درصدی که برای از کار افتادگی لازمه نرسیده، من واسه این نمیتونم معافیت کفالت بگیرم؟
کبد خودم هم همانژیوم داره، اگه طبق قانون قبلی بود نوشته بود که همانژیوم بزرگتر از 40 میلی لیتر معاف دائم هست که احتمالا شامل من میشد اما جدیدا تغییرش دادن و شده 5 سانتی متر :| این 5 سانت الان معلوم نیست طولشه؟ قطرشه؟ چیه؟
upload_2018-4-12_15-29-25.png

حالا این پزشک اولیه معاینه چون آشنا بود و سابقه تپش قلب هم داشتم قبلا گفتم نوشت تپش قلب و همانژیوم و سنگ کلیه (داشتم فک کنم دفع شده :|)
الان دقیقا چیکار کنم؟ صبر کنم تا نامه بیمارستان بیاد؟ برای کفالت هم اقدام کنم؟ در کل چیکار کنم به نظرتون؟
تقریبا 10 روز دیگه هم تاریخ 1 سال از فارغ التحصیلیم پر میشه، این مراحل پزشکی بیشتر از این مدت زمان میبره غیبت میخورم؟
ممنون.

eternal9400

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
57
حالا وقتی شاشیدم به سربازی گرفتمش به شخمم اون وقت براشون یه سربازی میسازم:general312:
5 سال دانشگاه گفتیم تموم میشه راحت میشیم مدرسه گفتیم تموم میشه راحت میشیم حالا هم سربازی پس همون اول باید این سلسله مراتب را قطع کرد همونجا خودت تمومش کنی
یه جورایی حرفت به دلم نشست
کار ما در این زندگی شده گفتن این جمله

این هم بگذرد!!
حالا کی این بگذرد بگذرد تموم میشه
کی به آرامش می رسیم
کی مشکلات احمقانه که به نا حق بر ما مستولی شدن تموم میشن
من نمی دونم

eternal9400

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
57
سلام دوستان، پدر من مشکل قلبی داره و برای کنترلش قرص میخوره، قبلا که برای از کار افتادگی اقدام کرده بود گفته بودن بیماریت به درصدی که برای از کار افتادگی لازمه نرسیده، من واسه این نمیتونم معافیت کفالت بگیرم؟
کبد خودم هم همانژیوم داره، اگه طبق قانون قبلی بود نوشته بود که همانژیوم بزرگتر از 40 میلی لیتر معاف دائم هست که احتمالا شامل من میشد اما جدیدا تغییرش دادن و شده 5 سانتی متر :| این 5 سانت الان معلوم نیست طولشه؟ قطرشه؟ چیه؟
مشاهده پیوست 1064797

حالا این پزشک اولیه معاینه چون آشنا بود و سابقه تپش قلب هم داشتم قبلا گفتم نوشت تپش قلب و همانژیوم و سنگ کلیه (داشتم فک کنم دفع شده :|)
الان دقیقا چیکار کنم؟ صبر کنم تا نامه بیمارستان بیاد؟ برای کفالت هم اقدام کنم؟ در کل چیکار کنم به نظرتون؟
تقریبا 10 روز دیگه هم تاریخ 1 سال از فارغ التحصیلیم پر میشه، این مراحل پزشکی بیشتر از این مدت زمان میبره غیبت میخورم؟
ممنون.
معافیت های **** وظیفه کاملا غیر انسانی هست
مثلا معافیت چشم، قبلا مجموع دو چشم بود اما الان باید میزان ضعف یک چشم بالا 8 باشه ( اگه درست گفته باشم)
جالبه باید کور باشی از یک چشم به نوعی چون 8 خیلی بالاست
و جالبه این که کلی ضرب و تقسیم می کنن و طی محاسبه 8 رو حساب می کنن
هر کی چشمش ضعیف باشه مخصوصا از 2 به بالا خوب می دونه چقدر محدودیت برای یه فرد عینکی ایجاد میشه

این قضیه بماند... که هدف این رفتارها کاهش میزان افراد متقضی معافیت هاست هر چند اگه به افراد ظلم بشه
و اما در مورد شما بهتره این توضیحات 5 سانتی رو ببرین پیش پزشک متخصص-بهتر که با پزشک معاین پدر صحبت کنید- و نظرش رو جویا بشید
در ادامه بهتره برای ارسال دفترچه اقدام کنید چون از زمان ارسال دفترجه تا اعزام 1 تا 4 ماه طول می کشه،
پس وقت رو تلف نکن تا غیبت نخوری!!!
اونجوری طی این مدت فرصت داری به این مسئله رسیدگی کنی!!

تذکر: من اینا رو شنیدم بهت گفتم پس به هیچ وجه به استناد تنها حرف من کاری نکن، حسابی تحقیق کن!!

