• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اخبار اقتصادی

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
محمدرضا خاتمی ممنوع الخروج شد
خاتمی تاکید کرد: تعجب آور است که عده ای بدون توجه به قوانین و مقررات کسانی را از حقوق شهروندی شان محروم می کنند و حتی آنها را از این محرومیت مطلع نمی کنند. این در حالی است که ممکن است این افراد برای آن مسئله هزینه هایی نیز کرده باشند.
383388_850.jpg
ایرنا: ˈسید محمدرضا خاتمیˈ برادر ˈسید محمد خاتمیˈ رئیس جمهور اصلاحات ممنوع الخروج شد.

به گزارش ایلنا، وی در خصوص انتشار اخباری مبنی بر ممنوع الخروج شدنش گفت: من نیز در فرودگاه متوجه ممنوع الخروج شدن خود شدم.

محمدرضا خاتمی ادامه داد: این مسئله بدون اطلاع قبلی صورت گرفته و با توجه به اینکه من از یکی از حقوق شهروندی خویش محروم شده ام، باید از این مسئله مطلع و دلیل آن را می دانستم.

این فعال سیاسی اصلاح طلب با بیان اینکه ماموران در فرودگاه هیچ اطلاعی از ممنوع الخروجی من نداشتند، اظهار داشت: ماموران حتی از اینکه من باید از چه مرجعی این مسئله را پیگیری کنم نیز اطلاعی نداشتند.

خاتمی تاکید کرد: تعجب آور است که عده ای بدون توجه به قوانین و مقررات کسانی را از حقوق شهروندی شان محروم می کنند و حتی آنها را از این محرومیت مطلع نمی کنند. این در حالی است که ممکن است این افراد برای آن مسئله هزینه هایی نیز کرده باشند.

نایب رئیس مجلس ششم شورای اسلامی با اشاره به حکم ممنوع الخروجی قبلی خود خاطر نشان کرد: قبلا نیز چنین حکمی صادر شده بود و البته از قبل به من نیز خبر داده بودند و من به این حکم اعتراض کردم و حکم ممنوع الخروجی نیز لغو شده بود.

خاتمی با بیان اینکه دلیل صدور چنین تصمیمی را نمی داند، یادآور شد: من نمی دانم این احکام از کجا صادر شده و دلیل این مسئله چیست.
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
بلومبرگ:
باراک اوباما، نیکسون شود و به تهران سفر کند/این ایران است که می تواند ثبات را به خاورمیانه بازگرداند نه ترکیه و عربستان
باراک اوباما قول به تضعیف و در نهایت نابودی داعش داده است. تحقق این هدف بدون اعزام سرباز دشوار است. اگر سربازان آمریکایی باشند، این به معنای جنگی بزرگ در عراق و سوریه است. بعلاوه، اگر ما به داعش هجوم برده و آن را نابود کنیم، پس از چندین سال باید به کشور خود بازگردیم و پس از مدتی چیزی شبیه داعش مجددا بازمی گردد.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

77681_889.jpg

بلومبرگ در گزارشی تحت عنوان «اوباما نیکسون شود و به ایران سفر کند» نوشت: باراک اوباما قول به تضعیف و در نهایت نابودی داعش داده است. تحقق این هدف بدون اعزام سرباز دشوار است. اگر سربازان آمریکایی باشند، این به معنای جنگی بزرگ در عراق و سوریه است. بعلاوه، اگر ما به داعش هجوم برده و آن را نابود کنیم، پس از چندین سال باید به کشور خود بازگردیم و پس از مدتی چیزی شبیه داعش مجددا بازمی گردد.

به گزارش سرویس بین الملل «انتخاب»، آنچه ما به آن نیاز داریم، متحدی است که برای نابودی داعش نیرو اعزام کند، متحدی که می تواند ثبات را به منطقه باز گرداند.

ترکیه که در این باره گزینه ی محالی است. زمزمه های ضعیف در مورد مداخله نظامی این کشور در سوریه باعث مخالفت های داخلی فراوانی شد. عربستان سعودی نیز قدرت و توانایی لازم را ندارد. تنها یک گزینه و متحد اسراتژیک بالقوه باقی می ماند و آن ایران است.

شاید ایران در حال حاضر با نیروهای خود با جنگ داعش رفته باشد. تابستان امسال، زمانیکه به نظر می آمد داعش در آستانه تصرف بغداد قرار دارد، ایران بهترین فرمانده نظامی خود ************ را به این منطقه فرستاد تا استحکامات عراق را تقویت ببخشد. او موفق شد، چراکه دیگر سخنی از تسخیر بغداد شنیده نمی شود. همچنین این احتمال وجود دارد که موفقیت اخیر ارتش عراق به خاطر کمک نیروهای ایران باشد.

حملات هوایی آمریکا و نیروهای ایران می توانند داعش را شکست دهند اما مسئله ی مهمتر آن است که ایران در جایگاه و موقعیتی است که می تواند ثبات را به منطقه بازگرداند.

دلیل مهم بزرگی برای اتحاد با ایران وجود دارد: نفت. صنعت نفت ایران در حال حاضر توسط آمریکا با محدودیت هایی مواجه شده است. اگر این تحریم ها لغو شود، نفت ایران دوباره در بازارها جریان پیدا می کند و اگر این کشور به ثبات عراق کمک کند، تاثیر آن چندین برابر می شود.

ورود نفت ایران به بازار، توانایی آمریکا برای اعمال تحریم های سنگین تر علیه روسیه را بیشتر می کند و خیال متقاضیان نفت جهانی را در صورت وقوع جنگ در منطقه اروپای شرقی راحت می کند. به عبارت دیگر، رفاقت بیشتر با ایران موضع ما را در مقابل روسیه تقویت می کند.

جدا از این مسائل، ایران و آمریکا متحد نیستند اما دشمن هم نیستند. ایران دموکرات ترین و مدرن ترین کشور در منطقه است و دانشجویان زیادی از این کشور به آمریکا اعزام می شوند.

توافق اتمی با ایران در سال گذشته نشان داد که فرصتی برای مصالحه وجود دارد. از سوی دیگر، ظهور داعش سبب آن شده که ایران و سعودی منافع مشرک خود را بهتر دریافتند. آمریکا سابقه ی خوبی در ترغیب دشمنان قدیمی به تحمل یکدیگر دارد، مثل یونان و ترکیه در ناتو یا ژاپن و کره جنوبی.

ایرانی ها به نگاه کردن به آمریکا به چشم یک دشمن عادت کرده اند، امریکایی ها نیز همینطور هستند.

ایرانی ها بدبینی عمیقی نسبت به آمریکا دارند که نشات گرفته از کودتای 28 مرداد و حمایت واشنگتن از صدام حسین در طول جتگ 8 ساله است. اکنون این دو کشور به نقطه ای رسیده اند که دشمنی هیچ سودی برایشان ندارد.

در این میان نمونه و سابقه ی دلگرم کننده ای وجود دارد: آشتی امریکا و چین در دهه 1970. دو کشور موفق به تشکیل اتحادی غیر رسمی شدند و این اتحاد کلید پیروزی در جنگ سرد بود.

اکنون نیاز به یک تجدید اتحاد احساس می شود. همانطور که نیکسون به چین رفت، اوباما باید به ایران برود.
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
روحانی: یک خردمند هرگز با جزمیت و تعصب سخن نمی گوید / نه شرق ستیزیم و نه غرب گریز /غرب را از قرون وسطای آن، رهانیدیم اما خود به قرون وسطی رفتیم
رییس جمهوری گفت: ما پل جهانیم، ما فرزندان فارابی، خوارزمی ، رودکی و فردوسی هستیم و می توانیم با احیای علم و عقل، ریشه های خشونت و افراطی گری را بخشکانیم.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
77677_980.jpg


رییس جمهوری گفت: ما پل جهانیم، ما فرزندان فارابی، خوارزمی ، رودکی و فردوسی هستیم و می توانیم با احیای علم و عقل، ریشه های خشونت و افراطی گری را بخشکانیم.

به گزارش «انتخاب»، حجت الاسلام والمسلمین حسن روحانی عصر سه شنبه در جمع دانشگاهیان کشور قزاقستان با تاکید بر اینکه اکنون زمان احیای تمدن اسلامی با رشد تفکر علمی و عقلی فرا رسیده، تصریح کرد: اسلام همواره مروج همزیستی علم و دین و ادیان بوده است.

وی با اشاره به اینکه همزیستی ادیان مختلف در سرزمین های اسلامی بی نظیر است، گفت: تمدن اسلامی یک تمدن تکفیری و فرقه ای نیست بلکه یک تمدن علمی و فرهنگی است.

رییس جمهوری اظهارداشت: باید سفر علمی را جایگزین سفرهای ماجراجویان به نقطه خشونت خیز منطقه کرد و باید نه تنها با جهان آشتی کرد بلکه جهان را آشتی داد.

روحانی با بیان اینکه پیمان شانگهای دوباره ما را در نقطه اتصال شرق و غرب عالم نشانده است، گفت: علم ، شرق و غرب ندارد. ما می توانیم نه فقط انرژی های مادی مانند نفت و گاز و برق و آب را منتقل کنیم بلکه می توانیم علم و فلسفه و فرهنگ و هنر را از شرق به غرب و غرب به شرق منتقل کنیم.

رییس جمهوری با بیان اینکه منطقه ما روزگاری دراز سرزمین دانش و فرهنگ و خرد بود، گفت: جهانی که امروزه به نام آسیای میانه شناخته می شود و در گذشته خراسان بزرگ نام داشت و در جوار ترکستان کهن بود، مرکز پرورش دانشمندان بزرگی شد که اکنون میراث مشترک همه ملت های منطقه بلکه جهان هستند.

روحانی ادامه داد: دانشمندانی که امروزه بر سر ملیت آنان میان ملت های منطقه رقابت است، فارغ از ایرانی، ترک، قزاق، ترکمن، تاجیک و ازبک بودنشان، همگی در هوای فرهنگ اسلامی و تحت نفوذ زبان فارسی زیسته اند و اندیشیده اند.

رییس جمهوری با طرح این سوال که چه کسی می تواند ملت ها را از افتخار به فارابی ها، خوارزمی ها، رودکی ها و ابن سیناها محروم کند، گفت: در همین کشور قزاقستان، عکس و نام فارابی بر اسکناس رسمی نقش بسته است و مهمترین و قدیمی ترین دانشگاه قزاقستان «الفارابی» نام دارد.

