• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اخبار فوتبال ایران

elite9

Registered User
لایک‌ها
32
بازیکن سابق استقلال سرمربی ابومسلم شد

پیمان صاحب جمعی بازیکن اسبق استقلال و ابومسلم به عنوان سرمربی ابومسلم مشهد منصوب شد.
00994895.jpg

به گزارش "ورزش سه"، صاحب جمعی که سابقه صعود با تراکتور و شیرین فراز را به لیگ برتر به عنوان مربی دارا می باشد تجربه حضور در لیگ برتر را هم با تراکتور دارد.

ابومسلم که در مرحله دوم لیگ دسته دوم فقط ٢ امتیاز از ٣ بازی کسب کرده است و در بین ٦تیم جایگاه پنجم را دارا می باشد امید دارد بتواند با این مربی جوان به لیگ دسته اول صعود کند.

elite9

Registered User
لایک‌ها
32
33 هزار بلیط ایران - سوئد به فروش رفت

33هزار بلیط دیدار تیمهای ملی ایران و سوئد تا امروز پیش فروش شده است.
01025936.jpg

به گزارش "ورزش سه" از فارس، تیم‌های ملی فوتبال ایران و سوئد از ساعت 23 سه‌شنبه 11 فروردین در دیدار تدارکاتی در ورزشگاه فرنز آره‌نا شهر استکهلم سوئد به مصاف هم خواهند رفت.

برهمین اساس و طبق اخبار رسیده، تا امروز برای این مسابقه 33 هزار بلیط پیش‌فروش شده است که از این تعداد 25 هزار ایرانی بلیط‌های این مسابقه را تهیه کردند تا بتوانند دیدار دوستانه دو تیم را از نزدیک تماشا کنند.

نکته قابل توجه اینکه در سطح شهر استکهلم نیز بنرهای تبلیغاتی این مسابقه در حالی نصب شده که عکس زلاتان ابراهیموویچ فوق‌ ستاره سوئدی‌ها در جلوی تمام بازیکنان این تیم دیده می‌شود تا به نوعی برای حضور بیشتر تماشاگران در ورزشگاه، هواداران دو کشور ترغیب شوند.

این ورزشگاه گنجایش 50 هزار نفر را دارد که به این ترتیب به نظر می رسد در روز بیشتر سکو‌ها پر باشد.

قرار است داورانی از کشور هلند این مسابقه را قضاوت کنند.

elite9

Registered User
لایک‌ها
32
به گزارش "ورزش سه" از باشگاه پرسپولیس، پیام صادقیان درباره اتفاقات تمرین امروز (شنبه) افزود: در تمرینی که داشتیم سرمربی تیم تاکید کرده بود فقط یک یا دو ضرب به توپ ضربه بزنیم اما در صحنه ای به خاطر اینکه ذاتا بازیکن تکنیکی هستم و عادت کردم پابه توپ حرکت کنم ناخودآگاه بیشتر از دو سه بار به توپ ضربه زدم و این موجب ناراحتی آقای درخشان شد و از من خواست به تمرین ادامه ندهم. در این باره تاکید می کنم هرگز تعمدا قصد سرپیچی از دستورات سرمربی تیم را نداشتم و خدای ناکرده نمی خواستم با نادیده گرفتن برنامه های فنی کادرفنی بی احترامی کرده باشم.

صادقیان تصریح کرد: در هفته های اخیر جایی در ترکیب اصلی تیم نداشتم و حتی در برخی بازی ها 90 دقیقه روی نیمکت تیم نشستم اما برای من نتیجه گرفتن و موفقیت تیم پرسپولیس و شادی هواداران مهم بود و دیدید که هیچ مصاحبه ای نداشتم و هرگز ابراز ناراحتی نکردم چون نمی خواستم مشکلی ایجاد کنم و به تصمیمات کادرفنی احترام گذاشتم. امروز هم هرگز قصد سرپیچی نداشتم و یاد گرفته ام همواره و در هر شرایطی به تصمیمات مربیانم احترام بگذارم. لازم دیدم این حرف ها را بیان کنم و تابع تصمیمات کادرفنی و باشگاه هستم.

elite9

Registered User
لایک‌ها
32
به گزارش "ورزش سه"، شاید بتوان گفت که تفاوت کیفی دو تیم در زلاتان ابراهیموویچ بود. جایی که فوق ستاره سوئدی باشگاه پاریس سنت ژرمن، در نیمه اول با ارائه یک بازی درخشان یک گل زد و یک پاس گل داد تا سوئد علی رغم بازی شجاعانه تیم ایران، با برتری 2-1 به رختکن برود.

زلاتان در انتهای بازی در پاسخ به سوال خبرنگاران در مورد جو ورزشگاه گفت:" بخاطر حضور پرتعداد هواداران ایرانی در ورزشگاه، جو بازی، جادویی و فوق العاده بود. ما این بازی را 3-1 بردیم اما ایران هم به نوعی برنده این دیدار بود. بازی یک بازی دوستانه پرفشار و با پرستیژ بود.

شاید اگر ایران پیروز می شد، هواداران این تیم لذت بیشتری می بردند اما نتیجه مهم نیست؛ مهم این است که همه از دیدن یک مسابقه فوتبال خوب لذت بردند. به اعتقاد من فوتبال به مثابه یک دین است و مهم نیست اهل کجا و با چه جنسیتی هستید. همه این ورزش را دوست دارند و حق دارند که از آن لذت ببرند. امشب این همه هوادار، لذت تماشای یک فوتبال خوب را با یکدیگر تقسیم کردند."

elite9

Registered User
لایک‌ها
32
به گزارش "ورزش سه"، سوئدی‌ها خیلی زود توسط زلاتان به گل رسیدند و این بازیکن در دقیقه 20 پاس گل دوم را هم صادر کرد. سپس ایران با خطای پنالتی روی امیری و ضربه نکونام فاصله را کم کرد، اما در نهایت زورش به حریف قدرتمند زردپوش نچربید. درحالی که تیم ملی می‌توانست با ضربه قوچان نژاد بازی را مساوی کند این اتفاق رخ نداد تا سوئد در لحظات پایانی بازی را 3 - 1 کند.

بازی دوستانه ایران – سوئد؛ ورزشگاه "فرندز آرنا" شهر استکهلم سوئد، تماشاگر: چهل و پنج هزار نفر
داور: سردر گازوبیوک(هلند)، کمک ها: باس فان دانگان(هلند) دیو گوسنس (هلند)
اخطار: هاشم بیک زاده (70)، پژمان منتظری (86)

تیم ملی ایران: علیرضا حقیقی، سید جلال حسینی، پژمان منتظری، هاشم بیک زاده، مرتضی پورعلی گنجی(46 امیرحسین صادقی)، وحید امیری(78 رامین رضائیان)، آندرانیک تیموریان، جواد نکونام(75 امید ابراهیمی)، اشکان دژاگه(65 وریا غفوری)، مسعود شجاعی(88 کریم انصاری فر)، رضا قوچان نژاد (‎90مسعود حسن زاده)
سرمربی: کارلوس کی روش

تیم ملی سوئد: رابین اولسن، پیر بنگتسون، آندریاس گراگویت، امیل فورسبرگ(40 سباستین لارسن)، البین اکدال(92 مارکوس رودن)، کیم کالستروم(74 ومبول)، زلاتان، آنتون تینرهولم، اریک یانسون، مارکس برگ(65 یوهان الماندر)، ارکان زنگین
سرمربی: اریک همرن

شرح گل:
1 – 0 (سوئد): پاسکاری سوئدی ها پشت محوطه جریمه ایران از زلاتان شروع شد، توپ را به سمت چپ دفاعی ایران و سانتر بازیکن این تیم را زلاتان روی سر مدافعان ایران، به گل اول این تیم تبدیل کرد. تلاش علیرضا حقیقی برای رسیدن به توپ و جلوگیری از گل شدن آن با سر خوردن و جا ماندن وی همراه شد.
2 – 0 (سوئد): حمله خطرناکی دیگری از سوی سوئدی باز هم به ***** زلاتان شکل گرفت، اما این بار وی در محوطه جریمه توپ را در عرض برای مارکس برگ فرستاد و وی نیز در بین مدافعان ایران، ضربه محکمی را روانه دروازه ایران کرد و در این لحظه از حقیقی خم کاریساخته نبود و در دقیقه 21 برای دومین بار دروازه ایران باز شد.
2 – 1 (ایران): حرکت انفجاری وحید امیری از میان مدافعان سوئد و خطای مدافع این تیم روی وی منجر به بدست آوردن یک ضربه پنالتی برای ایران شد و این ضربه را جواد نکونام، هم جهت با شیرجه دروازه بان سوئد، به اولین گل ایران در این بازی و سی و هشتمین گل خود تبدیل کرد. این گل دو دقیقه پس از گل دوم سوئد و در دقیقه 23 به ثمر رسید.
3 – 1 (سوئد): سباستین لارسن با نفوذ از سمت چپ دفاعی ایران سانتر زیبایی را روانه دروازه ایران کرد و پرواز بلند توی وونن تازه به بازی آمده و ضربه سر وی، گل سوم را برای سوئدی ها به ارمغان آورد.

