• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اخبار اقتصادی

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
یونسی:
دعواهای سیاسی را به حوزه‌های مدیریتی نکشانیم


دستیار ویژه رئیس جمهور در امور اقوام و اقلیت‌هابر این نکته که دعواهای سیاسی را به حوزه‌های مدیریتی نکشانیم، تاکید کرد.



به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) - منطقه گیلان، حجت‌الاسلام والمسلمین علی یونسی در همایش ملی «بازشناسی نهضت جنگل» که در تالار حکمت دانشگاه گیلان برگزار شد، با بیان این‌که پاسداشت بزرگانی چون میرزا کوچک تنها پاسداشت یک شخصیت محلی و منطقه‌ای نیست، اظهار کرد: اگرچه مطلع ظهور بزرگانی چون میرزا کوچک، ستارخان، باقرخان، رئیس‌علی دلواری و... یک منطقه بوده، اما متعلق به ایران‌ زمین و ثروت عظیم معنوی ایرانیان هستند.



وی ملت بزرگ ایران را یک ملت کهنسال دارای تاریخ ژرف و دیرینه دانست و افزود: تاریخ ایران‌زمین پر از قهرمانانی چون سردارجنگل است؛ این شخصیت‌های بزرگ بوده‌اند که تاریخ را پیش برده و نگاشته‌اند و مشعل فروزان هدایت ملت ایران شدند؛ لذا تعظیم و تکریم این شخصیت‌ها در واقع تعظیم و تکریم همه ملت ایران است.

یونسی ادامه داد: دشمنان همیشه خواسته‌اند که با نادیده گرفتن ستارگان تاریخ ایران، ملت ما را تحقیر کنند، زیرا می‌دانستند اگر ملتی فاقد یک تاریخ درخشان باشد، می‌توان به راحتی آن را مدیریت کرد و بر سرنوشت او مسلط شد؛ اگر ملتی از گذشته خود برید، دیگر آینده ندارد و ملتی می‌تواند برای آینده خود برنامه داشته باشد که از گذشته خود آموخته باشد.

دستیار ویژه رئیس جمهور در امور اقوام و اقلیت‌ها با بیان این‌که تمدن اسلامی در جهان بر شالوده فکری ایرانیان بنا شده است، تصریح کرد: ایرانیان بودند که تمدن بزرگ اسلامی را قبل از همه پی نهادند و لذا همه تاریخ ایران افتخارآمیز و منشاء اثر در منطقه و دنیاست. منطقه و جهان به تاثیرگذاری فکر و فرهنگ و نبوغ ایرانی اذعان دارند، اما کسانی هستند که مایلند از ایران و ایرانی چهره دیگری بسازند و هم کلیت فرهنگ ایران و هم اجرای آن را زیر سوال ببرند.

وی اضافه کرد: هر انسان و هر ملتی ممکن است نقاط منفی و مثبت داشته باشد اما برخی دنبال اشکالات می‌گردند و به دنبال اثبات این هستند که فرهنگ ایرانی را یک فرهنگ منفی جلوه کنند و به تحقیر مردم و تاریخ ایران بپردازند؛ چنین افرادی این همه زیبایی انسانی و افتخارات تاریخی را نمی‌بینند و فقط بدی‌ها و زشتی‌ها را به ویژه برای جوانان مطرح می‌کنند.

یونسی تحقیر جدی یا با طنز قومیت‌ها و مذاهب داخل کشور را منطق دشمنان دانست و ادامه داد: این منطق، منطق دوران استعمار است و می‌خواهند ملت ایران از گردونه خارج گردد.

وی با بیان این‌که منطقه گیلان در طول تاریخ، بزرگترین افتخارات را برای ملت ایران آفریده است، خاطرنشان کرد: اولین نهضت رهایی‌بخش برای ملت ایران از گیلان آغاز شد؛ آل بویه از جنگل‌های شمال برخاستند و اولین حکومت مستقل ایرانی – اسلامی را تشکیل دادند و خلیفه را از اوج قدرت خودساخته پایین آوردند؛ حکومتی صد درصد ایرانی و شیعی در شمال ایران که هرگز تسلیم ظلم خلیفه عباسی و سیاست‌های تفرقه‌انگیزانه بین مذاهب دین اسلام نشدند.

دستیار ویژه رئیس جمهور در امور اقوام و اقلیت‌ها به تسامح دینی حکومت آل بویه اشاره کرد و گفت: این هوش یک ایرانی و یک گیلانی است که هرگاه به حکومت می‌رسد به گونه‌ای عمل می‌کند که اصول، قربانی فروع نشود، زیرا هدف نجات و استعلای ملت، عدالت، اخلاق و ارزش های اساسی انسانی و اسلامی بود و تفاوت‌های دینی و قومی معنا نداشت.

یونسی با اشاره به شخصیت‌های بزرگ گیلان در مقایسه با جاهای دیگر، تصریح کرد: نبوغ مردم گیلان در حوزه‌های تاریخی، دینی، پزشکی، فرهنگی و... زبانزد است؛ شخصیت هایی همچون پروفسور سمیعی که دنیا به وجودش افتخار می‌کند و عالم فرزانه‌ای همچون آیت‌الله بهجت(ره) که تجسم عرفان و اخلاق است.

وی گوناگون بودن اقوام و زبان و لهجه‌های مردم ایران را یک فرصت دانست و بیان کرد: اگر از این فرصت به درستی استفاده نکنیم هرگز به توسعه موردنظر نخواهیم رسید زیرا دشمنان درصدد هستند تا تفاوت‌ها را به تضاد و تضاد را به خصومت و جنگ تبدیل کنند؛ برخی نیز دانسته و ندانسته به دشمن خدمت می‌کنند و آنها را به اهداف ضد ایرانی و ضد اسلامی‌شان نزدیک می‌سازند.

دستیار ویژه رئیس جمهور در امور اقوام و اقلیت‌ها با اشاره به شهادت غریبانه میرزا کوچک، گفت: در آن دوران افرادی بودند که از قیام میرزا اشکال می‌گرفتند و امروز نیز سعی می‌کنند این شخصیت بزرگ و اهداف نهضت او را زیر سوال ببرند؛ متاسفانه این شیوه خطرناک در عصر حاضر نیز صورت می‌گیرد و با سردارانمان اینگونه برخورد می‌کنیم.

وی با بیان این‌که سرداران دفاع مقدس از میرزا کوچک جنگلی الهام گرفتند، متذکر شد: امروز اختلافات سیاسی برای ما منشا قضاوت شده و بین سردارانمان فرق می‌گذاریم؛ وجود اختلافات فکری و نظری ضروری است؛ اما باید یاد بگیریم عقاید یکدیگر حتی مخالف عقیده خودمان را تحمل کنیم و سخنان همه حتی دشمنان را بشنویم، چیزی که مورد تاکید قرآن کریم است.

یونسی بهره‌مندی از حقوق برابر را حکم انسانی دانست و گفت: براساس قانون اساسی همه افراد ملت از حقوق برابر برخوردارند و بدترین چیز همین است که از بکار بردن این لفظ بترسیم؛ همه اقوام و مذاهب ایران حقوق مسلم خود را دارند و چپ و راست بی‌معنی است؛ متاسفانه عده‌ای خود را متولی انقلاب می‌دانند و هر کسی در دایره فکر آنان نباشد را رد می‌کنند.

وی عدم بردباری سیاسی و نداشتن اخلاق انسانی و اسلامی را ویژگی چنین افرادی دانست و تاکید کرد: همین تفکر بود که میرزا کوچک خان را در تنگنا قرار داد و در نهایت منجر به شهادتش شد؛ باید تنگ‌نظری را کنار بگذاریم و دعواهای سیاسی را به حوزه‌های مدیریتی نکشانیم.

دستیار ویژه رئیس جمهور در امور اقوام و اقلیت‌ها با تاکید بر شایستگی‌های اخلاقی و حرفه‌ای، یادآور شد: در کارهای مدیریتی باید از همه قابلیت‌ها استفاده کنیم و هیچکس را به دلیل گرایش مذهبی و سیاسی از خدمت محروم نسازیم؛ جهالت، استعمار و استکبار مثلث مبارزاتی میرزا بود و لذا همین شیوه را سرلوحه خود قرار دهیم و از تاریخ عبرت بگیریم.

وی در پایان با اشاره به استعداد گیلان در رهیافت به توسعه، خاطرنشان کرد: خداوند همه ظرفیت‌ها را به این استان داده است و مردم خوب، تاریخ درخشان و استعدادها و پتانسیل‌های طبیعی یکی دیگر از مزیت‌های آن به شمار می‌آید؛ لذا شایسته نیست حتی یک بیکار در این استان وجود داشته باشد. دولت نیز وظیفه دارد بسترهای لازم را فراهم سازد.

انتهای پیام
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
وزیر راه و شهرسازی تأکید کرد
لزوم افزایش سرمایه بانک‌ها برای حمایت از حمل‌ونقل/ پیگیری تسهیل ارائه تسهیلات صندوق توسعه ملی
وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه از مجلس خواسته‌ایم به صندوق توسعه ملی اجازه دهد تسهیلات ارزی و ریالی به مدل‌های حمل‌ونقل ارائه شود، گفت: بانک‌ها باید با افزایش سرمایه از حمل‌ونقل حمایت کنند.


13920520000541_PhotoA.jpg


  • ‌به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، عباس آخوندی شب گذشته در مراسم عقد قراردادهای سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در بنادر به ارزش 21 هزار میلیارد ریال اظهار داشت: دولت در حوزه عملیات اجرایی نمی‌تواند هیچ کاری انجام دهد.

    وی با تأکید براینکه وظیفه دولت کاهش هزینه مبادلات تجاری، اقتصادی، اجتماعی و از این قبیل است، گفت: این مبادله باید در سطح جهانی با کمترین هزینه انجام شود که اولین اصل آن اعتماد متقابل است.

    آخوندی با تأکید براینکه بدون سرمایه اجتماعی هیچ کاری انجام نمی‌شود، بیان کرد: بخش خصوصی در فرایند تصمیم‌‌سازی حضور یابد.

    وزیر راه و شهرسازی گفت: سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در بنادر باید چندین برابر شود؛ بخش خصوصی بزرگترین کانون تولید ارزش افزوده ملی است.

    آخوندی با تأکید براینکه در حوزه دریایی باید گام‌های زیادی برداشته شود، گفت: لازم است مدیریت سازمان بنادر رویکرد خود را از مهندسی محض به رویکرد کارآمد تغییر دهد.

    وی اظهار داشت: لازم است درباره افزایش قدرت رقابت کشور در منطقه تلاش کرد زیرا در جنوب خلیج فارس سرمایه‌گذاری‌های میلیاردی در حال شکل‌گیری است که ما نیز باید این سرمایه‌گذاری‌ها را توسعه دهیم.

    وزیر راه و شهرسازی با تأکید براینکه باید به دنبال رویکرد تجاری بود، اظهار داشت: لازم است قدرت رقابت بندر افزایش یابد و مشخص شود قدرت توسعه تجارت بندر چه میزان است.

    آخوندی با تأکید براینکه سازمان بنادر سازمان توسعه تجارت است، اظهار داشت: بخش عمده حمل‌ونقل این است که مدیران باید خود را مسئولان سازمان توسعه تجارت بدانند که لازمه این کار جذب سرمایه است.

    وی با تأکید براینکه دریاها به هم پیوسته‌ هستند، اظهار داشت: ایران قدرت دریایی منطقه بوده و خواهد بود؛ از نظر من کارآمدی در حمل‌ونقل، فناوری، مهندسی، تکنولوژی و دانش مستقیم است که در این باره باید به مسئولیت اجتماعی توجه شود.آخوندی یادآور شد: وقتی تقاضا در بندر ایجاد می‌شود باید دید تقاضا چه تأثیری در زندگی بندرنشینیان می‌گذارد و باید به مفهوم مسئولیت اجتماعی بنگاه‌ها توجه کرد.

    وزیر راه و شهرسازی گفت: متاسفانه سواحل شمالی کشور مملو از جمعیت و سواحل جنوبی خالی از جمعیت است که این تضاد باید رفع شود.

    وی گفت: 56 میلیون نفر جمعیت شهری داریم که روبه رشد است و این جمعیت شهری در تهران و حدود 10 شهر دیگر اسکان دارند در حالی که باید به سمت تعادل‌بخشی جغرافیایی حرکت کنیم.

    آخوندی با تأکید بر اینکه حمل و نقل بار و مسافر درب تا درب باید ایجاد شود، اظهار داشت: حمل‌ونقل ترکیبی نیازمند توسعه است.

    وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه از تمام دانشگاه‌ها و مؤسسات دریانوردی حمایت می‌کنیم، افزود: از مشکلات عمده ما در بخش رکورد تورمی، تسهیلات مالی است و این به مشکلات مزمن بانک‌ها برمی‌گردد.

    وی گفت: بانک‌ها از سه بیماری مزمن رنج می‌برند که شامل «دارایی‌های آنها که به دارای‌های سمی تعبری می‌شود»، ‌«بنگاه‌داری» و «کمبود سرمایه» است.

