• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اخبار مربوط به تحصیل و دانشگاه

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
دانشجویان کانادایی باید دو برابر پدران خود کار کنند



بنابر اطلاعات منتشر شده از سوی مرکز خط‌ مشی‌های جایگزین در کانادا (CCPA)، دانشجویان این کشور باید دو تا هفت برابر بیش از زمانی که والدینشان برای تامین هزینه‌های تحصیلی تلاش می‌کردند، کار کنند.



به گزارش سرویس «دانشگاهی» خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، یک دانشجوی طبقه متوسط در استان «اونتاریو»ی کانادا برای تامین هزینه شهریه یک ساله خود یعنی مبلغ 7259 دلار، باید دست‌کم 18 ساعت در هفته و با حداقل دستمزد کار کند. این میزان ساعت کاری دو برابر زمانی است که والدین آنها در سال 1972 میلادی برای تامین هزینه دانشگاهی خود کار می‌کردند. مرکز «CCPA» با انتشار نقشه‌ای تعاملی از کانادا تعداد هفته‌ها، ماه‌ها و سال‌هایی را که دانشجویان باید برای تامین هزینه‌های دانشگاه‌ در نقاط مختلف کانادا کار کنند، نشان داد.



به گزارش ایسنا به نقل از پایگاه اینترنتی یونیورسیتیز نیوز، «آلستیر وودز»، دبیر فدراسیون دانشجویان استان اونتاریو کانادا می‌گوید: این نقشه نشان می‌دهد دانشجویان نسل جدید روزگار سخت‌تری برای تامین هزینه‌های تحصیلی خود داشته و آنها در مقایسه با نسل گذشته باید زمان بیشتری را صرف کار کردن و تامین این هزینه‌ها کنند. کاربران با کلیک‌ کردن روی این نقشه و استان‌های مختلف می‌توانند روند افزایش شهریه رشته‌های تحصیلی را طی 40 سال به دلار و تعداد ساعت‌هایی را که دانشجویان باید با حداقل دستمزد کار کنند، ببینند.



بنابر اطلاعات منتشر شده، میزان شهریه و همچنین ساعت‌هایی که دانشجویان برای تامین شهریه رشته‌های مختلف باید کار کنند به این شرح است:



- رشته هنر، حداقل 572 ساعت برای پرداخت شهریه 5866 دلاری (حدود دو برابر بیش از سال 1972 میلادی)

- رشته بازرگانی، 865 ساعت، برای پرداخت شهریه 8865 دلاری (بیش از دو برابر مدت مشابه در سال 1972 میلادی)

- مهندسی، 969 ساعت، برای پرداخت شهریه 9929 دلاری (بیش از دو برابر مدت مشابه در سال 1972 میلادی)

- پزشکی، 2112 ساعت برای پرداخت شهریه 21 هزار و 648 دلاری (حدود پنج برابر مدت مشابه سال 1972 میلادی)

- دندانپزشکی، 2961 ساعت برای پرداخت شهریه 30 هزار و 352 دلاری (بیش از شش برابر مدت مشابه در سال 1972 میلادی)



انتهای پیام
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
گزارشی از وضعیت آموزش عالی کشور
تحصیل 45 درصد دانشجویان در گروه علوم انسانی/ سهم یک درصدی دکتری از جمعیت دانشجویی کشور


در حال حاضر 4/4 میلیون دانشجو در کل کشور در حال تحصیل هستند که 45 درصد آنها دانشجوی رشته‌های علوم انسانی هستند.



به گزارش سرویس دانشگاهی ایسنا، دکتر مجتبی صدیقی معاون وزیر علوم و رئیس سازمان امور دانشجویان در ارائه گزارشی از وضعیت آموزش عالی کشور با بیان این مطلب گفت: بعد از پیروزی انقلاب اسلامی شاهد رشد کمی قابل توجه در بخش آموزش عالی بوده ایم به طوری که اکنون 4/4 میلیون دانشجو در کل کشور در حال تحصیل هستند.



وی به تقسیم بندی دانشجویان در مقاطع مختلف تحصیلی اشاره کرد و افزود: 66 درصد در کارشناسی، 22 درصد در مقطع کاردانی، 10 و نیم درصد در کارشناسی ارشد و یک درصد در مقطع دکتری در حال تحصیل هستند.



به گفته معاون وزیرعلوم، بیشترین سهم جمعیت دانشجویی کشور با 45 درصد مربوط به گروه علوم انسانی است.



دکتر صدیقی رشد کمی آموزش عالی را فوق العاده توصیف کرد و اذعان داشت: واقعیت این است که این رشد هدفمند نبوده و مزیت های منطقه ای برای تاسیس رشته ها لحاظ نشده است از این رو شاهد صندلی های خالی در بخش دولتی و غیردولتی هستیم.



وی با بیان اینکه در این دوره وزارت علوم قطعا کیفیت را به عنوان یک هدف دنبال می کند، یادآور شد: شعار اصلی توجه بیشتر به کیفیت وتوجه به رسالت اجتماعی دانشگاه است،چرا که هر دانشگاه رسالت های ملی، منطقه ای و محلی دارد و دانشگاه هر منطقه باید دغدغه اش رفع مشکلات آن منطقه باشد.



انتهای پیام
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
جاسوسی چین از دانشگاه‌های استرالیا



راه‌اندازی شبکه مخفی جاسوسی چین در دانشگاه‌های مطرح استرالیا، این کشور را بر آن داشت تا ظرفیت‌های ضدجاسوسی خود را تقویت کند.

به گزارش سرویس «دانشگاهی» خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، یک مقام اطلاعاتی چین راه‌اندازی شبکه‌های جاسوسی برای زیر نظر گرفتن فعالیت‌های مراکز فرهنگی چینی در استرالیا را تایید کرده و گفت: این فعالیت‌های جاسوسی با هدف حفاظت از منافع اصلی چین انجام می‌شود.

بسیاری از این فعالیت‌های جاسوسی در موسسات آموزش عالی استرالیا نظیر دانشگاه ملبورن و دانشگاه سیدنی انجام می‌گیرد. در این دو دانشگاه بیش از 90 هزار دانشجو از سرزمین‌های چین تحصیل می‌کنند و در معرض فعالیت‌ها و اندیشه‌هایی هستند که در کشور خود با آن روبرو نیستند.

یک استاد دانشگاه در یکی از دانشگاه‌های مطرح استرالیا می‌گوید که تاکنون چهار مرتبه در چین مورد بازجویی قرار گرفته است. وی به دلیل اظهاراتش در سمیناری که در دانشگاه «نیوساو‌ث‌ولز» برگزار شد از سوی سازمان جاسوسی چین مورد بازجویی قرار گرفته است.

وی گفت: آنها گزارش این کنفرانس را به من نشان دادند و حتی خودم هم نام فردی را که این گزارش را به آنها داده بود، دیدم.

به گزارش ایسنا به نقل از یونیورسیتی ورلدنیوز، شکل‌گیری این شبکه‌های جاسوسی، مقامات استرالیا را بر آن داشت تا یک ظرفیت جدید ضدجاسوسی ایجاد کنند.

یکی از مقامات استرالیا دراین‌باره گفت: این جاسوس‌ها بیش از خود ما در دانشگاه‌های استرالیا منبع اطلاعاتی دارند.

شبکه‌های جاسوسی داخل دانشگاهی در حال محدود کردن فعالیت‌ها و معاشرت دانشجویان چینی‌تبار در دانشگاه‌های استرالیا هستند. این دانشجویان بزرگترین بخش بازار دانشجویان را در استرالیا تشکیل می‌دهند.

انتهای پیام
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
تعطیلات دانشگاهی کشور زیاد است


رییس دانشگاه آزاد اسلامی در دیدار با روسای واحدهای دانشگاهی استان تهران، به چارچوب و سیاستهای کلی دانشگاه در رابطه با فرهنگ و توسعه اقتصاد دانش بنیان اشاره کرد.



به گزارش سرویس «دانشگاهی» ایسنا، دکتر حمید میرزاده در جلسه امروز دیدار روسای واحدهای دانشگاهی استان تهران، با اشاره به اینکه چارچوب توسعه آینده دانشگاه شکل گرفته است، اظهار کرد: اکثر زمینه‌های اصلی توسعه دانشگاه در ابعاد اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی به تصویب هیات امنای مرکزی، شورای دانشگاه یا هیات رییسه رسیده است.



وی با بیان اینکه یادآوری دو مساله مهم، در چارچوب سیاست‌های کلی **** حائز اهمیت است، گفت: سال 93 برای دانشگاه آزاد اسلامی از اهمیت زیادی برخوردار است. از این جهت که مقام معظم ***** در ابتدای سال، سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی را ابلاغ فرمودند که یکی از وجوه سیاست کلی اقتصاد مقاومتی، پیشتازی اقتصاد دانش بنیان است.



وی با اشاره به درخواست مقام معظم ***** از مسئولان کشور در سال گذشته، مرتبط با تدوین و تهیه یک نقشه جامع عملیاتی برای اجرای اقتصاد مقاومتی و دانش محور، خاطر نشان کرد: این موضوع باعث خوشحالی ما بود به این دلیل که دانشگاه آزاد از مهر ماه سال گذشته، به این موضوع مهم توجه نشان داد و اولین برنامه‌ای را که به صورت هدفمند و با جدیت دنبال کرد، بحث اقتصاد دانش بنیان دانشگاه آزاد اسلامی بود.



