• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اخبار و مسائل مربوط به سینمای ایران

Sir Pendar

Registered User
تاریخ عضویت
16 جولای 2012
نوشته‌ها
3,153
لایک‌ها
2,560
محل سکونت
192.168.1.1
IMAGE635106918718993515.jpg



جناب آقای علی جنتی با کسب
234 رای موافق ، 36 رای مخالف و12 رای ممتنع
موفق به اخذ رای اعتماد از مجلس برای تصدی در وزارت فرهنگ و ارشاد شدند .


به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، علی جنتی سخنان خود را با حدیثی از امام علی(ع) شروع کرد و گفت: امام علی(ع) می‌فرمایند «انحراف به چپ و راست گمراهی است و مسیر درست میانه‌روی است».


آمده‌ام تا در پیشگاه شما نمایندگان مجلس برای تصدی مسئولیت دشوار اعلام آمادگی کنم.آمده‌ام تا اعلام کنم به عنوان فرزند کوچک امام(ره) و ***** برای رساندن پیام معنوی انقلاب اسلامی به جهان آمادگی دارم. او ادامه داد: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مسئولیتی بزرگ و پرمخاطره است، من به خوبی به سختی راه آن آگاهم و می‌دانم که سخنگویی هفت هزار سال تمدن و فرهنگ کاری دشوار است، در دست داشتن وزارت فرهنگ به عنوان ام‌القرای جهان اسلام آن هم در این روزگار پرحادثه کاری آسان نیست؛ به خوبی می‌دانم فرهنگ باید در اولویت نخست باشد،‌ فرهنگ زبان انقلاب اسلامی و هنر زبان گویای مردمان پارسی است.



جنتی اضافه کرد: ایران فرهنگی مرزی نمی‌شناسند، در حال حاضر تنها دنیای شرق بلکه دنیای غرب هم که در تاریکی مغرب گرفتار شده به خورشید گرمابخش فرهنگ و هنر اسلامی چشم دوخته است.

وزیر پیشنهادی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تصریح کرد: می‌دانم که فرهنگ تنها وسیله پر کردن فراغت نیست، بلکه دیپلماسی عمومی کم‌هزینه‌ترین و بهترین راه برای ایجاد تعامل سازنده با جهان غرب است، در دنیایی که هستیم همه تلاش می‌کنند تصویری زیباتر از خود به نمایش بگذارند، به عبارتی جنگ امروز جنگ تصویر است، بر همین اساس وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی وظیفه‌ی مهم برای ارائه تصویر درست از شکوه و عظمت ایران برعهده دارد.

او خاطرنشان کرد: به رغم همه تلاشهای صادقانه دولت‌های گذشته وضعیت فرهنگی کشور همچنان نامطلوب است، تهاجم فرهنگی توطئه نیست، در شرایطی که کشورهای اروپایی نگران تهاجم فرهنگی آمریکا هستند و با بودجه‌های میلیاردی تلاش می‌کنند مقابل آمریکایی شدن فرهنگشان بایستند تکلیف ما و کشورهای دیگر آسیایی روشن است.

جنتی با بیان اینکه ایستادگی، تنها از طریق بازگشت به خویشتن خویش و ریشه‌ها ممکن است تاکید کرد: بازگشت به خویشتن یعنی بازگشت به دین، اسلام رحمانی، اسلام گذشت و عفو، اسلام کرامت انسانی که در آن افشاگری، بهتان و دنیاپرستی گناهی نابخشودنی است. بازگشت به خویشتن یعنی بازگشت به اسلام اخلاق، اسلام امانتداری، اسلامی که پیامبرش پیامبر رحمت است و اسلامی که برای همه نسلها است و بر عقلانیت پای می‌فشارد.

وزیر پیشنهادی وزارت فرهنگ و ارشاد ادامه داد: برای مقابله با تهاجم فرهنگی راهی جز بازگشت به اسلام ناب محمدی وجود ندارد، البته مسافران ایران زمین جا دارد به ایرانی بودن خودمان ببالیم و به فرهنگ و تمدن هفت هزار ساله خود افتخار کنیم، ایران همواره سرزمین توحید بوده و پیروان آسمانی همواره در آن می‌زیسته‌اند، شرکت و بت‌پرستی هیچگاه در آن جای نداشته است.

وی تصریح کرد: خدمات ایرانیان به اسلام همانگونه که شهید مطهری گفته موجب فخر ما است،. باستان‌پرستی و باستان‌زدایی هر دو با مشی اعتدال ناسازگار است، آنهایی که پرچم ایران را برابر پرچم اسلام برافراشتند و آنهایی که در ستیز با فرهنگ اسلامی هستند هر دو به بیراهه می‌روند اسلام و ایران هر دو دو روی سکه فرهنگ ایرانی هستند.

جنتی افزود: اگر رای آوردم و این مسئولیت را برعهده گرفتم خواهم کوشید چهره ایران توحیدی، معنویت‌گرا و غنایافته از اسلام ناب را به جهانیان بشناسانم؛ تلاش خواهم کرد با پاسداری از زبان فرهنگی راه را بر نفوذ فرهنگ بیگانه ببندم، تلاش خواهم کرد با تقویت اتحادیه فرهنگی فارسی‌زبانان، فارسی‌زبانان دنیا را گرد هم بیاورم و با ارسال سفیران فرهنگی شایسته و کاردان و فرهیخته راه را برای همگرایی جوامع اسلامی باز کنم.

وزیر پیشنهادی وزارت فرهنگ و ارشاد ادامه داد: تلاش خواهم کرد ازفرصت ریاست دوره‌ای جنبش عدم تعهد استفاده کنم و پیام دوستی ایران را به جهانیان برسانم و با اعزام بزرگان فرهنگی کشور به جهان آن را ارتقا بدهم، جهان کنونی تشنه شنیدن پیام اسلام، شعر و ادب فارسی و خط و نقاشی ایرانی است، هنر بهترین سفیر ایران در جهان است، می‌توان با کمک علمای آگاه و عالی فرهنگ، سینماگران متعهد،اهالی موسیقی، هنرهای تجسمی و رسانه بسیاری از درهای بسته را گشود، فرهنگ چون آبی زلال تشنگان حقیقت را سیراب خواهد نمود.

جنتی تاکید کرد: در روزگاری نامزد وزارت فرهنگ و ارشاد شدم که جمع کثیری از نخبگان و اهالی فرهنگ از دولت فاصله گرفته‌اند، در حال حاضر کشمکش‌های بی‌ثمر و تضارب آرا را گرفته، جای خالی اسلام رحمانی در برخورد با هنرمندان احساس می‌شود،. هنرمندان تشنه برخوردهای کریمانه هستند.

وی گفت: روزنامه‌نگاران و رسانه‌ها نقش موثری در ساختار فرهنگی کشور دارند، من تلاش خواهم کرد بدون عدول از ارزشها،آرامش را به عرصه فرهنگ و هنر برگردانم، مدیریت فرهنگی را به اهلش خواهم سپرد و بزرگان را بزرگ خواهم داشت وسعی می‌کنم دغدغه‌های معیشتی را کاهش خواهم دهم.

وزیر پیشنهادی فرهنگ و ارشاد تصریح کرد: من هنر برای هنر را که از آموزه‌های لیبرالیستی گرفته شده نمی‌پسندم معتقدم هنرمند باید معتقد باشد و هنر نمی‌تواند از ارزش‌های اصیلش دور باشد.

او سپس به چند نکته از برنامه‌هایش اشاره کرد و گفت: اصول مهم برنامه‌هایم برگرفته از اسناد بالادستی از جمله سند چشم‌انداز، برنامه پنجم توسعه است. نخستین اصل برنامه‌های من ترویج برنامه‌های دینی و سبک زندگی بر اساس الگوی ایرانی اسلامی است. برای تحقق این سیاست ترویج عفاف و فرهنگ قرآنی از جایگاه ویژه‌ای برخوردار است.

جنتی همچنین خاطرنشان کرد: دیدگاه‌های علما به عنوان سرمایه‌ بزرگ و ارزشمند پشتوانه فرهنگی خواهد بود، از فرهنگ دوران دفاع مقدس نیز به عنوان گنیجنه‌ای گرانبها استفاده خواهد شد، مساجد و هیات‌ها هم فرصتی استثنایی برای کمال فرهنگی هستند.

