• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنایی با جراحی های چشم و پرسش و پاسخ

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
بسیار ممنون و سپاسگزارم از راهنمایی خوب شما.
در نور به جز دکتر هاشمی و آقای دکتر میرآفتاب کدام دکترها را شما از نزدیک کارشون را دیدید و تایید می کنید؟ آیا کار دکتر میر آفتاب را موقع عمل دیدید؟
با تشکر

دوست عزیز کار دکتر میر آفتاب بسیار خوبه اما اگر بتونید خود دکتر هاشمی رو ببینید بهتره.
موفق باشید

Kiwi87

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اقای یاسینی می شه پست شماره ی 178 منو جواب بدین،مرسی. و اینکه ایا شما فروشگاهی چیزی دارین که ما خدمت شما برسیم؟:)
و اینکه من عمل لیزیک انجام بدم یا لازک؟برام پول اهمیت نداره و امنیت جراحی و سالم موندن چشم و نبود عوارض بعد عمل برام مهم است...
و اینکه من عینک افتابی چه مدلی بگیرم واسه بعد از عمل؟عینک خود بیمارستان می ده؟من خودم با سلیقه خودم بگیرم چطور،حتما باید عینکی که بیمارسان می ده رو بزنم؟
مرسی.

Last edited:

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام دوستان یه سوالی داشتم.
این مشخصات کارت شماره چشم من هست که دکتر داده میشه بگید شماره چشم من دقیقا چنده؟
و هر کدوم از این گزینه ها چه معنایی دارند؟یعنی SPHERE CLYINDER AXE PD و OD , OG
و در آخر اینکه من با این شماره چشم معاف میشم از سربازی یا نه؟

SPHERE CLYINDER AXE PD MOLAHEZAT

OD -4.5 -1.75 18 71 8/10
OG -4.75 -2 18 8/10

5jdh12s4qaz4fykyqhb.png

چشمم نزدیک بین هست.
و در آخر من می تونم با این مشخصات عمل لیزیک کنم؟عواقبی نداره؟26 سالمم هست و پسرم.

سلام دوست عزیز

به شما ژیشنهاد می کنم زیاد دنبال مفاهیم این عبارات نباشید چرا که کمک می کنه راحتتر عمل کنید.
اما برای اطلاع شما کمی توضیح می دم.
Cylindar عبارتست از زاویه آستیگمات روی قرنیه و Cylindar Axe عبارتست از محوری که نا هماهنگی (آستیگمات) قرار گرفته.
Sphere عبارتست از تحدب قرنیه (که بخشی از یک کره بزرگ هست)
OD , OG که گاهی OD , OS هم گفته میشه منظور چشم چپ و راست شماست.

برای عمل لیریک نیزا به عکس قرنیه (توپو گرافی ) هست که البته نظر پزشک مهمه.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
من شنبه این هفته کلینیک نور بودم و معاینه شدم و مشکلی واسه عمل نبود.فقط شماره ی چشمام هر کدون 0.25 بعد از 2 سال ضعیف تر شده بود...که دکتر حسنی گفت که مشکلی نیست و چون تو سنی هستی که ثابت می مونه(23) می تونیم عملت کنیم...ایا ایشون درست گفتن؟مگه نباید 2 سال شماره چشم ثابت بمونه؟بعد ایشون دکتر خوبی بودن که من و معاینه کردن؟دکتر حسنی گفت که هم می تونی لازک کنی و هم لیزیک،شما کدوم و پیشنهاد می کنین و اینکه عوارض کدوم کمتر هست؟ممنونم
من واسه 1 شنبه هفته بعد عمل دارم که دکتر هاشمی عمل می کنه چشمام رو...خیلی استرس دارم و می ترسم بلایی سر چشمام بیاد! از عوارض عمل هم به شدت می ترسم و نگرانم! :(((((

