• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنایی با جراحی های چشم و پرسش و پاسخ

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
اگه قم کسی رو بشناسید خیلی بهتره چون رفت و آمدش خیلی واسم آسون تره .در درجه بعد تهران چون همه ساعته ماشین واسه رفت و آمد داره و در نهایت اصفهان .من تهران رو خیلی بهتر از اصفهان میشناسم و بیشتر اومدم.لطفا آدرس و تلفن هایی که از این دکتر ها دارید اینجا یا تو پخ واسم بفرسید.
متچکرم

بله حتما

دوست عزیز اگر می خواهید.

برید قم :

دکتر رحیمی دور میدان سعیدی که خودشون مرکز جراحی دارند و یکی از پرکار ترین پزشکان چشم هستند. بسیار هم دانا و مهربان هستند.

دکتر مدرسی زاده در همون میدان سعیدی البته ابتدا دکتر رحیمی رو توصیخ می کنم.

دکتر فرخی اگر هنوز قم باشند.

در اصفهان :
همچنان دکتر قریشی رو توصیه می کنم در کلینیک آبان.

در تهران :
دکتر خانلری که ادرس مطبشون رو در پستهای قبل نوشتم.
دکتر تبریزی که آدرس مطبشون رو در پست های قبل نوشتم.

فکر می کنم اگر قم براتون نزدیکه برید قم و حتما برید پیش دکتر رحیمی. راستی لام من رو هم برسونید.
با تشکر

meqi

Registered User
لایک‌ها
0
راستی اگه عینک ساز خوب حول و حوش ما هم میشناسید معرفی کنید متچکر

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
راستی اگه عینک ساز خوب حول و حوش ما هم میشناسید معرفی کنید متچکر

شرمنده ام ، در مورد عینک سازی ها زیاد تبحز ندارم. بیشتر پزشکان خودشون عینک سازی دارند.

aliarya

Registered User
لایک‌ها
109
سلام دکتر

من یه مشکلی دارم . اونم اینکه که فقط با یک چشم متن رو میخونم . و یک چشم دیگم حالتی مثل تنبلی داره یعنی وقتی ازش استفاده میکنم بعد از چند دقیقه تار میشه . ولی پیشه هر دکتری میرم . هرچی تست میکنه میگه تنبلی نداره و هیچ مشکلی نداره .
مثلا با چشم راست راحت متنی رو میخونم انکار چشم چپی نیست ولی وقتی با چشم چپ میخونم کم کم تار میشه و کم نور تر هم از چشم راست هست . یعنی چشم راست روشن تر میبینه .
حالا نمیدونم مشکل از کجاست. ممنون میشم راهنمایی کنید

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام دکتر

من یه مشکلی دارم . اونم اینکه که فقط با یک چشم متن رو میخونم . و یک چشم دیگم حالتی مثل تنبلی داره یعنی وقتی ازش استفاده میکنم بعد از چند دقیقه تار میشه . ولی پیشه هر دکتری میرم . هرچی تست میکنه میگه تنبلی نداره و هیچ مشکلی نداره .
مثلا با چشم راست راحت متنی رو میخونم انکار چشم چپی نیست ولی وقتی با چشم چپ میخونم کم کم تار میشه و کم نور تر هم از چشم راست هست . یعنی چشم راست روشن تر میبینه .
حالا نمیدونم مشکل از کجاست. ممنون میشم راهنمایی کنید

دوست عزیز انشاا... مشکلی نیست.
اولا باید یک سری به یک جراح شبکیه خوب بزنی شما کدوم شهری بگید تا یکی رو معرفی کنم.
دوما فکر می کنم بهتر باشه یک سر به یک پزشک مغز و اعصاب بزنید. ولی اول برید پیش جراح چشم. در ضمن یادت باشه برو پیش پزشک و متخصص مغز و اعصاب و اگر نتیجه نگرفتی برو پیش جراح مغز و اعصاب.
کدوم شهر هستی

aliarya

Registered User
لایک‌ها
109
سلام
من شهرستانم واسه کارم . ولی تهران . شانسی رفتم پیشه جراح چشم . فک کنم بیمارستان خصوصی ساسان بود . اسمه دکتر یادم نیس هرچی سعی دلیلی بر تنبلی ندید .
دلیل اینکه پیگیری میکنم اینه که مطالعه کردن واسم خیلی سخته و به شدت خسته میشم . یعنی واسه چی باید به متخصص مغز و اعصاب مراجعه کنم . دلیل خاصی داره ؟