او اضافه کرد: برنامه دوم من مردمی کردن و عدالت در بخش فرهنگ است، فرهنگ برابر یعنی فرصت برابر برای همه، احترام به بزرگان و گشودن راه برای استعدادها، فرصت برابر برای لایحه‌های فرهنگی، امکان دسترسی همگان به شاهراههای علم و فرهنگ را فراهم می‌آورد.

وزیر پیشنهادی فرهنگ و ارشاد اسلامی، تمرکززدایی و تراکم‌زدایی در مراکز فرهنگی را از اصول مهم فرهنگی عنوان کرد و گفت: ضمن اعتماد به مدیریت محلی و منطقه‌ای باید نخبگان محلی استان‌ها و شهرستان‌ها سهمی به مراتب بیشتر داشته باشند.

جنتی شوراهای شهر و مراکز مردم‌نهاد را قلب تپنده فرهنگ عنوان کرد و افزود: باید برای احیای فرهنگ عمومی و سبک زندگی که مورد تایید مقام معظم ***** است از مدارس آغاز کرد.وی افزود: همچنین امیدوارم بتوانم با همکاری وزارت آموزش و پرورش و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برای ارتقای فرهنگ عمومی کشور گام‌های بلندی برداریم.

وی خود رایی را آفت فرهنگی دانست و گفت: از شهید دکتر بهشتی آموختم که مناصب و پست‌ها امانتی در دست مسئولان و فرصت‌هایی برای خدمت هستند امیدوارم اندک تجاربی که در سالهای طولانی داشته‌ام مرا یاری رساند در این مسیر چشم امیدم به علما و مراجع نیز است.


ایسنا
 

Sir Pendar

Registered User
تاریخ عضویت
16 جولای 2012
نوشته‌ها
3,153
لایک‌ها
2,560
محل سکونت
192.168.1.1
محمود گبرلو مجري و سردبير برنامه سينمايي هفت در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران درباره بخش‌ها و مهمانان امشب برنامه هفت گفت: گفتگوي ويژه با حامد بهداد بازيگر سينما و وحيد موسائيان كارگردان فيلم فرزند چهارم بخش اول برنامه امشب را به خود اختصاص مي‌دهد.

وي افزود: گفت و گو با ابراهيم شيباني و حسن كلامي كارگردان و تهيه كننده فيلم «هيچ كجا هيچ كس» بخش بعدي برنامه هفت خواهد بود.

او در ادامه درباره ميزگرد امشب برنامه هفت گفت: ميزگرد سينما و چشم انداز با حضور پرويز شيخ طادي، مهدي كرم‌پور بخش پاياني هفت خواهد بود.

هفت هر هفته جمعه شب‌ها با سردبيري محمود گبرلو و تهيه كنندگي علي قانع از شبكه سه سيما روي آنتن مي‌رود.

باشگاه خبرنگاران
 

Sir Pendar

Registered User
تاریخ عضویت
16 جولای 2012
نوشته‌ها
3,153
لایک‌ها
2,560
محل سکونت
192.168.1.1

39.gif


نمايش فيلم سينمايي «هيس دخترها فرياد نمي زنند» ساخته پوران درخشنده در آمريکا و کانادا به صورت همزمان آغاز مي‌شود.

علي سرتيپي مديرعامل شرکت پخش فيلميران در گفت و گو با فارس درباره اقبال مخاطب از فيلم ها گفت: با تبليغات مناسبي که صورت گرفته است فيلم «دهليز» و «هيس...» مورد توجه تماشاگر قرار گرفت. فيلم سينمايي «هيس...» در تهران به فروش 700 ميليوني دست يافت و با احتساب فروش فيلم در شهرستان ها از مرز يک ميليارد گذشته است.

وي درباره فيلم «دهليز» گفت: فيلم «دهليز» هم با در اختيار داشتن 21 سالن سينما در تهران تاکنون به فروش 220 ميليون توماني دست يافت که اميدواريم ظرف هفته هاي آتي با اقبال بهتري مواجه شود.

سرتيپي درباره نمايش فيلم سينمايي «گذشته» گفت: فيلم سينمايي «گذشته» در تهران به فروش 1 ميليارد و 250 ميليون تومان نايل شدو در شهرستان نيز فروش 500 ميليون توماني را از آن خود کرد و هم اينک نهمين هفته نمايش خود را در سينماهاي آزادي، ملت، زندگي، موزه سينما و فرهنگ سپري مي کند.

بانی فیلم
 

Sir Pendar

Registered User
تاریخ عضویت
16 جولای 2012
نوشته‌ها
3,153
لایک‌ها
2,560
محل سکونت
192.168.1.1
2-1-201381621733.jpg

پيش توليد اين فيلم مدتي است که آغاز شده و به مرور قرار است بازيگران ديگري به «قبر دو طبقه» اضافه شوند.

پانته آ بهرام در اين فيلم هم بازي رضا عطاران خواهد بود که چندي قبل حضورش در اين پروژه قطعي شد. اين دو بازيگر پيش از اين در فيلم سينمايي «بي خود و بي جهت» با يکديگر هم بازي بودند و اين دومين همکاري مشترک شان به حساب مي آيد. «قبر دو طبقه» قرار است بزودي در تهران کليد بخورد.

حبيب رضايي مسئول انتخاب بازيگران اين فيلم است و علي تبريزي آن را فيلمبرداري مي کند. مهران ملکوتي هم صدابرداري فيلم را برعهده دارد.
اين فيلم داستان مردي است كه بعد از مرگ همسرش، او را در قبري دو طبقه دفن مي‌كند به اين دليل كه بعداً خودش در طبقه ديگر آن به خاک سپرده شود، اما بعد از مدتي كه سر مزار همسرش مي‌رود متوجه مي‌شود به اشتباه مردي غريبه در اين مكان دفن شده است.

جواد نوروز بيگي تهيه کنندگي اين فيلم را برعهده دارد که احتمالا اولين نمايش آن در جشنواره فيلم فجر خواهد بود. مجوز ساخت فيلمنامه «قبر دو طبقه» بعد از يکسال به تازگي از سوي اداره نظارت و ارزشيابي وزارت ارشاد صادر شده است. فيلمنامه اي که براي دريافت مجوز توسط پيمان قاسم خاني شش بار بازنويسي شده است.

بانی فیلم
 

Sir Pendar

Registered User
تاریخ عضویت
16 جولای 2012
نوشته‌ها
3,153
لایک‌ها
2,560
محل سکونت
192.168.1.1
2-1-2013817124714.jpg

علی جنتی وزیر فرهنگ وارشاد اسلامی پس از دریافت رای اعتماد مجلس شورای اسلامی صبح امروز در ساختمان وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی حاضر شد.

وی در جمع خبرنگاران اولین برنامه خود را شناخت این مجموعه خواند و گفت: شناخت مسائل، مشکلات و چالش‌هایی که این وزارتخانه دارد در وهله اول قرار می‌گیرد بعد از آن هم برای حل این مسائل تدابیری را اندیشیده و مسائل را حل خواهیم کرد.

سید محمد حسینی وزیر سابق فرهنگ و ارشاد اسلامی که به استقبال وزیر جدید آمده بود، در سخنانی کوتاه گفت: مسئولیت در وزارت ارشاد یک مسئولیت خطیر و سنگین بود و خداوند را شاکریم که این توفیق را یافتیم که خدماتی را ارائه دهیم و در حال حاضر بار این مسئولیت از دوش من برداشته شد.

وی افزود: احساس راحتی و سبک‌بالی می‌کنم و امیدوارم آقای جنتی بتواند بیش از گذشته فعالیت‌ها را پیش ببرد، دوستان ما هم همه همکاری‌های لازم را انجام خواهند داد و من هم در خدمت ایشان هستم، قطعاً کار اصلی من دانشگاه است و به راه اصلی خودم ادامه خواهم داد البته این بدان معنا نیست که از کارهای فرهنگی و هنری کناره‌گیری خواهم کرد.

علی جنتی هم در ادامه خاطرنشان کرد: دکتر حسینی از شخصیت‌های فرهیخته کشور است، من از دو دهه گذشته با ایشان همکاری داشتم و از نزدیک با وی در ارتباط بودم و همچنان از نظرات و دیدگاه‌های وی استفاده خواهم کرد.