پیشنهاد می کنم با یک پزشک دیگه هم مشورت کنید. البته نظر دکتر حسینی بر نظر من مقدمه و این پیشنهاد رو فقط برای محکم کاری می دم.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام
اگه یادتون باشه چشم مادرم رو حدود یه ماه پیش دکتر دانشگر عمل کرد./
الان بعد از یک ماه چشم مادرم بازم تار می بینه ولی اون حالت بخار مانند که جلود دیدش بود بر طرف شده
توی مطب هم دکتر گفت بعد چند هفته برید برای فاصله نزدیک عینک بگیرید
ولی مادرم فاصله دور رو هم تار می بینه
آیا این طبیعیه و با گذشت زمان بهبود پیدا می کنه؟؟
دکتر هم روز بعد عمل از نتیجه عمل رضایت کامل رو داشت

سلام دوست عزیز.
نگران نباشید این مورد به چند دلیل می تونه باشه.

1- اولا بیماران معمولا بعد از عمل شکایت می کنن. این به این دلیله که لنز مصنوعی کار گذاشته شده در چشم مادر شما با لنز اصلی انسان متقاوته و قدرت تطابق نداره. به همین دلیل بیماران معمولا مدتی طول می کشه تا با این مورد عادت کنند.

2- مادرتون دچار PCO یا آب مروارید ثانویه شده که مورد خاصی نیست و در بیشتر بیماران اتفاق می افته . درمانش هم سرپایی و در مطب انجام میشه با تاباندن باریکه نازکی لیزر به کپسول پشتی.

3- این مورد که به نظر من از همه مهمتره اینه که مادر شما اگر درست یادم باشه فقط یک چشمش عمل شده . به دلیل وجود آب مروارید (حتی خیلی کم) در چشم دیگر تصویر مجموعی که مغز می بینه خیلی واضح نیست که بعد از عمل چشم دیگه و به مرور زمان در مان میشه.

به طور کلی نگران نباشید .
موفق باشید

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
اقای یاسینی می شه پست شماره ی 178 منو جواب بدین،مرسی. و اینکه ایا شما فروشگاهی چیزی دارین که ما خدمت شما برسیم؟:)
و اینکه من عمل لیزیک انجام بدم یا لازک؟برام پول اهمیت نداره و امنیت جراحی و سالم موندن چشم و نبود عوارض بعد عمل برام مهم است...
و اینکه من عینک افتابی چه مدلی بگیرم واسه بعد از عمل؟عینک خود بیمارستان می ده؟من خودم با سلیقه خودم بگیرم چطور،حتما باید عینکی که بیمارسان می ده رو بزنم؟
مرسی.

دوست عزیز در مورد عینک سازی نمی تونم زیاد کمکتون بکنم چرا که فیلد کاری من متفاوته اما می تونید در فلسطین فریم ها و شیشه های خوبی با قیمت مناسب پیدا کنید. فقط یک نکته عینک سازی خود پزشکها لزوما بهترین نیست.

عمل لیزیک و لازک رو پزشک مشخص می کنه. جدیدا تیم بیمارستان نور به دلیل استفاده از دستگاه فمتو خیلی روی لیزیک تبلیغ می کنند اما با توجه به مقالات و توضیحات پزشکان معروف به نظر میاد لازک نتیجه بهتری داشته باشه.

عینکی که بیمارستان بهتون می ده خودش بسیار خوبه نگران نباشید.

عینک افتابی سعی کنید حتما پلاریزیه و با جاذب UV بگیرید مدلش زیاد فرقی نمی کنه اما من خودم به شخصه پپلیس رو تست کردم (یک شکی پیدا کردم به سازمان حمایت از مصرف کننده ها سر زدم. اونها نمایندگی پلیس رو مجبور کردن در مورد اصل بودنش به من توضیح بده که وقتی که از خود پلیس برام ایمل اومد باورم شد)

در مورد عوارض زیاد نگران نباشید تعداد عمل لیزیک و لازک در روز بسیار زیاده به همین دلیل احتمال هر نوع مشکلی بسیار کم میشه.
موفق باشید

mehdi_08

Registered User
لایک‌ها
86
سلام دوست عزیز.
نگران نباشید این مورد به چند دلیل می تونه باشه.

