• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

choob

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام علیکم.
یه سوال فنی داشتم.
بنده که برگه سفید رو در یافت کردم(و محل اموزشی رو مشخص کردن) و نوشته محل مراجعه میدان **** در تاریخ 1 ابان 89 هستش ایا همون 1 ابان به محل اموزشی اعزام می شم یا باید در اون تاریخ به میدان **** مراجعه کنم و روز دیگه ای به پادگان محل اموزش اعزام می شم ؟
یعنی همون 1 ابان باید کچل کنیم و با ساک وسایل تو میدان **** (اونم 6 صبح :() حاضر شیم و همون روز ما رو به محل اموزشی که شهرستان هستش می برن یا یه روز دیگه به محل اموزش می برنمون ؟
با تشکر.

farzad112

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام علیکم.
یه سوال فنی داشتم.
بنده که برگه سفید رو در یافت کردم(و محل اموزشی رو مشخص کردن) و نوشته محل مراجعه میدان **** در تاریخ 1 ابان 89 هستش ایا همون 1 ابان به محل اموزشی اعزام می شم یا باید در اون تاریخ به میدان **** مراجعه کنم و روز دیگه ای به پادگان محل اموزش اعزام می شم ؟
یعنی همون 1 ابان باید کچل کنیم و با ساک وسایل تو میدان **** (اونم 6 صبح :() حاضر شیم و همون روز ما رو به محل اموزشی که شهرستان هستش می برن یا یه روز دیگه به محل اموزش می برنمون ؟
با تشکر.

سلام.نه بابا 2 یا 3 روز بعدش میگن بیا.البته بازم تو post های قبلیرو نگاه کن.

dante2010

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

من 1 آبان میرم خدمت

کد آموزشی 312 زده نمیدونم کجا افتادم

کسی میدونه کد کجا هستش ؟

mahdi010

Registered User
لایک‌ها
8
با سلام
برگه سفیدم اومد
اعزام1/8
نیروی زمینی **** نیشابور افتادم
کسی از دوستان خبر داره چه جور جایی؟

senatormobile

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من یک آبان اعزام هستم و برگه سفید همه دوستان یک آبانی اومده ولی ماله من نیومده . باید بازم صبر کنم ؟

mahdi010

Registered User
لایک‌ها
8
اگه تا این هفته نیومد به **** وظیفه مراجعه کنید.

hadi181s

Registered User
لایک‌ها
52
سلام دوستان
من خیلی وقته که اینجا میام و پست ها رو میخونم ولی همین امروز عضو شدم
اطلاعات خوب و جامعی دارید

برگ سفیدم همین امروز برام رسید
کد محل آموزشیم 181 نیرو هوایی مشهد
در ضمن مدرکم هم فوق لیسانسه
کسی از شما اونجارو میشناسه یا اونجا خدمت کرده ؟
ممنون میشم اطلاعاتتونو در اختیارم بزارید.

MOHAMMADG846

Registered User
لایک‌ها
39
سلام.کسی از دوستان می تونه اطلاعاتی در مورد اینکه چطور می شه یک تک فرزند توی شهر خودش بیفته بده؟ شنیدم اولین مرحله استعلام از ثبت احوال است مبنی بر تک فرزند بودن و در ادامه چه کار باید بکنم؟
بنده 1/8/89 از مشهد اعزام می شم ولی هنوز برگه ی سفیم نیومده به نظرتون دیر شده یا تا 1 هفته قبل از اعزامم صبر کنم ؟:rolleyes:
شنیدم در آموزشی تک فرزندها را جدا میکنن و در میاندوره ازشون میخان تا گواهی ثبت بیارن

Last edited:

MOHAMMADG846

Registered User
لایک‌ها
39

MOHAMMADG846

Registered User
لایک‌ها
39
با سلام
برگه سفیدم اومد
اعزام1/8
از شانست من 2ماه دارم در مورد این پادگان تحقیق میکنم
اینم نتایج تحقیقاتم!!!!

