• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181
نه بابا وسایلتون رو ببرید ، یهو میرید گیر میوفتید !!

Last edited:

Ali_Solo

Registered User
لایک‌ها
3
در تهران حداقل میگن ظهر ساعت 2 فلان جا باشید

به هر حال تصمیم با خودتونه!

momo000000

Registered User
لایک‌ها
385
در تهران حداقل میگن ظهر ساعت 2 فلان جا باشید

به هر حال تصمیم با خودتونه!
:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
و باز هم تشکر

کم کم دیگه باید اماده بشم برای رفتن اگه توصیه ای در مورد دو سه روز اول اموزشی هم داری ممنون میشم
:):):):)

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,176
:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
و باز هم تشکر

کم کم دیگه باید اماده بشم برای رفتن اگه توصیه ای در مورد دو سه روز اول اموزشی هم داری ممنون میشم
:):):):)
سیگار - قرص - فندک هیچی با خودت از این جور چیز ها نبر...

enriqueamin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام .....
دوستان وواسه منم همین الان اومد
تاریخ معرفی روی برگه اولی زده بود 10/1 /87 اما روی برگه ی دوم زده 87/10/2 !!
پس یعنی من همون روز 2 برم واسه معرفی ؟

کد آموزش هم زده : 12
کجاست ؟
جاش خوبه ؟
من خودم بچه ساری هستم...

Ali_Solo

Registered User
لایک‌ها
3
سلام .....
دوستان وواسه منم همین الان اومد
تاریخ معرفی روی برگه اولی زده بود 10/1 /87 اما روی برگه ی دوم زده 87/10/2 !!
پس یعنی من همون روز 2 برم واسه معرفی ؟

کد آموزش هم زده : 12
کجاست ؟
جاش خوبه ؟
من خودم بچه ساری هستم...

بله شما باید دوم بری

کد 12 : مربوط به نیروی انتظامی مرزن آباد چالوسه
از دوستان کسی آمار کد 176 رو داره؟

تاریخ اعزام کیه؟

shahkocholo

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
من 18/9 یعنی 2 روز دیگه اعزام میشم
04 بیرجند
کی از اونجا خبر داره ؟ اگه کسی خبر داره راهنمایی کنه و توضیح بده در موردش بگه چیا ببرم چه کارا بکنم فقط زودتر بگین وای نایستیدین وقتی رفتم بگیناااااااااااااااااااااااااااااااا

shahkocholo

Registered User
لایک‌ها
0
راستی در مورد 04 بیرجند.من بچه بابل (مازندران ) هستم استشهاد محلی در مورد تک پسر بودنم گرفتم اونجا تاثیر داره که بعدا برای بعد از آموزش بندازنم مازندران؟دانشجوی انصرافی هستم هیچ فرقی با دیپلم و اینا داره؟مدرک پیش دانشگاهی نوشته داخل برگه اعزام.نوشته پیش دانشگاهی (انصراف از تحصیل از مقطع فوق دیپلم) مثلا" ما که دانشگاه رفته ایمو میبرن منشی سرهنگی چیزی کنن یا ما هم همش باید پست بدیم و عین سرباز صفر ها باشیم؟

Ali_Solo

Registered User
لایک‌ها
3

فکر کنم **** باشه برو **** وظیفه از این سرباز ها بپرس

سلام
من 18/9 یعنی 2 روز دیگه اعزام میشم
04 بیرجند
کی از اونجا خبر داره ؟ اگه کسی خبر داره راهنمایی کنه و توضیح بده در موردش بگه چیا ببرم چه کارا بکنم فقط زودتر بگین وای نایستیدین وقتی رفتم بگینااااااااااااااااااااا ااااااااااا

کد 38 ای؟

باید حداقل 2 جفت جواراب پشمی و 6 جفت هم جوراب معمولی + 4 تایی که خودشون میدن مجموعا 12 جفت داشته باشی که خیلی لازم میشه.از اونجایی که هوا سرده یک شبهایی حال و حوصله شستن جوراب ها رو نداری از اونجایی هم که باید هر شب بشوری و اویزان کنی رو تخت یک جفت از اون تمیز ها رو خیس میکنی و از تختت اویزان
biggrinsmiley.gif

وقتی لباس توزیع میکنند سعی کن پوتین 1 سایز بزگتر باشه چون میخواهی جوراب کلفت بپوشی و پاهات قبل این عادن نداشتن اذیت نشی و به اصطلاح پوتین پاهات رو نزنه(زخم نکنه)

مسکن مثل پروفن حتما با خودت ببر
انتی بیوتک مثل اموکسی سیلین و سفالسکین همینطور
آنتی هیستامین
قرص ضد تهوع
یک کرم ویتامین AD

لباس زیر از جمله شورت و زیرپوش از هرکدام 5-6 عدد داشته باش.شلوار گرم کن هم فراموش نشه ترجیحا 2 عدد یکی هم خودشون میدن.