MR-S

Registered User
لایک‌ها
7,680
معافیت های **** وظیفه کاملا غیر انسانی هست
مثلا معافیت چشم، قبلا مجموع دو چشم بود اما الان باید میزان ضعف یک چشم بالا 8 باشه ( اگه درست گفته باشم)
جالبه باید کور باشی از یک چشم به نوعی چون 8 خیلی بالاست
و جالبه این که کلی ضرب و تقسیم می کنن و طی محاسبه 8 رو حساب می کنن
هر کی چشمش ضعیف باشه مخصوصا از 2 به بالا خوب می دونه چقدر محدودیت برای یه فرد عینکی ایجاد میشه

این قضیه بماند... که هدف این رفتارها کاهش میزان افراد متقضی معافیت هاست هر چند اگه به افراد ظلم بشه
و اما در مورد شما بهتره این توضیحات 5 سانتی رو ببرین پیش پزشک متخصص-بهتر که با پزشک معاین پدر صحبت کنید- و نظرش رو جویا بشید
در ادامه بهتره برای ارسال دفترچه اقدام کنید چون از زمان ارسال دفترجه تا اعزام 1 تا 4 ماه طول می کشه،
پس وقت رو تلف نکن تا غیبت نخوری!!!
اونجوری طی این مدت فرصت داری به این مسئله رسیدگی کنی!!

تذکر: من اینا رو شنیدم بهت گفتم پس به هیچ وجه به استناد تنها حرف من کاری نکن، حسابی تحقیق کن!!
ممنون.
آخه الان بخوام دفترچه بفرستم مدارکم کامل نیستش برگه معاینه اولیه رو دکتر نگه داشت.

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,227
مشاهده پیوست 1064797

ممنون.
اگر برادر بالاتر از 18 سال نداری و نامه از کار افتادگی هم برای پدرت داری قطعا معافی و یک لحضه هم وقت کشی نکن تا قانون جنگل را عوض نکردن، یه نفر را میشناسم همینطوری خیلی مفت و مجانی معاف کفالت گرفت و نکته بعدی؛ نکنه جدی میخوای بری سربازی؟! نمیدونم تصورت از سربازی چیه ولی فکر نکن صبح میری ظهر میایی، این نظامی گری با اون نظامی گری که فکر میکنی فرق میکنه، نظامی گری اینجا همون سیستم داعشه البته بچه های خودشون رو میفرستن اروپا و امریکا افراطی گری ها برای تو باقی میمونه، من که دارم برنامه ریزی میکنم برای ترک خدمت تا یک ماه آینده اگر وضعیت بهتر نشه، زندگی خودمو نابود کردم به پای سربازی، خودم پایانشو میسازم مگرنه این سلسله مراتب همینطور ادامه داره، مرگ سربازی

MR-S

Registered User
لایک‌ها
7,680
اگر برادر بالاتر از 18 سال نداری و نامه از کار افتادگی هم برای پدرت داری قطعا معافی و یک لحضه هم وقت کشی نکن تا قانون جنگل را عوض نکردن، یه نفر را میشناسم همینطوری خیلی مفت و مجانی معاف کفالت گرفت و نکته بعدی؛ نکنه جدی میخوای بری سربازی؟! نمیدونم تصورت از سربازی چیه ولی فکر نکن صبح میری ظهر میایی، این نظامی گری با اون نظامی گری که فکر میکنی فرق میکنه، نظامی گری اینجا همون سیستم داعشه البته بچه های خودشون رو میفرستن اروپا و امریکا افراطی گری ها برای تو باقی میمونه، من که دارم برنامه ریزی میکنم برای ترک خدمت تا یک ماه آینده اگر وضعیت بهتر نشه، زندگی خودمو نابود کردم به پای سربازی، خودم پایانشو میسازم مگرنه این سلسله مراتب همینطور ادامه داره، مرگ سربازی
برادرم چند ماه دیگه 18 سالش میشه.
نامه از کار افتادگی ندارم که، پدرم خیلی تلاش کرد واسش اما گفتن بیماریت به اون درصدی که لازمه نرسیده فقط نباید کار سنگین انجام بدی.
سربازی هم عملا دردی از من دوا نمیکنه، پول زن گرفتن و خارج رفتن که ندارم، کار دولتی هم نمیخوام، گواهینامه هم دارم، اما مجبورم برم به هرحال یه جوری باید همرنگ جماعت بشم هر کسی که میشناسم رفته.
بعد چون من کارم اینترنتیه همه فک میکنن هنوز خرجیمو پدر مادرم میدن بلکه بعد از سربازی یکم نگاهشون تغییر کنه:D

