• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

KilgoreTrout

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کــــمک سری لازم دارم فردا صبح ساک وسایل رو ببرم با خودم میدون **** ؟ و اینکه موبایل رو هم ببرم ؟ من ساکن تهران و آموزشی هم تهران

فردا صبح 6 میری ****، 7 خونه ای! کار خاصی نمی کنن، اگه می دونی آموزشی تهرانی میگن فلان روز(معمولاً روز بعدش) خودتو به اون مرکز معرفی کن. معرفی که کردی تازه تقسیم میشی(یگان) بعدش لباس و استحقاق بهت میدن میگن برو ده سه روز بعد بیا.
فردا کاری ندارن.

nariman_as

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
رفیق وقتی با مدرک دانشگاهی وارد خدمت میشی دیگه سرباز نیستی، افسری. حتی فوق دیپلم ها هم دیگه گروهبان میشن، دیگه چه برسه به لیسانس. حداقل درجه ای که بگیری(هر جا که باشی اعم از ارتش و **** و...) استواریه. ارتش که هنوز ستوان دویی (دو ستاره) به لیسانسه ها میده. این یعنی چی؟ یعنی ظهر ها میتونی بری خونه، نگهبانی هات بصورت افسر نگهبانیه، نظافت نداری، حتی میتونی باس شخصی خدمت کنی...

باید وارد **** بشی تا این فرق ها رو بفهمی.
یعنی **** بیفتم دیگه ستوان نمی شم با لیسانس؟

می تونی بهم پی ام بدی؟:(

[email protected]

KilgoreTrout

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
برای تمام دوستانی که فردا اعزام هستن آرزوی موفقیت می کنم. دقیقاً هشت ماه پیش من هم هیمن وضع رو داشتم. نگران هیچ چیز نباشید، تنها چیزی که باید داشته باشید روحیه بالاست. آموزشی معمولاً دو سه هفته اول سخته، چون هم فرمانده ها گیر زیادی میدن که زهر چشم بگیرن، و هم اینکه هنوز عادت ندارین. بعد هفته چهارم و پنجم دیگه براتون عادت میشه. دو هفته آخر هم که هیچی، کلاً خنده است! حواستون باشه که دو ماه باید با بچه های یگان زندگی کنید، بعد اون دو ماه شاید جدا شدن از اون یگان براتون خیلی سخت باشه.

مطمئن باشید دو ماه دیگه خوشحالید(چون آموزشی تموم شده و رسماً سربازیتون شروع شده) ولی خیلی هم ناراحتید(چون یکی از بهترین، سختترین، بدترین و... ترین روز های عمرتون سپری شده). حالا حالا ها به یاد روز های آموزشی خواهید موند.

موفق باشید، روحیه داشته باشید، خدا بهمراه!

KilgoreTrout

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یعنی **** بیفتم دیگه ستوان نمی شم با لیسانس؟

می تونی بهم پی ام بدی؟:(

[email protected]

تا اون جایی که میدونم **** درجه ها رو کم کرده، ولی نگران چی هستی؟ تو همیشه با سرباز عادی فرق خواهی داشت. یه نکته کنکوری بهت بگم، توی ****(خواه ارتش، **** و...) اگه روی بازوهات درجه اومد(خواه گروهبان، خواه استوار، بعدش ستوان و...) دیگه سربازیت سخت نیست.

زیاد سخت نگیر رفیق، سربازی اینقدر ها هم وحشتناک نیست.

nariman_as

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تا اون جایی که میدونم **** درجه ها رو کم کرده، ولی نگران چی هستی؟ تو همیشه با سرباز عادی فرق خواهی داشت. یه نکته کنکوری بهت بگم، توی ****(خواه ارتش، **** و...) اگه روی بازوهات درجه اومد(خواه گروهبان، خواه استوار، بعدش ستوان و...) دیگه سربازیت سخت نیست.

زیاد سخت نگیر رفیق، سربازی اینقدر ها هم وحشتناک نیست.