اینم یکم مطالب بیشتر:
http://forum.persiantools.com/t87506-page369.html

http://forum.persiantools.com/t87506-page368.html

اینم نقشه و عکس هوایی پادگان باغرود(که قراره خودم هم 1 آبان اعزام بشم انجا!!)
http://wikimapia.org/1804684/fa/اردوگاه-باغرود

اگر سرعت اینترنتتون کم بود از این لینکها استفاده کنید
http://elelectronic.persiangig.com/image/bagrood/10.JPG

http://elelectronic.persiangig.com/image/bagrood/9.JPG

انم برای مشاهده کل عکسها:
http://elelectronic.persiangig.com/image/bagrood/

http://173-402.blogfa.com/post-1.aspx

اینم یه وبلاگ مفید محتوی خاطرات مفصلی از باغرود: http://saghikowthar1.mihanblog.com/post/category/1

Last edited:

amin28364

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من تاریخ اعزامم 1/8/89 هستش و شنبه که حضوری از **** وظیفه پرسیدم فهمیدم که کد آموزشیم 185 خورده یعنی افتادم ستادمشترک نیروی زمینی **** (مرکز آموزش رزم مقدماتی شهدای کرمانشاه):)
اگر کسی قبلا آموزشی اونجا بوده یا اطلاعاتی داره ممنون می شم در اختیارم بگذاره;)
اگر م کسی از دوستان 1/8 /89 قراره اونجا اعزام بشه بهم بگه تا بیشتر آشنا بشیم.[/QUOTE]

choob

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام علیکم.
یه سوال فنی داشتم.
یعنی همون 1 ابان باید کچل کنیم و با ساک وسایل تو میدان **** (اونم 6 صبح ) حاضر شیم و همون روز ما رو به محل اموزشی که شهرستان هستش می برن یا یه روز دیگه به محل اموزش می برنمون ؟
با تشکر.

اقا این سوال رو 2-3 نفری از دوستان عزیز پاسخ دادن.
اما برای مطمئن شدن یبار دیگه می پرسم که بالاخره چه کنیم بدون ساک و کله کچل بریم میدون **** یا با کله کچل و ساک بریم ؟
متشکر.

choob

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من تاریخ اعزامم 1/8/89 هستش و شنبه که حضوری از **** وظیفه پرسیدم فهمیدم که کد آموزشیم 185 خورده یعنی افتادم ستادمشترک نیروی زمینی **** (مرکز آموزش رزم مقدماتی شهدای کرمانشاه):)
اگر کسی قبلا آموزشی اونجا بوده یا اطلاعاتی داره ممنون می شم در اختیارم بگذاره;)
اگر م کسی از دوستان 1/8 /89 قراره اونجا اعزام بشه بهم بگه تا بیشتر آشنا بشیم.
[/QUOTE]

داداش منم دقیقا مثل شما هستم.
کد 185 خوردم.
یعنی بدبخت شدیم ؟؟

hakan2010

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام..دوستان من 1/8/89 اول آبان تاریخ اعزام هست...امروز برگ سفید اومده که کد226 داره....این یعنی چی؟ آخرش من کجا میفتم....(ساکن تهران) ؟؟؟؟؟؟
از دوستان کسی اطلاع داره که مازاد کد 226 دوره های قبل چطوری بوده وضعیتشون؟

تو برگ سبز نوشته صبح مرکز **** وظیفه باشید....تو برگ سفید گفته 3ظهر....کدوم درسته؟ :D

amin28364

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نه بابا خوشبختی
رفیق من تیرماه اونجا بوده

:cool:شما که دوستتون تیر ماه اونجا بوده می‌شه لطفا یکم در مورد اونجا اطلاعات در اختیارمون بگذارید؟

amin28364

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
داداش منم دقیقا مثل شما هستم.
کد 185 خوردم.
یعنی بدبخت شدیم ؟؟

والا من یکی از دوستانم ۶ سال پیش اونجا خدمت کرد و خیلی‌ تعریف می‌‌کرد.الان رو نمی‌‌دونم که چه جوری هستش،به هر حال خوب یا بد باید بریم همین که سپه افتادیم خودش خوبه،راستی‌ شما از کجا اعزام میشی‌؟

farzad112

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من اعزامیه 18 مهر 89 هستم .کدم 86 هست. که فکر کنم ارتش کهریزک باشه.معاف از رزمم. بچه ها توروخدا اگه کسی چیزی میدونه بهم بگه.در باره اونجا, بدش کجا میفتم,و... . ؟دریغ نکنید بگید.تشکر

angello1920

Registered User
لایک‌ها
6
سلام من آموزشی افتادم 05 کرمان مدرکم دیپلم و معاف از رزم آسم گرفتم....