روحانی اظهارداشت: مهم این است که ما ملت های منطقه روزی متحد بوده ایم؛ نه فقط از نظر سیاسی که از نظر فرهنگی ذیل یک قاره فرهنگی زیسته و بالیده ایم و تمدن ساخته ایم.

وی ادامه داد: تمدنی که در فلسفه و الهیات فارابی، در علم و طب ابن سینا، در ریاضیات خوارزمی، در هنر و ادب، رودکی و فردوسی از آن برآمده اند، تمدنی که آسیای میانه مرز شرقی آن و خاورمیانه مرز غربی آن است؛ تمدنی که فارس و ترک و هند و عرب را متحد ساخته و از دل آن، آثار مادی و معنوی بزرگی خلق شده است.

رییس جمهوری با بیان اینکه این منطقه از جهان نه شرق عالم بوده و نه شرق دور و غرب عالم، گفت: این منطقه از جهان همواره پلی میان شرق و غرب بوده است؛ پلی که حکمت مشرقی را به فلسفه مغربی پیوند داده است و عرفان غربی را با اشراق شرقی آشنا کرده است.

روحانی افزود: چه راه ها با زبان فارسی و فرهنگ اسلامی و اندیشه علمی که در این صحراها و دشت ها کوتاه شده است؛ راه شرق به غرب، راه شمال به جنوب، راه علم به دین و راه عقل به شرع .

رییس قوه مجریه با بیان اینکه انسان خردمند هرگز با جزمیت و تعصب سخن نمی گوید و در قضاوت عجله نمی کند، گفت: از تفکر علمی و استدلالی و تجربی، جمود و خشونت به دست نمی یاید و طالبانی گری و سلفی گری و داعش مسلکی برنمی یاید.

روحانی با اشاره به اینکه فارابی علم غرب را در شرق زنده کرد، در حالی که غرب در استبداد و انحطاط بود، اظهارداشت: ما در شاهراه جهانیم؛ ما در میانه شرق و غربیم و ما نه شرق ستیز و نه غرب گریزیم.

وی با طرح این سوال که ما از جمع حکمت مشرق و مغرب، حکمت متعالیه ساخته ایم و علم کهن و نوین را به هم رسانده ایم پس چرا اکنون به خشم و خشونت و عصبیت شهره شویم؟ افزود: پاسخ روشن است، ما خرد را فراموش کردیم، علم را از یاد برده ایم، جهان را و علم را غربی و شرقی کردیم.

وی ادامه داد: همچنین نقش واسط خود در اشاعه علم را از یاد بردیم و تقلید را بر جای تحقیق نهادیم و تعصب را جانشین تفکر کردیم و دیگر فارابی ها و خوارزمی ها نیافریدیم؛ غرب را از قرون وسطای آن، رهانیدیم اما خود به قرون وسطی رفتیم.

رییس جمهوری تاکید کرد: اکنون نوبت احیای تمدن اسلامی با رشد تفکر علمی و عقلی است.
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
وقتی دلواپسان نگران فیلترینگ می‌شوند!
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
معاونت مطبوعاتی این روزها در حالی به دلیل اقدام اخیرش درخصوص محدود کردن دسترسی به سایت‌های بدون مجوز، از سوی برخی گروه‌ها مورد انتقاد قرار می‌گیرد که این اقدام از مدت‌ها قبل به جریان افتاده بود و در میان سایت‌های فیلتر شده، نام چند سایت طرفدار دولت هم به چشم می‌خورد.

وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مدتی است با استناد به ماده ٧ قانون مطبوعات، به شناسایی سایت‌های خبری بدون مجوز اقدام کرده است. این اقدامات معاونت مطبوعاتی که به مسدود شدن تعدادی از سایت‌ها منجر شده، از جانب برخی گروه‌ها به‌ شدت مورد انتقاد واقع شده است. منتقدان ادعا می‌کنند این اقدام دولت صرفا گامی است برای حذف سریع رسانه‌های منتقد دولت. این درحالی است که در زمان اجرای این قانون در دولت گذشته، همین جریان‌های فکری مخالفتی از خود بروز نمی‌دادند.

در میان اظهارات منتقدان، حتی تهدیدهایی چون کشاندن وزیر ارشاد به مجلس برای پاسخگویی هم دیده می‌شود.

ادعای منتقدان درخصوص حذف سریع رسانه‌های اصولگرا در حالی از جانب گروه‌های طرفدار مطرح می‌شود که هیأت نظارت بر مطبوعات از حدود یک سال پیش با اعلام ضرب‌الاجل، برای چندمین‌بار، از پایگاه‌های خبری و اطلاع‌رسانی بدون مجوز درخواست کرده که از هیأت نظارت بر مطبوعات مجوز دریافت کنند.

چند هفته پس از به پایان رسیدن ضرب‌الاجل نیز روز چهارم اسفند ماه سال گذشته، علاءالدین ظهوریان، دبیر هیأت نظارت بر مطبوعات در گفت‌وگویی اعلام کرده است که «ضرب‌الاجل 3ماهه هیأت نظارت بر مطبوعات پایان دی به اتمام رسید و ازآن‌جا که پرونده تعدادی از پایگاه‌های خبری و اطلاع‌رسانی در نوبت طرح قرار داشت، این زمان عملاً تمدید شد اما ظرف روزهای آینده اقدام قانونی به عمل می‌آید. ازآن‌جا که پایگاه‌های خبری و اطلاع‌رسانی تحت پوشش قانون مطبوعات قرار دارند، فعالیت بدون مجوز از هیأت نظارت بر مطبوعات، تخلف محسوب می‌شود و حکم آن‌ها شبیه نشریاتی است که بدون مجوز منتشر می‌شوند.»

از سوی دیگر به نظر می‌رسد این ادعا که محدود شدن دسترسی به سایت‌های خبری بدون مجوز، از اقدامات دولت برای حذف رسانه‌های منتقد است، نادرست باشد؛ چراکه در جریان مسدود شدن سایت‌های بدون مجوز، دست کم سه سایت خبری طرفدار دولت نیز مسدود شده‌اند: روحانی‌نیوز، شریان و لحظه‌آنلاین.

از طرفی معاونت مطبوعاتی این امکان را در اختیار سایت‌های بدون مجوز قرار داده که با ثبت‌نام در سامانه الکترونیکی ثبت تقاضاها، درخواست خود را ثبت و کد رهگیری دریافت کنند؛‌ البته ثبت در سامانه ساماندهی یا نفس ارایه درخواست از هیأت نظارت به منزله مجوز انتشار نیست، اما این اطمینان به اهالی رسانه داده شده که روند رسیدگی به این درخواست‌ها تسریع یابد.

معاونت امور مطبوعاتی و اطلاع‌رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی قرار است به‌زودی فهرستی از سایت‌های خبری بدون مجوز را منتشر کند؛ فهرستی که می‌تواند بر حقانیت این نهاد درخصوص «جلوگیری از رفتار غیرقانونی، غیراخلاقی، غیرحرفه‌ای و غیرشفاف، صیانت از حقوق شهروندی و حمایت از رسانه‌های قانونی» صحه بگذارد.

حال این پرسش از منتقدان این روند قانونی قابل طرح است که واقعا علت بی‌میلی دست‌اندرکاران برخی سایت‌های خبری به شناسنامه‌دار بودنشان چیست؟

منبع:ایسنا
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
وزير اقتصاد: سودآور كردن فعاليت بانك ها، از سياست هاي محوري دولت است
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
وزير امور اقتصادي و دارايي گفت: دولت با اقداماتي نظير اصلاح ساختار و اساسنامه بانك ها، درصدد است فعاليت بانك ها را سودآور كند.

دكتر علي طيب نيا در همايش بررسي عملكرد نيمه اول سال 1393 و تبيين برنامه هاي نيمه دوم سال جاري بانك ملي ايران با تشريح برنامه هاي دولت درخصوص بهبود فعاليت بانك ها ابراز داشت: در بسته سياستي دولت، تصميم گيري هايي درخصوص افزايش سرمايه بانك ها از جمله بانك ملي ايران متناسب با استانداردهاي بين المللي صورت گرفته است كه در صورت تصويب آن توسط مجلس محترم، اتفاقات خوبي در حوزه بانك ها رخ خواهد داد.

