من قرار بود 1 دی برم معرفی کنم تا تقسیم کنن ولی تو این برگه که 14 ماه پیش پست کردن و تازه به دستم رسیده نوشته دوم (2) برم.
بعد از تقسیم چقدر طول میکشه تا اعزام بشم؟
همون اول کچل کنم یا بزارم جام مشخص بشه و بعد بیام خونه و وسایلم رو هم ببرم؟
چقدر طول میکشه از صبح تا تقسیم کنن؟
تاریخ روی برگه سفید مهم هستش و شما باید دوم بری.
در نهایت 3 روز طول میکشه تا اعزام بشید که این زمان متغییر هست امکان داره بگن 2-3 ساعت دیگه فلان جا باشید یا اینکه بگن فردا یا پس فردا.
تقسیم و شمخص شدن محل آموزش نهایتا 2 ساعت زمان میبره.احتیاجی نیست وسایل ببری اصلاح سر را هم بعد از مشخص شدن محل اموزش.
من به خاطر مسئولین ... دانشگاه که تاریخ فارق التحصیلی رو اشتباه زدن و من 6 ماه بعد از تاریخ تصفیه حساب رفتم یک ماه دیر مدرک ارسال کردم و 90 روز اضاف خوردم. با این حال میتونم جایی پذیرش بشم؟ من میخوام دو ماه مهلت بگیرم برای اینکه فرصت پیدا کنم برم یه جایی پذیرش بشم. آیا این امکان پذیر هست و راحت مهلت میدن یا شرایط خواصی داره.
پذیرش ارتباطی به 90 روز اضافه نداره مگر اینکه ارگان های خاصی به این موضوع دقت کنند!
مهلت گرفتن هم یک مقدار سماجت و بهانه مثل مریضی افراد درجه یک خوانواده را میخواد.
بعد اینا به رشته دانشگاهی و وضعیت دانشگاهی آدم کار دارن و ممکن هست روی نحوه خدمت تاثیر بزاره؟
به هیچ وجه
اینا که مازاد میخورن بدبخت میشن دیگه؟ اگه سابقه بسیج داشته باشیم چی؟
اصلا همچین چیزی نیست
کاملا شانس هست و ممکن هست بهترین جا تقسیم بشن
بسیج هم در ارگانی مثل **** بیشتر بدر بخور هست ان هم در حد ارتقا درجه که شامل حال همه نمیشه
و یا اینکه قبل از اعزام پذیرش یکی ار مراکز **** بشن
کاری به اولویت ها که تو دفترچه زدیم اصلا ندارن حتی برای محل خدمت؟
خیر
اگه تک پسر باشیم و روزگار ما رو انداخت یه جای بد و دور حتی بعد از اینکه تو آموزشی مدرک بهشون دادیم باز میشه کاری کرد؟
اگر تک پسر هستی مدارک خودت که این قضیه را به اثبات میرسونه با خودت ببر و در پادگان آموزشی به قسمت نیرو انسانی تحویل بده تا در شهر خودت خدمت کنی(فکر کنم یک تایدیه از ثبت احوال میخواد).بعد از تقسیم خیلی سخت میشه جا به جا شد و انتقالی گرفت.
به کارمندان دولت یا سابقه حضور در جبهه پدر بدون جانبازی امتیازی تعلق میگیره؟
به ازای هر 30 ماه حضور در جبهه یک فرزند معاف
اگر تخصص الکترونیک و کامپیوتر داشته باشی احتمالش چند درصده تو صنایع دفاع بیوفتی؟
زیر صفر
چون تمام این پروسه شانسی هستش
سرباز معلم چطوره؟ و اگه 90 روز غیبت به خاطر یک ماه دیر کردن ارسال دفترچه خورده باشیم و دوره اموزشی نداشته باشیم آیا آموزش پرورش پذیرش میکنه؟
5 سال بیگاری =سرباز معلم
دنبالش نرو
از خدمت بدتره معلوم هم نیست به کدامین شهرستان اعزام بشید
اشکالات پرونده(برگ سبز) شامل اشتباه درج شدن تاریخ فارق التحصیلی و گذاشته شدن پسوند که قبلا حذف شده در فامیل و... رو میشه تو این دو هفته حل کرد؟
برو **** وظیفه بپرس
جاش هم کنار 01 سه راه تختیه. البته شندیم مثل 01 مرخصی روزانه نداره درسته؟
هتل ترین پادگان ممکن
5شنبه و جمعه را مرخصی میدن