• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اخبار اقتصادی

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
بازار روسیه، فرصتی که غنیمت است



‌رجایی گفت: منابع آبی محدودیتی برای در اختیار گرفتن بازار روسیه ندارند.



عباس رجایی رئیس کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه مرکزی، در خصوص تامین موادغذایی مورد نیاز روسیه گفت: تعامل و فضای ارتباطی ایران و روسیه همواره فضای مناسبی بوده است و این ارتباط رو به رشد است.



وی گفت: محدودیت منابع آبی کشور قطعا مانعی برای صادرات و تأمین نیاز غذایی روسیه نخواهد بود.



رجایی افزود: با توجه به شرایطی که آمریکا و اروپا برای روسیه ایجاد کرده‌اند و تأمین نیاز غذایی، این کشور را به چالش کشیده‌ و علاوه بر آن با توجه به اینکه کشورهای غربی در بحث هسته‌ای مانع‌تراشی و تحریم‌هایی را علیه ایران ایجاد کرده‌اند، این بهترین فرصت است که ایران از فضای ایجاد شده استفاده کند.



وی با تأکید بر اینکه روسیه بازار بسیاری خوبی برای ایران خواهد بود و می‌توان صادرات بالایی به این کشور داشت، تصریح کرد: باید شرایط را به نحوی ایجاد کنیم که بتوانیم بازار روسیه را در اختیار بگیریم چراکه نیاز است ایران در بازارهای بین‌المللی حضور داشته باشد.



رییس کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی عنوان کرد: می‌توان این شرایط را قبول کرد و در جهت توسعه صادرات کشور و ارزآوری گامی مثبت برداشت و این بازار را در اختیار داشت.





انتهای پیام
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد


طیب نیا:

سهام عدالت به زودی آزادسازی می‌شود/ تشکیل کارگروه ویژه در وزارت اقتصاد

وزیر امور اقتصادی و دارایی از تشکیل کارگروه ویژه‌ای برای بررسی و کارشناسی آزادسازی سهام عدالت خبرداد و گفت: تلاش می‌کنیم هرچه سریعتر مقدمات آزادسازی سهام عدالت را فراهم کنیم تا مردم از منافع این طرح بهره‌مند شود.
به گزارش خبرنگار مهر، علی طیب نیا در جلسه اخیر هیات واگذاری گفت: بین مالکیت و مدیریت در واگذاری بنگاههای دولتی تفاوت وجود دارد و کسانیکه مدیریت بنگاههای واگذار شده را بر عهده می گیرند باید صلاحیت حرفه ای و فنی این کار را داشته باشند.

وزیر اقتصاد با تاکید بر اینکه برای مالکیت این بنگاها نیز انتظار می رود مالکین تفکر منطقی و توان مالی اداره این شرکتها را داشته باشند، افزود: در قانون اصل 44 بر توانمندسازی بخش خصوصی و بهبود فضای کسب و کار تاکید شده که این موضوع تاکنون در واگذاریها کمتر مورد توجه قرار گرفته است و ما رسالت خود می دانیم که بیشتر به این دو مقوله بپردازیم و از پیشنهادات مفید در این زمینه استقبال می کنیم.

وی در ادامه با اشاره به تاکید مقام معظم ***** در مورد حمایت از بخش خصوصی واقعی و نیز سهام عدالت گفت: بر این اساس کارگروه ویژه ای در وزارت امور اقتصادی و دارایی تشکیل شد و با توجه به بررسی‌ها و کار کارشناسی انجام شده در این زمینه، تلاش می کنیم هرچه سریعتر مقدمات آزادسازی سهام عدالت را فراهم کنیم تا مردم از منافع این طرح بهره مند شود.

وزیر امور اقتصادی و دارایی با بیان این که صندوق‌های قابل معامله یکی از ساختارهای مفید برای مدیریت سهام عدالت در کشورند تاکید کرد: باید تلاش کنیم با واگذاری سهام دولتی به بخش خصوصی، رسالت دولت را به سمت سیاستگذاری و هدایت‌گری سوق دهیم.
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد

برای شرکت در مجمع عمومی سازمان ملل؛

ظریف سه‌شنبه عازم نیویورک می‌شود

محمدجواد ظریف، وزیر امور خارجه کشورمان روز سه شنبه برای شرکت در مجمع عمومی سازمان ملل عازم نیویورک می شود.
به گزارش خبرنگار مهر، محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه کشورمان به همراه معاونان خود سیدعباس عراقچی و مجید تخت روانچی روز سه شنبه عازم نیویورک خواهند شد.

بر اساس این گزارش، ظریف روز چهارشنبه ناهار کاری مشترک با کاترین اشتون خواهد داشت، عصر چهارشنبه و پنجشنبه جلسات دو جانبه بین ایران و کشورهای 1+5 برگزار می شود و روز پنجشنبه نیز یک دور مذاکرات ایران و 1+5 در سطح کاترین اشتون و محمدجواد ظریف برگزار خواهد شد.

پس از برگزاری اجلاس سالانه سران نیز این احتمال وجود دارد که وزیران خارجه ایران و 1+5 بار دیگر بر سر میز مذاکره بنشینند، کارشناسان و تحلیلگران مذاکرات نیویورک را روشن‌کننده مسیر مذاکرات برای دستیابی به توافق تا 24 نوامبر(4 آذر ماه) می‌دانند.
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد


وزیر کشور:

صیانت از حقوق شهروندی از اساسی‌ترین سیاست‌های دولت تدبیر و امید است

وزیر کشور در جلسه شورای معاونین وزارت کشور صیانت از حقوق شهروندی را از اساسی‌ترین سیاست‌های دولت تدبیر و امید برشمرد و خواستار اهتمام ویژه همه نهادها و دستگاه‌های اجرایی ذی‌ربط شد.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور، عبدالرضا رحمانی فضلی وزیر کشور در جلسه شورای معاونین وزارت کشور صیانت از حقوق شهروندی را از اساسی ترین سیاست های دولت تدبیر و امید برشمرد و خواستار اهتمام ویژه همه نهادها و دستگاه های اجرایی ذیربط شد .

وی تصریح کرد: مردم باید در پناه قانون و در کمال امنیت و آرامش ، نشاط اجتماعی را لمس کنند و این وظیفه ما مسئولین است که زمینه های آن را فراهم سازیم.

رحمانی فضلی پایبندی به قانون را از اصول اولیه زندگی اجتماعی ذکر کرد و گفت: ملاک تعهد اجتماعی و اعتقاد به **** جمهوری اسلامی میزان سنجش التزام به قانون است.

همچنین در ادامه حضور استانداران در جلسه شورای معاونین وزارت کشور جاسم جادری استاندار هرمزگان به تشریح عملکرد و برنامه های خود پرداخت و با طرح مشکلات و مسائل مربوط به این استان تصمیمات مقتضی گرفته شد.

تاکنون استانداران استان های یزد، کهکیلویه و بویر احمد، چهارمحال و بختیاری، لرستان و مازندران در جلسات شورای معاونین وزارت کشور شرکت کرده و به طرح مسائل استان های خود پرداختند.
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد


معاون وزیر اقتصاد عنوان کرد؛

برنامه دولت برای کاهش اتکا به درآمد نفت/ به استقبال بخش خصوصی برویم

معاون وزیر اقتصاد با تاکید بر برنامه این وزارتخانه در زمینه ثروت آفرینی و افزایش درآمد سرانه گفت: کاهش اتکا به درآمدهای نفتی، از دیگر برنامه های وزارت اقتصاد تلقی می شود.
به گزارش خبرگزاری مهر، احمد صادقی گلمکانی گفت: مدیران برای توسعه اقتصادی استان ها و ایجاد اشتغال باید به استقبال سرمایه گذاران بخش خصوصی بروند.

معاون وزیر اقتصاد افزود: مدیران به جای اینکه منتظر حضور بخش خصوصی باشند، باید به استقبال آنها رفته و حتی مشکلات آنان را رصد و رفع کنند.

وی تاکید کرد: با وجود بالا بودن توان بخش خصوصی، تاکنون از این ظرفیت به نحو مطلوب استفاده نشده؛ این در حالی است که راهی به جز حمایت از بخش خصوصی وجود ندارد.

این مقام مسئول در وزارت اقتصاد با ذکر محورهای هفتگانه، برنامه ها و اقدامات راهبردی وزارت امور اقتصاد و دارایی بیان داشت: اولویت نخست این وزارتخانه استفاده از توان سرمایه گذاران داخلی و سپس فعالان اقتصادی خارجی است.

معاون وزیر اقتصاد با تشریح اهداف این وزارتخانه برای ثروت آفرینی و افزایش درآمد سرانه گفت: تعمیم مالی پایدار و کاهش اتکا به درآمد نفتی از برنامه های اصلی این وزارتخانه است که تمامی معاونت ها برنامه هایی برای تحقق این هدف در دستور کار دارند.

صادقی گلمکانی افزود: به منظور بهره مندی تمامی این نهادها از آمار و اطلاعات منسجم برای مدیریت اقتصادی کشور، اقداماتی برای ایجاد یکپارچگی در سامانه اطلاعاتی و مدیریتی نهادهای زیر مجموعه این وزارتخانه صورت گرفت.

وی خاطرنشان کرد: برای توسعه هدفمند سرمایه انسانی و سازمانی، نیروی انسانی نقش بسیار برجسته و حائز اهمیتی دارد، بر همین مبنا بازمهندسی نیروی انسانی در دستور کار این وزارتخانه است.

معاون وزارت اقتصاد ارتقا هم افزایی درون و برون سازمانی به منظور استفاده بهینه از امکانات یکدیگر، افزایش شفافیت سلامت و انضباط مالی توسط ذی حسابان را از دیگر برنامه های محوری وزارت امور اقتصاد و دارایی ذکر کرد.
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد

بازگشت روابط ایران و رومانی به حالت عادی
دبیرکل اتاق بازرگانی و صنایع و معادن تهران گفت: ایران و رومانی در جایگاه مهمی از لحاظ ژئوپلتیک قرار گرفته‌اند و ایران در خاورمیانه و خلیج فارس است و رومانی نیز عضو اتحادیه اروپا است و از طریق این کشور می‌توان کالاهای ایرانی را به اروپا صادر کرد.
به گزارش خبرنگار مهر، ابراهیم بهادرانی در دیدار هیات تجاری رومانی با فعالان اقتصادی گفت: روابط اقتصادی ایران و رومانی به گذشته دور برمی گردد و با سرعت متعادلی در مقاطع طولانی از زمان پیش رفته است، این در حالی است که در دو سال اخیر، به علت تحریم و پیوستن رومانی به اتحادیه اروپا، روابط دو کشور از مسیر تعیین شده خارج شده است.

