deltoro111
Registered User
- نوشتهها
- 30
- لایکها
- 5
خب میخواستم بدونم نامه ای چیزی خواستی بدی که مثلن بیفتی جای بهتری بعد آموزشی باید بدی؟
خب میخواستم بدونم نامه ای چیزی خواستی بدی که مثلن بیفتی جای بهتری بعد آموزشی باید بدی؟
من ستاد مشترک ارتش خدمت می کنم
هر خبری درباره ترخیص و مرخصی و هر اتفاقی بیوفته اول میاد زیر دست ما بعد ابلاغ می شه
تا امروز که من پادگان بودم خبری از 1 روز مرخصی در ماه نبود
من خودم 5 روز استحقاقم رو گرفتم
اعزام 1/4 هستم از مسئولشم سوال کردم گفت خبری نیست !!
این نشون میده فعلا درگیری هست و معلوم نیست قضیه چطوری هست خود **** وظیفه میگه 21 ماه خدمت باید بکنند اینها میگند براساس قانون قدیمفوری!
دوستان سامانه تلفن گویای دفتر ارتباطات مردمی فرمانده کل قوا یک پیام ضبط شده رو پخش می کنه که طی اون اعلام میشه: "کسانی که در سال 90 برای خدمت سربازی اقدام کرده باشن (احتمالا شامل کسانی میشه که سال 90 برگ سبز گرفتن) و به هر نحوی در سال 91 به خدمت اعزام شدن، برابر قوانین سال 90 مدت سربازیشون حساب میشه."
برای اینکه خودتون تست کنید با شماره 02166410005 تماس بگیرید و بعد از اتصال شماره 2 رو وارد کنید. بعد ازتون کد رهگیری میخواد که عدد 8430 رو وارد کنید. لطفا اگر کسی از این داستان اطلاع داره کامنت بذاره.
اقا دمت گرم صدای یارو رو ضبط کردم فردا ببرم بکوبم تو سر نیروی انسانیفوری!
دوستان سامانه تلفن گویای دفتر ارتباطات مردمی فرمانده کل قوا یک پیام ضبط شده رو پخش می کنه که طی اون اعلام میشه: "کسانی که در سال 90 برای خدمت سربازی اقدام کرده باشن (احتمالا شامل کسانی میشه که سال 90 برگ سبز گرفتن) و به هر نحوی در سال 91 به خدمت اعزام شدن، برابر قوانین سال 90 مدت سربازیشون حساب میشه."
برای اینکه خودتون تست کنید با شماره 02166410005 تماس بگیرید و بعد از اتصال شماره 2 رو وارد کنید. بعد ازتون کد رهگیری میخواد که عدد 8430 رو وارد کنید. لطفا اگر کسی از این داستان اطلاع داره کامنت بذاره.
اقا دمت گرم صدای یارو رو ضبط کردم فردا ببرم بکوبم تو سر نیروی انسانی