من ترسم یه چیز دیگس شما اگه لطف کنی یه پی ام بدی ممنون می شم!

farzam1363

Registered User
لایک‌ها
0
بچه ها نیرو دریایی شمال چجور جاییه /؟
با معاف از رزمی اذیت میکنن یا نه؟

بعدش اگه تهران بیفتم پادگانش کجای تهران و با مدرک دیپلم تا ساعت چند باید پادگان باشم؟

کلا معاف از رزم شدم خوبه تو نیرو دریایی//؟؟

nariman_as

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
الان تو **** با لیسانس چه درجه ای میدن؟؟؟؟

poopoo_11

Registered User
لایک‌ها
0
من از یکی از دوستام که از کرج به نیشابور اسفند پارسال اعزام شد پرسیدم ،گفت فرداش می برن
شما وسیله میاری؟

من یکی از دوستام که مشهدیه رفته نیشابور واسه من سوال کرده(منم نیشابور اعزامم) گفتن که باید 6/4 6 صبح اونجا باشیم

Last edited:

milad7k

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به به ... نیشابوری ها همه جمعن.... فردا منم اعزامم... نیشابور می بینمتون

Azemati

کاربر فعال
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4
خب من تازه از میدون **** اومدم.

خاتمی یزد هستم. چهارشنبه شب ساعت 8 باید ترمینال باشیم.

فقط نمیدونم خودم برم یا با اون ها! از کد 87 دوره ی پیش کسی هست کمک کنه در این زمینه!؟

satelite

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همگی ما هم افتدیم همون پادگان خضرائی نیرو هوایی.ماشاالله چقدر سرباز داریم میدون **** قلقله بود!

ramin1414760

Registered User
لایک‌ها
0
سلام منم همین الان رسیدم از میدون **** . 02 نیرو زمینی ارتش ساعت 9 صبح روز 4 شنبه اینجوری که بوش میاد 4 شنبه لباس میدن میگن برید درست کنید شاید
دیشب یک حس عجیبی داشتم توصیفش خیلی سخته . صبح رئس ساعت 5 بشدار شدم زنگ زدم آژانس خونمون بنده خدا اون خواب بود انگار زنگ زدم خونشون آدرس دادام گفتم ساعت 5:30 اینجا باشه ماشین اینم بگم که 10 بار باسش آدرس رو خوندم ساعت شد 5:30 نیومد :blink: زنگ زدم دوباره بازم خواب بود گفت من فکر کردم میگی پلاک 31 گفتم نه بابا 21 بگزریم یک سمنده مشکی اومد راننده جوونی داشت تا میدون **** 5 دقیقه طول کشید . پیاده شدم .نه خبری از اسفند بود نه خوشامد گویی . از ماشین که پیاده شدم خوفم ریخت هزاران نفر سرباز مثل من دلم قرص تر شد موبایل رو برداشتم زنگ زدم محمد ( همقطاری ) گفت 10 دقیقه دیگه میرسه . تاحالا محمد رو ندیده بودم خلاصه رفتیم دمه در این همه جمعیت فقط یک سمت در باز بود همه همو حل میدادن که برن تو خبری از گشتن نبود . رفتیم داخل اوف بلخره این همه فشار تموم شد داشتیم له میشدیم . داشتیم راه میرفتیم که یه دفعه یک ستوان پیداش شد همه رفتیم سمتش تا شادی کارمونو زود تر راه بنداره گفت : یک صف 10 نفره تشکیل بدید من رفتم سره صف وایسادم محمد هم پشتم وایساد بعد گفتیم ایول کارمون زود راه افتاد ولی به زایه شدیم که :p مارو برد وسط میدون که یک فرمانده داشت صحبت میکرد دیدم همه نشستن روی زمین تو دلم به خودم فوش دادم چرا با خودم روزنامه نیوردم بندازم زیرم که یکی گفت اینم روزنامه بزار زیرت کثیف نشه برگشتم دیدم محمد گفتم ایول کدهارو دونه دونه خوند ! رفتیم توی صف نشستیم بله چهار شنبه ساعت 9 دمه پادگان .

Last edited:

afsaramuzeshi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستانی که امروز به سلامتی آموزشی رو تموم می کنند و از ارتش امریه هاشونو میگیرند در مورد درجه ها لطف کنند اطلاع رسانی کنند

Last edited:

morteza_666

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
اقا خیالتون راحت درجه سرباز هیچ ارزشی نداره چه سرباز صفر باشی چه ستوان یک فقط تنها خوبیش اینه بهت مستقیم توهین نمیشه و کتکت نمیزنن والا اول و اخرش دو سال زن **** هستین و میدونین که با زنا چی کار میکنن؟؟اره قربونت برم باید برای دوسال الافی خودتونو اماده کنین تازه شانس بیارین ارتش نیفتین والا به معنای واقعی کلمه زن **** میشین و **** هم حکم شوهرتونو پیدا میکنه خلاصه مواظب باشین ارتش نیفتین