وي با تحليل تنگناهاي **** بانكي به بنگاه داري بانك به عنوان يكي از مشكلات بانك ها اشاره كرد و گفت: بنگاه داري و مالكيت اموال و دارايي هاي مازاد عمدتاً خارج از اختيار بانك ها و تحميلي از سوي
دولت ها بوده است ولي بخشي از بنگاه داري بانك ها نيز به علت عدم سودآوري فعاليت بانكداري در كشور است كه با سودآور شدن بانك ها، گرايش بانك ها به سمت بنگاه داري كاهش مي يابد.
وزير امور اقتصادي و دارايي، محدود بودن توان اعتباري بانك ها جهت تامين نيازهاي بخش توليد كشور را به عنوان مشكل ديگر بانك ها عنوان كرد و افزود: به علت بانك محور بودن اقتصاد كشور، عمده بار تامين مالي پروژه هاي اقتصادي بر عهده بانك هاست ولي بانك ها نيز به علت فشارهاي ناشي از شرايط اقتصادي كشور، توان پرداخت تسهيلات جديد را ندارند و در واقع حداكثر پرداخت تسهيلات را انجام داده اند.
وي در ادامه با عنوان اينكه سياست هاي اقتصاد مقاومتي با هدف خروج از ركود و دستيابي به رشد اقتصادي پايدار تنظيم و ابلاغ شده است، اظهار داشت: خروج از ركود، كسب نرخ رشد اقتصادي بالاتر، تقويت توان توليدي كشور و بهره برداري از امكانات سرمايه اي كشور در كوتاه مدت جزو اهداف دولت بوده و در بلند مدت نيز افزايش ظرفيت هاي توليدي كشور و سرمايه گذاري هاي جديد مدنظر است و در اين زمينه بانك ها نقش مهم و محوري دارند.
وزير امور اقتصادي و دارايي، سال جاري را سالي «بسيار سخت» و دوره حاضر را سخت ترين دوران اقتصادي كشور عنوان كرد و در ادامه به تشريح وضعيت اقتصادي كشور ظرف سال هاي اخير و برنامه هاي دولت تدبير و اميد براي خروج از ركود و افزايش توليد پرداخت.
وي در ابتداي مراسم از مديريت و كاركنان بانك ملي ايران براي تلاش هاي موثر آن ها تقدير كرد.
دكتر طيب نيا گفت: دكتر همتي را از سال هاي دور در دانشكده اقتصاد دانشگاه تهران مي شناسم كه دانشجوي برتر و دارنده رتبه اول دانشكده بود. بعدها نيز با حضور در سازمان صدا و سيما از خبرنگاري تا معاونت سياسي حضور فعال داشت. در عين حال ايشان سال ها تجربه موثر و درخشان در بيمه مركزي و بانك سينا را در كارنامه كاري خود دارد.
وي افزود: عليرغم سخت بودن كار در شرايط فعلي حضور در **** بانكي، از ايشان خواستم مسئوليت سنگين تصدي بزرگترين و مهم ترين بانك كشور را تقبل كند كه دكتر همتي نيز به جهت تعهد و مسئوليت پذيري خود نسبت به بهبود وضعيت اقتصادي كشور با بزرگواري اين مسئوليت را پذيرفت كه جاي تقدير دارد.
پيش از سخنان وزير امور اقتصادي و دارايي، دكتر همتي با تقدير از حضور ايشان در جمع همكاران بانك ملي ايران ابراز داشت: بيش از 35سال است با دكتر طيب نيا، دوست و همكار هستيم و ايشان شخصيت علمي،اقتصادي و امين **** هستند.و با توجه به شناختي كه از شايستگي هاي ايشان دارم، مطمئن هستم نتايج خوبي در حوزه وزارت اقتصاد و سازمان هاي تابعه به بار خواهد نشست.
مديرعامل بانك ملي ايران با تشريح مشكلات اين بانك و اقدامات انجام شده ظرف يكسال اخير ابراز داشت: مهمترين مساله، اصلاح ساختار مالي بانك ملي ايران است كه به علت تسهيلات تكليفي، بدهي هاي دولت و مطالبات معوق دچار مشكل شده بود ولي با كمك مديران و كاركنان بانك، تمامي همت خود را مصروف داشته ايم تا اين مشكل اصلي حل شود و نشانه هاي خوبي از بازگشت بانك ملي ايران به دوران خوب آن ديده مي شود.
وي با ابراز خرسندي از اصلاح نسبت هاي مالي بانك در جهت مثبت، كاهش تدريجي بدهي هاي بانك به بانك مركزي را به عنوان يكي از اقدامات مهم انجام شده عنوان كرد.
همتي گفت: در عين حال طرح هاي مفيدي در بانك ملي ايران انجام شده است و اميدواريم در سال 94 با به نتيجه رسيدن اقدامات در دست اجرا، مجدداً اين بانك جايگاه واقعي خود را در بازار بانكي كسب كند.
وي در پايان خواستار بازنگري در اساسنامه بانك ملي ايران به علت محدوديت اختيارات و با هدف افزايش بهره وري اين بانك شد.
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد

رئیس سازمان خصوصی‌سازی در گفت‌وگو با فارس تأکید کرد
سهام عدالت در مرحله تبدیل به لایحه/ برگه‌ ثبت‌نام سهام عدالت فعلاً فاقد ارزش بوده ولی قطعاً تبدیل به سهم می‌شود
معاون وزیر اقتصاد با بیان اینکه پیش‌نویس لایحه سهام عدالت در وزارت اقتصاد نهایی شده و در دولت به لایحه تبدیل خواهد شد، گفت: برگه‌های ثبت‌نام سهام عدالت فعلاً فاقد ارزش بوده و با مشخص شدن تعداد و سهام شرکت‌ها، امکان ارزش‌گذاری دارند.


13921209000040_PhotoA.jpg

علی‌اشرف عبدالله پوری‌حسینی رئیس سازمان خصوصی‌سازی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادیخبرگزاری فارس، در پاسخ به این سؤال که برگه‌های فعلی ثبت‌نام شده سهام عدالت در دست مردم چه زمانی امکان ارزش‌گذاری یا تبدیل شدن به سهم خواهند داشت، گفت: بسیار روشن است کسانی که با مبانی سهام عدالت آشنا هستند، به خوبی می‌دانند آنچه که می‌تواند دارایی ارزش باشد،برگه سهاماست، بنابراین چیزی که اکنون در دست مردم قرار گرفته،برگه‌های ثبت‌نامیاست.

وی ادامه داد: زمانی که تعداد سهم و اسم شرکت با توجه به برگه‌های ثبت‌نامی سهام عدالت در دست مردم مشخص شود، آن زمان می‌توان روی این برگه‌ها ارزش‌گذاری کرد.

* برگه‌های ثبت‌نامی سهام عدالت فعلا فاقد ارزش بوده و قطعا در آینده پس از تبدیل به سهم، دارای ارزش خواهد بود

رئیس سازمان خصوصی‌سازی با بیان اینکه به صراحت اعلام کردیم که مشمولان تنها ثبت‌نام کردند و در آینده حتماً سبدی از سهام دریافت خواهند کرد، گفت: بنابراین اکنون برگه‌های ثبت‌نامی در دست مردم فاقد ارزش بوده و تنها مشمولان ثبت‌نامی سهام عدالت در آینده ذینفع سبد سهام قابل واگذاری از محل سهام عدالت خواهند بود.

وی گفت: مردم با این برگه‌های ثبت‌نامی در آینده وارد بازار سرمایه خواهند شد و سهامدار شرکت‌های مشمول سهام عدالت می‌شود، یعنی این افراد حقی دارند که قطعاً رقمی می‌ارزد.

* دلایل زیان خریدار برگه‌های ثبت‌نامی سهام عدالت/ برگه‌های فعلی امکان خرید و فروش ندارند

معاون وزیر اقتصاد با تأکید بر اینکه به مردم گوشزد کردیم که برگه‌های ثبت‌نامی نباید خرید و فروش شوند، گفت: اکنون اطلاعات مشمول سهام عدالت در بانک اطلاعاتی سازمان خصوصی‌سازی قرار دارد و افراد در صورت خرید برگه‌های ثبت‌نامی سهام عدالت قطعاً متضرر خواهد شد، چرا که تنها اطلاعات مشمولان در فهرست سازمان خصوصی‌سازی قرار دارد.

وی افزود: کسانی که ثبت‌نام شده‌اند بعد از نهایی شدن پیش‌نویس لایحه، تقدیم لایحه به مجلس، رفع ابهامات اجرایی و تقسیم سهم، سهامدار محسوب خواهد شد و رقمی را هر فرد دریافت خواهد کرد.

پوری‌حسینی با بیان اینکه در صورت گم شدن برگه‌های ثبت‌نامی سهام عدالت اشکالی وجود ندارد، گفت: این برگه‌های ثبت‌نامی در دست مردم پیش از این در بانک اطلاعاتی سازمان خصوصی‌سازی ثبت شده و از بابت گم شدن آن نگرانی وجود ندارد و بر اساس اطلاعات بانک اطلاعاتی اقدام به اعطای سهام عدالت به مردم خواهیم بود.

عبدالله پوری حسینی گفت: به همین دلیل است که اگر کسی خریدار این برگه‌های ثبت‌نامی باشد، در نهایت به دلیل این که اطلاعات او در بانک اطلاعات سازمان خصوصی‌سازی نیست، متضرر خواهد شد؛ از این جهت به عموم مردم تذکر دادیم که فکر نکنند این برگه‌های ثبت‌نامی دارای ارزش هستند.

رئیس سازمان خصوصی‌سازی در پاسخ به این سؤال که لایحه نهایی شده سهام عدالت چه زمانی توسط دولت تقدیم مجلس شورای اسلامی خواهد شد، گفت: هنوز برآورد دقیقی در مورد زمان آن ندارم.

انتهای پیام/

- See more at: http://farsnews.com/newstext.php?nn=13930619000329#sthash.MKDnuiin.dpuf
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد

رویترز اعلام کرد
اعلام آمادگی روسیه برای صادرات گندم به ارزش ۵۰۰ میلیون دلار به ایران
در حالی که ۴۰ شرکت روسی برای انعقاد قراردادهای تجاری از دیروز در تهران به سر می‌برند،‌ رویترز اعلام کرد روسیه اعلام آمادگی کرده است سالانه به ارزش ۵۰۰ میلیون دلار، گندم به ایران صادر کند.


13930603000204_PhotoA.jpg

به گزارش گروه اقتصاد بین‌المللخبرگزاری فارسبه نقل از رویترز، تاجر غلات روسی گفت: روسیه در پی این است که سالانه به ارزش بیش از 500 میلیون دلار غلات به ایران در قبال دریافت نفت صادر کند.

روسیه و ایران تبادلات نفت در برابر غذا را از ابتدای سال 2014 به عنوان راهی برای دور زدن تحریم‌های غربی که برای دو کشور اعمال شده است دنبال می‌کند.

آندره گورماخ معاون اول رئیس اجرایی تجارت غلات روسیه در رسانه ریانوستی روسیه اعلام کرد که شرکت روسی آماده است تا سالانه یک تا 2 میلیون تن غلات در قبال دریافت نفت تحویل دهد.

بر اساس محاسبات رویترز ارزش این حجم معاملات حدود 500 میلیون دلار بر اساس قیمت جاری گندم جهانی خواهد بود.

گورماخ در حاشیه اجلاس اکیپ‌های اقتصادی ایران و روسیه در تهران اعلام کرد این مسئله مطرح است اما هنوز راه‌حلی برای ابهامات مالی اطلاع نداده‌اند.

اخیرا اتحادیه اروپا و آمریکا تحریم‌هایی را علیه مقامات روسی، بانک‌ها و بنگاه‌های تجاری مسکو اعمال کرده‌اند.

واشنگتن همواره برای روسیه در مقابل تجارت نفت در برابر غذا با ایران هشدار داده است و تأکید کرده است که این تبادلات در مذاکرات هسته‌ای با ایران تأثیرگذار خواهد بود.

در ماه ژانویه منابع به رویترز اعلام کردند که ایران و روسیه در حال مذاکره برای تبادل نفت و غذا به ارزش 1.5 میلیارد دلار هستند و گفت‌وگوها پیشرفت داشته است.

به رغم افت و خیزهای سیاسی تأمین غلات احتمالا یک معامله برد- برد تجاری برای مسکو و تهران محسوب می‌شود زیرا کشور روسیه برداشت بسیار مناسب محصول گندم را در 6 سال اخیر داشته و در نقطه مقابل ایران با برداشت کم داخلی مواجه بوده است.

بر اساس اعلام تجار در روز دوشنبه ایران 200 هزار تن گندم خریداری کرده است. این خرید به دنبال آغاز به کار ایران برای واردات گندم بوده است. در سال‌های اخیر ایران حدود 5 میلیون تن گندم وارد می‌کرد اما منابع تخمین زده‌اند که نیاز جاری به بیش از 6 میلیون تن برسد.