    آخوندی افزود: در لایحه خروج از رکود پیشنهاد افزایش سرمایه بانک‌ها توسط دولت داده شده است.

    وی با تأکید بر اینکه مجلس باید نسبت به افزایش سرمایه بانک‌ها توجه جدی داشته باشد، گفت: تقاضای پول برای بانک‌ها از میزان عرضه بسیار بیشتر است؛ بانک‌های دولتی باید افزایش سرمایه جدی داشته باشند تا بانک‌های خصوصی نیز افزایش سرمایه دهند.

    وزیر راه و شهرسازی گفت: در بودجه سال 94 سازوکاری پیش‌بینی کرده‌ایم که از سوی نمایندگان مجلس استقبال خواهد شد؛ طبق بند «ل» تبصره 5 از مجلس خواسته‌ایم که به صندوق توسعه ملی اجازه دهد تسهیلات ارزی و ریالی و انواع مدل‌های حمل‌ونقل ارائه شود.

    انتهای پیام/م
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
اوباما لایحه تحریم‌های روسیه را امضا می‌کند


کاخ سفید اعلام کرد، رئیس‌جمهوری آمریکا لایحه تحریم‌های روسیه را که کنگره تصویب کرده، امضا خواهد کرد.



به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، به نقل از خبرگزاری فرانسه، «جاش ارنست» سخنگوی کاخ سفید در جمع خبرنگاران گفت: رئیس‌جمهوری قصد دارد لایحه تحریم‌ها را امضا کند.



کنگره آمریکا روز شنبه به اتفاق آراء "قانون حمایت از آزادی اوکراین" را تصویب کرد که شامل تحریم‌های جدیدی علیه مسکو می‌شود. طبق این لایحه باراک اوباما، رئیس‌جمهوری آمریکا باید کمک نظامی کشنده و غیرکشنده برای اوکراین فراهم کند که شامل تسلیحات ضد تانک هم می‌شود؛ با این حال اوباما هیچ الزام حقوقی‌ای برای اجرای آن ندارد.



سرگئی لاوروف، وزیر خارجه روسیه در واکنش به این تحریم‌ها گفت که رویکرد آمریکا خصمانه است و باید تغییر کند. تدابیر مذکور بخش‌های دفاعی و انرژی روسیه و نیز شرکت‌های صادر کننده سلاح به گرجستان، مولداوی، سوریه و جدایی‌طلبان اوکراینی را هدف می‌گیرد.



تحریم‌های جدید در شرایطی انجام خواهد شد که مسکو به دلیل کاهش قیمت نفت و افت بهای روبل (واحد پول روسیه) با هرج و مرج اقتصادی رو به رو شده است. با این حال رئیس‌جمهوری آمریکا پیشتر نسبت به تحریم‌های بیشتر علیه مسکو بدون همراهی و هماهنگی متحدان واشنگتن در اتحادیه اروپا هشدار داده بود. جاش ارنست نیز تاکید کرد که اوباما ممکن است در روزهای آتی، لایحه تحریم‌ها را تبدیل به قانون کند.



انتهای پیام
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
هاشمی رفسنجانی :امنیت مهمترین نیاز منطقه است


آیت‌الله هاشمی رفسنجانی از مهمان‌نوازی مردم عراق در مراسم اربعین حسینی قدردانی کرد.



به گزارش گروه دریافت خبر خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)،آیت‌الله اکبر هاشمی رفسنجانی، پیش از ظهر امروز در دیدار رئیس مجلس عراق، امنیت را مهمترین نیاز منطقه دانست و با انتقاد از اختلافات دولت‌های اسلامی با همدیگر، گفت: در چنین شرایطی جریان‌های تکفیری در هر گوشه‌ای از سرزمین‌های اسلامی میدان عمل می‌یابند که انفجار مدرسه‌ای در لاهور، مسجدی در فیلیپین و انفجار صبح امروز صنعا، تازه‌ترین جنایات آنهاست.



رئیس مجمع تشخیص مصلحت **** با ارائه تحلیلی از اوضاع چند کشور مسلمانی که پس از انقلاب، مردم دچار تندروی‌های افراطیون شده‌اند، گفت: گویا جریان تکفیری آنقدر باید به نا امنی‌ها و اختلافات دامن بزنند تا مردم به ستوه درآیند و استبداد و استعمار برگردند.



وی حیات تکفیری‌ها را در اختلافات ملت‌ها و نا امنی‌ها دانست و با تأکید بر این نکته که «هر جا هسته‌ای بیابند، نا امنی ایجاد می‌کنند»، گفت: با سوءاستفاده از روحیات مذهبی مردم به اختلافات تاریخی 1400 سال پیش دامن می‌زنند، در حالی که خود خلفا در آن زمان با مشورت همدیگر جامعه اسلامی را اداره می‌کردند.



وی با تحسین از اقدامات مردم و مسؤولین عراق در برگزاری با شکوه مراسم اربعین، گفت: آن اجتماع عظیم دشمنان را به تحیر واداشت که چگونه بیش از 17 میلیون شیعه از کشورهای مختلف در عراقی جمع شده‌اند که داعش در هر گوشه‌ی آن، جنایت می‌کند.

هاشمی رفسنجانی با بیان اینکه «فرزندان من هم به صورت ناشناس در مراسم اربعین بودند» از مهمان‌نوازی مردم عراق در پذیرای از عزاداران حسینی گفت و افزود: این اقدام، یادآور آن ابتکار انسانی پیامبر اسلام(ص) است که صندوقی را در مسجد گذاشته بودند تا اغنیا در آن پول بگذارند و نیازمندان بردارند که والاترین تصویر برای تفسیر آیه «ان المومنون اخوه» است.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت **** در خصوص روابط مردم و دولت ایران و عراق و ترسیم دورنمای آن، گفت: علاوه بر تاریخ و تمدنی مشترک و باستانی، دینی واحد داریم که می‌تواند روابط دو همسایه را از روابط معمول سیاسی کشورها فراتر ببرد.

وی اقدامات اخیر مسؤولین عراقی در کم کردن اختلافات داخلی را برخواسته از عقلانیت دینی و ملی خواند و گفت: خوشحالیم که همه فرقه‌های قومی و مذهبی در دولت و مجلس برای تأمین امنیت امروز و رفاه فردای مردم عراق تلاش می‌کنید که به خاطر جنایات صدامیان، مظلوم‌ترین مردم منطقه هستند.

هاشمی رفسنجانی با تأکید بر رجحان منافع ملی بر منافع باندی و حزبی و پرهیز از القائات گفتاری و رفتاری اختلافات، گفت: زمان ما به خاطر انفجار اطلاعات، شرایطی پیدا کرده که خشونت نمی‌تواند کارساز باشد و بهترین راه حتی برای تصمیم‌گیران جهانی، گفت‌وگوهای سیاسی است.

سلیم الجبوری نیز در این دیدار، با تشکر از مهمان نوازی ایرانیان، شرایط امروز عراق را یک دغدغه منطقه‌ای و بین‌المللی توصیف کرد و گفت: همکاری و تشریک مساعی همه گروه‌های سیاسی و دینی منطقه و مجامع منطقه‌ای و جهانی را می‌طلبد تا چالش‌ها را با روندی سیاسی حل نمایند.

رئیس مجلس عراق امنیت را دغدغه عراق، منطقه و حتی مجامع بین‌المللی دانست و گفت: تروریسم شرایطی را به وجود آورده که ترس و نگرانی مردم را فرا گرفته و متأسفانه بعضی‌ها را تحت تأثیر قرار داد که پیامدهای منفی دارد.

وی کاهش قیمت نفت را با مسایل امنیتی بی‌ارتباط ندانست و افزود: درگیرهای سیاسی و امنیتی این منطقه، روی مسایل اقتصادی مردم در بسیاری از کشورهای جهان تأثیر می‌گذارد.

رئیس مجلس عراق با تشکر از همکاری‌های دولت و ملت ایران با مردم و مسؤولین عراق، بر تقویت این روابط تأکید کرد و با یادآوری جایگاه آیت‌الله هاشمی رفسنجانی در منطقه و جهان اسلام، گفت: در هر دیداری که با مسؤولان کشورهای اسلامی داریم، ذکر خیر شماست و همه می‌گویند باید از این سرمایه بی‌نظیر در جهت حل مسایل اسلامی استفاده کرد.

وی با بیان خاطراتی از سفر رئیس مجمع تشخیص مصلحت **** به عراق و عتبات عالیات، اظهار امیدواری کرد که مردم عراق دوباره میزبان مهمانی باشند که اوضاع عراق دغدغه ایشان است.



انتهای پیام
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد


مدیرعامل راه‌آهن:
بازسازی راه آهن جنوب بعد از ۶۰ سال آغاز شد/درآمد شرکت‌های حمل و نقل ریلی و باری ۴۰ درصد افزایش یافت
مدیرعامل راه‌آهن با بیان اینکه عملیات بازسازی محور جنوب آغاز شده تا گلوگاههای حمل مسافر در این منطقه به طور کامل بر طرف شود، گفت: از زمانی که دولت جدید برسر کار آمده درآمد شرکت‌های حمل و نقل ریلی و باری ۴۰ درصد افزایش یافته است.


13930912000236_PhotoA.jpg


  • به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، محسن پورسید آقایی در مراسم گرامیداشت فعالان بخش حمل و نقل ریلی با تاکید بر اینکه قبلا سرمایه گذاری در بخش ریلی جذابیت لازم را نداشته گفت: یکی از اقداماتی که به خوبی صورت گرفت، این بود که توانستیم بر رونق و بالا بردن درآمد بخش خصوصی در حوزه حمل و نقل ریلی اقدامات مناسبی انجام دهیم.

    وی افزود: در 13 ماه اخیر درآمد شرکت‌های حمل و نقل ریلی باری و مسافری به‌طور میانگین40 درصد افزایش یافته است و تلاش می کنیم، تا آذر ماه سال 94 کاهش حق دسترسی در حمل بار ریلی به 20 درصد کاهش ‌یابد.

    مدیر عامل راه آهن با تاکید بر اینکه ریشه مشکلات این بوده است که بخش ریلی دارای مزیت نسبی نسبت به جاده نبوده و سرمایه‌گذاری در این بخش جذابیت نداشته است، گفت: در یک برنامه کوتاه نمی‌توان به اهداف سال‌های گذشته رسید، پس حق دسترسی در حمل بار که 57 درصد بود و هدفگذاری ما این بود که ظرف یک برنامه چهار ساله این سهم را به 20 درصد کاهش دهیم، امروز می توان گفت که حق دسترسی راه‌آهن در بخش زیربنایی بین صفر تا 36 درصد رسیده‌ایم.

    پورسید آقایی تصریح کرد: در یکسال اخیر بالاترین نرخ حق دسترسی در واگن‌های لبه بلند 36 درصد و لبه کوتاه به صفر رسیده است بنابراین هم‌اکنون به میانگین حق دسترسی به حدود 30 درصد کاهش یافته است و می‌توان گفت: خیلی زودتر از برنامه 4 ساله یعنی آذرماه سال آینده به هدف 20 درصد خواهیم رسید.

    *عملیات بازسازی محور جنوب پس از 60 سال آغاز شده

    وی با اشاره به این‌که عملیات بازسازی محور جنوب پس از 60 سال آغاز شده است، تصریح کرد:‌ این کار را به قیمت حذف چند قطار باری و مسافری انجام داده‌ایم و تا الان 40 کیلومتر به پایان رسیده و تا پایان امسال 60 کیلومتر دیگر بازسازی می‌شود.

    به گفته وی، تا پایان سال آینده این محور به طور کامل بازسازی خواهد شد.

    پورسید آقایی با بیان این‌که در بخش‌های زیربنایی پیشرفت زمان بر است، افزود: امروز در گلوگاه مرکزی کشور عملیات اجرایی دو خطه و چهار خطه کردن شروع شده و سرمایه‌گذارانی داریم که در بخش معدنی حضور دارند.

    وی ادامه داد: در اظراف گلوگاه‌های تهران عملیات قراردادی انجام شده و دو خطه کردن خطوط تهران-قزوین شروع شده است.

    معاون وزیر راه و شهرسازی با خبر این‌که تا پایان سال آینده محور جنوب به طور کامل بازسازی می‌شود،‌ خاطر نشان کرد: اختصاص سالانه یک میلیارد دلار به وزارت راه و شهرسازی نوید بخش این است که مشکلات شبکه ریلی را برطرف کنیم.

    پورسید آقایی با اشاره به اینکه به دنبال این هستیم، تا شرایط جذب سرمایه‌گذاری را ایجاد کنیم، افزود: مهم‌ترین گام ما، ابلاغ کارهای قانونی و مصوبات است، به همین جهت شرکت‌های واگن باری با خرید واگن نو، معافیت حق دسترسی تا 40 میلیون تن کیلومتر به دست می‌آورند.

    مدیرعامل راه‌آهن گفت: درآمد واگن با کامیون قابل مقایسه نیست، بنابراین در 13 ماه گذشته 55 درصد برای شرکت‌ها افزایش درآمد ایجاد شده است.

