• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اخباردنیای خودرو ...

ehsan_iace

Registered User
تاریخ عضویت
11 جولای 2009
نوشته‌ها
1,413
لایک‌ها
763
در این ارزیابی که نتایج آن روی سایت رسمي‌سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران قرار گرفته، 21 خودرو در ۹ معیار سیستم فنربندی، تعلیق و فرمان، موتور و انتقال قدرت،‌ ترمز، تجهیزات الکتریکی، تزئینات داخلی و خارجی، صداهای غیرعادی، بدنه، نفوذ آب و رنگ، تحت ارزیابی قرار گرفته‌اند.

بر این اساس خودروهایی که نمره منفی آنها بین صفر تا ۱۲۰ شده، در گروه خیلی خوب، بین ۱۲۰ تا ۲۰۰ در جمع خوب‌ها و بین ۲۰۰ تا ۲۷۷ در دسته قابل قبول‌ها جای گرفته‌اند.
در این رده‌بندی‌ها البته خودروهایی که نمره منفی آنها بین ۲۷۷ تا ۴۱۰ و بالاتر از ۴۱۰ باشد به‌ترتیب در گروه محصولات حداقل قابل قبول و غیر قابل قبول قرار می‌گیرند که طی آخرین ماه تابستان هیچ خودرویی حائز این شرایط نشده است. از نکات مهم ارزیابی کیفی شهریور ماه، مي‌توان به سبقت تندر ایران خودرو از همتای پارس‌خودرویی‌اش و همچنین بالاتر قرار گرفتن پژو 206‌هاچ‌بک از مدل صندوق دار آن اشاره کرد. در این رده‌بندی البته پراید پارس‌خودرو به جمع خوب‌ها پیوسته و نسیم نیز جای 141 را در انتهایی‌ترین نقطه جدول گرفته است.

تداوم صدرنشینی بنز
صدر جدول رده‌بندی کیفی خودروهای داخلی در شرایطی به بنز E280 رسیده که این محصول مونتاژی ایران خودرو در هیچ یک از 9 معیار تحت بررسی، نمره منفی کسب نکرده است.
این محصول تا پیش از تیرماه امسال معمولا با 25 الی 30 نمره منفی در صدر مي‌نشست اما با تغییر معیار کلی بررسی‌ها، بنز طی مرداد و شهریور کاملا بی‌عیب شده است.

پس از این آلمانی لوکس، رده‌های دوم تا چهارم جدول را ژاپنی‌های مونتاژی صنعت خودرو کشور در اختیار دارند، به نحوی که مزدا3 با کسب نمره منفی در سه معیار رنگ، بدنه و تزئینات دوم شده و ماکسیما و ویتارا پشت سر آن قرار گرفته‌اند.

ماکسیما صدرنشین مقطعی جدول رده‌بندی کیفی خودروهای داخلی، علاوه بر تزئینات، بدنه و رنگ در معیار سیستم تعلیق نیز نمره منفی دارد، این در شرایطی است که ویتارا، تنها شاسی بلند مونتاژی ایران خودرو فقط در دو معیار تزئینات و بدنه نمره منفی به خود مي‌بیند. زانتیای سایپا نیز در حالی جایگاه پنجم جدول را در اختیار دارد که تنها در سه معیار سیستم تعلیق، موتور و نفوذ آب نمره منفی به خود نمي‌بیند.

ارزیابی تندر در دو شرکت تولید‌کننده
طبق آمارهای سازمان گسترش تندر ایران‌خودرو از رتبه بهتری نسبت به پارس‌خودرو برخوردار شده است. به طوری که، تندر 90 ایران‌خودرو با تیراژ تولید کمتر، طی رده‌بندی شهریور ماه یک رده بالاتر از همتای پارس‌خودرویی خود قرار دارد. تندر ایران خودرو با کسب نمره منفی در چهار معیار تزئینات، صداهای غیرعادی، بدنه و رنگ جایگاه ششم جدول را در اختیار دارد و تندر پارس‌خودرو نیز در حالی هفتم شده که جدای از رنگ و بدنه و تزئینات در معیار تجهیزات الکتریکی نیز نمره منفی دارد.

پس از تندر به دو فرانسوی دیگر یعنی پژو 206‌هاچ‌بک و صندوق دار مي‌رسیم. این در حالی است که 206‌هاچ‌بک تنها در سه معیار سیستم تعلیق، تجهیزات الکتریکی و نفوذ آب نمره منفی ندارد.بالاترین نمره منفی این محصول با معیار تزئینات در ارتباط است. پژو 206 صندوق‌دار نیز که به جز سیستم تعلیق و نفوذ آب در سایر معیارها نمره منفی به خود مي‌بیند، پشت سر مدل‌ هاچ‌بک خود قرار گرفته و بیشترین نمره منفی آن با معیار تزئینات در ارتباط است. پس از این محصول نیز ریو، مونتاژی سایپا دهم شده و در تمامي‌معیارها نمره منفی دارد.بالاترین نمره منفی این محصول کره ای به معیار سیستم موتور آن مربوط مي‌شود.

ریو آخرین عضو گروه خیلی خوب‌ها به حساب مي‌آید و پس از آن سمند به عنوان پرچم‌دار خوب‌ها در جایگاه یازدهم قرار گرفته است.

سمند هر چند در مقایسه با مردادماه، با کاهش نمره منفی روبه‌رو شده اما طی ارزیابی شهریور نیز در تمام معیارها امتیاز منفی به خود مي‌بیند و بالاترین آن با معیار تزئینات در ارتباط است.سمند البته در بخش سیستم تعلیق نیز نمره منفی بالایی (4/17) دارد. از سمند که بگذریم به پژو پارس خراسان در رده دوازدهم مي‌رسیم. این محصول به جز نفوذ آب و سیستم موتور، در سایر معیارها نمره منفی دارد و بیشترین آن به تزئینات مربوط می‌شود. این در شرایطی است که همتای تهرانی آن که در رده بعدی جای گرفته، در هر ۹ معیار نمره منفی به خود می‌بیند.بیشترین امتیاز منفی این محصول نیز به بخش تزئینات مربوط است.

اما نگاهی نیز به وضعیت کیفی دیگرمحصول ایران‌خودرو یعنی پژو ۴۰۵ بیندازیم.این فرانسوی قدیمی‌در مدل تهرانی خود طی ارزیابی شهریور ماه ، در هر ۹ معیار نمره منفی به دست آورده که بیشترین آن را در تزئینات به خود می‌بیند. این در حالی است که همتای خراسانی ۴۰۵ با وجود کیفیت پایین‌تر، در سه معیار سیستم موتور، ‌ترمز و نفوذ آب نمره منفی ندارد. این محصول بالاترین نمره منفی را در بخش سیستم تعلیق بین 21 خودرو تحت ارزیابی آخرین ماه تابستان به خود اختصاص داده است.

پراید پارس‌خودرو در جمع خوب‌ها
پس از ۴۰۵، سه عضو خانواده پراید یعنی ۱۳۲، صبا و پراید پارس‌خودرو را در انتهای گروه خوب‌ها می‌بینیم.
در این بین، 132 و صبا طی تیرماه به جمع خودروهای خوب پیوستند و پراید پارس‌خودرو نیز طی ارزیابی شهریور ماه مجوز ورود به این جمع را گرفته است.
نکته مشترک بین 132، صبا و پراید پارس‌خودرو، این است که هر سه در تمام معیارها نمره منفی بدست آورده اند.
بالاترین نمره منفی صبا و 132 به معیار بدنه مربوط و رکورد امتیازات منفی پراید پارس‌خودرو نیز با بخش تزئینات در ارتباط است. این محصول در معیار‌ترمز رکورددار نمره منفی به حساب آمده و 132 نیز بیشترین نمره منفی را در بخش صداهای غیرعادی بین کل خودروهای تحت ارزیابی شهریور ماه به خود اختصاص داده است.

نسیم جای 141 را گرفت
پراید 141 بالاخره پس از مدت‌ها قعرنشینی مطلق، یک پله خود را در جدول رده‌بندی کیفی خودروهای تولید داخل بالا کشید و در جایگاه بیستم قرار گرفت.
این محصول در همه معیارها نمره منفی دارد و بیشترین امتیاز منفی را در سه بخش تزئینات، نفوذ آب و تجهیزات الکتریکی (مشترکا با پرایدنسیم) بین 21 خودرو تحت ارزیابی آخرین ماه تابستان به خود اختصاص داده است. قبل از این محصول البته پژو روآیی قرار گرفته که به جز نفوذ آب در سایر معیارها نمره منفی به خود مي‌بیند. روآ به عنوان سردسته خودروهای قابل قبول شهریور ماه، رکورددار نمره منفی در سیستم موتور به حساب مي‌آید.
پراید نسیم (هاچ بک) نیز به عنوان بی‌کیفیت‌ترین خودرو ارزیابی کیفی شهریور، علاوه بر اینکه در تمام معیارها نمره منفی دارد، در
بخش‌های رنگ، بدنه و تجهیزات الکتریکی (مشترکا با 141) بالاترین امتیاز منفی را بین کل خودروهای تحت ارزیابی این ماه به خود اختصاص داده است.

16-02.jpg

منبع : http://www.donya-e-eqtesad.com/Default_view.asp?@=178792
 

sina86

Registered User
تاریخ عضویت
27 آپریل 2008
نوشته‌ها
3,309
لایک‌ها
35
پیکان RD هنگام سوختگيری منفجر شد


ایرنا: يک دستگاه خودرو سواري از نوع آردي در جايگاه سوختگيري شهيد زارعي شهرک گلستان شيراز، سحرگاه پنجشنبه هنگام سوختگيري دچار حادثه شد و منفجر گرديد.
محسن شمس الديني رييس ناحيه مرکزي شرکت پخش فراورده هاي نفتي استان فارس درباره اين حادثه گفت: اين حادثه ساعت 45: 1 بامداد روز پنجشنبه در حالي رخ داد که خودرو آردي مشغول سوختگيري گاز CNG در جايگاه ياد شده بود.

وي اظهار داشت: در اين حادثه خودرو ياد شده تا 90 درصد دچار خسارت شد و همچنين راننده خودرو به نام عبدالصمد - ز دچار سوختگي شديد شد و به بيمارستان منتقل گرديد.