میرزاده با بیان اینکه طبق آمار و ارقام موجود، هزینه‌ها و درآمدهای دانشگاه دارای تناسب نیست و دانشگاه با کسری بودجه مواجه است، تصریح کرد: تا امروز بیش از 99 درصد از منابع مالی دانشگاه، از طریق شهریه دانشجویان تامین شده است. از طرف دیگر دانشگاه آزاد اسلامی در 30 سال گذشته فرصت زیادی برای ورود به عرصه فعالیت‌های اقتصاد دانش بنیان نداشته و بیشترین تلاش خود را به ایجاد زیربنا و تامین نیروی انسانی معطوف کرده است.



رییس دانشگاه آزاد اسلامی در ادامه ضمن قدردانی از دکتر جاسبی که در این سالها با تدبیر توانست طرح بی‌بدیل و ابتکار بی‌نظیر آیت الله هاشمی رفسنجانی را اجرا کند، تصریح کرد: امروز در دهه چهارم عمر دانشگاه که همه امکانات هم فراهم شده، وظیفه ماست که با توجه به مجموعه‌های عظیمی که در سطح کشور گسترده شده، یک اثر بخشی جدی در توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی ایران ایجاد کنیم.





واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی باید ماموریت گرا باشند


وی همچنین با اشاره به اینکه امروز دانشگاه باید یک دانشگاه کارآفرین باشد، افزود: واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی، هرجای ایران و در هر منطقه‌ای باید ماموریت گرا باشند و در اقتصاد، اجتماع و فرهنگ تاثیر گذار عمل کنند.



میرزاده با بیان اینکه در بستر فعلی اقتصاد ایران، با توجه به وابستگی آن به واردات کالا، خدمات و تکنولوژی، خلق ثروت از علم کار سختی است، اظهار کرد: شیرینی ارتباط با خارج و کم حوصلگی ملی در تکیه بر منابع داخلی و نیروهای انسانی سد راه توسعه ملی است و مشکلی نیست که بتوان آن را دست کم گرفت و ما در چنین شرایطی، خطر بزرگی کرده‌ایم که بر خلاف روال رایج سال‌های گذشته، تصمیم گرفته‌ایم از طریق فعالیت علمی به تولید ثروت بپردازیم.



وی با اشاره به اینکه در سال 1392 ریاست دانشگاه آزاد اسلامی را در شرایطی پذیرفت که دانشگاه با مشکلاتی مانند 235 واحد ضرر ده، سه هزار و 700 میلیارد تومان بدهی و دو هزار و 350 میلیارد تومان کسری بودجه مواجه بود، گفت: با همه این ها ما با توجه به شناختی که از اقتصاد ایران داشتیم معین کردیم که تا پایان سال 1393، باید 522 میلیارد تومان، معادل 12 درصد هزینه های دانشگاه را از بودجه ای غیر از شهریه دانشگاه تامین کنیم. این به این معناست که مجموعه دانشگاه باید هر روز یک و نیم میلیارد تومان، غیر از شهریه، درآمد داشته باشد.



وی با بیان این که در بحث مدیریت موضوع مراقبت از زمان و برنامه اهمیت زیادی دارد، گفت: در شرایط فعلی تمام لحظه‌های پیش روی دانشگاه دارای ارزش اقتصادی است.



رییس دانشگاه آزاد اسلامی در ادامه با اشاره به اینکه امسال 12 درصد هزینه‌های دانشگاه باید از منابعی غیر از شهریه دانشجویان تامین شود، تصریح کرد: حدود 220 میلیارد از این 522 میلیارد تومان قرار است از طریق شرکتهای دانش بنیان تامین شود و باقی آن مربوط به سایر فعالیت‌های اقتصادی دانشگاه است.



میرزاده با اشاره به قراردادی که دانشگاه آزاد اسلامی غیر از بانک ملی، با بانک پاسارگاد منعقد کرده است، گفت: شرکت‌های دانش بنیان از طرف دانشگاه آزاد اسلامی و کمکهای بانک پاسارگاد با سود کم و بنیاد ملی نخبگان حمایت می‌شوند.



وی با اشاره به امکانات، پتانسیل‌ها و ثروت دانشگاه آزاد اسلامی، افزود: ما نمی‌توانیم برای همه واحدها نسخه یکسان بپیچیم بلکه روسای واحدها باید با ابتکارات منطقه‌ای در واحدهای مختلف عمل کنند، ما هم هر چه لازم باشد در هیات امنای استان تصویب شود را هماهنگ می‌کنیم.



وی با تاکید بر نامگذاری سال 93 توسط مقام معظم ***** به عنوان سال اقتصاد و فرهنگ با مدیریت جهادی و عزم ملی، خاطر نشان کرد: اولین کار ما بعد از تشکیل شورای راهبردی اقتصاد و سرمایه گذاری دانش بنیان، تشکیل شورای راهبردی فرهنگی و اجتماعی بود و بودجه فرهنگی را برای اجرای طرح‌های فرهنگی ماندگار به میزان قابل توجهی افزایش داده‌ایم.



میرزاده با بیان اینکه برنامه فرهنگی به واحدهای مختلف ابلاغ شده است، گفت: امیدواریم در سال 93 که به اسم اقتصاد و فرهنگ نامگذاری شده، در این دو شاخص حرکت جهشی داشته باشیم و در اقتصاد و فرهنگ موثر باشیم.



وی با تاکید بر اینکه درست استفاده نکردن از گسترگی فضا و حجم بالای نیروی انسانی دانشگاه آزاد اسلامی، به نوعی کفران نعمت محسوب می‌شود، تصریح کرد: ما انتظار داریم هر واحد با اتکا به توانایی‌های خود، از پتانسیل‌های اقلیمی، جغرافیایی، نیروهای انسانی و نیازهای منطقه‌ای، این کار جدی را در دستور کار قرار دهد و مطمئنیم اگر علاقه و انگیزه کافی باشد، در سال 93 در این دو شاخص، نسبت به سال‌های قبل پیشرفت چشمگیری خواهیم داشت.



رییس دانشگاه آزاد با اشاره به بخشنامه‌های متعدد و مرتبط با دو شاخص اقتصادی و فرهنگی در دانشگاه، گفت: طرح‌های پژوهش محور، فعال کردن واحدها در تابستان، مهارت محوری، آموزش بانوان خانه دار و... از بخشنامه‌های مرتبط با این دو شاخص هستند که انتظار داریم همه واحدها آن ها را جدی بگیرند.



میرزاده با بیان اینکه میزان تعطیلات در دانشگاه‌های کشور زیاد است، افزود: نمی‌توان دانشگاهی با این پتانسیل بالا را شش ماه در سال بدون استفاده گذاشت و با توجه به اینکه بیشتر درآمد دانشگاه از طریق شهریه دانشجویان است، باید تلاش شود که پول مردم حیف و میل نشود.



وی با بیان اینکه بنابر فرمایشات مقام معظم *****، اقتصاد، فرهنگ و علم و دانش سه محوری هستند که کشور را حفظ می کنند، تصریح کرد: دانشگاه آزاد اسلامی تا امروز به اندازه کافی پیشرفت کمی داشته و وقت آن است که از نظر کیفی توسعه پیدا کند.





بیشترین وقتم را صرف اثربخشی دانشگاه در توسعه ملی می‌کنم


وی افزود: بر این اساس من بیشترین وقت خود را صرف اثربخشی دانشگاه در توسعه ملی می‌کنم.



دکتر میرزاده در پایان اظهار امیدواری کرد که در میان مدت، با اجرای طرح های جدید، جایگاه دانشگاه آزاد اسلامی از نظر کیفی در سطوح برتر ملی و منطقه ای ارتقا یابد و در سطح بین المللی هم در بلند مدت از رتبه بهتری در رتبه بندی های جهانی برخوردار شود.



انتهای پیام
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
بررسی گسترده از آزار و اذیت‌های جنسی در دانشگاه‌های آمریکا


دپارتمان آموزش آمریکا از انتشار فهرست 55 دانشگاه و کالج این کشور خبر داد که مسئولان آنها به عدم رسیدگی شکایات دانشجویانی که هدف آزار و اذیت جنسی قرار گرفته متهم هستند.



به گزارش سرویس «دانشگاهی» خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)،‌ دولت آمریکا تحقیقات گسترده‌ای را درباره افزایش فساد جنسی در دانشگاه‌های این کشور و بررسی آنها آغاز کرده‌ است.



مسئولان این دانشگاه‌ها و کالج‌ها که می‌توان به دانشگاه کالیفرنیا، دانشکده حقوق دانشگاه هاروارد و دانشگاه پرینستون اشاره کرد به سوء مدیریت در رسیدگی به شکایات دانشجویانی که مورد اذیت و آزار جنسی قرار گرفته‌اند، متهم شده‌اند.



به گزارش ایسنا به نقل از فاکس نیوز، طبق اعلام دپارتمان آموزش آمریکا، وجود اسامی این دانشگاه‌ها در این لیست به این معنا نیست که قانون در آنها نقض شده اما بررسی‌ها برای روشن شدن جزئیات بیشتر ادامه دارد.



انتهای پیام
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
سلیمی:
سالانه پنج ماه و 20 روز تحصیل دانشگاهی، پاسخگوی نیاز علمی کشور نیست



یک عضو هیأت رئیسه کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با بیان اینکه بعضی‌ها دانشگاه را با کلوپ سیاسی اشتباه گرفته‌اند، ضمن انتقاد از زمانبندی تحصیلی دانشگاه‌ها گفت: پنج ماه و 20 روز تحصیل در طول یک سال نمی‌تواند پاسخگوی نیازهای علمی باشد.



علیرضا سلیمی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، در ارزیابی خود از زمانبندی تعطیلات دانشگاهی اظهار کرد: متاسفانه اتفاق ناخوشایندی که در سال‌های اخیر در حوزه دانشگاهی صورت می‌گیرد این است که دانشگاه‌ها که محل تحصیل و علم‌آموزی است، فرع بر مسائل دیگر شده است.



