• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

mx_2dar

Registered User
لایک‌ها
1

بله حقیقت داره البته نه همه رو تقریبا نیمی از نیرو ها رو میفرستن سمت ارومیه یا کردستان . البته بستگی داره شما جزو استانی باشید که در جنگ شرکت میکنه یا نه!

mohsen_mehr

Registered User
لایک‌ها
0
بله حقیقت داره البته نه همه رو تقریبا نیمی از نیرو ها رو میفرستن سمت ارومیه یا کردستان . البته بستگی داره شما جزو استانی باشید که در جنگ شرکت میکنه یا نه!
منم تایید میکنم.

karaya

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
داره زمان رفتن گروه بعدی لیسانس ها میرسه فقط میخواستم چند تا نکته بگم خوب تو گوشتون بره .....
1- اون هایی که از نظر جسمی هیکلی هستن و فکر میکنن برای پوتین به مشکل میخورن همین امروز برین بازار و یک جفت پوتین واسه خودتون بگیرین
اینطوری خیالتون هم راحت یا وقتی که رفتین یک مهلت بهتون مین که باید لباساتون رو توش درست کنید میتونید برید اونجا و پوتین خودتون رو سه چار تومان بر میدارن
و یک پوتین با مارک هاتف ( تجربه گران بهای خدمتی) بخرین هم سبک و هم محکم که حدود 20 تومن براتون آب میخوره ....
2- عزیزانی که تهران هستید برای درست کردن لباس و تعویض پوتین و ... سمت گمرک نرین .. نمیدونم پول ارث باباشون رو از شما میگیرن یا ... همون طرف های امام حسین
از همه بهتره تو مشهد هم میدان دیدگاه لشگر معرکه است و قیمت هاش خداییش منصفانه ... تو بیرجند هم که واسه تعویض باید برین میدون شهدا و برای دوخت و دوز شیک هم کنار همون 04 یکجایی هست.
دوستان 01 و 02 هم دقت کنن اگر دنبال یک جای نزدیک و فوری بودین برین به 30 متری دوم افسریه ... و اگر هم که وقت داشتین همون میدان امام حسین ...
3- خدا پشت و پناهتون اگر سوال یا مشکلی داشتین عمومی بود یا خصوصی ... بذارین جواب می دم - برید برای یکی از لحظات سختی که تو زندگی داشتید وقتی توش هستین و بهترین لحظات زندگی بعد از اینکه تموم شد

jaf@r

Registered User
لایک‌ها
0

منم تایید میکنم.

دوستان یکم بیشتر توضیح بدید. چه نیروهایی. فقط اونایی که تکمیلی دارن؟
شاید باید برای اینکه **** افتادم ناراحت باشم؟؟؟!!

mahdi.p30

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان اگه کسی تجربه قبولی دانشگاه در حین خدمت رو داره ، لطفا به طور کامل شرح بده که برای ترخیص چه کارهایی باید انجام داد؟؟

ممنون

farzad1046

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
ممنون آقا sarkhan
نه من از رودسر استان گیلان هستم.
چطور جام معلومه؟

sarkhan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
ممنون آقا sarkhan
نه من از رودسر استان گیلان هستم.
چطور جام معلومه؟
دوست عزیز من نمیدونم امریه ای که شما گرفتی برای رودسر گیلان هست یا برای تهران،ولی تا جایی که میدونم صاایران در تهران میدان نوبنیاد خیابان لنگری هستش، یعنی توی همون خیابانی هست که ستاد وزارت دفاع قرار داره،و تا اونجایی که شنیدم اگه اونجا بیفتی جای خوبیه و معمولا کارت اداری هستش و محیطش هم تقریبا اداری نظامی هستش و پنجشنبه ها هم علاوه بر جمعه ها تعطیله.راستی اگه امکان داره از آموزشیت تو جوادنیا بگو که به چه صورت گذشت و اینکه به چه صورت این دو ماه تو اون پادگان میگذره،با توجه به پستی که دادی فکر میکنم اعزام 90/4/1 بودی

flower boy2

Registered User
لایک‌ها
4
سلام بر همگی سرباز های مرز وبوم.
دوستان من یه سوال مهمی داشتم تورو خدا هرکی میدونه زود جواب بده چون خیلی برام مهمه
کسی میدونه که امسال کسری خدمت جبهه والدین(ارتش) هنوز با قانون سال 89 میده یا با قانون امسال(90)؟؟؟؟؟؟

flower boy2

Registered User
لایک‌ها
4
دوستان من یه سوال مهمی داشتم تورو خدا هرکی میدونه زود جواب بده چون خیلی برام مهمه
کسی میدونه که امسال کسری خدمت جبهه والدین(ارتش) هنوز با قانون سال 89 میده یا با قانون امسال(90)؟؟؟؟؟؟

amoohamed24

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان سلام...به کمک همتون فوری نیاز دارم.
من 4شنبه معاف از رزم شدم.اعزامم افتاده 18 شهریور دژبان مرکز کهریزک(سماجا).حالا یه آشنا کلفت دارم میتونه اعزاممو باطل کنه برا 18 مهر بفرستم ****.البته اگه **** برم آموزشی تهران نمی افتم ولی بعدش میفتم تهران.حالا با توجه به اینکه الان کهریزک افتادم آموزشی و بعضی موقع ها هم میتونم بیام خونه ، چیکارکنم؟؟؟برم **** یا همینو برم؟؟
کلن کار دژبان چیه؟؟گواهینامه رانندگیم دارم؟؟
مرسی از همتون.