    به گفته وی، در بخش لکوموتیو درآمد شرکت‌ها 61 درصد افزایش یافته و در شرکت‌های باری از بخش مخزن‌دارها در مجموع 75 درصد افزایش درآمد داشته‌اند.

    پور سید آقایی با اشاره به اینکه از سال گذشته ردیف بودجه 1500 میلیارد تومانی باعث عملیاتی شدن بخش زیادی از پروژه‌های ریلی شده است، تاکید کرد: سیاست ما این است که مجموع سرمایه‌گذاری در بند «ق» در بخش مسافری 100 درصد را به شرکت‌های مسافری برگردانیم، چرا که این شرکت‌ها از سال آینده منفعت زیادی را از محل صرفه‌جویی سوخت به دست می‌آورند.

    وی خاطر نشان کرد: به ازای هر نفر ـ کیلومتر مسافر در بخش مسافری با خرید واگن نو، 15 سی‌سی گازوئیل صرفه‌جویی می‌شود که دولت این را در اختیار شرکت‌ها می‌گذارد.

    وی افزود: با خرید لکوموتیو نو نیز حداقل 20 درصد از محل صرفه‌جویی سوخت به مالک بازگردانده می‌شود.

    پورسید آقایی با اشاره به مصوبه اخیر مجلس برای بخش ریلی، گفت: به منظور جلب مشارکت سرمایه‌گذاران و حمایت از سرمایه‌گذاری در بخش ریلی، به شرکت راه‌آهن و شهرداری‌ها اجازه داده شده تا در مقابل اخذ تضمین از محل منابع داخلی، نسبت به تضمین اصل و سود تسهیلات مربوط به سرمایه‌گذاری بخش غیردولتی و ابزار کمک‌های فنی و اعتباری و تبیین اثر نوسان نرخ ارز در سرمایه‌گذاری‌ها اقدام کنند.

    وی اظهار داشت: برای نخستین بار ابزار قانونی برای تضمین نوسانات نرخ ارز را از مجلس اخذ کردیم، بنابراین از این پس شرکت‌ها اگر وام ارزی دریافت کنند مطمئن باشند که در قبال نوسانات نرخ ارز، دولت از آنها حمایت می‌کند.

    مدیرعامل شرکت راه‌آهن در خصوص معافیت حمل و نقل ریلی از کل مالیات‌ها، افزود: این موضوع در لایحه خروج از رکود دولت مطرح شده که حمل و نقل ریلی معادل سرمایه گذاری در مناطق محروم تلقی شود و از تمام معافیت‌ها استفاده کند که امیدوارم این لایحه در مجلس نیز تصویب شود.

    وی با اشاره به این‌که در تلفات در حمل و نقل ریلی نزدیک به صفر است، تصریح کرد:‌ مسئولان قدم های مثبت در این بخش بردارند، تا مشکلات شرکت‌های حمل و نقل ریلی از بین رود.

    انتهای پیام/ب
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد


عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس در گفت‌وگو با فارس خبر داد
گزارش رسمی دیوان محاسبات درباره برداشت ۴.۱ میلیارد دلاری دولت از صندوق توسعه/ باید رسیدگی قضایی شود
عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس با تاکید بر اینکه مطمئن هستیم دولت 4.1 میلیارد دلار از صندوق توسعه ملی برداشت کرده است، گفت: اگر مسئولان دولت بخواهند منکر شوند، سند معتبر دیوان محاسبات موجود است.


13921217000223_PhotoA.jpg


  • غلامرضا مصباحی مقدم در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، با اشاره به موضوع برداشت 4.1 میلیارد دلاری دولت از صندوق توسعه ملی بدون مصوبه مجلس، اظهارداشت: این اتفاق رخ داده و دیوان محاسبات گزارش رسمی به کمیسیون برنامه و بودجه ارائه کرده است.

    وی افزود: داستان از این قرار است که یک شرکت نفتی به نام نبوک که طرف قرارداد یک شرکت دولتی ایران است 4 میلیارد و 100 میلیون دلار بدهکار و مقرر بوده تسویه کند و مسئولان دولت این بدهی را تسویه شده فرض کرده‌ و به همین واسطه معادل آن را از حساب صندوق توسعه ملی برداشت کرده‌اند.

    عضو کمیسیون اقتصادی مجلس با اشاره به عدم واریز بدهی شرکت نبوک به حساب ایران با گذشت چند ماه، تصریح کرد: معادل 4.1 میلیارد دلار به ریال تبدیل شده و رشد پایه پولی که به یکباره در اسفند سال گذشته رخ داد، از این محل بود که به بازپرداخت بدهی دولت به پیمانکاران اختصاص یافت.

    وی با تاکید بر اینکه ما مطمئن هستیم این اتفاق (برداشت غیرقانونی 4.1 میلیارد دلار از صندوق توسعه ملی) رخ داده است، گفت: اگر مسئولان دولت بخواهند منکر شوند، سند معتبر دیوان محاسبات موجود است؛ البته وقتی این گزارش به دست من رسید تامل کردم تا بررسی بیشتری از کانال‌های انجام دهم و وقتی آنها هم این گزارش را تایید کردند، بازتاب رسانه‌ای پیدا کرد.

    مصباحی مقدم در پاسخ به این سوال که آیا برداشت از صندوق توسعه ملی و یا منابع عمومی کشور بدون مصوبه مجلس برای اولین بار رخ داده و در دولت‌های گذشته چنین اقدامی سابقه داشته است، اظهارداشت: چنین اقدامی به این شکل برای اولین بار است که رخ می‌دهد و نتیجه این اقدام در حوزه اقتصاد هم رشد نقدینگی و پایه پولی بود.

    وی اضافه کرد: بررسی متغیرهای پولی و نقدینگی در ماه‌های گذشته و اسفند 92 هم برداشت 4.1 میلیارد دلار از صندوق توسعه ملی و تبدیل آن به ریال را نشان می‌دهد. نرخ رشد نقدینگی به حدود 30 درصد رسید.

    عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس تاکید کرد: در این ماجرا، تخلف صورت گرفته که حتما باید نسبت به آن رسیدگی قضایی انجام شود.

    انتهای پیام/م


 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
رئیس صندوق توسعه ملی هم برداشت 4.1 میلیارد دلاری را رد کرد



رئیس صندوق توسعه ملی گفت: دولت نه تنها غیرقانونی بلکه از طریق قانونی نیز برداشت 4.1 میلیارد دلاری از صندوق توسعه ملی نداشته است و انتشار چنین اخباری کارهای سیاسی است که برای کشور مفید نخواهد بود.

به گزارش خبرنگار ایسنا، صفدر حسینی در حاشیه جلسه امروز هیأت دولت در جمع خبرنگاران با بیان اینکه صندوق توسعه ملی هیأت نظارت گردن کلفتی دارد که بالای سر آن است گفت:‌سازوکار صندوق توسعه ملی آنقدر مستحکم است که دولت نمی تواند بدون مجوز قانونی برداشتی از آن داشته باشد و البته من به عنوان مسوول صندوق توسعه ملی می‌گویم دولت نه تنها غیرقانونی بلکه از طریق قانونی نیز برداشت 4.1 میلیارد دلاری از صندوق نداشته است.

وی همچنین در توضیح روند نظارت بر عملکرد صندوق توسعه ملی به ارائه گزارش بانک مرکزی طبق قانون و هر ماه یک بار از سهم صندوق از فروش نفت اشاره کرد و گفت :‌در تمام ترازهای بانک مرکزی که در پایان هر ماه به صندوق توسعه ملی ارائه می‌دهد تمام تغییرات اعلام می‌شود و به هیچ وجه در این گزارشات رقم 4.1 میلیارد دلار به عنوان برداشت وجود ندارد.

وی با بیان اینکه در گذشته حساب ذخیره ارزی را داشته ایم که سازوکار مستحکمی نداشت اظهار کرد: زمانی که وزیر اقتصاد بودم و این وزارت خانه را تحویل دادم در حساب ذخیره ارزی حدود 12 میلیارد دلار منابع داشتیم و در سه سالی که صندوق توسعه ملی شکل گرفته است از منابع مالی مانده حساب ارزی تنها 12 میلیون دلار به صندوق توسعه ملی واریز شده است.

رئیس صندوق توسعه ملی با بیان اینکه صندوق توسعه به مدت سه سال است که با سیاست های کلی مقام معظم ***** شکل گرفته و از تدابیر بی نظیر جمهوری اسلامی ایران است گفت: در صندوق توسعه ملی نمایندگان مجلس با حق رای اجازه حضور دارند همچنین دادستان کشور از قوه قضاییه از اعضای هیأت نظارت صندوق توسعه ملی هستند و رئیس بازرسی کل کشور و همچنین رئیس دیوان محاسبات و رئیس سازمان محاسبات رسمی کشور سه عضو حقوقی هیأت نظارت صندوق توسعه هستند تا تمام عملیات را تحت نظارت داشته باشند.

صفدر حسینی با بیان اینکه صندوق توسعه ملی فقط به بخش خصوصی و تعاونی تسهیلات می‌دهد و به دولت مگر با مجوز مجلس و ***** تسهیلات نخواهد داد گفت: برنامه سال 1393 که به تصویب هیات نظارت صندوق توسعه ملی رسیده است حدود 24.4 میلیارد دلار در بخش ارزی است.

وی توضیح داد: از مبلغ 24.4 میلیارد دلار، در بخش نفت و گاز، 3 میلیارد دلار، پالایشگاه و پتروشیمی 6.4 میلیارد دلار، نیروگاه 3.3 میلیون دلار، آب و کشاورزی 3.7 میلیارد دلار که از این مبلغ 2.7 میلیارد دلار مربوط به آب‌های مرزی خوزستان و سیستان و بلوچستان و یک میلیارد مربوط به توسعه گلخانه‌هاست، چرخه فولاد 3.2 میلیارد دلار، حمل و نقل 1.6 میلیارد دلار، صنایع متوسط و کوچک 2.2 میلیارد دلار است و مصوبات صندوق تا به حال 33.7 میلیارد دلار بوده است که مبلغ مسدودی آن نزد بانک عامل 29.7 میلیارد دلار است و تا امروز 7.1 میلیارد دلار گشایش یافته و حدود 3 میلیارد دلار هم پرداخت شده است.

رییس صندوق توسعه ملی خاطرنشان کرد: در بخش ریالی امسال در بودجه 6 هزار میلیارد تومان به طور ریالی پیش‌بینی شده است که برای بخش کشاورزی حدود 3 هزار میلیارد و بخش صنعت و معدن و گردشگری هم 3 هزار میلیارد تومان درنظر گرفته شده است که برای طرح‌های آن از اردیبهشت ماه با بانک‌های عامل قرارداد بسته شده است و آن‌ها طرح‌های خود را می‌فرستند.

به گزارش ایسنا، صفدر حسینی در جواب سوالی در مورد موجودی فعلی صندوق توسعه ملی گفت: صندوق توسعه ملی دارایی‌هایی دارد که با توجه به روند شکل‌گیری آن از درآمدهای نفتی در طول زمان به آن اضافه می‌شود پس دارایی‌های صندوق لزوما به معنای موجودی صندوق نیست چون بخش‌هایی از آن در پروژه‌ها صرف می‌شود و این موجودی مرتب در حال تغییر است.

وی با بیان اینکه دارایی صندوق توسعه ملی به دلیل نیاز فوری کشور در شرایط سخت اقتصادی توسط هیات امنا برنامه‌ریزی شده و هیات عامل آن را اجرایی می کند گفت: تا پایان امسال برنامه‌ای با عدد 24.4 میلیارد دلار داریم.

وی در ادامه به کار ارزشمند دولت برای دریافت مجوز برداشت 10 میلیارد دلار جهت حل مشکلات آب‌های کشور اشاره کرد و گفت: این اقدام دولت بسیار ارزشمند بوده است که کمتر رسانه‌ها به آن می‌پردازند و امسال 2 میلیارد دلار فقط برای سدها و آب‌ها سرمایه‌گذاری شده است، 500 میلیون دلار برای دشت خوزستان و 500 میلیون دلار برای احیای دشت سیستان.

صفدر حسینی همچنین در جواب سوالی در مورد دادن وام به شرکت‌های خودروسازی گفت: هر شرکتی که سهم دولت در آن بیش از 20 درصد باشد تسهیلات به آن شرکت پرداخت نمی‌شود البته توجه داشته باشیم که خودروسازی شبکه مهمی از اشتغال کشور را شکل می‌دهد و نمی‌توان نسبت به آن بی توجه بود.

انتهای پیام
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد


در نشست سازمان همکاری شانگهای در آستانه
قزاقستان حذف دلار از مبادلات با چین و روسیه را پیشنهاد کرد
قزاقستان به چین و روسیه پیشنهاد کرد تا دلار را از مبادلات خود کنار گذاشته و از پول‌های ملی برای مبادلات تجاری منطقه‌ای استفاده کنند و این اقدامات را در میان اعضای سازمان همکاری شانگهای نیز انجام دهند.


