• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

ciltex

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان من تا اخر اسفند بايد مداركم رو بدم پلس +10 براي اعزام ( پايان 6 ماه فرجه ) ليسانس نرم افزار هم هستم

چقدر احتمال داره بخورم اول ارديبهشت ؟
خودم ميخوام اول تير برم

تا الان دوستان ميگفتن ميتوني خيلي راحت 2 ماه رو تمديد كني
اما الان رفتم سايت **** وظيفه شرايط تمديد رو خوندم همش شرايط خاص بود كه هيچ كدومش رو نداشتم
مثل بيماري
يا فوت اقوام درجه ا و ...
حالم گرفته شد چون يك سري كار هاي شخصي دارم كه ميخوام تا اخر خرداد نرم خدمت

من هم همین شرایط و داشتم اعزامم افتاده بود اسفند و واسه امریه باید تیر اعزام می شدم که رفتم میدون **** هر کاری کردم بیش تر از یه دوره تمدید نمی کردن که به درد من نمی خورد.
مطمین باش 1 دوره و تمدید می کنن.

bashtin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
منم اعزامم 1 اسفند جهرم هست چندتا از دوستامم اونجا افتادن حالا چطور مي تونيم بيفتيم تو يه گروهان
2 من برادرم نظاميه تو تقسيم امتياز دارم
ممنون ميشم جواب بدين

hosein_b

Registered User
لایک‌ها
10
سلام
یه سوالی راجب کسری خدمت داشتم
من پدرم سال 58 تا 60 خاش سرباز بوده توی ارتش
جایی دست یه نفر یه بخشنامه دیدم که نوشته بود که استان سیستان و بوچستان بین سالهای 58 تا 67 هر کس سرباز بوده کسری بهش تعلق میگیره :eek:
میخواستم بدونم کسی در این مورد اطلاع داره؟؟ و من چطور میتونم این مساله رو پیگیری کنم؟؟
اول اسفند هم اعزاممه

ciltex

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
من چه جوری میتونم تاریخ اعزامم رو از اول اسفند بندارم اول اردیبهشت؟
چه دلیلی باید داشته باشم؟احتمال شدنش چه قدره؟
در ضمن تهران هستم و معاف از رزم.

سلام
اگه تا حالا تمدید نکرده باشی 1 دوره و راحت میری میدون **** اونم روز دوشنبه تمدید می کنن.

ehsan310

Registered User
لایک‌ها
1
سلام
یه سوالی راجب کسری خدمت داشتم
من پدرم سال 58 تا 60 خاش سرباز بوده توی ارتش
جایی دست یه نفر یه بخشنامه دیدم که نوشته بود که استان سیستان و بوچستان بین سالهای 58 تا 67 هر کس سرباز بوده کسری بهش تعلق میگیره :eek:
میخواستم بدونم کسی در این مورد اطلاع داره؟؟ و من چطور میتونم این مساله رو پیگیری کنم؟؟
اول اسفند هم اعزاممه

من همینطوری هست شرایطم شما پدرت هرجایی که خدمت کرده با کارت پایان خدمت خودش و شناسنامه شما و خودشون باید برن همونجا و تو همون لشگر درخواست بدن و نامه کسر از خدمت رو بگیرن که برای من اشتغال به تحصیل خواستن من برج 6 بود دنبالش بودم همون موقع درسم تموم شد یه اشتغال به تحصیل گرفتم یه نامه به من دادن از ارتش که کسری خدمت توش درج شده ، برای شما باید وارد یگان که شدی یه نامه از یگان خدمتی بگیری و بعد به همون ترتیب اقدام کنی

icmaster

Registered User
لایک‌ها
0
من مازاد 1 اسفندم
حالا یکی از آشناها گفته فردا بیا **** وظیفه که نامه بدم بعد از آموزشی بفرستنت یه جای خوب. گفته چندتا جا میگم خودت انتخاب کن.
اینجور چیزی ممکن هست یا سرکاریه؟