webnama

Registered User
لایک‌ها
5

من افتادم شهيد هاشمي نژاد نيشابور
اطلاع داريد از وضعيتش كه اعزام ميكنن اونجا يا نه ؟

starrynight

Registered User
لایک‌ها
0
سلام .فقط كساني كه دوره تكميلي رو گذروندن يا همه رو ميبرن .من آموزشيم شهداي كرمانشاه افتادم .امريه هم گرفتم براي خاتم الانبيا اما دوره تكميلي و بسيجي و اينا ندارم يعني امكانش هست ما رو هم ببرن

agarb98

Registered User
لایک‌ها
179
سلام دوستان عزیز من معاف هست فقط آموزش مونده بود که اون هم رفتم و الان هم کارتم اومده .

در ضمن ارومیه خدمت کرده ام

8617196308

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان من آموزشیم تو جوادنیای قزوین تموم شد. افتادم ستاد وزارت. کسی اطلاعاتی از اونجا داره؟ آیا دوباره اونجا تقسیم انجام میشه؟همه تهران میمونن؟
ممنون

irannet

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من آموزشی نیشابورم، نمیدونم سه شنبه که باید برم **** وظیفه میدان **** با وسایل کامل برم یا نه؟
یعنی همون روز ما رو اعزام میکنن به نیشابور یا میفرستن خونه میگن خودتون برید؟
آخه شنیدم اونجا الافمون میکنن حوصله بارکشی رو ندارم.
اگه کسی میدونه بگه.
ممنون

filit

Registered User
لایک‌ها
7

اگه اعزام 90 باشی با قانون جدید حساب میشه و به ازای هر ماه جبهه پدر 9 روز

اگه اعزام 89 باشی 18 روز حساب میشه

البته هنوز مطمعن نیستم

سه شنبه استعلام میگیرم معلوم میشه

ولی شنیدم اگه تا 10 .6 .90 تائید کنی قانونه قدیم حساب میشه

farzad1046

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
ممنون دوست عزیز
من برای شهر مجاورمون اقدام کردم فکر میکنم چندتا شهرستان دیگه هم مثل شیراز داشته باشه.بعدمن شنیدم خودصاایران قسمت های مختلفی داره که میشه بری صحبت کنی بری اون قسمت...
بله اعزامی 4/1 بودم.بنظر خودم جوادنیا راحتتراز جاهای دیگه هست که ازشون خبر دارم مخصوصا دوران ما که مقارن شد با ماه رمضون..
هفته اول پذیزش بود که 2-3 روز مرخصی دادن بعد از دادن لباس و.. هفته دوم و سوم خیلی فشرده بود.مدام رژه میرفتیم.البته چیزی که اذیت میکرد گرمای هوا و تشنگی بود.دوشنبه ها پیش فرمانده باید رژه میرفتیم.اول قرار بود هرهفته چهارشنبه بریم کوهپیمایی که یه بار رفتیم درکل. که باکوله پشتی بودکه توش وروش باید پتوهامونو میذاشتیم که من توش یه جعبه مقوایی گذاشتم!از اون ببعد کلاس ها شروع شد. اوایل بیشتر بعدازظهرها بودکه اغلب تو خواب و بیداری میگذروندیم از هفته سوم یاابتدای هفته چهارم ژ-3 دادن دستمون. قبل از شروع ماه رمضون میدان تیر رفتیم.نشسته 200متر درازکش 100متر.هفته قبل از ماه رمضون رفتیم اردوگاه قرار بود یک هفته بمونیم که دو روز موندیم .اونجاکلاس بود انواع سینه خیز بود که یکساعته تموم شد و کوهپیمایی که حدود سه ساعت بود.البته کارایی از قبیل کندن سنگرو برپاکردن چادر هم بود که انجام ندادیم .مثل میدان موانع که تو پادگانمون نرفتیم اونجاهم سختیش گرما بودو چادرایی که مثل کوره گرم بودن...بمایک هفته درمیون ازچهارشنبه بعدازظهر تاجمعه بعدازظهر یک هفته درمیون مرخصی میدادن واز پنجشنبه بعدازظهر تا جمعه..که باشروع ماه رمضون مرخصی هارو لغو کردن که کسی نتونه بعنوان مسافر روزه نگیره...تو این ماه فقط کلاس داشتیم ساعت 3:30 بیدار باش بود برای سحری و نماز وقرآن تا 6:30.بعدگاهی میرفتیم صبحگاه تاپرچمو ببریم بالا..بعدم میرفتیم کلاس.تا ساعت 12.ساعت 13 میرفتیم نماز از 14:30 تا ساعت 8شب بیکار بودیم یا میخوابیدیم یادرس میخوندیم فوتبالم بازی میکردن.بعدم افطارو نماز.آمارگیریو خواب.هفته آخر امتحانات بود.رزمی احکام.و عملی.یکی دوروز آخر برای رژه تحلیف تمرین کردیم
تاروز تحلیف که یه رژه رفتیمو خیلی ...خوب گرفتیم .خلاص.اگه سوال خاصی داشتی که جواب ندادم بگو.مثل وضع غذا یاحموم و آب...آموزشی رفتی یا میخوای بری؟

