• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنایی با جراحی های چشم و پرسش و پاسخ

mike

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
71
با کسب اجازه از آقای یاسینی من یه نکته ای رو دوست داشتم بگم ( این تجربه ای هست که یکی از دوستان نزدیک من داشت )

اگه نردیک بینی بالای 5.5 دیوپتر دارین (-5.5 به بالا ) حتما قبل از اینکه برای لیزیک با لازک اقدام کنید ، یک معاینه کامل شبکیه رو انجام بدید ( معمولا جزو آزمایشات روتین قبل از عمل اصلاح دید نیست ) تا مطمئن بشید که شبکیه شما کاملا سالم هست و خدای ناکرده ، نازک نشده باشه یا در گوشه های اون سوراخ یا لاتیس وجود نداشته باشه. اگه احیانا هر کدوم از این موارد رو داشتید ، بخصوص سوراخ شبکیه نیاز به درمان کاملا جدا گانه ای داره که بایستی توسط فوق تخصص شبکیه انجام بشه و بهتر هم هست که نسبت به انجام هر گونه جراحی اصلاح دید ، در صورت وجود هر نوع مشکلی در شبکیه کاملا و با احتیاط بسیار بیشتری اقدام کنید.

البته احتمال بروز این مشکلات بیشتر در شماره های -5.5 و -6 به بالا هست.

با تشکر

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
با کسب اجازه از آقای یاسینی من یه نکته ای رو دوست داشتم بگم ( این تجربه ای هست که یکی از دوستان نزدیک من داشت )

اگه نردیک بینی بالای 5.5 دیوپتر دارین (-5.5 به بالا ) حتما قبل از اینکه برای لیزیک با لازک اقدام کنید ، یک معاینه کامل شبکیه رو انجام بدید ( معمولا جزو آزمایشات روتین قبل از عمل اصلاح دید نیست ) تا مطمئن بشید که شبکیه شما کاملا سالم هست و خدای ناکرده ، نازک نشده باشه یا در گوشه های اون سوراخ یا لاتیس وجود نداشته باشه. اگه احیانا هر کدوم از این موارد رو داشتید ، بخصوص سوراخ شبکیه نیاز به درمان کاملا جدا گانه ای داره که بایستی توسط فوق تخصص شبکیه انجام بشه و بهتر هم هست که نسبت به انجام هر گونه جراحی اصلاح دید ، در صورت وجود هر نوع مشکلی در شبکیه کاملا و با احتیاط بسیار بیشتری اقدام کنید.

البته احتمال بروز این مشکلات بیشتر در شماره های -5.5 و -6 به بالا هست.

با تشکر

آفرین این نکته بسیار مهمه. دید کم همیشه به دلیل مشکلات قرنیه نیست بعضی مواقع مربوط به شبکیه میشه که البته باید بدونید که علاوه بر اینکه جراح فرق می کنه درمان نیز متفاوت هست.
البته باید بگم دوست عزیز قبل از عمل پزشکان با الیت لمپ چشم رو بررسی می کنن که در این بررسی مشکلات شبکیه به وضوح دیده میشه و کمتر امکان داره اتفاق بیافته که مشکل شبکیه در این بررسی مشخص نشه.

mehdi_08

Registered User
لایک‌ها
86
سلام
امروز بعدازظهر چشم مادرم عمل شد.
حدود یه ربع توی اتاق عمل بود و یه ربع بعدش مرخص شد
مارک لنز آلکان بود
درباره مراقبت های بعد عمل چه کارهایی باید انجام بدم؟؟

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام
امروز بعدازظهر چشم مادرم عمل شد.
حدود یه ربع توی اتاق عمل بود و یه ربع بعدش مرخص شد
مارک لنز آلکان بود
درباره مراقبت های بعد عمل چه کارهایی باید انجام بدم؟؟