وی افزود: یک سال به بهانه انتخابات، سالی دیگر به بهانه مسابقات جام جهانی فوتبال و همین طور مسائل دیگر زمانبندی کلاس‌های درس در دانشگاه‌ها و نیز ایام امتحانات برنامه‌ها تغییر می‌کند در حالی که ما هر چهار سال یکبار هم انتخابات را داریم، هم جام جهانی و به این شکل تمام مدت تحصیل تحت الشعاع این مسائل قرار می‌گیرد.



این عضو هیأت رئیسه کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس افزود: به عنوان مثل حداکثر مدت تحصیل در دانشگاه‌ها در طول سال تحصیلی 5 ماه و 20 روز است و این زمان نمی‌تواند پاسخگوی نیازهای علمی باشد.



سلیمی با بیان اینکه از چند جهت باید تجدیدنظر در این مسائل انجام شود، گفت: آمایش رشته‌های تحصیلی و کیفیت تحصیل در دانشگاه‌ها از مهمترین مسائلی است که باید مورد بازنگری قرار گیرد.



وی با بیان اینکه مدرک دانشجویان نشان دهنده معلومات آنها نیست، تصریح کرد: به عنوان مثال در پایان‌نامه‌های دانشجویی کلید واژه‌هایی به کار برده می‌شود که حتی خود دانشجو معنای آن را نمی‌داند و این مساله نشان می‌دهد که علم و علم‌آموزی فرع درنظر گرفته شده است.



این نماینده اصولگرای مجلس در بخش دیگری از این گفت‌وگو با انتقاد از اینکه بعضی سیاسیون به دنبال دست‌اندازی در دانشگاه هستند تا با مطالبات چانه‌زنی خود را افزایش دهند، گفت: این مساله یکی از مشکلاتی است که امروز با آن مواجه هستیم و متاسفانه بعضی‌ها دانشگاه‌ها را با باشگاه و کلوپ سیاسی اشتباه گرفته‌اند تا قدرت چانه‌زنی خود را افزایش دهند.



وی درباره اینکه مسئولیت برنامه‌ریزی و زمانبندی تحصیلی دانشگاه‌ها بر عهده چه نهادی است؟ گفت: با توجه به اینکه مجلس هم می‌تواند ورود پیدا کند اما شورای عالی انقلاب فرهنگی نیز تصمیم‌گیرنده است؛ البته اگر تقسیم کار صورت گرفته باشد که فقط شورای عالی انقلاب فرهنگی در این زمینه تصمیم‌ گیرد، مجلس ورود نمی‌کند.



انتهای پیام
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
مصری: آموزش‌های فنی و حرفه‌ای نقش مهمی در تشکیل سرمایه انسانی دارد ‌

نماینده مردم کرمانشاه در مجلس گفت: آموزش های فنی و مهارتی فرصت اشتغال را برای فارغ التحصیلان دانشگاه ها فراهم می آورد.



به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)منطقه کرمانشاه، عبدالرضا مصری در دیدار با مدیرکل آموزش فنی وحرفه ای استان کرمانشاه با بیان اینکه آموزشهای فنی و حرفه ای سبب توانمندساختن جوانان و کاهش آسیب های اجتماعی می شود، گفت: تقویت این حوزه نه تنها هزینه نیست، بلکه نوعی سرمایه گذاری محسوب می شود.



مصری گفت: متاسفانه مدرک گرایی در دانشگاه ها باعث شده دانشجویان نتوانند به اهداف آموزشی دست یابند، این درحالی است که آموزش های فنی و مهارتی فرصت اشتغال را برای فارغ التحصیلان دانشگاه ها فراهم می آورد.



وی تاکید کرد: باید با تقویت آموزشهای فنی و حرفه ای در مسیر پرورش نیروی کار ماهر( سرمایه انسانی) و تربیت نیروی انسانی خود اشتغال (کارآفرین) حرکت کنیم.



نماینده مردم کرمانشاه در مجلس شورای اسلامی گفت: آموزش های فنی و مهارتی به عنوان یک راه میان‌بر در جهت توسعه سرمایه انسانی موثر هستند که توفیقات بیشتر آن، نیازمند توجه جدی‌تر به ابعاد انگیزشی، تجهیزاتی، آموزشی و ساختاری می باشد.



وی با تاکید بر اشاعه فرهنگ مهارت آموزی درجامعه گفت: آموزشهای فنی و حرفه ای نقش مهمی در تشکیل سرمایه انسانی از طریق تربیت نیروهای ماهر مورد نیاز بازار کار در کشورهای مختلف جهان ایفا می کند.



عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: آموزشهای فنی وحرفه ای در کشورهای در حال توسعه نه تنها عهده دار تربیت نیروی کار مورد نیاز بخشهای مختلف اقتصاد این کشورها می باشند، بلکه از طریق بسترسازی خود اشتغالی، به حل مشکل بیکاری نیز کمک می نمایند.



وی افزود: آموزشهای فنی و مهارتی راه میان‌بری در مسیر تربیت نیروی انسانی به شمار می روند و از مزیت بازدهی در کوتاه مدت و یا میان مدت برخوردار می باشند.



مصری عنوان داشت: آموزشهای کلاسیک به دلیل هزینه بالا، طولانی بودن دوره آموزش، سهم زیاد آموزشهای نظری در آنها و درنتیجه بهره‌مندی اندک از عملیات کارگاهی، از جهت هماهنگی با نیازهای بازار کار و لذا جذب در آن دچار مشکل می باشند.



وی اضافه کرد: امروز کشورهای جهان توجه روزافزونی را به آموزش‌های فنی وحرفه‌ای دارند، به طوریکه این آموزش‌ها حتی به درون سیستم آموزش‌های آکادمیک این کشورها نیز نفوذ کرده است.





انتهای پیام
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
آیین تجلیل از اساتید و اعضای هیات علمی نمونه کشور با حضور رییس جمهوری
تهران - ایرنا - آیین تجلیل از اساتید و اعضای هیات علمی نمونه کشوری دقایقی پیش با حضور حجت الاسلام و المسلمین حسن روحانی رییس جمهوری آغاز شد.

81149895-5671032.jpg

به گزارش خبرنگار سیاسی ایرنا، در این مراسم که بیست و سومین دوره تجلیل از اساتید و اعضای هیات علمی نمونه کشوری است، رضا فرجی دانا وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، روسای دانشگاه ها، پژوهشگاه ها، پارک های علم و فناوری و انجمن های علمی سراسر کشور حضور دارند.

این مراسم هم اکنون (پیش از ظهر یکشنبه) در سالن شهید بهشتی نهاد ریاست جمهوری در حال برگزاری است.

«محمدرضا پورجعفر»، «فخری شهیدی»، «محمد خانجانی»، «مهدی قمشی»، «مجیدرضا آیت اللهی» و «علی اکبر اکرامی» از اساتید و اعضای هیات علمی نمونه کشوری هستند که امروز رییس جمهوری از آنها تجلیل می کند.

در این مراسم همچنین «زهرا رنجبر»، «محمدعلی حسین پور فیضی»، «ناصر صفری»، «ایرج رسولی»، «حمید رجبی»، «نعمت الله اکبری»، «محمدعلی آذرشب» و «محمد فاکر» نیز به عنوان دیگر اساتید نمونه کشور توسط رییس جمهوری تقدیر می شوند.

حجت الاسلام و المسلمین روحانی رییس شورای عالی انقلاب فرهنگی در این مراسم پس از سخنان تعدادی از اساتید و اعضای هیات علمی، سخنرانی می کند.

سیام(3)**9012**9132**1336



انتهای پیام /*
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
وزیر علوم:
عالمان علوم انسانی باید آزادی عمل داشته باشند



وزیر علوم با تاکید بر عملیاتی شدن سند دانشگاه اسلامی گفت: ما در عرصه جهانی در زمینه علوم انسانی باید حرف‌های نو داشته باشیم که حرف‌هایی نیز برای گفتن داریم فقط باید اجازه دهیم علمای علوم انسانی از آزادی عمل برخوردار باشند.



به گزارش خبرنگار «دانشگاهی» خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، دکتر فرجی‌دانا در مراسم تجلیل از اساتید دانشگاه علامه طباطبایی گفت: چشم امید من برای تولید علم به علوم انسانی است. من در دانشگاه الهیات گفتم که فردی از همین دانشکده حقوق اسلام، حقوق چندین ایالت آمریکا را با یکدیگر مقایسه کرده که امروزه یکی از منابع مهم در دانشگاه هاروارد تعریف می‌شود.



وی با تاکید بر اینکه نباید مدام حوزه علوم انسانی را تحقیر کنیم، افزود: اگر افتخار ما این است که پرچم اسلام را برافراشته‌ایم و دوستی اهل بیت را در دل داریم باید در حوزه علوم انسانی نوآوری داشته باشیم. نباید مدام حوزه علوم انسانی را به عنوان اینکه دستاوردی ندارد تحقیر کنیم. این تحقیر باعث می‌شود که علوم انسانی از زایش بیفتد.



وزیر علوم با اشاره به اینکه یک استاد علوم انسانی باید حداقل در شان و جایگاه اساتید علوم پایه و مهندسی قرار گیرد گفت: چگونه اجازه می‌دهیم تمام زمینه‌های مهندسی و علوم پایه برای اساتید این حوزه در میدان اندیشیدن و نقد قرار گیرد اما این را برای عالمان علوم انسانی نمی‌پسندیم. در این حالت چگونه انتظار داریم آنها همان مسیر تعالی را طی کنند. باید عالمان علوم انسانی تقدیر شوند و آنها را در جایگاه خود بنشانیم. چشم امید من به علوم انسانی است.



