• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

SaR1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دمت گرم
من که از اون شرایط هیچ کدومش رو ندارم.
و البته متاسفانه با این که فوق دیپلم دارم اما چون مدرکم رو نتونستم بگیرم دیپلم حساب می‌شم و فکر می‌کنم احتمال دوره کد خوردن برام زیاد باشه.
البته من حدود 12.5 ماه کسر خدمت دارم. 1-تا من بیاد آموزشیم تموم بشه می‌شه 18 فروردین، اگر این طوره که حتماً باید توی یگان برای کسر خدمت اقدام کرد و اگر این طوره که از اول سال 90 کسر خدمت ها برداشته می‌شه. قضیه من چی‌ می‌شه؟
2-به نظر خودم برای کسی که این قدر خدمتش کوتاه باشه دوره کد باید غیر منطقی باشه، به نظر شما چی؟

راستی یه چیز دیگه: من معاف از رزمم، توی شیرگاه این رو اصلا مطرح کنم؟ یا اگر بگم بد تر می‌شه برام؟

کسری رو که از الان برو دنبالش برو وظیفه عمومی کسریتو ثبت کن چون شنیدم میشه.البته قبلش باید کسریتو گرفته باشی . اگرم نشد .به محض اینکه رفتی شیرگاه برو دنبال برگ اشتغال به خدمت برای کسری اگه گفت چقدر داری بگو نمیدونم. بعدا مرخصی که بهت دادن که احتمالا بعد 18-19 روز بهتون یه دو روز مرخصی میدن. اینم بگم که کلان مرخصی تو شیرگاه یه 14 روز می فرستن.که 9 روز پایان دورست. 3 روز میان دوره . یه دو روز هم که گفتم. توی گروهان معاف رزم اگه بری می افتی گروهان معاد که تنها فرقش اینه که سختی خاصی نداره .یعمی رژه کار نمیکنی .روز اول میپرسن که هستی یا نه باید مدرک داشته باشی و با خودت ببر. اما به نظرم اگه مسئله خواستی نداری نرو اونجا چون فرماندش بیخوده. البته فقط فرماندش .بقیه باحالن مثل سروان شربتی . استوار مهدی زاده که جکه واسه خودش. فرمانده گردان هم سرهنگ فلاح پوره سعی کن زیاد سوتی ندی جلوش. گروهان معاف رزم چون تنبیه نمیشن زیاد منظورم بدو به ایست و این چیزاست.بازداشت زیاد میشن. در کل هم بگم از هیچی نترس نه اضافه خدمت داره نه هیچی دیگه برو عشق و حال کن بهترین دورانه . من تو یگان فهمیدم.

bh.azizi

Registered User
لایک‌ها
0
کسری رو که از الان برو دنبالش برو وظیفه عمومی کسریتو ثبت کن چون شنیدم میشه.البته قبلش باید کسریتو گرفته باشی . اگرم نشد .به محض اینکه رفتی شیرگاه برو دنبال برگ اشتغال به خدمت برای کسری اگه گفت چقدر داری بگو نمیدونم. بعدا مرخصی که بهت دادن که احتمالا بعد 18-19 روز بهتون یه دو روز مرخصی میدن. اینم بگم که کلان مرخصی تو شیرگاه یه 14 روز می فرستن.که 9 روز پایان دورست. 3 روز میان دوره . یه دو روز هم که گفتم. توی گروهان معاف رزم اگه بری می افتی گروهان معاد که تنها فرقش اینه که سختی خاصی نداره .یعمی رژه کار نمیکنی .روز اول میپرسن که هستی یا نه باید مدرک داشته باشی و با خودت ببر. اما به نظرم اگه مسئله خواستی نداری نرو اونجا چون فرماندش بیخوده. البته فقط فرماندش .بقیه باحالن مثل سروان شربتی . استوار مهدی زاده که جکه واسه خودش. فرمانده گردان هم سرهنگ فلاح پوره سعی کن زیاد سوتی ندی جلوش. گروهان معاف رزم چون تنبیه نمیشن زیاد منظورم بدو به ایست و این چیزاست.بازداشت زیاد میشن. در کل هم بگم از هیچی نترس نه اضافه خدمت داره نه هیچی دیگه برو عشق و حال کن بهترین دورانه . من تو یگان فهمیدم.

واقعا دمت گرم
متاسفانه هفته دیگه دوشنبه اعزامم و برگه سفیدم هم که فکر کنم حدود یک هفته پیش اومد. بعید می‌دونم برای کسری بتونم الان اقدام کنم.