رييس ناحيه مرکزي شرکت پخش فرآورده هاي نفتي استان فارس اضافه کرد: همچنين به جايگاه و تلمبه سوختگيري در اين جايگاه خسارت هايي وارد شده اما با تلاش کارکنان جايگاه ياد شده براي ادامه کار راه اندازي شد و اکنون خودروها مشغول سوختگيري هستند.

شمس الديني گفت: علت اين حادثه وجود نقص فني در کپسول گاز خودرو ياد شده يا سيستم گاز رساني اين خودرو اعلام شده است.
 

sina86

Registered User
تاریخ عضویت
27 آپریل 2008
نوشته‌ها
3,309
لایک‌ها
35
خودروی الکتریکی تسلا در بابل رونمایی شد

ساری - خبرگزاری مهر: خودروی الکتریکی تسلا در دانشگاه صنتی بابل بابل رونمایی شد به گزارش خبرنگار مهر در بابل، رئیس دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل در مراسم رونمایی این خودرو با اشاره به اهمیت پژوهش و تحقیق در دانشگاه اظهارداشت: دانشجویان خلاق مورد حمایت مسئولان دانشگاه قرار می گیرند.
عسگر جانعلی زاده افزود: ایجاد زمینه مناسب برای تجلی استعدادها و بر انگیختن خلاقیت ها ،شکوفایی علمی دانشجویان ،نهادینه کردن فعالیت های فوق برنامه علمی و پژوهشی ، افزایش سطح مشارکت و رقابت دانشجویان در فعالیت های علمی، شناسایی دانشجویان نخبه و ممتازو بهره گیری از مشارکت آنها در ارتقا علمی دانشگاه از مهم ترین برنامه های دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل در سال جاری است.
عضو هئیت علمی دانشکده مهندسی مکانیک که سرپرستی این تیم را به عهده داشت در خصوص خصوصیات این خودرو افزود: از قابلیت های این خودرو می توان به دو موتور 34 کیلو وات، قدرت 92 اسب بخار، دو گیربکس ، دو دیفرانسیل، چهار چرخ متحرک اشاره کرد.
علی معظمی گودرزی تصریح کرد: شتاب صفر تا 96 کیلومتر2/7 ثانیه، حداکثر سرعت 170 کیلومتر بر ساعت، سیستم کنترل مرکزی،سیستم گرمایشی و سرمایشی ترموالکتریک، سیستم تغییر ارتفاع به مقدار 10cm، سیستم ترمز الکترومکانیکی، سیستم ،tcs، َABS، َABD، سیستم فنر ضد غلطش برای اولین بار در جهان، بدنه فایبرگلاس ابعاد، طولcm315، ارتفاعcm115، عرض 150cmو صفحه نمایش دیجیتالی و استفاده از دوربین به جای آینه از دیگر خصوصیات این خودروی الکتریکی است.
خودروی الکتریکی تسلا با همکاری هفت نفر از دانشجویان دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل ساخته و رو نمایی شد.

=======================================================

تولید پژو 207 از اسفند 88 در ایران

قائم مقام ایران خودرو از تولید پژو 207 از اسفند سال 88 در کشور خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر در تبریز، سیدجواد دهنادی ظهر جمعه در حاشیه بازدید از سیزدهمین نمایشگاه بین‌المللی خودرو تبریز گفت: این خودروی کلاس جدید از فروردین ماه سال آینده به تولید انبوه رسیده و تا نیمه نخست سال 89 وارد بازار می شود.

وی تصریح کرد: برنامه تولید ایران خودرو در سال‌جاری 680 هزار دستگاه انواع خودروی سواری است که این میزان نسبت به سال گذشته 5/13 درصد افزایش نشان می‌دهد.

دهنادی با بیان اینکه ایران خودرو در سال گذشته 600 هزار دستگاه انواع خودرو سواری تولید کرد، گفت: در حال حاضر تولید ایران خودرو از حدود دو هزار و 600 دستگاه در روز عبور کرده است.

قائم مقام ایران خودرو تاکید کرد: برنامه تولید ایران خودرو تا اواخر آبان ماه سال‌جاری به 2 هزار و 800 و تا پایان سال به 3 هزار و 70 دستگاه در روز می‌رسد.

دهنادی با بیان اینکه روزانه حدود 400 دستگاه خودرو در ایران خودروی تبریز تولید می‌شود، اظهار داشت: میزان تولیدات ایران خودرو تبریز تا پایان امسال به 500 دستگاه در روز و در اوایل سال آینده به 600 دستگاه خواهد رسید.

وی با تاکید بر اینکه کیفیت محصولات ایران خودرو رو به افزایش است، تاکید کرد: همه تلاش گروه صنعتی ایران خودرو ارتقای کیفیت محصولات است به طوری که بتوانیم همه محصولات خود را در رده کیفیت A ارتقا دهیم.

قائم مقام ایران خودرو همچنین از افزایش کیفیت پژو 405 و پارس در آخرین رده‌بندی خودروهای داخلی خبر داد و افزود: در حال حاضر پژو 206، گراند ویتارا و مرسدس بنز ایران خودرو در رده کیفی A قرار دارد.
 
Last edited:

sina86

Registered User
تاریخ عضویت
27 آپریل 2008
نوشته‌ها
3,309
لایک‌ها
35
37 خودروي الكتريكي رونمايي شد


خبرگزاري فارس: در مراسم افتتاحيه دومين مسابقات طراحي خودروهاي الكتريكي كه به همت پژوهشكده شهيد رجايي دانشگاه صنعتي شريف برگزار مي‌شود، 37 خودروي الكتريكي در قالب 89 تيم در هتل المپيك رونمايي شد.
سعيد سهراب پور، رئيس دانشگاه صنعتي شريف در حاشيه اين مراسم گفت: از همان ابتدا كه انجمن مكانيك تأسيس شد هدف اصلي ما برگزاري مسابقات طراحي ماشين‌هاي الكتريكي بود كه اين امر حمايت جدي از سوي ارگان‌ها و صنايع مختلف را مي‌طلبيد.
وي افزود: خوشبختانه مشاهده برگزاري دومين مسابقات طراحي و ساخت خودروهاي الكتريكي در سطح ملي هستيم و با اين روندي كه پيش مي‌رويم اميد است در توليد خودروهاي هيبريدي پيش برويم.
محمد دورعلي، دبير دومين مسابقات طراحي و ساخت خودروهاي الكتريكي در ادامه اين مراسم خاطرنشان كرد: هدف ما از برگزاري مسابقات در سطح ملي اين است كه در عرض 5 سال قادر باشيم در قالب هسته‌هاي پژوهشي خودرويي محصولات قابل توليد را گسترش دهيم و به سمت توليد انبوه اين خودروها پيش رويم.
وي گفت: اولين دوره اين مسابقات با 13 خودرو كه حدود 300 نفر شركت كننده داشت، شروع به فعاليت كرد و در اين دوره ما شاهد پيشرفت بالايي هستيم كه بيش از هزار نفر شركت كننده در قالب 89 تيم گروهي در اين دوره از مسابقات شركت كرده‌اند.
دورعلي تصريح كرد: اين 89 تيم طي سه مرحله داوري انتخاب شده‌اند. 72 تيم در مرحله اول برگزيده شده‌اند و 52 تيم بخش طراحي اجزا را با موفقيت پشت سرگذاشتند كه از اين 72 تيم منتخب 37 تيم به مرحله نهايي اين دوره از مسابقات رسيدند.
وي گفت: اميد است در روز پنجشنبه كه نتايج مسابقات اعلام خواهد شد ما شاهد اين باشيم كه هر 37 تيم شركت كننده برگزيده نهايي ما باشند.
در حقيقت هدف اصلي ما از برگزاري اين مسابقات تنها سرهم كردن قطعات خودرو نيست بلكه هدف توليد خودروهايي كامل و پاك براي توليد انبوه در كشور است.

===============================================================
سال آينده خودروهاي هيبريدي نيز در مسابقات شركت مي‌كنند


خبرگزاري فارس: دبير كميته علمي مسابقات خودروهاي الكتريكي گفت: سال آينده علاوه بر خودروهاي الكتريكي توليد خودروهاي هيبريدي را نيز خواهيم داشت.
به گزارش خبرنگار اجتماعي فارس، علي آرام در جمع خبرنگاران در پاسخ به خبرنگار اجتماعي فارس گفت: در اين دوره از مسابقات خودروهاي الكتريكي كه امروز از 37 نوع آنها رونمايي شد. پيش بيني مي‌شود كه در مرحله نهايي حدود 33 نمونه از اين خودروها برگزيده شوند.
وي افزود: همچنين به نفرات اول تا سوم اين دوره از مسابقات جوايزي نقدي در سه مرحله داده مي‌شود كه در مرحله نخست 10 ميليون ريال به نفر اول 7 ميليون ريال به نفر دوم و 5 ميليون ريال به نفر سوم و در مرحله دوم 30 ميليون ريال به نفر اول، 20 ميليون ريال به نفر دوم و 10 ميليون ريال به نفر سوم و در مرحله نهايي 100 ميليون ريال به نفر اول، 70 ميليون ريال به نفر دوم و 60 ميليون ريال به نفر سوم اهدا خواهد شد.
آرام گفت: در اين دوره از مسابقات 22 پارامتر را كه مهمترين آنها سرعت، شتاب، زيبايي، كيفيت و امنيت خودروها است را ارزيابي كرده‌ايم و نتايج نهايي روز پنجشنبه اعلام خواهد شد.
 

sina86

Registered User
تاریخ عضویت
27 آپریل 2008
نوشته‌ها
3,309
لایک‌ها
35
تندر پارس خودرو 2 لیتر کمتر می سوزاند

ستاد مديريت حمل و نقل و مصرف سوخت به تازگي اعلام کرده که سهميه سوخت خودروهاي با مصرف بيش از هشت ليتر در 100 کيلومتر را در آينده قطع خواهد کرد و به گفته مديرعامل سازمان بهينه سازي مبناي تصميم گيري ستاد در اين زمينه، جدول ارائه شده از سوي همين سازمان است و بنابراين تندر90 ايران خودرو در آينده از بنزين يارانه اي محروم، اما همتاي پارس خودرويي اش همچنان از سهميه بنزين برخوردار خواهد بود.
سازمان بهينه سازي مصرف سوخت در حالي جدول ميزان مصرف بنزين خودروهاي موجود در کشور را اعلام کرده است، که طي آن تندر 90 ايران خودرو، دو ليتر بيشتر از همتاي پارس خودرويي خود بنزين مي سوزاند.