جنتی در ادامه درباره معاونان خود گفت: هنوز تصمیم‌گیری نهایی را برای معاونان انجام ندادم و در روزهای آتی آنها را معرفی خواهم کرد.

وی در پاسخ به سوال خبرنگار فارس درباره ممیزی کتاب تصریح کرد: مشکلات و روند را بررسی کرده و درباره ممیزی‌ها هم فکری خواهم کرد. البته ممیزی افراد نخواهیم داشت.

وی افزود: اولویت‌ها را باید یک به یک بیان کنیم قبل از هر چیز باید مقداری آشنایی با شرایط اینجا داشته باشیم با توجه به اینکه سالها از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی دور بوده‌ام به ترتیب کارها با توجه به سیاست‌ها و با اولویت‌های دولت تدبیر و امید مشخص شده و اعلام خواهد شد، طبیعتاً سیاست‌ها با دولت گذشته متفاوت خواهد بود و به تدریج اینها را در مسائل هنری و سینمایی و سایر فعالیتها بیان می‌کنیم.

وی در پایان خاطرنشان کرد: سعی ما این است که هر چه می‌شود بتوانیم از بعضی از مقررات که دست و پاگیر جلوگیری و آنها را به حداقل برسانیم؛ افراد قابل ممیزی نیستند.

فارس
 

Sir Pendar

Registered User
تاریخ عضویت
16 جولای 2012
نوشته‌ها
3,153
لایک‌ها
2,560
محل سکونت
192.168.1.1
2-1-20138172129.jpg

دوبله اين فيلم به تازگي در استوديو رها آغاز شده و فرهادي از بازيگراني چون محمد رضا فروتن، ساره بيات، سحر دولتشاهي و ماني حقيقي به عنوان صداپيشه در نسخه دوبله «گذشته» استفاده کرده است.
فروتن به جاي طاها رحيم، ساره بيات به جاي برنيس برژو و سحر دولتشاهي به جاي پائولين بورلت در نسخه فيلم فرهادي صداپيشگي مي کنند. گفته مي شود ماني حقيقي نيز در نسخه دوبله اين فيلم به جاي يکي از بازيگران صحبت مي‏کند. علي مصفا و بابک کريمي نيز به جاي خودشان در اين فيلم صحبت مي کنند.

پيش از اين پخش کننده فيلم اعلام کرده بود که نسخه دوبله فيلم «گذشته» قرار است در شهرستان ها اکران عمومي شود. فيلم فرهادي اين روزها فقط در 9 سينماي خارج از تهران اکران شده که در همين تعداد محدود ، فروش خوبي داشته است. ظاهرا فيلميران قصد دارد بعد از آماده شدن نسخه دوبله فيلم، «گذشته» را به صورت گسترده در شهرستان ها اکران کند.
قطعا دست اندرکاران فيلم نسخه دوبله «گذشته» را در تعدادي از سينماها در تهران نيز اکران خواهند کرد. با توجه به توزيع فيلم در شبکه نمايش خانگي، به احتمال زياد «گذشته» با دو زبان فرانسوي و فارسي در دسترس علاقه مندان قرار مي گيرد.

فيلم فرهادي تاکنون در تهران و شهرستان ها بيش از يک و نيم ميليارد تومان فروش کرده و اکرانش با 6 سينما در تهران ادامه دارد. دوبله فيلم فرهادي اين هفته به پايان مي رسد.

بانی فیلم
 

Sir Pendar

Registered User
تاریخ عضویت
16 جولای 2012
نوشته‌ها
3,153
لایک‌ها
2,560
محل سکونت
192.168.1.1
همایون اسعدیان درباره چرایی لغو عضویت برخی از کارگردان‌ها در این کانون گفت: عده‌ای از کارگردانان تصمیم گرفتند کانونی جدید ایجاد کنند و حالا دلیل تعجب آنها از تصمیم کانون کارگردانان سینمای ایرانی برای لغو عضویت آنها را نمی‌دانم.

وی افزود: خواست خود کارگردانانی که عضویتشان را در کانون کارگردانان ملغی کرده‌ایم این بود که به عضویت کانون کارگردان های خانه اصناف سینمای ایران به عنوان نهادی جدیدالتاسیس درآیند به همین دلیل باتوجه و احترام به خواست آنها عضویت 22 نفر از کارگردان ها را لغو کردیم.

رئیس کانون کارگردانان با اشاره به اینکه "نمی دانم این دوستان چرا معترض هستند" بیان کرد: آنها اتفاقا باید خوشحال باشند چراکه پای انتخاب خود ایستاده اند. البته در پاسخ به برخی از اعتراض‌های اعلام شده باید متذکر شوم که نمی توان با عضویت در هر دو کانون دو طرف ماجرا را با هم داشت.

وی همچنین متذکر شد: البته اگر برخی از کارگردان ها پشیمان هستند می توانند اعلام کنند و بعد به کانون برگردند. کما اینکه پیش از این چند کارگردان دیگر نیز اعلام کردند با بررسی هایی که انجام داده اند از عضویت در کانون کارگردان های خانه اصناف سینمای ایران منصرف شده اند. از همین رو نمی دانم که چرا دوستان این لغو عضویت را به حساب تهدید گذاشته اند.

اسعدیان در پاسخ به این که تکلیف خانه سینما در دولت یازدهم چیست؟ گفت: تکلیف روشن است. اگر خدا بخواهد خانه سینما به زودی باز خواهد شد ضمن اینکه با علی جنتی وزیر ارشاد دولت یازدهم طی دو روز آینده مذاکراتی خواهیم داشت.

مهر
 

Sir Pendar

Registered User
تاریخ عضویت
16 جولای 2012
نوشته‌ها
3,153
لایک‌ها
2,560
محل سکونت
192.168.1.1


نام فيلمكارگردانتعداد سينماروزهاي نمايششنبهفروش كل
هيس ...!پوران درخشنده241840,000,000784,000,000
دهليزبهروز شعيبي201814,000,000289,000,000
هيچ‌كجا هيچ‌كسابراهيم شيباني18119,500,000148,500,000
جا ب جاعلي توكل‌نيا181813,200,000360,200,000
فرزند چهارموحيد موسائيان10171,200,00052,000,000
گذشتهاصغر فرهادي12583,500,0001,266,800,000


کلیه ارقام درج شده به تومان و مختص استان تهران است.
بانی فیلم
 

Sir Pendar

Registered User
تاریخ عضویت
16 جولای 2012
نوشته‌ها
3,153
لایک‌ها
2,560
محل سکونت
192.168.1.1
2-1-20138191244.jpg

امیر العمری‌، منتقد سینمایی مصر و رییس سابق جشنواره قاهره‌، خبرهای منتشر شده در رسانه‌های خبری پیرامون اکران فیلم «گذشته» اصغر فرهادی در افتتاحیه سی وششمین دوره این رویداد سینمایی را تکذیب کرد.

امیر العمری در این‌باره گفت: در زمان ریاستم در جشنواره قاهره پیش از اینکه به دستور «صابر عرب» (وزیر فرهنگ) از این منصب کنار گذاشته شوم،‌ در گفت‌وگوهای تلفنی با اصغر فرهادی، موافقت وی را برای اکران فیلم جدیدش در افتتاحیه جشنواره و همچنین حضور وی به‌همراه بازیگران اصلی فیلم را به‌دست آوردم.

به گزارش شبکه «الیوم السابع»،‌ وی ضمن ابراز نگرانی از تعطیلی احتمالی جشنواره به دلیل شرایط سیاسی مصر‌، اعلام کر‌د‌، اصغر فرهادی درباره اکران فیلم‌ «گذشته» با او به موافقت رسیده و با کناره گیری‌اش از این جشنواره‌، اکران این فیلم نیز منتفی است.

وی از سمیر فرید، رییس جدید جشنواره فیلم قاهره دعوت کرد، با کنار گذاشتن اختلافات در مورد مراسم افتتاحیه و اکران فیلم «گذشته‌» یا هر فیلم دیگری به گفت‌وگو بنشینند.