گورماخ برآورد کرد واردات غلات ایران امسال بین 5 تا 7 میلیون تن باشد. روسیه یکی از کشورهای عمده صادرکننده گندم است و حدود 50 میلیون تن از 64 درصد سطح زیر کشت خود امسال گندم برداشت کرده است.

صادرات گندم این کشور در سال2014 - 2015 از اول ماه جولای آغاز شده و حدود 22 میلیون تن صادر کرده است.

رئیس‌جمهور قزاقستان آقای نورسلطان نظربایف گفت: قزاقستان هم به عنوان مهمترین کشور آسیایی تولید‌کننده گندم امیدوار است که صادرات غلات خود به ایران را تا 5 برابر افزایش داده و به سطح 2.5 میلیون تن برساند.

نظربایف گفت: صادرات غلات به ایران بعد از بازگشایی بخش ایرانی خط آهن قزاقستان، ترکمنستان و ایران در ماه نوامبر افزایش می‌یابد.

کشور قزاقستان تاکنون بخش عمده‌ای از غلات خود را که عمدتا گندم و آرد گندم بوده است توسط خط ریلی راه‌آهن صادر کرده است.

نظربایف در اظهارات خود به زمان صادرات 2.5 میلیون تن گندم به ایران اشاره‌ای نکرد.

40 شرکت روسی از دیروز در تهران برای انعقاد قراردادهای تجاری و اقتصادی به سر می‌برند. تاکنون خبر اجرای پروژه تجاری به ارزش 70میلیارد یورو بین دو کشور منتشر شده است.

انتهای پیام/

-
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
کارشناس روس:
تحریم‌های غرب روسیه را به همکاری بیشتر با ایران سوق می‌دهد
کارشناس برجسته روس معتقد است که تحریم‌های غرب روسیه را به سمت توسعه همکاری‌ها، نه تنها با چین و هند، بلکه با ایران هم سوق می‌دهد که توسعه روابط اقتصادی پاسخگوی منافع ژئوپلیتیکی هر دو کشور خواهد بود.


13930619000162_PhotoA.jpg

به گزارشخبرگزاری فارس، «آندری والودین» کارشناس ارشد موسسه اقتصاد جهانی و روابط بین الملل روسیه در مصاحبه با خبرگزاری «نووستی» در رابطه با دورنمای روابط روسیه و جمهوری اسلامی ایران یادآور شد: «ما دارای عرصه مرسوم همکاری‌های نظامی-فنی هستیم که در حال حاضر توسعه همکاری‌ها ممکن است شامل مشارکت در زمینه ماشین سازی و البته ساخت راه‌های ترانزیت بین المللی، از جمله کریدور جنوب-شمال بشود. همچنین موضوع می‌تواند بر سر طرح‌هایی در زمینه تولیدات بیشتر در عرصه انرژی نیز باشد. بدین ترتیب مشخصا عرصه وسیعی برای گسترش همکاری‌های دوجانبه وجود دارد.»

این کارشناس افزود: «در عین حال همانطور که «شووالف» معاون نخست وزیر پیش از این نیز اعلام کرده است، تحریم‌هایی که اتحادیه اروپا علیه روسیه اعمال کرده است، عملا ما را به سمت متنوع سازی سیاست خارجی و همچنین فعالیت‌های مربوط به اقتصاد کلان سوق داده و توجه ما را به سمت شرکای شرقی خود جلب کرده است. البته صحبت تنها بر سر شرکای بزرگ ما همچون چین و هند نیست، بلکه ایران، اندونزی و دیگر کشورهای آسیایی نیز مد نظر مقامات مسکو هستند. این کشورها بازارهای بالقوه بسیار خوش آتیه برای روسیه بشمار می‌روند. و به همین دلیل روابط اقتصادی ما با این کشورها بدون تردید دارای اهمیت زیاد و تا حدودی ژئوپلتیک هم برای روسیه و هم برای این کشورها خواهد داشت.»

به عقیده والودین، کالاها و محصولات ایرانی در حال راه یافتن به بازارهای روسیه هستند و این مسئله، اصلی ترین موضوع در روابط اقتصادی بین دو کشور نیست. اصلی ترین اولویت توسعه روابط اقتصادی با ایران در این است که این امکان را فراهم می‌سازد تا به سمت استفاده از ارزهای ملی در معاملات و حذف دلار حرکت شود، چرا که طرف ایرانی هم نسبت به این مسئله علاقه مند است. چنین اقدامی هم به نفع روسیه و هم به نفع ایران بوده و در عین حال ثبات و توازن خاصی را در عرصه روابط اقتصاد بین المللی بوجود خواهد آورد.

انتهای پیام/م

-
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد

مسکو: هنوز توافقی برای تهاتر نفت با ایران صورت نگرفته است
وزیر انرژی روسیه روز سه‌شنبه گفت مسکو و تهران هنوز توافقی برای تهاتر نفتی انجام نداده‌اند، اما انجام چنین معامله‌ای امکان‌پذیر است.


13930422000230_PhotoA.jpg

به گزارشخبرگزاری فارسبه نقل از خبرگزاری ایتارتاس، «الکساندر نواک» وزیر انرژی روسیه روز سه‌شنبه گفت هنوز مذاکراتی برای انجام تهاتر نفتی با ایران صورت نگرفته، اما انجام چنین معامله‌ای امکان‌پذیر است.

آقای نواک که با شبکه راشا-24 گفت‌وگو می‌کرد، گفت: «مذاکراتی در زمینه تهاتر نداریم. فعلا چنین قراردادی وجود ندارد و اکنون در مورد انتقال نفت به روسیه مذاکره‌ای نداریم. در عین حال، ایران نفت خود را می‌فروشد... ما پیشنهادی برای صدور مجوز برای بازرگانانمان برای مشارکت در این کار داریم.»

با این حال، وی تأکید کرد که با وجود آنکه هنوز چنین معامله‌ای صورت نگرفته، اما به صورت تئوری امکان انجام چنین کاری وجود دارد. «آندری گورماخ» معاون اول شرکت روسی غلات یونایتد روز سه‌شنبه اعلام کرد که طرفین در حال مذاکره برای تبادل نفت در برابر غلات هستند.

خبرگزاری رویترز در ماه ژانویه گزارش کرده بود که ایران و روسیه در حال مذاکره بر سر تهاتر نفت به ارزش 20 میلیارد دلار هستند.

انتهای پیام/ق

- f
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
لاوروف: ایران ممکن است به زودی به سازمان شانگهای بپیوندد
وزیر خارجه روسیه طی یادداشتی با بیان اینکه سازمان همکاری‌های شانگهای تا پایان سال جاری میلادی گسترش می‌یابد، گفت ایران، هند و پاکستان ممکن است به زودی به این سازمان بپیوندند.


13930607000269_PhotoA.jpg

به گزارشخبرگزاری فارس، «سرگئی لاوروف» وزیر خارجه روسیه با بیان اینکه سازمان همکاری‌های شانگهای احتمالا تا پایان سال بزرگتر می‌شود، گفت ایران، پاکستان و هند احتمالا می‌توانند به زودی به این سازمان بپیوندند.

آقای لاوروف در یادداشتی که روز چهارشنبه در نشریه «روسیسکایا» منتشر شده، نوشته است: «در نشستی که در «دوشنبه» برگزار می‌شود، ما تصمیمات لازم برای تکمیل تدوین شرایط حقوقی، اجرایی و مالی پذیرش اعضای جدید در سازمان همکاری‌های شانگهای را اتخاذ می‌کنیم. این موقعیت آغاز روند گسترش سازمان در دوره ریاست روسیه را ایجاد می‌کند.»

به گفته آقای لاوروف، پیش از این ایران، پاکستان و هند میل خود برای عضویت کامل در این سازمان را اعلام کرده‌اند. وزیر خارجه روسیه تأکید کرده است که برای مسکو افزایش بهره‌وری و تثبیت تلاش‌ها برای کسب اطمینان از پاسخگویی مناسب این سازمان به تحولات منطقه‌ای و جهانی به خصوص مبارزه با افراط‌گرایی و قاچاق مواد مخدر، در اولویت قرار دارد.

نشست سازمان همکاری‌های شانگهای روزهای پنج‌شنبه و جمعه در شهر «دوشنبه» پایتخت تاجیکستان برگزار می‌شود. پس از این نشست، ریاست دوره‌ای این سازمان به روسیه واگذار می‌شود.

سازمان همکاری‌های شانگهای در سال 2001 و به ابتکار سران چین، روسیه، قزاقستان، قرقیزستان، تاجیکستان و ازبکستان، با هدف همکاری‌های سیاسی، اقتصادی و نظامی در شهر «شانگهای» تأسیس شد.

انتهای پیام/ق

- f
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
ایندپندنت گزارش داد:
نخست وزیر انگلیس به دنبال دیدار با حسن روحانی در نیویورک
دیوید کامرون نخست وزیر انگلیس در حال پیاده کردن طرحی برای حمایت منطقه ای از اقدام نظامی غرب علیه داعش در عراق و سوریه است.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
77489_715.jpg


ایندپندنت نوشت: دیوید کامرون نخست وزیر انگلیس در حال پیاده کردن طرحی برای حمایت منطقه ای از اقدام نظامی غرب علیه داعش در عراق و سوریه است.

به گزارش سرویس بین الملل «انتخاب»، نخست وزیر انگلیس که بزودی پس از رفراندوم استقلال اسکاتلند به نیویورک سفر می کند، دیدارهای دوجانبه ای با سران عرب که در مجمع عمومی سازمان ملل شرکت می کنند خواهد داشت.

دولت انگلیس به این دیدارها به عنوان فرصتی کلیدی در جهت فراهم آوردن اتحادی گسترده برای اقدام علیه داعش نگاه می کند.

این دیدارها شامل دیداری سمبولیک و دوجانبه با حسن روحانی رئیس جمهور ایران می شود که نشانه ای بی سابقه از تجدید اتحادهای سیاسی با ظهور داعش است.

منابع دولتی معتقدند که رویکردی گام به گام در جهت جلب حمایت برای اقدام گسترده علیه داعش ضروری است.
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
چنبره فساد سیاه بر اقتصاد ایران
این کا‌شناس اقتصادی با تاکید بر اینکه در فساد سیاه دو دسته وارد فعالیت می‌شوند، اظهار کرد: در این نوع فساد یا افرادی که این نوع فساد را به خوبی می‌شناسند یا افراد تازه کار وارد فعالیت می‌شوند. برای افراد میانه‌دار و کارآفرین ورود به سیستم رانتی امکان‌پذیر نیست.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
نشست هم اندیشی کمیسیون اصل 44 و محیط کسب و کار با عنوان "اقتصاد ایران در اسارت دیوان سالاری،از جرم سفید تا فساد سیاه"با سخنرانی محسن رنانی و سعید لیلاز برگزار شد.

