• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنایی با جراحی های چشم و پرسش و پاسخ

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
بسیار بسیار متشکرم. حتما با ایشان مشورت خواهم کرد:)

خواهش می کنم

دوستان هفته بعد به مدت 3 روز در مرکز همایش های رازی کنگره چشم پزشکی بیمارستان حضرت رسول هست اگر کسی سوال داره بگه تا از پزشکان بپرسم. تاریخ 29 تا 31 تیر

meqi

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام
سوال من شاید زیاد ربطی به مساله ای که مطرح کردید نداشته باشه ولی
من واسه چشمم 2 تا اپتی متر رفتم هر کدوم یه نمره ای دادن و هر کدوم رو زدم با چشمم مشکل داشت .یکی شون میگفت عادت میکنی ولی 2 هفته گذشت باز خوب نشد
البته احتمال اینکه مشکل از عینک ساز هم باشه هست.خسته شدم .اگه تهران مرکز خاصی واسه نمره دادن و عینک سازی معتبری رو میشناسید لطفا معرفی کنید
شماره چشامم به طور تقریبی یکی 5- و اون یکی -7

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
با سلام
سوال من شاید زیاد ربطی به مساله ای که مطرح کردید نداشته باشه ولی
من واسه چشمم 2 تا اپتی متر رفتم هر کدوم یه نمره ای دادن و هر کدوم رو زدم با چشمم مشکل داشت .یکی شون میگفت عادت میکنی ولی 2 هفته گذشت باز خوب نشد
البته احتمال اینکه مشکل از عینک ساز هم باشه هست.خسته شدم .اگه تهران مرکز خاصی واسه نمره دادن و عینک سازی معتبری رو میشناسید لطفا معرفی کنید
شماره چشامم به طور تقریبی یکی 5- و اون یکی -7

دوست عزیز من به احتمال خیلی زیاد اپتومتریست در محاسبه شماره عینک شما اشتباه کرده به هیچ عنوان از عنیک استفاده نکن و پیش یک چشم پزشک برو و شماره چشمتو چک کن.
من خودم یکبار این بلا سرم اومد شماره چشممو 2.5 اعلام کردن و طرف گفت که بعد از یک ماره عادت می کنی منم یک مدت زدم بعد فهمیدم شماره چشمم 1.5 بوده اگر استفاده کنی به مرور شماره چشمم تغییر می کنه و چشمم عادت می کنه اما سردرد دست از سرت بر نمی داره.
برای شماره عنیک حتما به پزشک مراجعه کن فرق نداره کدوم منطقه تهرانی که یکی رو بهت معرفی کنم.

shkz

Registered User
لایک‌ها
65
سلام

من در جاهای مختلف تبلیغی دیدم راجع به عینک دید در شب خصوصا" برای رانندگی در شب که نورهای مزاحم را حذف کنه و دید بهتر بشه.
می خواستم بپرسم که آیا همچین چیزی واقعیت داره و در صورت استفاده به چشم آسیب نمیرسه؟
ممنون.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام

من در جاهای مختلف تبلیغی دیدم راجع به عینک دید در شب خصوصا" برای رانندگی در شب که نورهای مزاحم را حذف کنه و دید بهتر بشه.
می خواستم بپرسم که آیا همچین چیزی واقعیت داره و در صورت استفاده به چشم آسیب نمیرسه؟
ممنون.

دوست عزیز کمی براتون توضیح می دم. به طور کلی عینک هایی که در شب توصیه می شن دودستن

عینک های افزایش کنتراست دید:

این عنیک ها رنگی بوده و با کاهش نور آبی باعث افزایش کنتراست دید مخصوصا در شب میشن. عینک های شب بیشتر در این دسته قرار دارند. این عینک ها برای تیر اندازی هم استفاده می شن.

4846.jpg

عینک های افزایش جزئیات:
این عینک های که دارای لنز های پولاریزه هستند با قطبی کردن نور باعث کاهش galre (درخشش نور در شب) و افزایش جزئیات دید می شوند.

به نظر من منظور شما عینک های رنگی افزایش دید در شب هست. اگه اینطور برای رانندگی در شب ایده آل هستند.