ایسنا
 

Sir Pendar

Registered User
تاریخ عضویت
16 جولای 2012
نوشته‌ها
3,153
لایک‌ها
2,560
محل سکونت
192.168.1.1
2-1-2013820161536.jpg

رییس سازمان سینمایی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در متن این نامه علاوه بر اینکه به اهم چالش‌های موجود اشاره کرده است، عملکردش را هم تیترآور نوشته است که از جمله‌ آنها می‌توان به تغییر معاونت به سازمان سینمایی، تشکیل شورایعالی سینما، کسب جایزه‌ اسکار،سوق دادن فیلم‌سازی علاوه بر جنبه‌های هنری به سمت ساخت فیلم پرمخاطب که فیلمی چون «هیس دخترها فریاد نمی‌زنند» ساخته شد..
در ادامه متن کامل نامه‌ شمقدری به جنتی آمده است:

اهم چالش‌های موجود:

الف: درون سازمان

1-عدم توازن بین برنامه‌ها ونیازها با اعتبارات و بودجه‌های مصوب
2-عدم وجود نیروی کارشناس ماهر و متخصص در مجموعه سازمان
3-ضعف تجهیزات داخلی و کمبود فضای مناسب اداری
4-کمبود امکانات رفاهی و تسهیلات تأمین اجتماعی بیمه‌ای
5-ضعف قوانین و مقررات و آیین‌نامه‌ها(نیاز به روزآمدن شدن دارند)
6-نابسامانی و ناهماهنگی بین واحدهای مختلف معاونت سینمایی سابق
7-عدم ثبات لازم مدیریتی و امنیت روانی

ب: برون سازمانی

1-موازی کاری و دخالت‌های دستگاه‌ها و نهادهای غیر پاسخگو و بعضا غیر مرتبط
2-ضعف جدی بخش خصوصی در همه عرصه‌ها و عدم سرمایه‌گذاری
3-ضعف زیرساخت‌ها همچون سالن سینما، شهرکت سینمایی و تجهیزات مدرن سینمایی در بخش تولید و نمایش
4-ضعف و نابسامانی ساختار صنوف سینمایی و تقابل‌ها و رقابت‌های آنان با یکدیگر
5-ضعف جدی حضور بین‌المللی در بخش بازاریابی و عرضه فیلم ایرانی
6-هجمه‌ها و تخریب رسانه ای
7-ضعف جدی دانش سینمایی در بعضی رشته‌ها
8-هزینه سنگین تولید و بعضی دستمزدها و عدم توازن آن با درآمدها
9-عدم علاقه‌مندی فیلم‌سازان برای پرداختن به موضوعات مهم و استراتژیک ****
10- تسخیر عرصه نمایش فیلم توسط ماهواره‌ها،‌ اینترنت، شبکه‌ قاچاق و تلویزیون در مقابل اکران و نمایش عمومی فیلم‌ها در سینما
11-عدم شناخت و فهم فیلم و اقتضائات سینما و سینماگران در حوزه نخبگان و مسئولان و نداشتن زیر ساخت‌های فکری و نظری و زیباشناسی و محتوایی
12-عدم تناسب کیفی و کمی آموزش‌ها با نیازهای حوزه فیلم و سینما
13-تداخل بعضی مأموریت‌ها در دورن وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی همچون صدور مجوز فیلم‌های انیمیشن و تبلیغات محیطی سینما
14-عدم پشتیبانی‌های لازم حقوقی،‌قانونی و اعتبار دستگا‌های مختلف ****
15-شبیخون همه جانبه سینمای غرب و فیلم هالیوودی
16- و بالاخره مهمترین چالش عدم توازن جدی بین مطالبات سینماگران و امکانات موجود

ج: اهم عملکردها:
1-تشکیل شورای عالی سینما
2-تغییر معاونت به سازمان سینمایی
3-تنظیم و تصویب سند سینما در کارگروه هماهنگی بین دستگاه‌های فرهنگی و ارائه به صحن شواری عالی انقلاب فرهنگی
4-هموار کردن مسیر قانونی شدن صنوف سینمایی و تهیه پیش نویس لایحه **** صنفی سینما
5-افزایش تجهیزات و امکانات سینمایی برای تولید حداقل نود فیلم در سال
6-پیگیری و اتمام ساخت فیلمخانه‌ ملی ایران پس از 25 سال (حدود شصت درصد عملیات عمرانی این پروژه در این دوره محقق شد)
7-در اختیار گرفتن شهرک سینمایی هشتگرد و انجام کارهای عمرانی اولیه در آن(بعد از کلنگ زنی در سال 83 پروژه کلا رها شده بود و هیچ اثری از آن نبود.)
8-استفاده از فرصت بیداری اسلامی برای حضور فعال در کشورهای عربی شمال آفریقا و ایجاد تعامل با سینماگران عرب
9-برگزاری همایش هالیوودیسم و جشنواره افق نو برای ارتباط با جریان‌های مستقل سینمایی در آمریکا و اروپا
10-برگزاری کنفرانس «مجمع گفتگوی همکاری‌های آسیایی» دوره اول در سطح کارشناسان و دوره دوم در سطح وزیران (ریاست کنفرانس دور اول و همچنین رئیس کنفرانس کارشناس معاونان وزراء بر عهده رئیس سازمان سینمایی بود.)
11-افزایش تولیدات مشترک سینمایی با سوژه‌های مشترک با هدف بازاریابی‌های جدید مانند فیلم‌های سی‌وسه روز (لبنان)-استرداد(روسیه)-فرزند چهارم(سومالی و کنیا)-شهدای از نور(لبنان)-سوادیکا(تایلند)- یک روز دیگر (فرانسه)-یهود ستیز(فرانسه)-برلین منفی هفت(آلمان)
12-ساخت فیلم لاله به زبان انگلیسی با هدف بازاریابی در شمال آمریکا
13-ساخت فیلم مستند در عرصه بین‌الملل(بیش از پنجاه فیلم)
14-نشست و مذاکره با مسئولان سازمان وایپو برای پیوستن منطقی به قانون کپی رایت جهانی
15- مذاکره برای ساخت فیلم مشترک مانند ابن خادون (تونس) سید همدانی(تاجیکستان) ابن عربی (اسپانیا) سوادیکا(تایلند) و...
16- هماهنگی برای برگزاری دوره‌های آموزشی در تونس و عراق
17- گسترش وتوسعه‌ برگزاری هفته‌های فیلم در خارج از کشور
18-افزایش تولیدات سالانه فیلم سینمایی (پنجاه درصد)
19-اصلاح و تدوین بعضی‌ آئین‌نامه‌ها
20-ساخت و بازسازی پردیس سینمایی هویزه در مشهد(الان بهترین پردیس سینمایی کشور است که بعد از آزادی بیشترین درآمد را برای فیلم‌های ایرانی به ارمغان می‌آورد.)
21-استانداردسازی نحوه برگزاری جشنواره بین‌المللی فیلم فجر با انتقال آن از سینماهای پراکنده در سطح شهر به برج میلاد به عنوان کاخ جشنواره
22-انتقال جشنواره بین‌المللی فیلم کودک و نوجوان از همدان به اصفهان
23-عدم توقف هیچکدام از فعالیت‌ها و برنامه‌های سینمایی کشور از دوره‌های قبل و استمرار آن علیرغم شرایط خاص بعد از کودتا
24-برنامه‌ریزی‌ برای افزایش تنوع در ژانرهای مختلف سینمایی کشور در بین تولیدات یک سال
25-تسهیل و حمایت از ورود فیلمسازان جوان و مستعد به عرصه کار حرفه‌ای ساخت فیلم سینمایی(هر سال حدود متوسط 17 فیمساز در سال گذشته سه فیلم فیلمسازان اول جزو فیلم‌های برگزیده و ارزشمند سینمای ایران بود.)
26-آماده‌سازی سینمای ایران و حمایت برای دیجیتال کردن عرصه تولید و اکران فیلم‌های ایرانی(به طوری که در سال گذشته پنجاه درصد فیلم‌ها به روش دیجیتال تولید شده و در حال حاضر هفتاد سالن سینما به سیستم نمایش دیجیتال تجهیز شده‌اند.)
27-توجه جدی به مراکز سینمای جوان در شهرستان‌ها با هدف ایجاد عدالت فرهنگی و توزیع فرصت‌ها و امکانات (همه مراکز به مدرن‌ترین سیستم تدوین و دوربین دیجیتال مجهز شدند)
28-ارتقاء و یکسان‌سازی فرآیند آموزش و کسب مهارت در مرکز سینمای جوان کشور و ایجاد رشته‌های تخصصی و کاربردی سینما
29-پیگیری برای برخورداری سینمای کشور از شبکه نمایش اینترنتی
IPTV)
30-تسهیل در فرآیند صدور مجوزها و ایجاد تعامل با سازندگان اثر (کاهش جدی فیلم‌های غیر قابل پخش)
31-مشارکت بخش خصوصی در فرآیندهای نظارتی و صدور مجوزها
32-کمک به حوزه پژوهش و نگارش فیلم‌نامه
33-مدیریت و ساماندهی ارسال فیلم‌ها به جشنواره‌های جهانی با هدف عدم ارسال فیلم‌های سیاه‌نما و حمایت از آثار متفاوت و مناسب برای اخذ جوایز برتر از جشنواره‌های معتبر (جایزه اسکار در این دوره اخذ شد)
34-افزایش ارتباطات با محیط‌های دانشجویی، نخبگان و مسئولان و دلسوزان ****
35-سوق دادن حمایت به سمت فیلم‌هایی که علاوه بر ویژگی‌های هنری و محتوایی جذاب و پرمخاطب باشند (مانند فیلم هیس که الان پرفروش‌ترین فیلم جدول اکران است)
36-تلاش برای استانداردسازی همه مراحل تولید و پخش فیلم
37-کمک‌های مالی ویژه به مشکلات معیشتی، درمانی و مسکن قشر کم‌درآمد مالی سینما.