فرجی دانا با تقدیر از جایگاه اساتید گفت: هفته معلم فرصتی است که ادای احترام کنیم به تمام معلمان و اساتیدی که آنچه امروز هستیم ثمره فعالیت آن بزرگواران است.



وی با بیان اینکه من خود را وام‌دار اساتید خود می‌دانم، اظهار کرد: همگی باید بکوشیم که حرمت معلمی و استادان خود را نگه داریم و فضای صمیمی و همدلی ایجاد کنیم تا دانشجویان نیز به چنین منزلتی برای استاد پی ببرند.



فرجی دانا با تاکید بر اینکه سند دانشگاه اسلامی باید مورد توجه قرار گیرد افزود: در این سند چهار زیر **** فرهنگی تربیتی، آموزشی، پژوهشی و مدیریتی دیده شده که امیدوارم به زودی در دانشگاه‌ها عملیاتی شود. در راهبرد چهارم این سند در زیر **** فرهنگی تربیتی به تبیین نقش اخلاقی استادان و تکریم جایگاه آنها به عنوان یکی از راهبردهای اساسی اشاره شد.



وی با درخواست اساتید برای ارائه پیشنهاد و روشی در جهت تکریم استادان گفت: ما حقیقتا هر آنچه که در توان داریم برای تحقق و تکریم اساتید به کار می‌گیریم و می‌توانیم با نشان دادن نقش اخلاقی استادان در کنار نقش آموزشی آنها را پاسدار حریم اخلاقی قرار دهیم. من از اساتید می‌خواهم که هر آنچه به ذهنشان در مورد تکریم اساتید می‌آید به ما معرفی کنند.



فرجی دانا با بیان اینکه کمتر به مسئله تکریم استاد پرداخته شده افزود: مصوبات زیادی در گذشته وجود داشته که به طور مثال در هشت سال گذشته مصوبه‌ای داشتیم که اساتید می‌توانند از پاپیون استفاده کنند ولی در همان زمان اساتید آن را خارج از شان استاد برای تکریم دانستند.



وی در پایان با بیان حکایتی از شیخ مفید گفت: حاکم آن زمان از شیخ مفید خواست که راهی برای تکریم اساتید به او نشان دهد. شیخ مفید گفت امروز من را بر مرکب خود بنشان و تو به عنوان حاکم پیاده مرکب را راه ببر. مردمی که ببیند عالم در چنین جایگاهی قرار می‌گیرد فرزندانشان را تشویق کنند که علم بیاموزند.



وی افزود: چندی پیش در مراسمی این حکایت را تعریف کردم و پس از آن پیرمردی به نزد من آمد و گفت: مردم عالمان را تکریم می‌کنند. من گمان می‌کنم این دولت‌ها هستند که باید فکری برای تکریم اساتید کنند. بنده در آن زمان حقیقتا دیدم که بسیار حرف زیبایی می‌زنند و من هنوز این سخن را در یاد دارم و سعی می‌کنم آنرا عملی کنم.



انتهای پیام
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
سرپرست دانشگاه فنی و حرفه ای:
دانشجویان فنی و حرفه ای نیروی دسته دوم کار نیستند
تهران- ایرنا- سرپرست دانشگاه فنی و حرفه ای، دانشجویان این دانشگاه را نیروهای مناسب کار می داند و معتقد است نباید نگاه جامعه به آنها به عنوان نیروی دسته دوم کار باشد.

81150670-5671550.jpg

مسعود شریفی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار حوزه دانشگاه ایرنا اظهار کرد دانشگاه فنی و حرفه نقش بسیار مهمی در بازار کار دارد اما متاسفانه در جامعه ما جایگاه این دانشگاه مشخص نشده و فارغ التحصیلان به عنوان نیروی دسته دوم کار دیده می شوند.

وی با اشاره به سطح علمی قابل قبول دانشگاه فنی و حرفه ای تاکید کرد: دانشجویان از نظر علمی اگر قوی تر از دانشجویان دانشگاه های دیگر نباشد به طور حتم ضعیف تر هم نیستند و باید تلاش کنیم نگاه جامعه را در این خصوص تغییر دهیم.

رییس دانشگاه فنی و حرفه ای گفت: دانشگاه دارای سه امتیاز مثبت است که می توان از آنها در راستای بهبود شرایط کشور به خوبی بهره برد. بهره وری، اشتغال، تولید ناخالص ملی و افزایش آن مواردی است که دانشگاه ما می تواند در آنها تاثیر گذار باشد.

وی با اشاره به تلاش دانشگاه فنی و حرفه ای برای تربیت دانشجویان موفق ادامه داد: با تلاش جهادی که مسئولان، اعضای هیات علمی و کارکنان دانشگاه خواهند داشت باید بتوانیم نیروهایی را برای کشور تربیت کنیم که با تخصص کافی وارد بازار کار شده و برای کشور درآمد زایی داشته باشند.

سرپرست دانشگاه فنی و حرفه ای گفت: دانشگاه فنی و حرفه ای باید در راستای اقتصاد مقاومتی و دانش و بنیان که **** معظم انقلاب فرمودند حرکت کند و با نیرو و دانشی که وارد سیستم می کند به وظیفه خود را در این ارتباط جامعه عمل بپوشاند.

وی با اشاره به نام گذاری سال 93، تصریح کرد: نخستین موضوعی که در شعار امسال دیده می شود مساله فرهنگ است و به اعتقاد من دانشگاه ها باید فرهنگ ساز باشند. ما می توانیم با حرکت در مسیر درست به وظیفه خود در این راستا عمل کنیم.

شریفی در مورد چگونگی پذیرش دانشجو در دانشگاه های فنی و حرفه ای، خاطرنشان کرد: تمام دانشجویان از فارغ التحصیلان هنرستان هستند و از طریق کنکور سراسری وارد دانشگاه فنی و حرفه ای می شوند.

رییس دانشگاه فنی و حرفه درباره اینکه آیا زمان امتحانات این دانشگاه به خاطر مسابقات جام جهانی 2014برزیل تغییر خواهد کرد، گفت: این گونه نیست ، زیرا ما درس خواندن را بسیار مهمتر از تماشای فوتبال می دانیم .

مسابقات جهانی سال 2014 در نیمه دوم خرداد ماه به بعد در برزیل برگزار می شود.

فراهنگ **9118**1601**



انتهای پیام /*
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
رئیس سازمان همیاری اشتغال دانش‌آموختگان جهاددانشگاهی :
ظرفیت پذیرش و محتوای درسی دانشگاه‌ها تناسبی با نیاز بازار کار ندارد


رئیس سازمان همیاری اشتغال دانش‌آموختگان جهاددانشگاهی گفت: نه‌تنها ظرفیت پذیرش دانشجو در دانشگاه‌ها هیچ تناسبی با بازار کار ندارد بلکه محتوای آموزشی مراکز آموزش‌عالی نیز تناسبی با محتوای شغل و نیاز حرفه‌ای ندارد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) منطقه‌ی فارس، علی احمدی در یازدهمین گردهمایی اشتغال جهاددانشگاهی که به میزبانی جهاددانشگاهی فارس برگزار شد، گفت: متاسفانه هنوز در دانشگاه‌ها معیار اصلی نمره است و حتی دانشگاهی مثل علمی و کاربردی هم که با هدف ایجاد اشتغال تاسیس شد، در دایره‌ تکراری سایر دانشگاه‌ها گرفتار شده است.

وی با انتقاد از دولت‌های مختلف در بحث اشتغال گفت: همه‌ دولت‌ها با شعار اشتغال و رفع بیکاری آمدند ولی معضل اشتغال هنوز پابرجاست در حالی که هزینه‌های هنگفتی برای اشتغال ایجاد کردند و در سال‌های گذشته هیچ دورنمایی برای اشتغال نداشتیم.

رئیس سازمان همیاری اشتغال دانش‌آموختگان جهاددانشگاهی با بیان اینکه از 8.5 میلیون فرصت شغلی موجود فقط 45 درصد آن به فارغ‌التحصیلان دانشگاهی اختصاص دارد، گفت: با این توصیف آینده خوبی را برای اقتصاد کشور نمی‌توانیم ترسیم کنیم.

او ادامه داد: اگرچه این حرف‌ها ممکن است ناامید کننده باشد اما واقعیت است.

احمدی در عین حال مواهب طبیعی و نیروی جوان کشور را فرصت‌های خوب برای ایجاد اشتغال دانست و گفت: دانش‌آموختگان دانشگاه‌ها یک فرصت برای هر کشوری محسوب می شوند.

معاون جهاددانشگاهی با طرح این سئوال که نهاد جهاددانشگاهی در کجای معادله‌ یادشده قرار دارد، گفت: جهاددانشگاهی در همه‌ی دوران‌ها و در مشکلات مختلفی که پیش روی کشور قرار داشته ورود و نقش موثری ایفا کرده است، اکنون نیز به دو شکل می‌توانیم به کمک حل مشکل اشتغال بشتابیم، یکی اینکه ما 30 هزار نقطه روستایی در کشور داریم که اگر جهاددانشگاهی به کمک واحدهای استانی بتواند 10 درصد این نقاط را هدف‌گذاری و هر روستا را به یک بنگاه اقتصادی بدل کند، اتفاق خوبی در حوزه‌ی اشتغال خواهد افتاد.

احمدی گفت: کمک دیگر جهاددانشگاهی به موضوع اشتغال این می‌تواند باشد که برای یک‌صد هزار فرصت شغلی پیش‌رو به‌عنوان شبکه‌ پشتیبان عمل کند.

رئیس سازمان همیاری اشتغال دانش‌آموختگان جهاددانشگاهی کشور ابراز امیدواری کرد که تمام مولفه‌های دست‌اندرکار کشور دست به دست هم دهند و مشکل اشتغال را مرتفع کرده و اشتغال فارغ‌التحصیلان دانشگاهی را به سرانجام مطلوبی برسانند.

