• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اخبار مربوط به تحصیل و دانشگاه

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
[h=2]میزگرد «دانشگاه‌ها و چالش‌های پیش‌رو» /2/[/h]
[h=1] جای خالی «آنالیزشغلی» در آموزش عالی / تب مدرک‌گرایی در مسئولان و دانشگاه‌ها باید کاهش یابد

[/h]



یک استاد دانشگاه علامه طباطبایی با بیان اینکه **** آموزشی کشور ما هدفمند و مطابق نیازهای جامعه حرکت نمی‌کند، تاکید کرد: در حال حاضر اکثر دانشجویان ارشد بیکار هستند و این یکی از بدترین معضلات جامعه کشور است.

دکتر امیر محمود حریرچی در میزگرد «دانشگاه‌ها و چالش‌های پیش‌رو» که در محل خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، برگزار شد، آموزش، پژوهش و دانشجو را سه رکن مهم آموزش عالی خواند و افزود: **** آموزش عالی نیز مهمترین رکن در توسعه یک کشور است، به عبارت دیگر در هر کشوری به **** آموزش عالی توجه نشود، توسعه با شکست مواجه می‌شود.

وی با اشاره به سابقه و قدمت تاریخی علم در ایران، اظهار کرد: در کشوری که اولین دانشگاه آن در سال 1303 دایر شده است، باید ارزیابی شود که از آن زمان تا کنون روند توسعه‌ در آن به چه صورت پیش رفته است.

وی با بیان اینکه آموزش عالی و چالش‌های آن را باید از سه منظر دانشجو، آموزش و پرورش نگاه کرد، گفت: ایرادی بنیادی به شیوه پذیرش دانشجو در آموزش عالی کشور وارد است، چرا که در پذیرش به شیوه کنکور، افراد در ورود به دانشگاه باید از علایق خود صرف‌نظر کنند، به بیان دیگر در این شیوه آنچه حاکم می‌شود «شانس» است.

دکتر حریرچی با اشاره به **** آموزش و پرورش به عنوان یکی دیگر از رکن‌های اساسی کشور برای دستیابی به توسعه قبل از آموزش عالی، افزود: متاسفانه **** آموزش و پرورش به گونه‌ای برخورد می‌کند که نخبگان ما بیشتر جذب رشته‌هایی می‌شوند که «نام» و «شهرت» دارند، در حالی که تولید علم باید در حوزه‌های مختلف علمی صورت گیرد. در حال حاضر در یک سری از رشته‌ها، داوطلبان بدون توجه به علاقه و توانمندی خود، تنها به صرف عنوان، جذب آن رشته می‌شوند و همین مسئله موجب ناکامی بسیاری از دانشجویان می‌شود.

این استاد دانشگاه در این بخش از سخنان خود اشاره‌ای هم به کنکور دارد و با اشاره به مضرات آن به عنوان وسیله سنجش دانشجویان برای ورود به دانشگاه به ویژه در مقطع دکتری، گفت: این شیوه پذیرش دانشجو در تحصیلات تکمیلی به هیچ عنوان پاسخگوی نیاز آموزش عالی کشور نیست، زیرا در این مقطع مانند همه جای دنیا باید پذیرش دانشجو توسط استاد و نه از طریق کنکور صورت بگیرد.

وی با اشاره به تفاوت‌های دانشگاه با مدرسه، از نبود این تفاوت‌ها در بسیاری از واحدها و محیط‌های دانشگاهی انتقاد کرد و گفت: دانشجویان پس از ورود به دانشگاه، از آن به عنوان یک دبیرستان بزرگ یاد می‌کنند، چرا که همان روش‌های یادگیری را که در مدرسه فراگرفته‌اند در دانشگاه نیز مشاهده می‌کنند به عنوان مثال در دانشگاه نباید چیزی به عنوان «امتحان» وجود داشته باشد، بلکه دانشجو باید به طریق دیگر مورد ارزیابی قرار گیرد تا مهارت و توان علمی او سنجیده شود.

عضو هیات علمی دانشگاه علامه طباطبایی با بیان اینکه دانشجو آرمانخواه و طالب برابری و عدالت است، گفت: باید به دانشجو فرصت داده شود تا بتوانند رشد پیدا کند اما متاسفانه در حال حاضر برخی دانشجویان نسبت به مسائل روز کشور خنثی شده‌اند و خود را از آن دور می‌کنند، این درحالیست که دانشجویان باید به خاطر مسئولیتی که نسبت به جامعه خود دارند در کنار رشد علمی و تخصصی، از نظر سیاسی هم رشد پیدا کنند.


[h=4]جای خالی «آنالیز شغلی» در **** آموزش عالی کشور[/h]
به گفته دکتر حریرچی، مساله بعدی که در **** موزش عالی مطرح است، «آموزش» است که باید نیروی متخصص در دانشگاه تربیت شود اما به جرات ادعا می‌کنم در حال حاضر چنین اتفاقی در **** آموزش عالی کشور کمتر رخ می‌دهد.

وی با بیان اینکه در حال حاضر در دانشگاه‌ها کیفیت قربانی کمیت شده است، اظهارکرد: هنگامی که 5000 دانشجوی دکتری بدون بررسی کارشناسی لازم پذیرش می‌شود و در شورای عالی انقلاب فرهنگی نیز این عدد به 10 هزار می‌رسد، دیگر نمی توان حرفی از مشکلات زد چرا که بسیاری از این مشکلات جنیه بنیادی دارد و باید ریشه‌یابی شوند.

به گفته وی، پذیرش اضافه بر سازمان دانشجوی دکتری مشکلاتی را به دنبال خود دارد و برای افزایش این پذیرش باید کارهای کارشناسی اساسی صورت گیرد، در همه جای دنیا «آنالیز شغلی» وجود دارد که در آن شرح وظایف یک رشته مشخص شده است و بر اساس آن دروس تعریف می‌شود اما متاسفانه در حال حاضر چنین اتفاقی در کشور ما رخ نمی‌دهد، به همین دلیل دانشجو بعد از فارغ التحصیلی به دلیل اینکه مهارت لازم را ندیده، جذب بازار کار نمی‌شود.

وی «پژوهش» را به عنوان رکن سوم آموزش عالی و محور توسعه کشور دانست و افزود: پژوهش دو خاصیت مهم دارد که یکی از آن‌ها برطرف کردن نیازهای دستگاه‌های اجرایی است، یعنی پژوهش انجام شده برای کاربرد در اختیار سازمان‌ها گذاشته شود.





این استاد دانشگاه به مشکلات موجود در این بخش از جمله کمبود بودجه اشاره دارد و خاطر نشان کرد: متاسفانه در حال حاضر به پژوهش به عنوان یک امر لوکس نگاه می‌شود و این مساله چالش‌های جدی را در **** آموزش عالی کشور به وجود آورده است.

عضو هیات علمی دانشگاه علامه طباطبایی با بیان اینکه بیش از 170 مرکز پژوهشی در وزارت علوم وجود دارد، گفت: در حال حاضر کسانی که تحقیق می‌کنند دانشجویانی هستند که مجبور به ارائه پایان نامه هستند و این تحقیقات نیز پس از مدتی خاک می‌خورند و مورد استفاده واقع نمی‌شوند.

وی افزود: دومی مسئله‌ای که در پژوهش مطرح می‌شود، تولید علم است که به باور من تولید علم به معنای واقعی صورت نمی‌گیرد. با وجود اینکه ایران از نظر رشد تعداد مقالات در سایت‌های معتبر رتبه اول را دارد اما متاسفانه خیلی کم به این مقالات استناد می‌شود.



[h=4]در هیچ جای دنیا افرادی که در دانشگاه مشغول به کارند عضو هیچ پارت و حزب سیاسی نیستند[/h]
دکتر حریرچی نیز به پدیده «اساتید زودرس» به عنوان درد بزرگ آموزش عالی اشاره کرد و گفت:‌ معضل استاد زودرس در حال حاضر اصلی ترین مشکل و به نوعی وبال دانشگاه است.

به گفته وی، هیات علمی شدن مسئله‌ای است که در حال حاضر در دانشگاه توجه لازم و کافی به آن نمی‌شود. دانشگاه باید برای پذیرش دانشجو و هیات علمی خود اختیاراتی داشته باشد که متاسفانه در حال حاضر این اختیار از دانشگاه‌ها سلب شده است و برخی افراد با هزار ترفند و رابطه عضو هیات علمی دانشگاه می‌شوند که از وزیرعلوم و مسئولان ذیربط درخواست دارم به جد درباره این مسئله بازنگری کرد و تصمیمات کارشناسی اساسی گرفته شود.

وی افزود: در عین حال اساتید دانشگاه نیز باید شان استاد بودن را رعایت کنند، تا بتوانند الگو مناسبی برای دانشجو باشند.

در ادامه این استاد دانشگاه علامه طباطبایی با بیان اینکه برای توسعه کشور و رسیدن به اهداف سند چشم انداز نیاز به یک دانشگاه مستقل و دور از سیاست زدگی را داریم، گفت: در راس دانشگاه باید به جای افراد سیاسی، افرادی عالم و توانمند حاکم باشند و دانشگاه در زمینه پذیرش دانشجو و جذب هیات علمی استقلال داشته باشد. در هیچ جای دنیا افرادی که در دانشگاه مشغول به کارند عضو هیچ پارت و حزب سیاسی نیستند رئیس دانشگاه باید فردی علمی و از طرف اعضای خود دانشگاه انتخاب شود تا بتوانند همکاری خوبی را با یکدیگر داشته باشند.


[h=4]تب مدرک گرایی در مسئولان و دانشگاه‌ها باید کاهش یابد[/h]
حریرچی با بیان اینکه دانشگاه بزرگترین نقش را در تصمیم سازی جامعه دارد گفت:‌ در تمام دنیا هر نهادی از بین برود دانشگاه از بین نمی‌رود چرا که جامعه دانشگاهی در واقع حلال مشکلات جامعه است و مردم نسبت به دانشگاه دید مثبتی دارند.
به اعتقاد او، دانشگاه مانند چراغی است که جاده را روشن می‌کند و موجب توسعه کشور می شود به عنوان مثال اگر کشور بخواهد در تجارت جهانی فعالیت داشته باشد باید استانداردهایی را رعایت کند که این استانداردها باید در دانشگاه مطرح و پیگیری شود.