دبیرکل اتاق بازرگانی و صنایع و معادن تهران با تاکید بر اینکه فرصت های سرمایه گذاری در ایران، پیش روی هیات تجاری رومانی قرار گرفته است، افزود: با تغییر دولت در ایران و سیاستهای تعاملی در عرصه بین المللی از سوی رئیس جمهور، بهبود و توسعه روابط رومانی با ایران به سمت مثبت پیش رفته است؛ این در حالی است که زمانی که واردات و صادرات ما 20 میلیارد دلار بوده است، غیر از نفت صادرات ایران به رومانی 500 میلیون دلار بوده است؛ از این میزان با رومانی تبادل کالایی داشته ایم.

وی تصریح کرد: امروز واردات ایران حدود 60 تا 70 میلیارد دلار رسیده است و روابط تجاری ایران با رومانی به حدود 50 میلیون دلار رسیده که یک دهم گذشته است. بنابراین باید این کاهش را جبران کرد و باید بر اساس برنامه ریزی صحیحی پیش رفت.

به گفته بهادرانی، ایران و رومانی در جایگاه مهمی از لحاظ ژئوپلتیک قرار گرفته اند و ایران در خاورمیانه و خلیج فارس است و رومانی نیز عضو اتحادیه اروپا است و از طریق این کشور می توان کالاهای ایرانی را به اروپا صادر کرد.

وی اظهار داشت: سابقه دیرینه سرمایه گذاری تجاری و صنعتی با رومانی وجود دارد و بازرگانان دو کشور تلاش می کنند که روابط گذشته را بهبود داده و توسعه روابط را شاهد باشیم.

همچنین در این نشست، نیکولایده ماتاکه، رئیس اتاق بازرگانی رومانی- ایران گفت: کمیته تجاری مشترک دو کشور می تواند به توسعه حجم روابط تجاری و اقتصادی میان ایران و رومانی کمک کند.

وی افزود: روابط سازمان های اقتصادی بین دو کشور نیز می تواند به بهبود این شرایط و رسیدن به حجم مبادلات بالاتر کمک رسانده و بازار میان دو کشور را رونق دهد، بر همین اساس می تواند امیدوار بود که دو کشور بتوانند کالاهای مورد نیاز یکدیگر را تامین نمایند.

رومانی دروازه ورود کالاهای ایرانی به اتحادیه اروپا است

همچنین توردورسکو سفیر رومانی در ایران در حاشیه این دیدار با تاکید بر اینکه رومانی دروازه ورود کالاهای ایرانی به اتحادیه اروپا است، گفت: رونق گرفتن روابط تجاری میان ایران و رومانی تنها با مباحث تئوریک و تشریفاتی فراهم نمی شود.

وی گفت: روابط تجاری ایران و رومانی همواره در طول تاریخ با نوساناتی همراه بوده است، اما اوج مبادلات تجاری میان دو کشور یعنی صادرات و واردات میان ایران و رومانی، 1.3 میلیارد دلار در سال 1983 بوده است؛ اما متاسفانه بنا به دلایلی این روابط رو به کاهش گذاشته است.

سفیر رومانی در ایران افزود: هم اکنون سفارتخانه های دو کشور ایران و رومانی آمادگی همکاری برای ارتقای حجم مبادلات تجاری را دارند و برای از سرگیری مبادلات و پیشبرد روابط تجاری فی مابین دو کشور، همکاری های زیادی را آغاز کرده اند، البته به لحاظ اقتصادی، فنی و سرمایه گذاری نیز توان دو کشور بسیار مناسب است.

وی تصریح کرد: رونق گرفتن روابط تجاری میان دو کشور تنها با مباحث تئوریک و تشریفاتی فراهم نمی شود، بنابراین باید در تمامی مذاکرات، دقیق و فنی بود تا قابلیت اجرا برای هر پروژه وجود داشته باشد؛ البته به نظر می رسد که وجود رومانی در اتحادیه اروپا باعث شده تا فرصت مناسبی برای همکاری دو کشور بوجود آید.

به گفته توردورسکو، وجود رومانی در اتحادیه اروپا به هیچ عنوان باعث کاهش روابط فی مابین نشده و بر عکس طی سالهای گذشته، حضور رومانی در این اتحادیه سبب شکل گیری رقابت و حضور این کشور در باشگاه برجسته تجارت بین المللی اتحادیه اروپا شده است.

وی اظهار داشت: از سوی مقامات ایران و رومانی می توان دروازه مناسبی برای روابط تجاری ایران با اتحادیه اروپا نیز گشود و البته رسیدن به دستاوردهای قبلی مشکل نیست و شروطی دارد که باید به آن توجه کرد. بنابراین به نظر می رسد که توجه به این عوامل، سبب بهبود روابط و افزایش میزان مبادلات تجاری خواهد شد.
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
"سیاست آمریکا در قبال روسیه از زمان جنگ سرد سخت‌گیرانه‌تر است"


یکی از قانون‌گذاران ارشد روسیه گفت: آمریکا در حال حاضر در مقایسه با دوران جنگ سرد سیاست سخت‌گیرانه‌تر و جدی‌تری را نسبت به روسیه پیش گرفته تا نشان دهد که همچنان **** جهان است.



به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، به نقل از خبرگزاری نووستی، الکسی پوشکف، رئیس کمیته روابط خارجی مجلس عوام روسیه در صفحه توییتر خود نوشت: جدیت و سخت‌گیری سیاست آمریکا علیه مسکو در حال حاضر در مقایسه با زمان جنگ سرد بیشتر است. آن‌ها سیاست‌های بسیار جدی و سخت‌گیرانه‌ای علیه روسیه اتخاذ می‌کنند تا نشان دهند که جهان همچنان تحت کنترل آن‌ها است.



روابط میان روسیه و آمریکا در پی بحران اوکراین به طور چشمگیری خدشه‌دار شده است.



وزارت خزانه داری آمریکا روز جمعه تائید کرد که باردیگر تحریم‌ها علیه کمپانی‌های روسی را تشدید کرده و تعداد شرکت‌هایی را که در بخش‌های مالی، انرژی و دفاعی مورد تحریم قرار گرفته اند،‌ افزایش داده است. بر اساس تحریم‌های جدید، اسبربانک،‌ بزرگترین بانک روسیه به فهرست موسسات مالی تحریم شده اضافه شده است.



مسکو هشدار داد، برای حفاظت از منافع روسیه به این تحریم های جدید غرب واکنش نشان می دهد.



انتهای پیام
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
حسین علیزاده: اپوزیسیون نیستم؛ دلسوزم



حسین علیزاده گفت: متاسفانه برخی مسؤولان درک و شناخت کافی نسبت به موسیقی ندارند و نمی‌دانند همانطور که باید از اماکن تاریخی نگهداری کرد، باید از موسیقی نیز نگهداری کرد.



به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) در اصفهان، این هنرمند پیشکسوت موسیقی شامگاه یکشنبه (23 شهریور) در نشست خود با بیان اینکه آمدن به اصفهان برای او حس خوبی به همراه دارد، اظهار کرد: هر زمان که به اصفهان آمدم حس هویت و غرور داشتم و امیدوارم موسیقی در اصفهان آنچنان‌که لیاقت دارد و شایسته است، رواج پیدا کند.



او با بیان اینکه 35 سال است که اهل هنر برای توجه به موسیقی درخواست دارند، ادامه داد: این درخواست دارد قدیمی می‌شود، اما اگر مسؤولان به موسیقی توجه و از آن نگهداری نکنند باید در مقابل تاریخ پاسخگو باشند.



علیزاده اضافه کرد: چرا در اصفهان دو سالن موسیقی مناسب و در شأن اصفهان وجود ندارد؟ ما همه هموطن هستیم و کشور خود را دوست داریم و وظیفه خود می‌دانیم که به هر گونه بی‌احترامی به هنر و هنرمند اعتراض کنیم.



او با تاکید بر اینکه مسؤولان باید به مشکلات هنر رسیدگی کنند، اظهار کرد: مهمترین بخش هر کاری در دنیا حفظ امنیت آن است. زمانی که جامعه ایران به تفاوت‌گذاری‌های جنسیتی معترض باشد موانع این معضل برداشته می‌شود.



در مورد نوازندگی زنان موضع یکدستی وجود ندارد



این هنرمند پیشکسوت موسیقی با اشاره به ممنوعیت نوازندگی زنان در اصفهان افزود: امنیت را ادارات مسؤول تامین می‌کنند. اگر در مورد یک موضوع نظرات یکدست باشد می‌توان خوب عمل و احساس امنیت کرد. ولی در کشور ما در موضوعاتی همچون نوازندگی زنان موضع یکدستی وجود ندارد. حتی قانون مشخص نیز وجود ندارد و ممکن است حرفی بزنید و مجرم شناخته شوید.



علیزاده با بیان اینکه در بسیاری از مسائل در موسیقی موضع مشخصی در کشور وجود ندارد، گفت: جامعه ما جامعه‌ای عقب‌افتاده نیست. این طور نیست که مردم درک مسائل اخلاقی و هنری را نداشته باشند. ایران کشوری است که تعداد کارگردانان زن بیشتری نسبت به اروپا و آمریکا دارد.



او با تاکید بر حرمت و احترام به زنان، اظهار کرد: در قانون **** جمهوری اسلامی ایران نوازندگی زنان ممنوع نیست. اینکه یک زن ایرانی برنده جایزه ریاضی می‌شود افتخار است همانطور که یک زن نوازندگی می‌کند. این دو فرقی با هم ندارند. چرا فکر می ‌نید موسیقی زشت است و هر کس نوازندگی می‌کند آدم بدی است؟



این استاد موسیقی ادامه داد: صدا و سیما بیشتر از همه از موسیقی استفاده می‌کند ولی نوازنده را تحقیر می‌کند و از پشت دیوار نشان می‌دهد. این درست نیست که از یک سو در هر برنامه‌ای از موسیقی استفاده کند ولی هیچ کجا نوازنده را نشان ندهد. در این سال‌ها تلاش کردیم تا با چنگ و دندان از موسیقی نگهداری کنیم.



علیزاده اضافه کرد: در ایران هنوز به بلوغ دموکراتیک و احترام به نظرات همدیگر نرسیده‌ایم و هر کس حرف خود را می‌زند. اگر در قانون ممنوعیتی آمده و تصویب شده به آن احترام بگذاریم ولی اگر در قانون نیامده و سلیقه شخصی است آن را اصلاح کنیم. مسائلی همچون نوازندگی زنان این‌گونه است.



