• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنایی با جراحی های چشم و پرسش و پاسخ

Hessam_7800gtx

Registered User
لایک‌ها
70
سلام دوست عزیز خیلی تاپیک خوبی دارین
من الان نمره ی چشم چپم 5.5 با 3.25 آستیگمات و چشم راستم 6.5 با 1.75 آستیگمات هستش سنم 19 هستش و 3 سالی هست که نمره چشمم تغییر نکرده.از وقتی که یادم هست !!! عینک میزدم :دی ولی الان به مدت یک ساله که از لنز توریک استفاده میکنم که متاسفانه چشم چپم همچنان نیم نمره آستیگماتیست رو با لنز هم دارهو این که با لنز نمیشه خوابید و این مسایلش یکم خسته ام کرده از عینک هم واقعا نفرت دارم!!!واسه همین به فکر عمل کردن افتادم آیا شما با وضعیت خودم که براتون شرح دادم عمل رو توصیه میکنید؟؟ پیشاپیش ممنون

Kiwi87

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام مجدد،من حدود سه هفته پیش عمل شدم ولی هنوز که هنوزه چشمام تار و استیگماته!
شنبه گذشته رفتم اپومتری و معاینه چشم شدم و دیدم 7 از 10 بود و یکی از چشمام 0.5 و یکی هم 1.25 ضعیف بودن(استیگمات).من فردا شب پرواز دارم و کلاسام از سه شنبه شروع می شه ،خیلی نگرانم،سخت می تونم با کامپیوتر کار کنم و سر کلاس می ترسم نتونم درست ببینم و نوت بردارم....:( باید چکار کنم؟راهی هست که زود تر دیدم بهتر بشه؟فردا باز دکتر می رم...ممنونم.

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام مجدد،من حدود سه هفته پیش عمل شدم ولی هنوز که هنوزه چشمام تار و استیگماته!
شنبه گذشته رفتم اپومتری و معاینه چشم شدم و دیدم 7 از 10 بود و یکی از چشمام 0.5 و یکی هم 1.25 ضعیف بودن(استیگمات).من فردا شب پرواز دارم و کلاسام از سه شنبه شروع می شه ،خیلی نگرانم،سخت می تونم با کامپیوتر کار کنم و سر کلاس می ترسم نتونم درست ببینم و نوت بردارم....:( باید چکار کنم؟راهی هست که زود تر دیدم بهتر بشه؟فردا باز دکتر می رم...ممنونم.

به هیچ عنوان نگران نباش ظرف 2 تا 3 هفته اینده دیدت کامل میشه. این از عوارض لازک هست اما نتیجه عمل بسیار خوب میشه نگران نباش.

سلام دوست عزیز خیلی تاپیک خوبی دارین
من الان نمره ی چشم چپم 5.5 با 3.25 آستیگمات و چشم راستم 6.5 با 1.75 آستیگمات هستش سنم 19 هستش و 3 سالی هست که نمره چشمم تغییر نکرده.از وقتی که یادم هست !!! عینک میزدم :دی ولی الان به مدت یک ساله که از لنز توریک استفاده میکنم که متاسفانه چشم چپم همچنان نیم نمره آستیگماتیست رو با لنز هم دارهو این که با لنز نمیشه خوابید و این مسایلش یکم خسته ام کرده از عینک هم واقعا نفرت دارم!!!واسه همین به فکر عمل کردن افتادم آیا شما با وضعیت خودم که براتون شرح دادم عمل رو توصیه میکنید؟؟ پیشاپیش ممنون

دوست عزیز متاسفانه استیگمات زیاد با لیزیک قابل درمان نیست. البته شماره استیگمات شما خیلی هم بالا نیست. دقت بکن که لنز های توریک اگر اذیتت نکنند همچنان یکی از بهترین روشهای دید بهتر با استیگمات هستند. اما به نظر من یک مشورت با پزشک بکن. راستی در مورد لنزت هم هست که باید بهت بگم اون مقداری از آستیگمات که با لنز درمان نشده به این دلیله که لنز ها با شماره های پیش ساخته به فروش می رسند و یک سری سیلندر های خاص در دسترس تیستند که در این زمان همیشه بخشی باقی می مونه.