من که واقعا دوییدن و رژه و این حرف ها برام خیلی مشکله، حتما اون جا می‌گم که معاف از رزمم.
:(

hamedi.amirr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
وسایلی رو که می‌خوایم با خودمون ببریم رو باید بزاریم توی ساکی که مال خودمونه. یا کوله انفرادی که بهمون می‌دن؟
اصلا کوله انفرادی رو اونا می‌دن؟ روز اول میدن؟ بجز اون کوله نباید چیز دیگه ای همراهمون باشه؟

این مسائل بستگی به ارگانی هست که در اون خدمت میکنین و البته هر پادگان هم قوانین خواص خودش رو در این باره داره . اما روال معمول این هست که همراه با وسایل و لباس هایی که تحویل میگیرید یک کیسه انفرادی داده میشه که اون وسایل نظامی باید در اون ریخته بشه . این کیسه در انبار نگهداری میشه و هر چند وقت یک بار به وقت نیاز شما بهش دسترسی دارید . وسایل شخصی هم که میبرید باید در ساک شخصی خودتون باشه که باید در اندازه ای باشه که در کیسه انفرادی جا بشه . گرچه بعد از میان دوره شما دیگه حق اوردن وسایل شخصی ندارید و همه رو باید برگردونین و در اون کیسه انفرادی فقط وسایل نظامی که تحویل گرفتین باقی میمونه .

123z

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
احتمالش صفره عزیزم صفر !
فقط و فقط نیاز ارتش ملاک هست .
اگه دوره کد نخوری خیلی بهتره .

کویته !!
همه چی اوکی هست . یه رفیقام چند ماه پیش اونجا بود . در مقایسه با جاهای دیگه خیلی خیلی راحت هستید . خودت به حرفم میرسی .

.

دمت گرم :)

mo h se n

Registered User
لایک‌ها
0
مرسی داداش
یه راهنمایی هم در مورده 5 شنبه جمعه ها و عصر ها اگه می شه بده البته در مورد دیپلمه ها
بعدشم اینکه ما که 18 میریم ممکنه که میان دوره ندن با توجه به نزدیکی نوروز و یه کله تا عید تمومش کنن یا میایم بعد باز می ریم به نظرت چطوریاس؟
ممنون

خواهش مي‌كنم.
والا من دقيقاً براي ديپلمه‌ها را اطلاع ندارم ولي براي ما پنجشنبه از ظهر تا شنبه صبح هركي مرخصي بخواد ميدن. عصرها هم بعد از شامگاه كه حدود ساعت 4 هست ديگه در اختيار خودت هستي البته اگر بخواي مرخصي شهري بري ميتوني شامگاه را هم بپيچوني (البته نماز هم كه حدود ساعت 5.30 اجباري هست).

در مورد ميان دوره هم هر دوره‌اي فرق ميكنه. ممكنه شما بيايد لباس بگيريد و بريد مرخصي و چند روز بعد آموزشيتون شروع بشه (مثل ما) و مثلاً ميان دوره شما بيفته تو تعطيلات عيد و يا هر حالت ديگه‌اي كه فكر كني،‌ اصلاً قابل حدس زدن نيست. مثلاً ما كه آموزشي مون بايد يك دي شروع ميشد بهمون اولش بيست روز مرخصي دادن ولي به اونهايي كه 18 و 19 دي اومدن مرخصي ندادن و دورشون شروع شد.

در ضمن حتماً 2 قفل با خودت بيار يكي براي كمدت تو آسايشگاه و يكي براي كمد حمام. البته توي فروشگاه خود پادگان هم قفل ميفروشه.

Last edited:

parsa8

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من الان آموزشي اونجا هستم
1 دی اعزامم بود
جاي خوبي افتادي
باي;)

ممنون از جوابت
ازچه جهت خوبه؟
توضیح بیشتر میتونی بدی؟
پنج شنبه جمعه ها واسه ساکنین تهران چه جوریه؟
مرخصی میدن؟
درباره عید چیزی شنیدی؟

mo h se n

Registered User
لایک‌ها
0
وسایلی رو که می‌خوایم با خودمون ببریم رو باید بزاریم توی ساکی که مال خودمونه. یا کوله انفرادی که بهمون می‌دن؟
اصلا کوله انفرادی رو اونا می‌دن؟ روز اول میدن؟ بجز اون کوله نباید چیز دیگه ای همراهمون باشه؟

همان طور يك يكي از دوستان توضيح دادن كاملاً به قوانين پادگان مربوطه. تو پادگان ما آزاده يعني هم ميتوني تو ساك شخصي بريزي و هم تو كوله انفرادي كه اونها ميدن. تو پادگان ما تمام وسايل پيش خودت و تو كمدت هست و تو انبار نميزارن و به جز موبايل كه بعد از ميان دوره اجازه آوردنش را نداري بقيه چيزهاي مجاز مشكلي نداره.

behnam-sg

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه ي دوستان
اگر كسي در مورد پادگان شهدائ جوادنيا قزوين ( وزارت دفاع ) سوال و اطلاعاتي ميخواد بگه من در خدمت هستم.
بنده 2 هفته ديگه دوره ي آموزشيم در اين پادگان تمام ميشود.