او با اشاره به بداهه‌نوازی گفت: هر شهر بداهه‌نوازی خاص خود را دارد و خلاقیت خاص خود را به نمایش می‌گذارد. به همین دلیل بداهه‌نوازی در هر شهر متفاوت است. در برخی شهرها موسیقی اصلا نیست ولی معماری بسیار قوی است ولی اصفهان در همه زمینه‌ها خلاقیت و شخصیت پررنگی دارد.



این استاد موسیقی افزود: هنوز در مکان‌های قدیمی اصفهان می‌توان اصول شهرسازی را دید. زمانی که کسایی و شهناز فوت کردند فکر کردم سی و سه پل یا چهلستون از بین رفت زیرا این دو بسیار بزرگ بودند. همچنین در نگاه مردم اصفهان یک طنز خاص وجود دارد که در ساز کسایی و شهناز می‌توان آن را دید.



علیزاده ادامه داد: باید با در نظر گرفتن ریشه‌ها، موسیقی را تعالی دهیم. مسؤولان خادمان ملت هستند و از آنها انتظار می رود تا به مردم خدمت کنند اما راه اصلی یک رشته را خبرگان آن طی می‌کنند. این خبرگان باید با اتصال به ریشه‌ها جلو بروند.



نقش اپوزیسیون را بازی نمی‌کنم



وی با بیان اینکه نارضایتی همیشگی در فرهنگ ما وجود دارد، گفت: در هر جا که وارد می‌شویم اول نکات منفی را می‌بینیم و اصلا ملتی ناراضی هستیم. این را غیر ایرانی‌ها نیز می‌گویند. اما مثل آدم‌های تن‌پرور نیستم که فقط بگویم مسؤولان مقصرند. از زاویه دلسوزی نقد و اعتراض، تلاش خود را برای نگهداری از موسیقی انجام می‌دهم. همین طور که سالهاست به پرورش شاگردان پرداخته و وظیفه خودم را انجام داده‌ام.



این استاد موسیقی افزود: نقش اپوزیسیون را بازی نمی‌کنم بلکه نقش هنرمند دلسوزی را برعهده دارم که نگران موسیقی است. خیلی‌ها از ایران رفتند و هیچ کاری نکردند اما من و بسیاری دیگر در ایران ماندیم تا بتوانیم حداقل کاری را که می‌توانیم انجام دهیم.



برگزاری کنسرت در اصفهان سخت است



علیزاده با تاکید بر اینکه اصفهان ظرفیت بیشتری در موسیقی دارد، تصریح کرد: در سال‌های گذشته اجرای کنسرت در اصفهان بسیار سخت بود اما اکنون وضع بهتر و سختگیری‌ها کمتر شده است. جالب است که در شیراز با اینکه فاصله کمی با اصفهان دارد برگزاری کنسرت بسیار آسان است ولی در اصفهان این‌قدر سخت است.



او با اشاره به همنوازی ادامه داد: افرادی که سالیان دراز با هم کار می‌کنند با هم هم‌فکری و هم‌زبانی پیدا می‌کنند. این یک حس انسانی است و از عشق می‌آید. شهناز و کسایی این گونه بودند اما کمال این حس در یک اتاق دربسته نمایان نمی‌شود بلکه در اجرا جلوی مخاطبانی که روح خود را برای شنیدن نوای موسیقی آماده کرده‌اند به دست می‌آید.



این هنرمند پیشکسوت موسیقی اضافه کرد: وقتی تاریخ امروز را می‌گذارنیم به این معنا نیست که باید تاریخ دیروز را سوزاند. هنرورزی موسیقی ایرانی در این است که خود را در قالب‌های گوناگون قرار می‌دهد.



همایون شجریان پاپ اجرا می‌کند نه سنتی



علیزاده با تاکید بر حفظ حد و مرزهای موسیقی سنتی، گفت: درخواست دارم تا موسیقی سنتی را با سایر موسیقی‌ها آمیخته نکنید. صد نوع موسیقی را به نام موسیقی سنتی عنوان می‌کنند، بعد یک روز می‌بینیم که نوشته‌اند از موسیقی سنتی استقبال شده و یک روز می‌بینیم نوشته‌اند که از موسیقی سنتی استقبال نشده است. بسیاری از این موسیقی‌ها پاپ هستند. به عنوان نمونه همایون شجریان پاپ اجرا می‌کند. اینکه فرزند محمدرضا شجریان است که به معنا اجرای سنتی نیست. با بسیاری از سازهای قدیمی مثل کمانچه نیز می‌توان موسیقی پاپ اجرا کرد.



او افزود: چرا برخی فکر می‌کنند موسیقی پاپ بد و زشت است؟ اگر تقلید باشد زشت است. بسیاری از کارهای پاپ و رپ در ایران تقلید و ژست و اداست که آن را زشت کرده است. رپ در ایران چون تقلیدی است زشت است ولی وقتی به سیاهپوستی نگاه می‌کنیم که دارد با رپ به وضعیت زندگی خود اعتراض می‌کند زشت نیست.



این هنرمند موسیقی خاطرنشان کرد: در بسیاری از شهرها بسیار راحت به موسیقی پاپ مجوز داده می‌شود و دلیل آن نیز درآمدزایی آن است.







انتهای پیام
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
نگرانی از نتایج رفراندوم، کامرون را برای دومین بار به اسکاتلند کشاند



در آستانه برگزاری رفراندوم اسکاتلند، نخست‌وزیر انگلیس امروز (دوشنبه) سفری چهار روزه به اسکاتلند خواهد داشت تا اسکاتلندی‌ها را به اتحاد با بریتانیا ترغیب کند.



به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)،‌ به نقل از خبرگزاری رویترز، در شرایطی که نتایج نظرسنجی‌ها نشان می‌دهد که رقابت میان اتحاد‌طلبان با بریتانیا و استقلال‌طلبان به شدت نزدیک است، دیوید کامرون، نخست‌وزیر انگلیس قرار است تا بریتانیای چهار قسمتی را به یک خانواده تشبیه کند و بدین ترتیب احساسات اسکاتلندی‌ها را تحریک کند.



دیوید کامرون در سخنرانی خود خواهد گفت: هیچ راه بازگشتی وجود ندارد. انتخابات دوباره‌ای برگزار نمی‌شود. اگر اسکاتلند رای آری بدهد،‌ بریتانیا تجزیه می‌شود و راه ما برای همیشه از یکدیگر جدا می‌شود.



نخست‌وزیر انگلیس احتمالا بار دیگر اظهارات گذشته خود در رابطه با اینکه اتحاد بهتر است، تکرار خواهد کرد و می‌گوید که اسکاتلند در داخل بریتانیا می‌تواند از مزایای نفوذ بیشتر برخوردار باشد و در همین حال از اقداماتی برای خودمختاری بیشتر استفاده کند.



بریتانیا یا پادشاهی متحد بریتانیا با نام رسمی "پادشاهی متحد بریتانیای کبیر و ایرلند شمالی"؛ کشوری است واقع در اروپای غربی و به پایتختی شهر لندن. این کشور از چهار بخش تشکیل شده‌ است: سه بخش آن کشورهای باستانی انگلستان و اسکاتلند و ولز هستند که روی‌ هم بریتانیای کبیر را تشکیل می‌دهند. بخش چهارم ایرلند شمالی است که در جزیره ایرلند قرار دارد.



انتهای پیام
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
هاشمی رفسنجانی: روحانی به عهدش وفا دارد/سرنوشت گروه‌های افراطی باید برای همه درس باشد


رئیس مجمع تشخیص مصلحت **** با اشاره به مشکلات جامعه، اظهار کرد: متأسفانه به خاطر سوء عملکرد بعضی‌ها، برخی از مشکلات به جامعه تزریق شد که اصلاح آن نیاز به زمان دارد.



به گزارش گروه دریافت خبر خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، آیت الله اکبر هاشمی رفسنجانی، رئیس مجمع تشخیص مصلحت **** در آخرین روز از سفر به مشهد مقدس، عصر روز گذشته(یکشنبه) در دیدار ائتلاف اصلاح طلبان خراسان، با تشکر از عنایات مردم ایران و استان خراسان، گفت: من نقش اساسی را به مردم می دهم که جایگاه خود را در این انتخابات ثابت کرده اند.



رئیس مجمع تشخیص مصلحت **** با اشاره به اصول دین اسلام و تفاوت آن ها در تشیع و اهل سنت، گفت: معنای وجود عدل در اصول شیعه این نیست که اهل سنت عدل را قبول ندارند، بلکه بر اساس مباحث کلامی است.



وی با تشریح مباحث اصولی و کلامی و بیان سیر تدریجی این مباحث در تاریخ،خاطر نشان کرد: شیعه در اجبار و اختیار مسیر اعتدالی را برگزید و به همین خاطر به شیعیان عدلیه می گویند.



هاشمی رفسنجانی با یادآوری نکات تاریخی اشعری ها و معتدلی ها، به روایتی از امام علی (ع) در نهج البلاغه مبنی بر اینکه کسانی که از دو طرف جاده بروند، در خطر سقوط می باشند و میانه مسیر مطمئن برای رسیدن به مقصد است،استناد کرد و با اشاره به آیاتی از قرآن کریم که بر اعتدال و میانه روی تأکید می کنند،اظهار کرد: جامعه معتدل و انسان های معتدل الگوی بشریت هستند.



رئیس مجمع تشخیص مصلحت **** بااشاره به شرایط کشور در ماه ها و روزهای قبل از انتخابات ریاست جمهوری سال 92،تاکید کرد: وقتی ***** فرمودند «رأی مردم حق الناس است»، هیچ کس نمی توانست در اراده مردم دخالت کند.



هاشمی رفسنجانی در ادامه ضمن بیان خاطراتی از دیدارهای مردمی در روزهای منتهی به انتخابات، گفت: به خاطر مردم وارد عرصه ی انتخابات شدم و تمام برنامه هایم برای مردم بود که الحمدلله به نتیجه رسید.



رئیس مجمع تشخیص مصلحت **** با تحسین حضور مردم و رأی آنها به حسن روحانی،خاطر نشان کرد: انتخابات نشان داد که مردم به نام رأی نمی دهند، بلکه به فکر رأی می دهند.



وی با تأکید بر نظر مردم در حکومت های اسلامی، به وصیت و سفارش پیامبر(ص) به امام علی (ع) اشاره کرد و گفت: اگر علی (ع) که دارای ولایت الهی بود با شمشیر بر مردم حکومت می کرد که مشی انبیاء نبود و این چنین مریدانش در طول تاریخ به راه و نامش عشق نمی ورزیدند.



