mercedes62
کاربر حرفه ای سیستم عامل
مالیت رنجروور در اختیار فورد نیست؟
فورد حدود 10 سال پیش یک کانسپشوال مدلی رو عرضه کرد که شبیه همین فلکس بود. این ایده ی فورد جدید نیست.
تا چند سال پيش مالكش فورد بود بعد كه سود دهي نداشت دوباره فورد فروختش
مالیت رنجروور در اختیار فورد نیست؟
فورد حدود 10 سال پیش یک کانسپشوال مدلی رو عرضه کرد که شبیه همین فلکس بود. این ایده ی فورد جدید نیست.
عزیزم خریدارم ..اینم فرزند منه
مدل 88 خیلی پرو و شکمووو ! صدی 15-16 حتی در حالت عصبی 17 هم نوش می کنه :blink:!!!
عزیزم میفروشی؟مشاهده پیوست 340225البته چیز قابل دار و با ارزشی نیست ولی من خیلی دوستش دارم
کلاْ باهاش عشق بازی میکنم جدیداْ یه چند میلیون هم روش سیستم صوتی نصب کردم که دیگه کلاْشده جیگر گوشم
شکل کمری تویوتاست. و کلا شکل ماشینای ژاپنی و کره ای
قبلا ژاپن از آمریکا کپی میزد حالا برعکس شده![]()
این مدل رنجرور فک کنم سال 2011 عرضه شده بود ولی فورد 2013از کجا معلوم اون از اون ایده نگرفنه؟
امکانات :
دارای 8 کیسه هوا
- تنظیم ارتفاع چراغ های جلو - چراغ مه شکن جلو - چراغ مه شکن عقب - دستگیره در با
تریم فلزی - رینگ آلومینیومی 16 اینچی - شیشه جلو با سیستم HSEA سبز رنگ - شیشه عقب
با سیستم HSEA سبز رنگ - آنتن درون شیشه و سیستم گرمکن شیشه - سانروف برقی دو حالته
- آینه های برقی با گرمکن و قابلیت جمع شوندگی - دستی کنسول جلو با تریم طوسی نقره
ای - تریم داشبورد چرم - تریم داخلی روشن - رودری ها با تریم چرم - فرمان چرم مجهز
به کلید های کنترلی - رکاب استیل - چراغ زیر درب راننده - چهار پنجره مجهز به سیستم
Power Windows شیشه ها با محافظ نویز - پرده شیشه عقب با قابلیت جمع شوندگی دستی-
ترمز ABS+EB -سنسور تشخیص کمک راننده - کمربند صندلی های جلو با قابلیت تنظیم شانه
ها و محدود کننده نیرو کمربند های سه نقطه ای باقابلیت پیش کشندگی اتوماتیک - قفل
کودک - آلارم باز بودن درب ها - آلارم روشن ماندن چراغ ها - چراغ های جلو با قابلیت
روشن شدن اتوماتیک - آیینه وسط با قابلیت مات شدن - ایربگ صندلی های جلو - ایربگ
جانبی - ایربگ پرده ای صندلی های جلو و عقب - نمایشگر ضربه از کنار درب ها -
تجهیزات هشدار دهنده ضد سرقت - هشدار سرعت بیش از حد مجاز - هشدار فراموش کردن کلید
در داخل خودرو - قفل فرمان - سیستم قفل اتوماتیک درب ها با سنسور سرعت - سنسور عقب
- باک بنزین ضد انفجار و ضد نشتی با 6 لایه مواد پلیمری مخصوص - سیستم برف پاکن
تناوبی. صندلی برقی راننده با قابلیت تنظیم 8 حالته - فرمان قابل تنظیم - فرمان با
سیستم هیدرولیک- سیستم تهویه مطبوع تمام اتوماتیک - فیلتر گرد و خاک - نمایشگر فشار
باد لاستیک ها- نمایشگر اطلاعات خودرو مجهز به نمایشگر دمای خارجی - سیستم پخش DVD
و GPS با صفحه نمایش 6.5 اینچی
امکانات :