دقایق حساس:
دقیقه 11 – حرکت سوئدی در پشت محوطه جریمه ایران، منجر به زدن شوت شد که ضربه بازیکن تیم سوئد از بالای دروازه ایران به بیرون رفت.
دقیقه 17 – سوئدی ها که پس از به ثمر رساندن گل، دست از حمله نکشیدند، باز هم حمله دیگری را تدارک دیدند که زلاتان در متن آن قرار داشت اما سانتر خطرناک زنگین از کنار دروازه ایران به بیرون رفت.
دقیقه 27 –ضربه ایستگاهی زلاتان از پشت محوطه جریمه ایران با اختلاف کمی از بالای دروازه به بیرون رفت.
دقیقه 30 – تیم ملی ایران که پس از به ثمر رساندن گل، کم کم توانسته خودش را در زمین سوئد پیدا کند، حرکت دیگری را ترتیب داد که امیری با استارت خود آغازگر این حمله بود و در نهایت توپ به پژمان منتظری در موقعیت ایده آلی رسید اما شوت او از بالای دروازه سوئد به بیرون رفت.
دقیقه 32 – کرنر ارسالی سوئدی ها در محوطه شش قدم ایران، ایجاد موقعیت خطرناکی برای سوئدی ها کرد و در این میان بازهم زلات دست به حرکتی آکروباتیک و دیدنی زد اما این موقعیت توسط مدافعان ایران دور شد.
دقیقه 45 – سوئدی ها باز هم سانتر دیگری را روانه محوطه جریمه ایران کردند اما این بار ضربه سر مهاجم این تیم را حقیقی مهار کرد.
دقیقه 46 – سانتر زیبا و خطرناک امیری را اولسن روی سر گوچی مهار کرد.
دقیقه 47 – موقعیت خطرناکی نصیب کالستروم شد که علیرضا حقیقی با حرکتی سریع توپ را از دروازه ایران دور کرد.
دقیقه 52 – حرکت سریع منتظری، موقعیت خوبی را برای ایران در زمین حریف بوجود می آورد اما شوت شجاعی از بالای دروازه سوئد به بیرون می رود.
دقیقه 53 – حقیقی با جایگیری خوب خود، شوت محکم بازیکن سوئد را مهار کرد.
دقیقه 54 – ضربه ایستگاهی سوئدی ها را کالستروم روی دروازه ایران فرستاد و ضربه سر خطرناک گرانکوییست با اختلاف کمی از بالای دروازه ایران به بیرون رفت.
دقیقه 58 – پرتاب اوت آندو با ضربه زیبا و فنی پشت پای گوچی همراه شد اما تیر دروازه مانع از به ثمر رسیدن گل دوم ایران شد.
دقیقه 61 – حمله سریع سوئدی ها را سیدجلال حسینی در دو صحنه مختلف، به طور فوق العاده از جلوی دروازه ایران دفع کرد.
دقیقه 63 – سانتر بلند ارسالی از جناح راست ایران را علیرضا حقیقی به کرنر فرستاد.
دقیقه 69 – باز هم سانتر خطرناک وحید امیری از جناح چپ را باز هم اولسن مهار می کند.
دقیقه 70 – ضربه محکم بنگستون را حقیقی با جایگیری مناسب مهار می کند.

شرح بازی:
ایران در بازی دوم دوستانه خود با یک تغییر به نسبت بازی قبلی به میدان رفت و پورعلی گنجی باز هم به قلب دفاع بازگشت تا به همراه سیدجلال حسینی بتوانند جلوی زلاتان بایستند اما تا 21 این اتفاق اصلا نیفتاد و سوئدی های سراپا حمله تا این دقیقه توانستند به ***** ابراهیموویچ و با استفاده از اشتباه مدافعان ایران دو بار دروازه ایران را باز کنند اما از این دقیقه که گویی ایرانی ها دیگر ترسی از گل خوردن نداشتند، کمی خود را به زمین سوئد رساندندو در اولین حمله جدی خود موفق به دریافت یک ضربه پنالتی شدند که گل اول تیم ملی را رقم زد.

پس از این گل بازهم سوئدی ها با در متن قرار دادن کاپیتان خود حملاتی را روی دروازه ایران ترتیب دادند اما ایران نیز دست و پا بسته نبود و تاحدی که امکان پذیر بود خود را به محوطه جریمه سوئدی ها رساند اما هیچکدام از دو تیم موفق به گلزنی نشدند تا نیمه اول با همین نتیجه به پایان برسد.

اما در نیمه دوم و با خروج زلاتان گویا زهر سوئدی ها گرفته شده بود و ایران در این نیمه بازی پایاپایی را به نمایش گذاشت، از بازیکنان تیم ایران که گویا کی روش روی وی حساب ویژه ای باز کرده بود اشکان دژاگه بود که دور از حد انتظار خود بازی کرد و در دقایق اولیه نیمه دوم نیز از بازی بیرون رفت.

هر دوتیم در این نیمه حملاتی را روی دروازه یکدیگر داشتند اما که مهمترین آن را می توان ضربه فنی گوچی دانست که به تیر دروازه اولسن برخورد کرد. بازی با برتری نسبی سوئدی پیش می رفت که در دقایق پایانی باز هم روی برنامه اصلی آنها، سوئدی ها به گل سوم رسیدند. سانترهای بلند و البته در مواقعی نیز به نقاط خاصی از محوطه جریمه ایران گویا تاکتیک اصلی سوئدی ها بود که دو گل از سه گل آنها و چند موقعیت خطرناکشان را شامل می شد.

بهرحال تیم ملی فوتبال ایران در دومین بازی دوستانه اخیر خود و شاید در آخرین بازی تحت ***** کارلوس کی روش بازی را به سوئدی های نامدار واگذار کرد تا منتظر اتفاقات روز های آینده خود باشد که احتمالا آبستن حوادث غیرمترقبه ای خواهد بود.