Polarizedoncar.jpg

PolarizedLense.jpg

نمونه ای از عینک پولاریزه و رنگی

Night-Driving-Polarized-Glasses-P11001Y-.jpg

موفق باشی

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
البته دوستان توجه بکنن که استفاده از عینک نامرغوب دید در شب ممکنه باعث کاهش کنتراست هم بشه مثل
تصویر زیر

CAT5.jpg

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
سلام دوستان
من سال 80 دقیقا 10سال قبل چشم راستم رو پیش دکتر محمدرضا صداقت پیوند قرنیه کردم
جشم چپم هم الان باید پیوند قرنیه بشه.
شیوه جراحی پیوند قرنیه هنوز به همون صورت قبل هست و باید منتظر قرنیه پیوندی بود؟
کسی جدیدا عمل کرده یا نه؟

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
از اونجایی که دوستمون جناب یاسینی در مورد لنز سخت هم تخصصی دارن خواستم بپرسم این لنز چطوریه ؟
من سال قبل تست لنز سخت رو دادم اما نرفتم بگیرم(گیرم هم نیومد گفتن باید سفارش بدی 2-3 سماه طول میکشه9 البته از اون جهت دنبالش نرفتم که میگن خیلی سخته گذاشتنش و آبریزش و چشم کاسه خون میشه و دردی که بهمراه داره .

meqi

Registered User
لایک‌ها
0
دوست عزیز من به احتمال خیلی زیاد اپتومتریست در محاسبه شماره عینک شما اشتباه کرده به هیچ عنوان از عنیک استفاده نکن و پیش یک چشم پزشک برو و شماره چشمتو چک کن.
من خودم یکبار این بلا سرم اومد شماره چشممو 2.5 اعلام کردن و طرف گفت که بعد از یک ماره عادت می کنی منم یک مدت زدم بعد فهمیدم شماره چشمم 1.5 بوده اگر استفاده کنی به مرور شماره چشمم تغییر می کنه و چشمم عادت می کنه اما سردرد دست از سرت بر نمی داره.
برای شماره عنیک حتما به پزشک مراجعه کن فرق نداره کدوم منطقه تهرانی که یکی رو بهت معرفی کنم.

برادر من اصلا تهران زندگی نمی کنم .تو شهر ما هم دکتر و اپتی متریست زیاده پیش هر کدوم رفتم یه شماره خاصی میدن و حتی تو نمره هاشون شک داشتن تو 9 ماه گذشته من 4 تا دکتر چشم مختلف رفتم!دهنم سرویس شد و این آخری که رفتم میگفت این نمره ها هیچ قطعیتی نداره و همشون نسبی اند!

به اون که شیشه رو ساخته هم شک دارم چون دکتر پی دی رو زده بود 64 ولی شیشه سازه خودش فکر کنم بر حسب نمره قبلی عینکم 62 زده بود

راستی آستیگمات چشم رو چطور بدست میارن؟
در ضمن اگه میشه بگین نمره دقیق یک شیشه رو میتونند بدست بیارن؟

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
از اونجایی که دوستمون جناب یاسینی در مورد لنز سخت هم تخصصی دارن خواستم بپرسم این لنز چطوریه ؟
من سال قبل تست لنز سخت رو دادم اما نرفتم بگیرم(گیرم هم نیومد گفتن باید سفارش بدی 2-3 سماه طول میکشه9 البته از اون جهت دنبالش نرفتم که میگن خیلی سخته گذاشتنش و آبریزش و چشم کاسه خون میشه و دردی که بهمراه داره .

دوست عزیز اطلاعاتم در مورد لنز های سخت کمتر از لنز های نزمه ولی همونقدر که می دونم براتون توضیح می دم.

لنز مثل جوراب می مونه. لنز های نمز حورابهای free size هستند و به طور کلی برای متوسط حامعه ساخته میشن. مثلا BC یا Base Curve نشان دهنده قطر کره ایست که لنز از داخلش تراش می خوره. خیلی از شرکت ها BC سایز 8.6 رو وارد می کنن که برای خیلی ها با چشم بزرگتر مناسب نیست.

