• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

hamid-digital

Registered User
لایک‌ها
42
کسی از دوستان میدونه لیسانس فیزیک دوره کد داره تو ارتش؟ مال من اعزام 1/2/89 و کد 226 مازاد اومد.آیا الان میتونم بندازم برج 4؟ **** این ماه اعزام داره آخه بمن گفتن **** اعزام نداره برج 2.اگه یکی راهنماییم کنه ممنون میشم

hamid-digital

Registered User
لایک‌ها
42
آقا درباره پادگان شهید هاشمی نیشابور کسی نیست به ما کمک کمه بگه چطور جاییه ؟؟؟:(:hmm:
خواهشن هر کی هر چی میدونه بگه دیگه ؟
1/2/89 اعزامم . 123 رفتیما .:lol:

شما از جایی اقدام کردید یا شانستون این اومد؟ امریه دارید؟

seebchee

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کار خاصی نداره یه سر برو **** وظیفه شهرتون بگو میخوام عقب بندازم .... تو هوا میزننت;) اخه خیلی ها میخوان جلو بندازن(تعجیل کنن) ولی ظرفیت تکمیله;)

فدات

سلام
ممنون واسه راهنمایی
ولی الان 15 روز دیگه بیشتر نمونده مشکلی پیش نمیاد

گروهبان

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خوشاروزی که من پنج ساله بودم
درون کوچه ها آواره بودم

چرا مادرمرابیست ساله کردی
میان پادگان آواره کردی

گروهبانان مرا بیچاره کردند
لباس شخصی ام را چاره کردند

ازآن روزی که خوردم سیب زمینی
شدم سرباز نیروی زمینی

کلاغ پر میروم کاسه به دندان
برای خوردن یک لقمه نان

بسوزد آن سربازی بنا کرد
تمام دختران را چشم به راه کرد

از آن روزی که سربازی بنا شد
ستم برما نشدبر دختران شد

نگو بیرجند بگو ویرانه غم
که سربازش ندارد شکل آدم

در دروازه بیرجند رسیدم
صدای طبل و شیپور را شنیدم

به خود گفتم که این طبل **** است
از این پس زندگی بر من حرام است

به خط کردند تراشیدند سرم را
لباس آشخوری کردند تنم را

لباس آشخوری رنگ زمین است
مادر غم مخور دنیا همین است

elmatador

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من کدم 234 برای تاریخ اول اردیبهشت . ( بندر انزلی- نیرو دریایی- پادگان شهید نامجو )
کسی نبود ؟
کی میدونه اونجا چجور جاییه ؟

ali_gt65

Registered User
لایک‌ها
243
سلام
بچه ها کد من 226 شده
حالا اگه بندازم برج 4 و بخوام امریه بگیرم باید چیکار کنم؟آیا برای برج 4 کدی برام میاد که برج 2 اعزامی های 226 به اونجا رفتن؟

گروهبان

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
بچه ها کد من 226 شده
حالا اگه بندازم برج 4 و بخوام امریه بگیرم باید چیکار کنم؟آیا برای برج 4 کدی برام میاد که برج 2 اعزامی های 226 به اونجا رفتن؟

مگه همه مازادها یه جا میرن؟؟تقسیم میشن......شما هم که بخوای بندازی عقب که دیگه 1/2/89 مشخص نمیشه کجا افتادی چون اصلا میدون **** نمیری ...
فدات

گروهبان

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من کدم 234 برای تاریخ اول اردیبهشت . ( بندر انزلی- نیرو دریایی- پادگان شهید نامجو )
کسی نبود ؟
کی میدونه اونجا چجور جاییه ؟

من که خودمو کشتم از بس از بچه ها درباره نیرو دریایی پرسیدم و هیچ کس جواب نداد . . . لباساش که خیلی قشنگه:p:p
ولی شنیدم نیرو دریایی خیلی خیلی سخته:eek:ولی بندرانزلی فوق العاده است مخصوصا تو این فصل . . .

رفیق من نیرو دریایی بوشهر بود 1/12/88 واسه عید اومد مرخصی اصلا قیافش عوض شده بود... نشناختمش میگفت اونجا سخته . . . توکل کن به خدا;);)

فدات

گروهبان

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
ممنون واسه راهنمایی
ولی الان 15 روز دیگه بیشتر نمونده مشکلی پیش نمیاد

حاجی نمیدونم والا . . . یه سربرو میدون ****.... حالا چرا 15 روز مونده به اعزام میخوای عوض کنی ؟؟؟ برو خدمت تمومش کن بره;)
کدت اومده ؟؟؟؟ من که مازادم تو کفم عجیب .......