به گزارش انتخاب؛ محسن رنانی اقتصاددان در این نشست با بیان این که چیدمان اولویت‌های دولت باید تغییر کند، بیان کرد:یک بازنگری در اولویت‌های قبلی دولت نیاز است که به نظر می‌رسد در سطح مقامات این بازنگری هنوز مورد توافق قرار نگرفته است.

وی در ادامه به بررسی جرم و فساد و انواع آنها از منظر اقتصادی پرداخت و ادامه داد: جرم به چهار دسته سفید، زرد، خاکستری و سیاه تقسیم می‌شود و در تعریف آن به طور کلی باید گفت که هر عملی که مطابق قانون ممنوع است و برای آن کیفر تعین شده جرم تلقی می‌شود.

رنانی با اشاره به تعریف جرم سیاه و ورود اقتصاد ایران به مرحله فساد سیاه تصریح کرد: این دسته جرائمی هستند که وقتی وجود دارند فضا را تیره و تار و حرکت را متوقف می‌کنند. جرائم عمدی خشونت‌آمیزی که اگر زیاد شوند آینده را مبهم و تصمیم‌سازی را متوقف می‌کنند.

این کار‌شناس اقتصادی درباره جرائم خاکستری و زرد نیز بیان کرد: جرائم خاکستری، جرائمی هستند که حرکت جامعه را متوقف نمی‌کنند اما آن را کند می‌کنند، نظیر جرائم مالی و اختلاس. جرائم زرد نیز آن دسته از جرائمی هستند که یقه‌سفید‌ها انجام می‌دهند. نظیر رشوه، رانت‌خواری، پولشویی و مجموعه فعالیت‌هایی که مختص مقامات اداری است و تاثیر بیرونی آن کمتر از دو مورد قبلی است.

وی با تاکید بر اینکه جرائم سیاه افعالی هستند که قانونا مجرمانه نیستند، اظهار کرد: اما این افعال پیامدهای مجرمانه دارند مثل شکنجه سفید. اقداماتی که قانونمند نمی‌شوند ولی ارتکاب به آنها‌‌ همان اثری را دارد که بقیه جرم‌ها دارند. به طور مثال دستگاه‌های اداری باید اطلاعات ممکن را متقاضیان ارائه دهند ولی اگر این کار را نکرده و خساست در ارئه اطلاعات به خرج دهند در واقع به نوعی جرم سیاه انجام داده‌اند.

به گفته رنانی، در زمانی ریاست جمهوری خاتمی، وزارت کشاورزی اعلام کرد که صادرات هرگونه محصولات استراتژیک و ژنتیک کشاورزی آزاد است و بر همین اساس صادرات پیاز گسترش یافت، اما بعد از مدتی قیمت آن افزایشش یافت و دولت مجدد برای کنترل بازار داخلی صادرات آن را ممنوع کرد که در واقع به نوعی ارتکاب جرم سیاه است که از سوی دولت در حق کسانی رخ داد که اقدام به صادرات پیاز کرده بودند.

این کار‌شناس اقتصادی ادامه داد: ۳۰ درصد یارانه‌ها قرار بود به بخش خصوصی داده شود که این اتفاق رخ نداد و این مورد نیز‌‌ همان جرم سفید است. این بخش از جرم در کشور ما بسیار فربه است. قانونا جرم نیست اما آثار جرم دارد، چون فعالیت اقتصادی را بی‌ثبات می‌کند.

وی در ادامه این نشست درباره تداخل بین فساد و جرم بیان کرد: فساد هر عملی است که از دیدگاه دین، اخلاق یا عرف اجتماعی منع شده است. حال برخی از جرم‌ها فسادند و برخی از فساد‌ها جرم هستند اما بر عکس برخی از جرم‌ها فساد نیستند و برخی از فساد‌ها جرم نیستند.

رنانی با بیان اینکه فساد به چهار دسته سفید، زرد، خاکستری و سیاه تقسیم می‌شود، بیان کرد: فساد سفید فردی، تصادفی و موردی است. ظاهرا خلاف قانون است ولی ناهنجاری نیست، مثل پوشش عرف زنان ایرانی. فساد زرد هم فسادی است که شامل خلاف و ناهنجاری مثل رشوه می‌شود.

این کار‌شناس اقتصادی افزود: فساد سیاه سیستمی است که حتی اگر آدم‌ها عوض شوند فساد از بین نمی‌رود. در این نوع چیدمان فاسد است و نه افراد. حتی اگر افراد تغییر کند باز هم فساد باقی می‌ماند، زیرا آدم‌ها در دراز مدت نمی‌توانند در تضاد زندگی کنند و رفته رفته خود را با چیدمان فساد تطبیق می‌دهند.

وی با اشاره به اینکه در فساد سیستمی آدم‌های سالم یا باید از سیستم بیرون بروند یا خود را تغییر بدهند و خود را با بقیه همانند کنند، خاطرنشان کرد: حتی با گذاشتن نهادهای نظارتی هم این نوع فساد از بین نمی‌رود. نمونه آن نیز این است که در این نوع فساد سیستمی مجوز واردات شیر آلوده داده می‌شود. فساد سیاه اثر مخرب دارد و بازی خشونت است.

رنانی درباره اثرات فساد در اقتصاد نیز تصریح کرد: در کشورهای در حال توسعه که **** اداری ناکارآمد دارند فساد زرد باعث می‌شود که کار‌ها راه بیفتد. در این فسادها مجوز‌ها صادر می‌شوند و رشد اقتصادی بالا می‌رود. فساد خاکستری به **** اداری مربوط است و هزینه فساد با منافع فساد برابری می‌کند. اثر فساد خاکستری بر اقتصاد هنوز معلوم نیست و از فساد خاکستری به سمت فساد سیاه می‌رویم.

این کا‌شناس اقتصادی با تاکید بر اینکه در فساد سیاه دو دسته وارد فعالیت می‌شوند، اظهار کرد: در این نوع فساد یا افرادی که این نوع فساد را به خوبی می‌شناسند یا افراد تازه کار وارد فعالیت می‌شوند. برای افراد میانه‌دار و کارآفرین ورود به سیستم رانتی امکان‌پذیر نیست.

وی درباره ریشه‌های فساد گفت: نابرابری، یکپارچگی قدرت، بزرگی دولت، بیکاری و تورم، عادات تاریخی و **** اطلاعاتی نامتقارن از اصلی‌ترین ریشه‌های فساد است.


منبع: اقتصاد نیوز
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
چرا سازمان شانگهای همچنان با درخواست عضویت ایران مخالف است؟
در بیش از یک دهه که از عمر سازمان همکاری شانگهای می‌گذرد، جمهوری اسلامی ایران در مقاطع گوناگون تلاش‌هایی ‌برای کسب عضویت کامل در این سازمان انجام داده که تاکنون نتوانسته با موفقیت همراه شود. اکنون و در آستانه برگزاری اجلاس سالانه سران این سازمان، اخبار حاکی از آن است که سازمان شانگهای همچنان بر موضع سابق خود در قبال ایران پافشاری می‌کند.

418917_438.jpg
در بیش از یک دهه که از عمر سازمان همکاری شانگهای می‌گذرد، جمهوری اسلامی ایران در مقاطع گوناگون تلاش‌هایی ‌برای کسب عضویت کامل در این سازمان انجام داده که تاکنون نتوانسته با موفقیت همراه شود. اکنون و در آستانه برگزاری اجلاس سالانه سران این سازمان، اخبار حاکی از آن است که سازمان شانگهای همچنان بر موضع سابق خود در قبال ایران پافشاری می‌کند.

به گزارش «تابناک»، چهاردهمین اجلاس سران سازمان همکاری شانگهای در حالی در شهر دوشنبه، پایتخت تاجیکستان برگزار می‌شود که باز هم ماجرای همیشگی درخواست ایران برای عضویت کامل در این سازمان و مخالفت سازمان، در حال تکرار است.

بنا بر گفته‌های دبیر کل این سازمان، طرح عضویت کامل ایران حتی ‌رسما مطرح نیز نخواهد شد.

در همین زمینه، دیمیتری مزنتسف، دبیرکل سازمان همکاری شانگهای امروز در گفت‌و‌گو‌ با یکی از رسانه‌های منطقه‌ای آسیای مرکزی گفت: این بار نیز در اجلاس سران سازمان، موضوع تبدیل عضویت ایران از عضو ناظر به عضو کامل ‌بررسی ‌نخواهد شد. وی دلیل اصلی این امر را وجود تحریم‌های بین‌المللی علیه ایران عنوان کرد.

خودداری دوباره سازمان شانگهای از طرح درخواست عضویت کامل ایران در حالی است که به گفته خود مزنتسف، در اجلاس جاری قرار است موضوع توسعه سازمان همکاری شانگهای و پذیرش اعضای جدید در دستور کار قرار بگیرد. با این حال، به نظر می‌رسد این توسعه دامنه اعضا، شامل پاکستان و هند بوده، ایران را در بر نخواهد گرفت.

جدی بودن موضوع افزایش اعضا از آنجا مشخص می‌شود که به گفته دبیرکل سازمان، اسناد لازم در این زمینه تهیه شده و طی فردا و پس فردا در اجلاس ارائه خواهد شد؛ بنابراین، این احتمال می‌رود، اجلاس سال ۲۰۱۵ در اوفا (روسیه) با شرکت اعضای جدید برگزار شود.

این در حالی است که برخی دیپلمات‌های ایرانی، این بار نیز از جدی بودن ایران در درخواست عضویت کامل خود در سازمان شانگهای سخن گفته بودند. در این زمینه، خبرگزاری «ریانووستی» اظهارات علی مردانی فرد، سفیر ایران در ازبکستان را بازتاب داده که گفته در پی تصویب رویه‌های جدید مربوط به عضویت در سازمان، ایران تلاش دارد برنامه‌های جدیدی را برای کسب عضویت کامل آن به اجرا درآورد.

اما اهمیت این کش و قوس، زمانی بیشتر روشن می‌شود که به سابقه سازمان شانگهای و پیشینه درخواست ایران برای عضویت کامل در آن توجه کنیم. سازمان همکاری شانگهای در سال ۲۰۰۱ با مشارکت کشورهای روسیه، چین، قزاقستان، قرقیزستان، تاجیکستان و ازبکستان تأسیس شد و هدف خود را مبارزه با «سه نیروی اهریمنی» تجزیه طلبی، افراط گرایی و تروربسم اعلام کرد. کم کم و طی سال‌های پس از آن، موضوعات اقتصادی نیز اهمیت ویژه‌ای در سازمان پیدا کرده و عملاً در صدر دستور کار آن قرار گرفتند.