13930317000566_PhotoA.jpg


  • به گزارش گروه اقتصاد بین‌الملل فارس به نقل از هرالد تریبیون، قزاقستان به روسیه، چین و دیگر کشورهای عضو سازمان همکاری شانگهای پیشنهاد داد تا این سازمان دلار را از مبادلات تجاری منطقه‌ای خود کنار بگذارد و در عوض از ارزهای ملی این کشورها استفاده کند.

    کریم ماسیم‌اف نخست‌وزیر قزاقستان در نشست سازمان همکاری شانگهای در آستانه گفت، ما فکر می کنیم که احتمال تغییر ارز مورد استفاده در توافقات دوجانبه به پول‌های ملی وجود دارد. ما پروسه‌های عملی در سطح دوجانبه ایجاد کرده‌ایم که می‌تواند برای تمام کشورهای عضو این سازمان به کار گرفته شود.

    این پروسه‌های دوجانبه در حال حاضر شامل توافقاتی است که چین را به قزاقستان و روسیه مرتبط می‌سازد.

    ماسم‌اف همچنین بر اهمیت اجرای پروژه‌های مشترک که نشان‌دهنده تاثیر گذاری سازمان همکاری شانگهای باشد، تاکید کرد. این گروه شامل کشورهای چین، قزاقستان، قرقیزستان، روسیه، تاجیکستان و ازبکستان است.

    وی خاطرنشان کرد، سازمان همکاری شانگهای باید سازوکاری برای تامین مالی زیرسا‌خت‌های منطقه‌ای که برای کریدور جدید تجاری و ترانزیتی پیشنهادی چین حیاتی است، ایجاد کند.

    دیمیتری مدودف نخست‌وزیر روسیه نیز در این نشست گفت، سازمان همکاری شانگهای نیازمند ایجاد بانکی برای مدیریت تامین مالی طیف گسترده پروژه‌های منطقه‌ای است؛ چه پروژه‌های اقتصادی، چه تکنولوژی یا بشردوستانه.

    لی کی چیانگ نخست‌وزیر چین نیز گفت، پکن نیز آماده است تا به منظور مقابله با رکود اقتصادی، کمک مالی به کشورهای عضو سازمان همکاری شانگهای ارائه دهد.

    انتهای پیام/
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
معاون برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی رئیس‌جمهور خبر داد
منابع دولت سال آینده تنها 6.2 درصد رشد دارد/ نمی‌خواهیم از مسیر ریاضت اقتصادی عبور کنیم
معاون برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی رئیس‌جمهور با بیان اینکه منابع دولت در سال آینده تنها 6.2 درصد رشد دارد، گفت: ما نمی‌خواهیم مانند دیگر نقاط جهان از مسیر ریاضت اقتصادی عبور کنیم.

13930905000956_PhotoA.jpg


  • به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، محمدباقر نوبخت در آیین روز پژوهش در دانشگاه علوم پزشکی ایران اظهار داشت: برای توسعه اقتصادی به رشد سالانه 8درصدی نیاز داریم که نه در برنامه چهارم و نه در پنجم به این رشد دست نیافتیم.

    وی افزود: در سال‌هایی که 700 تا 800 میلیارد دلار منابع نفتی وارد کشور شد رشد اقتصادی از 4.5 درصد عبور نکرد و بهره وری در برنامه چهارم منفی بود و در برنامه پنجم رشد ناشی از سرمایه‌گذاری هم منفی شد.

    وی با توجه به وضعیت مالی دولت و مشکلات سرمایه گذاری خارجی در کشور، گفت: باید بین رشد ناشی از رشد سرمایه گذاری با رشد ناشی از رشد بهره وری تمایز قائل شد و انتظار داشت جامعه علمی کشور در جهت افزایش بهره وری در این **** به ما کمک کند.

    معاون برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی رئیس‌جمهور با طرح این پرسش که آیا می‌توانیم یک روز پرداخت حقوق کارکنان دولت را به تأخیر بیندازیم، گفت: سال آینده همه منابع ما با همه افزایش ها تنها 6.2 درصد رشد دارد که به معنی 8 درصد رشد منفی نسبت به تورم 14 درصدی سال آینده است.

    معاون برنامه ریزی رئیس جمهور تصریح کرد: بعضی می‌گویند در این شرایط باید از مسیر ریاضت اقتصادی عبور کنیم اما ما نمی‌خواهیم مانند دیگر نقاط جهان از مسیر ریاضت اقتصادی عبور کنیم.

    به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس،نوبخت اظهار داشت: قرار بود از رشد 8 درصدی 5.5 واحد درصد ناشی از سرمایه‌گذاری و 2.5 واحد درصد ناشی از بهره‌وری باشد و رشد سرمایه‌گذاری نیز به منافع مالی جدید از سوی دولت و غیر دولت نیاز دارد.



    وی افزود: می‌خواهیم برای سال‌ آینده اقتصاد را با نفت 72 دلاری اداره کنیم و محققین قیمت متوسط سال آینده را 82 دلار پیش‌بینی کرده‌اند چرا که تحمل فشار کاهش قیمت‌ها برای خود عربستان آسان نخواهد بود و شیل اویل هم با قیمت‌های پایین غیر اقتصادی خواهد شد.



    نوبخت تصریح کرد: برای کاستن از درآمدهای ما ابتدا مقدار فروش نفت را کاهش دادند که موفق نبودند و الان روی قیمت نفت فشار می‌آورند.



    معاون برنامه‌ریزی رئیس جمهور اظهار داشت: بعضی در دولت قبل مسیر استخدامی را طی کردند و نمی‌توانیم آن را لغو کنیم و کارکنان دولت هم انتظار دارند کاهش قدرت خرید آنها را جبران کنیم پس باید تخصیص بهینه داشته باشیم و بهره‌وری اینجا بزرگترین نقش را بازی می‌کند.



    وی با بیان اینکه انتظار داریم تحقیقات کاربردی برای افزایش بهره‌وری به دولت کمک کند، گفت: با این وضعیت رشد منابع چند درصد می‌توانیم بودجه تحقیقات را افزایش دهیم؟ ما 34 درصد مجموع بودجه پژوهش را در لایحه 94 افزایش دادیم و این نشان‌دهنده اهمیت تحقیقات برای دولت است.



    وی گفت:‌ البته به پژوهشگران کشور باید دست مریزاد گفت چنانکه در عرصه‌های مختلف در حد قد و قواره خودمان رشد کرده‌ایم.



    نوبخت تأکید کرد: انتظار داریم تحقیقات باعث شود صنعت خودرو از این وضعیت خارج شده و به طور کلی صنعت از وضعیت زندگی نباتی خارج شود.



    معاون برنامه‌ریزی رئیس جمهور اظهار داشت: مردان دیپلماسی ما با قاطعیت و قدرت اما با منطق و بدون فحش دادن و داد زدن که هیچ اثری ندارد پشت میز مذاکرات نشسته‌اند.



    وی تأکید کرد: وظیفه اصلی ما رفع تحریم‌ها است و البته باید حقوق ملت ما به رسمیت شناخته شود.



    نوبخت تصریح کرد: البته همه حقوق ملت ما در یک سالن نیست و در سالن‌های مختلفی تقسیم شده است اما بخش زیادی از حقوق ما در همین سالن است و از همین حقوق هم باید با قدرت دفاع کنیم.



    وی تأکید کرد: اگر دست ما باز شود نشان خواهیم داد که برون‌داد ورود 800 میلیارد دلار به اقتصاد ملی چه خواهد بود و رشد منفی 6 درصدی برای دولت بعدی به جا نخواهیم گذاشت.



    انتهای پیام/م
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
براساس نتایج یک نظرسنجی؛
مردم روسیه پوتین را "مرد سال" می‌دانند


اکثریت قاطع مردم روسیه ولادیمیر پوتین، رئیس جمهوری این کشور را از بین سایر سیاستمداران روسی به عنوان "مرد سال" انتخاب کردند.



به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، به نقل از آسوشیتدپرس، در تازه‌ترین تحقیقات که توسط سازمان سنجش افکار عمومی مستقل روسی انجام شده است، 68 درصد شهروندان روسیه پوتین را لایق لقب مرد سال دانسته‌اند.



در همین حال، **** حزب ناسیونالیست روسیه با به دست آوردن 4 درصد آرا در رده دوم این نظرسنجی قرار گرفت.



پس از او، سرگئی لاوروف، وزیر خارجه کنونی روسیه با 3 درصد محبوبیت در رده سوم این نظرسنجی جای یافت. مقام چهارم نظرسنجی محبوبیت هم با دو درصد آرا به دیمیتری مدودف، نخست وزیر روسیه رسید.



همچنین وزیر دفاع و **** کمونیست روسیه با به دست آوردن یک درصد آرا در نظرسنجی پنجم شدند.



با این حال 4 درصد پاسخ دهندگان معتقدند بودند، یک نفر سزاوار لقب، "مرد سال" نیست و 17 درصد هم پاسخ دادن به این سوال را "دشوار" توصیف کردند.



تصدیق عمومی درباره نقش مهم پوتین در زندگی روسیه زمانی بیشتر مشخص شد که 72 درصد پاسخ دهندگان این نظرسنجی برای انتخاب هنرمند و یا دانشمندی که سزاوار این لقب باشد پاسخی نداشتند.



نتایج این نظرسنجی همچنین نشان می دهد که محبوبیت رئیس جمهور روسیه در سال جاری به بالاترین حد خود در روسیه رسیده است.



در ماه اکتبر نظرسنجی دیگری نشان داد که 49 درصد روس‌ها در صورت برگزاری انتخابات ریاست جمهوری به او رای می‌دادند.



در ماه اوت نیز این درصد به طرز بی‌سابقه‌ای به 57 درصد رسید. با این حال بررسی‌های موسسه لوادا نشان داد که پاسخ دهندگان، محبوبیت رئیس جمهوری را یک سنت شخصی نمی‌دانند.



در اوایل ماه دسامبر دیمیتری پسکوف، سخنگوی مطبوعاتی پوتین به اظهارنظر درباره محبوبیت رئیس جمهور پرداخت.



وی در این باره گفت: به اعتقاد من پوتین به هیچ تبلیغ خوب یا بدی نیاز ندارد و عشق مردم به او بیانگر عشق آن‌ها به روسیه است.



انتهای پیام
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
آرین‌منش:وفاداران را با چماق فتنه‌گری حذف نکنیم/برند افراطی‌گری در انتخابات مقبولیت ندارد


یک نماینده پیشین مجلس معتقد است در انتخابات آینده مجلس شورای اسلامی، برند افراطی‌گری مقبولیتی برای مردم نخواهد داشت و در مجلس دهم ترکیبی از همه جریان‌های سیاسی را با رویکرد اعتدالی شاهد خواهیم بود.







محمدجواد آرین‌منش با حضور در خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)- منطقه خراسان و در گفت‌وگو با خبرنگاران این رسانه به تحلیل خود از انتخابات مجلس دهم و نحوه حضور اصلاح‌طلبان و اصولگرایان پرداخت.



وی در تحلیل خود از انتخابات ریاست‌جمهوری سال 92 با اشاره به اینکه معمولا دولت‌ها قبل از شروع کار خود و در هنگام تبلیغات، مطالباتی برای مردم ایجاد می‌کنند که چند برابر توانایی‌های آنهاست، ادامه داد: مردم در انتخابات‌ها به دولتی امید می‌بندند که مشکلات آنها همچون بیکاری، اشتغال و مسکن را برطرف کند.



دبیر حزب موتلفه خراسان رضوی با بیان اینکه ما در کشوری با منابع نسبتا محدود و مشخص هستیم، اظهار کرد: عمده درآمدهای کشور ما از طریق نفت و مالیات تامین می‌شود و طبیعتا دولت‌ها اگر قرار باشد فقط متکی به خود باشند، نمی‌توانند قول‌های بزرگ و شعارهای دست‌نیافتنی بدهند. لذا دولت‌ها قاعدتا در چهار سال اول نمی‌توانند شعارهایشان را عملی کنند به همین علت مردم به دور دوم امیدوار می شوند و چون در دور دوم نیز درصدی کمی از این مطالبات تحقق پیدا می‌کند به همین دلیل عموم مردم چرخش نخبگان را ترجیح می‌دهند.



این نماینده پیشین مجلس افزود: معمولا مردم در انتخابات بعدی به دنبال منتقدان دولت مستقر هستند، نگاه می‌کنند تا ببینند چه کاندیدایی پرچم نقد دولت را در دست گرفته است، همانطور که در انتخابات سال 92 تنها حسن روحانی به عنوان منتقد جدی احمدی‌نژاد وارد میدان شد.



آرین‌منش ادامه داد: یکی از اشکالاتی که مردم احساس می کردند در دولت‌های گذشته وجود دارد نوعی بینش افراطی نسبت به مسائل بود، همچنین کنار زدن نیروهای توانمند به این بهانه که قبلا مسئولیت داشته‌اند، حذف نخبگان، نوع تعامل با دنیا و ضعف دیپلماسی از دیگر نقدهای وارده بر آن دولت بود.



