• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اخباردنیای خودرو ...

acostic

Registered User
تاریخ عضویت
11 نوامبر 2013
نوشته‌ها
1,140
لایک‌ها
756
خودروهای چینی کابوس صنعت ایران
http://www.asriran.com/fa/news/323784/خودروهای-چینی-کابوس-صنعت-ایران

جدیدترین خودروی سایپا یعنی S300 خودرویی چینی می باشد که مدتی است آزمایش های آن در ایران و بتازگی پیش فروش آن آغاز شده است. این خودروساز در حالی از این خودرو با نشان و برند سایپا نام می برد که اشاره ای به سازنده اصلی آن یعنی زوتای (zotye) نکرده است.
پس از توافقات ژنو و روند روبه بهبود فضای بین المللی، تصور همگان بر این بود که ماموریت خودروسازان چینی در ایران روبه پایان است و شاهد همکاری های مشترک خودروسازان داخلی با همتایان بنام خود خواهیم بود.

به گزارش ایرنا، اگرچه پس از گذشت چند ماه از توافقات ژنو، فرضیه بالا تحقق نیافت اما خودروسازان داخلی در عرضه محصولات چینی گوی سبقت را از یکدیگر ربودند و خودروهای چینی برغم نبود استقبال عمومی همچنان در بازار خودروی ایران حضوری پررنگ تر از گذشته کسب کرده اند.
با وجودی که چینی ها در سال های گذشته برای حضور در کارخانه های دولتی سازنده خودرو مجوز نداشتند اما به تازگی سر و کله چینی ها در این بخش نیز نمایان شده است.

گروه خودروسازی سایپا اعلام کرد که خودروی جدیدی به نام اس 300 را تا تیرماه به بازار عرضه می کند.

جدیدترین خودروی سایپا یعنی S300 خودرویی چینی می باشد که مدتی است آزمایش های آن در ایران و بتازگی پیش فروش آن آغاز شده است. این خودروساز در حالی از این خودرو با نشان و برند سایپا نام می برد که اشاره ای به سازنده اصلی آن یعنی زوتای (zotye) نکرده است.

زوتای شرکت تازه کاری است که در سال 2005 در شهر ژجیانگ چین تأسیس شده و خودروهای مختلف خود را براساس پلتفرم های قدیمی فیات و لانچیا و با طراحی کپی شده از سایر خودروها و موتورهای میتسوبیشی می سازد.

از سوی دیگر وانت پادرا خودروی جدید دیگری است که شرکت زامیاد اعلام کرده آن را از سال آینده وارد بازار خودروهای سبک تجاری خواهد کرد. با توجه به همکاری سابق زامیاد با شرکت فودی چین که بدنه شوکا را از آن خریداری کرده بودند، می توان گفت کابین و تغییرات ظاهری پادرا نیز متعلق مدل Lion این شرکت است.

ایران خودرو دیزل نیز از زیرمجموعه های گروه صنعتی ایران خودرو در سال جاری از سه محصول جدید خود رونمایی کرد. این سه محصول که همگی از نوآوری های کشور چین به شمار می آیند، شامل کشنده A7 ، پیکاپ فوتون و کامیون آریا است.

به گفته مدیرعامل ایران خودرو دیزل، دو محصول کشنده A7 و وانت پیکاپ که میزان ساخت داخل آنها 14 درصد است محصول کشور چین بوده و محصول کامیون آریا نیز میزان ساخت داخل آن بیش از 70 درصد است.

موارد یادشده نمونه ای از همکاری دو خودروساز مطرح کشور با چینی ها است اما خودروسازان بخش خصوصی از این فراتر رفته و هر روز خبر از ورود محصولی جدید از خودروهای چینی به بازار کشور می دهند.

چینی ها با استفاده از فرصت تحریم ایران، مدت هاست که بخش خصوصی صنعت خودرو ایران را در اختیار خود گرفته اند و به این واسطه، حضورشان در بازار خودرو داخل، مشهود و ملموس تر از گذشته شده است، البته در کنار بخش خصوصی، واردات نیز به چینی ها کمک کرده تا نقشی نسبتا پررنگ در بازار خودرو ایران داشته باشند و این روزها دیگر خیابان ها و جاده های کشور با خودروهای چینی غریبه نیست.

خودروهای چینی، کابوس بازار خودروی کشور

این در حالی است که ورود خودروهای سواری چینی همواره با مخالفت بسیار از سوی مسوولان و دست اندرکاران صنعت خودرو مواجه بوده است، به طوری که از نگاه کارشناسان این حوزه به ویژه حامیان همپا کردن صنعت خودروسازی ایران با دانش و کیفیت روز جهانی و نه کپی کاری دست چندم محصولات خارجی به عنوان ویژگی صنعت خودروسازی چین، خودروهای ساخت ایتن کشور به کابوسی در بازارایران تبدیل شده است که خواب را از تولیدکنندگان، قطعه سازان و مسوولان صنعتی کشور ربوده اند.

چینی ها طی یک دهه گذشته و با استفاده از فرصتی تاریخی که تحریم های بین المللی به آنها داد، تا حد امکان در بازار ایران نفوذ کردند و بازار خودرو نیز در امان نماند. آنها کار خود را با خودروهای کوچک و کم مصرف و ارزان آغاز کردند و از آنجا که مجوز ورود به حریم خودروسازان دولتی را نیافتند، به سراغ بخش خصوصی رفته و از همان جا استارت تجارت پرسود خود در بازار ایران را زدند.

اوایل تنها یک خودروساز چینی به نام چری در ایران حضور داشت، اما رفته رفته پای دیگر چشم بادامی های خودروساز نیز به کشور باز شد، تا جایی که هم اکنون هشت خودروساز چینی در ایران حضور دارند.

حاصل کار این هشت خودروساز، عرضه 27 مدل خودرو است که در مدل ها و محدوده های قیمتی مختلفی میهمان خیابان های کشور شده اند. چینی ها حالا دیگر مانند 10 سال پیش که تازه به ایران آمده بودند، ارزان فروشی نمی کنند و در بازار خودرو کشور می توان محصولاتی از آنها را یافت که بالای 60 میلیون تومان قیمت دارند.

حضور چینی ها در صنعت خودرو ایران به حدی پررنگ شده که بخش خصوصی این صنعت را عملا باید چینی دانست. تاریخ یک دهه اخیر خودروسازی بخش خصوصی نشان می دهد هر جا شرکت های معتبر پاپس کشیده اند، چینی ها به سرعت جایگاه آنها را فتح کرده و هم اکنون نیز جمع شان جمع است، آن هم در شرایطی که خود بازار چین به ماءمنی برای خودرو سازان بزرگ دنیا تبدیل شده و خیلی از آنها، بحران های فروش خود را به مدد بازار چین از سر رد کرده اند.

چری، هافی موتور، لیفان، گریت وال، جیلی، جک و ام جی از جمله خودروسازان چینی هستند که طی یک دهه گذشته روانه ایران شده و سهمی از بازار کشور را به خود اختصاص داده اند و در این بین چری توانسته بیش از سایر هموطنانش، از فرصت استفاده و ایرانی ها را مشتری خود کند.

کارشناسان در باب اینکه چرا بخش خصوصی از شراکت با امثال جنرال موتورز و فولکس واگن و پروتون و غیره به همکاری و تولید مشترک با خودروسازان چینی رضایت داده، معتقدند شرایط اقتصادی و سیاسی کشور، دلیل اصلی این ماجرا است.

نگاهی به تاریخچه خودروسازان خصوصی ایران نشان می دهد آنها زمانی با بزرگان همنشین بوده اند؛ اما تحریم ها در درجه اول و مشکلات مالی در درجه دوم، آنها را مجبور به همکاری با چینی ها کرده است.

به عنوان مثال، صنایع خودروسازی کرمان دارای سابقه ای طولانی است که روزگاری با دوو موتورز کره کار می کرد، اما پس از آنکه جنرال موتورز آمریکا این شرکت را خرید، همکاری با آن محدود شد و کرمان خودرو از تولید دوو سیلو به محصولات چینی روی آورد یا مثلا کرمان موتور نیز به عنوان یکی دیگر از خودروسازان بخش خصوصی، با محدودیت های بین المللی روبه رو شد و هم اکنون تولیدکننده لیفان و «JAC» است، حال آنکه زمانی هیوندایی ورنا و آوانته را تولید می کرد.

رشد بیش از 105 درصدی تولید و واردات خودروهای چینی

طبق آمار، تولید و واردات خودروهای چینی در بازار ایران طی سال 90، رشدی 140 درصدی در مقایسه با سال 89 داشته و این می تواند نشان از استقبال ایرانی ها از خودروهای چینی یا ضعف خودروسازان داخلی داشته باشد.