جمهوری اسلامی ایران در سال ۲۰۰۵ به عنوان عضو ناظر به سازمان همکاری شانگهای پیوست و یک سال پس از آن، برای عضویت کامل در این سازمان درخواست داد. با این حال، با وجود مشارکت فعال ایران در اجلاس‌ها و دیگر فعالیت‌های مربوط به سازمان، طرح عضویت کامل ایران هیچ‌گاه اجازه مطرح شدن به صورت رسمی را پیدا نکرد.

مهم‌ترین دلیل ـ یا شاید بتوان گفت «بهانه» ـ که از‌‌ همان آغاز تاکنون از سوی اعضای سازمان شانگهای برای مخالفت با عضویت کامل ایران بیان شده، موضوع تحت تحریم بودن ایران از سوی شورای امنیت و اینکه عضویت ایران می‌تواند ضمن تحریک غرب، زمینه را برای تبدیل سازمان شانگهای به یک بلوک بالفعل ضد غربی تبدیل کرده و به تقابلی واقعی در عرصه بین‌الملل منجر شود.

با این حال، انتظار می‌رفت در اوضاع کنونی بین‌المللی و در شرایطی که از یک سو خطر گروه‌های تروریست تکفیری به طور جدی نه تنها خاورمیانه، بلکه کلیت گسترده جامعه بین‌المللی را تهدید می‌کند و از سوی دیگر، خود روسیه در روند تقابلی بی‌سابقه با غرب قرار گرفته، رد کردن دوباره درخواست ایران برای عضویت غیرمنطقی به نظر می‌رسد.

به عبارت دیگر، در شرایط‌ کنونی ایران در خط مقدم مبارزه با دو مورد از «نیروهای اهریمنی» است که مقابله با آن، فلسفه وجودی سازمان شانگهای را تشکیل می‌دهد (تروریسم و افراط گرایی) و در نتیجه، حضور ایران برای موفقیت هر گونه ائتلاف بین‌المللی ضدتروریستی ضروری است. از سوی دیگر، در شرایط کنونی که خود روسیه به واسطه رویکرد خود در قبال بحران اوکراین در معرض تحریم‌های فزاینده غرب قرار گرفته، اقامه بهانه‌ای چون تحت تحریم بودن ایران برای مخالفت با عضویت کامل، دیگر موجه نیست.

اما ماجرا هنگامی جالب‌تر می‌شود که به یاد بیاوریم، نقش اصلی و تعیین کننده را در سازمان شانگهای (نقشی که مشخصاً با پذیرش اعضای جدید مرتبط است) دو کشور چین و روسیه تشکیل می‌دهند که طی سال‌های اخیر به شرکای اصلی ایران در حوزه‌های اقتصادی، تجاری، سیاسی و... تبدیل شده‌اند؛ بنابراین، می‌توان گفت در ماجرای عدم کسب جایگاه عضویت کامل، ایران در حال ضربه خوردن از دو شریک اصلی خود است که به دلایل گوناگون، حاضر نیستند زمینه نقش آفرینی بیشتر ایران در عرصه بین‌الملل و منطقه را از طریق حضورش در یک سازمان بین‌المللی فعال منطقه‌ای را شاهد باشند.

با این حال، این بدان معنا نیست که سیاستی که ایران در قبال سیاست‌های شرقی خود و به ویژه موضوع عضویت در سازمان شانگهای تاکنون به مرحله اجرا درآورده، خالی از ایراد بوده است. در بیانی کلی، باید گفت که موضوع درخواست عضویت ایران در سازمان شانگهای طی سال‌های اخیر، در اصل از موضعی انفعالی صورت گرفته که بیشتر القاگر نیاز ایران به عضویت در این سازمان بوده است.

این در حالی است که مواردی همچون برخورداری ایران از منابع غنی نفت و گاز ـ که می‌تواند سازمان شانگهای را به بزرگ‌ترین قطب انرژی جهان تبدیل کند ـ و همچنین موقعیت ویژه ژئوپلیتیکی ایران که توانایی ویژه‌ای در مبارزه با نیروهای اهریمنی مورد نظر سازمان شانگهای به آن می‌بخشد، مواردی بوده که تأکید بر آن‌ها می‌توانسته اهمیت ایران را برای سازمان مورد تأکید قرار داده و زمینه بهتری ‌برای عضویت ایران فراهم کند. بی‌تردید، در پیش گرفتن یک دیپلماسی فعال در قبال سازمان شانگهای، عاملی کلیدی است که می‌توان موفقیت ایران را در قبال این سازمان در شرایط کنونی بین‌المللی تضمین کند.
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
چگونه یک کسب و کار موفق داشته باشیم؟



یک دکترای روانشناسی با اشاره به اینکه یکی از رموز موفقیت در کسب و کار این است که باید از تمامی ویژگی‌های کار باخبر شد و رموز کار را به خوبی آموخت گفت: توجه به مدیریت کسب و کار مهمترین مرحله شروع هر فعالیت است.



دکتر الهام فروزنده در گفت‌وگو با خبرنگار «اجتماعی» ایسنا منطقه علوم پزشکی تهران، با بیان اینکه بسیاری افراد از راه‌اندازی کسب و کار در یک بازار کوچک می‌ترسند چون این افراد نمی‌توانند سودهای نهفته را در آن ببینند گفت: در واقع، از همین بازارهای کوچک است که می‌توان راه و رسم کسب و کار و تداوم حضور در آن را آموخت و با توسعه ایده‌های مربوط به آن کسب و کار، سابقه بازار را از دست رقبا گرفت.



وی با تاکید بر اینکه برای کسب و کار موفق آگاهی از همه جزئیات کاری ضروری است گفت: یکی از رموز موفقیت در کسب و کار این است که از تمامی ویژگی‌های کار باخبر شد و رموز کار را به خوبی آموخت.



فروزنده تصریح کرد: صاحب یک کسب و کار باید همه چیز را، از چگونگی تولید کالا یا ارائه خدمات گرفته تا قیمت تمام‌شده و چگونگی محاسبه آن و مدیریت قیمت‌ها و حساب‌ها بداند تا هرگونه بی‌نظمی و اشکال در هر کدام از این فرایندها او را دستپاچه و گیج نکند و سررشته کار از دستش خارج نشود.



این دکترای روانشناسی گفت: به صرف اینکه فردی تحصیلکرده یا با تجربه است، نباید دست روی دست بگذارد بلکه وارد مراحل کار شود حتی اگر مجبور شود برای اطلاع از برخی جزئیات و ریزه‌کاری‌ها، دوره آموزشی جدیدی هم ببیند.



فروزنده با تاکید بر اهمیت مدیریت مالی توانمند گفت: یکی از بزرگ‌ترین و شاید مهم‌ترین چالش‌های پیش روی یک کسب و کار جدید، تامین منابع مالی لازم برای شروع و حفظ آن است.



وی افزود: پیش از شروع کار باید از داشتن پول کافی برای راه‌اندازی و مدیریت اولیه آن تا زمان کسب درآمدهای اولیه اطمینان حاصل کرد.



این دکترای روانشناسی خاطر نشان کرد: فردی که می‌خواهد توان مالی و سود و زیان‌های احتمالی‌ را بررسی کند، بهتر است با بدبینی هرچه بیشتر این کار را انجام دهد؛ به این معنا که تا حد ممکن مخارج و زیان‌های احتمالی را زیاد و توان مالی‌اش را محدود فرض کند به این ترتیب می‌تواند با ارقامی که با این فرض تنظیم شده‌اند، کسب و کار را با موفقیت مدیریت کند.



انتهای پیام
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
راه اندازی راه آهن ایران- ترکمنستان- قزاقستان تا دو ماه آینده



خبرگزاری سیهان به نقل از سرویس مطبوعاتی رییس جمهور قزاقستان خبر داد راه آهن ایران- ترکمنستان- قزاقستان در نوامبر سال 2014 افتتاح خواهد شد.



به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، نورسلطان نظربایف، رییس جمهور قزاقستان در یک کنفرانس خبری مشترک با دکتر حسن روحانی، رییس جمهور ایران در دهم سپتامبر اظهار کرد: راه اندازی این راه آهن امکان حمل 10 میلیون تن بار را فراهم می‌کند.



وی خاطرنشان کرد: ایران از طریق این راه می‌تواند وارد بازارهای روسی و چینی شود و کشور ما نیز به نوبه خود می‌تواند به بازارهای کشورهای عربی دسترسی پیدا کند.



رییس جمهور قزاقستان در ادامه افزود: خط اصلی که قرار است در اوایل نوامبر امسال راه اندازی شود تاثیر مثبتی بر ارتقای روابط تجاری دو جانبه و منطقه ای و همکاری اقتصادی به سطح جدید دارد.



نظربایف همچنین اظهار کرد: ایران می‌تواند از کوریدور ترانزیت اروپای غربی-غرب چین بهره ببرد که به این کشور امکان می‌دهد از طریق قزاقستان به بازارهای چینی و روسی دسترسی پیدا کند.



به گزارش ایسنا، حجت‌الاسلام والمسلمین حسن روحانی پیش از عزیمت به قزاقستان در جمع خبرنگاران به تشریح اهداف سفر 5 روزه خود به قزاقستان و تاجیکستان پرداخت و با اشاره به اینکه جمهوری اسلامی ایران به لحاظ استراتژیک یک راه مهم برای اتصال کشورهای آسیای مرکزی با آب‌های آزاد است و به عنوان کریدور جنوب به شمال اهمیت دارد خاطرنشان کرد: امسال پروژه راه آهن ایران – ترکمنستان- قزاقستان افتتاح خواهد شد و در مسیر دیگر راه آهنی از طریق چین ، قزاقستان،‌تاجیکستان، افغانستان تا خلیج فارس خواهد آمد.



وی همچنین عنوان کرد که در منطقه طرح‌های مهم اقتصادی و زیربنایی بین ایران و کشورهای آسیای مرکزی به ویژه تاجیکستان و ترکمنستان پیگیری خواهد شد.



انتهای پیام
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
وزارت کشاورزی اعلام کرد
صادرات کشاورزی ایران به روسیه در حال بررسی است



با توجه به اعلام روس‌ها مبنی بر واردات نیازمندی‌های غذایی و کشاورزی خود از ایران، مسئولان وزارت جهاد کشاورزی در حال بررسی اقلام مورد نیاز آن‌ها و توانمندی‌های کشورمان برای صادرات به روسیه هستند.