mrsshojai

Registered User
لایک‌ها
33
سلام دوستان
واقعا تاپیک خوبیه
من چند سالی عینکی شدم و الان یه 17-18ماهیه نمره چشم ثابت شده هردوتا چشم چپو راستم هرکدوم 4.25 . من بابل ساکنم و میخاستم بدونم تو همین بابل یا ساری میتونم چشمامو عمل کنم و از عینک خلاص شم یا پاشم بیام تهران
شمال دکتر و امکانات اینکارو داره. اگه اره ممنون میشم معرفی کنید
بازم ازتون ممنونم

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام دوستان
واقعا تاپیک خوبیه
من چند سالی عینکی شدم و الان یه 17-18ماهیه نمره چشم ثابت شده هردوتا چشم چپو راستم هرکدوم 4.25 . من بابل ساکنم و میخاستم بدونم تو همین بابل یا ساری میتونم چشمامو عمل کنم و از عینک خلاص شم یا پاشم بیام تهران
شمال دکتر و امکانات اینکارو داره. اگه اره ممنون میشم معرفی کنید
بازم ازتون ممنونم

دوست عزیز سنتون چقدره. فکر می کنم باید حتما با یک پزشک مشورت کنید. برای ثابت بودن شماره چشم حداقل باید 2 سال بگذره. در مورد شمال در منطقه شما یک مرکز رو می شناسم که دستگاه جراحی آب مرواید ما رو داره که مرکز بیار خوبیه . جراحشم دکتر پورعبداله هم جوانه و هم زرنگ. اما برای جراحی اگر براتون امکانش هست شاید بهتر باشه بیاید تهران.
در ضمن اگر خواستید می تونید با اول با دکتر پورعبداله مشورت کنید و بعد بیاید تهران عمل کنید.
آدرس مرکز مهرگان بابل: ابتدای امیر کلاه بلوار امام رضا. مرکز جراحی مهرگان بابل.
موفق باشید.

Last edited:

mrsshojai

Registered User
لایک‌ها
33
دوست عزیز سنتون چقدره. فکر می کنم باید حتما با یک پزشک مشورت کنید. برای ثابت بودن شماره چشم حداقل باید 2 سال بگذره. در مورد شمال در منطقه شما یک مرکز رو می شناسم که دستگاه جراحی آب مرواید ما رو داره که مرکز بیار خوبیه . جراحشم دکتر پورعبداله هم جوانه و هم زرنگ. اما برای جراحی اگر براتون امکانش هست شاید بهتر باشه بیاید تهران.
در ضمن اگر خواستید می تونید با اول با دکتر چورعبداله مشورت کنید و بعد بیاید تهران عمل کنید.
آدرس مرکز مهرگان بابل: ابتدای امیر کلاه بلوار امام رضا. مرکز جراحی مهرگان بابل.
موفق باشید.

الان 22سالمه
اگر بیام تهران چه کسی رو معرفی میکنید
دکتر خانلری که تو پست های قبلی معرفی کردید مناسبه؟

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
الان 22سالمه
اگر بیام تهران چه کسی رو معرفی میکنید
دکتر خانلری که تو پست های قبلی معرفی کردید مناسبه؟

سنتون کمی کمه البته باید با پزشک کشورت بشه. معمولا از سن 24 به بعد شماره چشم ثابت میشه. در صورتیکه اومدید تهران حتما یک سر به دکتر خانلری بزنید. کارش تو لیزیک عالیه.
موفق باشید

ahmaad313

Registered User
لایک‌ها
4
سنتون کمی کمه البته باید با پزشک کشورت بشه. معمولا از سن 24 به بعد شماره چشم ثابت میشه. در صورتیکه اومدید تهران حتما یک سر به دکتر خانلری بزنید. کارش تو لیزیک عالیه.
موفق باشید

من که 21 سالمه
البته یکسالی هست ثابت شده

کارت معافیت چشمم هم اومد حالا با فراغ بال میشه عمل کرد
خیلی دوست دارم تاپیک شما رو بدون عینک بخونم

این دکتر خانلری چند وقت چند وقت نوبت میده واسه عمل ؟

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
من که 21 سالمه
البته یکسالی هست ثابت شده

کارت معافیت چشمم هم اومد حالا با فراغ بال میشه عمل کرد
خیلی دوست دارم تاپیک شما رو بدون عینک بخونم

این دکتر خانلری چند وقت چند وقت نوبت میده واسه عمل ؟

شمارشو تو همین تاپیک گذاشتم زنگ زدید بگید از دوستان من هستید و بگید در اینترنت دکتر رو دیدید وقت بهتون سریع می ده. البته برای عمل معمولا یک هفته باید صبر کنید. قبل از اومدن به تهران باهاش صحبت کنید. در ضمن دکتر خانلری از اون دسته دکترهاست که اگز وقت عمل چشمتون نباشه برای پول شما رو عمل نمی کنه.