همچنین در سال 91 چینی ها توانسته اند تولید و واردات خودروهای خود را به ایران، 105 درصد رشد بدهند و حالا باید منتظر ماند و دید در سال 92 چه آماری از آنها به جا خواهد ماند.

چینی ها در سال 89 حدود 11 هزار و 100 دستگاه انواع خودرو را در ایران تولید یا وارد کرده اند، در حالی که در سال 91، این رقم به بالای 54 هزار دستگاه رسیده است. همچنین در چهار ماه ابتدایی امسال چینی ها توانسته اند بیش از هفت هزار خودرو را تولید یا به ایران وارد کنند.

بنابر آمار، خودروسازان چینی طی سال 89 کمتر از یک درصد سهم بازار خودرو ایران را در اختیار داشته اند و این رقم در سال 91 به بالای 5/6 درصد رسیده است. آمار می گوید، در چهار ماه ابتدایی امسال نیز چینی ها توانسته اند بیش از چهار درصد سهم بازار خودرو ایران را در اختیار بگیرند.

ایران، چهارمین مقصد صادرات خودروهای چینی

یک کارشناس صنعت خودرو گفت: سال گذشته میلادی (2012) پس از الجزایر، عراق و روسیه، ایران چهارمین مقصد صادراتی خودروهای تولید شده با برند چین بوده است.

مصطفی ممقانی اظهار داشت: براساس جدیدترین آمارهای منتشر شده، در سال 2012 میلادی الجزایر با 149 هزار و 800 دستگاه بیشترین خودروهای چینی را در جهان خریداری کرده است.

وی با بیان اینکه دو کشور عراق با خرید 90 هزار و 100 دستگاه خودرو و روسیه با خرید 89 هزار و 700 دستگاه در رتبه های دوم و سوم این رده بندی قرار دارند، خاطرنشان کرد: سال گذشته میلادی 77 هزار و 800 دستگاه از خودروهای چینی به ایران صادر شد که البته بیشتر آن شامل خودروهای مونتاژ شده با برند چین در کارخانه های داخل کشور است.

این کارشناس صنعت خودرو، ادامه داد: پس از ایران، شیلی پنجمین کشوری است که با 62 هزار و 700 دستگاه بیشترین خریدار خودروهای چینی در جهان و پرو نیز با 37 هزار و 200 دستگاه ششمین خریدار عمده خودروهای چینی بوده است.

وی افزود: پس از این کشورها مصر با 34 هزار و 600 دستگاه، ونزوئلا با 32 هزار و 800 دستگاه، کلمبیا با 31 هزار و 300 دستگاه و اوکراین با 30 هزار و 600 دستگاه از عمده خریداران خودروهای چینی در سال 2012 میلادی بوده اند.

ممقانی بیان اینکه کل صادرات خودروهای چینی در سال گذشته میلادی معادل یک میلیون و 56 هزار دستگاه بوده است، خاطرنشان کرد: 62.7 درصد کل صادرات خودرویی چین در سال گذشته میلادی مربوط به 10 کشور یادشده است.

واردات خودروهای چینی، رونق اشتغال کارگران چینی

خودروهای تولید چین که هم اکنون در بازار وجود دارند، به دلیل کیفیت بسیار نازل در برابر قیمت بالای خود و نبود شبکه خدمات پس از فروش مشکلات بسیار زیادی را برای مالکان پدید آورده اند.

یکی از اعضای کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی در این خصوص می گوید: در شرایطی که کشور ما با مشکلات زیادی نظیر تورم، تحریم و بیکاری درگیر است و اشتغال کارکنان صنایع کشور در معرض خطر افتاده، وارد کردن خودروهای چینی تنها کمک به رونق اشتغال کارگران چینی بوده و موجب آسیب جدی به صنعت خودروسازی کشور خواهد شد.

سیدهادی حسینی نماینده قائمشهر به این موضوع اشاره می کند که خودروهای چینی به دلیل نداشتن شبکه خدمات پس از فروش در ایران، هم اکنون بسیاری از مالکین خود را به دردسر انداخته اند زیرا این محصولات نه تنها فاقد خدمات پس از فروش هستند بلکه هزینه نگهداری از آن ها برای دارندگان بسیار بالاست.

به گفته وی، تلاش جهت وارد کردن خودرو از چین با توجه به تولید خودرو در کشور و وجود شبکه خدمات پس از فروش در سراسر کشور اقدامی غیرقابل توجیه است.

سوءاستفاده چینی ها از شرایط صنعت خودروی کشور

اما عمده مشکلات خودروهای چینی را می توان به استاندارد نبودن این خودروها نسبت داد، به طوری که خودروهای تجاری چینی (هوو و دانگ فنگ) وارد شده به کشور به لحاظ ایمنی نتوانستند نظر مسوولان و مردم را به خود جلب کنند که این امر مشکلات بسیاری را در تردد و شماره گذاری این خودروها به وجود آورد.

عضو هیئت رئیسه کمیسیون صنایع و معادن مجلس با انتقاد از مذاکره خودروسازان ایرانی با خودروسازان چینی، گفت: شرکت های چینی ها از شرایط صنعت خودرو کشور سوء استفاده می کنند و می دانند که چرا به سراغ آن ها می رویم و متاسفانه بعد از سالها مجدد می خواهیم در صنعت خودرو دست به دامن شرقی ها شویم.

الله وردی دهقانی با بیان اینکه چینی ها از شرایط داخلی کشور سوء استفاده می کنند و می دانند که چرا به سراغ آن ها می رویم، گفت: سیاست واردات خودرو از چین سیاست درستی نیست و خودروسازان کشور باید به سراغ بومی سازی بروند.

این نماینده مردم در مجلس نهم، تاکید کرد: تحریم ها موضوعی نیست که امروز حاصل شود بلکه ده ها سال با تحریم ها مواجه هستیم و سوال اینجا است که چرا خودروسازان در این مدت به فکر بومی سازی نبودند.

وی با اشاره به اینکه چندین سال این فرصت مناسب در اختیار خودروسازان بود تا بتوانند در جهت بومی سازی اقدام کنند، کمااینکه تا حدی در این راستا اقداماتی شده است، گفت: سیاست گذاری خودروسازان کشور در سال های گذشته غلط بوده و باید چنین روزی را پیش بینی می کردند.

چینی سواران: نخرید، نخرید

سید هاشم حسینی مالک یک خودروی ام.وی.ام 110 می گوید: قیمت این خودرو به نسبت خدمات پس از فروش و عملکرد آن بسیار گران است اگر قرار است 19 میلیون تومان برای خرید این خودرو هزینه کنیم بهتر است به جای آن پراید خریداری کرد، چرا که خدمات پس از فروش پراید درشرایط بهتری قرار دارد، ضمن آنکه تهیه قطعات یدکی آن به راحتی صورت می گیرد.

وی اضافه می کند: قطعات یدکی خودروی ام.وی.ام بسیار کمیاب و گران است ضمن آنکه جنس اکثر قطعات آنها پلاستیکی و بدون کیفیت هستند.

این مالک خودروی ام.وی.ام 110 در خصوص خدمات پس از فروش این خودروی چینی، می گوید: این خودرو را نمی توان هر جا تعمیر کرد و باید به نمایندگی های مربوطه که تعدادشان نیز بسیار اندک هستند، مراجعه کرد.

حسینی اضافه می کند: در فروردین ماه سال جاری برای رفع ایراد خودرو با نمایندگی اصلی مدیران خودرو تماس گرفتم و آنها برایم در تیرماه وقت تعیین کردند. آیا تعیین مهلت سه ماهه برای رفع یک ایراد جزیی صحیح است و آیا می توان در این مدت خودرو را خواباند تا زمان مهلت تعمیر فرابرسد؟

وی می افزاید: اگرچه چند نفر از سازمان فنی و حرفه ای مجوز تعمیر این گونه خودروها را دریافت کردند اما اینها هم بیشتر به سرکیسه کردن مردم فکر می کنند و برای برطرف کردن یک ایراد کوچک هزینه های هنگفتی را بابت تعویض و خرید قطعه از مردم طلب می کنند.

وی متذکر شد: این افراد به طور عمده تعویض کار هستند تا تعمیرکار که این کار نیز هزینه بالایی را برای صاحبان این گونه خودروها بدنبال دارد.

خانم اکرم رفعتی نیز یکی دیگر از مالکان خودروهای چینی در ایران که حدود چهار سال است یک خودروی ام.وی.ام 110 را خریداری کرده است، می گوید: تصور داشتم این خودرو به لحاظ حجم آن و خارجی بودن نسبت به تولیدات داخلی به مراتب بهتر است و حتی در صورت نیاز به خدمات پس از فروش به سهولت می توانم به این خدمات دسترسی پیدا کنم.

