سلام من آموزشی افتادم 05 کرمان مدرکم دیپلم و معاف از رزم آسم گرفتم....
تو برگه سفیدم زده کد 39 که میشه همون 05 کرمتن نیروی زمینی ارتش آیا ممکن روز 18 که اعزامم جامو عوض کنن؟ یا همون کرمان باید برم
ترو خدا از دوستانی که به خصوص تازگی اونجا بودن من را راهنمایی کنند که چه کارهاای بکنم و چه کار هایی نکنم
رژه باید برم پست باید بدم یا نه کلا معاف از رزمی با بیماری آسم تو این پا دگان بدرد میخوره
بعدش احتمال داره تهران بیافتم در ضمن من متولد 63 هستم آیا الن ممکن هم سن و سال من اونجا باشه؟
به کامپیوتر نرم افزار و زبان انگلیسی شدیدا واردم ممکنه تو آموزشی کار دفتری بکنم؟ 18 مهر 89 تاریخ اعزامم
دوست من افتاد 05 کرمان احتمال زیاد من هم اونجا می افتم.در ضمن نگران نباشید هم سن های شما خیلی هستن اکثرا متولدین 64 و 65 به نظر باید باشن. شما احتمالا از مشهد اقدام کردین برای سربازی. راستی من متولد 69 هستم و رفیقم هم متولد 68.
شنیدم در آموزشی تک فرزندها را جدا میکنن و در میاندوره ازشون میخان تا گواهی ثبت بیارن
تشكر اطلاعات مفيدي داديد .(دكمه تشكر رو اينجا پيدا نكردم)
با سلام
برگه سفیدم اومد
اعزام1/8
نیروی زمینی **** نیشابور افتادم
کسی از دوستان خبر داره چه جور جایی؟
من يه زماني افتاده بودم بيمارستان.يه نفر رو از **** نيشابور آورده بودن اونجا.خيلي تعريف مي كرد از اونجا و مي گفت كه خيلي سربازي بهش خوش مي گذره.(اون هم مريض بود ) بعلاوه دوستام كه توي مشهد هستن خيلي از اين مكان خوب گفتن برام.
سلام دوستان
من خیلی وقته که اینجا میام و پست ها رو میخونم ولی همین امروز عضو شدم
اطلاعات خوب و جامعی دارید
برگ سفیدم همین امروز برام رسید
کد محل آموزشیم 181 نیرو هوایی مشهد
در ضمن مدرکم هم فوق لیسانسه
کسی از شما اونجارو میشناسه یا اونجا خدمت کرده ؟
ممنون میشم اطلاعاتتونو در اختیارم بزارید.
اگر اونجايي رو ميگي كه طرفاي ساختمان سيتي هست , من با رفيقم چند روز پيش اونجا بودم دژبانش يكمي شيرين مي زد ولي مكان باحالي مي زد از جمله كه مشهد هم خوش آب و هوا است .به قول يكي از دوستان هواي مشهد اسكوله !!! وارد اونجا كه شدم جاي باحالي بود ياد دانشگاه افتادم.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
دوست من امروز برگه سفيدش اومده بود در حالي كه با هم كارمون رو انجام داديم.اون افتاده كد 05 يا همون 39 نيروي زميني ارتش كرمان احتمالا من هم اونجا مي افتم چون بيشتر مشهدي ها اونجا مي افتن.
كسي از اين مكان اطلاعي داره كه چه جور جايي هست و ... ؟ من فوق ديپلم دارم يعني مي شم گروهبان 1 .
كسي از دوستان مي تونه اطلاعات مطمئن تري در رابطه با محل سربازي تك فرزند ها بده كه كجا مي افتن! لطفا هر کسی می دونه اطلاعاتش رو انتشار کنه.