به گزارش خبرنگار موج، اين تفاوت عجيب در شرايطي است که تندرهاي توليدي ايران خودرو و پارس خودرو هر دو از موتوري 1600 سي سي و کاملا يکسان بهره مي برد و بالطبع بايد ميزان سوخت مصرفي آنها در هر 100 کيلومتر عددي يکسان باشد.

عباس کاظمي مديرعامل سازمان بهينه سازي در پاسخ به اين ابهام مي گويد: جدولي که ما براي ميزان مصرف سوخت خودروها ارائه داده ايم، طبق اعلام مرکز تست ايران است.

به اعتقاد کاظمي، خودروسازان سيستم ecu را که مديريت کنترل مصرف سوخت را بر عهده دارد، به صورت دقيق نصب و تنظيم نمي کنند و همين موضوع منجر به افزايش مصرف بنزين بيشتري در خودروها مي شود.

ابهامات جدول ارائه شده از سوي سازمان بهينه سازي البته فقط به تندر90 مربوط نبوده و مواردي ديگر را نيز در بر مي گيرد.

به عنوان مثال ميزان مصرف سوخت سمند با وجود آنکه از موتوري مشابه پژو 405 بهره مي برد و حتي بدنه آن سنگين تر به حساب مي آيد، کمتر از پژو 405 اعلام شده است.

ستاد مديريت حمل و نقل و مصرف سوخت به تازگي اعلام کرده که سهميه سوخت خودروهاي با مصرف بيش از هشت ليتر در 100 کيلومتر را در آينده قطع خواهد کرد و به گفته مديرعامل سازمان بهينه سازي مبناي تصميم گيري ستاد در اين زمينه، جدول ارائه شده از سوي همين سازمان است و بنابراين تندر90 ايران خودرو در آينده از بنزين يارانه اي محروم، اما همتاي پارس خودرويي اش همچنان از سهميه بنزين برخوردار خواهد بود.

همچنين سهميه بنزين پژو 405 نيز قطع مي شود اما سمند معمولي و "ال.ايکس" همچنان از بنزين يارانه اي برخوردار خواهند بود.
 

sina86

Registered User
تاریخ عضویت
27 آپریل 2008
نوشته‌ها
3,309
لایک‌ها
35
مگان250 به بازار می‌آید


دنیای اقتصاد: شرکت خودروسازی رنو فرانسه از عرضه مدل جدید خودروهای مگان خبر داد.

طبق گزارش ارائه شده توسط شرکت رنو در ماه نوامبر سال‌جاری میلادی خودرو مگان 250 به بازار کشور فرانسه عرضه می‌شود که این خودرو کم مصرف 21‌هزار و 995 پوند قیمت خواهد داشت.
قرار بر این است مدل اسپرت و کوچک‌تر این خودرو نیز همزمان به بازار عرضه شود که قیمتی مشابه خودرو ذکر شده خواهد داشت.

رنو که یکی از بزرگ‌ترین خودروسازان کشور فرانسه است در یک سال گذشته با مشکلات زیادی روبه‌رو شد، ولی با کمک دولت توانست تمامی این مشکلات را پشت سر گذارد و ارائه این مدل تازه خودرو نیز نشان از ثبات نسبی شرایط اقتصادی این شرکت دارد.
 

sina86

Registered User
تاریخ عضویت
27 آپریل 2008
نوشته‌ها
3,309
لایک‌ها
35
نماینده سابق مجلس به ایران‌خودرو دیزل می‌رود

پس از تغییرات عمده‌ اول سال در ایران‌خودرو و جابه‌جایی مدیران عامل سایپا در روزهای اخیر باز هم شتر تغییرات بر در خودروسازان نشست و این بار قرعه به نام ایران‌خودرو دیزل بزرگترین سازنده خودروهای تجاری و دیزلی در خاور میانه خورد.

به نوشته «خبر آنلاين»، بر اساس شنیده‌های موثق نجم‌الدین با هماهنگی وزیر صنایع، جایگزین رضا نخجوانی مدیر‌عامل کنونی ایران‌خودرو دیزل را انتخاب کرده است و به زودی مدیر عامل جدید را معرفی می‌کند.

مهندس رضا نخجوانی از مدیران قدیمی صنعت خودرو کشور است که از اواسط سال 86 مدیریت بزرگ‌ترین خودروسازی تجاری خاور میانه را برعهده گرفته است. در بدو ورود مهندس نخجوانی بحران مالی این شرکت بزرگ با بیش از10 هزار نفر پرسنل موجب مشکلات کارگری و بحران و اعتراضات کارگری شده بود و هیأت مدیره سابق ایران‌خودرو با توجه به شناخت و آشنایی مهندس نخجوانی وی را مأمور ساماندهی و خروج از بحران در مجموعه بزرگ صنعتی کرد.

نخجوانی پس از تصدی مدیریت ایران‌خودرو دیزل، بهبود فرآیندهای تولید، افزایش تیراژ تولید، بهبود شرایط معیشتی کارکنان و کاهش و از بین بردن مشکلات کارگری را در دستور کار قرار داد و در سال 1387 عملکرد مطلوبی به جای گذاشت.

اما شایعه تغییرات اخیر موجب نگرانی‌هایی شده است. کارگران این مجموعه نگرانند چرا وزارت صنایع قصد تغییر در مدیریت ایران‌خودرو دیزل را کرده است؟ آیا در شرایط فعلی این تغییرات مدیریتی به تداوم وضعیت مطلوب کمک می‌کند؟

بهبود شرایط تولید، رکورد بالاترین تولیدو فروش نیم قرن اخیر و نیز سوددهی عالی این شرکت به عنوان تنها شرکت خودروساز سودده در سال 87، عواملی هستند که طرح سؤال در مورد دلایل تغییر مدیریت ایران‌خودرو دیزل را موجب شده است.

جدی‌ترین گزینه برای جایگزینی نخجوانی، علی ملکی عضو هیأت مدیره این شرکت است که سابقه نمایندگی مجلس را دارد و سابقه مدیریتی در صنعت خودروسازی ندارد و به‌رغم حضور تقریباً دو ساله وی در هیأت مدیره ایران‌خودرو دیزل، تاکنون ارتباطی با پرسنل نداشته و تقریباً برای کارگران این شرکت مبهم و ناشناخته تلقی می‌شود.

وی به‌دلیل گرفتاری‌های کار بیرون از شرکت اغلب در شرکت حضور ندارد و دو روز در هفته را به خاطر تحصیل در دانشگاهی در کشور آذربایجان به طور مستمر در شرکت حضور ندارد. ملکی شرکت تجاری بین‌المللی را نیز برای کارهای بازرگانی در اختیار دارد که این امر نیز حضور وی را در صنعت خودرو غیرمؤثر و کمرنگ ساخته است.

با این تفاسیر اهالی این صنعت در حیرت و تعجب هستند که چگونه دولت خدمتگزار علی‌رغم اشراف به عملکرد مدیریت فعلی و بهبود شرایط کاری و معیشتی پرسنل قصد دارند فردی را جایگزین کنند که هیچ آشنایی و سابقه‌ای در صنعت ندارد، از نظر سواد علمی و تجربی مورد استقبال کارشناسان نیست و کارگران نیز به‌دلیل بی‌توجهی وی به صنعت در مدت زمان حضور در این شرکت تصویر مثبتی از وی ندارند. به زعم اغلب کارشناسان و مدیران صنعت، ایران‌خودرو دیزل در دوره مدیریت نخجوانی آرامش و ثبات مطلوبی را تجربه کرده و عملکرد مناسبی بر جای گذاشت و تغییرات در چنین مجموعه‌ای با پتانسیل‌های مشکلات گذشته چندان مقبول به نظر نمی‌رسد.
 

sina86

Registered User
تاریخ عضویت
27 آپریل 2008
نوشته‌ها
3,309
لایک‌ها
35
پژوهشکده خودرو در دانشگاه کاشان راه اندازی می شود

رئیس دانشگاه کاشان از راه اندازی پژوهشکده خودرو در این دانشگاه خبر داد. به گزارش خبرگزاری مهر، ساداتی ‌نژاد با اعلام این خبر گفت: براساس تفاهم ‌نامه دانشگاه با شرکت سامیار، ضمن مشارکت در احداث پژوهشکده خودرو، اولویتهای پژوهشی مورد نیاز خود را به صورت سالانه به دانشگاه اعلام می ‌کند.
وی افزود: همچنین این شرکت با حمایت از طرحهای کاربردی و پروژه‌های تحقیقاتی استادان و دانشجویان در زمینه خودرو، حمایت از پایان‌نامه ‌ها و تجهیز آزمایشگاه‌های پژوهشکده، ‌موضوعات پایان‌نامه‌های مورد نیاز خود را به دانشگاه سفارش می‌دهد دانشجویان دانشگاه نیز می‌توانند برای گذراندن دوره کارآموزی از بخش‌های مختلف شرکت استفاده کنند.
رئیس دانشگاه کاشان افزود: دانشگاه نیز در این تفاهم نامه متعهد شده است که پژوهش‌های بنیادی و کاربردی و یا توسعه‌ای در زمینه خودرو را انجام دهد و خدمات مشاوره‌ای علمی و فناوری به شرکت ارائه کند.
وی گفت: همچنین دانشگاه برای ادامه تحصیل متخصصان شرکت در دوره‌های تحصیلات تکمیلی تسهیلات ارائه و دوره‌های کوتاه مدت آموزشی مورد نیاز شرکت را برگزار می کند.
دکتر سیدجواد ساداتی‌نژاد ادامه داد: این تفاهم‌ نامه با هدف تلاش در جهت افزایش توان و اطلاعات علمی و کاربردی منطقه در زمینه خودرو، حمایت از ایجاد و توسعه فناوری در زمینه مهندسی تولید خودرو و ارائه راهکارهای علمی و عملی در جهت تولید، طراحی و ساخت خودرو به امضاء رسیده است.
 

sina86

Registered User
تاریخ عضویت
27 آپریل 2008
نوشته‌ها
3,309
لایک‌ها
35
برنامه ریزی برای تولید روزانه 3 هزار دستگاه خودرو

وی گفت: میزان تولید ایران خودرو در مهرماه سال جاری نسبت به ماه مشابه در 1387رشدی به میزان 30 درصد را نشان می دهد.

مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو اعلام کرد : تمهیدات لازم برای تولید روزانه بیش از سه هزار دستگاه خودرو در ماههای پایانی سال فراهم شده است .

به گزارش روابط عمومی ایران خودرو ، جواد نجم الدین افزود متوسط تولید روزانه این گروه صنعتی از مرز دو هزار و 850 دستگاه گذشت و در آبان ماه امسال تولید روزانه به بیش از دو هزار و 850 دستگاه می رسد.

وی گفت: میزان تولید ایران خودرو در مهرماه سال جاری نسبت به ماه مشابه در 1387رشدی به میزان 30 درصد را نشان می دهد.

نجم الدین اضافه کرد: براساس برنامه ریزی به عمل آمده خودروهای دوگانه سوز و کم مصرف و خودروهای با ترمز ضد قفل سهم بیشتری در تولید را به خود اختصاص دهند.
وی برنامه ریزی مدون برای تامین نقدینگی ، بهره برداری از پروژه های جدید و افزایش بهره وری را به عنوان اقدامهای این شرکت در روند فعالیتهای آتی ذکر کرد.
 

sina86

Registered User
تاریخ عضویت
27 آپریل 2008
نوشته‌ها
3,309
لایک‌ها
35
500 هزار خودرو از رده خارج مي‌شوند


فارس: رئيس ستاد مديريت سوخت و حمل و نقل كشور گفت: تا پايان سال جاري 500 هزار خودرو فرسوده از رده خارج مي‌شوند.

محمد رويانيان افزود: 200 هزار خودرو توسط سرمايه‌گذاران بخش خصوصي و بيش از 300 هزار خودرو بر اساس قراردادهاي منعقده توسط شركت‌هاي ايران خودرو و سايپا از رده خارج مي‌شود.

رويانيان تصريح كرد: به زودي و با استفاده از سرمايه‌گذاران بخش خصوصي اين طرح با سرعت و شدت بيشتري از پي گرفته مي‌شود.

وي افزود: بر اساس برنامه زمان‌بندي شده بايد تا سال 90 يا 91 بتوانيم به ميزاني كه قانون براي ما تكليف كرده است، دست يابيم و تمام خودروهاي فرسوده را از رده خارج كنيم و با اتمام اين طرح بتوانيم **** جديدي براي خودروهاي فرسوده در كشور تعريف كنيم.

رويانيان تصريح كرد: تاكنون بيش از 611 هزار خودرو در كشور فرسوده شده است و امسال نيز بيش از 86 هزار خودرو از رده خارج شده است.

وي همچنين اظهار داشت: بستر براي اجراي طرح فراهم است و موانع و چالش‌هاي فراروي طرح شناسايي شده و هيچ مشكلي وجود ندارد.

وي در ادامه با اشاره به 13 آبان روز تسخير لانه جاسوسي اين روز را روز از بين رفتن ابهت امريكا و به تصوير كشيده شدن خباثت اين كشور عنوان كرد و بيان داشت: به زودي قدرت‌هاي حاكم بر دنيا قدرت‌هاي ارزشي و ديني مي‌شود.

رويانيان با اشاره به بررسي طرح تحول اقتصادي در مجلس شوراي اسلامي گفت: اين طرح مايه نجات كشور است و هم دولت و هم مجلس با تلاش فراوان پيگيري تصويب درست و نهايي آن هستند.

وي در ادامه به سفر مقام معظم رهبري به شهرستان‌هاي نوشهر و چالوس اشاره كرد و در خصوص سخنان **** معظم انقلاب در اين سفر در دو بخش مازندران و بصيرت گفت: استان مازندران بايد استاني درآمدزا باشد و اگر اين ظرفيت در اين استان تقويت شود اين استان به تنهايي مي‌تواند هزينه‌هاي جاري كشور را تامين كند.

رئيس ستاد مديريت سوخت و حمل و نقل كشور افزود: سالانه بيش از 20 ميليون نفر از درياي مازندران استفاده مي‌كنند و درياي مازندران نعمتي بزرگ محسوب مي‌شود.
وي ادامه داد: جنگل‌ها در حال نابودي است و شهرسازي غير‌اصولي و ساخت و سازهاي بي‌رويه همچنين پول‌هايي كه به اين بخش وارد مي‌شود، چون هدايت شده نيست، هرز مي‌رود.

وي با اشاره به اينكه طول عمر مديريت استاندار در اين استان يك و نيم سال است، گفت: نتوانستيم از نعمات خدادادي اين استان در راستاي رشد آن استفاده كنيم و بايد به نحوي اين مديريت ادامه يابد كه همه به صورت يد واحده درآييم و ديدگاه متفاهمي بين همه نخبگان استان ايجاد شود تا از اين منبع بزرگ انساني كه در كشور از خطه مازندران برخاسته‌اند منابع را مديريت كند و ارزش افزوده ايجاد كند.

رويانيان به بصيرت اشاره كرد و گفت: بايد به برآيند و فرآيند بصيرت توجه كرد و بصير‌ت يعني اينكه تابع رهبري و ولايت فقيه باشيم.
 

sina86

Registered User
تاریخ عضویت
27 آپریل 2008
نوشته‌ها
3,309
لایک‌ها
35
گاز به درد بنزین دچار مي‌شود