وی اضافه می کند: چندی پیش که با این خودرو تصادف کردم، مجبور شدم آن را به تعمیرگاه مرکزی ببرم اما پس از کلی تلاش توانستم یک نوبت حداقل یک ماهه از تعمیرگاه دریافت کنم.

این مالک خودروی چینی می افزاید: تصور کنید کسانی که در شهرستان ها ساکن هستند اگر نیاز به تعمیر این خودروها داشته باشند حتما باید به تهران مراجعه کنند آن هم اگر موفق به دریافت نوبت از تعمیرگاه مرکزی شوند.

رضا نادری یکی دیگر از مالکان خودرو لیفان ایکس 60 نیز وقتی نظرش را در خصوص خودروی چینی اش پرسیدم، با تعجب پاسخ داد: بنده دو سال پیش از خودروی ایرانی خسته شدم و یک دستگاه لیفان خریدم و تا حال 47 هزار کیلومتر از آن استفاده کرده ام که این امر سبب افزایش ایرادات فنی به آن شده است.

وی با بیان اینکه این ماشین در حال حاضر ایرادات فنی اساسی زیادی دارد، خطاب به هموطنان توصیه می کند: این پند حقیر را قبول کنید و این خودرو را نخرید و نخرید.

وی در خصوص مهمترین ایرادات این خودرو، می گوید: دیسک صفحه در تمام مدل ها بیشتر از 10 هزار تا کار نمی کند و تاکنون سه بار این قطعه را عوض کرده ام و مستنداتش رو هم دارم. همچنین این خودرو در تمام مدل ها بخصوص لیفان 620 پولوس ندارد و تند تند بیرون زده یا ساییدگی پیدا کرده و شما را به خصوص در مسافرت های شب در راه می گذارد، هزینه حمل و نبود تعمیرکار آشنا به این خودرو و غیره نیز بماند، من دو بار در قزوین و رشت به همین علت ماندم.

نادری می افزاید: فرمان هیدرولیک این خودروها بعد از مدتی یا سفت می شود یا اینکه از کار می افتد ضمن آنکه تنها هزینه مربوط به تعمیر پمپش افزون بر دو میلیون تومان می شود.

علی محمدی دارنده دیگر خودروی لیفان در این خصوص به خبرنگار ما می گوید: مهمترین مسئله که شما رو آزار خواهد داد بی مسئولیتی و بی ادبی و ضایع کردن علنی حقوق مشتری از سوی مدیرعامل و کارکنان شرکت و نمایندگی ها به خصوص در تامین قطعات و تعمیر است.

وی اضافه می کند: اگر خودروی شما با مبلغی که دادی 100 روز هم کار نکنه نمایندگی و کارکنان شرکت هیچ ابایی ندارند و خیالشون هم نیست و نمی فهمند که حقوقی که می گیرند از قبل پولی بوده که شما دادی و این خودرو را خریداری کردید.

محمدی سپس هموطنان را از خرید خودروهای چینی برحذر می کند و می افزاید: اگر هم قبول ندارید و خواستید بخرید و شیطان چشم گوشتان را پر کرد حتما سری به تعمیرگاه مرکزی در کیلومتر 18 بزنید و به درد دل لیفان سواران گوش دهید.

ادامه همکاری با چینی ها باید با فکر و تدبیر دوباره همراه باشد

اینکه برخی از خودروسازان ما، به سراغ خودروسازان چینی رفته اند تا مانع از توقف تولید در این شرکت ها شوند، انتقادی متوجه آنها نیست اما در شرایطی که گشایشی در حضور خودروسازان معتبر در کشور بوجود آمده، ادامه همکاری با چینی ها باید با فکر و تدبیر دوباره همراه باشد.

در این زمینه یک کارشناس خودرو با اشاره به اینکه همکاری با شرکت هایی که از اعتبار لازم برخوردار نیستند، شاید خیلی به نفع صنعت خودرو کشور نباشد به خبرنگار ما یادآوری می کند که بازار ایران نباید محل آزمون و خطای محصولات خودروسازان چینی قرار گیرد؛ چرا که چینی ها هم اکنون در بازارهای اروپا و آمریکا نیز جایگاه خود را از دست داده اند.

از سوی دیگر حتی در حوزه خودروهای چینی، بیشتر یا حتی تمام آن به واردات خودرو و در موارد گسترده تر به سرهم بندی بسنده شد و گامی برای انتقال ساختارهای تولید برداشته نشد.

این نکته نباید مورد غفلت قرار بگیرد که اخبار این روزهای کشور منجربه آن شده که ایرانی ها دیگر حتی به امثال پژو و رنو نیز قانع نباشند و رویای جنرال موتورز و تویوتا و فولکس واگن را در سر بپرورانند حال آنکه خودروسازان باید در ادامه فعالیت هایشان به این خواسته عمومی پاسخ قانع کننده ای بدهند.
 

koonkooa

Registered User
تاریخ عضویت
14 ژوئن 2012
نوشته‌ها
1,274
لایک‌ها
2,542
»» شاسی بلند آستون مارتین روی شاسی بنز
احتمال استفاده‌ خودروی SUV آستون مارتین از پلتفرم GL مرسدس بنز قوت گرفته است. طبق اعلام شرکت خودرو سازی آستون مارتین، اگر آن‌ها قصد تولید یک SUV را داشته باشند، قطعاً آن را با برند خود و نه با برند تازه احیا شده‌ی لاگوندا وارد بازار خواهند کرد.




آستون مارتین لاگوندای کانسپت


هرچند، این موضوع هیچ ابهامی را برطرف نمی‌کند، ولی چیزی که می‌تواند پاسخ گوی سؤالات بسیاری از علاقه مندان این برند باشد این شایعه است که ممکن است مدل SUV آینده‌ی آستون مارتین از پلتفرم مرسدس بنز جی ال استفاده نماید.
همچنین گفته می‌شود در این مدل از موتورهای AMG نیز استفاده خواهد شد، این بدین معنی می‌باشد که تنها وظیفه‌ی بریتانیایی‌ها طراحی یک بدنه‌ی زیباتر در مقایسه با اولین تلاش آن‌ها می‌باشد که در این مورد می‌توانند از اشتباهات سایر خودرو سازها نیز درس بگیرند.





Mercedes-Benz GL


علاوه بر آن، از آن جایی که آلمانی‌ها رابطه‌ای نسبتاً قوی با تِسلا دارند، ما حتی انتظار داریم در این خودرو از یک موتور الکتریکی نیز استفاده شود.
ظاهراً، پروژه‌ی SUV آستون مارتین مدت زیادی است که مورد بررسی مسئولان این شرکت خودروسازی قرار گرفته است، به گونه‌ای که طبق گزارش Autocar این پروژه تاکنون چندین بار به دلیل عدم وجود یک پلتفرم مناسب به عقب افتاده است.
اگر تصمیم‌گیری مسئولان آستون مارتین در مورد کارهای فنی خودرو و انتخاب پلتفرم آن به اتمام برسد، احتمال می‌رود که این خودرو در سال 2017 وارد بازار شود.
u8ydune7.jpg

فكر نكنم نه glk و نه شاسي بلند استون مارتين به اين لندرور زيبا برسند
فوقالعاده هست
 

behnam 1375

Registered User
تاریخ عضویت
6 آگوست 2013
نوشته‌ها
2,733
لایک‌ها
1,298
محل سکونت
Sky God
»» 6 چرخ AMG در صحرای شنی
بعد از آنکه ریچارد هموند در قسمت چهارم فصل بیست و یکم تاپ گیر به سراغ AMG 6×6 رفت، حالا زیرمجموعه انگلیسی مرسدس بنز نیز تیزر تبلیغی جدیدی برای این هیولای شش پا منتشر کرده است. اما کجا می توان قابلیت های آفرود خودرویی که رینگ های 37 اینچی دارد را به چالش کشید؟ در کجا می توان قدرت 536 اسبی یا شتاب 6 ثانیه ای خودرویی که سه برابر گلف های فولکس (یعنی حدود 3.3 تن) وزن دارد را امتحان کرد؟ به نظر می رسد که ربع الخالی، بزرگترین صحرای شنی دنیا جای مناسبی برای محک زدن این خودروی 620 هزار دلاری باشد . . .
35774325018302760042-200x150.jpg
 

behnam 1375

Registered User
تاریخ عضویت
6 آگوست 2013
نوشته‌ها
2,733
لایک‌ها
1,298
محل سکونت
Sky God
»» آینه عقب تمام دیجیتالی نیسان [ویدئو]
زمان نسبتا زیادی است که استفاده از دوربین بجای آینه های جانبی یا حتی آینه عقب در خودروهای مفهومی مرسوم شده اما نیسان معتقدست که این طرح مفهومی پتانسیل خوبی برای تولید انبوه دارد.به همین دلیل مهندسان ژاپنی به تازگی دست به معرفی تکنولوژی جدیدی به نام Smart Rearview Mirror زده اند که امتحانش را بر روی پروتوتایپ ZEOD RC در 24 ساعته لمانز پس داده . . .