عضو هیات علمی دانشگاه علامه طباطبایی همچنین تاکید کرد: تب مدرک گرایی در دانشگاه‌ها باید کاهش یابد و متاسفانه این مسئله تنها گریبانگر دانشجویان نیست بلکه برخی مسئولین کشور نیز به شدت آلوده تب مدرک گرایی شده‌اند.

دکتر حریرچی با بیان اینکه در همه جای دنیا استاد دانشگاه تمام وقتش در اختیار دانشگاه است اظهار کرد: متاسفانه در ایران به علت کمبود درآمد اعضای هیات علمی جذب کارهای گوناگون می‌شوند و این مسئله باید به صورت اساسی کارشناسی شود.

وی با بیان اینکه پرداخت‌هایی که در حال حاضر به اساتید صورت می‌گیرد اصلا در شان اساتید نیست افزود: هنگامی که پرداخت کافی برای عضو هیات علمی که شایستگی آن را دارد صورت بگیرد قاعدتا این استاد تمام وقت خود را در دانشگاه می‌گذراند و تنها زمانی که سازمانی برای ارتقا کارش مشورت بخواهد با آن‌ها مشارکت می‌کند.

عضو هیات علمی دانشگاه علامه طباطبایی عدم توجه به انجمن‌های علمی را یکی دیگر از چالش‌های آموزش عالی دانست و خاطر نشان کرد: انجمن‌های علمی می‌توانند بیشترین تاثیر را بر توسعه دانشگاه‌ها داشته باشند اما متاسفانه در حال حاضر به علت برخی اختلاف‌نظرها که چه کسی در راس این انجمن‌ها قرار گیرد فعالیت زیادی را از آن‌ها مشاهده نمی‌کنیم.

دکتر حریرچی با بیان این موضوع که در کشورهای توسعه یافته دانشجویان استاد را ارزیابی می‌کنند، گفت: در **** آموزشی کشور ما دانشجو نقشی را در راستای مسائل آموزشی و کیفیت ایفا نمی‌کند و تنها بر اساس یک فرم چندگزینه‌ای، نظر خود را نسبت به استاد اعلام می‌کند که آن هم تاثیری در ارزیابی اساتید ندارد و تنها جنبه ظاهری دارد.

وی افزود: **** آموزشی عالی کشور باید به سمتی پیش برود که دانشجو بتواند انتظارات خود را از استاد مطرح کند و به طور کل به شان دانشجو و اساتید در دانشگاه بیشتر توجه شود .

وی با بیان اینکه در محیط‌های علمی باید حرمت اساتید حفظ شود، اظهار کرد: متاسفانه گاهی اوقات برخی افراد که شایستگی لازم را ندارند، پس از قرار گرفتن در دانشگاه، حرمت اساتید را می‌شکنند که این حرمت شکنی ها در دانشگاه رایج شده است و مسئله‌ای است که افراد را از رشد علمی باز می‌دارد.

دکتر حریرچی همچنین با بیان اینکه استاد نباید درگیر مسائل مالی و کارگزینی در دانشگاه باشد گفت: باید در دانشگاه شرایطی برای استاد و دانشجو فراهم شود که ذهن و وقت استاد و دانشجو تنها درگیر مسائل علمی باشد.

عضو هیات علمی دانشگاه علامه طباطبایی با بیان اینکه دانشگاه مغز متفکر جامعه است و بزرگترین نقش را در تصمیم گیری‌ها دارد به انتخاب دکتر توفیقی به عنوان سرپرست وزارت علوم اشاره کرد و گفت: به عقیده من دکتر توفیقی فردی متعادل و خوش‌فکر است که می‌تواند این مغز متفکر را به خوبی اداره کند. هنگامی که دکتر توفیقی وزارت علوم را بر عهده داشتند، در بخش تحقیقات و فناوری با وی همکاری داشتم و بنا به شناختی که از دکتر توفیقی دارم وی فردی باوقار، سالم و متین است و باید در راس جامعه دانشگاهی چنین شخصی حاکم باشد.

وی با بیان اینکه وزیر علوم نماینده جامعه دانشگاهی است، تاکید کرد: فردی که این نمانیدگی را بر عهده می‌گیرد باید از نظر اخلاق علمی در درجه بالایی باشد و با خلاقیت، آینده نگری و دور از سیاست زدگی فعالیت کند در غیر این صورت مشکلات زیادی برای جامعه دانشگاهی به وجود آید.

انتهای پیام
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
[h=2]عضو کمیسیون آموزش:
[/h]

[h=1]"توفیقی" در صورت معرفی به مجلس، رای خوبی کسب خواهد کرد

[/h]







یک عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی گفت: احتمالا توفیقی برای وزارت علوم به مجلس معرفی می‌شود و رای خوبی را هم کسب خواهد کرد.
محمود نگهبان سلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) - منطقه خراسان ابراز داشت: بخشی از ابهامات در مورد آقای توفیقی ناشی از عدم آشنایی نمایندگان با ایشان بود.
عضو کمیسیون آموزش مجلس با اشاره به جلسه‌ هفته گذشته کمیسیون متبوعش با سرپرست وزارت علوم، گفت: دیدار توفیقی با اعضای کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس، برای دو طرف بسیار مفید بود و از آنجایی که طرفین گفت‌وگو انتظارات و اهداف‌شان را مطرح کردند، آقای توفیقی توضیحات جزئی‌تر را به آینده موکول کرد و این توضیحات زمانی که معرفی وی برای وزارت علوم به صورت قطعی اعلام شود، صورت می‌گیرد.
نماینده مردم خواف و رشتخوار در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه در مورد سرپرست وزارت علوم، نمایندگان به دو بعد علمی - مدیریتی و بعد سیاسی - اجتماعی توجه داشتند، افزود: در مورد سوابق و تجربه وی اکثر نمایندگان پس از توضیحات بیشتر احساس رضایت داشتند و برنامه‌هایی که برای ارتقای علمی دانشگاه‌ها در سطح جهانی ارایه کردند بسیار مورد رضایت بود.
وی با بیان اینکه دولت و مجلس به منزله دو بال برای **** هستند به نقش حمایتی این دو قوه برای یکدیگر اشاره کرد و افزود: امیدواریم دولت و مجلس با تعامل و هم‌اندیشی جایگاه علمی ایران را ارتقا دهند.
وی با یادآوری اینکه آقای توفیقی در سال 88، پس از سخنرانی مقام معظم ***** دیگر هیچ سخنرانی نکرد، گفت: در مورد سخنرانی که توفیقی در ارتباط با مسایل کوی دانشگاه داشتند، برخی ابهامات درباره ایشان مطرح شد.
انتهای پیام
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
[h=2]/مراسم نمادین آغاز سال تحصیلی دانشگاه‌ها/
[/h]

[h=1]توفیقی:‌ اعتماد به دانشگاهیان از اصول اساسی وزارت علوم است

[/h]







سرپرست وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با بیان اینکه دانشگاه‌ها دانشجویان خود را امانتی می‌دانند که وظیفه دارند، استعدادهای آنها را شکوفا سازند، گفت: رعایت حقوق دیگران و احترام و اعتماد به دانشگاهیان از اصول اساسی وزارت علوم است.
به گزارش خبرنگار «دانشگاهی» خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، دکتر جعفر توفیقی در مراسم نمادین آغاز سال تحصیلی جدید دانشگاه‌ها که با حضور رییس جمهور درتالار علامه امینی دانشگاه تهران در حال برگزاریست، با درود به روح امام ***** (ره) که دانشگاه را مبدا همه تحولات دانستند، گفت: با یاد دلاوری‌ها و ایثار شهدا که در انقلاب اسلامی به مقام استادی رسیدند و درود و سلام به مقام معظم ***** که همواره به جایگاه علم و عالم و استاد و دانشگاه اهتمام ورزیدند و علم را مایه عزت و کرامت ملی و قدرت اقتصادی می‌دانند.
وی افزود: درود به ملت ایران که با خلق حماسه سیاسی در انتخابات 92 رای به تدبیر و امید و اعتدال دادند و تلاش می‌کنند تا حماسه اقتصادی را با همتی دو چندان پی بگیرند.
توفیقی با بیان اینکه وظیفه دانشگاه تقویت روحیه تدبیر، ترویج تفکر خلاق، اعتلای فرهنگ علم دوستی، تعمیم اخلاق در جامعه و آموزش نیروی انسانی متخصص و متعهد در آموزش عالی به جهت مشارکت در توسعه درون زا و پایدار در پیشرفت کشور است، تصریح کرد: وزارت علوم برای علم و دانش ارزش ذاتی و برای افراد دانا برتری قائل است.
سرپرست وزارت علوم با بیان اینکه مردان و زنان آگاه و توانمند و برخوردار از دانش جامعه بهتر و توسعه یافته‌تر را برای خود می‌سازند، گفت: در جامعه دانایی محور دانشگاه و مراکز تحقیقاتی برای خود هویتی انسان ساز، ارزشمند و خدامحور قائلند که تعلیم و تعلم و خلق فناوری‌های مهم را عبادت می‌دانند.
وی با بیان اینکه رعایت حقوق دیگران و احترام و اعتماد به مخاطبان دانشگاه از اصول اساسی وزارت علوم است، اظهار کرد: دانشگاه‌ها دانشجویان خود را امانتی می‌دانند که وظیفه دارند استعداد آنها را شکوفا سازند. از طرفی از نظر دانشگاه‌ها دانش آموختگان هنوز عضوی از جامعه دانشگاهی هستند و ارتباط با آنها برای دانشگاه منفعت در پی خواهد داشت.
[h=4]توسعه عمیق و قانونمند کردن ارتباط دانشگاه و صنعت و جامعه[/h]توفیقی توسعه عمیق و قانونمند کردن ارتباط دانشگاه و صنعت و جامعه را از برنامه‌های وزارت علوم عنوان کرد و گفت: توجه به اسناد بالادستی و اعتماد به دانش دانشگاهیان در اولویت‌های اساسی وزارت علوم است که با گسترش زبان و ادبیات فارسی دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی از یک سو به قطبی برای تحصیل دانشجویان خارجی به ویژه کشورهای اسلامی و از سوی دیگر نهادی برای ارتباط با کشورهای دیگر مطرح می‌شود.
[h=4]رشد قانونمند تشکل‌های فرهنگی، سیاسی و صنفی[/h]توفیقی همچنین به رشد قانونمند تشکل‌های فرهنگی، سیاسی و صنفی و کارآیی و اثربخشی دانشگاه‌ به واسطه این رشد به عنوان برنامه‌های پیش روی وزارت علوم خبر داد و تصریح کرد: با استفاده از توان اعضای هیات علمی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی، گسترش نشریات، انجمن‌های علمی، همکاری با مراکز پژوهشی و .... دانشگاه‌ها به یک نهاد پژوهشی در تولید علم بدل خواهند شد.
سرپرست وزارت علوم با اشاره به دیگر برنامه‌های این وزارتخانه، خاطرنشان کرد: افزایش کیفی دانشگاه‌ها، ارزیابی مناسب از فعالیت‌های دانشگاهی، بهبود نسبت استاد به دانشجو و هرم هیات علمی به بهترین سطح ممکن خواهد رسید و دانشگاه‌ها به نهادی برای پرورش استعدادهای درخشان تبدیل می‌شوند.
توفیقی با بیان اینکه مدیران دانشگاهی در این دوره منافع ملی را بر منافع خود ترجیح می‌دهند، تاکید کرد: هر تصمیمی که گرفته می‌شود باید هماهنگ با سیاست‌های کلی **** و شان و منزلت دانشجویان و دانشگاهیان را مخدوش نکند، بنابراین هر تصمیمی نیازمند مشارکت و تحقیق بوده و در انجام آن باید از حداکثر مشارکت دانشگاهیان استفاده کرد.
انتهای پیام