فدات

rieshsevom

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان من اول اردیبهشت اعزام هستم کد مرکز خدمتم اومد کد 38 پادکان تکاور 04 بیرجند من فوق دیپلم حسابداری هستم خواهشا دوستانی که از این پادگان اطلاعاتی دارن در اختیار من بگذارن
من منتظر پاسخ شما دوستان هستم خیلی ممنون

Last edited:

kh.farshad

Registered User
لایک‌ها
6
سلام
من اعزامم 1/2/89 الان میتونم برم عقب بندازمش یعنی 1/4/89 بکنمش
اگه میشه مراحلشو واسم بگین
ممنون

چرا نمیشه
شما تشریف می برید **** وظیفه محل سکونت یه فرم بهت میدن درخواستت رو می نویسی با یه کپی از برگ سبز تحویل میدی

jalal_elect

Registered User
لایک‌ها
1
سلام
من اعزامم 1/2/89 الان میتونم برم عقب بندازمش یعنی 1/4/89 بکنمش
اگه میشه مراحلشو واسم بگین
ممنون

دوست من نمیشه من قبلا 1.10.88 بودم و یک هفته مانده بود به 1.10 اصلا چنین کاری نمی کردن مگر اینکه مثل من یک برادر در حال خدمت داشته باشی چون من با داشتن گواهی اشتغال به خدمت برادرم که از پادگان گرفته بودم تاریخ اعزامم رو انداختم 1.2.89 یعنی 15 روز دیگه

[email protected]

Last edited:

jalal_elect

Registered User
لایک‌ها
1
سلام

هر کدوم از دوستان که کد 256 خورده و اعزامش 1389/2/1 هستش رو مسنجر پيام بده. گفته میشه پادگان **** شهیدمدرس کرج می باشد.

[email protected]

hamid-digital

Registered User
لایک‌ها
42
من خواستم بندازم برج 4.میگن دیگه نمیشه شاید چون من یکبار تمدید کردن اینو گفتن.

mohammad1983

Registered User
لایک‌ها
3
کاری که من کردم این بود باید روز 2 شنبه صبح زود میدون **** تهران باشی بری تو صف
7 در رو باز میکنند. 2شنبه ها سردار میاد اونجا اعلام میککن کسانی که میخوان عقب و جلو بکنند بیان کجا احتمال زیاد میرین نمازخونه و اونجا برگ سبزتو تحویل میدی و تاریخی که میخوای می نویسی و میام 10 روز دیگه برگ سبز جدید میاد

میگن **** وظیفه هر شهر هم این کارو میکنه اما باور نکن چون اکثر اونایی که اونجا اومده بودند از مشهد و ساری و اصفهان و تبریز و همه جا بودند ظاهرا **** وظیفه خود شهر ها کاری انجام نمیدن بری تهران 100% حله .
:rolleyes::)
من رفتم میدون **** به این سختی نبود.
ساعت 10 رفتم قسمت مشاوره گفت باید فلان روز بیایی تا تاریخ رو تغییر بدی.اما رفتم توی یکی از همون ساختمان ها مسوول اعزام برگه سبزم رو گرفت و 3 سوت تاریخش رو تغییر داد اصلا هم صف تو کار نبود.

ali_gt65

Registered User
لایک‌ها
243
اگر الان تاریخ اعزام رو از برج 2 به برج 4 تغییر بدم برگ سبز بدون کد بهم میدن و این برگ سفید کد دار باطل میشه؟
چون میخوام امریه بگیرم اینو میگم.فکر کنم برای امریه باید دفترچه سبز بدون کد رو به ارگان مربوطه که میخوام امریه بگیرم تحویل بدم تا خودشون برای محل آموزشم اقدام کنن.درسته؟
آیا بعد از آموزشی میتونم امریه بگیرم؟
برای عقب انداختن چه روز و چه ساعتی باید برم میدون ****؟کجاش برم؟
ببخشید زیاد شد

گروهبان

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگر الان تاریخ اعزام رو از برج 2 به برج 4 تغییر بدم برگ سبز بدون کد بهم میدن و این برگ سفید کد دار باطل میشه؟
چون میخوام امریه بگیرم اینو میگم.فکر کنم برای امریه باید دفترچه سبز بدون کد رو به ارگان مربوطه که میخوام امریه بگیرم تحویل بدم تا خودشون برای محل آموزشم اقدام کنن.درسته؟
آیا بعد از آموزشی میتونم امریه بگیرم؟
برای عقب انداختن چه روز و چه ساعتی باید برم میدون ****؟کجاش برم؟
ببخشید زیاد شد

دوشنبه صبح زود برو ..... امریه رو باید یکی دو ماه مونده به اعزام پیگیرش باشی;)

واقعا ارزش داره بخاطر امریه 2 ماه عقب بندازی؟؟؟;)

فدات

گروهبان

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اقا ما امروز رفتیم حساب سپه باز کردیم ...... اخه سپه هم شد بانک؟؟؟ شلوغ نمیدونم این ملت از این بانک چی میخوان؟؟؟

بساتی داریم با این 40 تومن حقوقشون ..... بابا از طرف ما بندازن تو صندوق صدقات راحتتره ....

بالا