حواشی بازی:
*تماشاگران ایرانی زیادی از این بازی استقبال کرده اند.
*حین ورود بازیکنان تیم ملی، جو فوق العاده ای توسط ایرانی های حاضر در ورزشگاه ایجاد شد.
*شعارهای ایران ایران هواداران تیم ملی در اغلب مواقع در ورزشگاه طنین انداز می شود.
*تعداد شصت خبرنگار و بیست عکاس در ورزشگاه حضور دارند.
*بعد از گل اول گوینده ورزشگاه به سبک آلمانیها سه بار اسم زلاتان را گفت.
*تماشاگران ایرانی تلاش دارند با تشویقهای خود مردان کی روش را به جلو ببرند.
*خوشحالی سرمربی تیم سوئد پس از گل اول عجیب و غریب و جالب بود.
*بعد از بیست دقیقه اریک هرمن سه بازیکن ذخیره خود را برای گرمکردن به کنار نیمکت ایران فرستاد.
*به نظر می رسد استفاده از سبک آلمانی برای معرفی گلزن بازی تنها به زلاتان اختصاص دارد چرا که بعد گل دوم سوئد و گل نکونام گوینده به صورت عادی گلزن را معرفی کرد.
*هنگام ایستادن زلاتان پشت ضربه ایستگاهی تماشاگران ایرانی یک صدا "هو" می‌کشیدند و بعد زدن ضربه به بیرون فریاد هورا کشیدند.
*بازی خوب ایران بعد گل نکونان خبرنگاران سوئدی را به وجد آورده است.
*بعد از حرکت خشن زلاتان کی روش به داور چهارم اعتراض کرد.
*از دقیقه 30 وریا غفوری و امیرحسین صادقی هم مشغول گرم کردن شدند.
*به غیر از چتد ردیف معدود تمامی صندلیهای ورزشگاه پر شده است.
*کارلوس کی روش اعتراض زیادی به نحوه قضاوت داور و مماشات وی با زلاتان دارد.*در پایان نیمه اول نزدیک به چهل و پنج هزار نفر در استادیوم حضور دارند.
* با آغاز نیمه دوم امید ابراهیمی، کریم انصاری‌فرد، رامین رضائیان و حبیب گردانی مشغول گرم کردن شدند.
*بر خلاف بازیهای رسمی دیگر صحنه های آهسته خطا در ورزشگاه پخش می شود
*بعد از چند دقیقه سکوت، تماشاگران ایرانی از دقیقه 65 باز هم با صدای زیاد تیم ایران را تشویق می کنند.

بهترین بازیکن:
کمی غیرقابل باور است که در بازی اینچنینی کسی غیر از زلاتان ابراهیموویچ به عنوان بهترین بازیکن زمین انتخاب شود. ایبرا که زننده گل اول این بازی بود و گل دوم سوئدی ها نیز روی پاس استادانه وی به ثمر رسید، تقریبا در همه حملات سوئدی ها در نیمه اول به عنوان متن ماجرا و طراح اصلی حضور داشت و بارها مدافعان ایران را آزار داد. البته آزار وی فقط مربوط به حرکات فنی او نبود و در مواقعی نیز با استفاده از قدرت بدنی بالای خود، مدافعان ایران را مورد نوازش خود قرار داد.

از تیم ایران نیز شاید بتوان گفت وحید امیری بهترین بازیکن زمین بود که چند بار با استفاده از استارت ها و سانترهای خود، برای حرف ایجاد مزاحمت کرد و البته تنها گل ایران نیز روی حرکت وی به دست آمد.

اتفاق ویژه:
حضور ایرانی های پرتعداد در ورزشگاه فرندز آره نا استکهلم از ویژه ترین اتفاقات این بازی بود. ایرانی ها که در طول نود دقیقه یک صدا تیم ملی فوتبال ایران را تشویق می کردند در بسیاری از مواقع بازی به هو کردن سوئدی ها و البته زلاتان در هنگام زدن ضربات ایستگاهی مشغول بودند و باعث شدند جو استادیوم برای ملی پوشان ایران غریبه به نظر نیاید.

البته ار اتفاقات ویژه دیگر این بازی تعویض کاپیتان جواد نکونام در دقیقه 75 بود، اتفاقی که مدت ها بود در هیچ بازی ملی به وقوع نپیوسته بود و شاید می توان از آن به عنوان نزدیک شدن ایام خداحافظی از بازی ملی کاپیتان این سال های تیم ملی ایران نام برد.

elite9

Registered User
لایک‌ها
32
خداحافظی جواد نکونام از بازیهای ملی

جواد نکونام کاپيتان تيم ملي فوتبال ايران پس از ديدار با سوئد از بازي هاي ملي خداحافظي کرد.
01026230.jpg

به گزارش "ورزش سه"، جواد نکونام کاپیتان تیم ملی پس از دیدار تیم ملی ایران مقابل سوئد که با شکست ۳ بر یک این تیم همراه بود از بازی‌های ملی خداحافطی کرد.

نکونام در دوران حضورش در تیم ملی ۱۵۱ بازی ملی را انجام داد که آخرین آن شب گذشته مقابل سوئد بود. او در این دیدار موفق شد از روی نقطه پنالتی برای تیم ملی ایران گلزنی کند تا با ۳۹ گل زده به عنوان سومین گلزن برتر تاریخ بازی‌های ملی ایران شناخته شود.

کارلوس کی‌روش، سرمربی تیم ملی ایران در مورد خداحافظی نکونام گفت: نکونام بهترین کاپیتان دوران مربیگری من بود، حتی بالاتر از بازیکنانی مانند دونادونی، رائول، کین و رونالدو.

elite9

Registered User
لایک‌ها
32
کی‎روش : راهمان از هم جدا شد، خدا نگهدار

کارلوس کي‎روش آخرين بازي با تيم ملي ايران را برابر سوئد انجام داد و خودش هم مانند طرفدارانش از ترک ايران ناراحت است.
01001072.jpg

به گزارش "ورزش سه"، از سالن کنفرانس ورزشگاه، کی روش در ابتدا در خصوص جدایی از تیم ملی صحبت کرد و پاسخگوی خبرنگاران بود:

خداحافظی خوشحال کننده نیست
در ابتدای کنفرانس مطبوعاتی از کی روش سوال شد آیا بازی با سوئد آخرین بازی شما بود که پاسخ داد: مهم ترین مطلب این است که بعد از 4 سال کار کردن در ایران افتخار می کنم به بازیکنان ایران و به تیمم و اینکه بهترین تیمی که تا به حال با آنها کار کردم بازیکنان ایران بوده . بازیکنانی که با کمترین دریافتی این عملکرد را داشتند و جای افتخار دارد. الان فقط غمگین هستم و هیچوقت خروج ترک کردن و خداحافظی خوشحال کننده نیست ولی این زندگی است و باید رو به جلو حرکت کرد.

از فدراسیون سوئد تشکر می کنم

من تشکر می کنم از فدراسیون سوئد، سرمربی و بازیکنان این تیم که قبول کردند با ایران بازی کنند. در 4 سال گذشته برای انجام بازی های دوستانه مشکل داشتیم اما مطمئنا نگاه من این بود که بازیکنانم تجربه بین المللی بدست بیاورند و به این مهم دست پیدا کردیم.

خرسند هستم با سوئد بازی کردیم
بسیار خوشحال و خرسند هستم که جلوی تیم سوئد بازی کردیم و امشب این فرصت را داشتیم و جلوی تیمی که از نظر تاکتیکی قوی است بازی کردیم.تجربه بین المللی بازیکنان ما نسبت به بازیکننی که در تیم های مثل سوئد هستند خیلی کمتر است و امشب به منظور بالا بردن تجربه این بازی را کردیم. البته بازیکن مثل زلاتان ابراهیموویچ در تمام تیم ها تاثیرگذار است و در نیمه اول به خاطر کم تجربه گی گل خوردیم اما در ادامه بازی نشان دادیم اگر تجربه بالایی داشته باشیم بازیکنان ما می توانند بازی بهتری انجام دهند.

مسوولان جدید برعکس مردم فکر می کردند
جواب دادن به این سال که چه کسی یا عاملی باعث شدند من بروم خیلی سخت تر است چون داستان طولانی است. بعد از عملکرد تیم ملی در جام جهانی و جام ملت‌ها که بدون هیچ گونه حمایت و اردوهای آماده سازی به دست آمد و اکثر مردم راضی بودند ،دست اندرکاران جدید فدراسیون فوتبال نظرشان این بود که عملکرد بنده به عنوان مربی و نتایج تیم ملی راضی کننده نیست برعکس آن چیزی که اکثریت مردم ایران فکر می کردند با افتخار و قداست کامل سعی کردیم برای تیم ملی بجنگیم اما افراد جدید در فدراسیون چنین طرز فکری نداشتند.

کفاشیان گفت، شرایط از این هم بدتر می شود
کفاشیان در جلسه آخر به من گفت با این اتفاقاتی که افتاده مطمئنا ادامه کار دشوار خواهد بود شاید با مشکلاتی که با آن روبرو هستیم نتوانیم به جام جهانی 2018 صعود کنیم. او حتی تا جایی پیش رفت که به من گفت شاید وضعیت بهتر نشود هیچ حتی بدتر هم بشود. اسدی نیز به عنوان دبیرکل نظرشان این است که عملکردمان رضایت بخش نبوده و در این شرایط کار دیگری نمی‌شود کرد. تنها باید رفت تا دست فدراسیون ایران برای تصمیمات دیگری باز باشد.