بابت پاسخ به سوال بنده بسیار ممنونم

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام
من شهرستانم واسه کارم . ولی تهران . شانسی رفتم پیشه جراح چشم . فک کنم بیمارستان خصوصی ساسان بود . اسمه دکتر یادم نیس هرچی سعی دلیلی بر تنبلی ندید .
دلیل اینکه پیگیری میکنم اینه که مطالعه کردن واسم خیلی سخته و به شدت خسته میشم . یعنی واسه چی باید به متخصص مغز و اعصاب مراجعه کنم . دلیل خاصی داره ؟

بابت پاسخ به سوال بنده بسیار ممنونم

دوست عزیز احتمالا بیمراستان ساسان پیش دکتر منجی آزاد رفتین یک مرد جوانه شبیه خارجی ها می مونه.
کارش خیلی خوبه.
در مورد مشکل مطالعه بعضی وقتها مشکل مربوط به اعصاب میشه که بهرته با یک پزشک مغز و اعصاب مشورت بشه. البته قبل از اون حتما با یک جراح چشم شبکیه هم مشورت کنید. کدوم شهرستان هستید البته اگه تهران میاید دکتر ها مسیح هاشمی ، دکتر مدرس زاده و استاد گرامی دکتر احمدیه را به شما معرفی می کنم.
موفق باشید

Kiwi87

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام و احترام خدمت جناب اقای یاسینی.:)
من تمام پست هایی که اقای یاسینی زحمت کشیدن و چواب دادن به دوستان و خوندم،ممنون بسیار مفید بود.
اقای یاسینی،لطفا در مورد کیس من،من و راهنمایی کنین خیلی خیلی خیلی ممنون می شم.
من تا یه ماهه دیگه می رم امریکا واسه فوق و می خوام تو هفته ای که می یاد عملمو انجام بدم.جفت چشمام شمارش 3.5 هست،نزدیک بین.نزدیک 2 سال هست که چشمام ثابته...
در مورد چشم پزشک شک دارم،چشم هام رو به کی بسپارم...اقای یاسینی از شما می خوام به خاطر خدا منو کمک کنین،ممنون.بین اقای دکتر هاشمی(کلینیک نور)-دکتر کریمیان و جوادی(گلینیک نگاه) و دکتر علیرضا برادران رفیعی کدوم بهترین هستن؟ اصلا تو تهران بهترین دکتر واسه عمل کیه؟بین کلینیک نگاه و نور کدوم بهتره؟
خانواده من می گن تا تحقیق وافر انجام ندیم نمی شه من عمل کنم...این در حالی است که من باید تا چند هفته دیگه امریکا باشم! اقای یاسینی،لطفا بگین که از کجا می گین مثلا فلان دکتر خوب هست،با فلان دکتر بد.. و بگین من کجا عمل کنم و کی عمل کنه واسم بهترین نتیجه رو می گیرم...
مرسی،ممنون،مرسی.

Last edited:

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
با سلام و احترام خدمت جناب اقای یاسینی.:)
من تمام پست هایی که اقای یاسینی زحمت کشیدن و چواب دادن به دوستان و خوندم،ممنون بسیار مفید بود.
اقای یاسینی،لطفا در مورد کیس من،من و راهنمایی کنین خیلی خیلی خیلی ممنون می شم.
من تا یه ماهه دیگه می رم امریکا واسه فوق و می خوام تو هفته ای که می یاد عملمو انجام بدم.جفت چشمام شمارش 3.5 هست،نزدیک بین.نزدیک 2 سال هست که چشمام ثابته...
در مورد چشم پزشک شک دارم،چشم هام رو به کی بسپارم...اقای یاسینی از شما می خوام به خاطر خدا منو کمک کنین،ممنون.بین اقای دکتر هاشمی(کلینیک نور)-دکتر کریمیان و جوادی(گلینیک نگاه) و دکتر علیرضا برادران رفیعی کدوم بهترین هستن؟ اصلا تو تهران بهترین دکتر واسه عمل کیه؟بین کلینیک نگاه و نور کدوم بهتره؟
خانواده من می گن تا تحقیق وافر انجام ندیم نمی شه من عمل کنم...این در حالی است که من باید تا چند هفته دیگه امریکا باشم! اقای یاسینی،لطفا بگین که از کجا می گین مثلا فلان دکتر خوب هست،با فلان دکتر بد.. و بگین من کجا عمل کنم و کی عمل کنه واسم بهترین نتیجه رو می گیرم...
مرسی،ممنون،مرسی.