1- اولا بیماران معمولا بعد از عمل شکایت می کنن. این به این دلیله که لنز مصنوعی کار گذاشته شده در چشم مادر شما با لنز اصلی انسان متقاوته و قدرت تطابق نداره. به همین دلیل بیماران معمولا مدتی طول می کشه تا با این مورد عادت کنند.

2- مادرتون دچار PCO یا آب مروارید ثانویه شده که مورد خاصی نیست و در بیشتر بیماران اتفاق می افته . درمانش هم سرپایی و در مطب انجام میشه با تاباندن باریکه نازکی لیزر به کپسول پشتی.

3- این مورد که به نظر من از همه مهمتره اینه که مادر شما اگر درست یادم باشه فقط یک چشمش عمل شده . به دلیل وجود آب مروارید (حتی خیلی کم) در چشم دیگر تصویر مجموعی که مغز می بینه خیلی واضح نیست که بعد از عمل چشم دیگه و به مرور زمان در مان میشه.

به طور کلی نگران نباشید .
موفق باشید
سلام
ممنونم خیلی نگران بودم
پس حتما یه سر دکتر می برمش
:)

sohrab29

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز کار دکتر میر آفتاب بسیار خوبه اما اگر بتونید خود دکتر هاشمی رو ببینید بهتره.
موفق باشید

نظر من هم در وهله اول دكتر هاشمي بود منتهي چون سوال كردم و مطمئن شدم كه ايشان سرشان بسيار شلوغ است و خودشان معاينه نمي كنند ضمن اينكه براي عمل هم چند ماه بعد نوبت مي دهند و بعد از عمل هم خودشان معاينه نمي كنند تصميم گرفتم كه دكتر خوب ديگري را براي عمل انتخاب كنم.
در هر صورت از راهنمايي خوبتان متشكرم.
موفق باشيد.

am2wi3

Registered User
لایک‌ها
98
سلام دوست عزیز

به شما ژیشنهاد می کنم زیاد دنبال مفاهیم این عبارات نباشید چرا که کمک می کنه راحتتر عمل کنید.
اما برای اطلاع شما کمی توضیح می دم.
Cylindar عبارتست از زاویه آستیگمات روی قرنیه و Cylindar Axe عبارتست از محوری که نا هماهنگی (آستیگمات) قرار گرفته.
Sphere عبارتست از تحدب قرنیه (که بخشی از یک کره بزرگ هست)
OD , OG که گاهی OD , OS هم گفته میشه منظور چشم چپ و راست شماست.

برای عمل لیریک نیزا به عکس قرنیه (توپو گرافی ) هست که البته نظر پزشک مهمه.

ممنون.ولی نگفتید شماره چشمم چنده؟یعنی هم چشم راست و چپ.

islamic

Registered User
لایک‌ها
29
من در قم هستم
چند هفته پیش برای تهیه عینک جدید می خواستم اقدام کنم اول به دو نفر چشم پزشک مراجعه کردم که نفر اولی همان شماره عینک فعلی را نوشت ( شماره قبلی وفعلی من برای پنج شش سال قبل است) یعنی برای یک چشم منفی سیزده
و برای چشم دیگری منفی دوازده اگرچه من گفتم با این عینک فعلی نمی توانم مسافتهای خیلی دور را واضح ببینم ولی نظر دکتر پس از معاینه و امتحان جهت های تابلو چشم پزشکی ، این بود که اگر شماره بالاتر برود دیدم بدتر می شود که بهتر نمی شود
(نمی توانم انگلیسی های نسخه دکتر را بخوانم لذا نمی دانم کدام شماره برای چشم چپ و کدام چشم راست است، گفت کمی آستیگمات هم داری که مهم نیست و در ساخت عینک لازم نیست توجهی شود)