انتهای پیام
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
عضو هیات رییسه مجلس:
کتاب‌های درسی قدیم مهارت‌محور بود/ فارغ‌التحصیلان تمایلی به کارهای فنی ندارند


عضو هیات رییسه مجلس با تاکید بر ضرورت انطباق نیازهای بازار کار با **** آموزشی کشور گفت: کتاب‌های درسی قدیم برخلاف امروز برپایه مهارت طراحی شده بود.

به گزارش خبرنگار تعاون و اشتغال خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، عبدالرضا مصری با تاکید بر ضرورت حفظ و نهادینه‌کردن فرهنگ کار در کشور اظهار کرد: در حال حاضر ارزش فرهنگ کار در کشور به شدت پایین آمده و تا زمانی که این فرهنگ ارتقاء نیابد و به جایگاه واقعی خود نرسد، بیکاری ادامه خواهد داشت.

وی با بیان این‌که نیاز‌های بازار کار باید منطبق با **** آموزشی باشد، گفت: در صورتی که **** آموزشی متناسب با نیازها و تقاضای موجود در بازار کار پیش برود به کاهش بیکاری در کشور کمک خواهد کرد.



به گفته عضو هیات رییسه مجلس امروز مهارت‌آموزی از دانشگاه‌ها بیرون رفته و تربیت نیروی انسانی دانش‌محور شده است تا آنجایی که در هر نقطه‌ای از کشور دانشگاه‌ ایجاد کردیم و در این فرآیند فارغ‌التحصیلان حاضر به انجام کارهای فنی نیستند.

وی که در دومین همایش بین‌المللی مهارت‌آموزی و اشتغال سخن می‌گفت، ادامه داد: کتاب‌های درس قدیم همگی برپایه مهارت طراحی شده بودند ولی ادبیات کنونی ما در پایه مدرک‌گرایی طراحی شده است.

وی گفت: گرفتن مدرک در افراد انتظار ایجاد می‌کند ولی بازار کار پاسخ‌گوی این انتظار نیست.

وی در پایان خاطر نشان کرد: اگر مهارت لازم را نداشته باشیم نمی‌توانیم در انجام هر کاری موفق باشیم. شرط تولید کالای باکیفیت داشتن مهارت است و این امر از بحث تولید نان گرفته تا تعمیر لوازم خانگی را در بر می‌گیرد.

انتهای پیام
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد


مهارت کلید اشتغال در کشورها است/ ارائه آموزش‌های جدید بازارمحور

معاون وزیر تعاون، کار و رفاه با تاکید بر تدوین الگوهای جدید آموزشی بر مبنای نیاز بازار کار کشور گفت: آموزش های مهارتی کلید اشتغال زایی در کشورها محسوب می شود.
به گزارش خبرنگار مهر، کوروش پرند گفت: آموزش های مهارت کلید اشتغال زایی در کشورها است و این آموزش ها در کشورهای در حال توسعه نه تنها نیروی کار مورد نیاز بخش های اقتصادی را تربیت می کند، بلکه از طریق بسترسازی و خوداشتغالی به رفع مشکل بیکاری هم کمک کرده است.

معاون وزیر تعاون، کار و رفاه افزود: بر اساس گزارش بانک جهانی، ظهور اقتصاد دانش محور در کشورهای صنعتی در دهه های آخر قرن گذشته نشان داد که سرمایه انسانی ماهر، ابزاری محوری در توفیق این کشورها برای ورود به اقتصاد جدید بوده است.

وی تاکید کرد: سازمان آموزش فنی و حرفه ی به عنوان یگانه متولی آموزش مهارت غیررسمی در کشور اعلام می کند که خدمات این سازمان یکی از راهکارهای مهم در توسعه اشتغال و کاهش نرخ بیکاری محسوب می شود.

پرند همراستا کردن **** آموزش مهارت با توجه به نقشه جامع علمی کشور، تقویت ارتباط بین آموزش های مهارت، شایستگی و نیاز بازار کار، طراحی **** صلاحیت حرفه ای، دیپلماسی مهارت، اجرای الگوهای نوین آموزشی از جمله آموزش بازار محور و برخی موضوعات دیگر را از مجموعه اقدامات مهم این سازمان برشمرد.
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
سه ترمه شدن دانشگاه آزاد از سال تحصیلی آینده



معاون آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی کشور از امکان ارایه سه ترم آموزشی استاندارد در دانشگاه آزاد اسلامی از سال تحصیلی آینده و به صورت اختیاری برای دانشجویان خبر داد.



به گزارش خبرنگار «دانشگاهی» خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)- منطقه گیلان، حسین غریبی در جمع اصحاب رسانه استان گیلان با بیان اینکه 5000 عضو هیئت علمی در دانشگاه آزاد اسلامی جذب خواهند شد اظهار کرد: از میان بیش از 8000 متقاضی عضو هیئت علمی، 5000 نفر پس از مراحل جذب و تائید صلاحیت علمی از سوی واحدها در دانشگاه آزاد اسلامی جذب می‌شوند.



وی به سیاست دانشگاه آزاد اسلامی مبنی بر توسعه تحصیلات تکمیلی اشاره و تصریح کرد: در همین راستا اولویت با دارندگان مدرک دکتری و اولویت بورس با دانشجویان ترم‌های آخر دوره دکتری است.



وی با بیان اینکه صلاحیت علمی متقاضیان توسط واحدها و مراکز دانشگاهی تائید می‌شود گفت: پس از قبول شدن صلاحیت علمی، اساتید روسا می‌توانند قرارداد ببندند.



غریبی با بیان اینکه دانشگاه آزاد اسلامی در حال حاضر یک میلیون و 780 هزار دانشجو در مقاطع کاردانی، کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری دارد گفت: دانشگاه آزاد اسلامی 28 هزار و 800 عضو هیئت علمی دارد.



وی در ادامه از امکان ارایه سه ترم آموزشی استاندارد در دانشگاه آزاد اسلامی از سال تحصیلی آینده به صورت اختیاری برای دانشجویان خبر داد.



وی اضافه کرد: برای آنکه از وقت اعضای هیئت علمی استفاده بیشتری شود و دانشجویان علاقه‌مند نیز بتوانند در زمان کوتاه تری فارغ التحصیل شوند، یک ترم استاندارد 16 هفته‌ای برای تابستان در این دانشگاه تعریف شده است.



غریبی در خصوص تسهیلات مالی برای دانشجویان و اساتید در ترم تابستان گفت: دانشجویانی که در ترم تابستان شرکت کنند تنها دو سوم شهریه ثابت را پرداخت خواهند کرد؛ همچنین حقوق اساتید حق التدریسی نیز 2 برابر حقوق ترمهای دیگر خواهد بود.



وی گفت: بخشنامه مربوط به سه ترمه شدن دانشگاه آزاد اسلامی طی هفته آینده به مراکز آموزشی این دانشگاه ابلاغ خواهد شد.



غریبی اضافه کرد: در ابلاغیه‌های جدید، ترم تابستان دانشجویان به جای 6 واحد درسی می‌توانند 10 واحد را بگذرانند.



وی خاطرنشان کرد: هیچ گونه تغییری در مدت زمان دو ترم تحصیلی جاری ایجاد نخواهد شد و دو ترم به صورت کاملا استاندارد و در 16 هفته برگزار می‌شود.



انتهای پیام
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
وزارت علوم: 6 هزار دکتر بیکارند
رییس مرکز جذب هیات علمی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری افزود: تلاش می شود جذب اعضای هیات علمی در دانشگاه های کشور به نحو مطلوب و شایسته ای انجام شود و به سوی استاندارد شدن پیش رود.
رییس مرکز جذب هیات علمی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، گفت: شش هزار نفر با مدرک دکترای تخصصی (phd) در سطح کشور بیکار هستند.

محمدرضا رضوان طلب ،دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا در یاسوج افزود: این افراد در فراخوان های مختلفی که از سوی مرکز جذب هیات علمی وزارت علوم و تحقیقات و فناوری اعلام می شود و بر اساس نیاز دانشگاه ها جذب و استخدام خواهند شد.

وی با بیان این که افراد دارای مدارک دکترا در اولویت جذب اعضای هیات علمی در دانشگاه ها هستند، اظهار کرد: جذب مربی و افراد با مدرک کارشناسی ارشد در اولویت های بعدی قرار دارد.

رضوان طلب با اشاره به این که مرکز نظارت و ارزیابی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری سهمیه جذب مربی در دانشگاه های کشور را محدود کرده، بیان داشت:این اقدام با هدف جذب افراد با مدرک دکترا صورت گرفته است.

وی افزود: از سال 88 تاکنون 30 هزار عضو هیات علمی در دانشگاه های کشور جذب شده است.

رضوان طلب ، استاندارد بین المللی جذب اعضای هیات علمی را به ازای هر 13 دانشجو یک نفر اعلام کرد و گفت:به دلیل وجود برخی مشکلات این استاندارد در دانشگاه های کشور به طور کامل اجرا نشده است.

رییس مرکز جذب هیات علمی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری افزود: تلاش می شود جذب اعضای هیات علمی در دانشگاه های کشور به نحو مطلوب و شایسته ای انجام شود و به سوی استاندارد شدن پیش رود.

وی بیان کرد: تاکنون در سایت مرکز جذب هیات علمی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری 340 هزار نفر برای جذب در هیات علمی دانشگاه های کشور نام نویسی کرده اند که از این تعداد 40 هزار نفر جذب یا در مرحله جذب شدن قرار دارند.