حمیدرضا بهداد
دنیای اقتصاد: این روزها آن طور که فعالان بازار مي‌گویند، بخت و اقبال به خودروهای دوگانه‌سوز روی آورده و مشتریان ایرانی از بیم سرنوشتی که دولتی‌ها برای آینده بنزین مقدر کرده‌اند، مي‌خواهند بار دیگر تجربه ناكام استفاده از دوگانه‌سوزها را تجربه کنند و حال آنکه کارشناسان، مسوولان و دست اندرکاران امر نگران تامین گاز مورد نیاز کشور در آینده هستند.
همین یکی دو هفته پیش بود که مسعود میرکاظمي‌، وزیر نفت، طی اظهارنظری اعلام کرد که ایران در پیک مصرف روزانه با 200‌میلیون مترمکعب کسری گاز روبه‌رو است و بحران در کمین این سوخت به سر مي‌برد.
به گفته میرکاظمي‌، مصرف گاز در کشور طی شش ماه نخست امسال و در مقایسه با نیمه نخست سال گذشته 2/10‌درصد افزایش یافته، حال آنکه در سه سال آینده، دیگر میدان گازی جدیدی در کار نخواهد بود.
نگرانی‌های گازی، البته تنها به خیابان طالقانی محدود نشده و بهارستانی‌ها نیز بیم بروز بحران در تامین گاز را دارند، به نحوی که کمیسیون انرژی مجلس طرحی را مبنی بر متوازن سازی مصرف گاز در کشور ارائه داده تا طی آن، مصرف گاز در تمامي‌ بخش‌های جامعه، کنترل شود.
نگرانی‌های وزیر نفت و نمایندگان خانه ملت، در شرایطی است که گاز، سوختی با گستره مصرف وسیع شهری، به خصوص در زمستان است و این روزها که رونق به بازار خودروهای دوگانه‌سوز افتاده، بیم آن مي‌رود که خاطره تلخ و ناخوشایند زمستان 86 باز هم تکرار و تامین گاز با چالش و بحران روبه‌رو شود، زمستانی که طی آن نه تنها جایگاه‌های این سوخت به تعطیلی کشیده شد، بلکه گاز منازل و کارخانه‌ها نیز در مقطعی، قطع و بحران گازی به جدی‌ترین شکل ممکن طی سالیان گذشته خود را نشان داد.
آن روزها مردم پس آنکه بنزین در یکی از نیمه شب‌های تابستان 86 سهمیه بندی شد، گاز را به عنوان ناجی باک خودروهای خود پذیرفته و با افزایش تقاضا برای دوگانه‌سوزها، تولید این نوع خودروها نیز رشد کرد و در نتیجه، مصرف گاز نیز سر به صعود گذاشت، اما تجربه زمستان همان سال، بسیاری از دوگانه‌سوز سوارها را از کرده خود پشیمان و افت تقاضا دامان بازار این محصولات را گرفت.
این در شرایطی بود که کاظم وزیری‌‌هامانه، وزیر نفت برکنار شده دولت نهم، کمي ‌پیش‌تر از آغاز زمستان در نامه‌ای به وزیر وقت صنایع (علیرضا طهماسبی) هشدار داد که با توجه به افزایش پیک مصرف گاز، بحران گازی طی سال‌های آینده نصیب ایران خواهد شد. ‌هامانه هر چند اشاره مستقیمي‌ به موارد بحران‌زا در تامین سوخت گاز نکرده بود، اما از دید کارشناسان، اوج‌گیری تولید خودروهای دوگانه‌سوز در سال 86 یکی از همین موارد بحران‌زا به حساب مي‌آمد و به همین دلیل مي‌بایست نسبت به تولید خودروهای دوگانه‌سوز که آن روزها روندی غیرمنطقی به خود گرفته بود، تجدیدنظر مي‌شد.
البته از آن سو، مسوولان نیز با استناد به اینکه چون ایران پس از روسیه، بزرگترین کشور دارنده ذخایر گاز طبیعی دنیا به حساب مي‌آید، معتقد بودند باید به جای واردات بنزین که هزینه گزافی در پی دارد، از گاز به عنوان سوخت جایگزین استفاده شود.
این در حالی بود که زمستان 86 پیامي‌بسیار مهم و تامل‌برانگیز برای مسوولان امر داشت، پیامي‌ با این مضمون که «دومین کشور دارنده گاز بودن» الزاما بدان معنا نیست که تامین گاز، همواره بدون کم و کاست امکان پذیر بوده و این سوخت را مي‌توان ناجی مصرف سرسام‌آور بنزین نیز دانست.
حتی مرکز پژوهش‌های مجلس نیز چند سال پیش و قبل از آنکه تولید خودروهای دوگانه‌سوز روندی رو به رشد به خود بگیرد، اعلام کرد که «تامین گاز» اصلی‌ترین چالش پیش روی تولید این خودروها در آینده است. این مرکز معتبر، بعدها نیز در نتیجه تحقیقات خود، درباره تولید دوگانه‌سوزها، طرح دولت در این زمینه را بلندپروازانه قلمداد کرد.
با نگاهی به شرایط فعلی بازار خودرو و در نظر گرفتن هشدارهای مسوولان درباره آینده گاز، مي‌توان اینگونه استنباط کرد، که همان طور که سهمیه بندی بنزین، مشتریان را به خرید دوگانه‌سوزها ترغیب کرد، در حال حاضر نیز آینده بنزین که بر مبنای آزادسازی قیمت این سوخت طی پنج سال آینده، رقم خورده، باز هم ايراني‌ها را به سمت خودروهای دوگانه‌سوز سوق داده است.
حال آنکه بیم آن مي‌رود، تجربه زمستان 86، بار دیگر تکرار و نه تنها مشتریان را از کرده خود پشیمان کند، بلکه با رشد تقاضا و در نتیجه رشد تولید دوگانه‌سوزها، ایران یک قدم بیشتر به بحران گازی نزدیک شود.
گاز در مسیر بنزین
مخبر کمیسیون انرژی مجلس در زمینه اینکه چه سرنوشتی در انتظار گاز کشور است، مي‌گوید: متاسفانه روند مصرف این سوخت در شرایطی قرار گرفته که اگر کنترل نشود، چند سال دیگر بحرانی که هم‌اکنون بنزین را در بر گرفته، گریبان گاز را نیز خواهد گرفت.
سیدعماد حسینی با تاکید بر اینکه رشد تولید خودروهای دوگانه‌سوز، کشور را به سمت بحران گازی پیش مي‌برد، مي‌افزاید: ما در حال استفاده از سوختی در خودروهای تولید داخل هستیم که هیچ بعید نیست دو سال دیگر در اثر کنترل نشدن آن، به دردی که هم اکنون بنزین دچار آن شده، مبتلا شود.
به گفته مخبر کمیسیون انرژی مجلس، در حال حاضر تبدیل گاز طبیعی به CNG (سوخت مورد نیاز دوگانه‌سوزها) هزینه‌ای گزاف را روی دست دولت مي‌گذارد و چندی دیگر نیز با حذف یارانه‌های حامل انرژی، این هزینه را مشتریان باید بپردازند.
حسینی همچنین با تاکید بر اینکه، تولید خودروهای دوگانه‌سوز، تنها، مسکنی برای درد مصرف سرسام آور بنزین، به حساب مي‌آید، مي‌گوید: کمیسیون انرژی طرحی را مبنی بر متوازن‌سازی مصرف گاز در کشور، تهیه و این طرح که یک فوریت آن نیز به تصویب رسیده، قطعا روی کاهش تولید خودروهای دوگانه‌سوز تاثیر خواهد گذاشت.
این گفته مخبر کمیسیون انرژی را عضو دیگر کمیسیون مربوطه، نیز تایید و مي‌گوید: البته طرح متوازن سازی مصرف گاز، بسیار کلی و گسترده است، اما به هر حال کاهش مصرف این سوخت به واسطه تعدیل تولید دوگانه‌سوزها نیز جزو اهداف طرح مذکور است.
موید حسینی با اشاره به اینکه کشور با وجود دارا بودن 16‌درصد ذخایر گازی دنیا، در زمستان با مشکل تامین گاز و افت فشار این سوخت، روبه‌رو خواهد شد، مي‌گوید: در این شرایط نباید اقداماتی را انجام داد که کشور را به سمت رشد مصرف گاز سوق مي‌دهد.
وی از جمله این اقدامات را روند فعلی تولید دوگانه‌سوزها عنوان و تاکید مي‌کند: به اعتقاد من دوگانه‌سوز کردن خودروها، از ابتدا نیز طرحی اشتباه بود و دولت باید روش‌های دیگری نظیر خروج هر چه سریع‌تر خودروهای فرسوده و همچنین رفتن به سمت تولید دیزلی‌ها را برای کاهش مصرف بنزین در پیش مي‌گرفت.
اظهارات این عضو کمیسیون انرژی در شرایطی است که، احتمال تحریم بنزین از سوی غرب، یکی از دلایل اصلی عزم دولت مبنی بر استفاده هر چه بیشتر از گاز در خودروهای داخلی، به شمار مي‌رود و دولتی‌ها معتقدند وقتی ایران دومین غول ذخایر گازی دنیا محسوب مي‌شود، اصلا نباید رو به واردات بنزین آورد.
شخصی‌ها را گازسوز نکنیم
اما طرح دوگانه‌سوز کردن، در حالی تمام خودروهای داخلی را شامل مي‌شود که برخی کارشناسان و دست‌اندرکاران صنعت خودرو معتقدند، این طرح باید به خودروهای عمومي‌محدود و پای شخصی‌ها را از آن بیرون کشید.
به اعتقاد آنها، اگر تاکسی‌ها و اتوبوس‌های درون شهری را گازسوز کنیم نه تنها استفاده از این سوخت، شکلی منطقی و بهینه به خود خواهد گرفت، بلکه با توسعه ناوگان حمل‌و‌نقل عمومي‌، خود به خود در مصرف بنزین صرفه‌جویی مي‌شود.
دبیر انجمن خودروسازان در این زمینه مي‌گوید: من همان چند سال پیش نیز که مرکز پژوهش‌های مجلس از تامین گاز، به عنوان اصلی‌ترین چالش پیش روی خودروهای دوگانه‌سوز یاد کرد، موافق تولید خودروهای شخصی گازسوز نبوده و معتقد بودم باید فقط اتوبوس‌ها و تاکسی‌ها را گازسوز کنیم.
احمد نعمت بخش با بیان اینکه هم اکنون برخی مدافعان طرح دوگانه‌سوز کردن خودروها، از موضع خود عقب‌نشینی کرده‌اند، مي‌افزاید: هشدار مرکز پژوهش‌های مجلس، نه تنها در زمستان 86 خود را نشان داد، بلکه هم اکنون نیز از اظهارنظر مسوولان مي‌توان به نگرانی عمیق آنها در زمینه تامین گاز مورد نیازکشور پی برد.
مشکل تامین گاز نداریم؟
اما در حالی که دولتی‌ها و مجلسی‌ها از احتمال بروز بحران گازی در کشور ابراز نگرانی مي‌کنند، گویا ستاد مدیریت حمل‌و‌نقل و مصرف سوخت چندان در این زمینه نگران نیست و بیمي‌از تامین گاز مورد نیاز کشور ندارد.
امیررضا رجبی، دبیر کمیته انرژی ستاد مدیریت مصرف سوخت در این زمینه مي‌گوید: ایران تا سال 1404، حدود دو میلیارد متر مکعب گاز خواهد داشت و بنابراین نگرانی از بابت تامین گاز مورد نیازکشور وجود ندارد.
وی با بیان اینکه برای کاهش مصرف سوخت، باید طرح‌هایی را در زمینه گسترش حمل‌و‌نقل عمومي ‌و همچنین کاهش مسافرت با خودروهای شخصی، ارائه و اجرا کرد، تاکید مي‌کند:حتی اگر تمام خودروهای داخلی را نیز دوگانه‌سوز کنیم، باز هم مشکلی در تامین گاز نخواهیم داشت.

=======================================================

سبد سوخت خودروها تعیین شد

وی با بیان اینکه پیش از این وعده تحقق تعیین تکلیف سبد سوختی کشور در ابتدای آبان ماه امسال را داده بودیم، بیان کرد: این اقدام برای اولین بار است که در سطح کشور اجرایی شده است.

رئیس ستاد مدیریت حمل و نقل و سوخت کشور از تعیین سهم انواع سوختهای فسیلی در سبد سوخت خودروهای کشور خبر داد.
محمد رویانیان امروز ( دوشنبه ) در حاشیه بازدید از غرفه خبرگزاری مهر در شانزدهمین جشنواره و نمایشگاه بین المللی مطبوعات و خبرگزاریها در گفتگو با مهر با بیان اینکه سهم انواع سوختهای فسیلی در سبد سوخت خودروهای کشور تعیین شده است، اظهار کرد: جزئیات دقیق سهم هریک از سوختها تا هفته آینده اعلام می شود.
وی با بیان اینکه پیش از این وعده تحقق تعیین تکلیف سبد سوختی کشور در ابتدای آبان ماه امسال را داده بودیم، بیان کرد: این اقدام برای اولین بار است که در سطح کشور اجرایی شده است.
رویانیان پیش از این از اختلاف با وزارت نفت در تعیین سهم انواع سوختها به ویژه CNG درسبد سوختی کشور خبر داده و به خبرنگار مهر گفته بود: هم اکنون وزارت نفت قائل به توسعه CNG در کشور نیست، برهمین اساس با آنها اختلافاتی در تعیین سهم CNG در سبد سوختی خودروها داریم.
این مقام مسئول با اشاره به تکالیف قانونی وزارت نفت بر اساس ماده 22 برنامه چهارم توسعه کشور، بیان کرده بود: بر اساس این برنامه باید تا پایان سالجاری ظرفیت CNG در سبد سوختی خودروهای کشور به حدود 30 درصد افزایش یابد.
در همین حال، پیش از این عزیزالله رمضانی معاون وزیر نفت با اشاره به تعیین و تکلیف سبد سوخت خودوهای کشور تا پایان مهر ماه، گفته بود: هم اکنون میزان مصرف CNG به بیش از 10 میلیون متر مکعب در روز افزایش یافته و از این رو باید یک سهم مناسبی برای CNG در سبد سوختی خودروها مشخص کرد.
به گزارش مهر، بنزین، گازوئیل (دیزل)، CNG و گاز مایع (ال پی جی) چهار حامل انرژی سبد سوختی خودروهای کشور را تشکیل خواهند داد.
 

sina86

Registered User
تاریخ عضویت
27 آپریل 2008
نوشته‌ها
3,309
لایک‌ها
35
ثبت‌نام آرم طرح ترافيك از اول آذر


رئيس صدور آرم طرح ترافيك گفت: ثبت‌نام آرم‌هاي طرح ترافيك سال 89 اول آذرماه از طريق سايت شهرداري تهران آغاز خواهد شد و به مدت 20 روز ادامه مي‌يابد.
زمان‌آبادي در گفت‌وگو با ايسنا تاكيد كرد: اولويت طرح ترافيك را در 16 شاخص تعيين كرديم. به عنوان مثال بيماران حركتي، افرادي كه منزل آنها در طرح ترافيك قرار دارد، اشخاصي كه سال گذشته آرم گرفتند، كساني كه براي حضور در طرح ضرورت دارند مانند پزشكي كه بيمارستان محل خدمت او در طرح قرار دارد يا كساني كه بايد خدمات داخل شهري به مردم بدهند، در اولويت طرح ترافيك هستند.
وي درباره تعداد آرم‌هاي سال آينده تاكيد كرد: فكر نمي‌كنم اين ميزان نسبت به سال گذشته تغيير كند و احتمالا همان 90 هزار باقي‌ خواهد ماند يا اندكي كمتر مي‌شود. هزينه دريافت طرح با شوراي عالي ترافيك است. ما به اين شورا نامه داديم و منتظر دريافت نظر آنها هستيم؛ اما فكر نمي‌كنم ميزان تعرفه نسبت به سال گذشته تغيير كند.