 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
[h=2]رییس جمهور /کامل/:
[/h]

[h=1]وزارت اطلاعات راه را بر دیپلماسی علم بازکند/دولت فشارهای محفلی بر دانشگاه را نخواهد پذیرفت

[/h]







رییس جمهور تصریح کرد: دولت تدبیر و امید در پی تعامل سازنده با جهان است و در این شعار استوار می‌ایستد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، حجت‌الاسلام و المسلمین حسن روحانی در مراسم آغاز سال تحصیلی دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی و فناوری که صبح امروز در تالار علامه امینی دانشگاه تهران برگزار شد، با بیان این‌که دولت می‌داند با دنیای سیاست بسیار پیچیده‌ای روبرو است، اظهار کرد: باید باورمان شود که دنیا و جهان سیاست در برابر انتخابات 24 خرداد ایران سر فرود آورد.
وی با اشاره به سفر خود به نیویورک، گفت: ‌در سفر به نیویورک، عظمت ملت ایران را از دید جهانیان بهتر لمس کردم و به شما می‌گویم تمام کشورهای پیشرفته بدون استثناء طالب ملاقات با رییس‌جمهور منتخب ملت بزرگ ایران بودند.
رییس‌جمهور با بیان این‌که در ملاقات‌های روسای جمهور و مقامات عالیرتبه با مسئولین ایران مثل گذشته به ما نصیحت نمی‌کردند، گفت: این بار بیشتر از مسئولین کشور شما سوال می‌کردند و برای همکاری در مسائل منطقه‌ای و جهانی اعلام آمادگی کردند، همچنین برای تعامل و گفت‌وگو آمادگی خود را نشان دادند و هیچ کس نبود که در این ملاقات‌ها بر عظمت انتخابات 73 درصدی ملت بزرگ ایران در 24 خرداد 93 به صراحت اشاره نکند.
[h=4]افتخار انتخابات24 خرداد مربوط به ملت ایران است[/h]روحانی با بیان این‌که افتخار انتخابات 24خرداد مربوط به ملت ایران است، خاطرنشان کرد: افتخار انتخابات 24 خرداد مربوط به هدایت‌های مقام معظم ***** است، اما دولت از این فضا برای حل مشکلات کشور استفاده می‌کند.
رییس‌جمهور با اشاره به این‌که دولت یازدهم در شرایطی کار خود را آغاز کرده است که با یک خزانه خالی و انبوهی از بدهکاری مواجه است، تصریح کرد: در گزارش هفته گذشته یک صندوق اعلام کرد که بیش از 50 هزار میلیارد تومان از دولت طلبکار است و صندوق دیگری گفت طلبکاریش بیش از اینهاست، البته اینها گوشه‌ای از بدهکاری‌های دولت است، اما دولت با امید کامل و اعتماد به مردم و عقلانیت و تدبیر و البته کلید همت فرهیختگان و اندیشمندان و استقامت ملت ایران به تعبیر مقام معظم ***** از این پیچ به خوبی عبور خواهد کرد.
وی خطاب به دانشگاهیان و دانشجویان گفت: ما نیاز به دیپلماسی علم داریم و شما عالمان و فرهیختگان باید از طریق علم و دانش و مقاله و تحقیق و حضور در مجامع علمی جهان در این راستا تلاش کنید و از همین جا به وزارت اطلاعات اعلام می‌کنم که راه را برای این دیپلماسی باز کنید، به دانشگاه اعتماد کنید و به اساتید بزرگ این دانشگاه‌ها اعتماد کنید و البته به دانشجویان عزیزمان اعتماد کنید، چون همه این عزیزان ایران را دوست دارند و توسعه این کشور را می‌خواهند.
[h=4]جو امنیتی نفاق را توسعه می‌دهد[/h]روحانی که در مراسم آغاز سال تحصیلی دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی و فناوری سخن می‌گفت، همچنین سال تحصیلی 92 93 را به همه دانشگاهیان تبریک گفت و تصریح کرد: همه مسئولان بدانید اگر جو را امنیتی کردید، نفاق را توسعه داده‌اید.
وی با بیان این‌که دولت تدبیر و امید به دانشگاه آزاد و منتقد، فرهنگ‌دوست، اندیشه‌ورز و تعلیم دهنده شهروند متخصص ، مشارکت‌جوی و آگاه افتخار می‌کند، اظهار کرد: دولت تدبیر و امید از دانشگاه می‌خواهد در تمام زمینه‌ها به کمک دولت بیاید.
وی با بیان این‌که شما دانشگاهیان و دانشجویان بودید که 24 خرداد 92 را آفریدید، تصریح کرد: تدبیر و امید و اعتدال را به ناامیدی، افراط و تفریط پیروز ساختید و این ندای دانشگاهیان و فرهنگیان بود که ملت عزیز ما آن را به گوش جان خریدند و در انتخاباتی شکوهمند شرکت کردند و حماسه مورد نظر ***** معظم انقلاب را آفریدند و ان‌شاءالله همین مردم و دانشگاه حماسه اقتصادی را نیز می‌آفریدند.
[h=4]باید تکیه‌مان بر خودمان باشد[/h]روحانی تصریح کرد:باید تکیه‌مان بر خودمان باشد ، درست است که سرمایه انسانی و اجتماعی خودمان است که افتخارات را می‌آفریند و در برابر بیگانگان ملت ما استوار خواهد ایستاد، اما فراموش نکنیم که ما در دنیایی زندگی می‌کنیم که دروازه‌ها و دیوارها و مرزبندی‌ها به صورت سابق وجود ندارد و باید جهانی شدن را باور کنیم پس به خود تکیه می‌کنیم که هیچگاه به دیگری تکیه نخواهیم کرد، اما یادمان باشد همبستگی و همزیستی مسالمت‌آمیز با همه کشورهای دوست و یا همه کشورهای جهان را به صورتی داشته باشیم.
رییس‌جمهور افزود: شما می‌گویید روی پای خود و خود و خود بایستیم، اما وقتی اولین درآمد بودجه ما متکی به نفت و میعانات گازی است و آن را باید به دیگران بفروشیم پس باید کالا بفروشیم و وارد کنیم پس در دنیای امروز درون‌نگر و درون‌گرا بودن به مفهوم گذشته دیگر معنایی ندارد و همه مشکلات ما این بود که در سال‌های گذشته در اقتصاد و سیاست خارجی دانش‌بنیان نبودیم و از دانشگاه و متخصصان استفاده نکردیم.
وی با تاکید بر اینکه ما جامعه استوانه نمی‌خواهیم و نیاز به هرم داریم و باید بدانیم در قله چه کسانی و در قاعده چه کسانی باشند، خاطرنشان کرد: باید در دانشگاه‌هایمان زبان علم و تحقیق به عنوان زبان رسمی باشد و فقط قانون باید در دانشگاه حکم‌فرما باشد چون این دولت فشارهای محفلی را بر دانشگاه نخواهد پذیرفت.
[h=4]نباید در روند معیوب نابجای بازنشستگی زودهنگام اساتید گرفتار شویم[/h]وی تاکید کرد: در دانشگاه اسلامی یک گروه باید ملامت شوند و آن کسانی هستند که در تولید علم و فناوری کاهلی کردند، پس ما نباید در روند معیوب نابجای بازنشستگی زودهنگام اساتید گرفتار شویم، بلکه باید با تضارب آرا، نقد و انتقاد و مباحثه به ثبات و رای درست و واقعی دست یابیم تا دانشگاه به مراتب بالای علمی خود دست یابد و اینطور نباشد که استاد کلاس در بیان عقاید خود آزاد نباشد.
رییس‌جمهور افزود: برخی تلاش می‌کنند 75 یا 76 میلیون جمعیت کشور را ضرب در 2 کنند یعنی همه دو چهره داشته باشند و آنجا که بحث نمره، ارتقا و شغل است یک چهره و زمانی که زندگی آزاد است، چهره دیگری داشته باشند که ما این را نمی‌خواهیم.
[h=4]دانشگاه تهران حلقه وصل سنت آموزشی گذشته و جدید است[/h]وی با بیان این‌که به عنوان رییس‌جمهور ملت بزرگ ایران خود را در این جمع شکوهمند احساس نمی‌کنم، بلکه احساس یک دانشجو از این دانشگاه را دارم، گفت: به همه اساتید بزرگ و شهیدان دانشگاه تهران درود می‌فرستم و بر امام بزرگوار که راه نهضت، استقلال و آزادی را به ما آموخت و ***** معظم که مسیر امام (ره) را برای هدایت جامعه ادامه داد، سلام می‌کنم.
وی با بیان این‌که دانشگاه تهران حلقه وصل سنت آموزشی گذشته و جدید است، خاطرنشان کرد: در آغاز کار دانشگاه تهران به ویژه در علوم انسانی اساتید بزرگی از حوزه‌های علمیه به این مرکز علمی هجرت کردند و در نسل‌های بعدی شهیدان مطهری و دکتر بهشتی و در نسل بعد طلابی مثل من توانستیم از این مرکز علمی بهره ببریم، پس دانشگاه تهران به عنوان مرکزی است که نه تنها تولید علم کرده است، بلکه احساس مسئولیت سیاسی و اجتماعی را در جامعه دیروز و حتی در جامعه امروز نشر داده و خواهد داد.