White Raven

Registered User
لایک‌ها
0
اقا خیالتون راحت درجه سرباز هیچ ارزشی نداره چه سرباز صفر باشی چه ستوان یک فقط تنها خوبیش اینه بهت مستقیم توهین نمیشه و کتکت نمیزنن والا اول و اخرش دو سال زن **** هستین و میدونین که با زنا چی کار میکنن؟؟اره قربونت برم باید برای دوسال الافی خودتونو اماده کنین تازه شانس بیارین ارتش نیفتین والا به معنای واقعی کلمه زن **** میشین و **** هم حکم شوهرتونو پیدا میکنه خلاصه مواظب باشین ارتش نیفتین
یعنی شما ادعا می کنی یه ستوان یک با یه سرباز صفر هیچ فرقی ندارن؟!! واقعا؟!!
bullshit!!

afsaramuzeshi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

دوست عزیز اولا یکم عفت کلام بد نیست

در ثانی حاجیت قبلا ارتش خدمت کرده و می دونه با درجه چه کارها می شه کرد و چه کارها نمی شه کرد
حاجیت افسر آموزش هم بوده و می دونه با زنها و غیر زنها چه کارهایی می شه کرد ولی یکم شعورشو بکار گرفته و از اون غلطها نکرده هر چند دهن بعضی سرباز صفرها و گروهبانهای پر رو را به نیابت از بقیه (مخصوصا سربازهای آموزشی) کاملا سرویس کرده
حاجیت دژبان گروهبان کادری ارتشو با همین درجه کیلویی وادار به ادای احترام نظامی کرده تا حساب کار دستش باشه آره عزیز برادر

برای اینکه بدونید با همه از اون کارها نمی کنند کافیه سرباز صفرهای با شرف و جدی رو هم نگاه کنید که هرچند درجه شون از همه کمتره ولی خودشون با رفتارشون احترام خودشونو نگه می دارند

Last edited:

rozbeh85

Registered User
لایک‌ها
0
دوست عزیز اولا یکم عفت کلام بد نیست

در ثانی حاجیت قبلا ارتش خدمت کرده و می دونه با درجه چه کارها می شه کرد و چه کارها نمی شه کرد
حاجیت افسر آموزش هم بوده و می دونه با زنها و غیر زنها چه کارهایی می شه کرد ولی یکم شعورشو بکار گرفته و از اون غلطها نکرده هر چند دهن بعضی سرباز صفرها و گروهبانهای پر رو را به نیابت از بقیه (مخصوصا سربازهای آموزشی) کاملا سرویس کرده
حاجیت دژبان گروهبان کادری ارتشو با همین درجه کیلویی وادار به ادای احترام نظامی کرده تا حساب کار دستش باشه آره عزیز برادر
کافر همه را به کیش خود پندارد

حق مطلب رو گفتی
من که الان دارم نزاجا خدمت میکنم که از لحاظ دوستان بدترین جای نظامی هست کسی جرات نداره حرف بزنه، ما ستوان وظیفه ها اونجا پادشاهی میکنیم، شاید فرق اصلی بین ما و سرباز ها این باشه که ما آیین نامه انضباطی رو کامل حفظ کردیم.
روز اولی که رفته بودم یگانم برای پذیرش یه گروهبان بود تو دفتر گفت 3 سوت میزنم رفتی دور ساختمان رو زدی برگشتی، گفتم اگر نرم چی؟ گفت 10 روز اضافه خدمت، گفتم 5 تام از طرف من بزن بشه 15 تا، یه هفته که گذشت طرف رو کشوندم بازرسی و عقیدتی و حفاظت، هر کدوم رو به یه بهانه، خلاصه سر همین جریان برای اینکه دست از سرش بردارم 5 روز تشویقی زد برام.
یا یه دفعه فرمانده قرارگاه منو فرستاد ماموریت ولی نه پول رفت و آمد داد نه وسیله در اختیارم گذاشت، منم رفتم فرداش آمدم، آدم عوضی بود واسم غیبت زد، من راحت رفتم پیش بازرسی نزاجا( نه بازرسی یگان) بهشان عین ماجرا رو گفتم، فرمانده قرارگاهه آخر هفته میخواست بره مکه کل کاراشم کرده بود، سر همین جریان من و به خاطر سواستفاده از افسر وظیفه و سو استفاده مالی آقا یک هفته رفت بازداشتگاه حشمتیه که واسه دژبان مرکز هست و مکه اش هم مالید
آره دوستان تو سربازی کسی حق رو به شما نمیده باید از حقوق خودت مطلع باشی و واسه خودت یار جمع کنی تا هیچ کادری نتونه ...... زیادی بخوره

بالا