در حالیکه لنز سخت تراش می خوره و برای چشم بیمار ساخته میشه به همین دلیل راحتتر بر روی چشم قرار می گیره و کیفیت دیدش بهتره.

همچنین مواد به کار رفته در لنز های نرم به دلیل نیاز به انعطاف دارای زیست سازگاری کمتری نسبت به لنز های سخت هستند.

در عوض لنز های سخت بر روی چشم به عنوان جسم خارجی بدلیل عدم شکل پذیری و انعطاف کمتر ، برجسته تر دیده میشن و بیمار رو در زمان جایگذاری و بعد از استفاه بیشتر اذیت می کنن البته به مرور زمان بدن عادت کرده و در این زمان لنز های سخت بهتر از لنز های نمر عمل می کنن.

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
دوست عزیز اطلاعاتم در مورد لنز های سخت کمتر از لنز های نزمه ولی همونقدر که می دونم براتون توضیح می دم.

لنز مثل جوراب می مونه. لنز های نمز حورابهای free size هستند و به طور کلی برای متوسط حامعه ساخته میشن. مثلا BC یا Base Curve نشان دهنده قطر کره ایست که لنز از داخلش تراش می خوره. خیلی از شرکت ها BC سایز 8.6 رو وارد می کنن که برای خیلی ها با چشم بزرگتر مناسب نیست.

در حالیکه لنز سخت تراش می خوره و برای چشم بیمار ساخته میشه به همین دلیل راحتتر بر روی چشم قرار می گیره و کیفیت دیدش بهتره.

همچنین مواد به کار رفته در لنز های نرم به دلیل نیاز به انعطاف دارای زیست سازگاری کمتری نسبت به لنز های سخت هستند.

در عوض لنز های سخت بر روی چشم به عنوان جسم خارجی بدلیل عدم شکل پذیری و انعطاف کمتر ، برجسته تر دیده میشن و بیمار رو در زمان جایگذاری و بعد از استفاه بیشتر اذیت می کنن البته به مرور زمان بدن عادت کرده و در این زمان لنز های سخت بهتر از لنز های نمر عمل می کنن.

lممنون اگه بخام تهیه کنم کجا باید برم؟ اگه مشهد جایی شراغ دارید بهتره.
اون تستی که انجام دادم بنظرتون بهتره تکرار بشه؟ بدلیل گذر زمان عرض میکنم.

و اینکه شنیدم اگه از انز سخت استفاده بشه نیاز به پیوند نیست. نظر شما چیه؟

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
برادر من اصلا تهران زندگی نمی کنم .تو شهر ما هم دکتر و اپتی متریست زیاده پیش هر کدوم رفتم یه شماره خاصی میدن و حتی تو نمره هاشون شک داشتن تو 9 ماه گذشته من 4 تا دکتر چشم مختلف رفتم!دهنم سرویس شد و این آخری که رفتم میگفت این نمره ها هیچ قطعیتی نداره و همشون نسبی اند!

به اون که شیشه رو ساخته هم شک دارم چون دکتر پی دی رو زده بود 64 ولی شیشه سازه خودش فکر کنم بر حسب نمره قبلی عینکم 62 زده بود

راستی آستیگمات چشم رو چطور بدست میارن؟
در ضمن اگه میشه بگین نمره دقیق یک شیشه رو میتونند بدست بیارن؟

دوست عزیز بگید کدوم شهر هستید تا یک دکتر خوب بهتون معرفی کنم. ویزیت چشم توسط ژشم پزشک علاوه بر اینکه مظمئن تر از اپتومتریست تنهاست این امکان رو هم اضافه داره که چشمتون توسط پزشک برای بیماری های ممکنه تست میشه.
در مورد شماره چشم در حال حاضر با کمک دستگاههای Autoreftatometer‌ امکان اشتباه بسیار کمه.