دوست عزیز بسیار به شما تبریک می گم که تصمیم گرفتید در ایران چشم تون رو لیزیک کنید. در آمریکا قیمت لیزیک از 2000 دلار برای هر چشم به بالاست در خالیکه در ایران قیمت نزیدیک به 1.5 برای هر دو چشم هست.

هر 4 دکتری که شما معرفی کردید از بهترین دکتر های تهران هستند.

دکتر هاشمی در نور بسیار عالیست ولی خود ایشون معمولا عمل نمی کنن و دکتر های دیگه عمل می کنند دکتر سرشون خیلی شلوغه.

دکتر کریمیان اگر منظور همون دکتریه که در لبافی نژاده و مطبش تو پاسدارانه دکتر بسیار حاذقیه.

دکتر حوادی از اساتید برتر چشم هستند که کارشون عالیه و در نگاه عمل می کنن.

دکتر برادران هم در نگاه عمل می کنه و کارش بسیار عالیه و از اساتید لبافی نژاده.

من البته دکتر خانلری و دکتر تبریزی رو هم به شما معرفی می کنن. دکتر خانلری رو می تونید باهاش مشورت کنید. 09121324207

در ضمن دکتر خانلری در کلینیک ونک عمل می کنه که دستگاه آلگراتو رو دارن و دستگاه بسیار خوبیه.

به دلیل شغل من من بیشتر سر عمل این دکتر ها توی اتاق عمل می رم و با بیشتر جراحان چشم دوست هستم و در مورد اطلاعات و به روز بودنشون خبر دارم.
مثلا دکتر هاشمی یک یاز به روز ترین و با اطلاع ترین دکتر های ایرانه. و یا دکتر حوادی بسیار تمیز و سریع عمل میکنه.
در این بین دکتر خانلری رو که من پیشنهاد می کنم بسیار تمیز عمل می کنه و تقریبا هر وقت پیشش بودم از من اطلاعات به روزتی داشته.
در مورد عمل زیاد نگران نباش فقط اینکه اگر لازک عمل بشی (با توجه به تشخیص دکتر) 1 ماه دوران نقاهت داره.

راستی دکتر خانلری همیشه خوب مشوت میده رفتی مطبش حتما بشین باهاش صحبت کن.

موفق باشی

Kiwi87

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
حقیقتش دکتر برادران چشمان مادربزرگم رو که اب مروارید داشت و عمل کرد حدود یه ماه پیش ولی هیچ از روند و چگونگی عمل به مادرم که همراه مادربزرگم بود نگفت،فقط عمل که تموم شد گفت بفرمایین این درپوش و بزارین رو چشماتون و به سلامت...دکتر هاشمی هم 7-8 سال پیش چشمان یکی از دوستان پدرم رو عمل لیزیک کرد که راضی هست الان.
من رزومه دکتر برادران رفیعی و دکتر هاشمی و که مقایسه می کردم،رزومه دکتر هاشمی خیلی خیلی پر بار تر بود و رتبه علمی دکتر برادران دانشیار دانشگاه شهید بهشتی و دکتر هاشمی استاد هست(آگر می دونین کدوم دانشگاه لطفا بگین).منتها من شنیدم اون دکترهای چشم پزشکی که استاد دانشگاه هستن واسه عمل خوب و مناسب نیستن،ایا این حقیقت داره؟
اقای یاسینی اگه جسارت نباشه من می خوام تو یکی از کلینیک های نور و نگاه عمل کنم،ولی شکم اونقدر زیاد هست و اونقدر وسواس تو انتخاب دکتر دارم من و خونوادم که وقت داره می ره و من هنوز عمل نکردم...
ممنون می شم بین دکتر هایی که ذکر کردم و بین کلینیک ها یکی و به عنوان بهترین،شما که از نزدیک اشنا هستین با دکترا به من معرفی کنین...
باز ممنون و ببخشید باعث زحمت شدم.:(

