بچه هایی ک محل آموزششون رو مالک اشتر (ف انتظامی استان) نوشته :
خبردار شدم چون مالک اشتر اراک نیروهاش تکمیله بقیه نیروی انتظامی حوزه استان خودشون اموزش میبینن .
منبع خبر : **** وظیفه استان خودم
داداش سرباز معلمی افتادیم بابل از بوشهربا سلام خدمت دوستان
هركي افتاده المهدي بابل خبر داره از تهران تا بابل چقدر راه هست؟مرخصيش چه جوريه؟كلا چه جور جايي هست؟
سوال جامع ومبهمی پرسیدیدوستان اطلاعاتی در مورد سرباز معلمی می خوام
چجوریه ؟
سخته اسونه ؟
چجور می تونم شرایطشو داشته باشم و .... ؟
سپاس
از گلستان .. مسئول **** وظیفه گفت با توجه به اینکه نیروهای اراک تکمیل شده شما در نزدیکترین مکان اموزشی نیروی انتظامی اموزش میبینین. شما هم میتونی از **** وظیفه منطقتون خبر دقیقش رو متوجه شیدخدا از دهنت بشنوه.خدا کنه
کدوم استانی شما؟
تمدید نکردی همدوره میشیم. [emoji12]سلام دوستان یه سوال دارم اعزامی اول تیرم کدم خورده برای 04ارتش بیرجند به نظر شماها تمدید کنم یا برم بیرجند؟
یه بنده خدایی هست میگه تمدید کن بیارمت جوادنیا قزوین تهرانم هستم
سلام دوستان یه سوال دارم اعزامی اول تیرم کدم خورده برای 04ارتش بیرجند به نظر شماها تمدید کنم یا برم بیرجند؟
راست میگه رضاتمدید نکردی همدوره میشیم. [emoji12]
با عقب انداختنشم مخالفم. عمرت تلف میشه مگر شرایط خاص...
آقا من امروز **** وظیفه بودم بزرگ اطلاعیه زده بودن تمدید و تعجیل برای 1/4 و 1/6 به هیچ عنوان امکان پذیر نیستسلام دوستان یه سوال دارم اعزامی اول تیرم کدم خورده برای 04ارتش بیرجند به نظر شماها تمدید کنم یا برم بیرجند؟
یعنی نمیشه تمدید کرد برای 1/6؟آقا من امروز **** وظیفه بودم بزرگ اطلاعیه زده بودن تمدید و تعجیل برای 1/4 و 1/6 به هیچ عنوان امکان پذیر نیست
حواست باشه!!
سلام دوستان یه سوال دارم اعزامی اول تیرم کدم خورده برای 04ارتش بیرجند به نظر شماها تمدید کنم یا برم بیرجند؟
دفترچه فرستادم، فقط یه برگه داد بهم که نوشته توی تاریخ فلان با درخواست شما موافقت گردید.ببینید اگر دفترچه ارسال کردید +10 یه برگه پرینت کرده بهتون داده که اگر دقت کنید همون اولاش کد سخا را نوشته.
خوب یه برگه هم بایستی می داد که ریز مشخصاتت داخلش ثبت شده.دفترچه فرستادم، فقط یه برگه داد بهم که نوشته توی تاریخ فلان با درخواست شما موافقت گردید.
اون رو بهم داد بعد گفت نگاه کن اگه مشکلی نداره بزارم رو پرونده ات!خوب یه برگه هم بایستی می داد که ریز مشخصاتت داخلش ثبت شده.
نمیدن دیگه اونوخوب یه برگه هم بایستی می داد که ریز مشخصاتت داخلش ثبت شده.
عجب. خوب متاسفانه اینا هم سلیقه ای برخورد می کنند.اون رو بهم داد بعد گفت نگاه کن اگه مشکلی نداره بزارم رو پرونده ات!
یه خانومی بود که نه اعصاب داشت نه میشد باهاش حرف زد
من اول اسفند رفتم ارسال کردم داد بهم. البته قاعدتا الانم تو سیستم شون هست بخوان پرینت می گیرن..نمیدن دیگه اونو
دوستان بنده با مدرک مهندسی 1 تیر 94 یعنی 2 هفته دیگه اعزامی پادگان " وزارت دفاع - شهدای جوادنیا - ودجا " هستم
البته برای من پیامک اومده بود که به علت تکمیل ظرفیت اعزام شما به 1 شهریور موکول شده که پلیس + 10 هم رفتم گفت آره و تایید کرد که 1 شهریور افتاده اعزامم ...
ولی الان برگه سفید اومده روش زده 1 تیر 94 و همون تاریخ برگه سبز قدیمیه ام رو زده !!!
بنظر شما قراره باز یک برگه سفید دیگه برام بیاد یا همین که زده 1 تیر 94 رو همون شهریور ببرم میدون **** و سوار اتوبوس بشم برای اعزام ؟!
البته میخوام برم پیگیر بشم ولی گفتم از بچه های اینجا هم مشورت بگیرم ...
بعد اینکه این پادگان جوادنیا چجوری جایی عه ؟!
روز اولش باید وسیله اینا ببرم با ساک یا بعد تحویل لباس و استحقاقی مرخصی میدن که لوازم رو آماده و لباس هام رو ببرم خیاطی اندازه ام کنم ؟!
ممنون