رضوان طلب اظهار کرد: اطلاعات و مشخصات 300 هزار نفر باقی مانده که با مدرک کارشناسی ارشد و دکترا با تخصص های مختلف در سایت نام نویسی کرده و جذب نشده اند در قالب یک لوح فشرده در اختیار حوزه مدیریت منابع و توسعه انسانی دولت قرار گرفته است.

وی ادامه داد: دولت و دستگاه های اجرایی در صورت نیاز به تخصص این افراد می توانند نسبت به جذب آنان اقدام کنند.
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
عضو هیات رییسه مجلس:
کتاب‌های درسی قدیم مهارت‌محور بود/ فارغ‌التحصیلان تمایلی به کارهای فنی ندارند


عضو هیات رییسه مجلس با تاکید بر ضرورت انطباق نیازهای بازار کار با **** آموزشی کشور گفت: کتاب‌های درسی قدیم برخلاف امروز برپایه مهارت طراحی شده بود.

به گزارش خبرنگار تعاون و اشتغال خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، عبدالرضا مصری با تاکید بر ضرورت حفظ و نهادینه‌کردن فرهنگ کار در کشور اظهار کرد: در حال حاضر ارزش فرهنگ کار در کشور به شدت پایین آمده و تا زمانی که این فرهنگ ارتقاء نیابد و به جایگاه واقعی خود نرسد، بیکاری ادامه خواهد داشت.

وی با بیان این‌که نیاز‌های بازار کار باید منطبق با **** آموزشی باشد، گفت: در صورتی که **** آموزشی متناسب با نیازها و تقاضای موجود در بازار کار پیش برود به کاهش بیکاری در کشور کمک خواهد کرد.



به گفته عضو هیات رییسه مجلس امروز مهارت‌آموزی از دانشگاه‌ها بیرون رفته و تربیت نیروی انسانی دانش‌محور شده است تا آنجایی که در هر نقطه‌ای از کشور دانشگاه‌ ایجاد کردیم و در این فرآیند فارغ‌التحصیلان حاضر به انجام کارهای فنی نیستند.

وی که در دومین همایش بین‌المللی مهارت‌آموزی و اشتغال سخن می‌گفت، ادامه داد: کتاب‌های درس قدیم همگی برپایه مهارت طراحی شده بودند ولی ادبیات کنونی ما در پایه مدرک‌گرایی طراحی شده است.

وی گفت: گرفتن مدرک در افراد انتظار ایجاد می‌کند ولی بازار کار پاسخ‌گوی این انتظار نیست.

وی در پایان خاطر نشان کرد: اگر مهارت لازم را نداشته باشیم نمی‌توانیم در انجام هر کاری موفق باشیم. شرط تولید کالای باکیفیت داشتن مهارت است و این امر از بحث تولید نان گرفته تا تعمیر لوازم خانگی را در بر می‌گیرد.

انتهای پیام
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد


رئیس سازمان نهضت سوادآموزی کشور:
افزایش یک درصدی فارغ‌التحصیلان موجب کاهش 20 درصدی قتل می‌شود:general406:
رئیس سازمان نهضت سوادآموزی کشور گفت: براساس مقاله فرهنگستان علوم پزشکی که در خرداد سال گذشته منتشر شد، افزایش یک درصدی فارغ التحصیلان آموزش عمومی(دیپلم) کاهش 20 درصدی قتل و دستگیری را به دنبال خواهد داشت.


13920602000319_PhotoA.jpg

  • Tweet
  • به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از روابط عمومی آموزش و پرورش خراسان رضوی، علی باقرزاده در نشست رؤسای نهضت سوادآموزی خراسان رضوی که در مرکز شهید کامیاب مشهد برگزار شد، عنوان داشت: براساس مقاله فرهنگستان علوم پزشکی که در خرداد سال گذشته منتشر شد، افزایش یک درصدی فارغ‌التحصیلان آموزش عمومی(دیپلم) کاهش 20 درصدی قتل و دستگیری را به دنبال خواهد داشت.

    معاون وزیر آموزش و پرورش، بی‌سوادی را عامل بسیاری از آسیب‌های اجتماعی دانست و افزود: در مقاله فوق تاکید شده است که افزایش یک درصدی باسوادی، کاهش 100 هزار فقره جرم را به دنبال خواهد داشت و 90 درصد معتادین جزو تارکان تحصیل و بی‌سوادان کشور هستند.

    رئیس سازمان نهضت سوادآموزی افزود: 30 درصد از مجرمان زندانی جرایم مختلف همچون زورگیری، قاچاق انسان، قاچاق مواد مخدر، چاقوکشی و سرقت‌های مسلحانه دارنده مدرک تحصیلی زیر پنجم ابتدایی هستند.

    باقرزاده در خصوص آثار فردی و اجتماعی ناشی از بی‌سوادی خاطرنشان کرد: کمبود و نارسایی‌های بهداشت، مباحث زیست‌محیطی، کمیت و کیفیت تولید علم، انضباط و قوانین اجتماعی، انتخاب آگاهانه و افزایش بزهکاری و جرم از آثار فردی و اجتماعی بی‌سوادی است.

    وی گفت: صلح جهانی، مبارزه با فقر، مبارزه با تروریسم، حقوق بشر، مبارزه با تبعیض از آثار افزایش سوادآموزی در حوزه بین‌الملل است.

    بیش از 9 میلیون نفر در ایران فاقد مهارت‌های سواد هستند

    معاون وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه 9 میلیون و 719 هزار نفر در ایران فاقد مهارت‌های سواد هستند، افزود: این درحالی است که براساس آخرین نتایج و بررسی‌های مرکز آماری یونسکو 800 میلیون نفر در دنیا از سطح سواد پایه و 57 میلیون نفر نیز از تحصیلات اولیه محروم هستند.

    وی ادامه داد: همچنین این آمار حاکی از آن است که 225 میلیون از کودکان 6 تا 11ساله دنیا نیز از مدارس با کیفیت و شرایط تحصیلی مطلوب بی‌بهره‌اند.

    رئیس سازمان نهضت سوادآموزی با بیان اینکه بیش از 3 میلیون نفر بی‌سواد زیر 50 سال در کشور داریم گفت: از سال 1335 تا سال 1390 نرخ با‌سوادی در ایران از 15 درصد به 85 درصد افزایش یافت، ولی متاسفانه در سال‌های 1375 تا 1390 تعداد بی‌سوادان کشور تقریبا 10 میلیون ثابت مانده است که بی‌توجهی و غفلت گروهی و عدم اولویت قرار دادن امور مربوط به سواد آموزی از مشکلات اصلی است.

    باقرزاده اجرای طرح با سوادکردن کودکان و نوجوانان سنین 10 تا 12 سال را یکی از مهمترین اقدامات سازمان نهضت سوادآموزی کشور دانست.

    وی اظهار کرد: بر اساس مشاهدات و گزارشات، وجود کودکان کار و کودکان درآمدزا، دانش‌آموزان بی‌سرپرست و بدسرپرست و همچنین معلولین جسمی از بارزترین علل بی‌سوادی در سنین کودکی و نوجوانی است که با اجرای این طرح سعی در از بین بردن تمام بی‌سوادان 10 تا 20 سال را داریم.

    رئیس سازمان نهضت سوادآموزی در خصوص اجرای طرح باسواد کردن اولیاء دانش‌آموزان گفت: مدرسه محوری، قابل پشتیبانی و قابل اجرایی بودن سه ویژگی مطلوب این طرح است و بر اساس این طرح سعی می‌شود که اولیای بی‌سواد همه دانش‌آموزان در یک طرح فراگیر و جامع با‌سواد شوند که این طرح در راستای برنامه‌های ریشه‌کنی سواد دنبال می‌شود.

    وی ادامه داد: استان خراسان رضوی شامل 11 هزار و 875 کد واحد سازمانی دولتی، پیش‌دبستانی و غیر دولتی است که از این تعداد ولی دانش‌آموزان 6 هزار و 200 کد بی‌سواد هستند.

    باقرزاده با بیان اینکه متاسفانه در دو دهه اخیر، آموزش و پرورش به صورت جدی در فعالیت‌های سوادآموزی تمرکز نداشته است، گفت: هدف از سوادآموزی کمک نیست و منظور از کمک نیز آموزش نیست بلکه سوادآموزی فرآیندی شامل 10 عنصر بسترسازی و تبلیغات، تامین و تخصیص منابع مالی، مشارکت‌های بین بخشی و توانمندسازی منابع انسانی است.

    وی همچنین ارزشمندی پایانی، کنترل و نظارت، برنامه آموزش، تشکیل پرونده، شناسایی و جذب و تمهیدات آموزش را از دیگر عناصر فرایند سوادآموزی دانست و گفت: فرآیند سوادآموزی باید به‌صورت یک فرآیند مهم از ابتدا تا انتها دنبال شود.

    رئیس سازمان نهضت سوادآموزی با بیان اینکه دلایلی در سال‌های اخیر به وجود آمد که به کاهش کیفیت سوادآموزی منجر شد، خاطرنشان کرد: خیلی‌ها فقط نظاره‌گر شده‌اند و نظاره‌گری در بیرون و اجراگری در درون با ساده‌نگری و سطحی‌نگری همراه شد و این امر کیفیت آموزش سوادآموزی را کاهش داد.

    باقرزاده با اشاره به اینکه برخی از سیاست‌گذاران فرهنگی از وضعیت بی‌سوادی کشور اطلاع ندارند، تصریح کرد: با انجام بررسی‌هایی مشخص شد که حتی برخی از سیاست‌گذاران کشوری از وضعیت بی‌سوادی بی‌اطلاع هستند و این بی‌اطلاعی مسئولان کشوری نه تنها از منظر کمی بلکه از منظر کیفیتی نیز سطح سوادآموزی را کاهش می‌دهد.