راستی حتما در مورد شماره چشمتون با دکتر مشورت کنید. ثابت بودن شماره چشم برای یکسال می تونه برای عمل مناسب باشه. در ضمن دقت کنید که بعد از عمل باید چند بار برای ویزیت پیش دکتر بیایید شاید تهران برای شما زیاد مناسب نباشه. فکر می کنم دکتر نوروزپور در ساری عمل می کنند فردا می بینم که شمارشو دارم اگر داشتم ایشان نیز بسیار متبحر هستند.

mrsshojai

Registered User
لایک‌ها
33
شمارشو تو همین تاپیک گذاشتم زنگ زدید بگید از دوستان من هستید و بگید در اینترنت دکتر رو دیدید وقت بهتون سریع می ده. البته برای عمل معمولا یک هفته باید صبر کنید. قبل از اومدن به تهران باهاش صحبت کنید. در ضمن دکتر خانلری از اون دسته دکترهاست که اگز وقت عمل چشمتون نباشه برای پول شما رو عمل نمی کنه.

راستی حتما در مورد شماره چشمتون با دکتر مشورت کنید. ثابت بودن شماره چشم برای یکسال می تونه برای عمل مناسب باشه. در ضمن دقت کنید که بعد از عمل باید چند بار برای ویزیت پیش دکتر بیایید شاید تهران برای شما زیاد مناسب نباشه. فکر می کنم دکتر نوروزپور در ساری عمل می کنند فردا می بینم که شمارشو دارم اگر داشتم ایشان نیز بسیار متبحر هستند.
ساری دستگاه مناسبی داره؟
و چقدردکتر نوروز پور رو میشناسید ؟در کل بیام تهران بهتره یا تبحر و تجربه دکتر نوروز پور خوبه؟

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
ساری دستگاه مناسبی داره؟
و چقدردکتر نوروز پور رو میشناسید ؟در کل بیام تهران بهتره یا تبحر و تجربه دکتر نوروز پور خوبه؟

سلام دوست عزیز
دکتر نوروزپور دکتر بسیار بسیار خوبیه.
در مرکز شفا و بیمارستان امیر مازندرانی ساری هستند. اگر امکان تهران اومدن و ماندن دارید تهران بهتره و گرنه کار دکتز نوروزپور به اندازه کافی خوبه.

Marji

Registered User
لایک‌ها
0
سلام وقتتون بخیر

ببخشید یه سوال داشتم.

من الان 20سالمه و شماره چشمام هردوتاش 2.5ئه ، 2سالم هست که عوض نشده شمارش.

امسال که برای معاینه پیش دکتر رفتم گفت میشه عمل کنم ولی نگرانم که اگه الان عمل کنم یه 10 سال دیگه شماره چشام برگرده.

میخواستم بدونم نظر شما چیه؟

ممنون :)

Last edited:

rezamaya

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام خدمت دوستان ...........
اقای یاسینی من 20 شهریور وقت عمل دارم .در کلینیک چشم پزشکی نور در مطهری با دکتر قلامی نژاد ................1 ماه پیش که ازمایش دادم به گفتن که خرج عملم 1200.000 تومان میشه ...امروز زنگ زدم که چیزای دیگه بپرسم یهو دوباره قیمت هم پرسیدم گفتن که 1600.000 تومن شده ...............
حالا سئوالم اینه که من کلا یه خورده به دکتر و کلینیکم مطمئن نیستم ....چون دوست دارم بهترین جا و بهترین دکتر عمل کنم چشممو .......کلا کلینیک نور چجوریه و کدوم شعبش بهتره ؟ میخوام اگه ممکنه و اطلاعاتی در این مورد دارید منو کامل کامل راهنمایی کنید . مرسی

jahan hamed

کاربر فعال تاریخ و گردشگری
کاربر فعال
لایک‌ها
808
سلام وقتتون بخیر

ببخشید یه سوال داشتم.