ha123di

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان برای کسری کی باید اقدام کنیم؟

sarkhan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
ممنون دوست عزیز
من برای شهر مجاورمون اقدام کردم فکر میکنم چندتا شهرستان دیگه هم مثل شیراز داشته باشه.بعدمن شنیدم خودصاایران قسمت های مختلفی داره که میشه بری صحبت کنی بری اون قسمت...
بله اعزامی 4/1 بودم.بنظر خودم جوادنیا راحتتراز جاهای دیگه هست که ازشون خبر دارم مخصوصا دوران ما که مقارن شد با ماه رمضون..
هفته اول پذیزش بود که 2-3 روز مرخصی دادن بعد از دادن لباس و.. هفته دوم و سوم خیلی فشرده بود.مدام رژه میرفتیم.البته چیزی که اذیت میکرد گرمای هوا و تشنگی بود.دوشنبه ها پیش فرمانده باید رژه میرفتیم.اول قرار بود هرهفته چهارشنبه بریم کوهپیمایی که یه بار رفتیم درکل. که باکوله پشتی بودکه توش وروش باید پتوهامونو میذاشتیم که من توش یه جعبه مقوایی گذاشتم!از اون ببعد کلاس ها شروع شد. اوایل بیشتر بعدازظهرها بودکه اغلب تو خواب و بیداری میگذروندیم از هفته سوم یاابتدای هفته چهارم ژ-3 دادن دستمون. قبل از شروع ماه رمضون میدان تیر رفتیم.نشسته 200متر درازکش 100متر.هفته قبل از ماه رمضون رفتیم اردوگاه قرار بود یک هفته بمونیم که دو روز موندیم .اونجاکلاس بود انواع سینه خیز بود که یکساعته تموم شد و کوهپیمایی که حدود سه ساعت بود.البته کارایی از قبیل کندن سنگرو برپاکردن چادر هم بود که انجام ندادیم .مثل میدان موانع که تو پادگانمون نرفتیم اونجاهم سختیش گرما بودو چادرایی که مثل کوره گرم بودن...بمایک هفته درمیون ازچهارشنبه بعدازظهر تاجمعه بعدازظهر یک هفته درمیون مرخصی میدادن واز پنجشنبه بعدازظهر تا جمعه..که باشروع ماه رمضون مرخصی هارو لغو کردن که کسی نتونه بعنوان مسافر روزه نگیره...تو این ماه فقط کلاس داشتیم ساعت 3:30 بیدار باش بود برای سحری و نماز وقرآن تا 6:30.بعدگاهی میرفتیم صبحگاه تاپرچمو ببریم بالا..بعدم میرفتیم کلاس.تا ساعت 12.ساعت 13 میرفتیم نماز از 14:30 تا ساعت 8شب بیکار بودیم یا میخوابیدیم یادرس میخوندیم فوتبالم بازی میکردن.بعدم افطارو نماز.آمارگیریو خواب.هفته آخر امتحانات بود.رزمی احکام.و عملی.یکی دوروز آخر برای رژه تحلیف تمرین کردیم
تاروز تحلیف که یه رژه رفتیمو خیلی ...خوب گرفتیم .خلاص.اگه سوال خاصی داشتی که جواب ندادم بگو.مثل وضع غذا یاحموم و آب...آموزشی رفتی یا میخوای بری؟
سلام ممنون از اطلاعاتی که دادی،نه من هنوز نرفتم اعزام 90/8/1 هستم.دوستم هم اعزام 90/6/1 به همون پادگان جوادنیا هستش(یعنی پس فردا باید بره)،خودم هم دنبال امریه وزارت دفاع رفتم و باید پیگیر باشم ببینم با امریه ام موافقت میشه یا نه که اگه بشه منم اول آبان باید برم پادگان جوادنیا برای آموزشی. اگه راهنمایی های بیشتری بکنی ممنون میشم.مثلا همه وسایل لازم رو میدن یا نه باید یه سری چیزا رو خودمون ببریم و اینکه من شنیده بودم از هفته اول هر هفته چهارشنبه تا جمعه مرخصی میدن ولی اینجوری که شما گفتی یک هفته در میون میدن؟و ملاک دادن درجه براشون چیه یعنی کشکیه یا بر اساس نمره امتحاناتی که گفتین درجه میدن ؟و اطلاعات و راهنمایی های دیگه ای که فکر میکنی لازمه بدی ممنون میشم.شرمنده زیاد سوال پرسیدم!

Last edited:
بالا