در مورد آستیگمات ، آستیگمات عبارتست از دفرمه شدن قرنیه به طوریکه بیمار خطور موازی رو دارای انحنا می بینه. بیمارن آستیگمات بدلیل استفاده از لنز های غیر کروی کامل در هنگام دیدن نسبت به دیگران سردرد و گیچی کمی احساس می کنن. محاسبه آستیگمات هم به کمک دستگاه اتورفراکتومتر به راحنی انجام میشه.
نمره دقیق شیشیه عینک رو میشه با دستگاه Lensometer که در اختیار عینک سازها و چشم پزشکهاست به دست آورد (از روی عینک ساخته شده) برای همین بعد از ساخته شدن عینک حتما یک سری دوباره به پزشکتون بزنید. در ضمن بهتره همیه پیشه دو تا پزشک برید که از شماهر عینکتون مطمئن بشید.
در ضمن حتما یادتون باشه شهرتون و استان رو بگید.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
lممنون اگه بخام تهیه کنم کجا باید برم؟ اگه مشهد جایی شراغ دارید بهتره.
اون تستی که انجام دادم بنظرتون بهتره تکرار بشه؟ بدلیل گذر زمان عرض میکنم.

و اینکه شنیدم اگه از انز سخت استفاده بشه نیاز به پیوند نیست. نظر شما چیه؟

دوست عزیز حتما با دکتر صداقت در کلینیک طوس مشهد مشورت کنید. 4 شنبه دکتر تهرانه (بدلیل کنگره بیمارستان حضرت رسول تهران سعی می کنم براتون سوال می کنم.)

لنز های سخت عبور اکسیژن بالاتر و امکان عفونت کمتری(به دلیل چسبندگی کمتر به باکتری) دارند به همین دلیل احتمال عفونت ( و نیاز به پیوند قرنیه) در این لنز ها کمتره.

meqi

Registered User
لایک‌ها
0
دوست عزیز بگید کدوم شهر هستید تا یک دکتر خوب بهتون معرفی کنم. ویزیت چشم توسط ژشم پزشک علاوه بر اینکه مظمئن تر از اپتومتریست تنهاست این امکان رو هم اضافه داره که چشمتون توسط پزشک برای بیماری های ممکنه تست میشه.
در مورد شماره چشم در حال حاضر با کمک دستگاههای Autoreftatometer‌ امکان اشتباه بسیار کمه.

در مورد آستیگمات ، آستیگمات عبارتست از دفرمه شدن قرنیه به طوریکه بیمار خطور موازی رو دارای انحنا می بینه. بیمارن آستیگمات بدلیل استفاده از لنز های غیر کروی کامل در هنگام دیدن نسبت به دیگران سردرد و گیچی کمی احساس می کنن. محاسبه آستیگمات هم به کمک دستگاه اتورفراکتومتر به راحنی انجام میشه.
نمره دقیق شیشیه عینک رو میشه با دستگاه Lensometer که در اختیار عینک سازها و چشم پزشکهاست به دست آورد (از روی عینک ساخته شده) برای همین بعد از ساخته شدن عینک حتما یک سری دوباره به پزشکتون بزنید. در ضمن بهتره همیه پیشه دو تا پزشک برید که از شماهر عینکتون مطمئن بشید.
در ضمن حتما یادتون باشه شهرتون و استان رو بگید.

من کاشان زندگی میکنم.
دکتر زارع قبلا اینجا مطب داشت ولی کلا رفته تهران و مطبش رو نمی دونم کجاست .بقیه دکتر های اینجام هر کدوم رو تقریبا امتحان کردم تعریفی نداشتن.
راستی شما مگه همه دکتر های چشم پزشک تاپ رو میشناسید؟
منظورتون از Autoreftatometer همین دستگاهست که اتو ماتیک نمره میده؟اگه منظورتون اونه که 3 جا کامپیوتر نمره چشام رو گرفتن تو فاصله یه هفته .هر 3 باهم تفاوت داشت عجیب!

منظورتون از lensometer همین دستگاهست که شبیه میکروسکوپه؟

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930

خواهش می کنم.