Last edited:

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
حقیقتش دکتر برادران چشمان مادربزرگم رو که اب مروارید داشت و عمل کرد حدود یه ماه پیش ولی هیچ از روند و چگونگی عمل به مادرم که همراه مادربزرگم بود نگفت،فقط عمل که تموم شد گفت بفرمایین این درپوش و بزارین رو چشماتون و به سلامت...دکتر هاشمی هم 7-8 سال پیش چشمان یکی از دوستان پدرم رو عمل لیزیک کرد که راضی هست الان.
من رزومه دکتر برادران رفیعی و دکتر هاشمی و که مقایسه می کردم،رزومه دکتر هاشمی خیلی خیلی پر بار تر بود و رتبه علمی دکتر برادران دانشیار دانشگاه شهید بهشتی و دکتر هاشمی استاد هست(آگر می دونین کدوم دانشگاه لطفا بگین).منتها من شنیدم اون دکترهای چشم پزشکی که استاد دانشگاه هستن واسه عمل خوب و مناسب نیستن،ایا این حقیقت داره؟
اقای یاسینی اگه جسارت نباشه من می خوام تو یکی از کلینیک های نور و نگاه عمل کنم،ولی شکم اونقدر زیاد هست و اونقدر وسواس تو انتخاب دکتر دارم من و خونوادم که وقت داره می ره و من هنوز عمل نکردم...
ممنون می شم بین دکتر هایی که ذکر کردم و بین کلینیک ها یکی و به عنوان بهترین،شما که از نزدیک اشنا هستین با دکترا به من معرفی کنین...
باز ممنون و ببخشید باعث زحمت شدم.:(

دوست عزیز دکتر هاشمی استاد انشگاه علوم پزشکی ایران بیمراستان فارابی هستند. مارشون بسیار عالیه اما دقت کنید که حتما خودش شما رو عمل کنه.
حالا که بین این و مرکز میخواین یکی رو انتخاب کنید من بیمارستان نور رو پیشنهاد می کنم که بسیار پیشرفته است و دکتر هاشمی در اون عمل میکنه.
در مورد عمل نگران نباشید مدت زمان عمل بسیار کمه هست و کار دکتر هاشمی هم خیلی خوبه فقط اگه دیدینش ازش بخواین حتما خودش شما رو عمل کنه.
موفق باشید

sohrab29

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام آقاي ياسيني
ممنون از راهنماييهاي خوبتون.
من مدتهاست كه تصميم قطعي خودم را براي انجام عمل ليزيك و خلاص شدن از عينك گرفته ام.
در اين مدت مطالعات و تحقيقات زيادي از اينترنت و دوستاني كه اين عمل را انجام دادند داشتم. تا اينكه به مطالب خوب و راهنماييهاي خوب شما رسيدم.
چند راهنمايي مي خواستم:
طبق تحقيقات من در تهران بهترين مركز از لحاظ امكانات و پزشكان بيمارستان نور است آيا مركزي بهتر از بيمارستان نور وجود دارد؟
من خيلي دكترهاي اونجا را نمي شناسم. اگر ممكنه چند تا از بهترينهاشون را به من معرفي كنيد. ميگن دكتر سيد حسن هاشمي از همه بهتره اما چون سرش شلوغه و ممكنه خودش عمل نكنه دكتر ميرآفتاب را به من معرفي كردند. آيا ايشون را مي شناسيد؟
و اينكه از سه روش ليزيك- لازك و PRK كدام بهتره؟ و آيا روش اپي ليزيك در ايران انجام مي شود؟
پيشاپيش از راهنماييتون سپاسگزارم​