چشم پزشک دومی هم پس از معاینه زیاد و امتحان کردن من با جهت های تابلوی چشم پزشکی ، برای یک چشم منفی پانزده و برای چشم دیگر منفی سیزده را نوشت(البته ایشان هم گفت می توانی از همان نمزه چشم عینک فعلی را هم همچنان استفاده کنی ولی من گفتم عینک فعلی مناسب نبود و من مسافت دور را واضح نمی دیدم)

مساله اصلی:

وقتی به عینک سازی مراجعه کردم گفتم بخاطر وزن سبک تر ترجیح می دهم عینک پلاستیکی استفاده کنم ، عینک ساز گفت عدسی پلاستیکی فتوکرومات وجود دارد یعنی (عدسی ضدآفتاب) ولی برای چنین شماره بالایی که شما دارید عدسی پلاستیکی فتوکرومات در ایران وجود ندارد. امکان سفارش آن هم به خارج از کشور وجود ندارد. البته تمام این مطالب را پس از مراجعه به کاتالوگ انگلیسی محصول عدسی به من گفت و منهم اعداد مربوط به شماره های عدسی موجود در کاتالوگ را دیدم

لذا تنها شما می توانید عدسی پلاستیکی سفید یعنی غیرفتوکرومات استفاده کنید
سپس مطالبی گفت که چون چند هفته گذشته درست یادم نیست البته اجمال آنها را در زیر می نویسم ولی دقیق یادم نیست و احتمال زیاد کمی مطالب را جابجا بگویم.

عینک ساز گفت:

عدسی های پلاستیکی سفید هم دو دسته هستند یکی عدسی دوبل فشرده که دو برابر فشرده شده است و باعث می شود عینک ته استکانی دیده نشود و عدسی فشرده
عدسی دوبل فشرده برای این شماره عینک شما که چنین شماره ی بالایی دارد در ایران وجود ندارد یعنی برای شماره هایی نزدیک منفی سیزده وجود دارد ولی برای شماره منفی پانزده در ایران نیست و امکان سفارش اختصاصی برای شما به خارج کشور هم وجود ندارد.
عدسی سفید غیر فتوکرومات فشرده (نه دوبل فشرده) هم برای چنین شماره ی بالایی در ایران وجود ندارد ولی می توان به دبی سفارش داد و حدود ده روز دیگر به عینک سازی در قم می رسد.

پایان مطلب ( احتمال زیاد کمی مطالب غیر دقیق است چون چند هفته گذشته است) البته تکرار کنم که تمام این مطالب را پس از مراجعه به کاتالوگ محصول عدسی به من گفت و منهم اعداد مربوط به شماره های عدسی موجود در کاتالوگ را دیدم
سؤال اول:
توصیه عینک ساز این بود که از همین شماره فعلی عینک استفاده کنم و نه شماره جدید (یعنی از شماره های منفی سیزده و منفی دوازده که البته تجویز یکی از دو چشم پزشک هم همین بود) آیا برای این شماره می توان عدسی فتوکرومات شیشه ای پیدا کرد (فتوکرومات پلاستیکی که ظاهرا منفی است)
سؤال دوم:
عدسی های پلاستیکی برای من مزیتی نسبت به شیشه ای دارند؟ ( چون فکر می کنم بخاطر ته استکانی دیده نشدن عینک مجبور عینک کوچک بگیرم یعنی عینکی که عدسی های آن مساحت کمی در فریم عینک اشغال کنند) لذا وزن عینک شیشه ای کم باشد این طور نیست؟
سؤال سوم
عدسی پلاستیکی در صورت اصابت روغن یا آب داغ خراب می شود؟ زیرا من گاهی آشپزی می کنم و آب یا روغن داغ به عدسی عینک شاید برخورد کند ( الان هم یکی از عدسی های پلاستیکی عینک فعلی ام پوسته شده است ولی عدسی دیگری سالم است که ظاهراً به خاطر همین آب داغ بوده است)
سؤال چهارم:
عدسی های عینک فعلی من هم که برای شش سال قبل است فتوکرومات پلاستیکی است ، نمی دانم چرا عینک ساز می گوید برای شماره عینک شما عدسی پلاستیکی فتوکرومات وجود ندارد.
سؤال پنجم:
این امکان هست که در کشورهای عربستان (یعنی شهرهای مدینه مکه و جده) یا عراق( منظور فقط شهرهای نجف و کربلا است) من عدسی عینک را بتوانم تهیه کنم و به ایران بیاورم و به عینک ساز بدهم ( منظورم این است که نبود این عدسی های عینک من بخاطر مسائل تحریم است و یا کلاً چنین عدسی هایی در جهان نایاب است؟)
سؤال ششم:
آیا هر دو مدل عدسی های زیر در ایران موجود هستند؟ اصولاً من چطور به عینک ساز می توانم بگویم از چه عدسی استفاده کند؟ چیزی که من دیدم این بود که کاتالوگی به زبان انگلیسی نزد عینک ساز موجود بود که از روی آن وجود یا عدم وجود عدسی عینک را نگاه می کرد و اگر عینک را سفارش می دادی به شماره صاحب کاتالوگ تلفن می زد و سفارش آوردن عدسی را می داد ( یعنی از تهران به شهرستان قم)
در طول همین کنگره سه روزه برای شما سوال کردم که اساتید فن مدل المانی shwind رو در صورت پیدا شدن به دلیل عمر بالا توصیه می شود.
فتوکرومیک بودن لنز در صورت حساس بودن چشم ها به نور در روز شدیدا توصیه میشه. در هر صورت فتوکرومیک بودن عینک برای روز خوب هست. ضد انعکاس بودن هم بدلیل کاهش میزان UV انتقالی به چشم و افزایش دید در روز توصیه می شود. البته دقت کنیم که در سنین جوانی به دلیل قدرت بالای جذب لنز داخل چشمی طبیعی انسان ورود UV به داخل چشم بسیار کم می باشد.