===========================================

کاهش نرخ بیمه بدنه خودرو


با اجرای مرحله دوم آزاد سازی بیمه بدنه خودرو ، شرکت های بیمه گر برای رقابت با یکدیگر، نرخ ها را در بازار کاهش می دهند اما درصد این کاهش هم اکنون قابل برآوردکردن نیست.
واحد مرکزی خبر: رئیس کل بیمه مرکزی اعلام کرد نرخ بیمه بدنه خودرو کاهش می یابد .
فرشباف ماهریان گفت : هم اکنون 11 میلیون دستگاه خودرو و 7 میلیون موتور سیکلت در چرخه حمل و نقل کشور فعالند که فقط حدود یک و نیم میلیون بیمه نامه بدنه برای آنها صادر شده است .
رئیس کل بیمه مرکزی افزود : با آزاد شدن مرحله دوم بیمه بدنه خودرو ، از این پس شرکت های بیمه گر با پوشش صددرصد آزاد و در چارچوب استاندارد جدید بیمه مرکزی می توانند بیمه نامه های متنوعی برای جامعه بیمه گزار ارائه کنند تا بازار بیمه بدنه رونق یابد .
فرشباف ماهریان تصریح کرد: با اجرای مرحله دوم آزاد سازی بیمه بدنه خودرو ، شرکت های بیمه گر برای رقابت با یکدیگر، نرخ ها را در بازار کاهش می دهند اما درصد این کاهش هم اکنون قابل برآوردکردن نیست.
 

sina86

Registered User
تاریخ عضویت
27 آپریل 2008
نوشته‌ها
3,309
لایک‌ها
35
خودروهاي فاقد استاندارد اروپا سال آينده شماره‌گذاري نمي‌شوند


خبرگزاري فارس: رئيس سازمان محيط زيست گفت: اگر استاندارد‌ يورو 3 براي خودروهاي داخلي و يورو 4 براي خودروهاي وارداتي عملي نشود سال آينده اجازه شماره‌گذاري خودرو را به خودروسازان نمي‌دهيم. سازمان محيط زيست به اين موضوع پايبند است و به طور جدي آن را پيگيري مي‌كند.
A0738394.jpg


به گزارش خبرنگار اجتماعي فارس محمدجواد محمدي زاده در دوازدهمين همايش ملي بهداشت محيط در جمع خبرنگاران در خصوص خودروهاي كشور اظهار داشت: اعلام شده است كه صنعت خودروسازي بايد از سال آينده استاندارد يورو 3 را كسب كند و در حال حاضر امسال بايد يورو 2 را كسب كند كه اين تصميم به منظور كنترل آلايندگي محيط زيست گرفته شده است.
وي افزود: اگر اين استاندارد‌ يورو 3 براي خودروهاي وارداتي و يورو 4 براي خودروهاي داخلي تا تاريخ مقرر كسب نشود اجازه شماره‌گذاري خودرو را به خودروسازان نمي‌دهيم. سازمان محيط زيست به اين موضوع پايبند است و به طور جدي آن را پيگيري مي‌كند.
محمدي‌زاده تصريح كرد: در حال حاضر در كشور قوانين بسيار قوي براي حفظ محيط زيست داريم كه مهمترين آن اصل 50 قانون اساسي است كه در آن هر گونه فعاليت كه محيط زيست و سلامت را به خطر بيندازد ممنوع اعلام شده است. لذا در كنار قانون اساسي، چشم‌انداز و قانون برنامه خوب تدوين شده است اما متأسفانه خوب عمل نمي‌شود.
وي گفت: 100 بيمارستان دولتي پسماندهاي خود را به شكل علمي از بين مي‌برند و بقيه آنها نيز به اين سمت در حال حركند.
وي ادامه داد: كشورهايي مانند امريكا،‌ ژاپن و كانادا پيمان‌هاي زيست‌ محيطي جهاني از جمله پيمان كيوتو را برنمي‌تابند و به آن متعهد نيستند.
رئيس سازمان محيط زيست درباره آنفلوانزاي نوع A گفت: همه ما پذيرفته‌ايم كه اين بيماري ويروسي است و به راحتي منتقل مي‌شود. اگر روي دست باشد تا مدتي ماندگاري دارد و بر اثر عطسه تا شعاع 3 متري انتشار دارد. همچنين تا چند ساعت بر دستمال عطسه‌كرده مي‌ماند واكسن هم براي آن هنوز توليد نشده است .
وي افزود: با تمام اين دانسته‌ها باز هم با هم دست مي‌دهيم و روبوسي مي‌كنيم. دليل اين عادت غلط رفتاري اين است كه هنوز اطلاعات دروني نشده و به رفتار منجر نشده است.
محمدي‌زاده خاطرنشان كرد: جامعه بايد اطلاعات خود را در زمينه محيط زيست، ايمني و سلامت بالا ببرد و از طرف ديگر تصميم‌گيرندگان هم بايد بپذيرند كه همه فعاليت‌ها براي سلامت انسان‌هاست پس نبايد براي به دست‌آوردن محصول سلامت انسان‌ها را فدا كرد.
 

sina86

Registered User
تاریخ عضویت
27 آپریل 2008
نوشته‌ها
3,309
لایک‌ها
35
بازخوانی تاریخ
از این خودرو فقط یک نمونه وجود دارد

120942_690.jpg
این خودرو را فرانسه در سال 1939 به پهلوی دوم به مناسبت ازدواجش هدیه داد این خودرو یک مدل بوگاتی است که توسط طراحی به نام Vanvooren ، از روی مدل اصلی با تغییراتی بروی آن ساخته شده است.

این خودرو 20 سال در ایران بود و بعد از آن به قیمت 275 دلار فروخته شد و به آمریکا برده شد .

هم اینک این خودرو در مالکیت موزه پترسن ( Petersen museom ) است .

از این خودرو فقط همین یک نمونه موجود است .

پلاک ایرانیشو ببینین ... !!
 

sina86

Registered User
تاریخ عضویت
27 آپریل 2008
نوشته‌ها
3,309
لایک‌ها
35
رانا توليد مي شود اما نه با 10 ميليون تومان


خبرگزاري فارس: قائم مقام مديرعامل ايران خودرو با اشاره به اتمام بررسيهاي مربوط به توجيه‌پذيري توليد رانا به عنوان سومين خودروي ملي كشور گفت: توليد اين خودرو با هدف‌گذاري قيمتي انجام شده امكان‌پذير نيست و توجيه اقتصادي ندارد.

مير جواد سليماني در گفت‌وگو با فارس اظهار داشت: قيمت تمام شده قطعات و هزينه توليد رانا بيشتر از هدف ‌گذاري اوليه انجام شده در مورد قيمت اين خودرو است و نمي‌توان رانا را در محدوده قيمتي 10 تا ده و نيم ميليون تومان عرضه كرد.

وي با بيان اينكه نتيجه بررسيهاي مربوط به توجيه‌پذيري توليد رانا به هيات مديره ايران خودرو ارائه شده است، افزود: بايد ببينيم توليد رانا با قيمتي بالاتر از رقم اوليه امكان‌پذير است يا خير و آيا بازار اين خودرو رابا قيمتي بالاتر از هدف‌گذاري اوليه مي‌پذيرد يا خير؟

سليماني ادامه داد: اين مسئله با نظر نهايي اعضاي هيات مديره ايران خودرو مشخص خواهد شد و بايد مطمئن شويم كه رانا با محصولات ديگر ايران خودرو رقابت نداشته باشد.
وي در پاسخ به اين سوال كه ‌آيا توليد رانا با مطرح شدن بحث توليد خودروي چيني جايگزين پيكان، منتفي شده است يا خير؟ گفت: اينطور نيست و قيمت اين دو خودرو با يكديگر متفاوت است.

رانا به عنوان سومين برند ملي كشور پس از سمند و مينياتور مطرح شد، خودرويي مردمي با قيمت 10 تا 10.5 ميليون تومان كه در اواخر دوران مديريت منطقي در ايران خودرو رونمايي و قرار شد اواخر سال جاري يا اوايل سال آينده به توليد انبوه برسد.

اما در تير امسال قائم مقام محصول و كيفيت ايران خودرو با اشاره به بررسي دو ماهه توجيه اقتصادي و فني توليد رانا اعلام كرد: در صورتي كه توليد اين خودرو صرفه اقتصادي داشته باشد در برنامه توليد ايران خودرو قرار خواهد گرفت.

اين در حالي بود كه اواخر مردادماه مديركل صنايع ماشين‌سازي و نيرو محركه وزارت صنايع درباره توليد رانا به فارس گفت: رانا حتما توليد مي‌شود و توليد اين خودرو در برنامه ايران خودرو قرار گرفته است.
محسن صالحي نيا گفته بود: مقدمات خط توليد و مونتاژ رانا از اواخر امسال فراهم خواهد شد تا در سالهاي آينده شاهد توليد آن در كشور باشيم.

قرار بود رانا 22 بهمن سال گذشته رونمايي شود اما اين كار انجام نشد و به 17 اسفند ماه موكول شد، در نهايت نيز معرفي رانا در سال 87 اتفاق نيفتاد و بالاخره اين خودرو 29 فروردين امسال به عنوان يك خودروي مردمي با حضور محرابيان وزير صنايع، مصري وزير رفاه و مديران صنعت خودروسازي كشور رونمايي شد.