خدا رو شکر لنزتون هم بسیار خوبه مدل لنز احتمالا لنز Acrysof Natural هست و قیمت هم بسیار مناسبه.
در مورد مراقبت های بعد از عمل حتما با دکتر مشورت کنید. اما به طور کلی کار زیادی نباید کرد تا 2 روز بعد از عمل تا دکتر مادرتون رو معایه کنه. مراقب باشید مادرتون بار سنگین بلند نکنه البته برای این مورد توجیح علمی وجود نداره ولی گفته میشه.
موفق و سلامت باشید

mehdi_08

Registered User
لایک‌ها
86
خدا رو شکر لنزتون هم بسیار خوبه مدل لنز احتمالا لنز Acrysof Natural هست و قیمت هم بسیار مناسبه.
در مورد مراقبت های بعد از عمل حتما با دکتر مشورت کنید. اما به طور کلی کار زیادی نباید کرد تا 2 روز بعد از عمل تا دکتر مادرتون رو معایه کنه. مراقب باشید مادرتون بار سنگین بلند نکنه البته برای این مورد توجیح علمی وجود نداره ولی گفته میشه.
موفق و سلامت باشید

سلام
امروز رفتم مدارک پزشکی رو از بیمارستان تحویلف گرفتم
فقط یه فاکتور توشه که فکر کنم برای لنز باشه
نوشته
clear(micro incision بااینجکتور
که روی یه برجسب زده clare D:21.5
cristalens industrie

آیا این همون لنزی هست که بیمارستان به من گفت یا مارک دیگه ای استفاده کردن؟؟

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
والا لنزت آلکان فکر نمی کنم باشه ولی اگه می تونی یه اسکن از برچسب بزار. در ضمن نگران نباش دیگه عمل انجام شده. حال مادرت چطوره.

mehdi_08

Registered User
لایک‌ها
86
والا لنزت آلکان فکر نمی کنم باشه ولی اگه می تونی یه اسکن از برچسب بزار. در ضمن نگران نباش دیگه عمل انجام شده. حال مادرت چطوره.

سلام
فتوکپی فاکتور رو دادن درست معلوم نیست ولی اطلاعات روشو اینه
شماره تلفن رو زده :66401972-66966445
اول آدرس گرفته نشده ::خ طوسی-پلاک11-واحد1
cristalens industrie

والا اونجا تبلیغ لنزآلکان رو زده بودن و از پذیرش پرسیدم گفتن که آلکانه البته چون قسمت اول فاکتور درست گرفته نشده نمی دونم دقیقا فاکتور چیه ولی با توجه به قیمت 160 هزار تومنیش فکر کنم برای لنز باشه

امروز هم رفتیم مطب دکتر گفت بسیار عالی شده چشمش یه حالت تیک زدن چشم داشت که دکتر گفت بعضی اوقات اینطوری میشه که خوب می شه دوتا قطره هم نوشت که باید مصرف کنه
اون یکی چشم مادرم رو هم معاینه کرد و گفت به مقدار بسیار کمی آب آورده که هر 2 3 ماه یکبار باید معاینه بشه
آیا راهی هست از پیشرفت این مقدار کم آب مروارید جلوگیری کرد؟؟؟

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام
فتوکپی فاکتور رو دادن درست معلوم نیست ولی اطلاعات روشو اینه
شماره تلفن رو زده :66401972-66966445
اول آدرس گرفته نشده ::خ طوسی-پلاک11-واحد1
cristalens industrie

والا اونجا تبلیغ لنزآلکان رو زده بودن و از پذیرش پرسیدم گفتن که آلکانه البته چون قسمت اول فاکتور درست گرفته نشده نمی دونم دقیقا فاکتور چیه ولی با توجه به قیمت 160 هزار تومنیش فکر کنم برای لنز باشه

امروز هم رفتیم مطب دکتر گفت بسیار عالی شده چشمش یه حالت تیک زدن چشم داشت که دکتر گفت بعضی اوقات اینطوری میشه که خوب می شه دوتا قطره هم نوشت که باید مصرف کنه
اون یکی چشم مادرم رو هم معاینه کرد و گفت به مقدار بسیار کمی آب آورده که هر 2 3 ماه یکبار باید معاینه بشه
آیا راهی هست از پیشرفت این مقدار کم آب مروارید جلوگیری کرد؟؟؟

دوست عزیز لنز شما به طور حتم آلکان نیست بلکه کریستالز فرانسه هست که البته فکر می کنم این مدل باشه
لنز کریستالنر

