KilgoreTrout
کاربر تازه وارد
گت کردن شلوار یعنی چی؟!
دیدی لباس نظامی که می پوشن شلوار روی پوتین چه جوریه؟ با یدونه کش شلوارو از داخل تا میزنی، تمام!
گت کردن شلوار یعنی چی؟!
کــــمک سری لازم دارم فردا صبح ساک وسایل رو ببرم با خودم میدون **** ؟ و اینکه موبایل رو هم ببرم ؟ من ساکن تهران و آموزشی هم تهران
farda yejori betonim hamdigaro peyda konim khobe
benazaret farda mibaranemon?
یعنی **** بیفتم دیگه ستوان نمی شم با لیسانس؟رفیق وقتی با مدرک دانشگاهی وارد خدمت میشی دیگه سرباز نیستی، افسری. حتی فوق دیپلم ها هم دیگه گروهبان میشن، دیگه چه برسه به لیسانس. حداقل درجه ای که بگیری(هر جا که باشی اعم از ارتش و **** و...) استواریه. ارتش که هنوز ستوان دویی (دو ستاره) به لیسانسه ها میده. این یعنی چی؟ یعنی ظهر ها میتونی بری خونه، نگهبانی هات بصورت افسر نگهبانیه، نظافت نداری، حتی میتونی باس شخصی خدمت کنی...
باید وارد **** بشی تا این فرق ها رو بفهمی.
فهمیدم چه جوریه. خیلی ممنون.دیدی لباس نظامی که می پوشن شلوار روی پوتین چه جوریه؟ با یدونه کش شلوارو از داخل تا میزنی، تمام!
تا اون جایی که میدونم **** درجه ها رو کم کرده، ولی نگران چی هستی؟ تو همیشه با سرباز عادی فرق خواهی داشت. یه نکته کنکوری بهت بگم، توی ****(خواه ارتش، **** و...) اگه روی بازوهات درجه اومد(خواه گروهبان، خواه استوار، بعدش ستوان و...) دیگه سربازیت سخت نیست.
زیاد سخت نگیر رفیق، سربازی اینقدر ها هم وحشتناک نیست.
من از یکی از دوستام که از کرج به نیشابور اسفند پارسال اعزام شد پرسیدم ،گفت فرداش می برن
شما وسیله میاری؟
یعنی شما ادعا می کنی یه ستوان یک با یه سرباز صفر هیچ فرقی ندارن؟!! واقعا؟!!اقا خیالتون راحت درجه سرباز هیچ ارزشی نداره چه سرباز صفر باشی چه ستوان یک فقط تنها خوبیش اینه بهت مستقیم توهین نمیشه و کتکت نمیزنن والا اول و اخرش دو سال زن **** هستین و میدونین که با زنا چی کار میکنن؟؟اره قربونت برم باید برای دوسال الافی خودتونو اماده کنین تازه شانس بیارین ارتش نیفتین والا به معنای واقعی کلمه زن **** میشین و **** هم حکم شوهرتونو پیدا میکنه خلاصه مواظب باشین ارتش نیفتین
اقا خیالتون راحت درجه سرباز هیچ ارزشی نداره چه سرباز صفر باشی چه ستوان یک فقط تنها خوبیش اینه بهت مستقیم توهین نمیشه و کتکت نمیزنن والا اول و اخرش دو سال زن **** هستین و میدونین که با زنا چی کار میکنن؟؟اره قربونت برم باید برای دوسال الافی خودتونو اماده کنین تازه شانس بیارین ارتش نیفتین والا به معنای واقعی کلمه زن **** میشین و **** هم حکم شوهرتونو پیدا میکنه خلاصه مواظب باشین ارتش نیفتین
دوست عزیز اولا یکم عفت کلام بد نیست
در ثانی حاجیت قبلا ارتش خدمت کرده و می دونه با درجه چه کارها می شه کرد و چه کارها نمی شه کرد
حاجیت افسر آموزش هم بوده و می دونه با زنها و غیر زنها چه کارهایی می شه کرد ولی یکم شعورشو بکار گرفته و از اون غلطها نکرده هر چند دهن بعضی سرباز صفرها و گروهبانهای پر رو را به نیابت از بقیه (مخصوصا سربازهای آموزشی) کاملا سرویس کرده
حاجیت دژبان گروهبان کادری ارتشو با همین درجه کیلویی وادار به ادای احترام نظامی کرده تا حساب کار دستش باشه آره عزیز برادر
کافر همه را به کیش خود پندارد