روحانی با بیان این‌که حضور در جمع دانشگاهیان را باعث افتخار می‌دانم، تصریح کرد: مراسم شروع سال تحصیلی امسال با کمی تاخیر برگزار شد و امید است در سال‌های آینده در زمان مناسب‌تر چنین مراسمی برگزار شود و شروع سال تحصیلی امسال می‌تواند به معنای آغازی پربرکت برای مسیر علم و دانش باشد.
وی با اشاره به قرائت بیانیه دو تشکل دانشجویی در این مراسم، گفت: برایم بسیار زیبا بود که دو بیانیه از دو گروه دانشجویی در مراسم امروز قرائت شد که هر دو زیبا بود چون هر دو حرف دل خود را در نوشتاری اعلام کردند و این جزء افتخارات کشور ماست و چنین آزادی برای اظهارنظر در همه کشورها وجود ندارد و این جزء آثار و افتخارات انقلاب اسلامی است.
[h=4]نقد دانشجویان همانند حمایت آنها زیباست[/h]رییس‌جمهور با بیان این‌که نقد دانشجویان همان قدر زیباست که حمایت آنها زیباست، گفت: مگر نقد، حمایت نیست، نقد از دولت و دولتمردان نعمت بزرگی است که باید برابر آن با کمال تواضع سر فرود آورد و نقد دلسوزانه و سازنده برای دولت و کشور می‌تواند ثمرات ارزشمندی به همراه داشته باشد.
روحانی با بیان این‌که درست است که دانشگاه مرکز حزب نیست، افزود: فعالیت یک دانشجو و دانشگاه ولو سیاسی و اجتماعی که حق طبیعی اوست به عنوان عضو یک حزب نخواهد بود و دانشجو از منظر یک سیاستمدار نمی‌خواهد به مسائل بنگرد، بلکه دانشگاه به مثابه عالم و اندیشمند و روشنفکر به مسائل اجتماعی و سیاسی می‌نگرد.
وی افزود: نه تنها آشنایی دانشجویان به مسائل مهم سیاسی کشور، منطقه و جهان مفید است، بلکه ضروری است، اما یادمان نرود که رسالت اصلی دانشگاه، تولید علم و فناوری است و همان‌طور که دانشگاه، شهروند متخصص را می‌سازد و تحویل جامعه می‌دهد شهروند مشارکت‌جوی آگاه را نیز تحویل جامعه خواهد داد.
[h=4]دانشجویان باید به مسائل سیاسی و اجتماعی به معنای عام کلمه آگاه و آشنا باشند[/h]رییس‌جمهور با بیان اینکه دانشجویان باید به مسائل سیاسی و اجتماعی به معنای عام کلمه آگاه و آشنا باشند، اظهار کرد: مقصود از سیاست تنها بحث‌های مهم سیاست داخلی و خارجی نیست، بلکه مقصود از حضور دانشگاه و دانشجو و اساتید در مسائل سیاسی و اجتماعی یعنی حضور در فعالیت‌،‌در حوزه محیط زیست، مسائل فرهنگی، سیاست داخلی و خارجی و به ویژه در شرایط حاضر فعالیت در عرصه اقتصادی.
روحانی با بیان این‌که همان‌طور که از اقتصاد دانش‌بنیان حرف می‌زنیم و مقام معظم ***** بر آن تاکید دارند، باید بدانیم امروز مرکب پیشرفت جهان، علم و دانش است و افزود: قدرت در دنیای امروز در سایه علم و دانش است که تعبیر مصرع هر که توانا بود هر که دانا بود، همین است.
[h=4]باعث سرشکستگی دولت است که دانشجو و استادش به خاطر بهانه‌جویی عده‌ای دم فرو بندد[/h]وی با اشاره به این‌که بی‌تردید دانشگاه و دانشجو باید مدیریت آینده، اقتصاد آینده و سیاست آینده را بر دوش بگیرد، تصریح کرد: افتخار می‌کنیم بخشی از دولت تدبیر و امید از اساتید بنام دانشگاه‌های کشورمان هستند و باید توجه داشته باشیم که تنها نباید اقتصاد دانش‌بنیان باشد، بلکه سیاست، فرهنگ و سیاست خارجی هم باید دانش‌بنیان باشد و به طور کل دولت مدرن یعنی دولت دانش‌بنیان و در تمام رشته‌ها علم و دانش باید حاکم باشد و این امر زمانی تحقق می‌یابد که دانشگاهیان‌مان محیط آزاد نقد، اندیشه و اظهارنظر داشته باشند.
رییس‌جمهور با تاکید بر این‌که باعث سرشکستگی یک دولت است که دانشجویش و یا استادش به خاطر بهانه‌جویی عده‌ای دم فرو بندد و نتواند اظهارنظر کند، گفت: دانشگاه جای بیان اظهارنظر است و در دانشگاه یک زبان را بیشتر نمی‌پذیریم و آن زبان علم، خرد و عقلانیت است.
[h=4]دانشگاه‌هایمان به سمت استاندارد جهانی حرکت کنند[/h]روحانی با تاکید بر این‌که در دانشگاه باید آزادی آکادمیک در کنار اجرای قانون آکادمیک وجود داشته باشد، اظهار کرد: باید بتوانیم به تولید علم،‌ دانش و حکمت بپردازیم و علم و دانش تنها برای کاربرد و ساخت و ساز نیست، بلکه علم و دانش باید بتواند خلاقیت، تحلیل و فکر علمی را در جامعه به ارمغان آورد، چون آثار تحلیل علمی و فکر علمی برای آینده کشور حتی گاهی از فناوری هم بیشتر است.
وی با اشاره به این‌که گفته می‌شود دانشگاه و مراکز علمی کشور در مسیر پیشرفت قرار دارند و این باعث افتخار ماست، تاکید کرد: چرخه علم و دانش و تولید علم فقط مقاله isi نیست و حتی اگر همه این مقالات را نویسنده با خون و دل و بیدار ماندن شب نوشته باشد تا چه رسد به آنکه دلاری، پولی یا مسائلی به مقاله‌ای منتهی گردد و حتی اگر همه مقالات دقیق باشد باید بدانیم مقاله علمی یک حلقه کوچک از حلقه علم و فناوری است و باید همه حلقه‌های علم و فناوری را تکمیل کنیم.
روحانی با بیان این‌که باید خودمان را خوب با دیگر کشورها مقایسه کنیم، گفت: حلقه علم و فناوری از ایده شروع می‌شود و به تحقیق، نمونه فناوری، توسعه فناوری، صنعتی شدن، پیدایش بازار و تبدیل به ثروت ملی و قدرت ملی منتهی می‌شود پس دل خوش نکنیم به مقالاتی که گاهی برخی از آن مقالات مشکل فناوری و دانش کشور ما را نیز حل نمی‌کند، بلکه مشکل دیگران را حل می‌کند.
وی افزود: البته نمی‌گویم مقاله نوشتن بی‌ارزش است و یا نمی‌گویم همین زمینه واحد که باعث افتخار ماست را کنار بگذاریم، بلکه تاکیدم این است که دانشگاه‌هایمان به سمت استاندارد جهانی حرکت کنند.
رییس‌جمهور با اشاره به اینکه دانشگاه‌های ما به لحاظ کمیت رشد بسیار خوبی داشته‌اند، گفت: دانشجویی که با خون و دل وارد دانشگاه می‌شود و صاحب مدرک می‌شود، متاسفانه صاحب شغل و حتی گاهی صاحب منزلت اجتماعی هم نمی‌شود، پس ما باید رشته‌های تحصیلی، تعداد دانشجویان و برنامه‌ریزی دانشگاه‌هایمان را با نیاز جامعه کاملا منطبق کنیم.
انتهای پیام

 

poyaweb

Registered User
تاریخ عضویت
20 آگوست 2013
نوشته‌ها
232
لایک‌ها
26
[h=3] مزیت های طرح دانشپذیری فراگیر پیام نور [/h]
1-فارغ التحصیلان دانشگاه پیام نور مدرک کارشناسی ارشد دانشگاه پیام نور معتبر وزارت علوم، تحقیقات و فناوری دریافت می کنند.​
2-باتوجه به ظرفیت مناسب هر کد رشته محل، ورود به مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه پیام نور به نسبت سایر دانشگاه ها راحت تر می باشد.​
3- هزینه های دانشگاه پیام نور در مقایسه یا هزینه دانشگاه آزاد، دانشگاه های غیر انتفاعی و شبانه کمتر می باشد.​

4- طرح دانشپذیری که منحصرا در دانشگاه پیام نور برگزار می شود به این صورت است که دانشپذیر در آزمون ورودی، دروس ترم اول دانشگاه را امتحان می دهد و در صورت قبولی در آزمون ورودی، دروس امتحان داده از او قبول شده و دانشجو دروس ترم دوم را ادامه می دهد.​

5- شرکت در کلاسهای درس دانشگاه پیام نور الزامی نیست. دانشجویان می توانند در صورت تمایل در کلاسهای درس شرکت نمایند.​