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام آقاي ياسيني
ممنون از راهنماييهاي خوبتون.
من مدتهاست كه تصميم قطعي خودم را براي انجام عمل ليزيك و خلاص شدن از عينك گرفته ام.
در اين مدت مطالعات و تحقيقات زيادي از اينترنت و دوستاني كه اين عمل را انجام دادند داشتم. تا اينكه به مطالب خوب و راهنماييهاي خوب شما رسيدم.
چند راهنمايي مي خواستم:
طبق تحقيقات من در تهران بهترين مركز از لحاظ امكانات و پزشكان بيمارستان نور است آيا مركزي بهتر از بيمارستان نور وجود دارد؟
من خيلي دكترهاي اونجا را نمي شناسم. اگر ممكنه چند تا از بهترينهاشون را به من معرفي كنيد. ميگن دكتر سيد حسن هاشمي از همه بهتره اما چون سرش شلوغه و ممكنه خودش عمل نكنه دكتر ميرآفتاب را به من معرفي كردند. آيا ايشون را مي شناسيد؟
و اينكه از سه روش ليزيك- لازك و PRK كدام بهتره؟ و آيا روش اپي ليزيك در ايران انجام مي شود؟
پيشاپيش از راهنماييتون سپاسگزارم​

سلام دوست عزیز

همانطور که گفتید مرکز جراحی نور با بهتر بگم ببیمارستان نور در حال حاضر یکی زا مجهزترین مراکز جراحی در تهرانه البته این به این معنی نیست که مراکز دیگه خوب نیستند. به نظر من کیفیت عمل در بیمارستان نور و کلینیک ونک و کلینیک مرکزی شهر یکی است.
من به شخصه احترام بسیار زیادی برای دکتر هاشمی قائل هستم چرا که یکی از بهترین اساتید چشم و یکی از رفرانس های چشم پزشکان هستند ولی به دلیل مشغولیت در دانشگاه و بیمارستان کمتر میشه که خودشون شما رو ویزیت و عمل بکنن.آقای دکتر میر آفتاب (اینو می گم برای اینکه خانم دکتر میر آفتاب نیز هستد ) از پزشکان جوان و با اطلاع هستند و کارشون خوبه. ایشون تعدادی هم تحقیق خیلی خوب دارند که به چاپ رسیده.
همچنان در مورد لیزیک دکتر خانلری رو پیشنهاد می کنم می تونید قبل از عمل در نور وقت بگیرید و در مطب با ایشون مشورت کنید. 09121324207
در ضمن در مورد prk لیزیک لازک و اپی لیزیک معمولا شما تصمیم نمی گیرید و شرایط قرنیه و اسنتخاب دکتر نوع عمل رو مشخص می کنه. البته مدت نقاهت این عمل ها متفاوته ولی در کل نتیجه شبیه به همه.
گرچه اپی لیزیک جدیدتر هست و عوارض کمتری داره.

موفق و پیروز باشید

Kiwi87

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز دکتر هاشمی استاد انشگاه علوم پزشکی ایران بیمراستان فارابی هستند. مارشون بسیار عالیه اما دقت کنید که حتما خودش شما رو عمل کنه.
حالا که بین این و مرکز میخواین یکی رو انتخاب کنید من بیمارستان نور رو پیشنهاد می کنم که بسیار پیشرفته است و دکتر هاشمی در اون عمل میکنه.
در مورد عمل نگران نباشید مدت زمان عمل بسیار کمه هست و کار دکتر هاشمی هم خیلی خوبه فقط اگه دیدینش ازش بخواین حتما خودش شما رو عمل کنه.
موفق باشید
ممنونم اقای یاسینی بابت پاسخ.ممنون.:)
می تونم شماره شما رو داشته باشم،چند تا سوال هست که حضوری خدمتتون داشتم...مرسی.
راستی الان از کجا می شه فهمید که خود دکتر هاشمی عمل می کنن؟

am2wi3

Registered User
لایک‌ها
98
سلام دوستان یه سوالی داشتم.
این مشخصات کارت شماره چشم من هست که دکتر داده میشه بگید شماره چشم من دقیقا چنده؟
و هر کدوم از این گزینه ها چه معنایی دارند؟یعنی SPHERE CLYINDER AXE PD و OD , OG
و در آخر اینکه من با این شماره چشم معاف میشم از سربازی یا نه؟

SPHERE CLYINDER AXE PD MOLAHEZAT

OD -4.5 -1.75 18 71 8/10
OG -4.75 -2 18 8/10

5jdh12s4qaz4fykyqhb.png

چشمم نزدیک بین هست.
و در آخر من می تونم با این مشخصات عمل لیزیک کنم؟عواقبی نداره؟26 سالمم هست و پسرم.