به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، از ماه گذشته که روابط روسیه با اتحادیه اروپا تیره و تار شد و رییس جمهور این کشور اعلام کرد واردات هرگونه کالا و خدمات از غرب ممنوع است، مقامات روسی برای تامین نیازمندی‌های خود به کشور‌های آسیایی روی آوردند که یکی از این کشور‌ها ایران بود.



چرا که مقامات روسی طی نامه‌ای فهرست نیازمندی‌های غذایی و کشاورزی خود را در قالب بیش از 60 نوع محصول مختلف به ایران اعلام کردند. پس از اعلام روس‌ها حجتی به وزارتخانه مطبوع خودش دستور داد تا ستاد ویژه‌ای تحت عنوان ستاد توسعه صادرات به روسیه تشکیل دهد.



البته هفته گذشته مقامات روسیه به ایران آمدند و در دیداری که با بازرگانان اتاق بازرگانی ایران نیازمندی‌های خود را اعلام کردند و البته در این مذاکرات یک روزه تفاهم صادرات کالای کشاورز امضا و اعلام نشد و صادرات این محصولات به روسیه مبهم ماند.



براساس پیگیری خبرنگار ایسنا از مسئولان وزارت جهاد کشاورزی در ستاد توسعه صادرات به روسیه، اعلام شد کارشناسان در حال بررسی فهرست کالاها و محصولات درخواستی روس‌ها هستند و هنوز این بررسی‌های کارشناسی در وزارت جهاد کشاورزی به پایان نرسیده است.



چراکه در فهرست ارسالی مقامات روسی به ایران چند نکته قابل تامل وجود دارد و آن این‌که به غیر انواع میوه و تره‌بار، محصولات شیلاتی و لبنی، برخی محصولات مانند موز، آناناس، قهوه، روغن زیتون و غیره وجود داشت که تولیدی در ایران ندارند و جزو کالاهای وارداتی به شمار می‌روند.



همچنین گروهی دیگر از این محصولات انواع صیفی‌جات و میوه‌های آب‌بر هستند که باید دید چگونه استراتژی صادرات آب مجازی در کنار مدیریت بحران آب ایران دنبال می‌شود.



انتهای پیام
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
توهین به متقاضیان عقود مبادله‌ای و سکوت بانک مرکزی
بانک‌ها: مردم سود سپرده را با سود تسهیلات اشتباه می‌گیرند!



در حالی سیف و معاونانش همواره از افزایش سود عقود مبادله‌ای و ترویج آن اظهار خرسندی می‌کنند که بانکها نه تنها علاقه‌ای به اجرای دستور رییس کل ندارند بلکه با درخواست مردم برای دریافت تسهیلات خرد با سود مصوب شورای پول و اعتبار برخورد مناسبی ندارند.





به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، بعد از اینکه در دولت قبل نرخ سود عقود مبادله به یکباره چند درصدی کاهش یافت و به متوسط 14 درصد رسید استفاده از این عقود برای پرداخت تسهیلات بالاخص تسهیلات خرد نیز کمتر شد به طوری که دیگر بانکها این میزان سود را در مقایسه با سود سپرده ای که می پرداختند منطقی ندانسته و کم کم با حذف مبادله‌ای، عقود مشارکتی را در تمامی تسهیلات خود مورد استفاده قرار دادند.





این در حالی است که در ماههای اخیر بانک مرکزی بعد از ساماندهی سودهای سپرده که به طور عجیبی روز به روز تغییر کرده و بانکها در رقابت مخربی نسبت به افزایش آن قرار گرفته بودند تصمیم به تنطیم سود تسهیلات گرفت و با تصویب شورای پول و اعتبار سود عقود مبادله ای را به 22 درصد افزایش داد.





براین اساس در پی کاهش سود سپرده در روز شمار 10 درصد و یکساله 22 درصد در اردیبهشت ماه سال جاری، نرخ سود تسهیلات در قالب عقود مبادله ای نیز به 22 درصد رسید تا متناسب با حداکثر سود سپرده تنظیم شده باشد.





اما درحالی که حدود سه ماه از مصوبه شورای پول و اعتبار می‌گذرد و سیف فردای همان روز بر لازم اجرا بودن سود تسهیلات 22 درصد تاکید کرده بود که شواهد نشان می‌دهد با وجود اینکه بانکها سود تسهیلات عقود مبادله ای خود را به 22 درصد افزایش داده اند اما تسهیلات خردی مانند وام کالا، خودرو و ... با نرخ سود کمتر از 27 یا 28 درصد پرداخت نمی شود.





البته این بدان معنا نیست که بانکها عقود مبادله ای را با سودهای تا 28 یا 29 درصد می پردازند بلکه بدان معناست که اصلا از عقود مبادله‌ای استفاده نمی‌کنند و فقط عقود مشارکتی را در دستور کار خود دارند این درحالی است که روسای برخی شعب اعلام می کنند که اگر قرار باشد که تسهیلات خود را در قالب عقود مبادله ای بپردازیم حتما باسود 22 درصد مصوب شورای پول و اعتبار است اما مساله اینجاست که به دلایل مختلف از جمله به صرفه نبودن سود 22 درصدی آن هم در مقابل سود سپرده 22 درصدی که بهای تمام شده آن به بیش از 25 درصد هم می رسد منطقی برای ارائه تسهیلات با سود 22 درصد وجود نداشته و نخواهیم پرداخت.





اما برخی از مشتریان عنوان می‌کنند که برای دریافت وام کالا، بانکهای بزرگ سود تسهیلات را 28 درصد اعلام کرده‌اند و در مقابل یادآوری مشتری مبنی بر تصویب سود 22 درصد تسهیلات، گاهی با برخورد نامناسب مواجه شده و در مواردی هم بانک خاطی به مشتری گفته که نه تنها شما بلکه همه مردم سود تسهیلات را با سودسپرده اشتباه می گیرند چراکه سود سپرده به 22 درصد کاهش یافته است نه سود تسهیلات!

حتی این بانکها عنوان می کنند که بانک مرکزی دست ما را برای تعیین سود تسهیلات باز گذاشته و می توانیم تعیین کنیم که به چه تسهیلاتی چه میزان سود و در قالب چه عقودی بپردازیم که عمدتا مشارکتی است.





این ها اولین بانکهایی نیستند که از اواخر خرداد که سود عقود مبادله ای 22 درصد مصوب شده تاکنون به هر دلیل و بهانه ای از اجرای آن طفره رفته و سرباز می زنند اما مساله اینجاست که جدای از آنکه به نظر می رسد هیچ اهمیتی برای مصوبه شورای پول و اعتبارکه تمامی قوانین آن لازم الاجراست قائل نیستند برای فرار از درخواست به حق مشتریانی که سرمایه‌های این بانکها محسوب شده و تمام سودهای کلان خود را از طریق سرمایه گذاری سپرده همین مشتریان بدست می آورند رفتاری توهین آمیز نسبت به آنها دارند.





این درحالی است که بارها مدیران عامل بانکها و حتی مقامات بانک مرکزی در مقابل این موارد عنوان کرده‌اند که نباید مردم و رسانه‌ها خطای احتمالی یک یا چند شعبه از چند صد و یا چندین هزار شعبه‌ای که یک بانک دارد را مورد توجه قرار داده و خرده بگیرند چراکه این درصد تخلف امری طبیعی است. حتی یکی از مدیران عامل بانکها اخیرا در نشست خبری خود در پاسخ به خبرنگاری در مورد عدم اجرای عقود مبادله ای و سود 22 درصد این تسهیلات بیان کرد که خطای یک شعبه را به کل بانک تعمیم ندهید! اما باید در پاسخ گفت که مگر می شود در تمامی نقاط یک شهر شعب دچار این خطا شوند و یا اینکه اغلب مشتریان اشتباه کنند؟ یا اینکه همه کسانی که با نبود تسهیلات با سود 22 درصد مواجه می شوند به همان یک شعبه مراجعه می کنند؟





در عین حال مدیران عامل بانکها گاها خود اذعان می‌کنند که وقتی شعب به دلیل کمبود منابع نمی‌توانند به مشتری بگویند که نمی توانیم وام بدهیم ناچارند که بگویند عقود مبادله‌ای نداشته و وام با سود‌های مشارکتی پرداخت می‌شود تا مشتری از دریافت وام سرباز بزند.





به هر حال بانکها و بانک مرکزی به هر طریقی که قرار است عمل کنند نباید به سوی سرگردانی مردم و به عبارتی ساده تر سرکار گذاشتن آنها پیش بروند و اگر بانک مرکزی نمی تواند به حساب و کتاب بانکهای کوچک و بزرگ خود برسد بهتر است که معاونانش در پاسخ به انتقادات مبنی بر عدم رعایت سودهای سپرده و تسهیلات مصوب دائما تاکید نکنند که این موارد مربوط به تعداد محدودی بوده و اگر موردی مشاهده می‌شود اعلام کنید تا رسیدگی کنیم؛ چرا که با وجود اینکه همواره رسانه ها تخلفات بانکها از تعیین سود را اعلام کرده و مشتریان از شرایط نامطلوب موجود گله مند‌ند اما باز هم تغییری در عملکرد آنها ایجاد نمی شود.





انتهای پیام
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
ناطق نوری:
دولت دل آدم را به تاپ و توپ نمی اندازد، چراکه یک رئیس جمهور عاقل روی کار آمده/عقب نشینی داعش با تدبیر و مدیریت ***** میسر شد/حال ***** خوب است، ایشان با اغوش باز از همه استقبال می کنند
رییس دفتر بازرسی دفتر مقام معظم ***** گفت: مدیریت **** معظم انقلاب اسلامی در مواجهه با تحولات منطقه و تحرکات دشمنان، باعث عزت ایران در جهان شده است.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
77962_883.jpg

رییس دفتر بازرسی دفتر مقام معظم ***** گفت: اکنون وقتی دولت حرف می زند آدم دلش به تاپ و توپ نمی افتد و می داند یک رئیس جمهور عاقل، فاضل و متدین است که سخن می گوید.

به گزارش «انتخاب»، حجت الاسلام والمسلمین علی اکبر ناطق نوری روز پنجشنبه در جلسه شورای اداری استان اصفهان بیان داشت: به لطف خداوند دولتی روی کارآمده که آرامش ایجاد کرده و وقتی حرف می زند باعث التهاب نمی شود.