آیت الله هاشمی رفسنجانی همچنین با تشریح جایگاه مردم در جوامع اسلامی اضافه کرد: این تفکر از هزار و چهارصد سال پیش است که اسلام آمد و امروز **** های بین المللی با اصطلاح دمکراسی از آن یاد می کنند. حق حاکمیت مردم چنان روشن و مبرهن است که حتی **** های کمونیستی که الحادی فکر می کنند کم کم به طرف رأی مردم بروند.



رئیس مجمع تشخیص مصلحت **** با تحسین رویه اعتدالی مردم ایران در همه مقاطع تاریخی اظهار کرد: با آن جمله تاریخی *****، سلامت انتخابات در جمهوری اسلامی نهادینه شده است.



هاشمی رفسنجانی با اشاره به جملات ***** مبنی بر اینکه عمیقاً به اعتدال اعتقاد دارم، گفت: اگر این پایه و اساس تفکر و حق الناس بودن رأی مردم هم رعایت شود، می توانیم به آینده روشن امیدوار باشیم.



وی در ادامه صحبت های خود با اشاره به سخنان نماینده زنان در این دیدار، تصریح کرد: زنان ایرانی نشان دادند که فکر و استعداد آنان کمتر از مردان نیست و برای حضور در مسئولیت ها هم خودشان باید وارد شوند.



هاشمی رفسنجانی افزود: زنان ایرانی می توانند نمایندگانی در مجلس و شوراهای اسلامی داشته و حتی بر دیگر انتخابات تأثیر بگذارند که شرط اول آن تحصیلات و رشد آگاهی بود که فراهم شد.



رئیس مجمع تشخیص مصلحت ****، با ترسیم آینده روشن ****، گفت: جامعه هوشیار و آگاه شده و هیچکس نمی تواند دریچه اطلاعات را روی مردم ببندد.



وی با برشمردن ابزار اطلاع رسانی و تأکید بر گسترش روز افزون آنها در جامعه خاطر نشان کرد:در کمتر خانواده ی ایرانی دانشجو وجود ندارد و حتی دانش آموزان ایرانی نیز با ابزار اطلاع رسانی سروکار دارند.



هاشمی رفسنجانی ایران را یک جامعه نمونه در آگاهی مردم دانست و اظهار کرد: حتی اگر کسانی بخواهند با زور عمل کنند، نمی شود، چون زور یک حرکت قسری است و طبیعت به سوی اعتدال متمایل است.



رئیس مجمع تشخیص مصلحت **** با تقبیح افراطی گری و تندروی در جوامع اسلامی، گفت: عقل، تاریخ و منابع اسلامی در آیات و روایات می گویند فطرت انسان ها اعتدالی است.



وی اسلام را دین اعتدال خواند و گفت: جامعه ایرانی نشان داد که افراطیون هیچ جایگاهی بین مردم ندارند.



رئیس مجمع تشخیص مصلحت **** با یادآوری وحشت آفرینی های گروه های تروریستی و تندرو در جوامع اسلامی،خاطر نشان کرد: افراطی ها همین مقدار مفید هستند که سرنوشت آنها برای دیگران درس باشد.



هاشمی رفسنجانی با اشاره به گلایه های حاضران در جلسه نسبت به بعضی از عملکردهای پس از انتخابات اظهار کرد: حل این مسائل، زمان و شرایط می خواهد و من دکتر روحانی را از چهل سال پیش می شناسم و می دانم به عهدش وفا دارد.



رئیس مجمع تشخیص مصلحت **** با اشاره به مشکلات جامعه، گفت: متأسفانه به خاطر سوء عملکرد بعضی ها، برخی از مشکلات به جامعه تزریق شد که اصلاح آن نیاز به زمان دارد. مردم با صبر و متانت جامعه را جلو می برند، این روند مطلوب نیست، چون ایرانی باید عزیزترین ملت دنیا باشد.



وی با تأکید حق مردم برای آزادی بیان تصریح کرد: اسلام دین آزاداندیشی و آزادی بیان است و آنچه نهی شده، دروغ، توهین، تهمت، افترا و مظاهر ضد اخلاقی دیگر است.



رئیس مجمع تشخیص مصلحت **** در ادامه اشتغال را حق جوانان ایرانی و بیکاری را مشکل خانواده ها دانست و با بیان اینکه جوان ایرانی به جای یارانه باید مزد شغل خود را بگیرد،گفت: اگر در یک خانواده هشت نفره بجای اینکه همه یارانه بگیرند، یک نفر با حقوق هشتصد هزار تومانی شغل داشته باشد، هم درآمد آن خانواده دو برابر و هم کرامتش حفظ می شود.



هاشمی رفسنجانی رکود را بلای اقتصاد جامعه دانست وخاطر نشان کرد: راه درست حل مسأله رکود است که در آن صورت تولید رونق می گیرد و تورم از نفس می افتد.



رئیس مجمع تشخیص مصلحت **** همچنین با تاکید بر اینکه حل مسائل و مشکلات جامعه وظیفه دولت است،اظهار کرد: ایران زمینه خوبی برای صادرات خدمات دارد و شرط آن سیاست خارجی درست در تعامل با کشورهاست.



هاشمی رفسنجانی تقویت گردشگری را راه دیگری برای رونق اشتغال در جامعه دانست و گفت: فضای مشهد ثابت می کند که اگر شرایط گردشگری در سراسر کشور فراهم شود، بیکاری چندان معنی ندارد هر چند حق ایرانیان رونق تولید و صدور خدمات است.



وی در پایان تاکید کرد: ایران منابع قوی و نیروهای تحصیلکرده دارد و باید از انحراف هشت ساله نجات یابد.



انتهای پیام
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
تجزیه بریتانیا و یادآوری خاطره تلخ ایرانیان


عصر ایران نوشت: دولت اسکاتلند در ۲۷ شهریور ۱۳۹۳ (برابر ۱۸ سپتامبر ۲۰۱۴) برای استقلال اسکاتلند از کشور بریتانیا، یک همه‌پرسی‌ از رای‌دهندگان اسکاتلندی خواهد کرد. همه‌پرسی در پی توافقی میان دولت اسکاتلند و دولت بریتانیا اجرا خواهد شد و طی آن این سؤال در همه پرسی مطرح خواهد شد که «آیا اسکاتلند باید کشوری مستقل باشد؟»



به گزارش ایسنا، در ادامه این تحلیل می‌خوانید: در صورت تصویب این همه پرسی بخشی از خاک بریتانیا جدا می شود که این اتفاق علاوه بر اهمیت سرزمینی از حیث ویژگی‌های اقتصادی نیز یک معضل بزرگ برای مقامات لندن به بار خواهد آورد.



موضوع جدایی اسکاتلند تا حدی برای انگلیس حیاتی است که نخست وزیر این کشور به صورت ضمنی مردم اسکاتلند را نسبت به تصمیم جدایی تهدید کرده است اما بر اساس نتایج نظرسنجی ها احتمال موافقت مردم اسکاتلند با جدایی بیش از مخالفان ارزیابی می شود.



اما انگلیس در حالی تن به جدایی بخشی از سرزمین خود داده که تاریخ ایران یاد آور یک همه پرسی است که با مدیریت پشت صحنه انگلیسی ها رخ داد و بر اساس آن بحرین از خاک ایران جدا شد.



بر اساس اسناد تاریخی «سرویلیام لوس» مقام بلند پایه وزارت خارجه انگلیس از عناصر اصلی ترغیب محمد رضا شاه برای پذیرش جدایی بحرین بوده و دنیس رایت سفیر وقت انگلیس نیز نقش مهمی در ترغیب مقامات ایران به پذیرش جدایی داشته است.



در تاریخ 23 شهریور 1347 یعنی 46 سال قبل در چنین روزی محمدرضا پهلوی برای نخستین بار برای جدایی بحرین چراغ سبز نشان داد و از سازمان ملل خواست وارد مناقشه شود.



در دی ماه 1347 محمد‌رضا سفری به هندوستان داشت و در فرودگاه دهلی به خبرنگارانی که در این زمینه از او سؤال کرده بودند گفت: اگر انگلیسی‌ها از در جلو خارج می‌شوند، نباید از در عقب وارد شوند و ما نمی‌توانیم قبول کنیم که جزیره‌ای که توسط انگلستان از کشور ما جدا شده توسط آنها ولی به حساب ما، به دیگران واگذار شود!



در نهایت با اعزام پرسشگر سازمان ملل به بحرین و در حالیکه همه پرسی به صورت سراسری صورت نگرفته بود و به جای همه پرسی اقدام به مصاحبه با برخی افراد و گروه ها شده بود، گزارش پرسشگر به دبیرکل رسید و دبیرکل ضمن سپاسگزاری از دولت‌های ایران و انگلیس که راه حل مسالمت‌آمیز (!) در مورد بحرین را برگزیدند، گزارشی به شورای امنیت داد و در تاریخ 11 ماه می 1970 شورای امنیت به اتفاق آراء این گزارش را تصویب کرد.



حال ورق تاریخ چنین برگشته که انگلیسی ها که سال ها در تغییر نقشه های کشورها و مرزها و مهندسی سرزمین ها نقش آفرینی داشته اند اینک در آستانه تکرار همان اتفاقات برای خود هستند و در صورت رای مثبت مردم اسکاتلند به سئوال همه پرسی بریتانیا حدود یک سوم از خاک خود را از دست خواهد داد.

انتهای پیام
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
مشاور اقتصادی پوتین:
طرح روسیه برای تلافی تحریم ها آماده است
مشاور اقتصادی رئیس‌جمهور روسیه اعلام کرد این کشور از ابتدای تحریم‌های غرب طرحی را برای مقابله مرحله به مرحله با آنها آماده ساخته است.


13930622000235_PhotoA.jpg


  • به گزارش خبرنگار اقتصاد بین الملل خبرگزاری فارس به نقل از ایتارتاس، اندری بلوسوو، مشاور اقتصادی رئیس جمهور روسیه طی سخنانی در شبکه روسیه-1 اعلام کرد دولت روسیه برای تلافی تحریم ها طرح خود را آماده کرده است.

    وی افزود از زمان آغاز اعمال تحریم های غرب علیه روسیه، این کشور طرح مقابله با آنها را آماده کرده است اما این بدان معنا نیست که آنها را اجرایی کند.

    بر همین اساس و بنا به گفته این مقام روسی،‌روسیه طرح هایی را با هدف تلافی تحریم های اروپا علیه این کشور در هر سطحی فراهم کرده است.