او در مورد حمایت مردم در صفحات اجتماعی و تقاضای مردم برای ماندن او در ایران و جلوگیری از درج مطالب ضد و نقیض در رسانه ها صحبت کرد:در جواب این سوال باید حرفم را تکرار کنم .احترام خاصی برای بازیکنانم قائل هستم و تشکر می کنم از بازکنانم به خاطر تعهدشان به تیم ملی.هیچوقت عشق و علاقه مردم ایران را در هیچ جا ندیدم. حتی در منچستر و تیم ملی کشور خودم پرتغال که با این دو تیم قهرمان شدم این عشق و علاقه را ندیدم و واقعا تشکر می کنم. البته تا قسمتی از این عشق را در منچستر یونایند توسط هواداران دریافت کردم اما در چند تیم ملی دیگر من جمله تیم ملی پرتغال، کشور خودم که 2 بار با آن قهرمان جهان شدم و توانستم با این تیم به جام جهانی هم صعود کنم، چنین عشق و علاقه و محبتی که مردم ایران به من داشتند را دریافت نکرده‌ام و واقعا از تک تک هواداران به خاطر محبت شان تشکر می‌کنم.

توهین به زحمات من و تیمم غیرقابل قبول است
اجازه دهید طور دیگر بگویم. هر آنچه در توان دارم مانند 4 سال گذشته انجام می دهم برای موفقیت تیم ملی و برای بازیکنان این تیم. اما متأسفانه همانطور که اشاره کردم نقطه نظرات متفاوتی در فدراسیون وجود دارد. تقریبا دو فدراسیون مجزا با دو نقطه نظر متفاوت در فدراسیون ایران وجود دارد. البته دو نقطه نظر متفاوت مشکلی ندارد حتی نظرات مختلف برای من مشکلی نیست چون مربی فوتبال هستم و در تمام زندگی عادت دارم به شنیدن نظرات مختلف اما اگر یک طرف از این داستان این اجازه را به خودش بدهد که در صورت شما به شما توهین کند و زحمات شما را دست کم بگیرند و به شما، بازیکنانت و کادرت توهین کنند، این غیر قابل قبول است.

من در این فدراسیون آدم ضعیفه هستم
حتی می توانند بگویند که از قیافه شما خوشمان نمی‌آید و این مشکلی نیست اما اگر بخواهند توهین کنند و باعث شرم شما شوند و یا بخواهند زحمات شما را نادیده بگیرند به هیچ عنوان قابل قبول نیست و در نتیجه دیگر فضایی برای وجود هر دو گروه در فدراسیون نیست و من اینجا آدم ضعیفه هستم چون فقط یک مربی هستم و نه عضو فدراسیون و نه عضو هیأت رئیسه.

خداوند بزرگ حقیقت را نمایان می کند
به همین خاطر آقای کفاشیان در جلسه گفتند هیچ راهی نیست جز اینکه مسیرمان جدا شو و این پیشنهاد ایشان بود. تاکید می کنم باز هم که پیشنهاد آقای کفاشیان بود. به هیچ عنوان نقطه نظر من این نبود. خیلی شفاف بارها تکرار می کنم چون شاهدهای مختف وجود دارند و هم مدارک زیادی برای اثبات این ماجرا داریم. ما یعنی شخص بنده و آقای کفاشیان رئیس فدراسیون مجبور شدیم که این تصمیم را بگیریم. حالا که به آخر خط رسیدیم می خواهند من را به عنوان آدم بد قضیه معرفی کنند. می خواهند از مسوولیت خودشان شانه خانه خالی بکنند. الان به نظر می رسد می خواهند از مسئولیت خود شانه خالی کرده و حقیقت را پنهان کنند ولی من قبول کردم به یک توافق مشترک برسیم و خیلی دوستانه در کمال صلح از همدیگر جدا شویم و اشکالی هم ندارد، اجازه بدهید بگویند من آدمِ بدِ داستان هستم چون هواداران در آخر از حقیقت مطلع هستند و مطمئن هستم و به خداوند بزرگ ایمان دارم که این اتفاق خواهد افتاد و هواداران می دانند که من هیچ موقع پشت آنها و پشت بازیکنان و کادر را خالی نخواهم کرد اگر محبور نبودم که به این نتیجه برسم.

اولویت با تیم ملی بزرگسالان است
مقابل شیلی با تیمی بازی کردیم که 40 بازیکن را آورده بود تا یکسری از جوانانش نیز تجربه بین المللی پیدا کنند. همین طور امشب شاهد این بودیم که سوئد هم با تمام بازیکنانش و با تیم اصلی خود به مصاف ایران که تیم چهل و یکم جهان است به میدان آمد تا به تیم ایران، هواداران تیم ملی، اسپانسرها احترام بگذارد. فراموش نکنید تیم ملی بزرگسالان اولویت اصلی فوتبال بین المللی هست.

شما حتی به سوئد هم احترام نگذاشتید

در نتیجه وقتی شما با بهترین گزینه هایتان حضور ندارید، بازیکنانی که باید اینجا بودند و نیامدند پس به خودتان، هواداران ایرانی و فراتر از این صحبت‌ها و مهم تر به تیم‌های ملی شیلی و سوئد احترام نگذاشتید چون آنها این آمادگی را داشتند تا با تیم کامل ما بازی کنند. از سال 1989 این فرصت را داشتم به عنوان مشاورفنی و مدرس فیفا عضوی از فیفا باشم و با تمام فدراسیون های 5 قاره آشنایی کامل دارم اما هیچ زمان ندیدم که تیم ملی بزرگسالان اولویت اول نباشد.

جام جهانی 2018 از خرداد آغاز می شود

اگر بازیکنان دیگری داشتم مطمئنا گزینه های بیشتری هم داشتم اما این هم به آن معنا نیست که از عملکرد بازیکنان و جوانان رضایت ندارم و من از آنها راضی هستم اما به عنوان مربی تیم ملی فوتبال نقطه نظر من با یکسری از مسئولان متفاوت است و اعتقادم این است که مقدماتی جام جهانی 2018 از خرداد امسال آغاز می‌شود و واقعا فکر می‌کنم یکسری از این بازیکنان جوان آینده درخشانی خواهند داشت اگر مربی خوبی بالای سرشان باشد و تجربه بین المللی خوبی پیدا کنند. امشب دیدیم که بازیکنی مانند امیری که تقریبا هیچ تجربه ای نداشت شب فوق العاده ای را پشت سر گذاشت. امیدوارم فدراسیون ایران در آینده فرصت‌های مناسبی را برای بازیکنان فراهم کند تا عملکرد بهتری داشته باشند.

این آقای جنتملن گفت من استانداردها را ندارم
آینده مردم عادی در دستان خداوند است آینده مربیان نیز همچنین به علاوه اینکه آینده آنها در دستان مدیران و روسای فدراسیون‌ها هم هستیک سری از افراد می خواهند بازی های ذهنی انجام دهند و اجازه دهید شفاف بگویم. ما مربیان از دبستان این بازی ها را انجام می هیم و چشم بسته هم می توانیم.دبیرکل جدید فدراسیون فوتبال یک نوع نگرش جدید را وارد فدراسیون کرده چون هر بار که جلسه داریم ایشان می گویند ما و تاکیدشان روی گروه است.ولی هیچ کس و تی ریاست فدراسیون نمی داند این ما کی هست و من هم نمی دانم.وقتی همچین طرز فکری دبیر کل دارد که می گوید در حال حاضر شما را داریم چون احمقانه است بگذاریم شما بروید و در چشم من نگاه می کند و می گوید من و بازیکنان هیچ دستاوردی نداشتیم و به غیر از خوشحالی و خرسندی مردم.ایشان می گفتند ما افراد تحصیلکرده فکر می کنیم شما کاری نکردید، نه نتیجه گرفتید نه بازیکنی آوردید نه دوره های آموزشی داشتید. در نتیجه این جنتلمن که 5هفته است در فدراسیون هستند به من گفتند حتی استاندارد های حداقلی ایشان را هم ندارم.اگر استاندارهای های حداقلی ایشان و افرادی که ایشان نماینده آنهاست را ندارم باید من را اخراج کنند.