با اینکه امروزه نیز نمایشگر دوربین عقب در برخی خودروها در سمت راست یا چپ آینه عقب جاسازی می شود ولی نیسان معتقدست که با این تکنولوژی، اولین آینه تمام LCD جهان را ساخته است. این آینه ها که بعنوان آپشن تا انتهای بهار 2014 اختصاصا برای مشتریان ژاپنی قابل سفارش بوده و عرضه جهانی آن نیز از سال 2015 آغاز می شود، ویژگی های زیر را دارد:

  • قابلیت سوئیچ کردن بین مانیتور یا آینه معمولی.
  • مناسب برای زمان هایی که سرنشینان بلند قد در ردیف عقب خودروها نشسته باشند.
  • مناسب برای خودروهای شاسی بلند در زمان هایی که از تمام گنجایش محفظه بار استفاده شود.
  • قابلیت دید عریض تر عقب.



 

behnam 1375

Registered User
تاریخ عضویت
6 آگوست 2013
نوشته‌ها
2,733
لایک‌ها
1,298
محل سکونت
Sky God
مدل قیمت بازار
ولوو C70 245
ولوو C3220
ولوو V40220-215
ولوو XC60225
هوندا سیویک LX105
هوندا سیویک EX115
هوندا سیویک EXI120
هوندا سیویک VTI125
هوندا آکورد DX130
هوندا آکورد LXB135
هوندا آکورد EXA150
هوندا آکورد EXB165
میتسوبیشی ASX جدید140
میتسوبیشی لنسر دنده ای90
میتسوبیشی لنسر اتومات100
پیش فروش سوبارو لگاسی140-145
پیش فروش سوبارو ایمپرزا115-120
پیش فروش سوبارو فورستر140-145
پیش فروش سوبارو XV125-130


 

behnam 1375

Registered User
تاریخ عضویت
6 آگوست 2013
نوشته‌ها
2,733
لایک‌ها
1,298
محل سکونت
Sky God
»» هدیه ویژه روس ها به مدال آوران المپیکی
روس ها برای قدردانی از مدال آوران شان در المپیک زمستانی سوشی، جایزه های فوق العاده جالبی را تدارک دیده اند. به نظر شما حدود 145 هزار دلاری برای آنهایی که مدال طلا گرفته اند یا حدود 100 هزار دلاری برای مدال نقره ای ها و همچنین 60 هزار دلار برای مدال برنزی ها کافی است؟ بله! حالا تمام مدال آوران روسی حاضر در مسابقات المپیک زمستانی 2014 صاحب یک دستگاه مرسدس بنز شده اند. جالب آنکه خودروهای اهدایی همگی شاسی بلند هستند:

  1. برای مدال طلا : یک دستگاه GL-class .
  2. برای مدال نقره : یک دستگاه ML-class .
  3. برای مدال برنز : یک دستگاه GLK .
پس با این احتساب روس ها هزینه سنگینی را برای قهرمانان المپیکی شان پرداخته اند چرا که 45 دستگاه مرسدس بنز را به 13 مدال طلا ، 11 مدال نقره و نهایتا 9 مدال برنزی داده اند.


دیمیتری مدودف نخست وزیر روسیه در کنار Julia Lipnitskaia قهرمان 15 ساله روسی.
 

behnam 1375

Registered User
تاریخ عضویت
6 آگوست 2013
نوشته‌ها
2,733
لایک‌ها
1,298
محل سکونت
Sky God
»» نگاهی به مرسدس GLK 350 فورماتیک
سال 2013 مرسدس بنز GLK دستخوش تغییرات بسیار زیادی چه در ظاهر و چه در باطن خود خواهد شد. بطوریکه حداقل 1000 قطعه از این خودرو مجددا طراحی شده اند. طراحی بهبود یافته، موتور و سیستم انتقال قدرت جدید و فرمان الکترومکانیکی از جمله این تغییرات می باشند.


مرسدس بنز GLK350 فورماتیک 2013



مرسدس بنز GLK350 4Matic مدل 2013 با یک موتور V6 با حجم 3.5 لیتر و توان 302 اسب بخار و گشتاور 273 پوند فوت که به یک گیربکس مدرن هفت سرعته خودکار جفت شده، تولید می شود. با وجود بهبود در راندمان و مصرف سوخت، اگر مایل به خریداری مدلی مقرون بصرفه تر باشید، می توانید GLK250 BlueTEC را انتخاب کنید که با موتور دیزل چهار سیلندر تولید خواهد شد.





بنز GLK بعنوان یک خودروی شاسی بلند که ترکیبی از چابکی و کارایی یک SUV را با راحتی و خصوصیات اسپرتی تلفیق کرده شناخته می شود. ایمنی یکی دیگر از ویژگیهای مرسدس کلاس GLK است. نکته مهمی که هیچ گاه بنز آن را دست کم نگرفته است. در این مدل می توانید علاوه بر انبوهی از سیستم های ایمنی استاندارد، مواردی مثل سیستم ترمز خودکار، سیستم دستیار پارک و هشدار دهنده نقاط کور را نیز بکار گیرید.




Mercedes GLK350


Mercedes GLK350


Mercedes GLK350



تغییرات قابل ذکر در بدنه شامل ضربه گیر عقب، چراغهای روزتاب، اصلاح فرم هواکش سپر به همراه گارد با روکش کرومی، اگزوز کروم، چراغهای جلو و عقب جدید، ریل های سقفی جدید و همچنین یک پکیج اسپرت AMG شامل چرخهای آلیاژی 20 اینچی و اسپویلرهای جدید می شوند.




GLK350 Engine


GLK350 Mirror


GLK350 Headlight


Benz GLK Interior


Benz GLK Seat


Benz GLK Dashboard



وقتی وارد کابین GLK می شوید، داشبورد با دریچه های گرد و صفحه نمایش رنگی بزرگ داشبورد و کنترل های صندلی جدید و چراغهای LED نظرتان را جلب خواهد کرد. هرچند بنز GLK یک SUV کوچک لوکس بر مبنا و پلتفرم کلاس C است و شاید برای مسافرت دور دنیا، فضای کافی نداشته باشد، اما می توانید برای یک ایرانگردی مفرح روی آن حساب کنید.




Benz GLK Display


Benz GLK Rear


Benz GLK 4MATIC



قیمت مدل 2013 GLK در اروپا برای مدل 350 حدود 50 هزار یورو (فروش از مرداد ماه) و برای مدل 250 که چند ماه بعد وارد بازار می شود، 46 هزار یورو خواهد بود. خودروهایی مثل BMW X3 و آئودی Q5 و اینفینیتی EX35 و در آینده ای نزدیک پورشه ماکان هم از جمله رقبای مطرح GLK در بازار می باشند.
 

behnam 1375

Registered User
تاریخ عضویت
6 آگوست 2013
نوشته‌ها
2,733
لایک‌ها
1,298
محل سکونت
Sky God
»» مرسدس‌بنز ML63 مدل 2012
ﭘـﺲ ﺍﺯ ﺩﻭ ﺭﻭﺯ ﺳـﻮﺍﺭﻯ ﺑـﺎ ﻧﺴـﻞ ﺟﺪﻳﺪ ﻣﺮﺳـﺪﺱ ﺑﻨﺰ AMG ML63 ﺍﻳﻦ شاسی‌بلند 518 ﺍﺳـﺐ ﺑﺨﺎﺭﻯ ﺗﻮﺍﻧﺴﺖ ﺑﻪ ﺳﺮﻋﺖ ﻧﮕﺮﺍﻧﻰﻫﺎﻯ ﺗﻴﻢ ﺗﺴﺖ ﺭﺍ ﺩﺭ ﻣﻮﺭﺩ ﺟﺜﻪ 2,3 ﺗﻨﻰﺍﺵ ﺑﺮﻃﺮﻑ ﻛﻨﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻋﻤﻠﻜﺮﺩﻯ ﺳـﺮﻳﻊ ﻭ ﭘﺮ ﻗﺪﺭﺕ، ترس از ﻫﻴﺒﺖ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﺑﺮ ﭼﻬﺮﻩ ﺁﻥﻫﺎ ﺳﺎﻳﻪ ﺍﻓﻜﻨﺪ! ﺩﺭ ﻭﺍﻗﻊ ﺍﻳﻦ SUV ﻛﻠﻮپ 500 ﺍﺳـﺐ ﺑﺨﺎﺭﻯﻫﺎ ﺑﻪ ﺭﺍﺣﺘﻰ ﻣﻰﺗﻮﺍﻧﺪ ﻧﮕﺮﺍﻧﻰﻫﺎﻯ ﺷﻤﺎ ﺭﺍ ﺩﺭ ﻣﻮﺭﺩ ﺳﻨﮕﻴﻨﻰ ﺟﺜﻪﺍﺵ ﺍﺯ ﺑﻴﻦ ﺑﺒﺮﺩ ﻭ ﺑﺮ ﻋﻜﺲ ﺷﻤﺎ ﺭﺍ ﻋﻼﻗﻪﻣﻨﺪ ﺑﻪ ﺑﻤﺐ 2,3 ﺗﻨﻰ ﺳـﺮﻳﻊ ﺍﻟﺴـﻴﺮ ﻛﻨﺪ. ﺩﺭ ﺍﺩﺍﻣﻪ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻣﺨﺘﺼﺮ ﺑﻪ ﺑﺮﺭﺳـﻰ ﺍﻭﻟﻴﻦ ﺗﺠﺮﺑﻪ ﺭﺍﻧﻨﺪﮔﻰ ﺗﻴﻢ ﺗﺴﺖ ﻣﺠﻠﻪ Car and Driver ﺑﺎ ﻣﺮﺳـﺪﺱ ﺑﻨﺰ AMG ML63 ﻣﺪﻝ 2012 ﻣﻰ ﭘﺮﺩﺍﺯﻳﻢ.