    بلوسوو افزود ما طرح خود را بر مبنای مقابله با هر سطح از تحریم از کمترین سطح تا سطح اعمال شده علیه ایران آماده کرده ایم.

    این امکان وجود دارد که روسیه بخشی و یا تمام این طرح ها را برای مقابله با اروپا اجرایی کند.

    انتهای پیام/
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد


آشفتگی آماری درباره اشتغال؛

اظهارات 10 مقام ارشد دولتی درباره بیکاری/ گزارش جدید مجلس از بیکاری 5 میلیونی

خبرگزاری مهر-گروه اقتصادی: طی بیش از یک سال گذشته از عمر دولت تدبیر و امید آنچه که درباره اقدامات دولت برای حل بحران بیکاری کشور مشاهده می شود تنها ارائه آمارهای گوناگون از بیکاری، هشدار درباره افزایش چشمگیر تعداد بیکاران تا سال های آینده، تاکید بر لزوم حل فوری معضل بیکاری فارغ التحصیلان و مسائلی از این دست بوده؛ اما هنوز اقدام عملی و روشنی برای برون رفت کشور از بیکاری ارائه نشده است. در حال حاضر، بیکاری و درخواست شغل به یکی از مهم ترین مطالبات مردم از مسئولان تبدیل شده است.
به گزارش خبرنگار مهر، از هشدار وزیر اقتصاد درباره وقوع بیکاری بزرگ تا تاکید وزیر ارتباطات بر تمرکز دولت برای حل مشکل اشتغال به عنوان بزرگترین معضل پیش روی دولت گرفته تا سخنان اکبر ترکان مشاور ارشد رئیس جمهور درباره اشتغال؛ در طول بیش از یکسال گذشته از زمان فعالیت دولت تدبیر و امید موارد بسیاری درباره بیکاری عنوان شده است.

جنتی وزیر ارشاد، مسعود نیلی مشاور اقتصادی رئیس جمهور، رحمانی فضلی وزیر کشور، جهانگیری معاون اول رئیس جمهور و علی لاریجانی رئیس مجلس نیز از دیگر مقاماتی هستند که در طول یک سال گذشته درباره وضعیت بیکاری در کشور اظهارنظر کرده اند.

علی ربیعی؛ وزیر کار در تازه ترین گزارش خود به مجلس تعداد بیکاران فعلی کشور را 6 میلیون نفر اعلام کرد و هشدار داد اگر کاری نکنیم تعداد بیکاران در سال 1400 به 10 میلیون نفر خواهند رسید.

همچنین قائم مقام وی نیز درباره وضعیت بیکاری گفت: جدیدترین برآورد انجام شده نشان می‌‍ دهد تا 7 سال آینده 5 میلیون کارجوی جدید وارد بازار کار خواهند شد.

از سویی، معاون اشتغال وزیر کار در اینباره می گوید اگر آمار افراد با درآمد ناکافی، مایوس شدگان از اشتغال و افراد در آستانه بیکاری را نیز به این گروه بیافزاییم، تعداد بیکاران کشور هم اکنون 6 میلیون نفر است.

عبدالرضا رحمانی فضلی نیز به تازگی موارد تازه ای را درباره بیکاری فارغ التحصیلان دانشگاهی مطرح کرده است. وزیر کشور اعلام کرده است: در حال حاضر، نرخ بیکاری فارغ التحصیلان دانشگاه ها به 43 درصد رسیده است.

رحمانی فضلی به این مطلب نیز اشاره کرد که بیکاری در کنار حاشیه نشینی و بحران آب؛ 3 عامل تنش زا در کشور محسوب می شوند.

وزیر کشور با اعلام اینکه نرخ بیکاری فعلی 14 درصد است گفت: در صورت ادامه مدل‌ های اقتصادی دهه های قبل، در سال 1400 کشور با حدود 11 میلیون بیکار تحصیل کرده مواجه خواهد شد.

حسن روحانی رئیس جمهور نیز در اظهاراتی درباره وضعیت بیکاری در کشور گفته است: امروز جامعه ما از معضل بزرگی به نام بیکاری رنج می‌برد.

روحانی همچنین مطرح کرد: آمار بیکاری در کشور تکان‌ دهنده است و از سال 86 تا 91 یک اشتغال خالص نداریم. اشتغال داشته‌ ایم و به همان نسبت عده‌ای بیکار شده‌ اند و آمار به ما می‌ گوید که در مجموع اشتغال صفر بوده است. وی پیش تر بیکاری را "ام المفاسد" نیز خوانده بود.

درباره وضعیت نامناسب بازار کار کشور، اسحاق جهانگیری معاون اول دولت تدبیر و امید هم با تاکید بر اینکه بیکاری در حال حاضر به درجه هشدار رسیده، نسبت به عملکرد عجولانه دولت سابق در اجرای طرح بنگاه های کوچک زودبازده انتقاد کرده و آن را دلیلی بر ایجاد مالیات معوق 80 هزارمیلیاردتومانی بانکی دانسته است.

وی همچنین اشاراتی درباره تغییر ذائقه بیکاران و تفاوت بیکاران فعلی با گذشته داشته است.

علاوه بر مقامات ذکر شده، مسعود نیلی مشاور اقتصادی رئیس جمهور نیز تعداد افراد شاغل شده در فاصله سال های 85 تا 90 را تنها 71 هزار نفر (سالیانه 14200 نفر) اعلام کرد. این گزارش به عنوان اولین موضع گیری رسمی دولت تدبیر و امید درباره بازار کار در واپسین روزهای فعالیت دولت سابق عنوان شده بود که حواشی فراوانی هم داشته است.

به تازگی محمدرضا نعمت زاده وزیر صنعت، معدن و تجارت هم با بیان اینکه دولت پیشین در ایجاد اشتغال و محاسبات مربوط به آن عوام فریبی نموده و آمار دروغ ارائه کرده، گفت: در سال 91 حدود 36 درصد رشد منفی اشتغال در کشور وجود داشت در حالی که دولت وقت مدعی شد در همان سال برای 2.5 میلیون نفر ایجاد اشتغال کرده است.

اما از سوی مجلس، علاوه بر اظهارات متعدد نمایندگان مختلف درباره وضعیت نامناسب بیکاری؛ علی لاریجانی رئیس مجلس می گوید بیکاری و تورم درد بزرگی است و به هر خانه‌ ای سر می‌زنیم، مشاهده می‌کنیم جوانان بیکار در آن وجود دارند و این موضوع انسان را نگران می‌کند.

حالا مرکز پژوهش های مجلس نیز در گزارشی به اجرای بسته خروج از رکود دولت و اثرات احتمالی آن بر وضعیت بیکاری و اشتغال پرداخته است.

گزارش مرکز پژوهش ها تاکید دارد: محاسبات نشان می‌دهد که حتی با فرض تحقق رشد 5 درصدی که در سال‌ های آتی، برای بازگشت سطح در‌آمد ملی سرانه ایران به سطح سال 1390 گذشت حدود 5 سال زمان نیاز است.

علاوه بر این، با فرض تداوم کیفیت پایین اشتغال‌ زایی رشد اقتصادی در سال‌ های گذشته‌، در سال 1400 بیش از 5 میلیون بیکار در ایران وجود خواهد داشت.

این بررسی‌ها علاوه بر لزوم تحقق رشد اقتصادی بالا در اقتصاد ایران، ضرورت افزایش کیفیت اشتغال‌ زایی رشد برای جلوگیری از بحران‌ های آتی اقتصادی و اجتماعی را نشان می‌ دهد.

موضوع اشتغال و افزایش کیفیت اشتغال‌ زایی رشد اقتصادی که علاوه بر اصلاح ساختار بازار کار مستلزم کاهش وابستگی به نفت، مدیریت منطقی واردات و در نظر گرفتن مقیاس بنگاه‌ ها در سیاست گذاری‌ های مرتبط است، کمتر مورد توجه بسته خروج از رکود دولت قرار گرفته است.
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
اگر از خرید اینترنتی می ترسید بخوانید
وزارت صنعت معدن و تجارت برای فروشگاه های مجاز نشان اطمینانی طراحی کرده که مشاهده آن در صفحه اصلی و صفحه پرداخت الکترونیک می تواند شانه خوبی برای اطمینان و یک خرید با خیال جمع باشد.
در اینکه خرید های اینترنتی در وقت صرفه جویی می کنند شکی نیست علاوه بر این خرید آنلاین مزایای بسیاری دیگری هم دارد که تمام مردم جهان را به خودش علاقمند کرده و اینترنت باز های حرفه ای که قشر خاصی در جامعه غربی به حساب می آیند در برخی کشورها حتی خرید غیر آنلاین یا سنتی را فراموش کرده اند.

به گزارش بانکی دات آی آر، طی سالهای اخیر بسیاری از جوانان و قشر تحصیل کرده کشور به خرید اینترنتی روی آورده و سهم این بازار از مبادلات کشور روز به روز در حال افزایش است اما حقیقت این است هنوز هستند کسانی که از خرید اینترنتی واهمه دارند و نگران از دست دادن پول هایشان هستند. این گزارش برای آنها تهیه شده است.

1. راه اندازی فروشگاه آنلاین آسان نیست

درست است که هر از چند گاهی فروشگاه های تقلبی و کلاهبرداری در محیط وب سبز می شوند و بعضا پول های مردم را می دزدند اما حقیقت این است راه اندازی فروشگاه آنلاین چندان هم آسان نیست و از عهده هر کسی بر نمی آید. علاوه بر این برای پرداخت های آنلاین باید دروازه پرداخت بانک ها را بدست آورد که آن هم کار چندان راحتی نیست و نیاز به طی مراحل قانونی دارد.

علاوه بر این نهاد های نظارتی هم هستند که با وجود بسیاری کاستی ها در کارشان مشغول فعالیت اند.

2. نشانه های اطمینان

وزارت صنعت معدن و تجارت برای فروشگاه های مجاز نشان اطمینانی طراحی کرده که مشاهده آن در صفحه اصلی و صفحه پرداخت الکترونیک می تواند شانه خوبی برای اطمینان و یک خرید با خیال جمع باشد.

3. نگرانی از عدم امنیت در محیط وب

هر روز که از خانه خارج می شوید به محل کار می روید، بچه ها و اعضای خانواده را به مدرسه می فرستید و... خطراتی در کمین ماست. به همین شکل خطراتی هم در محیط وب وجود دارد اما این به آن معنی نیست که می بایست از اینترنت دست بکشیم بلکه می بایست دقت بیشتری بکنیم.