حجت الاسلام والمسلمین ناطق نوری افزود: دولت باعث آرامش در کشور شد و همه امور به خوبی اداره می شود.

وی با بیان اینکه با آقای روحانی بیش از 50 سال ارتباط و آشنایی دارم، افزود: ایشان عاقل، فاضل و متدین و دلسوز مردم هستند.

ناطق نوری در ادامه سخنان خود به مسائل اخیر سوره نیز اشاره کرد و بیان داشت: مقام معظم ***** یک تنه برای سوریه ایستادند و بسیاری به کرات سخن گفتند و اعتقاد داشتند ما وارد مسئله سوریه نشویم اما مقام معظم ***** مسرانه ایستادند.

ناطق نوری گفت: سوریه خط مقدم ماست و آنها در خط مقدم ما جنگ می کنند تا دشمن به ایران نرسد.

رئیس دفتر بازرسی مقام معظم ***** ادامه داد: صهیونیست ها در فکر خود ابتدا به فکر نیل تا فراط بودند تا پس از آن همه جهان را بگیرند. آنها می گویند باید یک حکومت جهانی تشکیل شود تا زمینه را برای ظهور مسیح فراهم کنیم.

ناطق نوری بیان داشت: لذا سوریه خط مقدم و پل ارتباطی ما با لبنان و فلسطین است.

وی همچنین به مدیریت انتخابات عراق نیز اشاره داشت و گفت: اگر ***** مقام معظم ***** نبود آنجا هم احتمال درگیری وجود داشت.

عضو مجمع تشخیص مصلحت **** افزود: داعش که قسمت های زیادی از عراق را گرفته و تا اربیل پیش رفته بود با کمک فکری، برنامه ریزی و حمایت ایران از ملت و دولت قانونی عراق؛ اکنون این گروه در حال عقب نشینی است که با تدبیر فرماندهی کل قوا و مدیریت معظم له میسر شد.

ناطق نوری پیرامون آخرین وضعیت سلامتی مقام معظم ***** بیان کرد: من 2 روز قبل خدمت ایشان شرف‌یاب شدم و به ایشان گفتم چهره شما را از تلویزیون سرحال دیدم و به خدمت شما که رسیدم متوجه شدم از آنچه در تلویزیون دیدم شادابتر هستید و بحمدالله عمل ایشان موفقیت‌آمیز بوده و حال ایشان خوب است و با اینکه تراکم جمعیت مسئولان برای دیدن ***** زیاد است اما ایشان با آغوش باز از همه استقبال می‌کنند.
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
آيت الله هاشمي: ديگر از ما گذشته که ليست براي انتخابات بدهيم
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
78025_832.jpg
طي ماه هاي گذشته سايت ها و منابع خبري مختلف در تحليل ها و گزارش هاي خود از شرايط حضور احزاب و جريان هاي مختلف در انتخاب هاي 2 مجلس شوراي اسلامي و خبرگان رهبري بارها ادعا کرده بودند که آيت الله هاشمي رفسنجاني در پي ارائه ليستي براي انتخابات مجلس خبرگان است. حتي در برهه اي سايت هاي خبري مدعي ليست 50 نفره اي شدند که عنوان «مجتهدان مصلح و معتدل» هم برآن نهاده شده بود. اين خبرها تا آنجا پيش رفت که «قدرت الله عليخاني» مشاور پارلماني هاشمي رفسنجاني 3 ماه پيش اين ليست ها را تکذيب کرد: «تصور مي کنم که ارائه ليست توسط ايشان در انتخابات مجلس خبرگان رهبري شايعه است.»

دراين باره، پنج شنبه گذشته وقتي آيت الله هاشمي رفسنجاني براي سفر 4 روزه خود وارد مشهد شد، خبرنگار خراسان در فرودگاه شهيد هاشمي نژاد از وي پرسيد: آيا در انتخابات مجلس خبرگان و مجلس شوراي اسلامي ليست ارائه خواهيد کرد؟ رئيس مجمع تشخيص مصلحت **** درپاسخ گفت: «حالا ديگر از ما گذشته است.» هاشمي رفسنجاني همچنين در پاسخ به اين سوال خراسان که « به نظر شما واکنش ايران با توجه به تحريم هاي آمريکا بعد از توافق ژنو بايد چه باشد؟» گفت: اين تحريم ها معمولي بود و آن ها هر چند ماه يک بار بخش هايي را که بر اساس گذشته مصداق پيدا مي کنند که نقض تحريم شده است تحريم مي کنند.

هاشمي رفسنجاني که روز پنجشنبه با استقبال قائم مقام توليت آستان قدس رضوي، مشاور عالي و رئيس دفتر توليت آستان قدس رضوي، معاونان سياسي، اجتماعي، امنيتي و هماهنگي امور عمراني استانداري خراسان رضوي و فرماندار مشهد وارد اين شهر شده است، قرار است در جلسه هيئت امناي دانشگاه هاي آزاد که در مشهد برگزار مي شود شرکت کند. وي هم چنين در بدو ورود به فرودگاه مشهد «اولين و بهترين» هدف سفر خود را زيارت مضجع منور رضوي عنوان کرد و گفت : بعد از يک سال با عشق به زيارت امام رضا(ع) به مشهد مقدس آمده ام. وي افزود: هم چنين جلساتي با علما و آيت ا... واعظ طبسي خواهيم داشت.

منبع: روزنامه خراسان
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
بازار چند صد میلیاردی قاچاق آدامس به کشور
در حالی ارزش بازار آدامس ایران بالغ بر چند صد میلیارد تومان برآورد می‌شود که بررسی آمارها حاکی از آن است که طی سال‌های اخیر واردات قانونی آدامس به کشور به شدت کاهش یافته و در عوض قاچاق این محصول رونق چشمگیری پیدا کرده است. در همین حال تولید داخل نیز نتوانسته سهم بالایی از بازار را به خود اختصاص دهد.

در حالی ارزش بازار آدامس ایران بالغ بر چند صد میلیارد تومان برآورد می‌شود که بررسی آمارها حاکی از آن است که طی سال‌های اخیر واردات قانونی آدامس به کشور به شدت کاهش یافته و در عوض قاچاق این محصول رونق چشمگیری پیدا کرده است. در همین حال تولید داخل نیز نتوانسته سهم بالایی از بازار را به خود اختصاص دهد.

به گزارش ایسنا طبق آمارهای گمرک ایران در سال 1390 بالغ بر 22 میلیون دلار انواع آدامس (25 میلیارد تومان) به صورت قانونی وارد کشور شد. این در حالی است که در سال 1391 و 1392 به ترتیب معادل 12.1 میلیون دلار (16.1 میلیارد تومان) و 2.6 میلیون دلار (6.6 میلیارد تومان) انواع آدامس به صورت قانونی وارد کشور شد.

در پنج ماهه نخست سال جاری نیز تنها یک میلیون و 250 هزار دلار معادل 3.1 میلیارد تومان آدامس وارد کشور شد و آدامس‌های وارداتی به کشور شامل دو نوع بدون قند و پوشیده از قند و شکر است.

این آمار و ارقام و در کنار آن حضور برندهای متنوع خارجی در بازار آدامس کشور نشان‌دهنده این است که طی سال‌های اخیر قاچاق این محصول غذایی به کشور به شدت افزایش یافته است. یکی از کالاهایی نیز که معمولا در جریان کشفیات قاچاق به چشم می‌خورد آدامس است که قاچاق آن هم کار چندان دشواری نیست.

از جمله موارد مربوط به کشف آدامس‌های قاچاق می‌توان به کشف 160 هزار عدد آدامس قاچاق ساخت کره‌جنوبی به ارزش 30 میلیون تومان در خرم‌آباد در اردیبهشت ماه امسال، کشف بیش از 114 هزار آدامس قاچاق به ارزش 151 میلیون تومان در محور خرم‌آباد - بروجرد در اردیبهشت امسال، کشف 60 عدد آدامس قاچاق در قم در اردیبهشت امسال و ... اشاره کرد.

تاکنون آمارهای مختلفی درباره حجم بازار آدامس کشور اعلام شده و برخی منابع حتی از مصرف سالانه 500 میلیارد تومان آدامس توسط ایرانی‌ها خبر داده‌اند.

مصرف بالای آدامس در ایران باعث شد در سال 1388 بزرگترین خط تولید آدامس بدون قند خاورمیانه در شرکت پارس‌مینو به بهره‌برداری برسد. در مراسم افتتاح آن کارخانه اعلام شد که سالانه مبلغی بالغ بر 100 میلیارد تومان صرف واردات رسمی آدامس‌های بدون قند به کشور می‌شود و اعلام شد که با افتتاح این خط تولید کشور در زمینه تامین آدامس بدون قند مورد نیاز به خودکفایی خواهد رسید.

با این حال مشاهدات نشان می‌دهد که اگرچه از نظر قانونی واردات آدامس به کشور کاهش چشمگیری پیدا کرده اما قاچاق آدامس به کسب و کاری پررونق تبدیل شده است.

به نظر می‌رسد ایجاد محدودیت‌ تعرفه‌ای روی واردات، قاچاق آسان و سود بالای قاچاق باعث شده قاچاق آدامس به کشور طی سال‌های اخیر تشدید شود. در جریان اولویت‌بندی کالاها نیز آدامس در اولویت 10 قرار گرفت و ثبت سفارش آن متوقف شد که همین عامل زمینه برای تشدید قاچاق این محصول را فراهم کرد.

از سوی دیگر آدامس‌های داخلی نیز در رقابت با برندهای خارجی چندان موفق نبوده‌اند و این موضوع را می‌توان به خوبی در ویترین بسیاری از سوپرمارکت‌ها و مغازه‌های سطح شهر مشاهده کرد. این در حالی است که در گذشته‌ای نه چندان دور "خروس" نشان یکی از برندهای مطرح تولید داخل در بازار آدامس کشور بود که در حال حاضر دیگر نامی از آن در بازار وجود ندارد.

شاید هنوز هم برای بسیاری از مسئولان بخش صنعت و تولید کشور، آدامس و تولید آن اهمیت چندانی نداشته باشد اما بهتر است این دسته از مسئولان بدانند براساس بررسی‌های انجام شده گردش مالی بازار آدامس ایران 50 برابر گردش مالی کیوسک‌های مطبوعاتی، حدود 50 درصد حجم بازار لوازم آرایشی و بهداشتی، حدود هشت برابر بازار تورهای گردشی داخلی، حدود چهار برابر بازار آب معدنی و یک چهارم گردش مالی سالانه‌ بازار سیگار کشور است.
 
بالا