مربی افتاده ای هستم
در اخر واقعا عذرخواهی می کنم و این مطالب نباید جزو این کنفرانس مطبوعاتی می شد. دیگر فضایی با این طرز تفکر در فدراسیون فوتبال در کنار هم وجود دارد. به خاطر اینکه من مربی افتاده هستم البته این با ترس فرق دارد راهم را متوجه شدم . من انقدر دیگر گمراه نیستم فردی در صورت من و در حضور فدراسیون بگوید استاندارهای حداقلی من را ندارید از یک مربی با ۳۳ سال تجربه چه توقعی دارید، واقعا عذر می خواهم.

elite9

Registered User
لایک‌ها
32
به گزارش "ورزش سه"، وحید حیدریه در مورد باخت مقابل عربستان گفت: بالاخره شرایطی پیش آمد که نتوانستیم سعی و تلاشمان در این بازی را به سرانجام برسانیم. درست است که فوتبال یک سرش برد و یک سر دیگرش باخت است اما فکر نمی کردیم ببازیم زیرا برای برد وارد زمین شده بودیم، نه باختن و گل خوردن ولی متاسفانه شانس با ما یار نبود. اگر در همان دقایق ابتدایی توپ سردار وارد دروازه می شد، شیرازه تیم عربستان به هم می ریخت. البته به جز آزمون خیلی های دیگر موقعیت داشتند اما نشد که تبدیل به گل شود.

او در مورد موقعیت گلی که در پایان بازی به دست آورد اما با بدشانسی از دستش داد ادامه می دهد: متاسفانه توپی که ازپشت 18 قدم زدم به تیر دروازه برخورد کرد. اگر آن توپ گل می شد شاید امیدی بود که نبازیم اما متاسفانه اینطور نشد. همه سعی و تلاش داشتند که به گل برسند از ارسلان مطهری بگیرید تا علیرضا جهانبخش اما متاسفانه شانس با ما یار نبود. بازی به شکلی بود که اگر تا فردا صبح هم ادامه داشت توپ های ما تبدیل به گل نمی شود. امیدوارم این شکست تلنگر و تجربه خوب برای ما باشد.

این بازیکن در مورد اینکه دلیل اصلی شکست برابر عربستان چه بوده نظرش را اینگونه بیان کرد: در این باره اصلا نمی شود بحث فنی کرد زیرا عربستانی ها از توپ های کاملا مرده استفاده کردند و در حالی به گل رسیدند که اصلا شانس گلزنی نداشتند. آنها کار تیمی خاصی انجام ندادند و ما برحسب اتفاق گل خوردیم و این را بگویم تیمی که گل می خورد همه در آن سهیم هستند و نمی توان در این بین دنبال مقصر گشت. به هر حال اتفاقی است که افتاده. اگر بخواهیم از خستگی دم بزنیم و بگوییم دلیل شکست بوده این یعنی بهانه آوردند. اگر بخواهم یک دلیل منطقی را برای شما بیان کنم این است که تیم عربستان در مجموع حرفه ای تر عمل کرد و این ما بودیم که باید بیشتر تمرکز می کردیم، حسابی شرمنده مردم شدیم. انشاالله که در دور بعدی جبران خواهیم کرد.

حیدریه در پایان افزود: ما مستحق باخت در بازی آخرمان در مرحله اول گروهی نبودیم شاید این باخت استارتی باشد برای مراحل بعدی. ما از این به بعد هر چه که داریم می گذاریم و همه کار برای صعود به المپیک می گذاریم چیزی که دور از دسترس نیست.

elite9

Registered User
لایک‌ها
32
به گزارش "ورزش سه"، این بازی که به نوعی بازی خداحافظی کارلوس کیروش و جواد نکونام از تیم ملی ایران نیز به حساب می آمد، برای ایران شروع خوبی نداشت. دو گل زودهنگام از زلاتان و مارکوس برگ سبب شد تا سوئدی ها با دو گل پیش بیفتند اما پنالتی نکونام در دقیقه 24 فاصله را به یک گل رساند تا اینکه در دقیقه 89، تویوونن با زدن گل سوم، خیال سوئد از کسب پیروزی را راحت کرد.

جواد نکونام کاپیتان تیم ملی کشورمان، در انتهای بازی به خبرنگاران گفت:" همه ما از حضور پرتعداد و پرشور هواداران ایرانی در ورزشگاه سورپرایز شدیم. ما در کشور خودمان به چنین استقبالی عادت داریم اما تجربه چنین جوی در یک بازی خارج از خانه در کشوری دیگر، کاملا باورنکردنی است. می خواهم از همه آنهایی که به ورزشگاه آمدند و ایران را مقابل سوئد حمایت کردند تشکر کنم."

elite9

Registered User
لایک‌ها
32
خوشحالی رسانه‌های کره‌ از خداحافظی کی‌روش

رسانه هاي کره‌اي با پوشش خبر خداحافطي کارلوس کي‌روش نوشتند اين مربي پرتغالي که هميشه سيستم بدي براي ايران در مقابل حريفان ايجاد کرده بود در نهايت از تيم ملي کنار رفت!
00996267.jpg

به گزارش "ورزش سه" از ایسنا، کارلوس کی‌روش برای آخرین بار در بازی با سوئد روی نیمکت ایران نشست و این دیدار با برتری 3 بر یک سوئد به پایان رسید.

رسانه های کره‌ای با پوشش گسترده خداحافظی کارلوس کی روش از رفتن این مربی پرتغالی ابراز خوشحالی کردند که به نظر به ناکامی همیشگی آنها برابر فوتبال ایران بی ربط نیست. پایگاه اینترنتی daily.hankooki با اشاره به خداحافظی کی‌روش نوشت: "سرمربی 62 ساله تیم ملی ایران پس از جلسه با رئیس فدراسیون فوتبال از رفتن خود از تیم ملی ایران صحبت کرد تا به ماه ها فراز و نشیب با فدراسیون فوتبال این کشور پایان دهد. این مربی پرتغالی در چند سال گذشته سیستم بدی را برای ایران در نظر گرفته بود که اوج آن بازی‌های سراسر دفاعی در جام جهانی بود. کی روش علاقه دارد تا حریفان خود را در زمین مسابقه خفه کند و اجازه بازی زیبا را ندهد".

elite9

Registered User
لایک‌ها
32
آزمون و جهانبخش ایران را ترک کردند

دو بازیکن لژیونر تیم فوتبال امید کشورمان امروز (چهارشنبه) خود را به باشگاه های شان معرفی می‌کنند.
01026101.jpg

به گزارش "ورزش سه" از تسنیم، دیدارهای تیم فوتبال امید کشورمان در مرحله نخست انتخابی المپیک 2018 ریو روز گذشته (سه‌شنبه) با شکست 2 بر یک مقابل عربستان به پایان رسید تا ایران به عنوان یکی از بهترین تیم‌های رده دومی این مسابقات راهی مرحله بعد شود.

بعد از اتمام این بازی‌ها سردار آزمون شب گذشته برای حضور در تمرینات روستوف راهی مسکوی روسیه شد و علیرضا جهانبخش هم برای همراهی نایمخن صبح امروز به هلند سفر کرد.

elite9

Registered User
لایک‌ها
32
پیگیری جدی سلتیک برای جذب جهانبخش

مسئولان باشگاه سلتیک اسکاتلند به صورت جدی به دنبال جذب مهاجم ایرانی تیم نایمخن هلند هستند.
01003485.jpg

به گزارش "ورزش سه" از تسنیم، علیرضا جهانبخش که این فصل در تیم نایمخن درخشش داشته و به عنوان یکی از بهترین بازیکنان ژوپیلر لیگ هلند کار خود را دنبال می‌کند مورد توجه شدید تیم سلتیک اسکاتلند قرار گرفته است.