    وی کوچک‌پنداری سازمان نهضت سوادآموزی را از دیگر آفت‌های مهم عنوان کرد و گفت: متاسفانه برخی از مسئولان حتی برخی از رؤسای آموزش و پرورش و استانداران از پرداختن به موضوعات پیرامون بی‌سوادی و نهضت و مشکلات ناشی از آن خودداری و کم کاری می‌کنند.

    باقرزاده با بیان اینکه براساس تعریف سازمان یونسکو در سال 1958 شخص باسواد کسی است که بتواند بخواند و بنویسد، گفت: در سال 1987 این مفهوم توسعه یافت و توانایی موثر شاخص باسوادی افراد معرفی شد و در سال 2003 نیز امکان مشارکت در جامعه جهانی شاخص باسوادی افراد قرار گرفت.

    وی ادامه داد: این درحالی است که در کشور ایران هیچ یک از این شاخص‌ها بررسی نمی‌شود و تنها کسی که توانایی خواندن و نوشتن متون ساده و انجام چهار محاسبات اصلی را داشته باشد، باسواد محسوب می‌شود و این شیوه در 93 کشور دنیا به عنوان تعریف متداول مطرح می‌شود.

    رئیس سازمان نهضت سوادآموزی با اشاره به اینکه براساس سخن **** معظم انقلاب وجود حتی یک بی‌سواد نیز در کشور مایه ننگ است، گفت: بی‌سواد یک آسیب‌دیده، آسیب‌پذیر و آسیب‌رسان است.

    باقرزاده ادامه داد: توجه به ریشه‌کنی بی‌سوادی و تاکید بر برنامه‌های سوادآموزی از سفارشات و تاکیدات **** معظم انقلاب است.

    وی به سند چشم‌انداز بیست‌ساله اشاره کرد و گفت: براساس تدوین این سند چشم انداز و در نظر گرفتن 30 شاخصه اصل آن، کشور ایران باید کشوری توسعه یافته شود و در راستای این سند کشور توسعه یافته باید جایگاه اول اقتصادی، علمی و فناوری را کسب کند.

    معاون وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه ایران در زمینه تولید علم با 20 هزار رکورد علمی، کشور دوم در منطقه و کشور هفدهم در دنیاست، گفت: تولید علم یکی از معیارهای سند چشم‌انداز بیست ساله است و این در حالی است که کشور اول تولید علم شامل 487 هزار رکورد علمی و کشور دوم شامل 225 هزار رکورد علمی است.

    وی ادامه داد: کشور ترکیه با 24 هزار رکورد علمی و اختلاف 4000 رکوردی رتبه اول تولید علم در منطقه را دارد.

    رئیس سازمان نهضت سوادآموزی از تکمیل بانک اطلاعات بی‌سوادان کشور خبر داد و گفت: با فعالیت بسیار سازمان نهضت سوادآموزی و کمک از برخی نهاد‌های دیگر بانک اطلاعات بی‌سوادان در حال تکمیل است.

    باقرزاده افزود: تحصیل 12 میلیون دانش‌آموز، فارغ‌التحصیلی سه میلیون در سال گذشته، تحصیل 12 میلیون نفری متولدان سال 1365 به بعد در آموزش و پرورش و ثبت‌نام 6 میلیون داوطلب متقاضی کنکور از اطلاعات ثبت شده در این بانک اطلاعاتی است.

    وی همچنین از باسوادی یک میلیون و 500 هزار نفر از کارمندان دولت و 18 میلیون از متقاضیان دریافت گذرنامه خبر داد و گفت: با بررسی تعداد افراد باسواد، آمار بی‌سوادان کشور در بانک اطلاعاتی با صحت و سرعت بیشتری همراه خواهد بود.

    رئیس سازمان نهضت سوادآموزی گفت: وعده استخدام به آموزش‌دهندگان، ثبت‌نام افراد باسواد، تخلف در تسهیل و نمره‌گذاری، عدم برگزاری امتحانات مرحله‌ای و پایانی و عدم برگزاری کلاس‌‌های آموزشی یا کارگاه‌های آموزشی برای آموزش‌دهندگان از جمله مشکلات و تخلفات رایج در برنامه‌های سوادآموزی است.

    باقرزاده عدم انسداد ورودی بی‌سوادی، بازگشت به بی‌سوادی، افزایش تعداد کم‌سوادان جامعه، افزایش انتظارات جامعه از حداقل سواد، عدم توجه آمارهای ثبتی و امتناع سرشماری به خوداظهاری را از علل عدم کاهش تعداد و درصد بی‌سوادی در کشور دانست.

    وی همچنین ثبت‌نام کاذب به دلیل عدم دسترسی به اطلاعات دقیق اسمی، معیوب بودن شیوه‌های جذب و به کارگیری نیروی انسانی را از دیگر علل عدم کاهش بی‌سوادی دانست.

    باقرزاده تاکید کرد: بی‌سوادی پدیده‌ای نیست که قابل ریشه‌کنی باشد یا بتوان به راحتی آن را محدود کرد؛ پیچیدگی موجود در آن به شدت پیچیدگی‌های رفتار بشری است و متاثر از عوامل محیطی شکل‌های مختلفی می‌پذیرد بنابراین فقط از طریق کنترل می‌توان به مقابله با آن پرداخت.

    انتهای پیام/2850/ر
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
«حقوق بشر» از دانشگاه تهران رفت
از او درباره علت این تعطیلی می‌پرسیم و پاسخ می‌دهد: زمزمه‌هایی قبلی وجود داشت و فقدان هیئت علمی و استاد، اصلی‌ترین دلیلی است که برای تعطیلی این رشته عنوان شده اما به نظر می‌رسد که مسائل سیاسی نیز انگیزه قابل تاملی بوده است.
دانشگاه مادر کشور، دیگر «حقوق بشر» ندارد؛ خبری که با انتشار دفترچه‌های انتخاب رشته دوره کارشناسی ارشد رسمیت یافت. دانشگاه تهران پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد حقوق بشر را متوقف کرده است.

به گزارش فرارو، اگرچه برای نخستین بار و در سال 1381 رشته حقوق بشر در این دانشگاه تاسیس شد اما حالا تهرانی‌ها تصمیم گرفته‌اند که این رشته را از سبد تعلیمات خود خارج کرده و کار را به گروه‌های باسابقه‌ در دانشگاه شهید بهشتی و مفید و گروه تازه‌نفس حقوق بشر دانشگاه علامه طباطبایی واگذار کنند.

یکی از دانش‌آموختگان حقوق بشر دانشگاه تهران می‌گوید که اگرچه رشته حقوق بشر در بدو تاسیس در دانشگاه تهران با استقبال اساتید صاحب‌نام مواجه شد و افرادی چون دکتر کاتوزیان و دکتر ممتاز تدریس برخی واحدهای آن را بر عهده گرفتند و به مرور زمان نیز اساتید جوان‌تر این امر را بر عهده گرفتند اما قوت علمی دوره‌های حقوق بشر دانشگاه تهران در حال افت بود و در سال‌های اخیر نیز وضعیت مناسبی نداشت.

از او درباره علت این تعطیلی می‌پرسیم و پاسخ می‌دهد: زمزمه‌هایی قبلی وجود داشت و فقدان هیئت علمی و استاد، اصلی‌ترین دلیلی است که برای تعطیلی این رشته عنوان شده اما به نظر می‌رسد که مسائل سیاسی نیز انگیزه قابل تاملی بوده است.

ظاهرا تخصص اصلی اساتید حقوق بشر دانشگاه تهران در رشته‌های حقوق عمومی و حقوق بین‌الملل بوده است و اکنون با انحلال این رشته به گروه‌های مادر کوچ کرده‌اند.

در شرایطی که روند جذب در رشته حقوق بشر در دیگر دانشگاه‌های کشور متوقف نشده و حتی تغییر رو به رشد داشته است، به نظر می‌رسد که تصمیم دانشگاه تهران، بیش از آنکه تصمیمی ناشی از سیاست‌های علمی کلان باشد، برآمده از معادلات درونی دانشکده حقوق است.

دکتر خیرالله پروین از اساتید حقوق بشر و حقوق عمومی دانشگاه تهران از انحلال رشته حقوق بشر ابراز بی‌اطلاعی کرد. وی گفت: مسئله عدم جذب دانشجو در کارشناسی ارشد حقوق بشر را برای نخستین بار از شما می‌شنوم.

دکتر پروین با بیان اینکه حقوق بشر گروه مجزایی از حقوق عمومی و حقوق بین‌الملل نداشته است، درباره رایزنی‌های قبلی در این‌باره گفت: پیش‌تر هیچ صحبتی در این زمینه نشده بود و من درباره صحت و سقم این مسئله اطلاعی ندارم و حتی در بین اساتید نیز صحبتی نبوده است.

دکتر ابراهیم موسی‌زاده از دیگر اساتید گروه حقوق عمومی و بشر دانشگاه تهران نیز از این تصمیم ابراز بی‌اطلاعی کرد. وی با بیان اینکه برای اطلاع از چرایی عدم پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد حقوق بشر باید مراتب امر را از معاونت آموزشی دانشگاه استعلام کرد، هرگونه مشورت و رایزنی قبلی در این زمینه را رد کرد.

دکتر موسی‌زاده در عین حال احتمال موقتی بودن این توقف را مطرح کرد و یادآور شد: پیش‌تر هم این اتفاق رخ داده بود که غرض، اصلاح سرفصل‌ها بوده است.

معاون آموزشی دانشگاه تهران نیز به دلیل حضور در جلسه هیئت رئیسه دانشگاه تهران نتوانست پاسخگوی ابهامات به وجود آمده در این زمینه باشد.