اگر این لنز باشه لنز خوبیه و تاییدیه اداره تحهیزات داره که البته قیمتش از این شاید شاید شاید کمتر یکیمی (مثلا 10 هزار تومن)باشه باید سوال کنم.
دوست عزیز اکر امکانش بود دفعه بعد قبل ار عمل به من خبر بده و اکر ممکن بود تهران عمل کن.
در ضمن دوست عزیز چندین بار کفتم که آب مروارید روند پیری چشم هست و همونطور که نمیشه پیری رو عقب انداخت آب مروارید رو هم نمیشه عقب انداخت و از من تصیحت رو به عنوان رفیقت قبول کن هر چی در سن پایینتر عمل بشه راحتتره و درمانش سریعتره.
در ضمن زمان عمل رو فقط و فقط دکتر مشخص می کنه.
موفق و سلامت باشی.

mehdi_08

Registered User
لایک‌ها
86
دوست عزیز لنز شما به طور حتم آلکان نیست بلکه کریستالز فرانسه هست که البته فکر می کنم این مدل باشه
لنز کریستالنر

اگر این لنز باشه لنز خوبیه و تاییدیه اداره تحهیزات داره که البته قیمتش از این شاید شاید شاید کمتر یکیمی (مثلا 10 هزار تومن)باشه باید سوال کنم.
دوست عزیز اکر امکانش بود دفعه بعد قبل ار عمل به من خبر بده و اکر ممکن بود تهران عمل کن.
در ضمن دوست عزیز چندین بار کفتم که آب مروارید روند پیری چشم هست و همونطور که نمیشه پیری رو عقب انداخت آب مروارید رو هم نمیشه عقب انداخت و از من تصیحت رو به عنوان رفیقت قبول کن هر چی در سن پایینتر عمل بشه راحتتره و درمانش سریعتره.
در ضمن زمان عمل رو فقط و فقط دکتر مشخص می کنه.
موفق و سلامت باشی.

سلام
ممنون که توضیح دادین
درسته زیر فاکتور هم مهر ابزار طب پويا خورده
این لنز توی فاکتور قیمت 160هزار تومن خورده
نسبت به لنز آلکان کیفیتش چه جوریه ؟؟
آیا قابل پیگیری هست که چرا بیمارستان از لنز آلکان استفاده نکرده؟؟؟
ممنون از شما

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام
ممنون که توضیح دادین
درسته زیر فاکتور هم مهر ابزار طب پويا خورده
این لنز توی فاکتور قیمت 160هزار تومن خورده
نسبت به لنز آلکان کیفیتش چه جوریه ؟؟
آیا قابل پیگیری هست که چرا بیمارستان از لنز آلکان استفاده نکرده؟؟؟
ممنون از شما

دوست عزیز فکر کنم مدل نوشته شده برای لنزتون هم LUXIOL باشه.
زیاد نگران مدل لنز نباش چون دیگه عمل انجام شده ولی به دکتر در این زمینه بگو .
کیفیتش نسبت به لنز آلکان زمین تا آسمان فرق می کنه.
آلکان خیلی بهتره حتما این رو به دکتر بگو.

mehdi_08

Registered User
لایک‌ها
86
دوست عزیز فکر کنم مدل نوشته شده برای لنزتون هم LUXIOL باشه.
زیاد نگران مدل لنز نباش چون دیگه عمل انجام شده ولی به دکتر در این زمینه بگو .

آلکان خیلی بهتره حتما این رو به دکتر بگو.

سلام
درست همون قسمت مدل رو کپی نگرفته بود ولی هر چی اطلاعات بعدش بود براتون نوشتم./
قیمت این لنز چی درست زدن 160 تومن ؟؟:eek:
مطب دکتر به حدی شلوغه که حوصله جواب دادن به سوال ها رو نداره:eek:
کاشکی خودم لنزو تهیه می کردما :(:(

کیفیتش نسبت به لنز آلکان زمین تا آسمان فرق می کنه.
با این حرف نگران شدم :eek::eek:
یعنی توی دید تاثیر داره؟؟
عمر کوتاه تره؟؟؟
چه مشکل احتمالی امکان داره به وجود بیاره؟:(