موفق باشد.

neyrizboys

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
وای که دستغیب جهرم چه هتل پنج ستاره ای هست...!!!

اول دی رفتم و امروز هم اومدم مرخصی تا شنبه !

هرکی افتاد جهرم حتما بره که فکر نمی کنم بهتر از اونجا ، جایی باشه !

1hamid1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
وای که دستغیب جهرم چه هتل پنج ستاره ای هست...!!!

اول دی رفتم و امروز هم اومدم مرخصی تا شنبه !

هرکی افتاد جهرم حتما بره که فکر نمی کنم بهتر از اونجا ، جایی باشه !

درود
درمورد پادگان دستغیب جهرم یکم توضیح میدی؟؟؟
تا اونجایی که من جستجو کردم فوق دیپلم و لیسانس می گیره.... من فوق لیسانسم ....برای چی اونجا افتادم؟؟؟!!!!!
وضعیت متاهل ها اونجا چطوره؟؟؟
مرسی

bh.azizi

Registered User
لایک‌ها
0
این مسائل بستگی به ارگانی هست که در اون خدمت میکنین و البته هر پادگان هم قوانین خواص خودش رو در این باره داره . اما روال معمول این هست که همراه با وسایل و لباس هایی که تحویل میگیرید یک کیسه انفرادی داده میشه که اون وسایل نظامی باید در اون ریخته بشه . این کیسه در انبار نگهداری میشه و هر چند وقت یک بار به وقت نیاز شما بهش دسترسی دارید . وسایل شخصی هم که میبرید باید در ساک شخصی خودتون باشه که باید در اندازه ای باشه که در کیسه انفرادی جا بشه . گرچه بعد از میان دوره شما دیگه حق اوردن وسایل شخصی ندارید و همه رو باید برگردونین و در اون کیسه انفرادی فقط وسایل نظامی که تحویل گرفتین باقی میمونه .

همان طور يك يكي از دوستان توضيح دادن كاملاً به قوانين پادگان مربوطه. تو پادگان ما آزاده يعني هم ميتوني تو ساك شخصي بريزي و هم تو كوله انفرادي كه اونها ميدن. تو پادگان ما تمام وسايل پيش خودت و تو كمدت هست و تو انبار نميزارن و به جز موبايل كه بعد از ميان دوره اجازه آوردنش را نداري بقيه چيزهاي مجاز مشكلي نداره.

مرسی از این که جواب دادین:wub:
اما من یه نکته ای رو متوجه نشدم. ما که از تهران اعزام می‌شیم، مگه نه این که روز اول توی **** وظیفه وسایل و لباسمون رو می‌دن و مگه نه این که به احتمال 99% اون روز اعظاممون نمی کنن(من پادگان شهید قاسمیان شیرگاه -نیرو انظامی-افتادم و 18 بهمن اعظامم). ما روز اولی از کجا بدونیم که قوانین پادگانمون چه جوریه؟ بلاخره اون روز اول من این وسایلی رو که با خودم می‌خوام ببرم رو بریزم توی یه ساک دستی مال خودم؛ یا این که صبرکنم روز اول توی میدون **** کوله انفرادی که بهمون دادن، بعد بیام خونه وسایلم رو بریزم توش؟

راستی راجع به موبایل، می‌شه برد، بعد تحویل داد به دژبانی... یا نمی‌دونم هر جایی؛ بعد وقتی که مرخصی- میان دوره چیزی دادن رفت گرفت؟

hoomani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اقا ممکنه که اونایی که مازاد اعلام شدن برای 1 اسفند اصلا این ماه نرن؟؟؟اگه نرن این 2 ماه که عقب میافتن جز خدمت حساب میشه؟؟؟قضیه چطوریاس؟؟؟:)

alternative

Registered User
لایک‌ها
16
سلام به همه ي دوستان
اگر كسي در مورد پادگان شهدائ جوادنيا قزوين ( وزارت دفاع ) سوال و اطلاعاتي ميخواد بگه من در خدمت هستم.
بنده 2 هفته ديگه دوره ي آموزشيم در اين پادگان تمام ميشود.

موفق باشد.