6- امتحانات پایان ترم معمولا به صورت تستی و هماهنگ در کل کشور برگزار می شود. (سوالات معمولا استاندارد و مطابق با سالهای گذشته می باشد.)​

7- دانشجویان دانشگاه پیام نور می توانند علاوه بر تحصیل در این دانشگاه در یک دانشگاه دیگر نیز تحصیل نمایند.​

8- دانشگاه پیام نور تنها دانشگاهی در کشور است که افراد مشمول خدمت سربازی نیز می توانند در این دانشگاه ثبت نام نمایند.​

9- متقاضیان شرکت در آزمون ورودی دانشگاه پیام نور می توانند جهت تقویت دروس خود در کلاسهای آمادگی فراگیر پیام نور که در چندین موسسه دارای مجوز از وزارت علوم برگزار می شود شرکت نمایند.​

10- کلیه مراحل ثبت نام فراگیر پیام نور در این دانشگاه به صورت اینترنتی و از طریق سامانه گلستان دانشگاه پیام نور و به راحتی انجام می شود.​
11- برخی از واحدهای درسی این دانشگاه به صورت اینترنتی (elearning) به دانشجویان ارائه می شود​
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
جعفر توفیقی:

[FONT=BNazanin_Mehr]روند بررسی شکایات در کمیته وزارت علوم/ تلاش برای ایجاد آزادی بیان در دانشگاهها
سرپرست وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با اشاره به برنامه ریزی برای با نشاط شدن فضای سیاسی دانشگاهها گفت: دانشگاه‌ها باید از فضای باز برای گفتگو و آزادی بیان برخوردار باشند و ما تلاش می کنیم که این مساله عملی شود.


دکتر جعفر توفیقی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به فعالیت کمیته رسیدگی به شکایت و مشکلات کلی دانشگاهیان در وزارت علوم تحقیقات و فناوری گفت: این کمیته مسئول رسیدگی به اعتراض اساتید، دانشجویان و کارکنان است.
وی ادامه داد: هر موردی که دانشجویان، اعضای هیات علمی و کارکنان اعتراضی داشته باشند در این کمیته بررسی می شود در صورتی که محرز شود حقی ضایع شده است آن حق برمی گردد.
سرپرست وزارت علوم افزود: تاکنون تعدادی از دانشجویان که به این کمیته مراجعه کرده بودند به تحصیل بازگشته و تعدای از اساتید بازنشسته نیز دوباره مشغول فعالیت شده اند.
وی با اشاره به برنامه ریزی برای با نشاط شدن فضای سیاسی دانشگاه‌ها هم گفت: نشاط و تحرک در دانشگاه‌ها از اصول اساسی است و در نقشه جامع علمی کشور نیز بر آن تاکید شده است.
توفیقی افزود: دانشگاه‌ها باید از فضای باز برای گفتگو و آزادی بیان برخوردارد باشند و ما هم تلاش می کنیم که این مساله عملی شود البته باید طوری مدیریت شود تا ثبات، آرامش و فضای با نشاط سیاسی را باهم داشته باشیم که تمام این ها با رعایت آیین نامه ها و مقررات عملیاتی می شود.

[/FONT]
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد


[FONT=BNazanin_Mehr]شمار بیکاران فارغ‌التحصیل افزایش یافت
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اعلام افزایش تعداد فارغ التحصیلان بیکار، گفت: رمز پیشرفت جامعه آب، پول، زمین و نفت نیست بلکه جامعه نیازمند خلاقیت و نوآوری است.


به گزارش خبرگزاری مهر، علی ربیعی با بیان اینکه خلاقیت ارثی نیست که به کودک برسد بلکه نتیجه تفکر و نوآوری او است گفت: محیط اجتماعی، اقتصادی، سیاسی می‌تواند تاثیر عمیقی بر خلاقیت بگذارد.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی داروی حیات بخش جامعه را ماندگاری انقلاب اعلام و عنوان کرد: ممکن است پیشرفت در دستور کار همه جوامع باشد اما همواره این سوال مطرح است چرا این گذار برای رسیدن به پیشرفت در ایران طولانی است.
ربیعی با تاکید بر اینکه تمام پیشرفت‌های کشورهای توسعه یافته تنها به پول بستگی ندارد بلکه در گرو داشتن افراد خلاق در آن جامعه است ادامه داد: برای آنکه جامعه به پیشرفت برسد رمز و راز آن آب، پول، زمین و نفت نیست بلکه آنچه که اهمیت دارد این است که افراد جامعه خلاقیت و نوآوری داشته باشند.
وی با بیان اینکه در کارآفرینی دو رویکرد وجود دارد گفت: بخشی از کارآفرینی ذاتی و بخش دیگر به فرهنگ در جامعه است. اگر فرهنگ جامعه رو به کارآفرینی باشد آن جامعه می‌تواند پیشرفت کند و مراحل گذر را سپری نماید.
وزیر تعاون، کار و رفاه با تاکید بر اینکه نگاه کارآفرینی باید از کودکی آغاز شود اظهار داشت: ما نیازمند جامعه‌ای هستیم که خلاقیت در آن به عنوان یک نماد نهادینه شود. ربیعی با تاکید بر اینکه مدرسه، **** آموزشی، دستگاه‌های اجرایی باید در کنار هم قرار گیرد تا کارآفرینی نهادینه شود بیان کرد: بهبود زندگی انسان‌ها و رسیدن به تکنولوژی بالا نیازمند نهادهای فرهنگی و اجتماعی هستند تا در آن رشد کنند.
ربیعی با تاکید براینکه وجود انسان خلاق در جامعه که در رشد است اظهار داشت: خلاقیت محصول پرسشگری، جمع آوری داده‌ها و داشتن توانایی و تحلیل و در نهایت تفکر برای تغییر است. وی با اشاره به اینکه کودکان باید شالوده‌شکن باشند ادامه داد: اگر کودکان روحیه پرسشگری داشته باشند به راحتی می‌توانند داده‌ها را جمع آوری و در نهایت ترکیب کنند.
وی با تاکید بر اینکه کارآفرینی می‌تواند مسیری از یک ایده جدید و در نهایت به اشتغال منجر شود افزود: متاسفانه ما در کارآفرینی مشکل داریم یعنی به خوبی نتوانسته‌ایم ثروت ملی را در راستای کارآفرینی به کار ببریم.
وزیر تعاون، کار و رفاه با اشاره به اینکه متاسفانه تعداد بیکاران فارغ التحصیل دانشگاه افزایش یافته است بیان داشت: افزایش تعداد دانشگاهیان به این معنی نیست که توانایی آنها بیشتر شده است.

[/FONT]
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
[h=2]رییس سازمان ‌آموزش فنی و حرفه‌ای کشور:
[/h]

[h=1]به‌ازای سه کارشناس یک کاردان داریم

[/h]







در حالی که در بیشتر کشورهای توسعه یافته به ازای هر کارشناس چهار تکنسین وجود دارد، در ایران به ازای هر سه کارشناس تنها یک کاردان تربیت می‌شود.
کوروش پرند - رییس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور - در گفت‌وگو با خبرنگار تعاون و اشتغال ایسنا، اظهار کرد: بررسی هرم دانشجویی کشور نشان ‌می‌دهد که در این بخش با مشکل مواجه هستیم و نقص کار در نسبت بین نیروی کاردان به کارشناس است.
وی افزود: طبعا با چنین رویه‌ای نیازمند یک رویکرد جامع و برنامه‌ریزی ساختاری در حوزه آموزش‌های مهارت هستیم و از هم اکنون باید برای ۱۵ سال آینده که دانش آموزان ابتدایی وارد بازار کار می‌شوند و پنج سال آینده که آموزان دبیرستانی به سن اشتغال می رسند، برنامه‌ریزی داشته باشیم.
رییس سازمان ‌آموزش فنی و حرفه‌ای کشور ادامه داد: در بیشتر کشورهای توسعه یافته از جمله آلمان به ازای هر کارشناس چهار تکنسین وجود دارد در حالی که در ایران تنها یک کاردان به ازای سه کارشناس تربیت می‌شود.
به اعتقاد پرند، مدرک‌گرایی در کشور موجب شده تا کارشناسان بیشتر به دریافت مدارک بالاتر اشتیاق نشان بدهند.
وی با بیان اینکه 70 درصد مباحث درسی در دانشگاههای کشور به شکل نظری و 30 درصد به شکل عملی ارائه می‌شود، از دولت خواست تا به جای فراهم کردن بسترهای لازم جهت استفاده از تکنسین‌های ماهر به عنوان کارمندان معمولی ادارات، منابع و حمایتهای لازم از صنایع و بنگاه های اقتصادی را در نظر بگیرد.
رییس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور در پایان بر ضرورت استفاده از مطالعات کشورهای دیگر در حوزه آموزشهای مهارتی تاکید کرد.
انتهای پیام
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
[h=2]مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای استان تهران خبر داد
[/h]

[h=1]برگزاری جشنواره توانمندی‌های مهارتی کارآموزان

[/h]






مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای استان تهران از برگزاری جشنوراه توانمندی‌های مهارتی کارآموزان فنی و حرفه‌ای با رویکرد مشاغل مولد و پایدار، کارآفرینی و احیای مشاغل خانگی خبر داد.
حمید رضا خانپور در گفت‌وگو با خبرنگار تعاون و اشتغال ایسنا، اظهار کرد: این جشنواره در حاشیه چهاردهمین مسابقات ملی مهارت به مدت چهار روز از 5 تا 8 آبان ماه سال جاری در مرکز تربیت مربی و پژوهشهای فنی و حرفه‌ای کرج و اداره کل آموزش فنی و حرفه‌ای استان البرز برگزار می شود.
به گفته وی جشنواره مذکور در پنج محور مشاغل مولد و پایدار، احیای مشاغل خانگی، معرفی کارآفرینان و مولدان برتر کسب و کار، معرفی فضاهای واقعی اشتغال و کارآفرینی برپا می‌شود و مهمترین دستاورد این جشنواره، شناسایی و معرفی پتانسیل‌های مهارتی و فنی و حرفه‌ای محصول محور و توسعه فرهنگ کاربلدی در جوانان جویای کار است.
مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای استان تهران با تاکید بر اهمیت جایگاه آموزشهای فنی و حرفه‌ای در یاری رساندن به نیروی کار، خاطرنشان کرد: جوانان جویای کار و فارغ التحصیلان دانشگاهی به شرطی می توانند در بازار کار رقابت کنند که از مهارتهای تخصصی لازم در حرفه خود برخوردار باشند.
وی در ادامه از شرکت 29 نفر از نخبگان مهارتی استان تهران در چهاردهمین دوره از مسابقات ملی مهارت خبر داد و گفت: این دوره از مسابقات از 5 تا 8 آبان ماه امسال در استان البرز برگزار می‌شود و شرکت کنندگان در 21 رشته به رقابت می‌پردازند.
خانپور توسعه فرهنگ کارآفرینی و مهارت آموزی، ایجاد زمینه اشتغال مولد و پایدار و معرفی حرفه‌های محصول محور در جوار رقابت سالم جوانان و نخبگان مهارتی را از مهمترین اهداف این مسابقات برشمرد و از جمله رشته‌های مورد رقابت نخبگان مهارتی استان تهران در این دوره از مسابقات را ساخت و تولید،‌ مکانیک، تراش CNC، فناوری اطلاعات، جوشکاری، صافکاری خودرو، طراحی وب و گرافیک، رباتیک و آشپزی نام برد.
انتهای پیام

 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
معاون وزیر علوم:
رابطه منطقی بین دانشگاه و صنایع برقرار نیست/ اصلاح رابطه با طرح تحصیلات تکمیلی
معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گفت: یکی از مشکلات کشور ما این است که میان دانشگاه و صنایع رابطه منطقی برقرار نیست و نباید به صورتی باشد که میان آنها فاصله‌ای وجود داشته باشد.
13920706000231_PhotoA.jpg



به گزارش خبرگزاری فارس از کرج، مراسم تقدیر از دانش‌آموختگان پژوهشگاه مواد و انرژی کشور مستقر در استان البرز بعد از ظهر امروز با حضور وحید احمدی معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، علی اصغر توفیقی رئیس پژوهشگاه و استاندار البرز و جمعی از مدیران استانی برگزار شد.استاندار البرز در این مراسم طی سخنانی اظهار داشت: البرز دارای مراکز علمی و آموزشی معتبر بسیاری است و سالانه بیش از 120 هزار دانشجو در البرز تحصیل می‌کنند.سیدطاهر طاهری ادامه داد: از این نظر استان البرز جزو استان‌های دانش‌پرور کشور به شمار می‌رود و با تکمیل طرح‌های آموزشی و راه‌اندازی دانشگاه‌های جدید، البرز در آینده نزدیک تبدیل به قطب دانشگاهی کشور می‌شود.وی بیان داشت: برنامه‌های متعددی در حوزه توسعه مراکز علمی و آموزشی و دانشگاهی استان البرز در دست اجرا است که استانداری از این طرح‌ها به طور کامل حمایت می‌کند.عالی‌ترین مقام اجرایی در استان البرز افزود: یکی از اولویت‌های ما باید حمایت از نخبگان و همچنین تربیت دانشجویانی باشد که بتوانند در حوزه توسعه صنایع فعال در البرز به کار گرفته شوند.در ادامه این مراسم معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری نیز طی سخنانی اظهار داشت: یکی از اولویت‌های اصلی این وزارتخانه این است که آموزش در دانشگاه‌ها با هدف رفع مشکلات و پژوهش‌های علمی تقاضامحور باشد.وحید احمدی افزود: در دنیای امروز رابطه منطقی بین علم و صنعت برقرار است و فعالیت‌های دانشگاهی در راستای نیاز صنایع انجام می‌شود.وی ادامه داد: نباید فعالیت دانشگاه‌ها و آموزش‌های ما به صورتی باشد که میان علم و صنعت گسستی ایجاد شود، اما متاسفانه مشاهده می‌شود که این فاصله در کشور ما وجود دارد.احمدی گفت: دلیل اصلی وجود فاصله موجود این است که میان صنایع کشور دانشگاه‌های ما رابطه صحیح برقرار نیست و محصول دانشگاه‌ها در صنایع به کار گرفته نمی‌شود.وی افزود: باید تعامل صحیح و اصولی میان دانشگاه و صنعت برقرار باشد و خوشبختانه وزارت علوم برای تحقق این مهم طرح تحصیلات تکمیلی را در دستور کار قرار داده و شاهد هستیم که تحصیلات تکم
btnSave.png
یلی توانسته است تا حد زیادی رابطه میان صنایع و دانشگاه را اصلاح کند.
معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری تاکید کرد: اگر پژوهش‌های علمی و کارهای دانشگاهی ما تقاضامحور باشد، صنایع از دانش تولیدشده در مراکز علمی استفاده خواهند کرد.احمدی در پایان اظهار داشت: باید به سمتی حرکت کنیم که علوم دانشگاهی ما تنها در پایان‌نامه‌های دانشجویی خلاصه نشده و افرادی در دانشگاه تربیت شوند که به طور مستقیم جذب صنایع و بخش‌های مختلف شده و بتوانند نیازهای علمی کشور در این حوزه‌ها را برآورده کنند.در این مراسم علی اصغر توفیق رئیس پژوهشکده مواد و انرژی به ارائه دستاوردها و فعالیت‌های این مرکز پرداخت.انتهای پیام/2302/غ40
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
[h=1]گام بلند بانک جهانی در تاسیس دانشکده‌های مجازی

[/h]










بانک جهانی هفته گذشته با هدف کمک به دانشجویان کشورهای در حال توسعه که با مشکل دسترسی به آموزش عالی مواجه هستند، تفاهم‌نامه‌ای را با موسسه بین‌المللی «کورسرا» که ارائه‌دهنده تحصیلات عالی بین‌المللی آنلاین است، منعقد کرد.
به گزارش سرویس «دانشگاهی» خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، رشته‌های ارائه شده از سوی «کورسرا» تحت عنوان جدیدی با نام «دانشکده آزاد آموزشی» عرضه می‌شوند و این رشته‌های آموزشی از سوی بانک جهانی طراحی شده‌اند.
با راه‌اندازی این دوره‌های آنلاین، شاغلین و عموم مردم به صورت ****‌مند قادرند دسترسی بهتری به آموزش سریع و با کیفیت جهانی داشته باشند.
به گزارش ایسنا به نقل از پایگاه اینترنتی یونیوریستی‌ورلدنیوز، بانک جهانی در این آموزشکده آنلاین رشته‌هایی در حوزه‌های توسعه‌ای مهمی نظیر سلامت، آموزش، توسعه شهری و تغییرات جوی ارائه می‌دهد.
بانک جهانی برای ارائه این دروس از زیرساخت‌های موسسه «کورسرا» کمک گرفته تا از طریق آنلاین بتواند دانش فنی را همراه با تبادل مهارت‌ها در اختیار شاغلین و افرادی که در کشورهای در حال توسعه با مشکلات فراوان دست به گریبان هستند، قرار دهد.
این همکاری‌ها همچنین به بانک جهانی امکان می‌دهند تا مشکلات خاص کشورهای در حال توسعه نظیر کمبود پهنای باند اینترنت، تنظیم ظرفیت‌ها مطابق با شرایط موجود و ظرفیت‌های آموزش سیار را در این مناطق بررسی کند.
انتهای پیام
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
[h=1]نرخ بیکاری تحصیلکردگان 40 درصد اعلام شد

[/h]







وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی نرخ بیکاری جوانان تحصیلکرده را 40 درصد ذکر کرد و با اعلام حمایت از شبکه ملی نخبگان، گفت: اگرچه دولت با مشکلات شدید مالی روبه‌رو است ولی برای یک ریال هم برنامه دارد.
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، علی ربیعی گفت: هم اکنون نرخ بیکاری جوانان بیش از 26 درصد و نرخ بیکاری دانش آموختگان دانشگاهی بیش از 40 درصد است در حالی که رشد بهره‌وری 1.3 درصد است و این دو پدیده نشان می‌دهد که جامعه در شرایط خوبی به سر نمی‌برد.
ربیعی که در مراسم اختتامیه چهاردهمین دوره مسابقات ملی مهارت سخن می گفت، با بیان اینکه 50 درصد متقاضیان کار دارای مهارت هستند، افزود: مابقی نیروهای کار هنگامی که وارد بازار کار می‌شوند مهارت لازم را ندارند در حالی که صنایع و بنگاههای ما به نیروی مهارتی نیاز دارند.
وزیر تعاون، کار و اجتماعی نداشتن مهارت را بر کاهش کیفیت کالا و افزایش هزینه تولید موثر خواند و گفت: هیچ کشوری جز با توانمندسازی نیروی انسانی خود به رشد و توسعه نمی‌رسد.
به اعتقاد ربیعی برای رقابت‌پذیری صنعتی باید از مهارت آموزی بهره‌گیری کرد و این امر نیازمند تغییر فرهنگ مدرک گرایی به مهارت آموزی است.
وی گفت: وزارت کار درصدد ایجاد ارتباط بین بیمه بیکاری و مهارت‌آموزی است و افرادی که بیمه بیکاری دریافت می کنند باید یک مهارت را در طول دوره بیکاری کسب کنند.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در ادامه به رتبه جوانان ایرانی در مسابقات جهانی مهارت اشاره و خاطرنشان کرد: جوانان ایرانی توانسته‌اند در مسابقات مهارت به رتبه‌های برتر دست یابند اما با راه‌اندازی بنیاد ملی نخبگان بهتر می‌توان گفتمان مهارتی را در جامعه به گفتمان عمومی تبدیل کرد.
به گفته وی مسابقات ملی مهارت باید کل **** آموزش مهارت را تحت تاثیر قرار بدهد.
ربیعی درعین حال وضعیت اقتصادی هند را مورد اشاره قرار داد و گفت: در حال حاضر فروش نرم افزار در این کشور به اندازه فروش نفت در ایران ارزش دارد و کمبود نیروی ماهر چهارمین دغدغه مدیران هند به شمار می‌رود.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اعلام حمایت از شبکه ملی نخبگان افزود: اگرچه دولت به دلیل تحریم‌ها با مشکلات مالی شدیدی روبه‌رو است ولی برای یک ریال هم برنامه دارد.
به گزارش ایسنا، مراسم اختتامیه چهاردهمین دوره از مسابقات ملی مهارت با حضور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و رییس سازمان فنی و حرفه‌ای کشور برگزار شد.
در مرحله کشوری چهاردهمین مسابقات ملی مهارت، تعداد 575 رقابت کننده در 28 حرفه آموزشی در چهار مرکز اداره کل آموزش فنی و حرفه‌ای استان البرز، آموزش فنی و حرفه‌ای شماره یک شهید خدایی کرج، مرکز تربیت مربی و پژوهشهای فنی و حرفه‌ای کشور و مرکز تخصصی آموزشی خودروی 9 دی با یکدیگر به رقابت پرداختند.
501 تن از رقابت کنندگان در این دوره از مسابقات را مردان و 74 نفر را زنان تشکیل دادند.
نفرات اول تا سوم این دوره از مسابقات از استان‌های زنجان، تهران و اصفهان بودند که در این مراسم از آنان تقدیر شد.
به گزارش ایسنا،‌ برگزیدگان این دوره از مسابقات ملی مهارت و همچنین برگزیدگان پانزدهمین مسابقات ملی مهارت که در سال آینده برگزار می‌شود پس از شرکت در یک اردوی آماده سازی به مسابقات بین المللی مهارت 2015 برزیل اعزام خواهند شد.
انتهای پیام