2012 Mercedes-Benz ML63 AMG

AMG ﺍﺩﻋﺎ ﻛﺮﺩﻩ ﺍﺳــﺖ ﻛﻪ ML63 ﺑﺎ ﭘﻴﺸﺮﺍﻧﻪ 5,5 ﻟﻴﺘﺮﻯ V8 ﺧﻮﺩ ﻛﻪ ﻣﺠﻬﺰ ﺑﻪ ﺗﻜﻨﻮﻟﻮژﻯ ﺗﻮﻳﻴﻦ ﺗﻮﺭﺑﻮﺷــﺎﺭژ ﺑﺎ ﻓﺸﺎﺭ 14,5psi ﺍﺳــﺖ ﻣــﻰﺗﻮﺍﻧﺪ ﺩﺭ ﻋــﺮﺽ 4,8 ﺛﺎﻧﻴﻪ ﺍﺯ ﺣﺎﻟﺖ ﺳــﻜﻮﻥ ﺑﻪ ﺳــﺮﻋﺖ 96 ﻛﻴﻠﻮﻣﺘﺮ ﺑﺮﺳﺪ. ﺑﺎ ﺍﻧﺘﺨﺎﺏ ﭘﻜﻴﺞ AMG Performance ﻓﺸــﺎﺭ ﺗﻮﺭﺑﻮﻫﺎ ﺗﺎ 18,9psi ﺍﻓﺰﺍﻳﺶ ﻣﻰﻳﺎﺑﺪ ﻭ ﺩﺭ ﻧﺘﻴﺠﻪ ﺁﻥ ﻗﺪﺭﺕ ﭘﻴﺸﺮﺍﻧﻪ ﺑﻪ 550 ﺍﺳﺐﺑﺨﺎﺭ ﻣﻰﺭﺳﺪ ﻭ ﺍﻳﻦ ﻏﻮﻝ 2,5 ﺗﻨﻰ ﻧﻴﺰ ﺗﻨﻬﺎ ﺩﺭ ﻋﺮﺽ 4,5 ﺛﺎﻧﻴﻪ ﺑﻪ 96 ﻛﻴﻠﻮﻣﺘﺮ ﺩﺳــﺖ ﻣﻰﻳﺎﺑﺪ.

ﺍﻟﺒﺘﻪ ﻻﺯﻡ ﺑﻪ ﺫﻛﺮ ﺍﺳــﺖ ﻛﻪ ﻧﺴــﻞ ﭘﻴﺸــﻴﻦ ML63 ﺑﺎ ﭘﻴﺸــﺮﺍﻧﻪ ﺗﻨﻔﺲ ﻃﺒﻴﻌﻰ 6,2 ﻟﻴﺘﺮﻯ V8 ﻭ ﺑﻴﺶﺗﺮﻳﻦ ﻗﺪﺭﺕ 503ﺍﺳــﺐ ﺑﺨﺎﺭ 96 ﻛﻴﻠﻮﻣﺘﺮ ﺭﺍ ﺩﺭ ﻋﺮﺽ 4,6 ﺛﺎﻧﻴﻪ ﺑﻪ ﺩﺳﺖ ﻣﻰ ﺁﻭﺭﺩ! ﻫﻤﭽﻨﻴﻦ ﺑﺎﻻﺗﺮﻳﻦ ﺳــﺮﻋﺖ ML63 ﺑﺎ ﻭ ﻳﺎ ﺑﺪﻭﻥ ﭘﻜﻴﺞ AMG ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﺍﻟﻜﺘﺮﻭﻧﻴﻜﻰ ﺑﻪ 250 ﻛﻴﻠﻮﻣﺘﺮ ﺩﺭ ﺳــﺎﻋﺖ ﻣﺤﺪﻭﺩ ﺷــﺪﻩ ﺍﺳﺖ.


2012 Mercedes-Benz ML63 AMG

ﺑﺪﻭﻥ ﺷــﻚ ﻳﻜﻰ ﺍﺯ ﻫﻴﺠﺎﻥ ﺍﻧﮕﻴﺰﺗﺮﻳﻦ ﻧﻜﺎﺕ ﻧﺴــﻞ ﭘﻴﺸــﻴﻦ ML63 ﺻــﺪﺍﻯ ﭘﻴﺸــﺮﺍﻧﻪ ﻭ ﺍﮔﺰﻭﺯﻫﺎﻯ ﺁﻥ ﺑﻮﺩ ﻛﻪ ﻣﻬﻨﺪﺳﺎﻥ ﻣﺮﺳﺪﺱ ﺍﻳﻦ ﻧﻜﺘــﻪ ﺭﺍ ﻓﺮﺍﻣﻮﺵ ﻧﻜﺮﺩﻩ ﺍﻧﺪ ﻭ ﺩﺭ ﻃﺮﺍﺣﻰ ﻧﺴــﻞ ﺟﺪﻳﺪ ﺗﻤﺎﻡ ﺳــﻌﻰ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﺑﺮ ﺁﻥ ﮔﺬﺍﺷــﺘﻪﺍﻧﺪ ﻛﻪ ﺁﻥ ﺭﺍ ﺣﻔﻆ ﻛﻨﻨــﺪ. ﺑﺎﻭﺟﻮﺩ ﺣﺠﻢ ﻛﻢﺗﺮ ﭘﻴﺸﺮﺍﻧﻪ ﺟﺪﻳــﺪ ﻭ ﻗﺮﺍﺭ ﮔﻴﺮﻯ ﺩﻭ ﺗﻮﺭﺑﻮﺷــﺎﺭژﺭ ﺩﺭ ﺭﺍﻩ ﮔﺎﺯﻫــﺎﻯ ﺧﺮﻭﺟــﻰ ﺍﮔــﺰﻭﺯ، ﺩﺭ ﺣﺎﻟﺖ ﺗﺨــﺖ ﮔﺎﺯ ﺻﺪﺍﻯ ML63 ﺟﺪﻳﺪ ﻫﻤﭽﻨﺎﻥ ﻋﻤﻴﻖ ﻭ ﻏﺮﺵ ﻛﻨﺎﻥ ﺍﺳــﺖ ﻭ ﺩﺭ ﺩﻭﺭﻫﺎﻯ ﭘﺎﻳﻴﻦ ﻧﻴﺰ ﺑﺎ ﺻﺪﺍﻯ ﻧﺎﺑﺮﺍﺑﺮ ﻭ ﺗﻬﺪﻳﺪﺁﻣﻴﺰ، ﺍﻳﻦ ﭘﻴﺸﺮﺍﻧﻪ 5,5 ﻟﻴﺘﺮﻯ ﺑﻪ ﺑﻬﺘﺮﻳﻦ ﻧﺤﻮ ﻳﺎﺩﺁﻭﺭ ﭘﻴﺸﺮﺍﻧﻪ 6,2 ﻟﻴﺘﺮﻯ ﭘﻴﺸﻴﻦ ﺑﻪ ﺣﺴﺎﺏ ﻣﻰﺁﻳﺪ.