دو روز پیش رسانه‌های هلندی از پیشنهاد تیم‌های سلتیک اسکاتلند، کلوب بروژ و استاندارد لیژ بلژیک، هیرنوین و خرونیخن هلند و همچنین نوریچ انگلیس به باشگاه نایمخن برای جذب جهانبخش خبر دادند. این اخبار این بار جدی‌تر شده و به نظر می‌رسد مسئولان باشگاه سلتیک قصد دارند با پیشنهادی خوب مهاجم 21 ساله تیم ملی ایران را جذب کنند.

در گزارش‌ها آمده که مسئولان این باشگاه اسکاتلندی حتی پیشنهاد جذب قرضی این بازیکن را به باشگاه نایمخن داده‌اند تا بتوانند در فصل آینده از حضور او در مسابقات لیگ اسکاتلند و لیگ قهرمانان اروپا استفاده کند. البته شایعه پیشنهاد باشگاه نیوکاسل انگلیس هم مطرح شده است و باید دید سرنوشت جهانبخش برای فصل آینده چه خواهد شد

elite9

Registered User
لایک‌ها
32
کاپیتان در رتبه هفدهم دنیا ایستاد

جواد نکونام بازی ملی شماره 151 خود را انجام داد و از لوتار ماتئوس مرد بزرگ فوتبال ملی آلمان بالاتر قرار گرفت.
01026216.jpg

به گزارش "ورزش سه"، در حالی نکونام به 151 بازی رسید که 7 آسیایی در جدول بیشترین بازی‌های ملی هنوز از او بالاتر هستند. علی دایی در این جدول رتبه نوزدهم را دارد.

1 احمد حسن 184 بازی مصر

2 کلودیو سوآر 177 بازی مکزیک

3 حسام حسن 176 بازی مصر

4 محمد الدعایه 172 بازی عربستان

5 ایوان هرتادو 168 بازی اکوادر

6 ویتالیس استافیف 167 بازی لتونی

7 کوبی جونز 164 بازی ایالات متحده

8 محمد الخلیوی 163 بازی عربستان

9 عدنان تالیانی 161 بازی امارات

10 ایکر کاسیاس 160 بازی اسپانیا

11 لاندن داناوان 157 بازی ایالات متحده

12 مارتین ریم 157 بازی استونی

13 سلمان عیسی 156 بازی بحرین

14 سامی الجابر 156 بازی عربستان

15 یاسوهیتواندو 152 بازی ژاپن

16 بدر المتاوی 152 بازی کویت

17 جوادنکونام 151 بازی ایران

18 لوتار ماتئوس 150 بازی آلمان

19 علی دایی 149 بازی ایران

نکونام در جریان باخت 3-1 ایران با گل 39 ملی خود از علی کریمی بالاتر ایستاد و با بازی 151 خود از ماتئوس بالاتر ایستاد.

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
حضور بانوان در سالن‌های ورزشی مجاز شد

ایرنا: معاون فرهنگی، آموزشی و پژوهش وزیر ورزش و جوانان از تایید طرح پیشنهادی این وزارتخانه برای حضور خانم‌ها و خانواده‌ها در سالن‌های ورزشی از سوی شورای امنیت کشور خبر داد و گفت: «این طرح امسال اجرایی می‌شود.»

عبدالحمید احمدی افزود: «سال گذشته وزارت ورزش وجوانان آیین‌نامه جامع خود را برای حضور خانواده‌ها و زنان در سالن‌های ورزشی به شورای امنیت کشور ارائه کرد که خوشبختانه اواخر سال 93 مورد تایید این شورا قرار گرفت.»
او یادآور شد که این طرح با در نظر گرفتن تمامی جوانب و با رویکردی ایجابی تنظیم شده است.
او با بیان اینکه سالن‌های ورزشی را باید به سمت حضور خانواده‌ها برد تا با خروج از حالت تک بعدی فضای سالن‌های ورزشی تلطیف شود، افزود: این طرح مجموعه‌ای از ملاحظات فرهنگی، اجتماعی و شرعی است، البته در برخی رشته‌های ورزشی نه خانواده‌ها طالب حضور هستند و نه امکان حضور وجود دارد؛ زیرا تعدادی از این ورزش‌ها مردانه است. معاون وزیر ورزش و جوانان درباره اینکه آیا این طرح در سراسر کشور اجرایی می‌شود یا خیر؟ گفت: «پیش‌بینی‌هایی در این زمینه صورت گرفته است و حضور خانم‌ها و خانواده‌ها در سالن‌های ورزشی به تناسب رشته‌ها بستگی دارد که ما نیز تصمیم داریم این طرح را در سال جاری اجرا کنیم.» سال گذشته اعلام شد که برخی مجامع بین‌المللی ورزشی از جمله فدراسیون بین‌المللی والیبال از ایران خواسته‌اند تا زمینه حضور بیشتر زنان را در سالن‌های ورزشی با توجه به آیین‌نامه‌ها و مقررات بین‌المللی ورزشی مهیا کند.
معاون فرهنگی، آموزشی و پژوهش وزیر ورزش و جوانان بهمن‌ماه سال گذشته با یادآوری اینکه این وزارتخانه آیین‌نامه جامع خود را برای حضور خانواده‌ها و زنان در سالن‌های ورزشی به شورای امنیت کشور ارائه کرده است، گفته بود که منتظر اعلام نظر مراکز ذی‌صلاح در این باره هستیم.

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
انتقاد تند هلی کوپتر از مدیریت ورزش
وحید هاشمیان : بعد از ۵ سال یادشان افتاد برایم بازی خداحافظی بگذارند

vahid-hashemian-35131.jpg

پیشکسوت فوتبال ایران گفت: متاسفانه در فوتبال ایران رمز پیشرفت یک مربی را این می‌دانند که دستیار چند مربی مختلف باشد.

وحید هاشمیان با حضور در برنامه ورزش و مردم در مورد فعالیت این روزهای خود گفت: تا سال ۲۰۱۲ فوتبال بازی می‌کردم و با پرسپولیس از فوتبال خداحافظی کردم. مدرک B مربیگری خود را در سال ۲۰۰۸ گرفتم بعد از اتمام فوتبالم سعی کردم مدرک لیسانس حرفه ای را بگیرم. برای اینکار باید بعد از مدرک A یکسال مربیگری می‌کردم به همین خاطر یک سال در آلمان دو تیم را مربیگری کردم و سپس برای پرولاینسس ثبت نام کردم که از بین تعداد زیادی شرکت کننده فقط ۶۱ نفر انتخاب می‌شدند. از یکشنبه تا چهارشنبه در کلاس بودم. باید دورهای ۵ هفته‌ای در تیم‌های حرفه‌ای می‌گذراندیم. باید کلاس‌های دیگر هم می‌رفتیم. آنها می‌خواستند نگاه کنند و ببینند که چطور یک مربی می‌تواند دانش‌ خود را به دیگران انتقال دهد. ۵-۶ ماه پیش با چند تیم رده ۴ آلمان مذاکره کردم که توافقی حاصل نشد. با یک مربی بوندسلیگا صحبت می‌کرد و گفتم وقتی تیم ندارید چه می‌کنید گفتند می‌رویم تمرینات تیم‌های دیگر را نگاه می‌کنیم به همین خاطر به تیم گلاسکو رنجرز رفتم و ۱۲ روز تمرینات این تیم را دیدم.

وی در مورد طلبش از پرسپولیس، گفت: اگر کمیته انضباطی می‌گذاریم و رایی می‌دهد باید اجرا شود. اگر قرار به اجرا هست چرا برای عده‌ای اجرا و برای عده‌ای‌ آرا اجرا نمی‌شود. مالیات پولی که نگرفتم را پرداخت کردم. ۵ درصد از پول من را کم کردند که مالیات آن را هم دادم. یک جای کار ایراد دارد. وقتی می‌خواهید یک تیم را ببندید باید پشتوانه مالی خود را مشخص کنید. آرمنیا آخن در آلمان حضور داشت که حتی در لیگ اروپا هم بازی کرد. این تیم اکنون در لیگ چهارم است. این تیم‌ها قراردادهای بالا می‌بنند و نمی‌توانند پرداخت کنند به همین خاطر به یک دسته دیگر فرستاده می‌شوند. ما یک شبه اسم لیگ‌مان را از دسته یک به لیگ برتر تغییر دادیم. آیا با این کار رختکن، زمین تمرین و امکانات ما بیشتر شد؟ با این کار فقط باشگاه‌ها به خاطر بستن قرارداد حرفه‌ای بدهکار شدند. فلسفه باشگاه‌های آلمانی مشخص است. این مسئله را در سایت خود بیان می‌کنند اما ما نمی‌دانیم می‌خواهیم چه کاری کنیم. فقط شعار می‌دهیم که باید اخلاقی باشیم، یا اینکه می‌خواهیم نتیجه بگیریم و اقتصادی باشیم. سبک فوتبال ایران چیست؟ یک روز یک مربی با یک سبک به ایران می‌رود و سال بعد مربی دیگری با سبک متفاوت را جذب می‌کنیم. اصلا معلوم نیست که چه استراتژی‌ای داریم.