 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
[h=2]رییس سابق دانشگاه شریف:
[/h]

[h=1]گسترش بی‌حد و حصر دانشگاه‌ها مشکل اصلی آموزش عالی کشور است

[/h]







رییس سابق دانشگاه شریف با بیان اینکه مسائل و مشکلاتی که جامعه دانشگاهی با آن درگیر است بسیار زیاد است، گفت: یکی از مشکلات عمده و اصلی جامعه دانشگاهی گسترش بی حد و حصر دانشگاه‌هاست.
سهراب پور در گفت‌وگو با خبرنگار دانشگاهی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، تاکید کرد: گسترش بی رویه دانشگاه‌ها باعث ایجاد مشکلات بسیاری در جامعه دانشگاهی شده است، بنابراین باید سیستم مدیریتی قوی برای جمع کردن و مدیریت دانشگاه‌ها وجود داشته باشد.
وی با تاکید بر اینکه دانشگاه‌ها نیاز به حمایت دارند، تصریح کرد: چرا که دانشگاه‌ها کار خود را خوب انجام می‌دهند، اما شدیدا نیاز به حمایت وزارت علوم و سایر سازمان‌ها دارند که امیدواریم در دولت جدید میزان این حمایت‌ها افزایش یابد.
رییس سابق دانشگاه صنعتی شریف با بیان اینکه باید به دانشگاه‌های قدیمی و پیشرفته در کشور توجه بیشتری شود، گفت: متاسفانه در حال حاضر در دانشگاه‌های پیشرفته و قوی تجهیزات آنگونه که باید باشد وجود ندارد و به دانشگاه‌ها توجه خاص نمی‌شود.
وی با بیان اینکه دانشجو مانند یک سرباز می‌ماند، خاطر نشان کرد: اگر سرباز با دست خالی وارد میدان جنگ شود، قطعا بازنده است، به همین دلیل باید دانشجویان با تجهیزات لازم وارد این میدان شوند تا بتوانند موفقیت‌های بیشتری را کسب کنند.
سهراب پور با بیان اینکه دانشگاه‌ها نیاز به یک بازسازی و بازنگری دارند، گفت: در حال حاضر در دانشگاه‌های خوب و قوی کشور تدریس و تحقیق خوب انجام می‌شود و تمام پیشرفت‌هایی که در صنعت صورت گرفته است به خاطر حضور دانشگاهیان است.
رییس سابق دانشگاه صنعتی شریف با اشاره به اهمیت وجود روابط بین‌الملل در دانشگاه، خاطر نشان کرد: وجود روابط بین‌الملل در دانشگاه یکی از اساسی‌ترین و بنیادی‌ترین مسئله‌ای است که وزارت علوم باید به آن توجه کند.
وی افزود: از گذشته تا کنون نیز تمامی دانشمندان برای دستیابی به مسائل علمی در سفر بودند، بنابراین اگر می‌خواهیم در کشور پیشرفت علمی انجام شود، باید با تمام دنیا ارتباط علمی خود را حفظ کنیم.
سهراب پور با اشاره به مشکل بودجه در دانشگاه‌ها، اظهار کرد: یکی از مسائلی که موجب کاهش ارتباط بین‌الملل در دانشگاه‌ها شده است، همین مسئله کمبود بودجه است که اجازه شرکت در کنفرانس و سفر کردن اساتید را نمی‌دهد.
وی با اشاره به مشکلات دانشگاه‌ها، تصریح کرد: می‌توان مشکل بودجه در دانشگاه را از اساسی‌ترین مشکلات جامعه دانشگاهی دانست، بنابراین از وزیر علوم انتظار می‌رود که بتواند با تمهیدات و برنامه‌های خود بودجه دانشگاه‌ها را افزایش دهد.
وی با اشاره به سخنان مقام معظم ***** مبنی بر اولویت قرار دادن علم بعد از اقتصاد، گفت: دولت باید بعد از توجه به مسائل اقتصادی به مسائل علمی کشور توجه کند و باید به دانشگاه‌ها بیش از پیش توجه داشته باشد.
سهراب پور با اشاره به اهمیت وجود کرسی‌های آزاد اندیشی و تشکل‌های دانشجویی در دانشگاه، گفت: وجود این کرسی‌ها و تشکل‌ها در دانشگاه موجب پیشرفت اجتماعی دانشجویان می‌شود که این مسئله لازمه یادگیری زندگی اجتماعی است.
رییس سابق دانشگاه شریف با بیان اینکه باید دانشجویان را برای شرکت در فعالیت‌های دانشگاهی تشویق کرد، گفت: دانشجویان باید بتوانند در فضایی ایمن و در چارچوب قوانین ابراز عقیده و فعالیت کنند.
وی با اشاره به اهمیت استقلال دانشگاه‌ها، گفت: این مسئله که دانشگاه‌ها باید استقلال داشته باشند به این معنا نیست که دانشگاه‌ها برای انجام امور خود به هیچ مقام و مسئولی پاسخگو نباشند و هر کاری که می‌خواهند انجام دهند، بلکه این مسئله به معنای استقلال داشتن علمی دانشگاه‌ها است.
سهراب پور تصریح کرد: اگر تمام تصمیمات در وزارت علوم اتخاذ شود و دانشگاه در این تصمیمات نقشی نداشته باشد، به صراحت می‌توان گفت در زمینه علمی کشور هیچ رشدی نمی‌کند.
انتهای پیام
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور خبر داد
۶ پیشنهاد برای توسعه آموزش‌های مهارتی در کشور/ تأکید رئیس جمهور بر تغییر نگاه به موضوع نخبگی
رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور مهارت‌آموزی را از الزامات توسعه اقتصادی دانست و ۶ پیشنهاد برای توسعه آموزش‌های مهارتی و به کارگیری استعدادهای برتر ارائه کرد.
13920725000361_PhotoA.jpg



به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، کوروش پرند رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور در مراسم تجلیل از افتخارآفرینان مسابقات جهانی مهارت اظهار داشت: مهارت‌آموزی در دنیای امروز از الزامات توسعه اقتصادی و شرط لازم برای نگهداری ساختار پیچیده توسعه به شمار می‌رود.وی ادامه داد: از سوی دیگر ظهور اقتصاد دانش‌محور و اهمیت یافتن مهارت نیروی انسانی به ویژه مهارت‌های برتر، کشورهای در حال توسعه را ناگزیر از پرداختن به آموزش‌های مهارتی کرده است.پرند ادامه داد: از این رو، تبدیل دانش به مهارت، ایجاد حلقه اتصال بین دانش‌آموختگان دانشگاهی و مراکز تولیدی و صنعتی و همچنین تسهیل انتقال تکنولوژی و مهارت به کشور از جمله دغدغه‌های سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای است.وی گفت: در این راستا، این سازمان ضمن برگزاری مسابقات ملی مهارت به صورت سالانه با عضویت در سازمان جهانی مهارت، با هدف شناسایی و هدایت نخبگان و استعدادهای برتر مهارتی، کسب تجربه‌های جهانی و کمک به فرایند شناخت و انتقال فناوری‌های نوین در مسابقات جهانی مهارت شرکت می‌کند.وی گفت: امروز افتخار داریم که تیم ملی مهارت ایران با شرکت در هفت دوره از این مسابقات از سال 2001 در چهل و دومین مسابقات جهانی در رتبه چهارم قرار گرفت.معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی افزود: امروز در کشور نیازمند یک تغییر نگاه به موضوع نخبگی هستیم و در این زمینه رئیس‌جمهور نیز با بیان اینکه باید معیارها و فرایندهای کشف نخبگی وسیع‌تر شده تا پوشش وسیع‌تری برای همه نخبگان علمی کشور فراهم شود، تغییر نگاه به این امر را ضروری دانست.وی همچنین ارائه چند پیشنهاد به عنوان الزامات توسعه آموزش‌های مهارتی و به کارگیری نخبگان در فرایند توسعه کشور، خواستار مساعدت رئیس مجلس شورای اسلامی و وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی شد. توجه بیشتر به سهم آموزش‌های مهارتی در بودجه، تصویب قانون ساماندهی نخبگان مهارتی، برقراری تسهیلات نخبگی، مشارکت صنایع تولیدی در شناسایی و جذب نخبگان و تشکیل فراکسیون مهارت با حضور استعدادهای برتر در مجلس شورای اسلامی از جمله پیشنهادات رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور بود.پرند در پایان تصریح کرد: ما در این مجموعه سعی داریم با ایجاد شبکه ملی نخبگان برتر مهارتی، فرایند جذب، هدایت و نگهداری نخبگان و استعدادهای برتر مهارتی و به ویژه برگزیدگان این مسابقات را به نحو مناسبی اجرایی کنیم.انتهای پیام/
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
درباره اختلاط جنسیتی خوابگاه های دانشجویی مشکلات زیادی وجود دارد و شکایات زیادی از سوی همسایه ها و خود دانشجویان وجود دارد که مسئولان دولتی وظیفه دارند به این موارد رسیدگی کنند، چون والدین این دانشجویان می گویند: پس دولت کجاست؟
رجب طیب اردوغان نخست وزیر ترکیه روز گذشته با حمایت از طرح جدا سازی جنسیتی خوابگاه های دانشجویی در ترکیه از منتقدان و روزنامه نگارانی که این طرح دولت را دخالت در طرز زندگی مردم ترکیه می دانند، انتقاد کرد.