من کاشان زندگی میکنم.
دکتر زارع قبلا اینجا مطب داشت ولی کلا رفته تهران و مطبش رو نمی دونم کجاست .بقیه دکتر های اینجام هر کدوم رو تقریبا امتحان کردم تعریفی نداشتن.
راستی شما مگه همه دکتر های چشم پزشک تاپ رو میشناسید؟
منظورتون از Autoreftatometer همین دستگاهست که اتو ماتیک نمره میده؟اگه منظورتون اونه که 3 جا کامپیوتر نمره چشام رو گرفتن تو فاصله یه هفته .هر 3 باهم تفاوت داشت عجیب!

منظورتون از lensometer همین دستگاهست که شبیه میکروسکوپه؟

دوست عزیز من در بیشتر شهر ها دکتر های خیلی خوبشو می شناسم. چون من در بزرگترین نمایندگی محصولات چشمی آمریکا کار می کنم معمولا در بیشتر عمل های دکتر ها هستم . برای همینم بیشتر چشم پزشکارو می شناسم و اونها هم منرو می شناسن.

در مورد کاشان دوست عزیز امکانش هست بیای اصفهان. اگر بتونی بیای اصفهان می تونم دکتر های خیلی خوبی رو بهت معرفی کنم.
اگر اصفهان اومدی حتما یک سر به دکتر قریشی بزن.
دوست عزیز دستگاههای اتورفراکتومتر مدلهای متفاوت دارند و روش استفاده از اونها و چک کردنشون با عینک طبی خیلی مهمه.
در مورد لنزومتر هم بله همون دستگاهی که شبیه میکروسکوپه.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
دوستان چند عدد خبر لطفا دقت کنید.

++ دوستان امروز در کنگره نمایندگی شرکت معظم له nikon رو دیدم که برام خیلی جالب بود باهاشون صحبت کردم و متوجه شدم به دلیل تحریم فقط می تونن لنط عینک وارد کنن که بسیار خوبه پس دوستان در زمان سفارش لنز عینک از مارک nikon استفاده کنید و اگه کسی گفت وجود نداره من دیدم وجود داره و اصل هم هست.

+++ دوستان مشهدی با دکتر صداقت صحبت کردم آدرس مطبشون در خیابان عدالت در مشهد هست به شماره 8441856

++++برای ساخن لنز سخت حتما با دکتر مشورت کنید که فقط تعداد محدودی شرکت اقدام به ساخت لنز سخت می کنند.

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
دوستان چند عدد خبر لطفا دقت کنید.

++ دوستان امروز در کنگره نمایندگی شرکت معظم له nikon رو دیدم که برام خیلی جالب بود باهاشون صحبت کردم و متوجه شدم به دلیل تحریم فقط می تونن لنط عینک وارد کنن که بسیار خوبه پس دوستان در زمان سفارش لنز عینک از مارک nikon استفاده کنید و اگه کسی گفت وجود نداره من دیدم وجود داره و اصل هم هست.

+++ دوستان مشهدی با دکتر صداقت صحبت کردم آدرس مطبشون در خیابان عدالت در مشهد هست به شماره 8441856

++++برای ساخن لنز سخت حتما با دکتر مشورت کنید که فقط تعداد محدودی شرکت اقدام به ساخت لنز سخت می کنند.

شرکت های ایرانی هم لنز سخت تولید می کنند؟

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
شرکت های ایرانی هم لنز سخت تولید می کنند؟
آره دوست عزیز مثل اینکه اصفهان لنز تولید می کنه البته من سوال کردم فکر کنم اونها هم می فرستن خارج ولی به اسم خودشون پخش می کنن.
شما با دکتر صداقت مشورت کن من امروز در این مورد باهاش صحبت کردم.

meqi

Registered User
لایک‌ها
0
اگه قم کسی رو بشناسید خیلی بهتره چون رفت و آمدش خیلی واسم آسون تره .در درجه بعد تهران چون همه ساعته ماشین واسه رفت و آمد داره و در نهایت اصفهان .من تهران رو خیلی بهتر از اصفهان میشناسم و بیشتر اومدم.لطفا آدرس و تلفن هایی که از این دکتر ها دارید اینجا یا تو پخ واسم بفرسید.
متچکرم

بالا