دبیر حزب موتلفه در خراسان رضوی با تاکید بر اینکه مردم از افراطی‌گری و از دعواهای جناحی بیزارند و دوست دارند در آرامش زندگی کنند، خاطرنشان کرد: بدین جهت زمینه برای گرایش اعتدالی در جامعه فراهم شد و تفکر اعتدال با تعریفی که رئیس جمهور داشت در جامعه خریدار پیدا کرد و از آن استقبال شد.



وی با بیان اینکه من معتقدم جریان‌های سیاسی درون کشور هنوز هم به دو گروه اصلاح‌طلب و اصولگرا تقسیم می‌شوند، ادامه داد: مردم به سمت نیروهای معتدل دو جناح گرایش پیدا کرده‌اند و در انتخابات آینده مجلس نیز رغبت مردم به سمت نیروهای اصولگرا و بخشی از اصلاح‌طلبانی که در چارچوب **** فکر می‌کنند، پیش خواهد رفت.



وی بازیگران اصلی انتخابات مجلس دهم را اصلاح‌طلبان درون ****، ‌اصولگرایان معتدل و دولتی‌ها عنوان کرد و گفت: مجلس دهم مجلسی یک‌دست نخواهد بود و ترکیبی از همه جریان‌های سیاسی را با رویکرد اعتدالی را شاهد خواهیم بود.



آرین‌منش با بیان اینکه میزان موفقیت‌های دولت در مسایل اقتصادی و مذاکرات هسته‌ای در نتایج مجلس دهم تاثیرگذار خواهد بود، افزود: برند افراطی‌گری در انتخابات بعدی زمینه مقبولیتی برای مردم نخواهد داشت، چه افراطیون اصلاحات که از خط قرمز‌ها عدول کرده و به سمت فتنه حرکت کردند و چه افراطیون اصولگرا که خود را حق و سایرین را باطل می‌دانند.



این فعال سیاسی اصولگرا با بیان اینکه در این مسیر دو جریان سیاسی کشور در حال یارگیری است، ‌ادامه داد: هم اصلاح‌طلبان و هم اصولگرایان تلاش‌های مجدانه‌ خود را برای رسیدن به وحدت آغاز کرده‌اند و در این راستا جلسات زیادی در تهران و حتی خراسان شکل گرفته است.



وی با بیان اینکه اصولگرایان معتقدند مجموع نیروهای آنان ذیل جامعتین به وحدت خواهند رسید، ‌اظهار کرد: آنان تا حدودی نیز توفیقاتی در این زمینه داشته‌اند و چندی پیش هم همایشی برگزار کردند و به این نتیجه رسیدند که شاید بهترین عامل وحدت جامعتین باشد.



آرین‌منش با اشاره به احتمال حضور هواداران احمدی‌نژاد در مجلس دهم تصریح کرد: من معتقدم هنوز برای آنان زود است تا با نفی عملکرد سایرین به محبوبیت برسند.



وی ادامه داد: آنها ممکن است با نفی عملکرد دولت در سالهای آینده و بیان نکات مثبت دولت احمدی نژاد بتوانند جایگاهی پیدا کنند، اما الان چون مردم تازه با دولت جدید ارتباط برقرار کرده‌اند شاید برای بازگشت جریان احمدی نژاد در انتخابات بسیار زود باشد.



نماینده مردم در مشهد در دوره‌های هفتم و هشتم مجلس با بیان اینکه عده‌ای از هواداران دولت احمدی‌نژاد مانند پایداری‌ها از او جدا شده‌اند و سعی می کنند خود را از او مبرا کنند، اضافه کرد: حتی افراد مرتبط با احمدی‌نژاد هم می‌خواهند خود را به نوعی از او دور نگه‌دارند و در حال حاضر تعداد کمی هستند که خود را مفتخر به حمایت از احمدی نژاد می دانند که این افراد به عقیده من دیگر جایگاهی در میان مردم ندارند.



وی افزود: یکی از آسیب‌های انتخابات‌های گذشته این بود که عده‌ای به خاطر اینکه خودشان و گروه‌شان را که در اقلیت هستند بیشتر مطرح کنند، بعضی از نیروهای وفادار به **** و انقلاب اسلامی و ***** را بدون هیچ‌گونه چارچوب و معیار مشخصی در قالب ساکتین فتنه از صحنه سیاسی کشور حذف و مورد بی‌مهری قرار دادند که این جزء خسارت‌ها است.



آرین‌منش با اشاره به حضور فعالانه هر دو جناح در فضای سیاسی کشور خاطرنشان کرد: اصولگرایان و به خصوص اصلاح‌طلبان برای حضور در انتخابات آینده نیاز به شفاف‌سازی دارند و باید نسبت خود را با فتنه و فتنه‌گران مشخص کنند و تعیین کنند خط مرزی آنان کجاست تا کسانی که وفادار به **** و ***** باشند با چماق فتنه‌گری حذف نشوند.



نماینده مردم در مشهد در دوره‌های هفتم و هشتم مجلس با اشاره به تحلیل علی مطهری از فتنه بیان کرد: آقای مطهری می‌گوید فتنه یک سویه نبوده و باید عادلانه قضاوت کنیم که البته حرف درستی است، اگر شخص احمدی‌نژاد موضع‌گیری‌هایش مناسب بود باعث تحریک طرف مقابل نمی‌شد، به نظر من اگر قرار باشد خطاها و اشتباهات طرفین مورد بررسی قرار گیرد نباید به آن یک طرفه نگاه کنیم.





آرین‌منش در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به عملکرد 500 روز دولت یازدهم خاطرنشان کرد: دولت در حوزه اقتصادی موفقیت بزرگی به دست آورد و آن هم کنترل و مهار تورم بود، من معتقدم اقتصاد کشور، ‌اقتصاد بیماری است، اقتصادی تک‌محصولی که دچار رکود و تورم شده و تحریم‌ها هم تاثیر جدی بر آن گذاشته است.



دبیر حزب موتلفه در خراسان رضوی ادامه داد: در این شرایط باید از کارنامه اقتصادی دولت سخن بگوییم و آن را مورد ارزیابی قرار دهیم، یکی از مشکلاتی که دولت توانست برطرف کند کنترل و مهار تورم بود. اما نباید فراموش کنیم که هنوز مساله اشتغال به عنوان یکی از بزرگترین دغدغه‌های جوانان همچنان پابرجاست، هدفمند کردن یارانه‌ها هم از دیگر معضلات است.



وی با اشاره به موفقیت‌های دولت در عرصه سیاست خارجی خاطرنشان کرد: دولت یازدهم از تحرک دیپلماتیک خوبی برخوردار بود و در حوزه تنش‌زدایی توفیقاتی خوبی به دست آورد. در توسعه روابط سیاسی و توقف تحریم‌ها، آزاد کردن دارایی‌های بلوکه شدن کشور نیز موفق عمل کرد.





آرین‌منش با بیان اینکه دولت در فضای جامعه امید ایجاد کرد،‌ تصریح کرد: اما طبیعتا در حوزه فرهنگ و آموزش عالی اتفاق خاصی نیفتاده است، 5 تا 6 ماه بلاتکلیف بودن وزارت علوم در حوزه پژوهشی تاثیر زیادی گذاشت که این موضوع نتیجه عدم تعامل مجلس و دولت بود.



این فعال سیاسی اصولگرا با اشاره به اینکه در دولت یازدهم توسعه سیاسی چندانی صورت نگرفته،‌ اضافه کرد: اما یک نکته از امتیازهای دولت است، آن هم اینکه بر برنامه‌ها عقلانیت حاکم است، یعنی وقتی پول نداریم نمی توانیم بگوییم دولت وعده نابه‌جایی داده و یا ریخت و پاشی کرده است به نظر من در مجموع عملکرد دولت به خصوص در حوزه بهداشت و درمان قابل قبول بوده است.





انتهای پیام
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
گورباچف: بازدارندگی هسته‌ای هنوز مطرح است



آخرین ***** شوروی در مصاحبه‌ای گفت با اظهاراتی مبنی بر اینکه بازدارندگی اتمی دیگر هیچ ارتباطی با امور جهانی ندارد موافق نیست.



به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، میخائیل گورباچف، آخرین **** شوروی در مصاحبه‌ای با کانال تلویزیونی راشاتودی گفت: من با آن افرادی که مدعی‌اند تهدید اتمی اصلا یک بازدارندگی نیست، موافق نیستم. ما هم اکنون از این مساله بیش از بیش آگاه هستیم که تسلیحات اتمی و قدرت اتمی بسیار توانمند و قدرتمند است.



وی به موشک بالستیک بین قاره‌ای روسیه موسوم به "آر 36 ام" اشاره کرد و گفت: این موشک قدرت انفجاری برابر با صدها نیروگاه اتمی چرنوبیل را دارد و همین امر خود نمونه‌ای واضح از این مساله است که چرا تسلیحات اتمی همچنان فاکتور حساس امنیت جهانی است.

گورباچف تاکید کرد که چنین تسلیحات تخریب کننده‌ای را باید از دسترس افراط گرایان با هر ترفندی دور نگه داشت.



ولادیمیر پوتین، رئیس جمهوری روسیه اوایل دسامبر 2014 بر اهمیت ابقا و حفظ توانایی بازدارندگی اتمی روسیه به خاطر افزایش تعداد چالشهای امنیتی تاکید کرد.



گورباچف همچنین خواستار آرامش و سکون در روسیه در بحبوحه بحران ناآرام اقتصادی در کشور و تنش‌های ژئوپلتیکی شد.



وی همچنین تاکید کرد که مقام‌های روسیه نباید آزادی بیان را محدود کنند.



انتهای پیام
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
زمانی مطرح کرد:
مشتریان پروپاقرص در انتظار خرید سرخابی‌ها


رییس کارگروه نظارت بر واگذاری استقلال و پرسپولیس در مجلس با بیان اینکه در حال حاضر مشتریان پروپاقرصی برای خرید دو باشگاه استقلال و پرسپولیس وجود دارد، گفت که با توجه به وعده سازمان خصوصی‌سازی احتمال واگذاری این دو باشگاه تا پیش از پایان سال وجود دارد.

حسن زمانی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، گفت: من معتقدم اگر بخش خصوصی پای کار باشد می‌تواند سالیانه تا 100 میلیارد تومان از برند این دو باشگاه درآمدزایی داشته باشد؛ یعنی پتانسیل این دو باشگاه آنقدر بالاست که اگر کسی وارد میدان شود هیچ نگرانی در مورد ادامه کار وجود نخواهد داشت.

وی افزود: در حال حاضر دو باشگاه استقلال و پرسپولیس توانایی‌هایی را که دارند به هیچ وجه بروز نداده‌اند و این به خاطر مشکلاتی است که در حاشیه این باشگاه‌ها وجود دارد اما وقتی این باشگاه‌ها به بخش خصوصی واگذار شود بسیاری از حاشیه‌هایی که الان وجود دارد از بین می‌رود.

زمانی ادامه داد: سازمان حسابرسی به عنوان حسابرس و بازرس قانونی وضعیت دو باشگاه را به مجمع دو باشگاه گزارش می‌دهد و میزان اموال و دارایی و بدهی آنها را اعلام می‌کند و نهایتا مجمع بر اساس گزارش سازمان حسابرسی تصمیم می‌گیرد و بر اساس تصمیم مجمع، سازمان خصوصی‌سازی برای قیمت‌گذاری وارد می‌شود.

رییس کارگروه نظارت بر واگذاری استقلال و پرسپولیس در مجلس با تاکید بر اینکه مقاومت‌هایی برای واگذاری دو باشگاه وجود دارد، تصریح کرد: در عین حال هم مجلس محکم پای کار است زیرا این مصوبه قانونی مجلس است و هم وزارت ورزش، وزارت اقتصاد و وزارت دادگستری به عنوان مجمع دو باشگاه برای واگذاری مصر هستند. سازمان خصوصی‌سازی نیز به عنوان متولی پشت قضیه است که کار انجام شود.

وی خاطرنشان کرد: مطمئنا تا اینجا هر مشکلی بر سر راه بوده برداشته شده و مسیر به سمتی می‌رود که ان‌شاءالله به واگذاری ختم شود. ما حتی با توجه به قول سازمان خصوصی‌سازی خوش‌بین هستیم که این اتفاق زودتر از پایان سال بیفتد.

زمانی درباره قیمت تخمینی استقلال و پرسپولیس نیز گفت: سازمان خصوصی‌سازی باید با توجه به جمیع جهات و بر اساس نظر کارشناسی قیمت پایه و شرایط واگذاری را اعلام کند.

وی با تاکید بر لزوم در نظر گرفتن مشوق و تسهیلاتی برای واگذاری استقلال و پرسپولیس، اظهار کرد: همین الان خریدارهای پروپاقرص برای هر دو باشگاه پشت در ایستاده‌اند که صددرصد از بخش خصوصی هستند. اینها هم به ما مراجعه کرده‌اند و هم در این زمینه اعلام آمادگی کرده‌اند. ان‌شاءالله وقتی مزایده به صورت رسمی برگزار شد مردم در جریان همه قضایا قرار می‌گیرند.