به گزارش عصر ایران به نقل از سی ان ان ترک اردوغان در یک گردهمایی حزب حاکم عدالت و توسعه در آنکارا با اشاره به اینکه حزب عدالت و توسعه یک حزب محافظه کار و دموکرات است ، حرکت در جهت جدا ساز ی خوابگاه های دانشجویی دختر و چسر را بر اساس مرام و دیدگاه یک حزب محافظه کار و دموکراتیک یک امر بدیهی دانست.

نخست وزیر ترکیه با اشاره به اینکه " بچه های مردم امانتی در دست ما هستند" گفت که درباره اختلاط جنسیتی خوابگاه های دانشجویی مشکلات زیادی وجود دارد و شکایات زیادی از سوی همسایه ها و خود دانشجویان وجود دارد که مسئولان دولتی وظیفه دارند به این موارد رسیدگی کنند، چون والدین این دانشجویان می گویند: پس دولت کجاست؟ و چرا به این شکایات و موارد رسیدگی نمی کند؟

اردوغان تاکید کرد که در این زمینه دولت او حامی جدا سازی است و هر قانون و مصوبه ای که لازم باشد به مورد تصویب خواهد گذاشت.

نخست وزیر ترکیه در ادامه افزود که این به معنای مداخله در طرز نزدگی خصوصی مردم نیست و حزب عدالت و توسعه در11 سال گذشته به هیچ عنوان در شیوه زندگی مردم ترکیه دخالتی نداشته است و اگر کسی ادعایی خلاف این دارد می تواند شواهد خود را ارایه کند تا مورد بررسی قرار گیرد.

اردوغان با اشاره به این که در برخی از خوابگاه های دانشجویی در نقاط مختلف گزارش ها و شکایت هایی به ماموران امنیتی و دستگاه های دولتی رسیده که باید رسیدگی شود، گفت که رسیدگی به این شکایات و جداسازی خوابگاه های دانشجویی دختران و پسران دانشجو به طور جدی در دستور کار دولت او قرار دارد.

به گزارش خبرگزاری آناتولی اردوغان همچنین در اظهاراتی در فرودگاه و پیش ار ترک کشورش به مقصد فنلاند در پاسخ به سوال خبرنگاران درباره منتقدان طرح جدا سازی خوابگاه های دانشجویی در ترکیه خطاب به منتقدان این طرح گفت:" شمایی که از این طرح انتقاد می کنید آیا خودتان راضی می شوید دختر جوانتان با یک پسر غریبه در یک خانه تنها بماند؟ اگر مشکلی ندارید که بحثی نیست ، اما ما اگر لازم باشد در این مورد قانون تصویب خواهیم کرد.
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
[h=2]عضو هیات رییسه کمیسیون اجتماعی:
[/h]

[h=1]بین آموزش عمومی، آموزش عالی و آموش فنی و مهارتی هماهنگی وجود ندارد

[/h]







یک عضو هیات رییسه کمیسیون اجتماعی گفت: بین آموزش عمومی، آموزش عالی و آموش فنی و مهارتی هماهنگی وجود ندارد، بنابراین این آموزش‌ها باید با هم هماهنگ شود.
عباس قائدرحمت در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی ایسنا، گفت: مجلس شورای اسلامی، ایجاد سازمان ملی مهارت را در دستور کار دارد، این سازمان هماهنگی بین **** آموزش فنی و حرفه‌ای، علمی کاربردی و سایر آموزش‌ها را بر عهده دارد.
نماینده مردم درود و ازنا، استفاده از افکار نخبگان در بخش‌های تحقیقاتی و اجرایی دولت را به دو شیوه امکان‌پذیر دانست، گفت: جذب و استخدام نخبگان در دستگاه‌های دولتی به معنای تبدیل انسان‌های بدون مرز به انسان‌هایی بله قربان‌گو و آلت دست مدیران دولتی است که هیچ اراده‌ای جز آنچه مدیران دستگاه‌ها از آنان طلب می‌کنند، ندارند، در این شیوه حمایتی، هیچ خبری از آزاداندیشی و ظهور و بروز اندیشه‌های نو و خلاقانه نیست.
وی متذکر شد: نخبگان سربار جامعه نیستند بلکه نجات دهندگان کشورند، نخبگان از ظرفیت بالقوه‌ای برای حل چالش‌ها و مشکلات عدیده اقتصادی، تولید، بیکاری، تورم و رشد منفی اقتصادی برخوردارند.
این عضو هیات رییسه کمیسیون اجتماعی با بیان اینکه جذب نخبگان در بخش دولتی دردی از آنان دوا نمی‌کند، گفت: نخبگان نوعا در پی استخدام در دستگاه‌های دولتی نیستند، آنان حاضر نیستند 30 سال از بهترین زمان‌های خود را محدود به استخدام در دستگاه‌های اجرایی کنند چرا که از انجام کارهای بزرگ باز می‌مانند.
قائدرحمت با تاکید بر اینکه نخبگان در قاب کوچک دولت نمی‌گنجند، گفت: دولت برای بهره‌برداری از ظرفیت‌های نخبگان باید خدمات ویژه‌ای را به آنان ارائه دهد، وزارت علوم و دستگاه‌های مرتبط باید بستری را به وجود آورند تا نخبگان بتوانند در این بستر به پیاده کردن ایده‌ها و طرح‌هایشان بپردازند که مراکز رشد، پارک‌های علم و فناوری و مراکز علمی راهبردی جزو بهترین بسترها هستند.
نماینده مردم درود و ازنا تصریح کرد: بهره‌مندی از نخبگان در زمینه‌های اقتصادی و صنعت توسط دولت موجب به خدمت گرفتن علم و عمل و افزایش بهره‌وری می‌شود، دولت باید بستر مناسب استفاده از نخبگان را از طریق ارائه لایحه به مجلس به وجود آورد و مجلس برای پیش‌بینی شرایط ویژه برای نخبگان آمادگی دارد.
انتهای پیام

 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
[h=2]دبیر کمیسیون بهداشت:[/h]
[h=1] اعتبار بخشی به مدرک فنی حرفه‌یی، بخشی از مشکلات اشتغال را مرتفع می‌کند

[/h]




دبیر کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی گفت: طرح اعتباربخشی مدارک فنی حرفه‌یی در جلسه امروز کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی بررسی شد و با نهایی شدن این طرح می‌توان امیدوار بود بخشی از مشکلات اشتغال کشور مرتفع شود.

احمد آریایی‌نژاد در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، خاطرنشان کرد: بخش دیگری از جلسه امروز کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی به گزارش رییس صندوق حمایت از پژوهشگران اختصاص داشت.

وی گفت: موضوع اعتباربخشی به مدارک فنی حرفه‌یی نیز مقرر شد در جلسات کارگروه بررسی و برای نهایی شدن مجددا در جلسه کمیسیون مطرح شود.

انتهای پیام
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
[h=2]مدیرکل فنی‌ حرفه‌ای و کار و دانش آموزش و پرورش خبر داد
[/h]
[h=1] ارائه طرح جامع هدایت تحصیلی با هدف شناسایی استعدادهای دانش‌آموزان

[/h]





مدیرکل فنی‌ حرفه‌ای و کار و دانش آموزش و پرورش با تاکید بر اینکه تنها با آموزش نمی‌توان کارآفرینی را نهادینه کرد، گفت: باید فضای کارآفرینی در سطح عمومی جامعه اصلاح شود.

محمد شریف‌زاده در گفت‌وگو با خبرنگار «آموزش و پرورش» خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، با بیان اینکه آموزش و پرورش رویکرد جدیدی را در حوزه کارآفرینی آغاز کرده، گفت: اگر بخواهیم کارآفرینی به معنای واقعی که در تمام دنیا مطرح است، در دستور کار قرار بگیرد، باید ارزش و جایگاه کارآفرینی از همان دوره ابتدایی آغاز شود.

وی با بیان اینکه آموزش و پرورش به نوعی طرح‌های کارآفرینی را آغاز کرده است، افزود: طرح جامع هدایت تحصیلی با این رویکرد و هدف در دستور کار قرار گرفته که بتواند با شناسایی استعدادهای دانش‌آموزان، شغل آینده را متناسب با علاقه، استعداد و بازار کار برای آنها مشخص کند.

مدیرکل فنی‌ حرفه‌ای و کار و دانش آموزش و پرورش تاکید کرد: برای این اقدام لازم است نگرش به کار از همان ابتدایی در دانش‌آموزان شکل گرفته، در دوره متوسطه اصلاح، در دانشگاه تقویت و پس از آن نیز مورد حمایت قرار بگیرد.

شریف‌زاده اظهار امیدواری کرد: با توجه به برنامه‌های هدف‌داری که آموزش و پرورش در دستور کار قرار داده، اهمیت‌ و جایگاه شغل از دوره ابتدایی برای دانش‌آموزان تبیین شود و با هماهنگی که بین وزارتخانه‌های آموزش و پرورش، وزارت علوم و کار شکل می‌گیرد، بتوان با هدایت تحصیلی درست، دانش‌آموزان را در مسیر مناسب شغلی قرار داد.

انتهای پیام
 
بالا