رانا اولين خودروي ايراني در تطابق با الزامات استاندارد محافظت از عابر پياده در هنگام تصادف است و همچنين اولين خودرويي است كه استاندارد هاي آلايندگي يورو 4 و 5 را اخذ مي كند.
اين خودرو دركلاس C به عنوان يك خودروي صندوقدار تعريف شده و بر اساس برنامه ريزي انجام شده، قرار بود تيراژ نهايي توليد آن سالانه 150 هزار دستگاه باشد و 25 درصد تيراژ توليد اين خودرو نيز روانه بازارهاي خارجي خواهد شود.

رانا با قيمت پايه 10 تا 10 و نيم ميليون تومان تعريف شده كه قيمت آن با برخورداري از تمام آپشن‌ها حدود 2 و نيم ميليون تومان بالاتر از قيمت پايه خواهد بود.
پيش بيني شده بود اين خودرو اواخر امسال يا اوايل سال آينده به توليد انبوه برسد و در سال آينده 20 تا 30 هزار دستگاه رانا در كشور توليد شود.

در حال حاضر مسئولان ايران خودرو موضوع توليد يك خودروي چيني به عنوان جايگزين پيكان را پيگيري مي‌كنند و قرار است اولين نمونه هاي اين خودرو طي ماه آينده براي بررسي بيشتر توسط مسئولان وزارت صنايع و اعضاي هيات مديره ايران خودرو به كشور وارد شود.
 

neda_zzz00

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
24 می 2009
نوشته‌ها
227
لایک‌ها
0
نمایشگاه خودروی فرانکفورت + عکس
نمایشگاه خودروی فرانکفورت یکی از معتبرترین نمایشگاه‌های جهان است که از 15 تا 27 سپتامبر برگزار می شود. به گزارش **** آباد بسیاری از خودروسازان جهان ترجیح می‌دهند آخرین ساخته های خود را در این نمایشگاه به نمایش بگذارند.
گزارش تصویری از شصت و سومین نمایشگاه بین المللی خودرو فرانکفورت را ببینید:​

1) آئودی ای- ترون (Audi E-Tron​

2) خودرو برقی هوشمند​


3) Saab 9-5​

4) کانسپت جدید رنو Zoe ZE​

5) فورد سی مکس Ford C.Max​

6) آستون مارتین – راپید Aston Martin Rapide ) )​





7) مرسدس بنز SLS AMG​

8) لویس کارل همیلتون راننده انگلیسی تيم مك لارن ، قهرمان فرمول یک، در حال امتحان مرسدس بنز SLS AMG​


9) جدید ترین مدل رولز رویس

10) لوکا دی مونتزیمولو ، رئیس شرکت فراری و معرفی جدیدترین دستاورد این شرکت، فراری 458 ایتالیا​

11) Melkus RS2000​
12) رودستر اسپرت ( Roadster Sport) تولید شرکت خودروسازی تسلا موتورزTesla Motors))



13) کانسپت لکسوس LF-Ch هیبریدی​

14) تویوتا پریوس​

15) بی. ام . و " ویژن"، مدل جدید مفهومی شرکت بی.ام .و که از فن‌آوری اکتیو هیبرید بهره می برد. دارای یک توربو دیزل سه سیلندر و دو موتور الکتریکی است.​

16) کانسپت "مینی"شرکت بی.ام .و​




17) فولکس واگن و خودروى L1 مفهومى و فوق كم مصرف



18) خودرو جدید بنتلی ( bentley-mulsanne )
 

sina86

Registered User
تاریخ عضویت
27 آپریل 2008
نوشته‌ها
3,309
لایک‌ها
35
ایران خودرو به فناوری طراحی و تولید قوای محرکه دیزل دست یافت

با تلاش مهندسان ایران خودرو و در سال اصلاح الگوی مصرف، ایران به فناوری طراحی و تولید قوای محرکه سواری دیزل دست یافت.

به گزارش خبرگزاری مهر، جواد نجم الدین مدیر عامل گروه صنعتی ایران خودرو با بیان این مطلب گفت : اولین نمونه آزمایشگاهی موتور ملی دیزل سواری با حضور مقامات دولتی و صنعتی کشور در26 آبان ماه سال جاری رونمایی می شود.

وی افزود: طراحی و تولید موتور ملی دیزل به منظور تنوع بخشیدن به سبد سوختی کشوردر بخش خودروهای سواری است .

نجم الدین با اشاره به رتبه این موتور درحد بالاترین استاندارد های جهانی از نظر آلایندگی ، مصرف سوخت و توان ، خاطر نشان ساخت: شروع تولید انبوه خودرو سواری با موتور دیزلی در ایران خودرو از سال 1391 خواهد بود.

وی افزود: استاندارد آلایندگی موتور دیزل برروی خودرو سمند یورو 5 و مصرف سوخت آن 5 لیتر در 100 کیلومتر در چرخه ترکیبی خواهد بود .

مدیر عامل گروه صنعتی ایران خودرو با اشاره به اینکه این موتور یکی از به روزترین موتور های موجود دیزل در دنیا است، اظهارداشت: با انجام طراحی و توسعه موتور دیزل ملی، ایران درکنار سایر کشور های صنعتی جهان که دارای دانش فنی طراحی و تولید موتور دیزلی هستند، قرار می گیرد.

نجم الدین تصریح کرد: به عبارت دیگر، ایران خودرو قابلیت تامین هرگونه نیاز طراحی و تولید موتور برپایه استفاده از سوخت های متنوع درسبد سوختی خودرو های سواری را دارد.

وی یاد آورشد: طراحی و توسعه موتور دیزل سواری بانام EFD از خانواده موتورملی درسال 1387 با مساعدت وزارت نفت در شرکت ایپکو آغاز شد.
 

sina86

Registered User
تاریخ عضویت
27 آپریل 2008
نوشته‌ها
3,309
لایک‌ها
35
حمايت مجلس از توليد خودروهاي سواري ديزلي


ايران خودرو در تلاش براي بهره گيري از فناوري هاي جديد در طراحي و توليد خودرو گام هاي هدفمندي را برداشته و اينك به مرحله اي از دانش رسيده است كه می تواند در خصوص توليد خودروهاي سواري هيبريدي و ديزلي توانمندي هاي خود را نشان دهد.

اين توانايي ها در واقع پاسخ روشن به نيازهاي صنعت حمل و نقل كشور است كه به سمت و سوي خودروهاي ديزلي و هيبريدي برنامه هاي خود را متمركز كرده است؛ این خلاقيت در طراحي و توليد خودرو براساس تنوع سبد سوختي براي تصميم گيران سازمان ها و نهادهاي مسوول از اهميت فراوانی برخوردار است. در اين راستا دیدگاه چند تن از نمايندگان مجلس شوراي اسلامي را جویا شده ایم كه در ادامه مي خوانيد:

تنوع سبد سوختي

رييس كميسيون صنايع و معادن مجلس شوراي اسلامي در اين خصوص مي گويد: تنوع سبد سوختي در كشور موجب بهبود مديريت سوخت مي شود و با استفاده از اين مكانيزم مي توان مشكلات احتمالي در سوخت خودروها را كاهش داد.

سيد حسين هاشمي، نماينده مردم ميانه خاطر نشان می سازد: در خصوص خودروهاي هيبريدي از خودروسازان خواستيم توليد اين خودروها به حدي باشد كه بتواند تقاضاي بازار را جبران كند.

وي با بيان اين كه واردات براي هيچ كشوري خوشايند نيست، اظهار می دارد: با در نظر گرفتن ميزان توليد داخل و نياز بازار تفاوت آن توسط وزارت بازرگاني و وزارت صنايع به شكلي تنظيم شود كه اجازه وارادات به همان ميزان داده شود.

رئيس كميسيون صنايع و معادن مجلس می گوید: طي مصوبه هیات دولت مقرر شده، به محصولاتي كه در داخل كشور توليد مي شود اجازه واردات داده نشود و دولت بايد اين مصوبه را جدي بگيرد.

وي در خصوص خودروهاي سواري ديزلي می افزاید: موتور اين خودروها مشكلي ندارد و در حال حاضر توسط ايران خودرو توليد مي شود ولي از آن جايي كه كيفيت گازوييل موجود در كشور مناسب نيست اين خودروها توليد انبوه نشده است.

هاشمي با بيان اين كه در تمام دنيا خودروهاي بنزيني و ديزلي به نسبت مساوي وجود دارد، اظهار می دارد: مشكلي براي توليد خودروهاي سواري ديزلي وجود ندارد به شرطي كه كيفيت گازوييل موجود در كشور ارتقا يابد و به حد استاندارد برسد.در صورتي كه توان توليد گازوييل با كيفيت وجود نداشته باشد مي توان آن را مانند بنزين از خارج وارد كنند تا اين نوع خودروها مشكلي نداشته باشند.

هاشمي با بيان اين كه مجلس سياست گذاري كلي را انجام مي دهد، می گوید: تنوع سبد سوختي در برنامه پنج ساله چهارم وجود دارد و كميسيون هاي زيربط مانند كميسيون انرژي به منظور نوع سوخت خودروها و كميسيون صنايع به لحاظ موتور و خودرو موظفند كه نظارت كنند.

مجلس پشتيبانی می کند

عضو كميسيون صنايع و معادن مجلس شوراي اسلامي نيز در اين خصوص مي گويد: ايران خودرو اقدام مثبتي در زمينه توليد خودروهاي سواري ديزلي انجام داده كه قطعا از آن حمايت خواهيم كرد و در كميسيون صنايع و مجلس پشتيبان آن هستيم.

عزيز اكبريان، نماينده مردم كرج، خارج شدن خودروهاي سواري ديزلي از چرخه توليد كشوررا در گذشته اشتباه دانسته و می افزاید: يكي از اشتباهاتي كه صورت گرفت خودروهاي سواري ديزلي از رده خارج و همه خودروها بنزيني شدند.

اكبريان با بيان اين كه در اروپا و امريكا نيز از خودروي سواري ديزلي استفاده مي شود، اظهار می دارد: آلايندگي اين خودروها از خودروهاي بنزيني به مراتب كمتر است و سربي كه از خودروهاي بنزين سوز در هوا پخش مي شود پر آسیب تر از دود و خودروهاي گازوييل سوز است كه آن نيز با فيلتر هاي لازم قابل كنترل است.