ایسنا

-------
مهم ترین دست آورد هایی که آقای شمقدری فراموش کردند ذکر کنند بستن خانه سینما و استفاده از رانت برای فرزند خود بود.
 

Sir Pendar

Registered User
تاریخ عضویت
16 جولای 2012
نوشته‌ها
3,153
لایک‌ها
2,560
محل سکونت
192.168.1.1
این فیلم که پیش از این نامش «قبر دو طبقه» بود، فیلمبرداریش چهارشنبه 30مردادماه در مسجد‌النبی «ولنجک» آغاز شد.

در اولین جلسه‌ی فیلمبرداری این فیلم که به گرفتن صحنه‌های ختم همسر کمالی با بازی رضا عطاران اختصاص داشت، بازیگران دیگری چون: بهادر مالکی، محمد بحرانی و کاظم سیاحی از صداپیشگان کلاه قرمزی و همچنین هوتن شکیبا، حسین افشار مقابل دوربین رفتند.

جواد نوروز بیگی تهیه‌کننده این فیلم در گفت‌وگو با خبرنگار سینمایی ایسنا گفت:‌ پس از پایان فیلمبرداری در مسجدالنبی که یک روز پیش‌بینی شده است به بزرگراه همت برای گرفتن صحنه‌های خارجی و بعد به لوکیشنی برای گرفتن صحنه‌های مربوط به کلانتری و دادسرا خواهیم رفت.

وی با بیان اینکه این فیلم از لوکیشن‌های زیادی بهره می‌برد، ادامه داد: لوکیشن اصلی ما یکی از قبرستان‌های معروف تهران و همچنین خانه‌ی شخصیت اصلی فیلم خواهد بود که در نهایت حدود 40 لوکیشن پیش‌بینی شده است.

این تهیه‌کننده از اضافه شدن محمدرضا فروتن به عنوان یکی از بازیگران این فیلم خبر داد و با اشاره به دیگر بازیگران گفت: رضا عطاران، پانته‌آ‌بهرام،‌آزاده صمدی، سوگل قلاتیان، ناصر عرفانی، هوتن شکیبا، بهاره رهنما، پیمان قاسم‌خانی، بهادر مالکی، محمد بحرانی، کاظم سیاحی و لیلی فرهادپور از دیگر بازیگران اصلی ما هستند.

نوروزبیگی همچنین درباره تغییر نام این فیلم گفت: به نظر ما اسم «طبقه‌حساس» سینمایی‌تر است و بیشتر به قصه‌ی فیلم می‌آید.وی با بیان اینکه بازی بازیگران دیگر از فردا 31 مرداد ماه آغاز خواهد شد، از تدوین این فیلم توسط مصطفی خرقه‌پوش خبر داد.

«طبقه حساس» فیلمی کمدی است که فیلمنامه آن توسط پیمان قاسم خانی نوشته شده است و داستان مردی را روایت می‌کند که بعد از مرگ همسرش او را در یک قبر دو طبقه دفن می‌کند اما پس از مدتی که سر مزار همسرش می‌رود متوجه می‌شود به اشتباه مردی غریبه در آن مکان (قبر دیگر) دفن شده است.

عوامل «طبقه‌ حساس» به عنوان جدیدترین ساخته‌ی کمال تبریزی عبارتند از: تهیه‌کننده و سرمایه‌گذار: جواد نوروزبیگی با مشارکت شرکت پوپامهر، برنامه‌ریز و دستیار اول کارگردان: مریم هژیروند، انتخاب بازیگران و بازیگردان: حبیب رضایی، مجری طرح: فرشته مهدی‌زاده، دستیار تهیه: محمد سلطانی، مدیر تولید: نادر مهدی‌پور، دستیار تولید: سارا اسماعیل‌پور، منشی صحنه: ماریا میرنژاد، دستیار دوم کارگردان: مهدی لطیفی، دستیار دوم کارگردان:‌نگار جنیدی، مدیر فیلمبرداری: علی تبریزی، دستیار اول فیلمبردار‌: بهمن نادیاب، دستیاران فیلمبردار: حسین اسدی، پارسا مژد کمالی، فرهاد شکری، صدابردار: مهران ملکوتی،‌دستیاران صدابردار: جواد فراهانی، اشکان فتاحی، طراحی گریم: سودابه خسروی، مجریان گریم: سعید سدایی، ساناز مقدم،‌مسعود عزیزی، مدیر تدارکات: کاظم نامنی، دستیاران تدارکات:‌آرش نجفی، مجید نامنی، مسعود ریحانی، طراح صحنه و لباس: سارا سمیعی، دستیاران صحنه و لباس : جواد فاضلی و آرزو رحیم‌آبادی ، دستیار لباس: مینا سلیمی، مدیر صحنه: حامد محمدیان،فیلمبردار پشت صحنه: علی جدیدی،‌امیر حسین نوروز بیگی، عکاس: زهرا مصفای تبریزی، جلوه‌های رایانه‌ای: بهنام خاکسار ، بازیگران: رضا عطاران، پانته‌آ بهرام،‌آزاده صمدی، سوگل قلاتیان، ناصر عرفانی، هوتن شکیبا، بهاره رهنما،‌پیمان قاسم‌خانی،‌بهادر مالکی، محمد بحرانی، کاظم سیاحی، لیلی فرهاد‌پور، حسین افشار، رضا بهبودی، اصغر قاسم‌خانی، شبیر پرستار، بهرام ابراهیمی، رضا کریمی، نادر فلاح، شاهرخ دولکو، حسین پناهی، مسعود ریحانی، احسان بیات‌فر،‌عباس ده‌منش، عسگر رضایی، مهدی پاشایی و محمدرضا فروتن.
 

Sir Pendar

Registered User
تاریخ عضویت
16 جولای 2012
نوشته‌ها
3,153
لایک‌ها
2,560
محل سکونت
192.168.1.1
2-1-20138191244.jpg

به گفته پخش‌کننده فيلم گذشته به کارگرداني اصغر فرهادي، اين فيلم از اوايل شهريور ماه به صورت دوبله فارسي روي پرده مي‌رود.

علي سرتيپي در گفتگو با مهر درباره آخرين وضعيت دوبله فيلم گذشته گفت: کار دوبله گذشته به اتمام رسيده است و به زودي ايرج شهزادي کار ميکس نهايي را انجام مي‌دهد. هفته آينده نيز يک نمايش براي خبرنگاران و منتقدان در تاريخ 5 شهريور ماه برگزار مي کنيم و پس از آن نسخه دوبله شده در تهران و شهرستانها اکران عمومي خواهد شد.

وي افزود: با توجه به استقبالي که از اکران گذشته در ايران شد حتما نسخه دوبله هم با حس و حال متفاوتي که دارد مورد توجه مخاطبان قرار خواهد گرفت.