رییس کارگروه نظارت بر واگذاری استقلال و پرسپولیس در مجلس در پایان گفت: مصلحت فوتبال ما هم تیم ملی و هم باشگاه‌های ما در این است که این دو باشگاه مهم کشور هر چه سریعتر واگذار شوند.

انتهای پیام
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
سید حسن *****:
اگر در جامعه التهاب باشد نمی‌توانیم انتظار آرامش داشته باشیم


یادگار امام با تأکید بر توجه به لوازم امر پژوهش در محیط های علمی، گفت: اگر شرایط التهاب در جامعه فراهم باشد؛ نمی‌توانیم انتظار آرامش داشته باشیم، زیرا محیط های علمی جزیره هایی میان آب های سرگردان نبوده و جزئی از همین کشور هستند.



به گزارش گروه دریافت خبر خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، حجت الاسلام و المسلمین سید حسن ***** در مراسم گرامیداشت هفته پژوهش و روز وحدت حوزه و دانشگاه که در دانشگاه آزاد قم برگزار شد، «فضای آرام محیط های پژوهشی و دانشگاهی» را اولین ضرورت و لازمه ی پژوهش خواند و اظهار داشت: شرط تحقیق در هر محیط علمی آرامش است و در طول تاریخ همواره تحقیقات و پژوهش‌ها پیرامون مراکز قدرت شکل گرفته است، زیرا لوازم آرامش و محیط مناسب فراهم بوده است و هرگاه اوضاع ناآرام شده است، مرکز علم از جایی به جای دیگر منتقل شده است.



وی با اشاره به این جمله مشهور که «علم وطن ندارد» افزود: آنچه که امروز به عنوان فلسفه اسلامی شناخته می شود، قبل از آن در یونان بوده است و یونانیان نیز قبلا آن را از ایران گرفته بودند و در واقع هرکدام از دوش یگدیگر بالا رفته و آن علم را ارتقاء بخشیده‌اند.



سید حسن ***** با اشاره به موضوع تفاوت میان نخبگان و پیامیران گفت: پیامبران در سیر قهقرایی جوامع و نخبگان در سیر صعودی آنها پیدا شده اند و بنابراین جوامع همواره مدیون پیامبران یا کسانی که رسالت پیامبرگونه دارند، هستند، اما در مورد نخبگان، آنها هستند که مدیون جامعه شان هستند؛ زیرا تحقیق و پژوهش در یک محیط آرام رشد می کند.



یادگار امام سپس به تقسیم بندی انواع «آرامش» پرداخت و تصریح کرد: یک نوع آرامش، «آرامش قبرستانی» است که چون موضوعی برای بحث وجود ندارد، در نتیجه فضا هم آرام است؛ مانند آرامش مردگان. این آرامش بدان معناست که اساسا فکر و اندیشه ای در جامعه وجود ندارد که اصلا قابل قبول نیست.



وی نوع دیگر آرامش را «آرامش پادگانی» خواند که ممکن است هزاران التهاب درون افراد وجود داشته باشد، اما او به خاطر دستوری که آمده، آرام است.



سید حسن ***** ادامه داد: آرامش دیگر که مختص محیط های علمی و دانشگاهی است، «آرامش عدم اقتضاء» است؛ شما نمی توانید به یک محیط علمی بگویید نسبت به درد های موجود در جامعه ابراز حساسیت نکند. زیرا حتما دردهایی در جامعه وجود دارد که دانشگاهیان آن را بر تحقیق و پژوهش مقدم بدارند؛ همانطور که در روز حمله صدام به ایران جنگ و جهاد مقدم بود. لذا آرامش در فضای دانسگاه لازم است اما اقتصائات آن را باید فراهم کرد؛ و الا اگر شرایط التهاب در جامعه فراهم باشد نمی توانیم انتظار آرامش در دانشگاه داشته باشیم، زیرا محیط های علمی جزیره هایی میان آب های سرگردان نبوده و جزیی از همین کشور هستند.



یادگار امام گفت: اگر انتظار داریم دانشگاه‌ها تحولی در فضای علمی در سطح جهانی ایجاد کنند که انتظار درستی هم هست، نمی توان فقط به حوزه آموزش و وزارت علوم و وزارت بهداشت توجه کرد؛ بلکه بدون نگاه به جامعه نمی توان چنین انتطاری داشت. امکان ندارد در یک جامعه عقب افتاده و فقیر، حوزه ی علمی پیشرفته پدید آید؛ بلکه باید پله پله ی ترقی را در بیرون جامعه دانشگاهی ایجاد کنیم تا دانشگاه پیشرفت کند. به عنوان مثال امروز موضوع «تغذیه» به عنوان یکی از موضوعات مهم در امر یادگیری و آموزش مطرح است. آیا می توان بدون توجه به تغذیه مراکز علمی پیشرفته پدید آورد؟ آیا امکان دارد بدون دبیرستان های خوب مراکز دانشگاهی قوی را شاهد بود؟ اگر می خواهیم مراکز علمی پیشرفته ایجاد کنیم باید از کف، تمام لوازم آن را فراهم کنیم. لذا تمام کسانی که در فضای جامعه هستند در پیشرفت دانشگاه نیز نقش دارند.



وی با بیان این‌که دستاورد یک محقق در خلاء بدست نمی آید، کشورهای سوسیالیستی را نمونه ای از نتبجه بی‌توجهی به این موضوع دانست و گفت: ما دیدیم کشوری که اولین انسان را به فضا فرستاد فروپاشید، زیرا امر پژوهش فقط به خاطر تزریق پول به یک نفر یا یک بخش پیشرفت نمی کند. اگر به تمام لوازم کار توجه نکنیم ممکن است در یک بعد موفق شویم اما سایر موارد را از دست داده ایم.



سید حسن ***** «آزاد اندیشی» را دیگر لازمه امر پژوهش خواند و یادآور شد: **** معظم انقلاب چندین سال است که بحث کرسی های آزاداندیشی را مطرح می کنند. معنای این حرف این نیست که آزاداندیش باشیم تا دست آخر به حرف من برسید! بلکه ممکن است کسی آزادانه بیندیشد و به حرف من نرسد. امروز باید موانع اجرای سخن ***** که هر سال هم بر آن تأکید می‌کنند را برداریم.



وی سپس به بیان لوازم آزاد اندیشی پرداخت و گفت: اولین عامل این است که «تحمل شنیدن» باید بالا برود که این امر واقعا نیازمند تمرین است زیرا تحمل شنیدن در ما کم است. در حالی که امام می گویند انتقاد و بلکه تخطئه از الطاف خفیه الهی است. اگر فکر کنیم بدون آزاداندیشی به یک پژوهش کامل و نقطه اوج تحقیق و پیشرفت رسیده ایم اشتباه کرده ایم.



یادگار امام «شجاعت» را عامل دوم در آزاد اندیشی خواند و تأکید کرد که باید از کودکی این خصلت را به کودکان تعلیم داد و این ویژگی را در محیط های علمی بعضا با برخی کارهای کوچک و ساده می توان تعلیم داد.



به گزارش ایسنا به نقل از سایت جماران، سید حسن ***** سپس به انتقاد از رویه‌ای جدید در محیط های علمی پرداخت و گفت: باید تحمل کردن را در دانشگاه تمرین کنیم؛ سنت بدی در محیط های دانشگاهی ما رایج شده است که هرکس سخنرانی می کند، گروه مخالف جلسه را به هم می زند که در روزهای اخیر هم نمونه های آن را شاهد بوده ایم. این کار بسیار غلطی است. هرکسی می خواهد سخنرانی کند، موافقینش باید سخنانش را بشنوند و مخالفین هم اگر میخواهند در جلسه باشند و اگر نمی خواهند نباشند؛ از هر گروهی باشند فرقی ندارد. اگر محیط دانشگاهی پیشرفت میخواهد، آزاداندیشی لازمه ی آن است و اگر آزاداندیشی می‌خواهد شجاعت می خواهد، اگر شجاعت می خواهد تحمل می خواهد. معنا ندارد که این حلقه ها، یکی باشد و دیگری نباشد؛ نمی شود انتظار داشت یک تیغ در دست من بِبُرد و در دست دیگری نَبُرد! اگر اینگونه بود خواهید دید که محیط دانشگاهی چگونه پیشرفت خواهد کرد.



وی به تعبیر «بحث طلبگی» از سوی امام اشاره کرد و گفت: این بحث ها بعضا با فریاد و پرخاش همراه است اما در صورت انجام این بحث ها شاهد باروری محیط علمی خواهیم بود.



یادگار امام گفت: اگر لوازم موجود باشد، از دل دانشگاهها پژوهش بیرون می آید، اگر لوازم باشد از دل حوزه ها انقلاب پدید می آید، اگر لوازم نباشد از دل همین حوزه ها تحجر بیرون می آید. ارادت مردم به امام زمان(عج) در جنگ آدم ها را به زیر تانک و شهادت می رساند، اما در زمانی دیگر به بیغوله ها می کشاند. فلسفه انتظار اگر در جایگاه خودش قرار گیرد از درون آن انقلاب اسلامی و اگر در جای خودش قرار نگیرد انجمن حجتیه بیرون می آید. مشکل از فلسفه انتظار نیست؛ مشکل از دستی است که آن را به کار می گیرد. اگر لوازم پژوهش را رعایت کنیم اگر بسیاری از لوازم مادی موجود نباشد؛ باز هم پژوهش های خوبی بیرون خواهد آمد. البته قطعا مسائل مادی و و مالی هم مهم است و باید تأمین شود، اما شرط کافی نیست.



سید حسن ***** در پایان همت عالی و عزم دانشجویان را نیز لازمه دیگر برای پژوهش های قوی در محیط های علمی دانست.



در پایان این مراسم با حضور یادگار امام از پژوهشگران برتر دانشگاه آزاد قم تقدیر شد.



در این مراسم که حجج اسلام و المسلمین دکتر سید طه هاشمی، مرتضی اشراقی، علی عسگری، آیت الله عباسعلی روحانی و... حضور داشتند، دکتر شهیندخت مولاوردی معاون زنان و خانواده رئیس جمهور نیز در سخنانی بر ضروت توجه به پژوهش و تحقیق در زمینه کاری این معاونت تأکید کرد.



همچنین حجت الاسلام و المسلمین رحیمیان مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم ***** در دانشگاه آزاد قم و دکتر کسرایی رئیس این واحد دانشگاهی نیز سخنان کوتاهی را ایراد کردند.



انتهای پیام
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
هاشمی رفسنجانی درپیامی به همایش یادواره میرزای جنگلی
تاکید مبارزان نهضت جنگل بر توجه به شغل و پرهیز از بیکاری و مفت‌خواری بود



رئیس مجمع تشخیص مصلحت **** در پیامی به همایش یادواره میرزای جنگلی در دانشگاه گیلان خاطر نشان کرد:تاکید مبارزان نهضت جنگل بر این نکته که «کلیه افراد از حقوق مدنی مساوی بهره‌مند خواهند بود» و همچنین توجه به شغل و پرهیز از بیکاری و مفت‌خواری و ایجاد مؤسسات و تشکیلاتی که کار تولید می‌کنند، نشان از هوشیاری این گروه در آن زمان است که بسیاری از مشکلات مردم ایران در نقاط مختلف جغرافیایی به خاطر فقر مادی و بی رونقی اقتصاد بود.





به گزارش گروه دریافت خبر خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، متن پیام آیت الله هاشمی رفسنجانی به همایش یادواره میرزای جنگلی به شرح زیر است:



نگاهی به تاریخ ایران، از گذشته‌های دور نشان می‌دهد که هر وقت بیگانگان بر اساس خوی استکباری خویش و با سواستفاده از خلاء محبوبیت بین مردم و حکومت، بخشی و یا بخش‌هایی از خاک این کشور عزیز را اشغال کرده‌اند و یا زمانی که حاکمان در اداره جامعه، پاهای خود را از دایره عدل فراتر گذاشته‌اند و با استبداد رای، تسمه از گرده مردم کشیده‌اند، حرکت‌ها، نهضت‌ها و قیام‌هایی از سوی یکی یا گروهی از فرزندان این مرز و بوم، به وقوع پیوسته که بنا به شرایط سیاسی اجتماعی کشور، ویژگی‌ها و شرایط خاص خود را دارا بوده است. بعضی از این حرکت‌ها در مقابل استبداد سیاسی حاکم بر ایران صورت گرفته و این ویژگی‌، آنها را از حرکت‌های دیگری که بر مبنای ضدیت با بیگانگان شکل گرفته، متمایز نموده است، چون جنبش‌هایی که مبنای آنها عدالت گستری و یا آگاهی بخشی به مردم بوده، رهبران محبوبی را در تاریخ ایران جاودان کرده است. شناخت میرزا کوچک خان و نهضتی که او در تاریخ معاصر ایران ایجاد کرد، در همین راستا است که توانسته بخشی از ملت ایران را با خود همراه و موجب انگیزه مبارزه در آنان گردد.