تو برگه سفیدم زده کد 39 که میشه همون 05 کرمتن نیروی زمینی ارتش آیا ممکن روز 18 که اعزامم جامو عوض کنن؟ یا همون کرمان باید برم

ترو خدا از دوستانی که به خصوص تازگی اونجا بودن من را راهنمایی کنند که چه کارهاای بکنم و چه کار هایی نکنم

رژه باید برم پست باید بدم یا نه کلا معاف از رزمی با بیماری آسم تو این پا دگان بدرد میخوره

بعدش احتمال داره تهران بیافتم در ضمن من متولد 63 هستم آیا الن ممکن هم سن و سال من اونجا باشه؟

به کامپیوتر نرم افزار و زبان انگلیسی شدیدا واردم ممکنه تو آموزشی کار دفتری بکنم؟ 18 مهر 89 تاریخ اعزامم
دوست من افتاد 05 کرمان احتمال زیاد من هم اونجا می افتم.در ضمن نگران نباشید هم سن های شما خیلی هستن اکثرا متولدین 64 و 65 به نظر باید باشن. شما احتمالا از مشهد اقدام کردین برای سربازی. راستی من متولد 69 هستم و رفیقم هم متولد 68.
شنیدم در آموزشی تک فرزندها را جدا میکنن و در میاندوره ازشون میخان تا گواهی ثبت بیارن
تشكر اطلاعات مفيدي داديد .(دكمه تشكر رو اينجا پيدا نكردم)
با سلام
برگه سفیدم اومد
اعزام1/8
من يه زماني افتاده بودم بيمارستان.يه نفر رو از **** نيشابور آورده بودن اونجا.خيلي تعريف مي كرد از اونجا و مي گفت كه خيلي سربازي بهش خوش مي گذره.(اون هم مريض بود ) بعلاوه دوستام كه توي مشهد هستن خيلي از اين مكان خوب گفتن برام.
سلام دوستان
من خیلی وقته که اینجا میام و پست ها رو میخونم ولی همین امروز عضو شدم
اطلاعات خوب و جامعی دارید

برگ سفیدم همین امروز برام رسید
کد محل آموزشیم 181 نیرو هوایی مشهد
در ضمن مدرکم هم فوق لیسانسه
کسی از شما اونجارو میشناسه یا اونجا خدمت کرده ؟
ممنون میشم اطلاعاتتونو در اختیارم بزارید.
اگر اونجايي رو ميگي كه طرفاي ساختمان سيتي هست , من با رفيقم چند روز پيش اونجا بودم دژبانش يكمي شيرين مي زد ولي مكان باحالي مي زد از جمله كه مشهد هم خوش آب و هوا است .به قول يكي از دوستان هواي مشهد اسكوله !!! وارد اونجا كه شدم جاي باحالي بود ياد دانشگاه افتادم.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
دوست من امروز برگه سفيدش اومده بود در حالي كه با هم كارمون رو انجام داديم.اون افتاده كد 05 يا همون 39 نيروي زميني ارتش كرمان احتمالا من هم اونجا مي افتم چون بيشتر مشهدي ها اونجا مي افتن.
كسي از اين مكان اطلاعي داره كه چه جور جايي هست و ... ؟ من فوق ديپلم دارم يعني مي شم گروهبان 1 .
كسي از دوستان مي تونه اطلاعات مطمئن تري در رابطه با محل سربازي تك فرزند ها بده كه كجا مي افتن! لطفا هر کسی می دونه اطلاعاتش رو انتشار کنه.:)

بالا