هاشمیان در ادامه اظهار داشت: مربی ۲۳ ساله تیم ملی آلمان از سال ۲۰۰۸ در بخش آموزش فوتبال وارد شد. او مسئولیت دارد که تفکر یوآخیم لو را در بین مربیان آموزش دهد تا این سبک فرا گیر شود. آنها ۲۴ مربی را در ۴ گروه ۶ نفره تقسیم کردند. از این بین ۳-۴ نفر بازیکنان سابق ملی هستند. ۳-۴ نفر انتخاب شدند که در تیم پایه هستند. از مربیان دانشگاهی هم انتخاب می‌کنند تا با آموزش این نفرات فلسفه فوتبال مدنظر خود را در کل آلمان پخش کنند. حالا تفکرات مختلف در فوتبال ایران را ببینید. این شرایط باعث می‌شود کی‌روش ۲ هفته لیگ را تعطیل کند تا تیم را به یک تفکر تاکتیکی برساند. قصد دفاع و طرفداری از او را ندارم. او این کار را می‌کند تا تیم را به یک استیل برساند. وقتی تیم نتیجه هم نگیرد همه مربی را محکوم می‌کنند.

پیشکسوت ایران در ادامه تأکید کرد: خودمان را نمی‌توانیم با کشورهای اروپایی مقایسه کنیم. همیشه از من در مورد فرق فوتبال اروپا و ایران می‌پرسند و من همیشه می‌گفتم ما ۳ بار به جام جهانی رفتیم و المان ۳بار قهرمان جام جهانی شده است. حالا باید بگویم ما ۴ بار به جام جهانی رفتیم و آلمان ۴ بار قهرمان جهان شده است.

وی خاطرنشان کرد: در ایران شما می‌توانی انتخاب کنی که به به دنبال علم بروی یا نروی اما در آلمان شما هم مجبور هستی به دنبال علم بروی و هم می‌توانی دنبال علم بروی. برای اینکه پیشرفت کنی باید به دنبال آموزش باشید. در دوره پرولاینسس شما باید کنار یک تیم حرفه‌ای می‌رفتید و برنامه تمرین آنها را می‌دیدید و در بازی هفته بعد بررسی می‌کردید که آیا آن تیم برنامه تمرین را در زمین اجرا کرده است یا نه.

ستاره سابق فوتبال ایران در مورد اینکه آیا مایل به همکاری با برانکو بوده است، اظهار داشت: چه کسی این را به شما گفته است؟ برانکو از مربیان خوب بنده بود. برانکو، پورحیدری، حسین فرکی، همایون شاهرخی همه از مربیان با اخلاق من بودند. اسم من را به عنوان گزینه دستیاری برانکو مطرح کردند. اعتقاد من این است که مربی باید دستیارش را خودش انتخاب کند نه این که تحمیل شود. اینکه دستیار پنجم باشم چه کمکی به من می‌کند؟ متاسفانه این تفکر در ایران وجود دارد که با دستیاری چهره های مطرح، پیشرفت حاصل می‌شود.

هاشمیان در مورد خاطره انگیزترین گلی که به ثمر رسانده، گفت: اولین بار از سوی پورحیدری به تیم ملی دعوت شدم. دقیقه یک اولین بازی ملی خود اولین گلم را زدم و خیلی خوشحال شدم. حساسترین گلی که زدم گل به قطر بود. اگر ما این گل را نمی‌زدیم خیلی دچار مشکل می‌شدیم. نمی‌گویم این گل را من زدم بلکه ما زدیم. چرا که در این گل روند تیمی تاثیر داشت. با گلی که به قطر زدم یک مرحله بالا رفتیم و توانستیم در نهایت راهی جام جهانی ۲۰۰۶ شویم. مرحله اول مقدماتی جام جهانی به مراتب از مرحله دوم برای ما سخت‌تر و پیچیده تر بود.

پیشکسوت فوتبال ایران در مورد اینکه زمان بازی کردن او در تیم ملی ترافیک زیادی در خط حمله وجود داشت، گفت: فوتبال یک ورزش رقابتی است و رقیبان سختی در انتظار شما هستند. فوتبال ورزش سختی است که رقابت زیادی در آن وجود دارد. رقیبانی که گفتید برای من به دشمن تبدیل نشدند شاید یک زمان رقابت زیاد بود و ترافیک سختی وجود داشت. در بانکوک در ۲ بازی ۳ گل زدم و سپس به نیمکت منتقل شدم این برایم سخت بود ولی یاد گرفتم که اگر روزی در بوندس‌لیگا به نیمکت رفتم اعتراض نکنم.

وی در مورد اینکه در فوتبال ایران به پیشکسوتان توجه نمی‌شود، اظهار داشت:‌ وقتی بازیکنان ما فوتبال را کنار می‌گذارند چه حمایتی از آنها می‌شود؟ یک ورزشکار تا یک سن می‌تواند فوتبال بازی کند. بعد از یک مدت به سن پیری می‌رسد. وقتی تجربه بالا رفته است باید فوتبال را کنار بگذارند. در این سن وقتی به توجه و رسانه‌ عادت کردید باید کنار بروید در این شرایط دچار خلا روحی می‌شوید فدراسیون اینجا باید وارد شود. باید ۱۰ بازیکن را بیاورد و در قسمت‌های مختلف به کار بگیرد. الان کمیته توسعه و فنی ما افراد بین ۵۷ تا ۷۲ سال هستند. آیا یک نخبه را در مکان مفیدی مورد استفاده قرار دادیم؟ چرا در آلمان ماتیاس سامر پست می‌گیرد اما در ایران این اتفاق نمی‌افتد. تنها کاری که مربی ایرانی می‌تواند انجام دهد این است که از دوستی یا کسی که با او ارتباط دارد چهار پنج جزوه دریافت کند و به علم خود اضافه کند. آیا مربی ایرانی دوست ندارد به تمرین تیم‌های بزرگ برود و کار آنها را از نزدیک ببیند؟

هاشمیان در مورد اینکه چه کمکی می‌تواند به فوتبال ایران انجام دهد، خاطرنشان کرد: کارما فوتبال است. اگر برای تیم ملی بازی کردیم وظیفه ما بوده است. همیشه گفتم رفتگرهایی که ساعت ۴ در خیابان مشغول کار هستند و افرادی که در مرز با ورود مواد مخدر مبارزه می‌کنند از ما بیشتر زحمت کشیدند. امثال ما هم یک زحمتی در فوتبال کشیدیم. فوتبال را کنار گذاشتم هیچکسی نپرسید چه وضعیتی دارم. متاسفانه افرادی که هیچ تلاشی نکردند الان پست می‌گیرند چند وقت پیش یک نفر اعلام کرد که می‌خواهند برای من، مهدی مهدوی‌کیا و علی کریمی بازی خداحافظی بگذارند. گفتم سال ۲۰۱۰ از تیم ملی خداحافظی کردم الان بعد از ۱۰ سال یادشان افتاده است که بازی خداحافظی بگذارند آن زمان نه ازدواج کرده بودم و نه بچه داشتم اما الان هم ازدواج کردم و هم فرزند دارم. فکر می‌کنم باید اجازه دهند نوه‌ام هم به دنیا بیاید و تازه به یاد این بیفتند که برایم بازی خداحافظی بگذارند.