دوبله اين فيلم با مديريت اصغر فرهادي در استوديو مؤسسه فرهنگي هنري رها فيلم و توسط ماني هاشميان انجام شده است.

همچنين مدير سينما «قدس» خبر داد: فيلم «گذشته» اصغر فرهادي، به مدت يک هفته در سينما «قدس» اکران ‌مي‌شود.

ظريفي در گفت‌و‌گويي با ايسنا بيان کرد: پس از پايان فيلم «فرزند چهارم» در سينماي سرگروه خود (قدس) فيلم سينمايي «گذشته» براي يک هفته به نمايش درمي‌آيد.او گفت: اگر نسخه‌ دوبله شده‌ فيلم زودتر آماده شود، امکان نمايش آن در اين سينما نيز وجود دارد.

ظريفي هم‌چنين افزود: فيلم بعدي که در سينما «قدس» اکران خواهد شد، «پل چوبي» به کارگرداني مهدي کرم‌پور است که اگر آماده شود، در هفته دوم شهريور آن را اکران مي‌کنيم در غير اينصورت نمايش «گذشته» در اين سينما ادامه خواهد داشت.

طبق اعلام دفتر پخش فيلم «گذشته» (فيلميران)، اين فيلم هم‌اکنون در 6 سالن سينمايي تهران و هم‌چنين در شهرهاي شيراز، مشهد، اصفهان، کرمان و چند شهر ديگر در حال اکران است.فروش جديدترين ساخته‌ اصغر فرهادي در تهران به بيش از يک ميليارد و 200 ميليون تومان رسيده است.

مهر
 

Sir Pendar

Registered User
تاریخ عضویت
16 جولای 2012
نوشته‌ها
3,153
لایک‌ها
2,560
محل سکونت
192.168.1.1
2-1-2013716162714.jpg

كارگردان فيلم «کلاس هنرپیشگی» با يادآوري ضرورت اعلام خانه سينما به عنوان مرجع فعاليت صنفي در سينما گفت: بازگشايي خانه سينما كار دشواري نبوده و كافي است مجمع اين نهاد صنفي برگزار و ساختمان آن بازگشايي شود.

«عليرضا داودنژاد» در گفت وگو با ايرنا افزود: بازگشايي خانه سينما موضوع ساده اي است.

وي يادآور شد: كافي است نيروي انتظامي ساختمان شماره 1 خانه سينما را تحويل هيات مديره دهد و هيات مديره بر اساس آخرين اساسنامه مصوب، شوراي مركزي همه صنوف را دور هم جمع كند و درباره آينده فعاليت هاي اين نهاد صنفي تصميم گيري شود. كارگردان فيلم سينمايي «كلاس هنرپيشگي» درباره رفع اختلافات در سينما نيز گفت: اين اختلافات ريشه اش بيش از اينكه به داخل سينما برگردد مربوط به دخالت هاي خارج از اين عرصه است.

داودنژاد ادامه داد: دولت اعلام كند كه خانه سينما را به عنوان مرجع اصلي فعاليت هاي صنفي در سينما مي شناسد .

به عقيده وي،وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي نبايد كار خاصي انجام دهد، همه اشكالات از اين تلقي نشات گرفته كه مسوولان حتما بايد كار خاصي انجام دهند،كافي است كه استقلال خانه سينما به عنوان مرجعيت صنفي در اين عرصه به رسميت شناخته شود.

داودنژاد همچنين درباره سينمايي بودن يا نبودن مدير سينمايي توضيح داد: مهمتر از سينمايي بودن يا نبودن مدير بعدي، فرد مورد نظر بايد به تفاوت مديريت نيروي انساني در حوزه فرهنگ با ساير حوزه ها مثل صنعت و كشاوري آشنا و از هنر و رسانه شناخت و به فعاليت هاي ذوقي و تخصصي و خلاق دلبستگي داشته باشد.

ایرنا
 

Sir Pendar

Registered User
تاریخ عضویت
16 جولای 2012
نوشته‌ها
3,153
لایک‌ها
2,560
محل سکونت
192.168.1.1
2-1-2013823212734.jpg

دوبله اين فيلم سينمايي که با حضور چهره هاي شناخته شده سينما و تلويزيون در استوديو رها آغاز شده بود به تازگي به پايان رسيده و «گذشته» اين روزها در مرحله صداگذاري قرار دارد. دوبله فيلم توسط ماني هشميان زير نظر اصغر فرهادي انجام شده و ايرج شهزادي آن را صداگذاري مي کند.

علاوه بر حضور بازيگران شناخته شده به جاي شخصيت هاي اصلي، اصغر فرهادي براي نقش هاي فرعي «گذشته» هم از چهره هاي سينمايي استفاده کرده است. مثلا مسعود رايگان در نسخه دوبله فيلم به جاي قاضي دادگاه و ماني حقيقي به جاي پزشک همسر سمير صحبت کرده اند که اتفاقا نقش هر دو آنها در فيلم چند پلان بيشتر نيست.

بهاره رياحي نيز که حضور کوتاهي در «جدايي نادر از سيمين» داشت در نسخه دوبله نيز به جاي يکي از شخصيت هاي فرعي حرف زده است. علي مصفا در نقش(احمد)، ساره بيات (ماري با بازي برنيس بژو)، علي سرابي (سمير با بازي طاهر رحيم) سحر دولت‌شاهي (لوسي با بازي پائولين بورلت)، آزاده صمدي (نعيما با بازي سابرينا وازاني)، بابک کريمي در نقش شهريار و بازيگران خردسال نيکي نصيريان (لئا) و دانيال آب‌دارباشي در نقش (فواد) ديگر صداپيشگان فيلم «گذشته» هستند.

قرار است با پايان يافتن صداگذاري طي روزهاي آينده، نسخه دوبله شده فيلم از صبح چهارشنبه اکران عمومي شود. با توجه به در پيش بودن اکران دوم عيد فطر، ظاهرا قرار است «گذشته» يک هفته در سينما قدس اکران شود و پس از آن در تعداد ديگري از سينماها روي پرده برود. البته با توجه به اينکه «گذشته» به زبان اصلي در 9 سينما در شهرستان ها روي پرده است، اکران گسترده فيلم از هفته آينده در شهرستان ها آغاز خواهد شد. فيلم اصغر فرهادي تاکنون بيش از 5/1 ميليارد تومان فروش داشته است.

بانی فیلم
 

Sir Pendar

Registered User
تاریخ عضویت
16 جولای 2012
نوشته‌ها
3,153
لایک‌ها
2,560
محل سکونت
192.168.1.1
2-1-2013820142753.jpg

جمال خندان كوچكي وكيل خانه سينما در خصوص نتايج شكايات صورت گرفته نسبت به مسئولان قبلي و بازگشايي خانه سينما به باشگاه خبرنگاران گفت: در حال حاضر علي جنتي وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي به تازگي آغاز به فعاليت كرده اند و تا زماني كه مسلط به كار نشوند امكان به نتيجه رسيدن نيست.البته موضوع ديگري كه اين بازگشايي را به عقب مي‌اندازد تعيين نشدن معاونت سينمايي است كه در صورت انتخاب زمينه بازگشايي، فراهم خواهد شد.

او در خصوص انتخاب معاونت سينمايي اظهار داشت: طبق گفته‌هاي علي جنتي در خصوص انتخاب معاونت سينمايي يكي از اهالي هنر كه مشرف به كار سينما و فرهنگ است عهده‌دار اين سكان خواهد شد و با نهايي شدن اين موضوع گره خانه سينما باز خواهد شد.

وي در پايان در مورد شكايت صورت گرفته خانه سينما نسبت به مسئولان قبلي خاطر نشان كرد: شكايات صورت گرفته خانه سينما همچنان زير نظر دادگاه در حال بررسي است و نتيجه آن بزودي ابلاغ خواهد شد.