میرزا کوچک خان جنگلی که در منطقه سرسبز گیلان و در خانواده‌ای متوسط به دنیا آمد و به تحصیلات دینی پرداخت؛ سرشار از روح دیانت و ملیت بود و بر اساس روحیات دینی و ملی نهضتی را در تاریخ ایران به یادگار گذاشت که به «نهضت جنگل» معروف است.



نهضتی که استقلال مملکت، حفظ تمامیت ارضی، وطن دوستی، مشروعیت و کارآمدی، آزادی‌های سیاسی، توجه به افکار عمومی، تساوی حقوق و بالاخره دموکراسی و حضور مردم را برای تعیین سرنوشت جامعه در تلفیق با آموزه‌های دینی و اسلام، جزیی از هویت تاریخی ملت ایران می‌دانست و میرزا به درستی دریافته بود که موعظه و خطابه به تنهایی کافی نیست و در عمل باید وارد میدان شد که بر اساس همین تفکر در جریان فتح تهران و اعاده مشروطه، به مجاهدین پیوست و در جنگ سه روزه مجاهدین با قوای استبداد، حضور داشت. تشکیل کمیته اتحاد اسلام و تلفیق آن با نام نهضت جنگل، نشان از حسن سلیقه مبارزین برای توجه به ابعاد دینی و ملی مبارزه داشت.



مشی سیاسی و هدف اصلی نهضت جنگل در مرامنامه آنها مشهود است. مرامنامه‌ای که «آزادی» و «تساوی افراد» مورد تاکید قرار گرفته و درباره آسایش عمومی و نجات طبقات زحمتکش، می‌گوید «ممکن نیست مگر به تحصیل آزادی حقیقی و تساوی افراد انسانی، بدون فرق، نژاد و مذهب در اصول زندگانی و حاکمیت اکثریت». تاکید مبارزان نهضت جنگل بر این نکته که «کلیه افراد از حقوق مدنی مساوی بهره‌مند خواهند بود» و همچنین توجه به شغل و پرهیز از بیکاری و مفت‌خواری و ایجاد مؤسسات و تشکیلاتی که کار تولید می‌کنند، نشان از هوشیاری این گروه در آن زمان است که بسیاری از مشکلات مردم ایران در نقاط مختلف جغرافیایی به خاطر فقر مادی و بی رونقی اقتصاد بود.



با تشکر از برگزار کنندگان این مراسم که نود و چهارمین سالروز شهادت میرزای جنگلی را گرامی می‌دارند، امیدوارم این‌گونه نشست‌ها و همایش‌ها با نگاه عمیق پژوهشگران دانشگاهی و حوزوی به تبیین اهداف و عملکرد نهضت جنگل و آسیب‌شناسی آن بپردازد تا سرمایه‌ای ارزشمند از تحقیقات تاریخی برای جوانان جویای حقیقت فراهم نماید که قشر تحصیلکرده آگاه در همه جوامع سرمایه‌های اجتماعی محسوب می‌شوند.



انتهای پیام
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
پایان مذاکرات هسته‌ای ژنو
دیدار مذاکره‌کنندگان ایران، روسیه، چین و اروپا/ دور بعدی مذاکرات در ژانویه


هیأت مذاکره کننده هسته‌ای کشورمان عصر امروز پس از نشست مشترک با معاونان وزیران خارجه 1+5، به طور جداگانه با نمایندگان روسیه، چین و سه کشور اروپایی دیدار کرد.

به گزارش خبرنگار انرژی هسته‌ای خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، ‌نشست مشترک و عمومی معاونان وزیران خارجه ایران و 1+5 پیش از ظهر امروز به مدت دو ساعت در ژنو برگزار شد. این نشست به ارائه جمع‌بندی و تبادل آخرین دیدگاه‌ها و نظرات میان دو طرف معطوف بود.

تیم مذاکره کننده هسته‌ای کشورمان به سرپرستی سید عباس عراقچی از روز دوشنبه برای دیدار دو جانبه با هیأت آمریکایی در چارچوب مذاکرات هسته‌ای راهی ژنو شد و طی روزهای دوشنبه و سه‌شنبه در مجموع 12 ساعت گفت‌وگو کردند.

هم‌چنین سید عباس عراقچی و مجید تخت روانچی سه‌شنبه شب با نماینده فرانسه در گروه 1+5‌ دیدار کردند. این دور از مذاکرات در سطح معاونان و کارشناسی و بدون حضور محمد جواد ظریف و کاترین اشتون و در چارچوب تفاهمی که میان دو طرف در مذاکرات وین در سوم آذر صورت گرفت انجام شد. ایران و 1+5‌ تلاش دارند تا کم‌تر از 4 ماه آینده زمینه دستیابی به یک توافق کلی در چارچوب مذاکرات جامع را فراهم کنند.

همچنین بنا بر اعلام تیم مذاکره‌کننده هسته‌ای کشورمان دور بعدی مذاکرات در ژانویه 2015 و در سطح معاونان برگزار می‌شود اما هنوز زمان و مکان دقیق مذاکرات مشخص نیست. در همین حال، مشخص نیست که دور بعدی مذاکرات با حضور ظریف و اشتون برگزار می‌شود یا خیر.

انتهای پیام
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
رئیس سازمان امور مالیاتی اعلام کرد
بار مالیاتی بر روی 40 درصد اقتصاد کشور


رییس سازمان امور مالیاتی تاکید کرد: حدود 40 درصد از اقتصاد ما از تولید ناخالص ملی از مالیات معاف بوده همچنین 20 تا 25 درصد نیز فرار مالیاتی یا کتمان درآمد مالیاتی داریم که در حقیقت بار تکفل مالیات روی 40 درصد اقتصاد کشور است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، علی عسکری در جمع خبرنگاران در هشتمین همایش سیاست‌های مالی و مالیاتی ایران درباره‌ی مالیات بازیکنان فوتبال اظهار کرد: چیزی که برایمان مسلم است، مصدر کار قانون است. از نظر ما بازیکن، باشگاه و مربی در جایگاه خود هر کدام مودی سازمان مالیات هستند.

وی اشاره کرد: اگر باشگاه در قرار‌داد ذکر کند که متعهد به پرداخت مالیات است، اما این امر صورت نگیرد، ما بازیکن را مسوول پرداخت مالیات می‌کنیم. من در این چند سال تلاش کردم که بازیکنانی که از قشر جوانان هستند را نسبت به مساله‌ی مالیات قانع کنم که درصد زیادی هم اقدام به پرداخت مالیات کردند، ولی بسیاری از آنها هنوز طفره می‌روند.

وی با بیان این مطلب که در حال حاضر بیش از 100 نفر از مربیان ایرانی و خارجی و برخی از ورزشکاران که عمدتا فوتبالی هستند ممنوع الخروجند عنوان کرد: البته کمیسیون اصل 90 مجلس اخیرا خواستار اطلاعاتی مربوط به باشگاه‌های تهران شد که به آنها ارائه کردیم و به زودی هم اطلاعات سایر باشگاه‌های ایران را به آنها خواهیم داد.

عسکری در پاسخ به سوالی مبنی بر چگونگی دسترسی سازمان مالیات به حساب‌های افراد گفت: شفافیت اقتصادی تنها دسترسی به حساب‌های شخصی مردم نیست و سازمان مالیات با عوامل مختلفی در عرصه اقتصاد ارتباط دارد که باید فعالیت‌ها و مجوز‌های این عوامل را رصد کند این در حالی است که بسیاری از آنها را می‌شناسیم که سال‌ها از مراجع قانونی کشور مجوز گرفتند، اما تا به امروز اظهارنامه‌ای به ما تسلیم نکردند مانند پزشکان، مهندسان و وکلا.

رییس سازمان مالیاتی بیان کرد: در قانون فعلی دست سازمان مالیاتی برای دسترسی به حساب‌های شخصی افراد بسته نیست در حال حاضر نیز با اجازه وزیر می‌توانیم این کار را انجام دهیم، اما مسیر قانون مشخص است و در مواردی که لازم باشد از این ابزار استفاده می‌کنیم.

رییس سازمان امور مالیاتی با بیان این‌که تاکنون حدود 95 درصد از درآمد‌های مالیاتی سازمان در هشت ماهه امسال محقق شده است، افزود: حدود 37 هزار میلیارد تومان از محل درآمد‌ها محقق کرده‌ایم.

عسکری اشاره کرد: فرار مالیاتی پدیده‌ای است که در همه اقتصاد‌ها وجود دارد، ما باید اقتضائات کار را برای پیشگیری از فرار مالیاتی فراهم کنیم. یکی از نقاط مثبت سازمان درباره پیشگیری از فرار مالیاتی رشد 52 درصدی درآمد‌های مالیاتی امسال علی‌رغم رکود اقتصادی و تحریم‌ها بود. بخشی از این رشد ناشی از شناسایی‌های درست مودیان، دسترسی به اطلاعاتی بود که بتوانیم درآمد آنها را شناسایی کنیم. 20 تا 25 درصد از تولید ناخالص داخلی در حوزه خاکستری و سیاه است که مشمول فرار مالیاتی است.

وی گفت: امسال حدود 50 تا 55 درصد درآمد‌های بودجه عمومی دولت از طریق درآمد‌های مالیاتی که شامل سازمان مالیات و گمرک است تامین می‌شود و هزینه‌های جاری کشور را پوشش می‌دهد و باقی‌مانده بودجه امسال از محل فروش نفت و دارایی‌های سرمایه‌ای و مالی است.





انتهای پیام
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
عضو کمیسیون برنامه:
برای اقتصاد بدون نفت برنامه‌ریزی کنیم


یک عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه ایران تنها متضرر کاهش قیمت نفت نیست گفت که این شرایط فرصت مناسبی برای برنامه‌ریزی در جهت داشتن یک اقتصاد بدون نفت است تا بتوانیم اقتصاد را بر این اساس پایه ریزی کنیم.

غلامرضا اسدالهی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) اظهار کرد: ما وضعیت فعلی اوپک را به ضرر همه کشورهای حوزه اوپک می‌دانیم. علی رغم اینکه می‌توان از نفت به عنوان یک پتانسیل و اهرم قدرت استفاده کرد، الان با وضعی که در اوپک پیش آمده همه کشورهای عضو ضرر می‌کنند و خیلی‌ها از این وضعیت ناراضی هستند.

وی افزود: عربستان در زد و بندی که با آمریکا دارد موجب شده این کاهش قیمت نفت رقم بخورد و بیشتر به دنبال منافع سیاسی است. در واقع وضعیت فعلی اوپک متاثر از یک شرایط سیاسی است، اما جنس این نوع اقدامات نمی‌تواند بلندمدت باشد.

این نماینده مجلس با بیان اینکه ایران تنها متضرر کاهش قیمت نفت نیست تصریح کرد: علاوه بر ایران کشورهای دیگر اوپک به خصوص کشورهایی مثل کویت، عراق و یا کشورهای خارج از خاورمیانه از این وضعیت متضرر می‌شوند. این کشورها با توجه به اینکه اقتصاد نفتی دارند نمی‌توانند دوام بیاورند.

اسدالهی با بیان اینکه ایران توانسته وضعیت اقتصادی خود را با شرایط جدید وفق دهد و اتکا به نفت را کاهش دهد یادآور شد: ما می‌توانیم چرخه اقتصادی‌مان را با کمترین بهره‌مندی از منابع نفتی جلو ببریم کما اینکه در این سال‌ها منابع نفتی را که به فروش رساندیم نتوانستیم وارد کشور کنیم بنابراین بیش از ما کشورهای دیگری که صادرکننده نفت و عضو اوپک هستند و اقتصادشان نفتی است متضرر می‌شوند.

این عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس تصریح کرد: با این وضعیت این کشورها نمی‌توانند دوام بیاورند و سکوت کنند و نهایتا کشورهایی مثل عربستان مجبورند به نوعی وضعیتی را که در اوپک پیش آمده اصلاح کنند و خود را با خواست کشورهای دیگری که اقتصادشان نفتی است و ضرر می‌کنند،‌ منطبق کنند.



وی با بیان اینکه ماجرای کاهش قیمت نفت در آینده نه چندان دور قوت و قدرت خود را از دست می‌دهد ادامه داد: به نظر می‌رسد کشورهایی مثل کویت که سروصدایشان درآمده سطح اعتراضات‌شان بیشتر می‌شود و مجددا قیمت نفت اصلاح خواهد شد اما اینکه شکافی که در اوپک ایجاد شده چقدر دوام داشته باشد بحث دیگری است و باید منتظر زمان بود و دید که آیا این اقدام می‌تواند باعث شود اوپک وضعیت جدیدی به لحاظ ساختاری پیدا کند یا خیر؟



نماینده مردم تربت جام در مجلس اقتصاد مقاومتی را راه برون رفت ایران از وضعیت فعلی عنوان و خاطرنشان کرد:‌ ما تجربه موفقی در اداره کشور در دوران دفاع مقدس داریم. تمام مردم به صحنه آمدند و توانستیم با آن مدل بر همه قدرت‌هایی که در اختیار صدام گذاشته بودند فائق بیاییم. امروز هم راه برون رفت ما از جنگ اقتصادی که دشمن به راه انداخته اقتصاد مقاومتی است.