اجیل مثل پسته ،بادام،گردو(فقط مغز اینها بدون پوست باشه) و کشمش حتما همراهت باشه.
راستی در مورد 04 بیرجند.من بچه بابل (مازندران ) هستم استشهاد محلی در مورد تک پسر بودنم گرفتم اونجا تاثیر داره که بعدا برای بعد از آموزش بندازنم مازندران؟دانشجوی انصرافی هستم هیچ فرقی با دیپلم و اینا داره؟مدرک پیش دانشگاهی نوشته داخل برگه اعزام.نوشته پیش دانشگاهی (انصراف از تحصیل از مقطع فوق دیپلم) مثلا" ما که دانشگاه رفته ایمو میبرن منشی سرهنگی چیزی کنن یا ما هم همش باید پست بدیم و عین سرباز صفر ها باشیم؟

تاثیر داره! اونجا میبری قسمت نیرو انسانی
هیچ فرقی بین شما و باقی سربازها نیست چون عملا دیپلم حساب میشه

Last edited:

hamidteh20

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگر تغییر نکرده باشه

کد 38 : مربوط به ۰۴بیرجنده

khob az koja malum mishe? momkene unruz began ye ja dige oftadam?aval gharar bud 18 /9 bashe ,tu barge sefid umad 20/9 bayad khodamo moarefi konam be nezam vazifeye tehran.code mahale amuzsh 38.

in manish ine ke hamunruz ezam hastim ya na?momkene began 2-3 ruz dige biain folanja
?

Ali_Solo

Registered User
لایک‌ها
3
khob az koja malum mishe? momkene unruz began ye ja dige oftadam?aval gharar bud 18 /9 bashe ,tu barge sefid umad 20/9 bayad khodamo moarefi konam be nezam vazifeye tehran.code mahale amuzsh 38.

in manish ine ke hamunruz ezam hastim ya na?momkene began 2-3 ruz dige biain folanja

چون اعزام زیر دیپلم ها 19 هر ماه هستش و این روز در اذر ماه تعطیل هستش شما 20 این ماه اعزام میشوید.
2-3 رو نمیشه معمولا یا میگن عصر همان روز یا فردا

mrha

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
وزارت دفاع قزوين چه جور جاييه؟ كد75

belfetre

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه دوستان گل
این اولین پست من در انجمن سایت هستش:rolleyes:
من اول دی اعزام میشم به پادگان **** خاتمی یزد (کد 87)
3 تا سوال داشتم:
اولا اینکه در دوران آموزشی تفاوتی بین امثال من که لیسانس داریم با دیپلم یا غیره هست؟ اگر تفاوتی هست، کسایی که رفتن یه توضیحی بدن لطفا.
دوما اینکه بعد از آموزشی، افراد به شهر های خودشون اعزام میشن؟ (من نتونستم امریه ارگان خاصی رو بگیرم)
سوما اینکه اگه تو شهر یزد فامیل داشته باشم، میشه بگم بچه یزدم تا از مرخصی آخر هفته در آموزشی استفاده کنم؟

Ali_Solo

Registered User
لایک‌ها
3
وزارت دفاع قزوين چه جور جاييه؟ كد75

خیلی خوب ِ اصلا جای نگرانی نیست
اولا اینکه در دوران آموزشی تفاوتی بین امثال من که لیسانس داریم با دیپلم یا غیره هست؟ اگر تفاوتی هست، کسایی که رفتن یه توضیحی بدن لطفا.

تفاوت که 100% هست بارز ترینش نحوه برخورد هستش.شاید اموزشی خیلی به چشم نیاد اما بعد از اینکه در یگان ها تقسیم شدید آنجا تفاوت محسوس هستش.

شانسیه!اما **** بیشتر به گونه ای تقسیم میکنه که در شهر خودتون باشید (100% نیست اما شرایط تقسیم از ارتش خیلی بهتره)

معمولا به محل اعزام توجه میکنند اما اگر با فرمانده یک مقدار دوست بشی راحت شدنیه!

shahi boobooli

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام بلیکم
من هم چهارشنبه یعنی 20 آذر دارم میرم اردکان یزد
کد: 88
چطور جاییه؟
کچل کنم برم؟
میترسم برم گردونند برای چند روز دیگه یا فرداش یا بگند برید شنبه بیایید! ممکنه؟
ممنون

بالا