باشگاه خبرنگاران جوان
 

Sir Pendar

Registered User
تاریخ عضویت
16 جولای 2012
نوشته‌ها
3,153
لایک‌ها
2,560
محل سکونت
192.168.1.1
2-1-2013825164735.jpg
red%20carpet.ataran11.jpg


فیلمبرداری بخش‌های باقی مانده فیلم فرش قرمز(ردکارپت) پس از 15 جلسه در تهران و حومه سه‌شنبه (29 مرداد) به پایان رسید.
فیلمبرداری این بخش‌ها در لوکیشن‌های مختلف از جمله تئاتر شهر، باشگاه نیروی هوایی، خانه‌ای در سولقان، کارخانه‌ای در پاکدشت و خیابان‌های تهران انجام شد. تدوین اولیه بخش‌های مربوط به تهران توسط محمد توکلی هفته آینده آغاز می‌شود.
هم اینک راف کات بخش‌های فرانسه فیلم انجام شده است. ساخت موسیقی فیلم به حمیدرضا صدری سپرده شده است.فرش قرمز (ردکارپت) با دستمایه قراردادن سینما و سودای به شهرت رسیدن ساخته شده است.

بخشهای اصلی این فیلم اردیبهشت ماه در کشور فرانسه و حاشیه شصت و ششمین فستیوال فیلم کن فیلمبرداری شد و گروه سازنده پس از بازگشت به ایران و انجام مقدمات پیش تولید،فیلمبرداری فصلهای آغازین فیلم را به مدیریت فیلمبرداری احمد احمدی، شروع کردند.
در بخش تهران فیلم فرش قرمز(رد کارپت) به همراه رضا عطاران، بازیگرانی چون: سوسن پرور،امیر نوری،ماجین موسوی،عبدالله مرادی،هانی صالحی،راد پور جبار، محمد جواد علینقیان و حسین یاریار...جلوی دوربین رفتند.

تعدادی از عوامل سازنده بخش تهران فیلم به این شرح است:مدیر تولید: سعید دلیری/ صدابردار همزمان:سعید احمدی / گریم:محسن بابایی/ دستیار فیلمبردار: احسان رفیعی جم/ صحنه ولباس: کیوان مقدم /دستیار کارگردان:جمال هاشمی/تدارکات:مجتبی بویا چی /اجرای صحنه:پیام عزیزخانی/ روابط عمومی: محمد رضا عرب.

فارس
 

Sir Pendar

Registered User
تاریخ عضویت
16 جولای 2012
نوشته‌ها
3,153
لایک‌ها
2,560
محل سکونت
192.168.1.1
2-1-201382520566.jpg

آخرين سکانس هاي فيلمبرداري شده مربوط به سکانس تصادف فيلم بود که طي دو شب گذشته در حوالي ميدان هفت تير جلوي دوربين عليرضا زرين دست رفت. اين سکانس اکشن مربوط به افتتاحيه «متروپل» بود که بازيگران اصلي حضور داشتند. مسعود کيميايي طي امروز و فردا پلان هاي عبوري و باقي مانده فيلمش را فيلمبرداري خواهد کرد.

هم چنين روز گذشته اعلام شد علي پروين در آخرين روزهاي فيلمبرداري در لوکيشن «متروپل» به ديدار مسعود کيميايي رفته و ساعاتي را با عوامل اين فيلم گذرانده است. پروين و کيميايي از سينما و فوتبال و تهران حرف‌هاي مشترک زيادي داشتند.
علي پروين در ساعاتي که پشت دوربين و همراه کيميايي سينما بود از سختي کار کارگرداني گفت و در پاسخ به سئوال کيميايي که پرسيد به نظرش کدام کار سخت‌تر است؟ گفت: معلوم است، کارگرداني سخت‌تر از مربيگري است. پروين گفت: در زمين با دو تشر همه چيز به روال خود مي‌افتد، اما اينجا حکايت ديگري است!

تدوين «متروپل» به مصطفي خرقه پوش سپرده شده که او اين روزها مشغول انجام مراحل اوليه مونتاژ فيلم است. حدود 80 درصد از صحنه هاي اين فيلم در سينما متروپل لاله زار جلوي دوربين رفته است. داستان فيلم مسعود کيميايي در چند ساعت روايت مي شود.
فيلم داستان زني به نام خاتون است که در يک نيمه شب به يک باشگاه بيليارد پناه مي آورد. مهناز افشار، محمدرضا فروتن، پولاد کيميايي‌، ساعد سهيلي، شقايق فراهاني‌ و سحر دولت‌شاهي از بازيگران اصلي فيلم هستند و تقريبا 10 نفر از بازيگران هم از مدرسه آزاد بازيگري کيميايي انتخاب شده اند.

بانی فیلم
 

Sir Pendar

Registered User
تاریخ عضویت
16 جولای 2012
نوشته‌ها
3,153
لایک‌ها
2,560
محل سکونت
192.168.1.1
2-1-2013826141554.jpg

علی جنتی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی طی حکمی « حجت الله ایوبی» را به سمت معاون وزیر و رییس سازمان سینمائی و سمعی و بصری منصوب کرد.

در متن حکم علی جنتی خطاب به ایوبی آمده است:


نظر به مراتب علمی و تجربیات ارزشمند جنابعالی به موجب این حکم به سمت معاون وزیر و رئیس سینمائی و سمعی و بصری منصوب می شوید.


امید می رود با استعانت از خداوند متعال و بهره گیری از کلیه ظرفیت های موجود و نیروهای کارآمد و توانمند در رشد و اعتلای سینمای متعهد ایران , تقویت انسجام در حوزه هنر هفتم ، ایجاد فرصت های جدید برای حضور فعال در جشنواره های بین المللی ، پرورش استعدادهای جوان ،حمایت از آثار برجسته سینمائی و بازنگری در ساختار مدیریت سینمائی موفق و موید باشید.
(حجت‌اللّه ایوبی) از سال ۱۳۸۸ رییس موسسه فرهنگی سازمان اکو بوده است.


حجت‌اللّه ایوبی دارای مدارک کارشناسی ارشد و دکترای علوم سیاسی از دانشگاه لیون ۲ و نیز مدرک کارشناسی ارشد معارف اسلامی و علوم سیاسی از دانشگاه امام صادق است.
ایوبی سمت‌هایی چون مدیرکل آموزش دانشگاه امام صادق (ع)، مدیر کل پژوهش های سیاسی سازمان صدا و سیما، رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در فرانسه، معاونت اجتماعی وزارت کشور و معاونت فرهنگی و اجتماعی سازمان بازرسی کل کشور را در کارنامه خود دارد.

بانی فیلم
 

Sir Pendar

Registered User
تاریخ عضویت
16 جولای 2012
نوشته‌ها
3,153
لایک‌ها
2,560
محل سکونت
192.168.1.1
علي جنتي وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي در جديدترين اظهارنظرش درباره تکليف خانه سينما اظهار کرد:‌ بارها درباره اين موضوع با همه صحبت شده است.

با همه سردمداران و سينماگران و گروه‌هاي مختلف هم نشست‌ها و گفت‌و‌گوهايي داشته‌ام. اکنون نيز معاون سينمايي تعيين شده است و به ايشان واگذار کرده‌ام تا برخي اختلاف سليقه‌ها درباره خانه سينما را بردارد.

وي افزود:‌ اين خانه به عنوان جايگاهي که عملا پاتوق همه سينماگران است و در آن به تبادل تجربه مي‌پردازند، سرانجام باز مي‌شود. مهم نيست يک يا دو خانه سينما داشته باشيم.
خبرنگاري از جنتي پرسيد که آيا امکان دارد دو خانه سينما باز شود؟ که جنتي پاسخ داد:‌ممکن است اتفاق افتد.

او گفت:‌ زماني را براي باز کردن خانه سينما مشخصا نمي‌توان تعيين کرد.جنتي در ادامه اين گفت‌وگو که سه‌شنبه 5 شهريورماه در حاشيه مراسم توديع و معارفه روساي سازمان حج انجام مي‌شد، درباره اينکه از رفت‌وآمدهاي مشکوکي که به اين وزارت‌خانه به منظور ابقاء برخي اشخاص انجام مي‌شود، اطلاع دارد؟ اظهار کرد:‌ممکن است خبر نداشته باشيم. اصولا خودم با شناخت تصميم مي‌گيرم. اينطور نيست که بر اساس توصيه‌ها تصميم بگيرم يا بعضي فشارها مانع تصميم‌گيري درست شود.

وي اضافه کرد:‌سعي‌ام بر اين است که اول ظرفيت و پيچيدگي‌ها را درک کنم و بعد وضعيت گزينه‌هايي که مشخص مي‌شود را بررسي مي‌کنم و سپس تصميم مي‌گيرم.

