فکر کنم **** باشه برو **** وظیفه از این سرباز ها بپرس
سلام
من 18/9 یعنی 2 روز دیگه اعزام میشم
04 بیرجند
کی از اونجا خبر داره ؟ اگه کسی خبر داره راهنمایی کنه و توضیح بده در موردش بگه چیا ببرم چه کارا بکنم فقط زودتر بگین وای نایستیدین وقتی رفتم بگینااااااااااااااااااااا ااااااااااا
کد 38 ای؟
باید حداقل 2 جفت جواراب پشمی و 6 جفت هم جوراب معمولی + 4 تایی که خودشون میدن مجموعا 12 جفت داشته باشی که خیلی لازم میشه.از اونجایی که هوا سرده یک شبهایی حال و حوصله شستن جوراب ها رو نداری از اونجایی هم که باید هر شب بشوری و اویزان کنی رو تخت یک جفت از اون تمیز ها رو خیس میکنی و از تختت اویزان
وقتی لباس توزیع میکنند سعی کن پوتین 1 سایز بزگتر باشه چون میخواهی جوراب کلفت بپوشی و پاهات قبل این عادن نداشتن اذیت نشی و به اصطلاح پوتین پاهات رو نزنه(زخم نکنه)
مسکن مثل پروفن حتما با خودت ببر
انتی بیوتک مثل اموکسی سیلین و سفالسکین همینطور
آنتی هیستامین
قرص ضد تهوع
یک کرم ویتامین AD
لباس زیر از جمله شورت و زیرپوش از هرکدام 5-6 عدد داشته باش.شلوار گرم کن هم فراموش نشه ترجیحا 2 عدد یکی هم خودشون میدن.
اجیل مثل پسته ،بادام،گردو(فقط مغز اینها بدون پوست باشه) و کشمش حتما همراهت باشه.
راستی در مورد 04 بیرجند.من بچه بابل (مازندران ) هستم استشهاد محلی در مورد تک پسر بودنم گرفتم اونجا تاثیر داره که بعدا برای بعد از آموزش بندازنم مازندران؟دانشجوی انصرافی هستم هیچ فرقی با دیپلم و اینا داره؟مدرک پیش دانشگاهی نوشته داخل برگه اعزام.نوشته پیش دانشگاهی (انصراف از تحصیل از مقطع فوق دیپلم) مثلا" ما که دانشگاه رفته ایمو میبرن منشی سرهنگی چیزی کنن یا ما هم همش باید پست بدیم و عین سرباز صفر ها باشیم؟
تاثیر داره! اونجا میبری قسمت نیرو انسانی
هیچ فرقی بین شما و باقی سربازها نیست چون عملا دیپلم حساب میشه