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام
درست همون قسمت مدل رو کپی نگرفته بود ولی هر چی اطلاعات بعدش بود براتون نوشتم./
قیمت این لنز چی درست زدن 160 تومن ؟؟
مطب دکتر به حدی شلوغه که حوصله جواب دادن به سوال ها رو نداره
کاشکی خودم لنزو تهیه می کردما

دوست عزیز برای لنز بعدی با من مشورت کن.مطب دکتر ها در کرمانشاه به طوذ کلی خیلی شلوغه. نمی دونم برادران کرد ما چرا اینقدر مشکل بینایی پیدا می کنن شاید بهتر باشه یک تحقیقی در این زمینه انجام بشه.

ا این حرف نگران شدم
یعنی توی دید تاثیر داره؟؟
عمر کوتاه تره؟؟؟
چه مشکل احتمالی امکان داره به وجود بیاره؟
دوست من اگر حرف من رو قبول کنی دیگه بهش فکر نکن عمل انجام شده و کاریش نمیشه کرد.
لنز شما از لحاظ عمر کارکرد و دید بعد از یکسال خیلی تفاوت نمی کنه اینکه ل نز آلکان بهتره به طراحی مهندسی ساز ، ماده به کار رفته و کیفیت دید بستگی داره که پیشنهاد می کنم به هیچ عنوان در این مورد به مادرتون چیزی نگین که باعث میشه به اونها حساس بشه. اما لنز به کار رفته در چشم شما یک موردی هست که لنز آلکان نداره و اون edge glare هست. این مورد در لنز های آلکان دیده میشه یعنی لنز در شب بعضی مواقع مثل لنز گربه می درخشه.
در مورد قیمت چشم سوال می کنم بهتون اطلاعت می دم فقط یادتون باشه فاکتور لنز رو نگه دارید.

parisa_myth

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام آقای یاسینی....:)از مطالب مفیدتون واقعا ممنونم که می تونه به خیلی ها کمک کنه:thumbsup::cowboy:...من چند روز پیش برای معاینه چشمم به کلنیک نور مراجعه کردم و آقای دکتر شهرام افضلی فرمودند ضخامت قرنیه ام مشکل نداره و می تونم به دلخواه یا عمل لازیک رو انجام بدم که البته دوره نقاهتش طولانی تره و درد بیشتری داره یا عمل لیزیک femto انجام بدم که دوره نقاهت کوتاه تر و درد کمتری هم داره. و به گفته ی ایشون بعد 3 ماه نتیجه هر دو عمل یکسان خواهد بود و تنها تفاوتش دوره نقاهته! با توجه به اینکه چشمهای من آستیگمات هم هستن فکر می کنم لازیک حتی بعد از 3 ماه اثرش از لیزیک بهتر باشه اما دکتر گفت فرقی نداره! :confused:من الان خیلی تردید دارم :worried::worried:که کدوم عمل رو انجام بدم و هزینه عمل لیزیک هم 2برابر عمل لازیکه!البته من از لحاظ مالی مشکلی ندارم فقط می خوام عملی رو انجام بدم که واقعا ارزششو داشته باشه حتی اگه مجبور باشم دوره نقاهت طولانی ای رو سپری کنم. اما اگر بدونم واقعا تفاوتی ندارن با هم عمل با درد کمتر رو ترجیه می دم! نظر شما چیه ؟ضمنا جز آقای هاشمی شما کدوم یکی از دکتر ها رو در کلنیک نور توصیه می کنید بهم؟ :confused::glasses:

راستی برای بعد از عمل چه نوع عینک آفتابی رو توصیه می کنید؟:specool::graduated:cool:

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام آقای یاسینی....:)از مطالب مفیدتون واقعا ممنونم که می تونه به خیلی ها کمک کنه:thumbsup::cowboy:...من چند روز پیش برای معاینه چشمم به کلنیک نور مراجعه کردم و آقای دکتر شهرام افضلی فرمودند ضخامت قرنیه ام مشکل نداره و می تونم به دلخواه یا عمل لازیک رو انجام بدم که البته دوره نقاهتش طولانی تره و درد بیشتری داره یا عمل لیزیک femto انجام بدم که دوره نقاهت کوتاه تر و درد کمتری هم داره. و به گفته ی ایشون بعد 3 ماه نتیجه هر دو عمل یکسان خواهد بود و تنها تفاوتش دوره نقاهته! با توجه به اینکه چشمهای من آستیگمات هم هستن فکر می کنم لازیک حتی بعد از 3 ماه اثرش از لیزیک بهتر باشه اما دکتر گفت فرقی نداره! :confused:من الان خیلی تردید دارم :worried::worried:که کدوم عمل رو انجام بدم و هزینه عمل لیزیک هم 2برابر عمل لازیکه!البته من از لحاظ مالی مشکلی ندارم فقط می خوام عملی رو انجام بدم که واقعا ارزششو داشته باشه حتی اگه مجبور باشم دوره نقاهت طولانی ای رو سپری کنم. اما اگر بدونم واقعا تفاوتی ندارن با هم عمل با درد کمتر رو ترجیه می دم! نظر شما چیه ؟ضمنا جز آقای هاشمی شما کدوم یکی از دکتر ها رو در کلنیک نور توصیه می کنید بهم؟ :confused::glasses:

راستی برای بعد از عمل چه نوع عینک آفتابی رو توصیه می کنید؟:specool::graduated:cool:

دوست من در نهایت کیفیت دید در دو عمل یکسان هست ولی عمل لیزیک به دلیل استفاده از فمتو گرونتر تموم میشه.
به نظر من یکبار با یکی از دکتر ها مشورت کن من در نور دکتر غلامی نژاد رو پیشنهاد می دم البته اگر بتونی بری پیش دکتر تبریزی (که مظبش جای دیگست ولی در نور عمل می کنه مظبش توی میرداماد نزدیک اسکان روبروی آزمایشگاه مسعود شماره 349) هست بری و مشورت کنی بهتره. در ضمن دکتر تبریزی کارش بسیار عالیه.
در مورد عینک بعد از عمل نگران نباش بیمارستان نورد خودشون بهت یکی می دن:lol:

navid_k

Registered User
لایک‌ها
43
سلام دوست عزیز
من مشهد هستم و قصد دارم برم برای لیزیک، البته هنوز برای معاینه اولیه هم در مورد قوز قرنیه و .. نرفتم.
شما پیشنهادی برای دکتر و کلینیک دارید؟
یک کلینیک فوق تخصصی چشم هست که یه جورایی بیشتر کارشون همون لیزیک هست (اسمش رو یادم نیست). یکی از اقوام هم اونجا عمل کرده و ظاهره مشکلی هم نداره. نظر شما چیه؟
چه مواردی رو باید رعایت و بررسی کنم قبل از عمل؟

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام دوست عزیز
من مشهد هستم و قصد دارم برم برای لیزیک، البته هنوز برای معاینه اولیه هم در مورد قوز قرنیه و .. نرفتم.
شما پیشنهادی برای دکتر و کلینیک دارید؟
یک کلینیک فوق تخصصی چشم هست که یه جورایی بیشتر کارشون همون لیزیک هست (اسمش رو یادم نیست). یکی از اقوام هم اونجا عمل کرده و ظاهره مشکلی هم نداره. نظر شما چیه؟
چه مواردی رو باید رعایت و بررسی کنم قبل از عمل؟

دوست عزیز 100 در 100 به شما پیشنهاد می کنم که پیش دکتر صداقت بروید در کلینیک طوس ایشان از بهترین اساتید ایران هستند به طوریکه خیلی از چشم پزشکان با ایشان مشورت می کنن. در صورتیکه رفیتن سلام من رو برسونید (بگید یاسینی از شرکت تابان دیده). ما کار دکتر صداقت رو شخصا خیلی می پسندم در تهران کمتر جراحی رو می شناسم که به اندازه ایشان اطلاعات داشته باشند.