وزير فرهنگ وارشاد اسلامي همچنين درباره تغيير همه رايزنان فرهنگي نيز گفت:‌ اين اخباري است که در رسانه‌ها پخش مي‌شود و از ذهن اشخاص خاصي برمي‌آيد. مگر همه رايزن‌هاي فرهنگ افراد ناشايسته‌اي بودند که عوض شوند؟‌! آن‌هايي که صلاحيت کافي داشته باشند سر جاي خود مي‌مانند.

ایسنا
 

Sir Pendar

Registered User
تاریخ عضویت
16 جولای 2012
نوشته‌ها
3,153
لایک‌ها
2,560
محل سکونت
192.168.1.1
2-1-2013825114847.jpg

جایزه اسکار بهترین فیلم غیرانگلیسی هر ساله از سوی آکادمی علوم و هنرهای سینمایی آمریکا به فیلم بلندی اعطا می‌شود که خارج از آمریکا و به زبان غیرانگلیسی ساخته شده باشد.
زمانی که اولین مراسم جوایز اسکار در 16 می 1929 برگزار شد، هیچ بخش ویژه‌ای برای تقدیر از بهترین فیلم خارجی وجود نداشت. آکادمی اسکار بین سال‌های 1947 تا 1995 جایزه‌ای افتخاری را برای بهترین فیلم خارجی اکران شده در آمریکا در نظر گرفت، گرچه این جوایز به طور مرتب اعطا نمی‌شد و برای مثال در سال 1952 هیچ فیلمی به عنوان بهترین فیلم خارجی معرفی نشد.

همچنین هیچ رقابتی میان فیلم‌های خارجی وجود نداشت و تنها یک فیلم به عنوان برنده جایزه افتخاری بهترین فیلم برگزیده می‌شد. اما از سال 1956 و همزمان با بیست‌ونهمین دوره جوایز اسکار، بخش رقابتی ویژه‌ای برای بهترین فیلم خارجی (غیرانگلیسی) ایجاد شد که تا کنون هر ساله جایزه اسکار بهترین فیلم را به اثری برگزیده اعطاء می‌کند.برخلاف سایر جوایز اسکار، جایزه اسکار بهترین فیلم انگلیسی به شخصی خاص اعطاء نمی‌شود و گرچه کارگردان اثر آن را دریافت می‌کند، اما در واقع جایزه به طور کل متعلق به کشور فرستانده فیلم به آکادمی محسوب می‌شود.

برخلاف دیگر بخش‌های جوایز سینمایی اسکار، جایزه بهترین فیلم غیرانگلیسی (خارجی) اسکار الزامی را برای اکران فیلم‌های این بخش در آمریکا ایجاد نکرده است، به عبارت دیگر فیلم‌ها برای رقابت برای کسب جایزه بهترین فیلم خارجی نیاز به اکران عمومی در آمریکا ندارند.

از سویی دیگر فیلم‌های حاضر در این بخش باید در کشوری که نمایندگی آن را بر عهده دارد در دوره زمانی که آکادمی آن را تعیین می‌کند حداقل به مدت هفت روز اکران تجاری داشته باشند.طبق قوانین آکادمی اسکار تمامی فیلم‌های حاضر در بخش بهترین فیلم خارجی باید به زبانی غیر از انگلیسی ساخته شده باشند تا بتوانند در این بخش نامزد کسب جایزه شوند. آکادمی اسکار همواره این قانون را به صورت جدی دنبال می‌کند و فیلم‌هایی که دارای دیالوگ‌های فراوان انگلیسی باشند، از سوی آکادمی اسکار حائز شرایط لازم برای رقابت در بخش بهترین فیلم خارجی شناخته نخواهند شد. البته فیلم‌های صامت و بدون دیالوگ می‌توانند در این بخش نامزد کسب جایزه شوند.

یکی دیگر از عواملی که می‌تواند موجب عدم احراز صلاحیت یک فیلم برای حضور در بخش بهترین فیلم خارجی شود، نمایش تلویزیونی و یا اینترنتی اثر پیش از اکران عمومی آن است. اتفاقی که در سال 2004 برای فیلم «پرنده آبی» نماینده سینمایی هلند رخ داد.

همچنین طبق قوانین آکادمی اسکار مربوط به بخش بهترین فیلم خارجی، چنانچه کشور ارسال ‌کننده اثر به آکادمی، کنترل هنری کافی بر اثر نداشته باشد، فیلم به احتمال فراوان شرایط رقابت و نامزدی در این بخش را از دست خواهد داد. تا کنون چندین فیلم به این دلیل شانس رقابت در بخش بهترین فیلم خارجی را از دست داده‌اند که از آن جمله می‌توان به فیلم «شهوت، احتیاط» (2007) نماینده سینمایی تایوان در هشتادمین دوره جوایز آکادمی اسکار اشاره کرد که به دلیل تایوانی نبودن عوامل اصلی فیلم و همچنین تعداد کم عوامل تایوانی دخیل در ساخت فیلم از سوی آکادمی اسکار مجوز کسب نامزدی در بخش فیلم‌های غیرانگلیسی(خارجی) را از دست داد.

براساس جدیدترین قوانین آکادمی اسکار و از سال 2006 (هفتادونهمین دوره جوایز اسکار) فیلم‌های معرفی شده به آکادمی اسکار برای حضور در بخش بهترین فیلم‌ خارجی الزاما نباید به زبان رسمی کشور فرستنده باشند. این مورد پیش از این از حضور چندین فیلم در این بخش جلوگیری شده بود؛ چرا که اکثر دیالوگ‌های فیلم به زبانی غیر از زبان رسمی کشور فرستنده اثر بود، همانطور که فیلم «خصوصی» محصول 2004 ایتالیا به دلیل عربی و عبری بودن دیالوگ‌ها حائز شرایط حضور در بخش بهترین فیلم خارجی شناخته نشد.اما با تغییر قانون در سال 2006 کشور کانادا که پیش از این تنها می‌توانست فیلم‌های فرانسوی‌زبان را به آکادمی ارائه کند، شرایط لازم برای معرفی فیلم هندی‌زبان «آب» به عنوان نماینده سینمای کانادا را پیدا کرد.همچنین تمامی فیلم‌هایی که خواستار حضور در بخش بهترین فیلم خارجی جوایز سینمایی اسکار هستند صرف‌نظر از زبان فیلم نباید در خاک آمریکا ساخته شده باشند و از سوی دیگر تمامی کشورها باید نماینده خود را به انتخاب یک سازمان، کمیته و یا هیأتی متشکل از افرادی از بدنه سینما انتخاب کند و اسامی این افراد نیز باید به آکادمی فرستاده شود.پس از این که تمامی کشورهای نماینده خود را به آکادمی معرفی کردند، نسخه‌ای از تمامی فیلم‌ها با زیرنویس انگلیسی به آکادمی ارسال می‌شود و اعضای کمیته بهترین فیلم خارجی پس از تماشای آثار را با رأی‌گیری پنهان خود پنج فیلم نهایی نامزد اسکار بهترین فیلم خارجی را معرفی می‌کنند.برای سال‌های متمادی، جوایز بهترین فیلم خارجی نصیب فیلم‌های اروپایی شده و از میان 65 جایزه اهدایی در این بخش از سال 1947، 52 جایزه به فیلم‌های اروپایی، پنج جایزه به فیلم‌های آسیایی و سه جایزه به فیلم‌های ساخته آفریقا و سه جایزه نیز نصیب فیلم‌های آمریکایی شده است.«فدریکو فلینی» کارگردان صاحب‌نام ایتالیایی با کارگردانی چهار فیلم برنده اسکار بهترین فیلم خارجی از این حیث رکوردی به نظر دست نیافتی دارد و کشور ایتالیا نیز با 10 جایزه، سه جایزه ویژه و 29 نامزدی رکورددار بخش بهترین فیلم خارجی اسکار محسوب می‌شود.گفتنی است مراسم اعطای جوایز فیلم اسکار در حالی روز دوم مارس 2014 برگزار می‌شود که کشورها به تدریج در حال بررسی و معرفی برترین و پرامیدترین فیلم‌های خود برای حضور در بخش غیرانگلیسی هستند.

ایسنا
 
بالا