2012 Mercedes-Benz ML63 AMG

ﺩﺭ ﻧﺴﻞ ﺟﺪﻳﺪ ﺑﺮ ﺧﻼﻑ ﻧﺴﻞ ﻗﺪﻳﻤﻰ، ﺟﻌﺒﻪ ﺩﻧﺪﻩ ﻫﻔﺖ ﺳﺮﻋﺘﻪ ﺍﺗﻮﻣﺎﺗﻴــﻚ ﻣﺮﺳــﺪﺱ ﺗﻌﻮﻳﺾﻫﺎﻳــﻰ ﻧﺮﻡ ﻭ ﺳــﺮﻳﻊ ﺭﺍ ﺑﻪ ﻧﻤﺎﻳﺶ ﻣﻰﮔﺬﺍﺭﺩ. ﻫﻤﭽﻨﻴﻦ ﺳﻴﺴــﺘﻢ ﺗﻌﻠﻴﻖ ﻧﻴﺰ ﺑﻪ ﻧﻈﺮ ﻣﻰﺭﺳﺪ ﻛﻪ ﻣﻮﺭﺩ ﺑﺎﺯﻧﮕﺮﻯ ﻗﺮﺍﺭ ﮔﺮﻓﺘﻪ ﻭ ﭘﺎﻳﺪﺍﺭﻯ ﺧﻮﺩﺭﻭ ﺩﺭ ﺳــﺮ ﭘﻴﭻﻫﺎ ﺑﻬﺒﻮﺩ ﻳﺎﻓﺘﻪ ﺍﺳــﺖ. ﻋﻤﻠﻜﺮﺩ ﻓﺮﻣﺎﻥ ﺧﻮﺩﺭﻭ ﺑﻪ ﺷﻤﺎ ﺍﻳﻦ ﺣﺲ ﺭﺍ ﻣﻨﺘﻘﻞ ﻣﻰﻛﻨﺪ ﻛﻪ ﺧﻮﺩﺭﻭﺗﺎﻥ ﭼﺴــﺒﻨﺪﮔﻰ ﺑﺎﻻﻳﻰ ﺑﻪ ﺳﻄﺢ ﻣﺴﻴﺮ ﺩﺍﺭﺩ ﻭ ﺑﻪ ﺭﺍﺣﺘﻰ ﻧﻤﻰﺗﻮﺍﻥ ﺁﻥ ﺭﺍ ﻣﻨﺤﺮﻑ ﺳﺎﺧﺖ ﻭ ﺍﺯ ﺍﻳﻦ ﺣﻴﺚ ﺩﺭ ﻣﻘﺎﻳﺴﻪ ﺑﺎ ﺏﺍﻡﻭ M X5 ﻭ ﻳﺎ M X6، ﻣﺮﺳﺪﺱ ML63 ﺑﺎ ﻭﻗﺎﺭﺗﺮ ﻭ ﺍﻳﻤﻦﺗﺮ ﺑﻪ ﻧﻈﺮ ﻣﻰﺭﺳﺪ.

ﺗﺎﻳﺮﻫﺎﻯﻭﻳﮋﻩ ﺗﺎﺑﺴﺘﺎﻧﻰ ﻧﺼﺐ ﺷﺪﻩ ﺑﺮ ﺭﻭﻯ ﺍﻳﻦ ﺧﻮﺩﺭﻭ ﭼﻨﺪﺍﻥ ﻣﻨﺎﺳــﺐ ﻣﺴــﻴﺮﻫﺎﻯ ﺑﻴﺎﺑﺎﻧــﻰ ﻭ ﻳﺎ ﺟﺎﺩﻩﻫﺎﻯ ﺑﺮﻓﻰ ﻧﻴﺴــﺖ ﻛﻪ ﺑﺮﺍﻯ ﺣﻞ ﺍﻳﻦ ﻣﺸــﻜﻞ ﺑﻪ ﺭﺍﺣﺘﻰ ﻣﻰﺗﻮﺍﻥ ﻻﺳــﺘﻴﻚﻫﺎ ﺭﺍ ﻋــﻮﺽ ﻛﺮﺩ ﺍﻣﺎ ﺑﺎﻳﺪ ﺩﺭﻧﻈﺮ ﺩﺍﺷــﺖ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺑﻪ ﻣﻨﺰﻟﻪ ﺗﻌﻮﻳﺾ ﺧﺼﻮﺻﻴﺎﺕ ﺳﻮﺍﺭﻯ ﻭﻫﻨﺪﻟﻴﻨﮓ ﻧﺎﺏ ML63 ﻧﻴﺰ ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺑﻮﺩ.












ﻓﻀﺎﻯ ﺩﺍﺧﻠﻰ ML63 ﺟﺪﻳﺪ ﺑﺪﻭﻥ ﺷﻚ ﺩﺭﺣﺪ ﻭ ﺍﻧﺪﺍﺯﻩﻫﺎﻯ ﺑﺰﺭﮔﺎﻥ ﺍﻳﻦ ﺳﮕﻤﻨﺖ ﭼﻮﻥ ﻟﻨﺪﺭﻭﻭﺭ ﺭﻧﺞﺭﻭﻭﺭ ﻭ ﻳﺎ ﭘﻮﺭﺷــﻪ ﻛﺎﻳﻦ ﺍﺳــﺖ ﻭ ﺑﺎ ﻋﺒﻮﺭ ﺍﺯ ﺍﻳﻦ ﻣﺴــﺎﺋﻞ ﺗﻨﻬﺎ ﻧﻜﺘﻪ ﻧﮕﺮﺍﻥ ﻛﻨﻨﺪﻩ ﻗﻴﻤﺖ ﺑﺎﻻﻯ ﺍﻳﻦ ﺧﻮﺩﺭﻭ ﺍﺳــﺖ. ML63 AMG ﺩﺍﺭﺍﻯ ﻗﻴﻤﺖ ﭘﺎﻳﻪﺍﻯ ﺩﺭ ﺣﺪﻭﺩ 96 ﻫﺰﺍﺭ ﺩﻻﺭ ﺍﺳﺖ ﻛﻪ ﺑﺎ ﻭﺟﻮﺩ ﺻﺪﺍﻯ ﭘﻴﺸﺮﺍﻧﻪ V8 ﺁﻥ ﺑﺎﺯ ﻫﻢ ﻣﻰﺗﻮﺍﻧﺪ ﺷﻤﺎ ﺭﺍ ﻋﻼﻗﻪﻣﻨﺪ ﺑﻪ ﭘﺮﺩﺍﺧﺖ ﭼﻨﻴﻦ ﻣﺒﻠﻐﻰ کند!
 

behnam 1375

Registered User
تاریخ عضویت
6 آگوست 2013
نوشته‌ها
2,733
لایک‌ها
1,298
محل سکونت
Sky God
»» افتتاح مرکز خدماتی مزراتی در تهران
باخبر شدیم هفته گذشته هتل پارسیان آزادی تهران میزبان مهمانانی خاص برای مراسمی خاص بود. در این مراسم که از طرف نمایندگی آرتا تاک موتور برگزار شده بود، به بهانه بازگشایی مرکز خدمات پس از فروش و تعمیرگاه مرکزی مزراتی در ایران (میدان توحید) از نسل ششم کواتروپورته و همچنین محصول جدید این کمپانی که به تازگی وارد بازارهای جهانی شده – گیبلی 2014 - رونمایی شد. ویدئوی کوتاه زیر، تیزری است که در این مراسم بعنوان معرفی شعبه میدان توحید پخش شده بود . . .


522c8eb1eec20935e5bcfba732339246x-200x150.jpg


ناگفته نماند کواتروپورته جدید با سیستم محرکه AWD و پیشرانه 3.0 لیتری V6 توربوشارژ به قدرت 404 اسب بخار تحویل مشتریان ایرانی می شود. گیبلی وارداتی نیز تنها با انجین 3.0 لیتری توئین توربو 330 اسبی به فروش می رسد.

از آنجایی که از حواشی و سایر اتفاقات این مراسم خبری منتشر نشده و تصاویر و ویدئوهای آن نیز تنها در دست عده ای خاص قرار دارد، ماهم به نوبه خود باید کمال تشکر و قدردانی را از برگزارکنندگان این مراسم داشته باشیم که این اتفاق بزرگ را خیلی آرام و بی سروصدا انجام دادند؛ شاید با این توجیه که هرکسی مزراتی نمی خرد!
 

behnam 1375

Registered User
تاریخ عضویت
6 آگوست 2013
نوشته‌ها
2,733
لایک‌ها
1,298
محل سکونت
Sky God
»» ارزانترین خودروهای با سیستم تمام‌چرخ متحرک
دارا بودن سیستم دیفرانسیل تمام‌چرخ (AWD) برای شرایط خاص، می‌تواند یکی از ویژگی‌های کلیدی یک اتومبیل باشد. با وارد شدن نیرو به هر چهار چرخ، این امکان به‌وجود می‌آید که نیروی کشش بهتری در برف و یخ و شرایط سخت دیگر در دسترس راننده قرار گیرد. استفاده از تایرهای مخصوص زمستان، برای هر خودرویی در این شرایط توصیه می‌شود؛ ولی در همین حال، داشتن سیستم دیفرانسیل تمام‌چرخ، نیاز به یدک‌کش را در این شرایط، هم کاهش خواهد داد. با این‌حال، داشتن اتومبیل‌هایی با این امکانات، چندان هم کم‌خرج نخواهد بود. در ادامه یک لیست ده‌تایی از پایین‌ترین قیمت‌ها در خودروهای با سیستم دیفرانسیل تمام‌چرخ را مرور می‌کنیم. البته در این لیست، بر روی خودروهای تراک و آف‌رود تمرکز نشده است.