وی در پایان گفت: بنده به فدراسیون فوتبال می‌روم به جای اینکه کفاشیان از من سوال کند که دوست داری چه کنی و فوتبال آلمان چه می‌کند، باید بگویم که آیا پول ما را نمی‌دهید؟ متاسفانه برخوردهای بدی با ما شده است. مثلا به فدراسیون رفتم برای جام جهانی ۲۰۱۴ بلیت بگیرم به من می‌گویند نامه بنویس تا پولش را بدهند و به من بلیت بدهند. وقتی رفتم بلیت بگیرم دیدم آدم عادی هم آمده آنجا بلیت می‌خرد. حالا من باید چه کاری انجام دهم. مطمئن باشید فوتبال ما با این وضع پیشرفت نمی‌کند.

.

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
هادی جان تولدت مبارک؛ جایت اینجا خیلی خالی است
5bf23ee1add6dc54833e722f9b4707ca_240_150_cropCenter.jpg

وبسایت رسمی برنامه نود - امروز يكم تيرماه است و سالروز تولد هادي نوروزي. كاپيتاني كه هرگز به اندازه لياقت‌هايش پيشرفت نكرد.

بازيكن متعصب و جنگجويي كه از يك روستاي دور، آرزوهايش را دنبال كرد و وقتي داشت همه چيز را در اين دنيا مي‌گذاشت تا سفر ابدي‌‌اش را آغاز كند، بازوبند طلايي رنگ پرسپوليس را بر بازو داشت. چه زندگي عجيبي است! اين همه زحمت بكش، خودت را به دردسر بينداز، از زندگي‌ات بزن و بشو بازيكن پرسپوليس، آن وقت اجل يقه‌ات را بگيرد و همه چيز را با يك ايست قلبي تمام كند. هادي امروز ۳۱ ساله مي‌شود در حالي كه ۹ ماه است خاك سرد را در آغوش گرفته و نفس نمي‌كشد. هادي نازنين با آن اخلاق منحصر به فردش كه نه اهل جنجال بود و نه درگيري. خودش بود و دنياي آرامي كه ساخت تا همه از او در روز وداع به عنوان يك بازيكن بااخلاق و پهلوان نام ببرند.
اين روزها كه بازار نقل و انتقالات براي برخي داغ است و با دلال‌هاي‌شان مشغول مكيدن پول باشگاه‌ها از حساب بيت‌المال هستند، هادي طلب چند صد ميليون توماني از باشگاه پرسپوليس دارد. فصل قبل هم داشت ولي صدايش درنيامد. يكبار قبل از مرگ گفت حاضر است نيمي از مطالباتش را ببخشد تا مشكلات مالي باشگاه كاهش يابد و بعد هم رفت تا قراردادش را سفيد امضا كند. بعد هم از مسئولان باشگاه خواست خودشان با توجه به ‌شأن كاپيتان پرسپوليس، رقمي را در اين قرارداد بنويسند.
لحظات دلتنگي براي خانواده هادي ثانيه به ثانيه تلخ و غمگنانه گذشت. آرامستاني درست در كنار زمين فوتبال روستاي كپورچال، جايي بود كه تولد ۳۱ سالگي هادي را ميزباني كرد در جمع خانواده‌اي با چشمان اشك‌بار. هادي براي هميشه رفته و ديگر برنمي‌گردد. اين جشن‌هاي تولد و روزهاي ديگر، بهانه‌اي‌ است تا يادي كنيم از يك رفيق نازنين و يك پسر خوب كه جاي خالي‌‌اش حالا بيشتر احساس مي‌شود. حالا كه در فصل نقل و انتقالات شاهد جان دادن اخلاق بوديم و يكي مثل هادي به عنوان كاپيتان پرسپوليس مي‌توانست چه الگوي مناسبي باشد با آن قراردادهاي سفيدامضايش. حيف از جان جوانش، حيف... تولدت مبارك هادي‌جان، روحت هميشه در آرامش باشد.

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

photo_2016-06-21_14-52-08.jpg
این پست بخاطر احترامی هست که ماتاجی هابرای مرحوم نوروزی عزیز قائلیم و بخاطر اینه که هادی جان همیشه به ما تاجی ها احترام گذاشت و آرام بود و آرام رفت ...

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
حذف کامل آبی و جایگزینی قرمز در نفت(عکس)

نفت تهران پیراهن‌های تمرینی خود را از رنگ آبی به قرمز تغییر داد تا علاقه مالک جدید این باشگاه به پرسپولیس بیشتر نمایان شود.

به گزارش "ورزش سه"، در سال‌های اخیر رنگ پیراهن اول و دوم نفت تهران به ترتیب زرد و آبی بود و در تمرینات نیز بیشتر از لباس‌های آبی استفاده می‌شد اما با حضور شرکت بهنام پیشرو کیش و مالکیت آن، به تدریج رنگ آبی حذف و قرمز جایگزین شد.

01125466.jpg

این کار ابتدا از سایت باشگاه نفت کلید خورد و منوی آن قرمز شد و دیروز هم رنگ پیراهن‌های تمرینی نفت از آبی به قرمز تغییر کرد تا رسما نمایان شود مالک این باشگاه که یک پرسپولیسی را به عنوان سرمربی انتخاب کرده تا چه اندازه به آن علاقه دارد.

01125467.jpg

طبق گفته مالک نفت رنگ دوم پیراهن نفت در فصل جدید لیگ برتر نیز قرمز خواهد بود و دیگر رنگ آبی مورد استفاده آنها قرار نمی‌گیرد.

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
افشاگري تكان دهنده عبدالصمد ابراهيمي
تبعيض در حفظ آبرو!
اواخر پاييز سال نود و دو بود و من در پرونده معروف داوري آن سال و داستان بازي پرسپوليس و سپاهان وكالت يكي دوتا از افراد درگير در ماجرا را داشتم.عصر يك روز يكي از مسئولين رده بالاي فدراسيون جلسه اي خارج از وقت اداري ترتيب داد تا در فضايي غير رسمي بتواند راحت ترحرف بزند و حرف بشنود.
يكي از متهمان پرونده روبرويش نشست و آن مسئول شروع به صحبت كرد كه بهترين كار بيان حقايق است واز اين دست حرفها.بعد اسم يك فوتباليست مطرح را آورد و گفت تو كه از فلاني بزرگتر نيستي.ما حتي به او هم كمك كرديم كه آبرويش حفظ شود.بازتاب رسانه اي اسم تو يك صدم فلاني هم نيست.ما از مدتها قبل مي فهميديم او هر هفته به فلان كشور همسايه ميرود و دوپينگ خون مي كند. تزريق خون به فرد را با سطح طبيعي گلبول قرمز براي افزايش هموگلوبين را دوپينگ خوني مي گويند که هدف از اين کار، افزايش توانايي حمل اکسيژن در خون و در حمايت افزايش قدرت استقامتي آن شخص مي شود. تشخيص اين نوع دوپينگ هم سخت تر از دوپينگ هاي دارويي است. آن مسئول مي گفت ما براي او مراقب گذاشتيم و باصطلاح طي تعقيب هاي نامحسوس ردش را زديم. همه مستنداتمان كه كامل شد او را دعوت كرديم و گفتيم اين همه دليل و مدرك عليه تو وجود دارد. تو الگوي جوانان هستي بهتر است بي سر و صدا از فوتبال كنار بروي.او كه ديد راه گريزي ندارد خواهش كرد شرايطي فراهم كنيم تا در يك ديدار بزرگ خداحافظي كند ولي گفتيم بايد زودتر بروي و بناچار در ديداري معمولي كنار رفت.
نمي دانم آن حرفها تا چه حد صحت داشت .نمي دانم اصلا كتمان آن موضوع و حفظ شخصيت آن فوتباليست كار درستي بوده يا نه اما الان كه به راحتي با آبروي بانوان ملوان بازي شده هنوز هم آن مسئول در فدراسيون حضور دارد.اصلا فرض محال بر صحت ادعاهاي مديران ملوان.او آيا الان بفكر آبروي اينها هم هست يا شخصيت و آبرو فقط خاص چهره هاي مطرح است؟

بالا