.

++ دوستان امروز در کنگره نمایندگی شرکت معظم له nikon رو دیدم که برام خیلی جالب بود باهاشون صحبت کردم و متوجه شدم به دلیل تحریم فقط می تونن لنط عینک وارد کنن که بسیار خوبه پس دوستان در زمان سفارش لنز عینک از مارک nikon استفاده کنید و اگه کسی گفت وجود نداره من دیدم وجود داره و اصل هم هست.

.

دو سؤال فرعی و غیر مهم:
تصمیم به جراحی ندارم ولی وقتی سؤال هم کردم ، هر دو این چشم پزشک ها با توجه به شماره بالای چشمم گفتند باید چشم پزشک جراح تصمیم بگیرم آیا اصلاً امکان جراحی برای من هست یا خیر؟ و گفتند شاید این امکان برای من نباشد و اگر جراحی هم امکانش باید نه لیزیک و لازک بلکه عمل دیگری که عدسی در چشم قرار می گیرد باشد.

سؤال دوم: نظر شما در مورد کیفیت و دستگاهها و پزشکان کلینیک تخصصی چشم پزشکی خیریه آیت الله سیستانی در قم چیست؟ سایت اش این است
http://www.jawadhospital.com/far/index.html
http://www.jawadhospital.com/far/about.html
بودجه این کلینیک تخصصی چشم پزشکی خیریه توسط دفتر آیت الله سیستانی تأمین می شود.

Last edited:

Kiwi87

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان و هموطنان عزیزیم،من امروز بعد از ظهر عمل دارم،لطفا در این ماهی که بسیار عزیز هم هست من رو دعا کنین،محتاجیم به دعا...:)

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سؤال اول:
توصیه عینک ساز این بود که از همین شماره فعلی عینک استفاده کنم و نه شماره جدید (یعنی از شماره های منفی سیزده و منفی دوازده که البته تجویز یکی از دو چشم پزشک هم همین بود) آیا برای این شماره می توان عدسی فتوکرومات شیشه ای پیدا کرد (فتوکرومات پلاستیکی که ظاهرا منفی است)

دوست عزیز فکر می کنم nikon عدسی فتوکرومیک برای این شماره ها داشته باشه اما پیشنهاد دیگری برای شما دارم که در آخر می گم.