۱) سوبارو ایمپرزا 2.0i سدان گیربکس دستی مدل ۲۰۱۴
  • قیمت ۱۸۶۹۰ دلار
  • مصرف شهری: ۹/۴۱ لیتر.
  • مصرف جاده ای۶/۹۲ لیتر.
  • ۸/۷۱ لیتر در شهر و ۶/۵۳ لیتر در جاده برای CVT.

2014 Subaru Impreza 2.0i Sedan Manual

سیستم دیفرانسیل تمام‌چرخ، به جز در مدل اسپورت BRZ، در تمام مدل‌های جدید سوبارو به صورت استاندارد عرضه شده است و در این میان، ارزان‌ترین آن‌ها، مدل ایمپرزا است. از عوارض جانبی این قیمت کم برای سوبارو ایمپرزا سدان، می‌توان به سیستم گیربکس دستی ۶ دنده اشاره کرد. اگر از سیستم اتوماتیک تغییر سرعت پیوسته در کنار موتور ۲ لیتری و ۱۴۸ اسب‌بخاری ایمپرزا استفاده کنید، مبلغ نوشته شده بر روی برچسب این خودرو، ۱۰۰۰ دلار بالاتر خواهد رفت. مدل پنج‌در سوبارو ایمپرزا 2.0i نیز با قیمت ۱۹ هزار و ۱۹۰ دلار برای سیستم گیربکس دستی و ۲۰ هزار و ۱۹۰ دلار برای سیستم CVT، نیز می‌تواند یکی از موارد پیشنهادی باشد و با این‌حال، فضای حمل وسایل بزرگتری را نیز ارائه خواهد کرد. چهار مدل از سوبارو در این لیست حضور دارند و از این رو، دیدن نمایش مناسب این خودروهای ژاپنی در شرایط سخت رانندگی، جای تعجب نخواهد داشت.

۲) جیپ پاتریوت اسپورت 4×4 با سیستم گیربکس دستی مدل ۲۰۱۴
  • قیمت ۱۹۲۹۰ دلار.
  • مصرف شهری: ۱۱/۲ لیتر.
  • مصرف جاده ای: ۸/۷۱ لیتر در جاده برای اتوماتیک.
  • ۱۱/۸ لیتر در شهر ؛ ۱۰/۲ لیتر در جاده برای CVT.

2014 Jeep Patriot Sport 4×4 Manual

جیپ پاتریوت در ارزان‌ترین حالت، با سیستم گیربکس ۶ دنده دستی ارائه می‌شود. ولی خریداران آن می‌توانند با ‍پرداخت ۱۲۰۰ دلار اضافی، سیستم گیربکس را به ۶ دنده اتوماتیک یا CVT ارتقا دهند. البته جیپ پاتریوت به دلیل پلتفروم قدیمی خود، نمی‌تواند تجربه دلچسبی را در رانندگی با دیفرانسیل تمام‌چرخ ایجاد کند. با این‌حال، این کراس‌آور کاربردی، بیشتر برای شرایط سخت، تدارک دیده شده است و در صورت استفاده از تجهیزات مناسب، می‌تواند تا حدود ۹۰۰ کیلوگرم را به دنبال خود یدک بکشد.

۳) سوبارو لگاسی 2.5i سیستم گیربکس دستی مدل ۲۰۱۴
  • قیمت ۲۱۰۹۰ دلار.
  • مصرف شهری: ۱۱/۲ لیتر.
  • مصرف جاده ای: ۸/۱۱ لیتر.
  • ۹/۸ لیتر در شهر ؛ ۷/۳۵ لیتر در جاده برای CVT.

2014 Subaru Legacy 2.5i Manual

سوباروی بعدی در این لیست، یک سدان با ابعاد کمی بزرگتر است. این خودرو، مدل پایه سوبار لگاسی است که با سیستم گیربکس دستی ارائه می‌شود. الیته اینکه بیشتر خریداران برای داشت سیستم گیربکس تغییر سرعت پیوسته حاضرند یک هزار دلار اضافی بپردازند، کاملاً‌ قابل‌درک است. ولی اگر سوبارو لگاسی چنین سیستمی را هم نداشته باشد، باز هم برای داشتن خودرویی با سیستم دیفرانسیل تمام‌چرخ، گزینه‌ای مناسب است. مدل پایه این خودرو با موتور ۲/۵ لیتری عرضه می‌شود که دارای قدرتی برابر ۱۷۳ اسب‌بخار است. با این‌حال، اگر بتوانید ۲۹ هزار و ۶۹۰ دلار خرج کنید، یک‌ موتور ۳/۶ لیتری با قدرت خروجی ۲۵۶ اسب‌بخار در اختیار خواهید داشت. مدل ۲۰۱۵ از سوبارو لگاسی در نمایشگاه شیکاگو ۲۰۱۴ معرفی شده و در ماه‌های آینده برای فروش در بازار ارائه خواهد شد.

۴) میتسوبیشی لنسر SE-AWC سدان مدل ۲۰۱۴
  • قیمت ۲۱۴۹۰ دلار.
  • مصرف شهری: ۱۰/۷ لیتر.
  • مصرف جاده ای ۸/۱۱ لیتر.

2014 Mitsubishi Lancer SE-AWC Sedan

میتسوبیشی لنسر سدان مدل ۲۰۱۴، اگرچه مطابق پیشرفت خودروهای دارای سیستم دیفرانسیل تمام‌چرخ، عملکرد بالایی نخواهد داشت، ولی داشتن این سیستم، یکی از مزیت‌های این خودرو به شمار می‌رود. پایین‌ترین قیمت متعلق به ورژن SE-AWC از میتسوبیشی لنسر است که در آن یک سیستم دیفرانسیل دو حالته بین دیفرانسیل جلو و دیفرانسیل تمام‌چرخ درنظر گرفته شده که میتواند بر روی تمام‌چرخ، «قفل» شود و همیشه چرخ‌های عقب را درگیر نگه دارد. پیشرانه این خودرو از یک موتور ۲/۴ لیتری با چهار سیلندر در یک ردیف تأمین شده و توسط سیستم گیربکس CVT تنظیم می‌شود. کسانی که به میتسوبیشی لنسر اسپورت‌بک هاچ‌بک علاقه‌ دارند، باید بدانند که سیستم دیفرانسیل تمام‌چرخ برای این مدل بدنه، ارائه نشده است.

۵) جیپ کمپس اسپورت 4×4 با سیستم گیربکس دستی مدل ۲۰۱۴
  • قیمت ۲۱۵۹۰ دلار
  • مصرف شهری: ۱۰/۲ لیتر.
  • مصرف جاده ای: ۸/۴ لیتر.
  • ۱۱/۲ لیتر در شهر و ۸/۷۱ لیتر در جاده برای اتوماتیک.
  • ۱۱/۸ لیتر در شهر و ۱۰/۲ لیتر در جاده برای CVT.

2014 Jeep Compass Sport 4×4 Manual

با حضور جیپ پاتریوت، جیپ کومپس با ظاهر آراسته‌اش، چندان بزرگ و زمخت به حساب نمی‌آید. برای پیشرانه، خریداران می‌توانند از بین موتور چهار سیلندر ۲ لیتری یا ۲/۴ لیتری، انتخاب کنند. هر دوی این موتورها می‌توانند با سیستم دیفرانسیل تمام‌چرخ همراه شوند. البته مانند پاتریوت، کومپس هم در طراحی داخلی نسبت کراس‌آورهای امروزی، نقطه‌ضعف‌های زیادی دارد. ارتقای سیستم گیربکس دستی به ۶ دنده اتوماتیک یا تغییر سرعت پیوسته (عرضه به صورت انحصاری با سیستم Freedom Drive II)، هزینه‌ای برابر ۱۲۰۰ دلار در پی خواهد داشت.

۶) نیسان جوک S AWD مدل ۲۰۱۴
  • قیمت ۲۱۸۰۰ دلار.
  • مصرف شهری: ۹/۴۱ لیتر.
  • مصرف جاده ای: ۷/۸۴ لیتر.