دارای 8 کیسه هوا - تنظيم ارتفاع چراغ های جلو - چراغ مه شكن جلو - چراغ مه شكن عقب - دستگيره در با تريم فلزي - رينگ آلومينيومي 16 اينچي - شيشه جلو با سيستم HSEA سبز رنگ - شيشه عقب با سيستم HSEA سبز رنگ - آنتن درون شيشه و سيستم گرمكن شيشه - سانروف برقي دو حالته - آينه هاي برقي با گرمكن و قابليت جمع شوندگي - دستي كنسول جلو با تريم طوسي نقره اي - تريم داشبورد چرم - تريم داخلي روشن - رودري ها با تريم چرم - فرمان چرم مجهز به كليد هاي كنترلي - ركاب استيل - چراغ زير درب راننده - چهار پنجره مجهز به سيستم Power Windows شيشه ها با محافظ نويز - پرده شيشه عقب با قابليت جمع شوندگي دستي- ترمز ABS+EB -سنسور تشخيص كمك راننده - كمربند صندلي هاي جلو با قابليت تنظيم شانه ها و محدود كننده نيرو كمربند هاي سه نقطه اي باقابليت پيش كشندگي اتوماتيك - قفل كودك - آلارم باز بودن درب ها - آلارم روشن ماندن چراغ ها - چراغ هاي جلو با قابليت روشن شدن اتوماتيك - آيينه وسط با قابليت مات شدن - ايربگ صندلي هاي جلو - ايربگ جانبي - ايربگ پرده اي صندلي هاي جلو و عقب - نمايشگر ضربه از كنار درب ها- تجهيزات هشدار دهنده ضد سرقت - هشدار سرعت بيش از حد مجاز - هشدار فراموش كردن كليد در داخل خودرو - قفل فرمان - سيستم قفل اتوماتيك درب ها با سنسور سرعت - سنسور عقب - باك بنزين ضد انفجار و ضد نشتي با 6 لايه مواد پليمري مخصوص - سيستم برف پاكن تناوبي. صندلي برقي راننده با قابليت تنظيم 8 حالته - فرمان قابل تنظيم - فرمان با سيستم هيدروليك- سيستم تهويه مطبوع تمام اتوماتيك - فيلتر گرد و خاك - نمايشگر فشار باد لاستيک ها- نمايشگر اطلاعات خودرو مجهز به نمايشگر دماي خارجي - سيستم پخش DVD و GPS با صفحه نمايش
همانطور که در تصاویر مشاهده می شود، خودروی مذکور با سقوط از روی پل و گردش به روی سقف، صدمات شدیدی دیده است. نکته حائز اهمیت، عملکرد مطلوب سیستم ایمنی است به طوری که تمامی کیسه های هوای آن باز شده اند و راننده بدون هیچ گونه آسیب جدی از خودرو خارج شده است.
در این سانحه مطابق استاندارد، حجم فضای داخلی خودرو تغییر نکرده است.که این نشان از ساختار محکم و استاندارد EC7 دارد. سربلندی EC7 در این آزمون های واقعی، بیش از پیش اهمیت چهار ستاره Euro-Ncap را بر روی این خودرو نشان می دهد.
![]()
![]()
![]()
تا چند سال پيش مالكش فورد بود بعد كه سود دهي نداشت دوباره فورد فروختش
والا من که فک کنم زانتیا تو این رنج انتخاب بهتری از پرشیا جدیدا و... باشه
مَمَل جان فورد فلکس سال 2009 رونمایی شد و 2010 اوومد
و اون موقع امتیازش 9 از 10 شد
2010 Ford Flex Reviews and Ratings - The Car Connection
اینم نمونه 2014ش که ریتنیگ 9نیم از 10 گرفته
2014 Ford Flex Reviews and Ratings - The Car Connection
در ضمن رنجروور ازفورد و GM و JEEP(جیپ در مسائل مربوط به تعلیق) ایده میگیره نه اینا از اون! یعنی رنجررور زیر مجموع ایناست خوده بیریتانیی ها به رنجررو میگن فورد اروپایی البته جرمی کلارکسون میگه جیپ اروپایی
اون رنجرووری هم گه گذاشتی تیون استارتچ هست و نمونه اصلی ش هم هیچ ربطی به فلیکس نداره چه از لحاظ ظاهری(جز جلو پنجره) و چه فنی
در صمن فلکس 7ردیف صندلی داره و بسیاری از امکانات دیگر که جز یه کلاس خاص محصوب میشه خودش به تنهایی ...همچین چیزی رو تو کدوم رنجرور دیدی؟
رووور 2012
![]()
اگر بنا به شباهته حتی نمونه روور 2012 هم ربطی به فلکس نداره
Chips?!!
اطلاعاتت اشتباهه ، فورد لند رور رو فروخت
اینجا تاریخچه فورده History of Ford Motor Company - Wikipedia, the free encyclopedia
مالکیت رنجررو در حال حاظر دست هندی هاست یعنی فورد هندوستان ( که به اشتباه خیلی ها میگن تاتا موتورز هندوستان!) البته تاتا هم زیر مجموع GM هست