4. دروازه پرداخت تقلبی

اینکه سایت های فیشینگ با هدف سرقت اطلاعات شما ناکام بمانند کار سختی نیست هنگام ورود به دروازه پرداخت بانک مطمئن شوید آدرس صحیح است، از کیبورد مجازی سایت استفاده کنید و از مکان های عمومی و اینترنت های غیر مطمئن برای خرید آنلاین استفاده نکنید.

5. خرید اینترنتی پیچیده است

برخی که تا کنون خرید اینترنتی نداشته اند تصور می کنند خرید فرآیندی پیچیده، ترسناک و پر خطر است اما برای خرید کار خاصی نباید بکنید بعد از انتخاب کالای مورد نظر تان و ورود به دروازه پرداخت بانک می بایست شماره کارت، کد CVV2 ،رمز دوم و تاریخ انقضا که همگی روی کارت نوشته شده را وارد کنید و از یک خرید راحت لذت ببرید.

6. گم شدن پول

در فرآیند انتقال اینترنتی هیچ پولی گم نمی شود یا به حساب مقصد واریز می شود و یا اینکه در سیستم می ماند و به خاطر خطای پرداخت به حساب شما برگشت می خورد فقط کافی است 72 ساعت صبر کنید و در غیر اینصورت از طریق سیستم های پیگری وضعیت پرداختتان را بررسی کنید خیالتان راحت باشد پول به حساب برگشت می خورد شک نکنید.
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
حقیقت‌پور: توافق نشود ، آمریکا را رسوا می‌کنیم
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
نایب رییس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت که اگر توافق هسته‌ای بین ایران و 1+5 حاصل نشود ایران میز مذاکره را به میدانی برای رسوا کردن آمریکایی‌ها تبدیل خواهد کرد.

منصور حقیقت‌پور در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به آغاز دور جدید مذاکرات هسته‌ای ایران و 1+5 در نیویورک، اظهار کرد: ما در مذاکرات جدی هستیم و می‌خواهیم طرف‌های مذاکره هم جدی باشند؛ چرا که نسبت به جدیت آنها تردید داریم.

وی افزود: مسائل هسته‌ای ما می‌توانست زودتر از اینها حل شود زیرا ما چیزی فراتر از قانون و ان‌پی‌تی نمی‌خواهیم بلکه ما صرفا حق مسلم خودمان را می‌خواهیم اما این غربی‌ها هستند که زمان را از بین می‌برند و می‌خواهند ما به حقوق خود نرسیم در حالی که اگر جدیت داشته باشند مذاکرات یک روزه به نتیجه می‌رسد.

نماینده مردم اردبیل در مجلس خاطرنشان کرد: اوباما این روزها با لشکرکشی نمایشی که می‌خواهد علیه داعش راه بیندازد در پی این است که دستاوردی برای دولت خود داشته باشد؛ در حالی که این کار آمریکا ممکن است دامنه جنگ‌افروزی را گسترش دهد. اگر اوباما زیاده‌خواهی نکند و حق مسلم ایران را به رسمیت بشناسد حل مساله هسته‌ای می‌تواند دستاوردی برای دولت او تلقی شود.

نایب رییس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس ادامه داد: اگر توافق ایران و 1+5 به نتیجه نرسد ما سر جای اولمان بر می‌گردیم؛ دوباره غنی‌سازی 20 درصد را ادامه می‌دهیم و فردو را فعال خواهیم کرد.

حقیقت‌پور با بیان اینکه ایران در شرایط تحریم به غنی‌سازی 20 درصد دست یافته بود، یادآور شد: غربی‌ها باید دست از لج‌بازی بردارند و مسیر حقوقی پرونده هسته‌ای را جلو ببرند چرا که در مسیر حقوقی بهتر به تفاهم خواهیم رسید.

وی در ادامه تاکید کرد:‌ اگر توافق هسته‌ای بین ایران و 1+5 حاصل نشود ما میز مذاکره را به میدانی برای رسوا کردن آمریکایی‌ها تبدیل خواهیم کرد.

این نماینده مجلس در پایان با تاکید بر لزوم اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی، گفت: ***** در شرایطی اقتصاد مقاومتی را طراحی کردند که ما تحریم بودیم و ما بنا را بر این گذاشته‌ایم که ما را تحریم کنند و به ما فشار بیاورند و اجازه خروج نفت را به ما ندهند؛ لذا در صورتی که توافق هسته‌ای به نتیجه نرسد پیگیری اقتصاد مقاومتی می‌تواند کشور را تقویت کند.
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
افتتاح بیست و نهمین منطقه خبری ایسنا


دفتر خبری خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) در استان البرز به منطقه خبری ارتقاء یافت.





به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) منطقه البرز، نمایندگی ایسنا در این استان فعالیت خود را در کلان‌شهر کرج در جهاد دانشگاهی واحد دانشگاه خوارزمی(تربیت معلم سابق) آغاز کرد و این فعالیت طی 14 سال گذشته به صورت مستمر ادامه داشته است.



پوشش اخبار و رخدادهای مهم استان البرز و به‌ویژه ‌کلان‌شهر کرج در حوزه‌های مختلف علمی، دانشگاهی، اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی، ورزشی، سیاسی و... در مدت یادشده استمرار داشته است و این رسانه‌ی مولود انقلاب اسلامی و نهاد انقلابی «جهاد دانشگاهی»، همواره سعی داشته در کنار پوشش اخبار و رویدادهای مهم استان و منطقه، به انعکاس دیدگاه‌ها و نقطه‌نظرات مردم و نیز نخبگان، اندیشمندان و صاحب‌نظران حوزه‌های مختلف بپردازد تا از این منظر گامی در جهت اعتلای استان و کشور بردارد.



ایسنای البرز در سال‌های اخیر علاوه بر پوشش اخبار و رویدادهای مرکز استان، سعی کرده در حد توان خود به انعکاس اخبار و رخدادهای مهم شهرستان‌های استان نیز بپردازد.



منطقه خبری ایسنا در البرز امروز (سه‌شنبه) 25 شهریور ماه، با حضور معاون فرهنگی جهاددانشگاهی، مدیرعامل ایسنا، مدیرکل سیاسی استانداری البرز، مدیر کل ارشاد استان، مدیرکل آموزش و پژوهش استانداری البرز، مدیر کل جهادکشاورزی البرز، برخی از مسئولان دانشگاه خوارزمی و دانشگاه آزاد کرج، جمعی از مسئولان استان و اصحاب رسانه در شهر کرج افتتاح شد.



بر اساس این گزارش، تاکنون 28 منطقه خبری ایسنا در کل کشور فعال بوده و استان البرز به عنوان بیست‌ونهمین منطقه خبری، فعالیت خود را آغاز می‌کند.



منطقه خبری ایسنا در استان البرز به آدرس alborz.isna.ir قابل دسترسی است.





انتهای پیام
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
به بهانه اعلام راه اندازی گشت های ارشاد بدون مجوز رسمی
7 پرسش ساده از دبیرکل محترم انصار حزب الله
اگر برخی بخواهند به خود «انصار حزب الله» تذکر دهند چه؟ آیا گروهی می توانند سراغ خود این افراد بروند و به آنها تذکر بدهند و مثلا بگویند آنجا تند رفتی و آنجا کند، یا تنها خودشان هستند که می توانند به دیگران تذکر بدهند و خود از دریافت تذکر بی نیازند؟!
عصرایران؛ سروش بامداد - دبیرکل انصار حزب‌الله در گفت ‌وگو با «آریا» با بیان این که «طرح گشت‌های ارشادی انصار حزب‌الله آغاز شده است» از اجرای «تمام‌عیار» این طرح از «هفته آینده» خبر داده و گفته است : نیروهای عملیاتی انصار حزب‌الله برای اجرای این طرح «از خواهران، سه‌هزارنفر و از برادران تقریبا هزارنفر هستند.»
384801_111.jpg

به گفته آقای محتشم، نیروهای انصارحزب‌الله، کارت‌ شناسایی ندارند، زیرا «ما برای خودمان امتیاز خاصی قایل نیستیم. کارت و این‌ جور چیزها برای کارهای حکومتی است.»

وی در عین حال یادآور شده است: «گرفتن و بردن، کار ما نیست. این مسایل از وظایف حکومتی است. ما تذکر زبانی می‌دهیم اما این تذکر حتما جدی و موثر خواهد بود. بهتر است کار عملیاتی ما آغاز شود تا شما ببینید ما چگونه عمل خواهیم کرد.»

فارغ از واکنش های سریع و صریح وزارت کشور و فرمانداری تهران درباره مجوز نداشتن این اقدامات و بالاتر از آن اظهارات اخیر رییس مجلس شورای اسلامی درانتقاد از رفتارهای تندروانه، این گفتار 7 پرسش ساده را در این باره مطرح می کند:

1- اگر تشکل دومی بخواهد «هزار برادر و سه هزار خواهر» دیگر را به شیوه ای دیگر، روانه کوی و خیابان کند آیا از نظر ایشان مجاز است یانه؟

آیا این کار را تنها در انحصار خود می دانند یا برای دیگران نیز حق مشابهی قائل هستند؟ تصور کنید گروه سومی هم پیدا شود و آن گروه سوم هم بخواهد «هزار برادر و سه هزار خواهر» دیگر را روانه کند ،چه بلبشویی در کشور ایجاد می شود. با توجه به این که هیچ یک هم کارت شناسایی ندارند چگونه می خواهند مسوولیت گروه های دیگر را بر عهده گیرند؟ یا کارت دارند اما کارتی درون تشکیلاتی که قابلیت ارایه و استناد ندارد.

2- اگر برخی بخواهند به خود «انصار حزب الله» تذکر دهند چه؟ آیا گروهی متشکل از «هزار برادر و سه هزار خواهر» می توانند سراغ خود این افراد بروند و به آنها تذکر بدهند و مثلا بگویند آنجا تند رفتی و آنجا کند، یا تنها خودشان هستند که می توانند به دیگران تذکر بدهند و خود از دریافت تذکر بی نیازند؟!

در حالی که عالی ترین مقامات حکومت چنین داعیه ای ندارند دیگران چگونه می توانند چنین ادعایی داشته باشند؟ تصور کنید حین تذکر، یکی هم پیدا شود وبخواهد به خود تذکر دهنده، تذکر دهد. برای چنین سناریویی آمادگی دارند یا شأن خود را اجل می دانند و تنها باید تذکر بدهند نه آن که تذکر بشنوند.