من الان 21سالمه و شماره چشمام هردوتاش 2.5ئه ، 3سالم هست که عوض نشده شمارش.

امسال که برای معاینه پیش دکترم ( دکتر احدزادگان) رفتم گفت میشه عمل کنم ولی مادرم نگرانه که اگه الان عمل کنم یه 10 سال دیگه شماره چشام برگرده.

من حدود 8 سال عمل کردم البته عمل لیزیک شماره چشم ثابت مونده شما هم نگران نباش

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام وقتتون بخیر

ببخشید یه سوال داشتم.

من الان 21سالمه و شماره چشمام هردوتاش 2.5ئه ، 3سالم هست که عوض نشده شمارش.

امسال که برای معاینه پیش دکترم ( دکتر احدزادگان) رفتم گفت میشه عمل کنم ولی مادرم نگرانه که اگه الان عمل کنم یه 10 سال دیگه شماره چشام برگرده.

دوست عزیز من کمی برای شما توضیح می دم.
فکر می کنم مشکل شما در این مورد شبیه مشکل یکی از دوستانم هست که پیش دکتر خانلری رفتند و دکتر چشمشون رو عمل نکرد و من در این مورد ازش سوال کردم و برام توضیج داد چرا که برای شما هم می نویسم..
بعضی از چشم ها بر خلاف دیگران شماره دید مثبت دارند که معمولا از تنبلی چشم در دوران کودکی ناشی میشه. این افراد در صورت عمل لیزیک برای مدت 10 تا 15 سال دید کامل دارند ولیکن بعد از این مدت به دلیل شروع شدن آب مروارید و کاهش غلظت لنز داخل چشمی شماره چشم منفی میشه و به اینصورت اثر عمل لیزیک خنثی میشه. این افراد با تظر خودشون می تونن عمل کنند . دکتر خانلری خودش پیشنهاد می کنه در صورتیکه فرد زیاد نگرانی نداره حتما لیزیک رو بکنه و 10 سال راحت زندگی بکنه در عین حالیکه در 10 سال دیگه شاید درمان های دیگه ای برای ان موارد به وجود آمده باشه مثل PRELEX که قبلا هم در مورد توضیح دادم.
موفق باشی و شرمنده که کمی طول کشید.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام خدمت دوستان ...........
اقای یاسینی من 20 شهریور وقت عمل دارم .در کلینیک چشم پزشکی نور در مطهری با دکتر قلامی نژاد ................1 ماه پیش که ازمایش دادم به گفتن که خرج عملم 1200.000 تومان میشه ...امروز زنگ زدم که چیزای دیگه بپرسم یهو دوباره قیمت هم پرسیدم گفتن که 1600.000 تومن شده ...............
حالا سئوالم اینه که من کلا یه خورده به دکتر و کلینیکم مطمئن نیستم ....چون دوست دارم بهترین جا و بهترین دکتر عمل کنم چشممو .......کلا کلینیک نور چجوریه و کدوم شعبش بهتره ؟ میخوام اگه ممکنه و اطلاعاتی در این مورد دارید منو کامل کامل راهنمایی کنید . مرسی

دوست عزیز کلینیک نور تقریبا بهترین مرکز جراحی تهران در حال حاضر( البته منتظر بیمارستان نگاه هم هستیم) هست. نگران قیمت نباشید. قیمت پرت و پلا نمی دن. دکتر حسن هاشمی ریاست کلینیک یکی از با خدا ترین پزشکان ایرانه. کمتر دیدم کسی از قیمت های مرکز شاکی باشه. این تغییر قیمت رو حتما از مسوول کلینیک بپرسید. در صورت نیاز می تونید برید پیش اقای سروناز مدیریت کلینیک.
در ضمن مرکز نور در مظهری و بیمراستان در خیابان اسفندیاری یکی هستند.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
کیا دکتر رامین صلوتی رو میشناسن؟

دکتر صلوتی شیراز رو می گین. کارش درسته البته بعضی وقتها هم میره اصفهان عمل می کنه. از من می پرسید در شیراز برید پیش دکتر نیکنام یکی از پدیده های چشم ایران هستند.

rezamaya

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
منونم از شما ...... بعد از عمل هم اینجا اطلاع میدم که چیجوری شد.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
بالا