اسدالهی با بیان اینکه توجه به تولید داخل بدون اتکا به نفت و یا کمترین میزان بهره‌مندی از نفت در اقتصاد مقاومتی موردتاکید است گفت: البته ما گام‌های خوبی در این زمینه برداشته‌ایم و اگر بتوانیم اتکایمان را به نفت کم کنیم وضع فعلی می‌تواند برای ما به یک نعمت تبدیل شود زیرا نفت در این سال‌ها برای ما به ثروتی تبدیل شده که به خاطر داشتن آن به راه‌های دیگری جز استفاده از منابع نفتی برای اداره کشور فکر نکرده‌ایم.



این عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس با بیان اینکه اقتصاد بدون نفت و داشتن کمترین اتکا به منابع نفتی یکی از آرمان های اقتصاددانان و علاقه مندان به کشور است اظهار کرد:‌ اگر بتوانیم نفت را کنار بگذاریم یا اتکایمان را به حداقل برسانیم و در مقابل داشته‌های دیگرمان را به فعلیت برسانیم می‌توانیم از این وضعیت بیرون بیاییم.



وی در پایان تاکید کرد: این فرصت خوبی است که برنامه‌ریزی کنیم. همان فرصتی است که در دوران جنگ داشتیم و توانستیم بدون اتکا به شرق و غرب خود را اداره کنیم و امروز بنیه دفاعی‌مان یکی از عوامل بازدارنده در سطح منطقه و دنیاست. بنابراین اقتصادمان را هم می‌توانیم بر همین اساس پایه ریزی کنیم و کاملا متکی به داشته‌های خودمان باشیم.

انتهای پیام
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
از سوی سخنگوی دولت انجام شد
تکذیب خبر برداشت4.1 میلیارد دلاری دولت از صندوق توسعه ملی

نوبخت ضمت تکذیب خبر برداشت4.1 میلیارد دلاری دولت از صندوق توسعه ملی گفت: ما هیچ کار خلاف قانونی انجام نداده‌ایم و با توجه به شرایط تحریم همه اقدامات ما در چارچوب قانون است.



به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، سخنگوی دولت در حاشیه جلسه امروز هیأت دولت در جمع خبرنگاران با بیان این‌که رقم4.1 یک میلیار دلاری مربوط به صندوق توسعه ملی نبوده است که ما آن را به ریال تبدیل کرده باشیم، توضیح داد: این رقم مربوط به فروش نفت و میعانات گازی بوده است که بین خزانه ، صندوق توسعه ملی و موضوع مربوط به فاینانتس توزیع شده است پس اصلا از منابع صندوق توسعه ملی برداشتی نشده است.



وی اعلام آمادگی کرد که تا با مسوولین هر دستگاه نظارتی که مدعی هستند دولت از منابع صندوق توسعه ملی مبلغ 4.1 میلیارد دلار را به ریال تبدیل و برداشت کرده است، صحبت کنم.



نوبخت با تاکید بر این‌که تراز صندوق توسعه ملی مشخص است و برداشت های آن با اجازه ***** انجام می گیرد، گفت :‌به طور مثال برای حل موضوع آب از منابع این صندوق استفاده شد که گزارش های دقیق‌آن موجود است و تمام اقدامات زیر نظر قوه مجریه نیست؛ چرا که دادستان کل کشور هم عضو هیأت امنای صندوق است، بنابر این اسناد صندوق طوری نیست که بتوان برداشت 4.1 میلیارد دلار را از آن کتمان کرد.



نوبخت با بیان این‌که نمی دانم در پشت پرده چنین اخباری چه کسانی هستند افزود: عده ای می خواهند مطالب غیر واقعی را به دولت انتساب دهند در حالی که دولت اگر بخواهد برداشتی از صندوق توسعه ملی داشته باشد مسیر قانونی آن را طی خواهد کرد.



نوبخت با اشاره به انتشار این خبر در برخی رسانه‌ها گفت: این خبر، نامه دیوان محاسبات بود که برای مجلس نوشته بود و اگر نامه قید محرمانه نداشت، اما از آن سایت که نام خبرگزاری را دارد انتظار می‌رفت که به حساسیت مساله توجه کند چون انتشار این مصوبه در شرایط تحریم باعث سوءاستفاده دشمنان می‌شود و در این خبر مطلب دروغی اعلام شد که دولت 4.1 میلیارد دلار از صندوق توسعه ملی برداشت کرده است.



وی توضیح داد: از این رقم که به معادل ریالی تبدیل شده است، مقداری به خزانه واریز شده همچنین سهم صندوق از آن 20 درصد بوده است و 60 درصد سهم فاینانس درنظر گرفته شده است که این توضیحات در نامه‌ای نیز آمده است و نشان می‌دهد که 4.1 میلیارد دلار از فروش نفت و میعانات گازی بوده است که بخشی از آن به صندوق توسعه ملی واریز شده است.



یو ادامه داد: همچنین برای عیدانه‌ای که سال 91 از صندوق توسعه ملی برداشت شده بود و قرار بود سالانه 2 درصد از فروش نفت بابت آن پرداخت شود به حساب صندوق توسعه ملی واریز داشته‌ایم و 914 میلیون دلار از بابت 2 درصد سهم صندوق، 6 درصد فاینانس معادل 274 میلیون دلار و 14.5 درصد معادل 210 میلیون دلار به شرکت ملی نفت واریز شده است.



نوبخت در این جلسه به دو مصوبه امروز هیات وزیران اشاره کرد و گفت: در مورد موافقت جهت توزیع اعتبارات بین 4 استان تصمیم گیری شد و 165 میلیارد تومان در اختیار استان‌های خوزستان، مازندران، گیلان و چهارمحال و بختیاری قرار می‌گیرد تا مشکلات و خسارت‌های مربوط به سیل و خشکسالی در این استان‌ها برطرف شود. همچنین 67 میلیارد تومان تسهیلات ارزان با کار مزد 4 درصد به واحدهای روستایی و 5 درصد به واحدهای شهری برای جبران خسارت شهروندان اختصاص خواهد یافت.



سخنگوی دولت به مصوبه دیگر امروز هیات وزیران در خصوص رسیدگی و تصویب برنامه جامع اصلاح **** اداری اشاره کرد و افزود: با توجه به ابلاغ سیاست‌های کلی **** اداری از سوی ***** قانون مدیریت خدمات کشوری ، نقشه راه اصلاح **** اداری را مشخص کرده است و دولت برای این‌که مردم در امور و کارهای مربوط به خود مشارکت کنند و همچنین برای این‌که سازمان‌های مردم نهاد و بخش خصوصی و تعاونی‌ها فعال‌تر باشند و دولت چابک‌تری داشته باشیم و همچنین شرایط توسعه دولت الکترونیکی فراهم شود و از مراجعات حضوری مردم به دستگاه‌های اجرایی کاسته شود و درنتیجه آن تسریع در انجام کارها و ارائه خدمات بیمه به مردم را داشته باشیم برنامه جامعی را در 8 سرفصل به تصویب رساند که این سرفصل‌ها عبارتند از:

مهندسی نقش و ساختار دولت

توسعه دولت الکترونیک و هوشمندسازی اداری

خدمات در فضای رقابتی

چگونگی مدیریت سرمایه انسانی

فناوری مدیریت و سازوکار آن

توسعه فرهنگ سازمانی

صیانت از حقوق مردم و سلامت مردم

نظارت و ارزیابی

که با تصویب این برنامه کارگروهی برای آیین‌نامه زیرنظر سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی تشکیل می‌شود و امید است **** اداری موجود ما که کارآمدی لازم را ندارد اصلاح شود.

نوبخت در این نشست همچنین در جواب سوالی در مورد اظهاراتی مبنی بر پایان یافتن مذاکرات طی 7 ماه گذشته گفت: در روز پایان مذاکرات همه طرف‌ها از اینکه به دستاوردهای قابل ارزشی دست یافته‌اند و می‌توان برای نهایی کردن ظرف 7 ماه آینده اقدام کرد اظهار نظر و اتفاق‌نظرهایی داشتند.

سخنگوی دولت همچنین در جواب سوال دیگری در مورد پایین آمدن قیمت نفت و نحوه تخصیص منابع گفت: آنچه برای قیمت نفت در لایحه از آن صحبت می‌شود براساس قیمت امروز نفت نیست؛ چرا که خیلی دستگاه‌های مطالعاتی عدد بالای 80 دلار را برای هر بشکه در سال آینده پیش‌بینی می‌کنند. پس اگر قیمت هر بشکه نفت از 72 دلار کمتر باشد با مدیریت تخصیص منابع سعی می‌کنیم کسری نیاوریم و اگر قیمت هر بشکه افزایش یابد مشخص شده است که برای چه طرح‌هایی از آن استفاده کنیم که نیازمند متمم بودجه نخواهد بود.

وی در رابطه با اظهارنظر قائم مقام وزیر نیرو مبنی بر افزایش قیمت آب در سال آینده با توجه به نرخ تورم گفت: تصمیمی نداریم به اندازه نرخ تورم، قیمت آب و یا این‌طور خدمات را گران کنیم. چرا که این موضوعات مربوط به مرحله سوم هدفمندی یارانه‌هاست و صحبت ایشان دقیق نبوده است.

وی همچنین در رابطه با انتشار اخباری مبنی بر ایجاد فشار به دولت برای تغییر وزیر کشور تصریح کرد: خبر تغییر وزیر کشور را تکذیب می‌کنم.

نوبخت همچنین در پاسخ به این سوال که آیا یارانه ایرانیان خارج از کشور قطع شده است گفت: بله این خبر درست است و همچنین برای حذف یارانه اقشار پردرآمد نیز به شکل حساب شده عمل خواهیم کرد.

سخنگوی دولت همچنین در پاسخ به این سوال که آخرین تصمیم برای معرفی نماینده ایران در سازمان ملل چیست تاکید کرد: ما همچنان بر نظر قبلی مان هستیم و اقدامات لازم را انجام می‌دهیم . پس هروقت تصمیم دیگر گرفته شود اطلاع رسانی خواهد شد.

وی در پاسخ به این سوال که آیا طرح دوباره فروش خدمت سربازی برای تامین کسری بودجه از کاهش قیمت نفت است گفت: خدمت سربازی ربطی به قیمت نفت ندارد، البته آن طور نیست که هرکسی بتواند خدمت سربازی را خریداری کند؛ چراکه آیین نامه دارد که ستاد کل توضیحات آن را داده است و مورد موافقت ستاد کل است.

نوبخت در رابطه با تعطیلی‌های هفته آینده و این‌که آیا دولت برای تعطیلی بین‌التعطیلین اقدامی خواهد کرد گفت: درست نیست که برای دو روز تعطیلی 10 روز کشور را تعطیل کنیم چون مردم کار دارند و قرار نیست برای شادی دانش آموزان کشور را تعطیل کنیم، البته کارمندانی که قصد مسافرت داشته باشند می‌توانند مرخصی بگیرند، اما نباید برای ملت و افرادی که قصد سفر ندارند زحمت درست کنیم.

انتهای پیام
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
بدهی‌های عمومی آمریکا از مرز ۱۸ تریلیون دلار گذشت
بر اساس آمارهای رسمی بدهی‌های عمومی آمریکا در چند روز گذشته به مرز ۱۸ تریلیون دلار رسید و پیش‌بینی می‌شود طی روز جاری از این مرز عبور کند.


13911011000570_PhotoA.jpg


  • به گزارش خبرنگار اقتصاد بین الملل خبرگزاری فارس، طی هفته های گذشته بدهی های عمومی آمریکا با افزایش ده ها میلیارد دلاری به مرز 18 هزار میلیارد دلار نزدیک شده بود که با محاسبه متوسط افزایش روزانه بدهی های عمومی آمریکا می توان به این نتیجه رسید که این بدهی ها طی روز جاری از مرز 18 هزار میلیارد دلار گذشته است.

    بنا به گزارش ای بی سی نیوز، بدهی های عمومی آمریکا در روز 3 دسامبر سال جاری معادل 17.976 هزار میلیارد دلار محاسبه شده بود که این میزان تنها دو روز بعد به 17.991 هزار میلیارد دلار رسید. که معادل 8 میلیارد دلاری در هر روز است.

    در روز 12 دسامبر آمارهای رسمی بدهی عمومی آمریکا را معادل 17.998 هزار میلیارد دلار ارزیابی کرده اند که کمتر از دو میلیارد دلار تا مرز 18 تریلیون دلار فاصله داشته است. و در این مدت نیز متوسط افزایش یک میلیارد دلار روزانه بوده است.

    در روز جاری و با گذشت 4 روز از ارائه آخرین آمار می توان به این نتیجه رسید که با توجه به شیب تند افزایش بدهی های عمومی آمریکا و حداقل افزایش روزانه 1 میلیارد دلاری بدهی های این کشور، در حال حاضر بدهی های عمومی کاخ سفید از 18 هزار میلیارد دلار عبور کرده و فراتر رفته است.

    انتهای پیام/
 
بالا