حذف حقوق بشر دانشگاه تهران از دفترچه‌های انتخاب رشته کارشناسی ارشد، چه امری موقت باشد، چه امری دائمی، ظاهرا بدون اطلاع اساتید دانشکده حقوق صورت گرفته و پیش از اینکه موعد کنکور برسد نیز در زمینه آن اطلاع‌رسانی نشده است.
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
رییس دانشگاه علمی - کاربردی:
100 درصد دانشجویان دانشگاه علمی کاربردی جذب بازار کار شده‌اند


رییس دانشگاه جامع علمی - کاربردی گفت: درنظرداریم درهر رشته تعداد کمی دانشجو پذیرش کنیم و تعداد رشته‎ها را افزایش دهیم تا همه مشاغل تحت پوشش آموزش‌های این دانشگاه قرار گیرند.



به گزارش خبرنگار«دانشگاهی» خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) -منطقه زنجان، عبدالرسول پورعباس ظهر امروزچهارشنبه در مراسم افتتاح پروژه‎های عمرانی دانشگاه جامع علمی - کاربردی استان زنجان، اظهارکرد: در حوزه آموزش عالی گام بلندی بعد از انقلاب در کشور برداشته شده است، به گونه‎ای که امروزه جمهوری اسلامی ایران در مرزهای دانش حرف‌های زیادی برای گفتن دارد و قدم‎های بزرگی برداشته شده است. تعداد دانشجویان از140 هزار دانشجو در مقطع کارشناسی و رشته‎های نظری محض، به بیش از4 میلیون 500 هزار نفر رسیده است و شاهد یک **** پویا درآموزش عالی کشورهستیم.



وی افزود: با مشارکت ملی درمدیریت و آماده کردن امکانات درهمه حوزه‎ها دوره‎های آموزش مهارتی به خوبی پیشرفت کرده است، به گونه‎ای که هم اکنون بیش از هزار مرکزعلمی کاربردی در سراسر کشور فعال است و همه دستگاه‎ها درگیرآموزش‌‎ها شده و نقشی را دراین مسیر ایفا می‌کنند.



رییس دانشگاه جامع علمی - کاربردی خاطرنشان کرد: دانشگاه جامع علمی کاربردی بیش از800 شغل را پوشش می‌دهد که این آموزش‎ها فوق‎العاده چشمگیر است، به نحوی که هم اکنون شاهد صف طولانی ورود داوطلبان به دانشگاه جامع علمی کاربردی هستیم.



وی اظهارکرد: دراین دانشگاه ضمن ساماندهی آموزش‎‌های بلندمدت، توسعه آموزش‎های کوتاه مدت نیز برای تجمیع و ارتقاء مقطع تحصیلی برنامه‎ریزی شده است که این آموزش‎ها، انقلابی در حوزه آموزش عالی کشور است.



پورعباس تصریح کرد: لازم است با مدیریت جهادی در خدمت توسعه آموزش‎ها باشیم، زیرا هر قدر که محتوا استاندارد شود و مدیریت‎ها در خدمت **** آموزش مهارتی باشد شاهد توسعه خواهیم بود.



وی یادآور شد: هم اکنون دانشگاه جامع علمی - کاربردی از دل محیط کار مدرسان خود را ساماندهی کرده است و اگر همزمان با تحولات کشور در میزان مهارت مدرسان تحول ایجاد نشود به هدف نخواهیم رسید. باید اذعان کرد اعتماد جوانان به **** آموزش مهارتی جلب شده و تقریباً 100 درصد دانشجویان این دانشگاه جذب بازار کار شده‌اند، ولی اعتقاد داریم باید کارها توسعه یافته و مدرسان روحیه جهادی داشته باشند.



پورعباس ادامه داد: برای تحقق اهداف این دانشگاه مراکز، مدرسان تمام وقت خود را جذب کنند که این تحول بزرگی در این حوزه است. همچنین ایجاد خوشه‎های فن‌آوری و تبدیل ایده به تولید باید در دستور کار دانشگاه علمی - کاربردی قرار گیرد.



به گزارش ایسنا، رییس دانشگاه جامع علمی - کاربردی استان زنجان نیز دراین مراسم، گفت: ساختمان ستاد و مرکز تربیت معلم این دانشگاه در6 طبقه با بیش از3 میلیارد تومان اعتبار افتتاح شده و پروژه دیگر ساختمان فرهنگی، کارگاهی و ورزشی ابهر است که در 4 طبقه و با اعتبار یک میلیارد و 537 میلیون تومان امروز افتتاح خواهد شد.



محمد فتحی افزود: در استان 16 مرکز فعال دانشگاه جامع علمی - کاربردی با 10 هزار دانشجو در مقاطع کاردانی، کارشناسی و کارشناسی ارشد وجود دارد که 33 درصد دانشجویان خانم و 67 درصد آقا در 124 رشته مشغول به تحصیل هستند.



انتهای پیام
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
حمال مدرک بودن اغلب دانش آموختگان از زبان یک استاد
تهران - ایرنا - سخنان صریح و غیرمنتظره نایب رییس هیات مدیره **** پزشکی درباره شغل پرستاری، تعامل پرستاران با مراجعان و رعایت اصول اخلاقی پزشکی، فضای متفاوتی را در محل برگزاری دومین کنگره سالیانه اخلاق پرستاری رقم زد و برای لحظاتی مدعوین را به خنده واداشت.

81179953-5723320.jpg

به گزارش خبرنگار اجتماعی ایرنا، «سیدحمید خویی» روز چهارشنبه در دانشکده پرستاری دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی که میزبان دومین کنگره سالیانه اخلاق پرستاری بود، با تاکید بر ضرورت ارزش نهادن به وجه انسان شناسی در زندگی، گفت: عالم کسی نیست که لیسانس بگیرد.

«سیدحمید خویی» گفت: بخش قابل توجهی از دانش آموختگان دانشگاه های ما، عالم نیستند، حمال مدرک هستند، زیرا عالم کسی است که قدر خویش را بداند.

«سیدحمید خویی» افزود: همه علوم اگر به خودشناسی کمک کنند، اسمش علم است وگرنه «آن کس را که نبود عشق یار، بهر او پالان و افساری بیار».

نایب رییس هیات مدیره **** پزشکی افزود: توجه نکردن به اخلاقیات، مصیبتی است که به عنوان یک معضل اجتماعی آن را لمس کرده و تلخی آن را در جان احساس کرده ام.

این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران افزود: به طور مثال سر کلاس های من، فردی ترم اول اسمش، «زلفعلی» است، ترم دوم اسمش می شود «سیامک»، ترم سوم اسمش می شود «جرج»، ترم چهارم امضایش انگلیسی می شود و ترم پنجم لب و لوچه ای را می چرخاند و در پاسخ سووال های من می گفت «او.کی»(ok).

وی خاطرنشان کرد: برخی پزشکان نیز سلام نمی کنند؛ شاخص درس خواندگی باید بی ادبی باشد؛ آنان از واژه های نامانوس انگلیسی مثلا برای نام بردن آسپرین استفاده می کنند که بگویند ما پروفشنال(حرفه ای) و تکنیکال صحبت می کنیم.

نایب رییس هیات مدیره **** پزشکی گفت: برخی استادان سر کلاس دو ساعت حرف می زنند اما کسی نمی فهمد آنان چه می گویند زیرا مثلا در سطح بالایی تدریس می کنند؛ برخی استادان لذت می برند از اینکه بگویند 60 درصد دانشجویان در امتحان او رد شده اند درحالیکه این استاد آمده یا بفهماند، پس چرا دانشجویان نفهمیده اند یا اینکه خواسته خودش را مطرح کند که در این صورت وقت مردم را گرفته است.

خویی خطاب به پرستاران حاضر در جلسه افزود: شما پس از گرفتن لیسانس می توانید اسم شپش خود را بگذارید «میس مارگریت» اما این، مشکلی را حل نمی کند ؛ اگر می خواهید با مردم رابطه داشته باشید، باید طوری صحبت کنید که آنان بفهمند شما چه می گویید؛ «چونکه با کودک سرو کارت فتاد پس زبان کودکی باید گشاد».

وی ادامه داد: بطور مثال یکی از شاگردانم دانش آموخته دکترای داروسازی پشت گیشه داروخانه ای ایستاده بود و زنی با سر درد (میگرن) شدید آمد و از او آمپول دپیرون (نوعی آمپول ضد درد) خواست اما این دکتر از اسم پیچیده انگلیسی برای بیان عارضه این آمپول به کار برد؛ اینها آسیب های ورود افراد به عرصه تعلیم و تربیت است، یعنی علم ممکن است شما را از خودتان دور کند.

نایب رییس هیات مدیره **** پزشکی گفت: پرستاران نباید فقط به جنبه مادی خدمت گیرندگان توجه کنند زیرا هر انسانی متشکل از ابعاد لامتناهی عشق، جاذبه و دافعه ای است که در درمان تاثیر می گذارد.

خویی افزود: سال ها قبل با اورکت و ریش به عنوان استاد وارد کلاس داروسازی شدم و یکی از دانشجویان گفت این استاد فارماکولوژی اسلامی است و در پایان کلاس ها به دانشجویان گفتم، فارماکولوژی و هر آنچه یاد می گیریم اگر از طریق خدمت به بندگان در راه رضای خدا بکار گیریم، اسلامی است.

وی یادآور شد: آنچه کار پرستاری را با مشاغل دیگر مانند رفوکاری متمایز می سازد این است که پرستاران با گرامی ترین مخلوق خدا سر و کار دارند.

خویی گفت: انسانی که برای وجه مادی خود، اصالت قائل است با انسانی که برای وجه روح و روان و بعد اجتماعی خود، اصالت قائل است به شیوه های مختلفی زندگی می کنند.

اجتمام(3) ** 9185 ** 1071



انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
 
بالا