hosein_b

Registered User
لایک‌ها
10
من همینطوری هست شرایطم شما پدرت هرجایی که خدمت کرده با کارت پایان خدمت خودش و شناسنامه شما و خودشون باید برن همونجا و تو همون لشگر درخواست بدن و نامه کسر از خدمت رو بگیرن که برای من اشتغال به تحصیل خواستن من برج 6 بود دنبالش بودم همون موقع درسم تموم شد یه اشتغال به تحصیل گرفتم یه نامه به من دادن از ارتش که کسری خدمت توش درج شده ، برای شما باید وارد یگان که شدی یه نامه از یگان خدمتی بگیری و بعد به همون ترتیب اقدام کنی
یعنی شما دقیقا با همین شرایط کسری گرفتی؟؟
راستش اون کسی که این بخش نامه دستش بود خودش رفته بود محل خدمتش ( زابل ) اونجا گفته بودن که این بخشنامه برای **** و نیروی انتظامیه .البته توی بخشنامه که من همچین چیزی ندیدم . این بنده خدا هم مثل پدر من توی ارتش بوده . خلاصه فرستاده بودنش ستاد کل و پیگیر کارش بود . میخواستم بدونم این کسری اصلا به من تعلق میگیره یا نه ؟؟

Last edited:

hosein_b

Registered User
لایک‌ها
10
سلام
اگه تا حالا تمدید نکرده باشی 1 دوره و راحت میری میدون **** اونم روز دوشنبه تمدید می کنن.
من هفته پیش **** وظیفه بودم . برای تغییر تاریخ اسفند دیر شده . باید زودتر اقدام میکردین .
الان اردیبهشت رو تغییر میدن اما اسفند رو خیر. میگن سیستم بستس!!!!

ciltex

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام من 1/12/89 اعزامم و افتادم نیرو هوایی ارتش ( فرماندهی هوایی شهید خضرایی ) و سرباز امریه هستم .
کسی که این شرایطو قبلا داشته حرفی،نصیحتی،چیزی داره لطفا درمیون بزاره . ممنون

سلام
منم دقیقا شرایط شما را دارم.
پس میبینمت رفیق...:cool:

pedram_sad

Registered User
لایک‌ها
38
من هفته پیش **** وظیفه بودم . برای تغییر تاریخ اسفند دیر شده . باید زودتر اقدام میکردین .
الان اردیبهشت رو تغییر میدن اما اسفند رو خیر. میگن سیستم بستس!!!!

عزيز يعني اون ظرايطي كه تو سايتشون زده بودن براي تمديد الكيه ؟
بري درخواست بدي تمديد ميكنن ؟
دليلي چيزي نميخوان ؟

ehsan310

Registered User
لایک‌ها
1
یعنی شما دقیقا با همین شرایط کسری گرفتی؟؟
راستش اون کسی که این بخش نامه دستش بود خودش رفته بود محل خدمتش ( زابل ) اونجا گفته بودن که این بخشنامه برای **** و نیروی انتظامیه .البته توی بخشنامه که من همچین چیزی ندیدم . این بنده خدا هم مثل پدر من توی ارتش بوده . خلاصه فرستاده بودنش ستاد کل و پیگیر کارش بود . میخواستم بدونم این کسری اصلا به من تعلق میگیره یا نه ؟؟

تو زمان جنگ اصلا **** نیرو نمیگرفته از طریق وظیفه عمومی و همه کسانی که از طریق سربازی رفتن جنگ فقط ارتش خدمت کردن و کسانی که **** بودن همه داوطلبانه بوده این بخش نامه هم از برج 1 88 اعتبار داره تا برج 12 امسال 89 و بعد از اون به کسانی که از طریق سربازی رفتن خدمت کسری تعلق نمیگیره شما هم چون قبل از سال 89 دفترچه فرستادی فکر میکنم میتونی اقدام کنی برای کسری ، منم نامه اشتغال به تحصیل دادم بهم نامه کسری رو دادن...

ehsan310

Registered User
لایک‌ها
1
قبل از اینکه برگ سفید صادر بشه باید اقدام کنید الان برگ سفید همه کسانی که 1 اسفند هستند صادر شده تموم شده رفته ، همه کد خوردن الان ... دیگه با پارتی میشه کاری کرد رو نمیدونم ... البته امسال چند تا از دوستای منم خواستن برج 12 رو عقب بندازن این کارو نکردن و قبول نکردن .