سؤال دوم:
عدسی های پلاستیکی برای من مزیتی نسبت به شیشه ای دارند؟ ( چون فکر می کنم بخاطر ته استکانی دیده نشدن عینک مجبور عینک کوچک بگیرم یعنی عینکی که عدسی های آن مساحت کمی در فریم عینک اشغال کنند) لذا وزن عینک شیشه ای کم باشد این طور نیست؟
بله این دقیقا درسته البته عمر لنز های پلاستیکی کمتره و زودتر در مقابل uv پوسته میشه.

سؤال سوم
عدسی پلاستیکی در صورت اصابت روغن یا آب داغ خراب می شود؟ زیرا من گاهی آشپزی می کنم و آب یا روغن داغ به عدسی عینک شاید برخورد کند ( الان هم یکی از عدسی های پلاستیکی عینک فعلی ام پوسته شده است ولی عدسی دیگری سالم است که ظاهراً به خاطر همین آب داغ بوده است)

البته اشعه uv هم همین مشکل رو ایجاد می کنه. بله پوسته شدن متاسفانه مشکل اصلی لنز های پلاستیکی هست

سؤال چهارم:
عدسی های عینک فعلی من هم که برای شش سال قبل است فتوکرومات پلاستیکی است ، نمی دانم چرا عینک ساز می گوید برای شماره عینک شما عدسی پلاستیکی فتوکرومات وجود ندارد.

دوست عزیز یک سری به تهران بزنید و خیابان فلسطین احتمالا تعجب خواهید کرد. در شهرستانها معمولا اگر طرف شیشه را نداشته باشه میگه دیگه نیست در حالیکه طرف نداره.
سؤال ششم:
آیا هر دو مدل عدسی های زیر در ایران موجود هستند؟ اصولاً من چطور به عینک ساز می توانم بگویم از چه عدسی استفاده کند؟ چیزی که من دیدم این بود که کاتالوگی به زبان انگلیسی نزد عینک ساز موجود بود که از روی آن وجود یا عدم وجود عدسی عینک را نگاه می کرد و اگر عینک را سفارش می دادی به شماره صاحب کاتالوگ تلفن می زد و سفارش آوردن عدسی را می داد ( یعنی از تهران به شهرستان قم)

مارک nikon الان در بازار فراوان هست که می تونید به راحتی تهیه کنید.

و سؤال فرعی و غیر مهم:
تصمیم به جراحی ندارم ولی وقتی سؤال هم کردم ، هر دو این چشم پزشک ها با توجه به شماره بالای چشمم گفتند باید چشم پزشک جراح تصمیم بگیرم آیا اصلاً امکان جراحی برای من هست یا خیر؟ و گفتند شاید این امکان برای من نباشد و اگر جراحی هم امکانش باید نه لیزیک و لازک بلکه عمل دیگری که عدسی در چشم قرار می گیرد باشد.

سؤال دوم: نظر شما در مورد کیفیت و دستگاهها و پزشکان کلینیک تخصصی چشم پزشکی خیریه آیت الله سیستانی در قم چیست؟ سایت اش این است
http://www.jawadhospital.com/far/index.html
http://www.jawadhospital.com/far/about.html
بودجه این کلینیک تخصصی چشم پزشکی خیریه توسط دفتر آیت الله سیستانی تأمین می شود.

اولا با توجه به شماره عینک شما فکر می کنم امکان لیزیک نداشته باشید اما باپزشک مشورت کنید. در هر حال درمانی به نام عمل Phakic وجود داره. (در پست های اول توضی دادم) در این عمل نوعی عینک مینیاتوری در داخل چشم قرار می گیره و دید رو به طور کامل اصلاح می کنه. این عمب برای کسانی که شماره عینک بالا دارند و نمی توانند لیزیک و یا لازک کنند استفاده می شه. تعداد کمی در قم این عمل رو می کنن می تونید یک سر به دکتر فرخی بزنید(میدان سعیدی) البته اگه هنوز قم باشه.