parisa_myth

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست من در نهایت کیفیت دید در دو عمل یکسان هست ولی عمل لیزیک به دلیل استفاده از فمتو گرونتر تموم میشه.
به نظر من یکبار با یکی از دکتر ها مشورت کن من در نور دکتر غلامی نژاد رو پیشنهاد می دم البته اگر بتونی بری پیش دکتر تبریزی (که مظبش جای دیگست ولی در نور عمل می کنه مظبش توی میرداماد نزدیک اسکان روبروی آزمایشگاه مسعود شماره 349) هست بری و مشورت کنی بهتره. در ضمن دکتر تبریزی کارش بسیار عالیه.
در مورد عینک بعد از عمل نگران نباش بیمارستان نورد خودشون بهت یکی می دن:lol:

خیلی ممنون آقای یاسینی:happy: من یک سوال دیگه داشتم اونم این که توی تهران دیگه چه مراکزی با استفاده از فمتو عمل می کنن؟ نظرتون در مورد کلنیک نگاه چیه؟ چند نفر بهم توصیه کردند.:f34r:
و این که من کمی هم در چشم چپم انحراف وجود داره و دکتر به من گفت خودم با تمرین در منزل می تونم درمانش کنم! :cap:می خواستم بپرسم شما اطلاع دارید مکانیزم عمل انحراف چشم چیه؟و حدودا چقدر هزینه داره؟
خیلی ممنون.:guitar:

navid_k

Registered User
لایک‌ها
43
دوست عزیز 100 در 100 به شما پیشنهاد می کنم که پیش دکتر صداقت بروید در کلینیک طوس ایشان از بهترین اساتید ایران هستند به طوریکه خیلی از چشم پزشکان با ایشان مشورت می کنن. در صورتیکه رفیتن سلام من رو برسونید (بگید یاسینی از شرکت تابان دیده). ما کار دکتر صداقت رو شخصا خیلی می پسندم در تهران کمتر جراحی رو می شناسم که به اندازه ایشان اطلاعات داشته باشند.

خیلی ممنون از راهنمایی تون.
حتما.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
خیلی ممنون آقای یاسینی:happy: من یک سوال دیگه داشتم اونم این که توی تهران دیگه چه مراکزی با استفاده از فمتو عمل می کنن؟ نظرتون در مورد کلنیک نگاه چیه؟ چند نفر بهم توصیه کردند.:f34r:
و این که من کمی هم در چشم چپم انحراف وجود داره و دکتر به من گفت خودم با تمرین در منزل می تونم درمانش کنم! :cap:می خواستم بپرسم شما اطلاع دارید مکانیزم عمل انحراف چشم چیه؟و حدودا چقدر هزینه داره؟
خیلی ممنون.:guitar:

دوست عزیز نگاه مرکز جراحی بسیار مجهزیست اما جراحتون هم بسیار مهمه. دکتر بلالی ، دکتر ربیع و دکتر شکری رو در نگاه پیشنهاد می کنم. اما در مورد بهترین مرکز فکر میکنم مراکز نور ، ونک ، مرکزی شهر و نگاه بهترین مراکز تهران هستند.
انحراف به دلیل عدم استفاده از عینک و تبلی چشم ایجاد میشه که در صورتیکه با روشهای گفته شده توسط پزشک درمان نشه باید با جراحی و کشش ماهیچه های چشم اصلاح بشه که جراحی است که پزشکان در آخرین مرحله توصیه می کنند.
اگر فرصت داشتند با دکتر خانلری در این زمینه مشورت کنید.

parisa_myth

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز نگاه مرکز جراحی بسیار مجهزیست اما جراحتون هم بسیار مهمه. دکتر بلالی ، دکتر ربیع و دکتر شکری رو در نگاه پیشنهاد می کنم. اما در مورد بهترین مرکز فکر میکنم مراکز نور ، ونک ، مرکزی شهر و نگاه بهترین مراکز تهران هستند.
انحراف به دلیل عدم استفاده از عینک و تبلی چشم ایجاد میشه که در صورتیکه با روشهای گفته شده توسط پزشک درمان نشه باید با جراحی و کشش ماهیچه های چشم اصلاح بشه که جراحی است که پزشکان در آخرین مرحله توصیه می کنند.
اگر فرصت داشتند با دکتر خانلری در این زمینه مشورت کنید.

بسیار بسیار متشکرم. حتما با ایشان مشورت خواهم کرد:)

بالا