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,227
نامه از کار افتادگی ندارم که، پدرم خیلی تلاش کرد واسش اما گفتن بیماریت به اون درصدی که لازمه نرسیده فقط نباید کار سنگین انجام بدی.
سربازی هم عملا دردی از من دوا نمیکنه، پول زن گرفتن و خارج رفتن که ندارم، کار دولتی هم نمیخوام، گواهینامه هم دارم، اما مجبورم برم به هرحال یه جوری باید همرنگ جماعت بشم هر کسی که میشناسم رفته.
بعد چون من کارم اینترنتیه همه فک میکنن هنوز خرجیمو پدر مادرم میدن بلکه بعد از سربازی یکم نگاهشون تغییر کنه:D
همرنگ جماعت یعنی گله *** و چند نفر که مردم را میچرانند
90 درصد با معافی کفالت فاصله داری ها، بیشتر پرونده سازی کن برای پدرت حتی اگر شده خودشو بزنه به یه مرضی یه کاری . الان با یه مقدار کاغذ بازی معافی ولی چند ماه دیگه مطلقا معاف نمیشی

eternal9400

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
57
اگه کارت برقراره،
چرا داری می ری؟؟!
برای خودت بشین کار کن
پول در بیار
10 سال دیگه اگه خواستی
سربازیت رو بخر!!
گوش به حرف مردم نده!!
مردم خیر هیچ کی نمی خوان!!

MR-S

Registered User
لایک‌ها
7,680
اگه کارت برقراره،
چرا داری می ری؟؟!
برای خودت بشین کار کن
پول در بیار
10 سال دیگه اگه خواستی
سربازیت رو بخر!!
گوش به حرف مردم نده!!
مردم خیر هیچ کی نمی خوان!!
درصد زیادی از کار من وابسته به تلگرام هست که اینروزا مسئولین مملکت سخت در تلاش برای فیلتر کردنش هستن، اصلا یکی از دلایلی که به فکر سربازی افتادم همینه.

eternal9400

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
57
درصد زیادی از کار من وابسته به تلگرام هست که اینروزا مسئولین مملکت سخت در تلاش برای فیلتر کردنش هستن، اصلا یکی از دلایلی که به فکر سربازی افتادم همینه.
اون که بعید می دونم به این زودی ها فیلتر بشه اونطور هم که شنیدم می گن تا چند وقت دیگه غیرقابل فیلتر میشه مخصوصا که مشابه های داخلیش اونطور که باید نتونست خودشون رو نشون بدن
در ضمن شما هیچ وقت نگران آینده نباش
چون هیچ کدوم از عواملش در دستت نیست که بتونی با تغییر دادن شون سرنوشتت رو عوض کنی و اگه بد شد بگی وای گند زدم به زندگیم!!!!
آینده..هِممـــــــمم....این حرفا مال قصه هاست به کلاس کاری ما نمی خوره!!!

Last edited:

eternal9400

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
57
واقعا چرا سربازی را به چشم پول میبینید؟! کدوم یک ریال از درس کتاب ها بیرون اومد؟!
ببخشید اینو بهش می گن رابطه گوزن با شقیقه!!
اونایی هم که درس نخوندن باید یه مبلغی رو به سُرفَن
حالا اگه خوندی باید پس حتما پول داشتی پس باید بیشتر بدی!!

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,227
ببخشید اینو بهش می گن رابطه گوزن با شقیقه!!
اونایی هم که درس نخوندن باید یه مبلغی رو به سُرفَن
حالا اگه خوندی باید پس حتما پول داشتی پس باید بیشتر بدی!!
ehh3-png.1060679
ehh3-png.1060679
ehh3-png.1060679

هههههههی
شاشیدم به این خونه زندگی

MR-S

Registered User
لایک‌ها
7,680
مشاهده پیوست 1064797

ممنون.
یه جا خوندم اگه اقدام کنم واسه معافیت و تایید نشه برگ اعزام به خدمت (آماده به خدمت؟) میدن بهم، بعد اگه نرم غایب میشم یا فراری؟

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,227

eternal9400

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
57
یه جا خوندم اگه اقدام کنم واسه معافیت و تایید نشه برگ اعزام به خدمت (آماده به خدمت؟) میدن بهم، بعد اگه نرم غایب میشم یا فراری؟
فرار اون مرحله است که بری پادگان خودت رو به عنوان سربازی معرفی کنی ولی بعدش جیم بشی!
ولی وقتی دفترچه پر کنی در سیستم **** وظیفه ثبت می شی خُب تا وقتی که بفرستن به سربازی حسابی مزاحمت هستن

البته نا گفته نماند که در شرایط حساس کنونی ممکنه دوباره مثل دوران جنگ بیافتن دنبال غیبیتی ها هم!!!

MR-S

Registered User
لایک‌ها
7,680
قراره دو سال مثل سگ واسشون حمالی کنم بعد به من گفت برو برگه واکسیناسیون رو از کافی نت بگیر:general304:
کسی لینکی از این برگه داره پرینتش کنم؟

eternal9400

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
57
قراره دو سال مثل سگ واسشون حمالی کنم بعد به من گفت برو برگه واکسیناسیون رو از کافی نت بگیر:general304:
کسی لینکی از این برگه داره پرینتش کنم؟
اینو در گوگل جستجو کن:
دفترچه اعزام به خدمت **** وظیفه عمومی
یه قسمت داره با عنوان برگه های مورد نیاز!!
واکسنت اونجاست!!

بالا