گروهان چندی ؟ :D

hamedi.amirr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اما من یه نکته ای رو متوجه نشدم. ما که از تهران اعزام می‌شیم، مگه نه این که روز اول توی **** وظیفه وسایل و لباسمون رو می‌دن و مگه نه این که به احتمال 99% اون روز اعظاممون نمی کنن(من پادگان شهید قاسمیان شیرگاه -نیرو انظامی-افتادم و 18 بهمن اعظامم). ما روز اولی از کجا بدونیم که قوانین پادگانمون چه جوریه؟ بلاخره اون روز اول من این وسایلی رو که با خودم می‌خوام ببرم رو بریزم توی یه ساک دستی مال خودم؛ یا این که صبرکنم روز اول توی میدون **** کوله انفرادی که بهمون دادن، بعد بیام خونه وسایلم رو بریزم توش؟

راستی راجع به موبایل، می‌شه برد، بعد تحویل داد به دژبانی... یا نمی‌دونم هر جایی؛ بعد وقتی که مرخصی- میان دوره چیزی دادن رفت گرفت؟

اجازه بدید اول یه نکته ای بگم . یه تماس با پادگان خودتون بگیرید و بپرسید الان دوره چند داره اونجا برگزار میشه و چقدر تا پایان دوره اونها باقی مونده . اگر دوره اونها تا قبل از 18 بهمن تموم بشه بازگشتی در کار نخواهد بود و دوره جدید که شما باشید بلافاصله از 20 اسفند شروع میشه ! اما درباره اینکه گفتید **** وظیفه به شما تجهیزات میده این اشتباه هست . لباس و سایر وسایلی که خواهید گرفت رو باید از پادگان بگیرید . اصلا شما از این برای خودتون یک مشغله فکری نسازید . اجازه بدید انشالله برید پادگان خودتون نسبت به شرایط اونجا چاره اندیشی خواهید کرد .

filit

Registered User
لایک‌ها
7

شما وسایل مجازی که میتونی ببری رو بریز تو ساک شخصیت و ببر اونجا

اونجا بهت کوله انفرادی و ملزومات رو میدن که میزاری تو کمدت

نیرو انتظامی رو نمیدونم

ولی من **** هستم هر دو تا ساک و تمام وسایلمون رو میزاشتیم تو کمد کنار تختمون

درش رو قفل میکردیم و همیشه دسترسی داشتیم به وسایل

دوستانی که دارن میرن اموزشی یه قفل با خودتون ببرین هرچی قفل تو اموزشی میفروشن

کلیداش به هم میخوره

مواظب پول هاتونم باشین

خلاصه برین و تحمل کنین و کاری کنین زود بگذره و تموم شه اموزشی

خدا رو شکر کنین که اموزشیه **** رو ندارین...

مخصوصا سال 89 بدترین و سخت ترین اموزشی مال **** بوده

اونم واسه دیپلم و زیر دیپلم

خلاصه....

موفق باشین

hoomani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یه خبر جالب **** هم درجه کم کرده انگاری
دوست من که تو پادگان هاشمی نژاد نیشابورالان اومده میان دوره با لیسانس میگه اگر خیلی خوب تو میدون تیر باشی بسیج باشی خانواده ایثارگر... ستوان3 میشی در غیر این صورت رزم آور 1 . رزم اور2 و... تعلق میگیره
در ثانی حقوق ها زیاد شده که مجرد 150 تومن ماهی و متاهل 200 تومن (ماه اول 50 هزار تومن )
البته فکر کنم ارتش اینجوری نباشه اگر اونجا هم شده باشه بخاطر این یارانه ها همونیا کیف پول امام زمان:lol:
دور از ذهن هم نباید باشه قبلا سرباز برای کرایه اتوبوس مثلا تا شمال 10 تومن میداد الان که حدود 22 تومن میده
پس تف به ذات کسی که اومد گفت همه چی مفتی میکنیممم دولت تعیین میکنیمممممممم آب مال فاطمه زهراست چرا مردم پول میدهند به دولت محمدرضا :hmm::f34r:

simpatico4949

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
درود
درمورد پادگان دستغیب جهرم یکم توضیح میدی؟؟؟
تا اونجایی که من جستجو کردم فوق دیپلم و لیسانس می گیره.... من فوق لیسانسم ....برای چی اونجا افتادم؟؟؟!!!!!
وضعیت متاهل ها اونجا چطوره؟؟؟
مرسی

سلام
منم جهرم هستم اگه سوالی داری بپرس
همین دوره هم فوق لیسانس داریم تو گروهان ما 7-8 تا فوق داریم. اولش قرار بود همه معاف از رزم ها و فوق لیسانس ها بشن یک گروهان ولی چون به حد نصاب نرسید پخش شدن تو بقیه گرو هان ها.اگه یه گروهان کامل بشید میشه هتل هتل براتون!!!:lol:
متاهل ها هم از عصر روز چهارشنبه تا صبح شنبه بهشون مرخصی میدن.
در کل واقعا پادگان خوبیه . قبلا بهش میگفتن جنهم سبز ولی الان شده بهشت گمشده:blink::blink::blink:
فقط احتمالا بعد عید هواش یه مقدار گرم بشه

بالا