در مورد کلینیک جواد الئمه باید بگم این کلینیک یک از بهترین کلینیک های قم هست. دستگاههای بسیار پیشرفته و جراحان حاذقی داره. در ضمن مدیریت کلینیک اقای مشرف از دوستان من هستند می تویند برای مشورت یک سری بهشون بزنید. بگید یاسینی از تابان دیده من رو می شناسند.
موفق باشید

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
دوستان و هموطنان عزیزیم،من امروز بعد از ظهر عمل دارم،لطفا در این ماهی که بسیار عزیز هم هست من رو دعا کنین،محتاجیم به دعا...:)

نگران نباش انشا همیشه سالم و موفق باشی

Kiwi87

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نگران نباش انشا همیشه سالم و موفق باشی
سلام
من هفته ي پيش عمل شدم وصبحي لنز پانسمان و دکتر برداشت.خوشبختانه عمل خوب بود و فقط العن ديدم کمي تاره...
اومدم اينجا فقط و فقط از اقاي ياسيني که کمک وافري به بنده کردن و چه سوال پاسخ دادن و چه من و از نگرعني در اوردن تشکر ويژه اي راشته باشم,خيلي به قول بچه ها رجلي.
کاري در بلاد کفر !!!! داشتين خوشحال مي شم اگه بتونم کاريبکنم.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام
من هفته ي پيش عمل شدم وصبحي لنز پانسمان و دکتر برداشت.خوشبختانه عمل خوب بود و فقط العن ديدم کمي تاره...
اومدم اينجا فقط و فقط از اقاي ياسيني که کمک وافري به بنده کردن و چه سوال پاسخ دادن و چه من و از نگرعني در اوردن تشکر ويژه اي راشته باشم,خيلي به قول بچه ها رجلي.
کاري در بلاد کفر !!!! داشتين خوشحال مي شم اگه بتونم کاريبکنم.

موفق و سلامت باشی دوست عزیز اصلا نگران نباش در طول 2 ماه آینده تاری دیدت و کاهش کنتراس دیدت در شب درست میشه.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
دوستان از تاریخ 25 شهریور کنگره اروپایی چشم برگزار میشود.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
c1.jpg

فمتو سکند دستگا بسیار پیشرفته ایست برای برش قرنیه که به جای استفاده از چاقو برای برش از لیز استفاده می کنه. در عکس فوق دستگاه فمتو به همراه دستگاه لیزر زایس دیده میشود.

التبه بهترین این دستگاهها مال شرکت AMO آمریکا به نام ویزکس هست که البته بیمارستان نور تهران یکی داره

31.jpg

ahmaad313

Registered User
لایک‌ها
4
دوست من فارابی (پس احتمالا شما تهران هستید) فارابی بیمارستان چشم ایران و یک از مواردیست که اگر در نزدیکی میدان قزوین من دچار حادثه بشم بر خلاف جهت آن بیمارتسان محترم (فارابی) چشممو می گیرم دستم می دوم و فرار می کن. در فارابی متاسفانه رذیدنت ها( دانشجوهای پزشکی) چشمان شما رو عمل می کنن . من خودم به شخصه چند بار سر عملهاشون بودم و خیلی دلم نمی خواد بهش فکر کنم.
دکتر نزدیک ونک رو به من بگید تا بهتون بگم کارش چطوره . اگر دکتر نادری باشه کارش عالیه. اگر خانم دکتر ایرانی باشه که یکی از بهترین پپزشکان چشم است. اگر دکتر حسنی باشه خیلی عالیه . اگر در کلینیک ونک باشه که دیگه فبها (البته با قیمت بسیار بالا) . قیمت به طور متوسط از 600 تومن در بیمارستان های دولتی تا 1.400 . دوست من لازم نیست برید سراغ دکتر های بالا شهر اما میشه برید سراغ دکتر های خوب.
من به همه دوستانم دکتر خانلری رو پیشنهاد می کنم که فکر می کنم در حال حاضر متبحر ترین دکتر در ایران هستند(چون عمل های آب مروارید و لیزرش رو دیدم می گم)

.