3- چنانچه حین تذکر برخورد فیزیکی رخ دهد و مثلا شوهر یا برادر یا دوست یک خانمِ مورد تذکر، احساس کند فردی مزاحم همسریا خواهر یا دوست او شده و خواسته یا ناخواسته ، احساسی یا عقلانی ناسزایی بگوید یا برخوردی کند این برادران و خواهران چه خواهند کرد؟

«تماشا می کنند»،«واکنش نشان می دهند» یا «به کلانتری مراجعه می کنند»؟ چنانچه «تماشا کنند» و واکنشی نشان ندهند طبعا به مرور سراغ هر که بروند با همین وضعیت رو به رو خواهند شد و اقتدار مورد نظرشان ذوب می شود. چون اگر تذکر گیرندگان می خواستند به صرف سخن، شبیه آنان شوند که تحت تبلیغات شبانه روز صدا و سیما و دوره مدرسه و دانشگاه همرنگ منتقدان خود شده بودند و نیاز به ظهور اینان نبود.

اگر هم «واکنش نشان دهند» عملا از فاز زبانی خارج شده اند و شهر به میدان دعوا و مرافعه بدل می شود، شهری که زمینه های مشاجره و منازعه به اندازه کافی دارد و تاب سوژه های تازه را ندارد.

چنانچه کار بالا بگیرد و مثلا کتک کاری شود و به «کلانتری مراجعه کنند» ماموران نیروی انتظامی چه باید بکنند؟ در حالی که شخص می تواند مدعی شود فرد تذکر دهنده ضابط قضایی نبوده و سر خود مزاحم خانمی شده که مثلا روسری اش افتاده ولی در کلانتری روسری اش را محکم بسته و اتهام ادعایی قابل اثبات نیست.

4- ظاهرا فرض آقای محتشم این است که همه مثل هم می اندیشند یا باید بیندیشند یا مثل هم باید بپوشند و ترجیحا تیره. بنا بر این نتیجه گرفته اند تذکرات شان «جدی و موثر» خواهد بود. اما از دو حال خارج نیست: یا متکی به حمایت های قانونی هستند یا نیستند. اگرهستند چرا بی نام و نشان رسمی فعالیت کنند و اگر نیستند چگونه می خواهند «جدیت و تاثیر» نشان دهند؟ این جدیت را با صدای بلند می خواهند اعمال کنند یا با تهدید؟

5- در حالی که در شرق کشور ما گروهی همچنان داعیه دار «امارت اسلامی» و احیای حکومت طالبان هستند و در غرب سرزمین ما فرقه ای با عنوان «خلافت اسلامی» امنیت منطقه و جهان را به مخاطره انداخته آیا رواست از کسانی با ادعای تقویت «جمهوری اسلامی» رفتارهایی سرزند که به جای آن که ناظر بیرونی را متوجه «جمهوری اسلامی» کند، امارت اسلامی و خلافت اسلامی را فرایاد آورد؟

6- دایره امر به معروف و نهی از منکر مورد نظر تا کجا گسترده است؟ آیا محدود به پوشش خانم ها و معاشرت های مردم در خیابان است یا می توانند وارد سالن سینما شوند و فیلمی را که دوست ندارند از پرده پایین بکشند یا وارد دانشگاهی تا تجمعی را برهم زنند؟ کنسرت موسیقی هم که جای خود دارد. ایضا فروشگاه های لباس زنانه و احتمالا مدارس دخترانه چون بعضا مشاهده شده است که دختران محصل نیز گاه حین خروج از مدرسه و هنگامی که ترس از کاهش نمره فروکاسته تقید قبلی را ندارند. آیا موتورسواران سراغ این بچه ها هم خواهند رفت یا بازه سنی مشخصی را مشمول عنایات خود قرار می دهند؟!

7- پرسش آخر هم این که پیش تر گمان می رفت سطح فعالیت برخی در آن 8 سال بسیاربالاتر رفته بود و این امور خُرد را وانهاده اند. بر این اساس می توان پرسید این نیروها جدیدند یا همان نیروهای قدیم اند که با پایان دوران 8 ساله و در یک سال گذشته فراغت یافته اند اشتغال به امور گذشته را از سر گیرند؟!
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
معاون سابق وزیر خارجه آمریکا در گفتگو با «انتخاب»:
هیچکس پیروز «شکست مذاکرات» نخواهد بود/ روسیه و چین به خاطر لطف به غرب در 1+5 نیستند/«شرمن» بدبینی سنا را به ظریف منتقل کرده /مذاکرات نابود شود، ائتلاف اروپا - آمریکا آسیب می بیند
فیلیپ کراولی معتقد است که ضرب الاجل ها در مذاکرات دارای ارزش و معنای خاصی هستند و اگر ایران و 1+5 در آستانه و نزدیک به انعقاد توافق باشند و نیاز به زمان بیشتری برای عبور از خط پایانی داشته باشد، می توانند به وقت اضافه بروند.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
78090_776.jpg


فیلیپ کراولی معتقد است که ضرب الاجل ها در مذاکرات دارای ارزش و معنای خاصی هستند و اگر ایران و 1+5 در آستانه و نزدیک به انعقاد توافق باشند و نیاز به زمان بیشتری برای عبور از خط پایانی داشته باشد، می توانند به وقت اضافه بروند.

فیلیپ کراولی دیپلمات، معاون سابق وزیر خارجه و سخنگوی سابق وزارت خارجه آمریکا در دوره ی نخست ریاست جمهوری باراک اوباماست. او در 13 مارس سال 2011 به دلیل اظهاراتی که نسبت به «چلسی منینگ» به زبان آورد استعفا داد.

کراولی اکنون استاد دانشگاه جورج واشنگتن است و به فعالیت های اکادمیک می پردازد.

پایگاه خبری «انتخاب» با فیلیپ کراولی در رابطه با مذاکرات هسته ای بین ایران و 1+5 به گفتگو پرداخته است که متن کامل آن در زیر می آید:
«انتخاب»: روند مذاکرات هسته ای ایران و پنج بعلاوه یک را چگونه می بینید؟ از نگاه شما، این مذاکرات به نتیجه خواهد رسید؟

«فیلیپ کراولی»: تمام نشانه ها حکایت از آن دارد که مذاکرات هسته ای جدی و سازنده است اما در عین حال پیچیده نیز است. بنده همچنان نسبت به نتیجه ی موفقیت آمیز خوشبین هستم. دو طرف چیزی زیاد برای از دست دادن دارند و دستیابی به توافق را نسبت الترناتیور موجود ترجیح می دهند. در واقع، هیچکس برنده و پیروز تعمیق و افزایش درگیری ها و تنش ها نیست.

«انتخاب»: آقای عراقچی مذاکره کننده هسته ای ایران گفته اند که ایران و 1+5 سعی در عدم تاثیرگذاری مسائل و بحران های موجود بر گفتگوها دارند، اما این مسئله ممکن نیست. آیا به نظر شما بحران عراق و اوکراین روند مذاکرات را دچار تغییر کرده است.

«فیلیپ کراولی»: فکر نمی کنم که بحران و حوادث فعلی روند مذاکرات را تغییر داده باشد. دو طرف به نظر مصمم به حل منازعه ای بین المللی هستند که برنامه هسته ای را احاطه می کند. اگر ایران و پنج بعلاوه یک به راه حلی دست پیدا کنند، پنجره ای برای همکاری در حوزه های دیگر باز می شود، اما این مهم است که جلوتر از اتفاقات حرکت نکنیم. هنوز بی اعتمادی زیادی وجود دارد که در سه دهه گذشته بوجود آمده است و غلبه بر آن زمان می برد.

«انتخاب»: مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا بارها از عدم وجود شکاف بین اعضای پنج بعلاوه یک سخن گفته است، اما واضح است که اختلافاتی بین اعضا وجود دارد. نظر شما چیست؟

«فیلیپ کراولی»: پنج بعلاوه یک در رسیدن به هدف نهایی و پاسخگویی به سئوالاتی که برنامه هسته ای ایران را احاطه کرده متحد هستند. این چالش به مانند یک پازل بدون قطعه و عکس می ماند. این بدین معناست که قطعات باید اندازه یکدیگر باشند اما برای آن بیشتر از یک راه وجود دارد. البته این تعجب برانگیر نیست که این کشورهای مختلف در مورد راه حل نهایی نظرات متفاوتی دارند. فکر می کنم این تنش های خلاقانه می تواند سازنده باشد.

«انتخاب»: شما سعی بر این دارید که بگویید، اختلاف اعضای پنج بعلاوه یک جدی نیست. با این حال روسیه اخیرا تهدید کرد که از مذاکرات هسته ای به عنوان اهرم فشار استفاده خواهد کرد و اخباری دیگری نیز نسبت به وجود شکاف بین چین و دیگر اعضای پنج بعلاوه یک وجود دارد.

«فیلیپ کراولی»: روسیه و چین به خاطر لطف به غرب عضو پنج بعلاوه یک نیستند. توافق هسته ای در خدمت منافع ملی آنهاست. نه روسیه و نه چین نمی خواهند شاهند مسابقه هسته ای در خاورمیانه باشند. این نتیجه به نفع هیچکس نیست، اگر کشورهایی در منطقه از جمله سعودی، مصر و ترکیه نتیجه بگیرند که پس از شکست مذاکرات، ایران به سمت توانایی گریز هسته ای می رود، این سناریو محتمل است. تا به حال، روسیه و چین به مذاکرات هسته ای به عنوان مسئله ای به نفع خودشان نگاه کرده اند.

«انتخاب»: برخی از تحلیلگران می گویند، دولت اوباما به شدت سعی در دستیابی به توافق هسته ای با ایران دارد، تا نامی از خود در تاریخ باقی بگذارد و میراثی در حوزه سیاست خارجی به یادگار بگذارد. نظرتان را در این مورد توضیح دهید.

«فیلیپ کراولی»: من معتقدم که دولت اوباما به شدت سعی در اجتناب از درگیری نظامی دیگری در خاورمیانه دارد. اگر این مذاکرات موفقیت آمیز باشد و از یک درگیری جلوگیری شود، اتفاق خوبی برای آمریکا، ایران و منطقه قلمداد می شود و این مسلما دستاورد قابل توجهی است.

«انتخاب»: آمریکا اخیرا تحریم های جدیدی علیه ایران اعمال کرد. چطور ممکن است در حین گفتگوهای هسته ای، تحریم های جدید تصویب شود؟

«فیلیپ کراولی»: امریکا از روز نخست مشخص کرده که استراتژی آن در قبال ایران شامل تعامل و فشار می شود. یادتان باشد، برنامه هسته ای ایران ننها نگرانی امریکا به شمار نمی آید و تنها دلیل تحریم های ایران این مسئله نیست. از نگاه آمریکا، ایران از گروه های تروریستی (!!) حزب الله و حماس حمایت می کند که این نگرانی بسیاری به بار آورده است!