وی خاطر نشان می سازد: اقدام ايران خودرو در زمينه توليد خودروهاي سواري بسيار مناسب بوده و بايد اين موضوع را پي گيري كنند تا علاوه بر سوخت بنزين و گاز از سوخت گازوييل نيز در كشور استفاده شود. بايد به سمتي حركت كنيم كه در خودروهاي سواري حدود 30 درصد گازسوز و 30 درصد ديزلي باشند.

وي در خصوص توليد خودروهاي هيبريدي در كشور اظهار داشت: پايين بودن تعرفه هاي واردات خودرو قطعا به خودروسازان ما ضرر وارد مي كند البته خودروهاي هيبريدي هنوز در كشور ما در بازار نيامده و آزمايش نشده است.

وزارت نفت و تامین سوخت

عضو هيات رييسه كميسيون انرژي مجلس شوراي اسلامي نيز در خصوص سوخت خودروهاي سواري ديزلي مي گويد: در حال حاضر گازوييل ما از كيفيت پاييني برخوردار است و آن كيفيت نمي تواند نيازخودروهاي شخصي را كه موتور آن ها ظرافت خاصي دارد، تامين كند.

سيد عماد حسيني، نماينده مردم قروه در خانه ملت می گوید: وزارت نفت بايد سوخت قابل قبول را تامين كند و آن زمان خودروسازان ما مي توانند خودروهاي سواري ديزلي را به بازارعرضه كنند.

وي ادامه می دهد: طي بازديدي كه كميسيون انرژي مجلس از ايران خودرو داشت اين موضوعات مطرح شد و مجلس از همان زمان وارد عمل شد و تذكرات لازم را به وزارت نفت داده است.

وي در خصوص توليد خودروهاي سواري ديزلي اظهار می دارد: ايران خودرو موتور پايه ديزلي را طراحي كرده است. توليد اين خودروها باعث مي شود مانند كشورهاي اروپايي به حدي از كيفيت گازوييل برسيم كه در خودروهاي شخصي و خودروهاي مورد نظر استفاده شود.

عضو هيات رييسه كميسيون انرژي مجلس خاطر نشان می سازد: استانداردهاي سوخت خودروهاي ديزلي هنوز فراهم نشده و سنگيني گازوييل موجود براي خودروهاي سواري ديزلي مشكل ايجاد مي كند.

وي می افزاید: قيمت و كيفيت اين سوخت ها مي تواند در خودروهاي سواري و ناوگان حمل و نقل عمومي بسيار مورد استفاده قرار گيرد و در صورتي كه اين سوخت به كيفيت لازم برسد مجلس نيز از توسعه آن حمايت خواهد كرد.

عضو هيات رييسه كميسيون انرژي مجلس تصريح می کند: با توجه به وضعيت بنزين و گاز موجود، روي آوردن به توليد و واردات خودروهايي كه سوخت هاي غير بنزيني دارند به نفع كشور است. قطعا در دراز مدت سوخت هاي فسيلي كاهش خواهد يافت و روندي كه در كشور وجود دارد، ملزم مي كند كه به سمت خودروهايي با سوخت پاك حركت كنيم.

وي يكي از سوخت هاي پاك را سوخت هيبريدي دانسته و می گوید: پتانسيل توليد خودروهاي هيبريدي در داخل كشور وجود دارد و با توليد اين خودروها مشكلات پيش روي مصرف سوخت كمتر خواهد شد.

حسيني خاطر نشان می سازد: واردات خودروهاي هيبريدي در حدي نيست كه به خودروسازان كشور ضربه اي وارد كند ولي در صورتي كه واردات انبوه شود قطعا به توليدكنندگان داخلي ضربه وارد خواهد شد.

گازويیل موجود کیفیت ندارد

عضو كميسيون صنايع و معادن مجلس شوراي اسلامي نيز مي گويد: با توجه به مديريت مهندس نجم الدين و تخصص وي در خصوص موتور، مي تواند ديدگاه ها و ايده هاي خوبي را ارايه دهد.

حسين گروسي، نماينده مردم شهريار بر این باور است: ايران خودرو مي تواند در جايگزيني موتورها با سوخت هاي مختلف پيشتاز باشد و اميدواريم با رويكردي كه وجود دارد گزينه هاي مختلف سوخت مورد كارشناسي دقيق قرار گيرد.

عضو كميسيون صنايع و معادن مجلس تصريح می کند: در صورتي كه بتوانيم سوخت خوبي را جايگزين خودروهاي سواري كنيم، توليدات خودروسازان مورد استقبال داخل و خارج از كشور قرار خواهد گرفت. در گذشته به علت ارزان بودن سوخت توجهي نداشتيم كه خودروها چه ميزان و چه نوع سوختی مصرف مي كنند.

وي ادامه می دهد: بايد مصرف سوخت خودروها را كاهش دهيم و به سمت خودروهاي كم مصرف كه آلايندگي كم و همخواني با استاندارد جهاني دارند، حركت كنيم. شركت هاي معتبري مانند بنز از سوخت گازوييل براي خودرو هاي سواري استفاده مي كنند كه هم مصرف كمتر و هم آلايندگي كمتري دارد.

وي در خصوص واردات خودروهاي هيبريدي در كشور می گوید: هر نوع واردات به توليدكنندگان داخلي ضرر مي زند و وقتي در صنعت خودرو سازي و قطعه سازي كشور پتانسيل توليد وجود دارد بايد دقت لازم را در واردات داشته باشيم.

گروسي در خصوص كيفيت پايين گازوييل موجود در كشور برای استفاده خودروهاي سواري ديزلي می گوید: وزارت نفت بايد دقت كند كه سوخت با كيفيت توليد شود. با توجه به اين كه اين سوخت مورد توجه خودروسازان قرار دارد استاندارد هاي جهاني براي آن بايد رعايت شود.
گروسي خاطر نشان كرد: اگر سوخت گازوييل مناسب براي خودروهاي سواري را در اختيار مشتريان قرار دهيم و وزارت نفت بتواند كيفيت گازوييل را بالا ببرد، خودروهاي سواري ديزلي مورد استقبال مشتريان قرار خواهند گرفت. شركت نفت بايد هر چه سريع تر سوخت مورد نياز خودروهاي سواري ديزلي را در اختيار خودروسازان قرار دهد.

======================================================

فروش اینترنتی محصولات ایران خودرو

اینجا را کلیک کنید.
 

sina86

Registered User
تاریخ عضویت
27 آپریل 2008
نوشته‌ها
3,309
لایک‌ها
35
توليد ايران خودرو از مرز 386 هزار دستگاه گذشت

121564_268.jpg
ايران خودرو از ابتداي فروردين ماه سال جاري تا كنون (بيست و چهارم آبان ماه) بيش از 386 هزار دستگاه انواع خودرو سواري و وانت توليد كرد كه اين ميزان نسبت به مدت مشابه سال قبل بيش از 48 هزار دستگاه افزايش نشان مي دهد.

مهندس سيد جواد دهنادي قائم مقام مديرعامل ايران خودرو در توليد با بيان اين مطلب به ايكو پرس گفت: تا كنون تعداد 61 هزار و 850 دستگاه انواع سمند، 98 هزار و 887 دستگاه پژو 405، 60هزار و 502 دستگاه پژو پارس ،40 هزار و 705 دستگاه پژو 206 هاچ بك در ايران خودرو توليد شده است.

وي تصريح كرد : 23 هزار و 570 دستگاه پژو 206 اس دي ، 28 هزار و 649 دستگاه پژو روآ ، 66هزار و 642دستگاه وانت باردو ، سه هزار و 987 دستگاه تندر 90 و يك هزار و 938دستگاه گراند ويتارا نيز توليد شده است.

دهنادي خاطرنشان ساخت: ايران خودرو طي مدت مشابه سال گذشته حدود 338 هزاردستگاه انواع خودرو سواري و وانت توليد كرده بود.
 

sina86

Registered User
تاریخ عضویت
27 آپریل 2008
نوشته‌ها
3,309
لایک‌ها
35
فروش پرايد سفارشي آغاز شد

هنري خودروهاي صبا سفارشي در اين مرحله را انژکتوري با فرمان هيدروليک و ايموبلايزر اعلام كرد که در تيپ هاي گوناگون با پنج حلقه رينگ و لاستيك اسپرت، دزدگير استاندارد، سنسور پارك عقب و سيستم صوتي و تصويري به همراه باند مجهز و عرضه مي شود.


مدير روابط عمومي شركت مهندسي بازرگاني سايپا خودرو اعلام كرد: فروش و تحويل فوري خودرو سفارشي صبا (پرايد) آغاز شد.

به گزارش موج، مجتبي هنري ، مدير روابط عمومي شركت مهندسي بازرگاني خودرو سايپا، با اعلام اين خبر گفت: خودروهاي سفارشي صبا در سه تيپ مختلف عرضه خواهد شد و در صورت تقاضاي مشتريان، اين امكان را فراهم است تا براساس نظر مشتري ملزومات خودرو افزايش و يا كاهش يابد.

وي با بيان اينکه شرکت مهندسي بازرگاني سايپا خودرو در راستاي رسالت گروه خودروسازي سايپا براي تامين نظر و احترام به سلايق مشتريان خود اقدام به عرضه خودروهاي سفارشي کرده است، اظهار داشت: در اين مرحله فقط خودروي صبا بصورت سفارشي عرضه مي شود و در آينده نزديک با تمهيدات انديشيده شده و تقاضاي بازار شاهد گسترش اين طرح براي ديگر محصولات سايپا خواهيم بود.

هنري خودروهاي صبا سفارشي در اين مرحله را انژکتوري با فرمان هيدروليک و ايموبلايزر اعلام كرد که در تيپ هاي گوناگون با پنج حلقه رينگ و لاستيك اسپرت، دزدگير استاندارد، سنسور پارك عقب و سيستم صوتي و تصويري به همراه باند مجهز و عرضه مي شود.

براساس اين گزارش، حدود قيمتي خودروهاي سفارشي صبا (پرايد) 85 ميليون ريال اعلام شده است.
علاقمندان به منظور کسب اطلاعات بيشتر، ثبت نام و خريد خودرو سفارشي پرايد مي توانند به نشاني اينترنتي www.autosetco.com مراجعه کنند.
 
بالا