سلام
یکی از دوستان توی بیمارستان فارابی انجام دادن ( رفته برای اپتومتری بهش گفتن چشمات شده 11 از 10 حالا نمیدونم به شوخی یا واقعا میتون چشم بهتر بشه از 10 ؟؟)
چهارشنبه ها ظاهرن دکتر جبار وند (یا جبار پور) که رییس بیمارستان فارابی هم است انجام
میده
با این شرایط نظرتون چیه

مرکز هلال احمر که تهرانپارسه چطوره ؟؟؟

این عمل
فمتولیزیک
چطوره ؟کجا و با چه هزینه ای انجام میشه ؟

این
کاربرد زیبایی کاشت عنبیه مصنوعی (تغییر رنگ دائمی چشم)

چقدر هزینه داره و چطور هست ؟؟

این فیلم هم جالبه
http://www.noorvision.com/fa/movie.aspx?id=6

Last edited:

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام
یکی از دوستان توی بیمارستان فارابی انجام دادن ( رفته برای اپتومتری بهش گفتن چشمات شده 11 از 10 حالا نمیدونم به شوخی یا واقعا میتون چشم بهتر بشه از 10 ؟؟)
چهارشنبه ها ظاهرن دکتر جبار وند (یا جبار پور) که رییس بیمارستان فارابی هم است انجام
میده
با این شرایط نظرتون چیه

مرکز هلال احمر که تهرانپارسه چطوره ؟؟؟

این عمل
فمتولیزیک
چطوره ؟کجا و با چه هزینه ای انجام میشه ؟

این
کاربرد زیبایی کاشت عنبیه مصنوعی (تغییر رنگ دائمی چشم)

چقدر هزینه داره و چطور هست ؟؟

این فیلم هم جالبه
بیمارستان فوق تخصصی چشم پزشکی نور

دوست عزیز تشکر از بابت اینکه قبل از عمل با من مشورت کردید.
اولا دکتر جباروند یکی از بهترین اساتیدی هستند که من می شناسم (ایشان در ضمن آذری هستند) رئیس بیمارستان فارابی و مرد بسیار خوبی هم هستند.
اما.
اما فارابی متاسفانه یک مرکز آموزشی هست و بعد از ویزیت توسط اساتید عمل توسط رزیدنتها (دانشجوها) انجام می شود. به همین دلیل احتمال اینکه خود دکتر حباروند شما ور عمل کنند بسیار کم هست.
اگر علاقه مند هستید از بیمه تامین اجتماعی استفاده کنید (برای هزینه کمتر که در صورت لیزیک مبلغ تخفیف بیمه خیلی کم خواهد بود) بهتون بیمارستان به افرین رو پیشنهاد می کنم.
در صورتیکه میخواین خود دکتر جباروند عملتون کنه می تونید برید مطبش تو ملاصدرا و خصوصی در کلینیک نوین دیدگان عمل می کنند که البته گرون در میاد.

مرکز هلال در تهران پارس یکی از مجهزترین مراکز تهران هست. البته فقط با بیمه شهری کار می کنند (البته اگر درست بگم) که اگر بتونید اونجا عمل کنید خرح عملتون هم بسیار کم میشه. در هلال به نطر من برید پیش دکتر رحمتی (جوان هستند و رئیس بخش چشم)

فمتو فعلا در تهران فقط در مرکز جراحی نور انجام میشه که عمل بسیار جدید و خوبیه ولی از من میشنوید خیلی با جراحی معمولی تفاوتی ندارد.در مورد فمتو در پست قبلی کمی توضیخ دادم تا چند روز دیگه اطلاعات کاملی قرار می دم.

تغییر رنگ عنبیه به منظور تغییر رنگ چشم عمی بسیار جدیدی است و من فکر می کنم باید حتما با پزشک مشورت کنید (من فکر می کنم هنوز پزشکان توصیه نمی کنند.

مشکلی بود لطفا سوال کنید.

بالا