Last edited:

Kiwi87

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من شنبه این هفته کلینیک نور بودم و معاینه شدم و مشکلی واسه عمل نبود.فقط شماره ی چشمام هر کدون 0.25 بعد از 2 سال ضعیف تر شده بود...که دکتر حسنی گفت که مشکلی نیست و چون تو سنی هستی که ثابت می مونه(23) می تونیم عملت کنیم...ایا ایشون درست گفتن؟مگه نباید 2 سال شماره چشم ثابت بمونه؟بعد ایشون دکتر خوبی بودن که من و معاینه کردن؟دکتر حسنی گفت که هم می تونی لازک کنی و هم لیزیک،شما کدوم و پیشنهاد می کنین و اینکه عوارض کدوم کمتر هست؟ممنونم
من واسه 1 شنبه هفته بعد عمل دارم که دکتر هاشمی عمل می کنه چشمام رو...خیلی استرس دارم و می ترسم بلایی سر چشمام بیاد! از عوارض عمل هم به شدت می ترسم و نگرانم! :(((((

Last edited:

mehdi_08

Registered User
لایک‌ها
86
سلام
اگه یادتون باشه چشم مادرم رو حدود یه ماه پیش دکتر دانشگر عمل کرد./
الان بعد از یک ماه چشم مادرم بازم تار می بینه ولی اون حالت بخار مانند که جلود دیدش بود بر طرف شده
توی مطب هم دکتر گفت بعد چند هفته برید برای فاصله نزدیک عینک بگیرید
ولی مادرم فاصله دور رو هم تار می بینه
آیا این طبیعیه و با گذشت زمان بهبود پیدا می کنه؟؟
دکتر هم روز بعد عمل از نتیجه عمل رضایت کامل رو داشت

sohrab29

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوست عزیز

همانطور که گفتید مرکز جراحی نور با بهتر بگم ببیمارستان نور در حال حاضر یکی زا مجهزترین مراکز جراحی در تهرانه البته این به این معنی نیست که مراکز دیگه خوب نیستند. به نظر من کیفیت عمل در بیمارستان نور و کلینیک ونک و کلینیک مرکزی شهر یکی است.
من به شخصه احترام بسیار زیادی برای دکتر هاشمی قائل هستم چرا که یکی از بهترین اساتید چشم و یکی از رفرانس های چشم پزشکان هستند ولی به دلیل مشغولیت در دانشگاه و بیمارستان کمتر میشه که خودشون شما رو ویزیت و عمل بکنن.آقای دکتر میر آفتاب (اینو می گم برای اینکه خانم دکتر میر آفتاب نیز هستد ) از پزشکان جوان و با اطلاع هستند و کارشون خوبه. ایشون تعدادی هم تحقیق خیلی خوب دارند که به چاپ رسیده.
همچنان در مورد لیزیک دکتر خانلری رو پیشنهاد می کنم می تونید قبل از عمل در نور وقت بگیرید و در مطب با ایشون مشورت کنید. 09121324207
در ضمن در مورد prk لیزیک لازک و اپی لیزیک معمولا شما تصمیم نمی گیرید و شرایط قرنیه و اسنتخاب دکتر نوع عمل رو مشخص می کنه. البته مدت نقاهت این عمل ها متفاوته ولی در کل نتیجه شبیه به همه.
گرچه اپی لیزیک جدیدتر هست و عوارض کمتری داره.

موفق و پیروز باشید

بسیار ممنون و سپاسگزارم از راهنمایی خوب شما.
در نور به جز دکتر هاشمی و آقای دکتر میرآفتاب کدام دکترها را شما از نزدیک کارشون را دیدید و تایید می کنید؟ آیا کار دکتر میر آفتاب را موقع عمل دیدید؟
با تشکر

بالا