hosein_b

Registered User
لایک‌ها
10
عزيز يعني اون ظرايطي كه تو سايتشون زده بودن براي تمديد الكيه ؟
بري درخواست بدي تمديد ميكنن ؟
دليلي چيزي نميخوان ؟
نه هیچ دلیلی نمیخان.
فقط باید یکی دو ماهی تا تاریخ اعزامتون مونده باشه. باید برید سالن 3 اونجا خیلی راحت عوض میکنن . فقط یک کارت ملی لازم داره

hosein_b

Registered User
لایک‌ها
10
قبل از اینکه برگ سفید صادر بشه باید اقدام کنید الان برگ سفید همه کسانی که 1 اسفند هستند صادر شده تموم شده رفته ، همه کد خوردن الان ... دیگه با پارتی میشه کاری کرد رو نمیدونم ... البته امسال چند تا از دوستای منم خواستن برج 12 رو عقب بندازن این کارو نکردن و قبول نکردن .
با پارتی میشه . البته پارتی قوی میخواد .
من کسی رو میشناسم که همین امروز تاریخ اعزامشو انداخته اسفند .

hosein_b

Registered User
لایک‌ها
10
تو زمان جنگ اصلا **** نیرو نمیگرفته از طریق وظیفه عمومی و همه کسانی که از طریق سربازی رفتن جنگ فقط ارتش خدمت کردن و کسانی که **** بودن همه داوطلبانه بوده این بخش نامه هم از برج 1 88 اعتبار داره تا برج 12 امسال 89 و بعد از اون به کسانی که از طریق سربازی رفتن خدمت کسری تعلق نمیگیره شما هم چون قبل از سال 89 دفترچه فرستادی فکر میکنم میتونی اقدام کنی برای کسری ، منم نامه اشتغال به تحصیل دادم بهم نامه کسری رو دادن...
ممنون بابت جوابتون
شما پدرتون کجا خدمت کرده بود؟؟سرباز ارتش بودن؟ چند ماه کسری بهتون تعلق گرفت؟؟
شرمنده زیاد سوال میکنم . آخه واقعا موضوع مهمیه و اگه درست شه کلی کسری بهم میخوره

pedram_sad

Registered User
لایک‌ها
38
نه هیچ دلیلی نمیخان.
فقط باید یکی دو ماهی تا تاریخ اعزامتون مونده باشه. باید برید سالن 3 اونجا خیلی راحت عوض میکنن . فقط یک کارت ملی لازم داره

يعني تاريخي كه برگه سبز مياد دمه خونه هميشه يكي 2 ماه قبل از اعزام هست كه تو اين مدت اقدام كرد براي تمديد ؟
من 25 اسفند ميخوام مداركم رو پست كنم
ميخوام اگه خورد ارديبهشت بندازم تير

hosein_b

Registered User
لایک‌ها
10
يعني تاريخي كه برگه سبز مياد دمه خونه هميشه يكي 2 ماه قبل از اعزام هست كه تو اين مدت اقدام كرد براي تمديد ؟
من 25 اسفند ميخوام مداركم رو پست كنم
ميخوام اگه خورد ارديبهشت بندازم تير
اونموقع بفرستی فکر نکنم که اردیبهشت بیفتی . ولی بازم احتیاط کنی ضرر نمیکنی
برگه سبز بعضی وقتا دیر میاد بضی وقتام زود
شما بعد از تحویل مدارکت به پلیس +10 حدود 10 روز صبر کن اگه برگه سبزت نیومد برو **** وظیفه
اونجا پیش اپراتورای دم در هم لازم نیست بری
برو سالن 3 شماره اتاق رو یادم نیست . همونجا بگو برای تاریخ اعزام کار داری راهنماییت میکنن کجا بری.
کارت ملی رو که بدی تاریخ اعزامتو میگه بعد اگه بخوای برات عوض میکنه

بالا