«انتخاب»: جناب کراولی، فرض بفرمایید در حال گفتگو با فردی هستید، ایا همزمان ممکن است که هم گفتگو کنید و هم به او حمله ور شوید، آیا اساسا چنین گفتگویی ممکن است؟

«فیلیپ کراولی»: قیاس شما صحیح نیست. به پیمان «ان پی تی» به عنوان یک انجمن نگاه بکنید. اگر عضوی باشید که از قوانین پیروی می کند، می توانید از مزایای آن بهره مند شوید. اگر قواننین را نقض کنید، مزایا و امتیازات تعلق می شود و تنبیه می شوید. اینجا هم چنین اتفاقی افتاده است. ایران می گوید، می گوید خواهان باقی مانده در باشگاه «ان پی تی» است اما باقی اعضا می گویند باع ثابت کنید که تخلفات گذشته مربوط به گذشته است و تکرار نمی شود. ایران باید پاسخ هایی را ارائه کند.برای همین است که اکنون به چنین نقطه ای رسیده ایم.
«انتخاب»: جالب است که شما حزب الله و حماس را گروه تروریستی می دانید و می گوئید ایران نباید به آنها کمک کند، اما به خلق داعش توسط آمریکا که خانم کلینتون نیز به آن اذعان کرده اشاره ای نمی کنید، آن هم داعشی که فجایع بسیاری آفریده است.

«فیلیپ کراولی»: شما در حال تحریف سخنان هیلاری کلینتون هستید. امریکا داعش را خلق نکرد. این دروغ است. خانم کلینتون گفته است که آمریکا باید برای کمک به مخالفان دولت اسد تلاش بیشتری می کرد تا شاید از ظهور داعش جلوگیری می شد. از نگاه من، ایران دریافت که اصلاحات سیاسی در عراق به مظنور ایجاد فضایی برای نابودی داعش در عراق لازم است، تهران باید همین محاسبات را در سوریه داشته باشد.

78091_538.jpg

«انتخاب»: آیا از نگاه شما، تحریم های جدید نقض توافق ژنو نیست؟ فکر نمی کنید که این اقدامات بر بی اعتمادی میان طرفین می افزاید.

«فیلیپ کراولی»: بی اعتمادی زیادی بین طرفین وجود دارد که در سه دهه اخیر بر روی هم انباشه شده است. مسائل زیادی وجود دارد که باید حل شود. به نظر می رسد ایران هم همان نگرانی های غرب را در مورد ظهور داعش در سوریه و عراق دارد. ایران و آمریکا به وضوح موضع مشترکی در خصوص آینده حکومت اسد ندارند. اگر مذاکرات موفقیت آمیز باشد، طرفین قدمی به عقب برداشته و سپس اعلام می کنند که روابطشان به کدامین سو می رود. گروه هایی در در دو کشور وجود دارد که می خواهند روابط مثل سابق بماند.

«انتخاب»: به گفته ی برخی از تحلیگران، در صورت ادامه اقدامات یکجانبه واشنگتن علیه تهران، احتمال ضربه به ائتلاف اروپا و امریکا در مذاکرات هسته ای وجود دارد. ایا از نگاه شما چنین مسئله ای محتمل است؟

«فیلیپ کراولی»: اگر مذاکرات هسته ای شکست بخورد، چنین اتفاقی خواهد افتاد(ضربه به ائتلاف اروپا و آمریکا)، چراکه ممکن است خواسته یک طرف از توانایی طرف دیگر برای انجام آن بیشتر باشد. به هر حال، دو طرف خواهان توفیق مذاکرات هستند اما مشخصا دیدگاه های متفاوتی وجود دارد. شکست مذاکرات یک احتمال است اما فکر می کنم طرفین نهایت تلاش خود را کردند و پیشنهادات نهایی خود را دادند که ظاهرا کافی نبوده است.

«انتخاب»: از نگاه برخی صاحب نظران، مخالفت با مذاکرات هسته ای از سوی نمایندگان کنگره با هماهنگی کاخ سفید صورت گرفته و تنها در جهت امتیاز گیری بیشتر از ایران است. لطفا نظر خود را دراین باره بیان کنید.

«فیلیپ کراولی»: در مذاکرات، یک نفر اغلب نقش پلیس خوب و فرد دیگری نقش پلیس بد را بازی می کند. وندی شرمن معاون وزیر خارجه آمریکا به شدت به عنوان مذاکره کننده ارشد آمریکا در حال فعالیت است. مطمئنم که او مسئله بدبینی سنای آمریکا را به محمدجواد ظریف وزیر خارجه ایران {به عنوان دلیلی که او نیاز به امتیازات بیشتر از ایران دارد} منتقل کرده است. ظریف نیز زمان زیادی را در آمریکا گذراند و نقش شاخه های مختلف دولت امریکا را درک می کند. البته طرفین با مخالفان سیاسی و بدبینان نسبت به مذاکرات هسته ای روبرو هستند.

«انتخاب»: آیا دولت آمریکا باتوجه به عدم تعیین ضرب الاجل از سوی خانم شرمن در سنا، تمایلی به تمدید مذاکرات دارد؟ اگر چنین است اوباما چگونه با مخالفان خود در کنگره دست و پنجه نرم خواهد کرد؟

«فیلیپ کراولی»: دو طرف بر روی برنامه اقدام مشترک که اجازه 6 ماه تمدید مذاکرات را می داد توافق کرده اند. با توجه به پیچیدگی مذاکرات، فکر نمی کنم که کسی از تمدید مذاکرات، تعجب کرده باشد. ضرب الاجل ها در مذاکرات دارای ارزش و معنای خاصی هستند. اگر دو طرف در آستانه و نزدیک به انعقاد توافق باشند و نیاز به زمان بیشتری برای عبور از خط پایانی داشته باشد، می توانند به وقت اضافه بروند.اما اگر دو طرف به توافق نزدیک نباشد، مفید بودن تمدید مذاکرات مشخص نیست. البته طرفین باید از مذاکرات نهایت استفاده را بکنند.

«انتخاب»: ارزیابی شما از تیم هسته ای آمریکا چیست؟ ظاهرا با حضور آقایان برنز و سالیوان تیم هسته ای آمریکا اندکی نرم تر شد.

«فیلیپ کراولی»: من اینطور نمی گویم. ویلیام برنز معاون وزیر خارجه و جیک سالیون مشاور کاخ سفید در مذاکرات مقدماتی که منجر به تشکیل نشست های فعلی شد حضور داشتند. کاملا قابل فهم است که انها زمانیکه دو طرف مواضع خود را روشن می کنند، به پروسه بازمی گردند. فکر می کنم این مسئله تعهد پرزیدنت اوباما و دیگران را برای پیمودن چند کیلومتر بیشر برای موفقیت مذاکرات را نشان می دهد.

«انتخاب»: شما مقامی ارشد در وزارت خارجه آمریکا بوده اید، ایا در دوره ی شما، تعاملی به شکل فعلی بین تهران و اشنگتن صورت گرفته بود.

«فیلیپ کراولی»: پرزیدنت اوباما در سخنرانی روز ادای سوگند خود در سال 2009 پالسی قوی فرستاد و پیشنهاد تعامل براساس منافع مشترک و احترام مشترک را داد. مذاکرات در اکتبر 2009 در حوزه ی راکتور تحقیقاتی تهران و اقدامات اعتماد ساز احتمالی توسط طرفین صورت گرفت.به دلایل مختلف از جمله آشوب در ایران پس از انتخابات سال 2009، مذاکرات به موفقیت نرسید. مشخص است که با انتخاب پرزیدنت روحانی فرصت تازه ای بوجود آمده است. در طول 10 -15 سال گذشته، زمان هایی بوده که واشنگتن اماده ی گفتگو بوده و تهران حاضر نبوده و زمان هایی بوده که تهران پالسی فرستاده و واشنگتن نادیده گرفته است. ما هم اکنون تعامل مهم و مفیدی داریم. بیایید امیدوارم باشیم که به موفقیت می رسیم، چون هم به نفع ایران است، هم منطقه و هم جهان.
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
منابع هندی خبر دادند
ارتقای بندر چابهار در دستور کار وزارت کشتیرانی هند

وزارت کشتیرانی هند توافق قدیمی با ایران برای مدرنیزه کردن بندر چابهار را با هدف تسریع واردات گاز طبیعی، اوره و کود احیا می‌کند.



به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، اکونومیک تایمز هند به نقل از نیتین گدکاری، وزیر کشتیرانی هند نوشت: دولت هند تحت نخست وزیری آتال بیهاری واجپایی توافقی را با ایران برای سرمایه‌گذاری در بندر چابهار امضا کرده بود، اما هنوز هیچ کاری در ارتباط با این توافق صورت نگرفته است. هند از طریق بندر چابهار گاز، اوره و کود وارد می‌کند در حالیکه فاصله میان چابهار تا گجرات کمتر از دهلی تا بمبئی است.



وی که در یک کنفرانس مطبوعاتی به مناسبت گذشت 100 روز از نخست وزیری نارندا مودی صحبت می‌کرد، خاطرنشان کرد: اطلاعیه هیات دولت در این باره بزودی در 10 تا 15 روز آینده منتشر می‌شود.



به گفته گدکاری، سرمایه گذاری مشترک میان شرکت جی ان پی تی و بندر کاندلا در صورتیکه طرح‌های ارایه شده تصویب شود اقدام به مدرنیزه کردن بندر چابهار خواهد کرد.



بر اساس این گزارش، بندر چابهار نخستین بندر در خارج از هند خواهد بود که توسط بنادر داخلی مدرنیزه می‌شود.



پیش از این نیز شیدا محمد عبدالی، فرستاده افغانستان به هند در گفت‌وگو با اکونومیک تایمز از اختصاص 100 میلیون دلار از سوی دولت هند برای ارتقای بندر چابهار ایران با هدف بهبود تجارت این کشور با افغانستان و کشورهای دیگر آسیای میانه خبر داد.



وی در بخشی از اظهارات خود عنوان کرده بود به دلیل مشکلات مربوط به بنادر پاکستان، هند و افغانستان تصمیم گرفتند از بندر چابهار برای واردات و صادرات کالا استفاده کنند. از این رو افغانستان به همکاری با دولت هند پرداخته و سه طرف توافق کردند که بندر چابهار ارتقا داده شود و دو کشور هند و افغانستان بتوانند در ایران فعالیت کرده و همچنین با این کشور تجارت داشته باشند.



انتهای پیام
 
بالا