2014 Nissan Juke S AWD

نیسان جوک، ثابت کرده که یک روزنه امیدی برای این خودروساز ژاپنی است. به عنوان مثال در امریکا، جوک کراس‌آور دارای آمار فروش بیشتری نسبت به مدل‌هایی چون 370Z اسپورت، لیف الکتریک، کوئست مینی‌ون و ایکس‌ترا شاسی‌بلند است. استفاده از سیستم دیفرانسیل تمام‌چرخ در نیسان جوک، مستلزم انتخاب سیستم تغییر سرعت پیوسته است. البته با این‌وجود، نیسان جوک یک خودروی سریع و چابک است؛ به علاوه، فضای حمل وسایل بسیار بزرگی دارد. پیشرانه این خودرو از موتور ۱/۶ لیتری تأمین می‌شود که می‌تواند مصرف سوختی برابر ۷/۳۵ لیتر در هر ۱۰۰ کیلومتر جاده داشته باشد.

۷) نیسان روگ Select S AWD مدل ۲۰۱۴
  • قیمت ۲۲۲۰۰ دلار.
  • مصرف شهری:‌ ۱۰/۷ لیتر.
  • مصرف جاده ای: ۸/۷۱ لیتر.

2014 Nissan Rogue Select S AWD

نیسان روگ سلکت یکی از سری‌های قدیمی کراس‌آور روگ است. این خودرو نسخه آمریکایی قشقایی محسوب می شود بنابراین قشقایی AWD نیز در همین فهرست جای می گیرد. با وجود بهینه‌سازی طراحی روگ برای سال ۲۰۱۴، کمپانی نیسان تصمیم گرفت تا این مدل قدیمی خود را به منظور رفع نیاز مشتریان با سطح اقتصادی پایین‌تر حفظ کند. در نتیجه، مشتریان با درایت نیسان، می‌توانند از سیستم دیفرانسیل چهارچرخ در روگ سلکت، بدون صرف هزینه زیاد برای خرید مدل تازه نیسان، استفاده کنند. در همین حال، باید گفت که روگ سلکت، ضعف‌های زیادی نسبت به روگ جدید، در سواری، کنترل خودرو، مصرف سوخت و تکنولوژی‌های پیشرفته دارد. با این‌وجود، باز هم از یک اتومبیل کاملاً بد فاصله دارد و فروش و محبوبیت خود را دارد. روگ ۲۰۱۳ توانست ۶۲۷۵۱ دستگاه در ایالات متحده بفروشد و بعد از آلتیما، دومین مدل پرفروش نیسان شد.

اگر بخواهیم نیسان روگ ۲۰۱۴ جدید را به سیستم دیفرانسل چهارچرخ مجهز کنیم، قیمتی برابر ۲۴ هزار و ۶۵۰ دلار خواهد داشت که از حدود قیمت این لیست ۱۰‌تایی خارج خواهد بود.

۸) سوبارو فارستر 2.5i با سیستم گیربکس دستی مدل ۲۰۱۴
  • قیمت ۲۲۸۲۰ دلار.
  • مصرف شهری: ۱۰/۷ لیتر.
  • مصرف جاده ای: ۸/۱۱ لیتر.
  • ۹/۸ لیتر در شهر و ۷/۳۵ لیتر در جاده برای CVT .

2014 Subaru Forester 2.5i Manual

سوباروی بعدی در این لیست، فارستر نام دارد؛ مدلی که برای سال ۲۰۱۴، طراحی جدیدی به خود دیده است. برای مدل پایه این خودرو، سیستم گیربکس دستی ارائه شده است و این درحالی است که بسیاری از خریداران به سمت مدلی با سیستم CVT جذب می‌شوند که قیمتش از ۲۳ هزار و ۸۲۰ دلار شروع می‌شود. با این‌حال، در همان مدل پایه، ترکیب امکانات، راحتی و مصرف سوخت مناسب، میتواند برای مشتری متقاعد‌ کننده باشد. کسانی که به دنبال عملکرد بالا هستند می‌توانند با پرداخت مبلغی اضافه‌تر، فارستر 2.0XT را تهیه کنند که پیشرانه‌‌ آن از موتور ۲ لیتری چهار سیلندر با توربوشارژر است که قدرتی برابر ۲۵۰ اسب‌بخار دارد.

۹) سوبارو XV کراس‌ترک پرمیوم با سیستم گیربکس دستی مدل ۲۰۱۴
  • قیمت ۲۲۸۲۰ دلار.
  • مصرف شهری: ۱۰/۲ لیتر.
  • مصرف جاده ای: ۸/۴ لیتر.
  • ۹/۸ لیتر در شهر و ۷/۳۵ لیتر در جاده برای CVT .

2014 Subaru XV Crosstrek Premium Manual

با این‌که سوبارو XV کراس‌ترک با ایمپرزاهاچ‌بک وجه اشتراک دارد، ولی در واقع یک خودروی کوچک کاملاً متفاوت با ایمپرزا ست که حالت کراس‌آور کوچک و کابین بزرگتر، گویایی این مطلب است. به علاوه، XV کراس‌ترک برای استفاده در شرایط سخت‌تر درنظر گرفته شده است. آماده کردن این مدل برای شرایط سخت آب و هوایی و زمین‌های ناهموار، البته بدون عوارش جانبی نبوده است. مصرف سوخت XV کراس‌ترک نسبت ایمپرزا هاچ‌بک، افزایش نشان می‌دهد. البته کسانی که تمایل دارند، می‌توانند سوبارو XV کراس‌ترک هیبرید و گران‌قیمت را تهیه کنند که دارای مصرف سوخت ۸/۱۱ لیتر در شهر و ۷/۱۳ لیتر در جاده است.

۱۰) میتسوبیشی اوت‌لندر اسپورت ES AWC مدل ۲۰۱۴
  • قیمت ۲۲۸۹۵ دلار.
  • مصرف شهری: ۹/۸ لیتر.
  • مصرف جاده ای: ۸/۱۱ لیتر.

2014 Mitsubishi Outlander Sport ES AWC

میتسوبیشی اوت‌لندر اسپرت با سیستم دیفرانسیل جلو به صورت استاندارد عرضه می‌شود؛ ولی در همین حال، استفاده از سیستم دیفرانسیل تمام‌چرخ که در میتسوبیشی به All-Wheel Control موسوم است، باز هم حدود قیمت اوت‌لندر را از این لیست خارج نکرده است. تمام ورژن‌های اوت‌لندر اسپورت از یک موتور ۲ لیتر با چهار سیلندر در یک ردیف برای پیشرانه استفاده می‌کنند که ۱۴۸ اسب‌بخار قدرت ایجاد می‌کند. همراه با سیستم دیفرانسیل جلو، یک سیستم گیربکس ۵ دنده دستی عرضه می‌شود، ولی مدل‌های دیفرانسیل تمام‌چرخ با سیستم CVT همراه می‌شوند. البته، اوت‌لندر اسپورت، برخلاف نامش و با شرایطی که در رانندگی دارد، چندان اسپورت نیست. با این‌حال، حداقل دارای این مزیت است که همراه با سیستم دیفرانسیل تمام‌چرخ، چند چشمه از طراحی خوب و مصرف سوخت مناسب را در اختیار خواهید داشت.
 

behnam 1375

Registered User
تاریخ عضویت
6 آگوست 2013
نوشته‌ها
2,733
لایک‌ها
1,298
محل سکونت
Sky God
»» اکسپلوشن ؛ رهایی گامپرت از ورشکستگی
اختصاصی ژنو 2014: از آگوست 2013 که کمپانی آلمانی گامپرت به مرز ورشکستگی رسید زمان زیادی نمی گذرد که حالا می بینیم محصول جدید این کمپانی در نمایشگاه امسال رونمایی شده؛ خودرویی که فعلا مفهومی است اما وقتی به تولید انبوه برسد احتمالا برخلاف سوپرکار آپولو فروش خوبی را تجربه کند . . .


Gumpert Explosion Concept

نام این کوپه قرمز رنگ که بدست آقای Martin Frank طراحی شده را اکسپلوشن گذاشته اند. باتوجه به استفاده از فیبرکربن و فایبرگلاس های تقویت شده در ساخت بدنه آن می توان چنین حدس زد که وزن نسبتا پایینی داشته باشد.












اکسپلوشن در مدل های پایه، قدرتش را از یک انجین 2.0 لیتری توربوی 4 سیلندر می گیرد که 420 اسب به همراه 520 نیوتن متر گشتاور تولیدی آن به کمک گیربکس 6 سرعته دستی (با امکان سفارش پدال شیفتر) به همه چرخ های خودرو منتقل می شود.

حال به سراغ اکسپلوشنS برویم که انجین توربوشارژ آن 2.5 لیتری 5 سیلندری است که قدرت و گشتاورش به ترتیب به 510 اسب بخار و 625 نیوتن متر می رسد. شتاب صفر تاصد این مدل هم کمتر از 3.0 ثانیه اعلام شده. تولید نسخه نهایی اکسپلوشن از اواخر زمستان 2014 آغاز شده و قیمت پایه ای آن نیز چیزی حدود 145,000 دلار خواهد بود.







 
بالا