• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اخبار و مسائل مربوط به سینمای ایران

Sir Pendar

Registered User
تاریخ عضویت
16 جولای 2012
نوشته‌ها
3,153
لایک‌ها
2,560
محل سکونت
192.168.1.1
2-1-20138191244.jpg

علی سرتیپی-مدیرعامل موسسه فیلمیران با اعلام این مطلب به ایسنا گفت: اقدامات فنی برای تهیه‌ی کپی‌های نسخه دوبله شده فیلم «گذشته» در حال انجام است و از فردا 7 شهریور ماه این فیلم در سینماهای تهران و شهرستان‌ها نمایش داده می‌شود.

او همچنین اضافه کرد: در حال حاضر قرار است در تهران 6 سالن نسخه دوبله شده «گذشته» را اکران کنند و احتمالا تعداد این سینماها افزایش پیدا خواهد کرد.سینماهای نمایش‌دهنده‌ی نسخه‌ دوبله شده‌ «گذشته» عبارتند از: ملت،آزادی،فلسطین،زندگی و موزه سینما.

سرتیپی در ادامه خاطرنشان کرد: اکران فیلم «پل چوبی» به کارگردانی مهدی کرم‌پور از 6 شهریور ماه در سینماها به سرگروهی سینما «قدس» در تهران آغاز شده است. «پل چوبی» با بازی مهران مدیری، بهرام رادان و... در جشنواره فجر دو سال قبل نمایش داده شد اما تا به امروز بواسطه‌ی تحریم حوزه هنری، امکان اکران عمومی پیدا نکرده
بود.

ایسنا
 

Sir Pendar

Registered User
تاریخ عضویت
16 جولای 2012
نوشته‌ها
3,153
لایک‌ها
2,560
محل سکونت
192.168.1.1
2-1-201382823659.jpg

«سمیر فرید» منتقد و رئیس جدید جشنواره بین‌المللی فیلم قاهره در اولین سخنانی خود پس از لغو برگزاری این جشنواره در سال جاری، از مخالفت با حضور سینمای ایران در این جشنواره خبر داد.

وی گفت: نمایش فیلم‌های ایرانی و ترکی در افتتاحیه جشنواره فیلم قاهره را قبول ندارم چراکه ما به سیاست‌های ایران و ترکیه در منطقه اعتراض داریم!سخنان رئیس جشنواره فیلم قاهره در حالی بیان می‌شود که قبل از لغو این جشنواره برای سال جاری، قرار بود فیلم «گذشته» اصغر فرهادی به عنوان فیلم افتتاحیه در جشنواره قاهره حاضر شود.

همچنین در دولت محمد مرسی در سال گذشته برای نخستین بار پس از ده سال، 3 فیلم از ایران در سی‌وپنجمین دوره جشنواره فیلم قاهره حاضر شدند.

سخنان «سیمر فرید» در حالی مطرح می‌شود که امیر العمری دبیر سابق جشنواره فیلم قاهره به فارس گفته بود: حضور سینمای ایران در جشنواره قاهره برای ما مهم است و برای دعوت از
کارگردانان ایران چون همیشه تلاش می‌کنیم.

بنابر این گزارش، سمیر فرید که منتقد سینمایی نیز هست، همچنین ضمن ادعای این نکته که قرار نبوده فیلم «گذشته» در این جشنواره حاضر شود، گفت: من فیلم «گذشته» را در جشنواره کن دیدم؛ آن را فیلمی بزرگ نیافتم و به نظرم آنچنان خوب نبود به گونه‌ای که نتوانستم تا آخر فیلم آن را تماشا کنم و از سالن خارج شدم.

فارس
 

Sir Pendar

Registered User
تاریخ عضویت
16 جولای 2012
نوشته‌ها
3,153
لایک‌ها
2,560
محل سکونت
192.168.1.1
نام فيلمكارگردانتعداد سينماروزهاي نمايشيكشنبهفروش كل
هيس ...!پوران درخشنده242858,000,0001,278,500,000
دهليزبهروز شعيبي202831,000,000513,000,000
جا ب جاعلي توكل‌نيا182819,500,000527,400,000
هيچ‌كجا هيچ‌كسابراهيم شيباني182117,000,000273,000,000
فرزند چهارموحيد موسائيان10273,300,00072,900,000
گذشتهاصغر فرهادي12684,000,0001,302,100,000



آمار ارائه شده مختص استان تهران بوده و به تومان است.
بانی فیلم​
 

Sir Pendar

Registered User
تاریخ عضویت
16 جولای 2012
نوشته‌ها
3,153
لایک‌ها
2,560
محل سکونت
192.168.1.1
علی سرتیپی پخش‌کننده و مدیرعامل فیلمیران در گفت‌وگویی با ایسنا گفت: فروش فیلم «هیس، دخترها فریاد نمی‌زنند» ساخته‌ پوران درخشنده از مرز دو میلیارد و 200 میلیون تومان گذشت. این فیلم در تهران حدود یک میلیارد و 400 میلیون تومان و در شهرستان‌ها حدود 800 میلیون تومان فروش داشته است که بعد از گذشت پنج هفته ازاکران آن هم چنان از فروش آن کاسته نشده است.

به گفته‌ او؛ فیلم «دهلیز» اولین ساخته بلند بهروز شعیبی تا کنون 750 میلیون تومان فروش داشته است. این فیلم بعد از گذشت پنج هفته از اکران خود در تهران 550 میلیون تومان و در شهرستانها 200 میلیون تومان فروش داشته است.

سرتیپی همچنین گفت: فیلم «گذشته» اصغر فرهادی نیز تا کنون یک میلیارد و 320 میلیون تومان در تهران و 350 میلیون تومان در شهرستان‌ها فروش داشته است. اکران نسخه دوبله شده این فیلم نیز از ظهر روز گذشته 10 شهریور ماه در شش سینما به صورت دیجیتال آغاز شده است.

ایسنا
 

Sir Pendar

Registered User
تاریخ عضویت
16 جولای 2012
نوشته‌ها
3,153
لایک‌ها
2,560
محل سکونت
192.168.1.1
2-1-201381614452.jpg

جشنواره بین‌المللی فیلم آدلاید که از 10 تا 20 اکتبر برگزار خواهد شد، فهرست فیلم‌های حاضر در بخش رقابتی را اعلام کرد که «گذشته» اصغر فرهادی یکی از 12 فیلم منتخب است.

از دیگر فیلم‌های حاضر در بخش رقابتی این رویداد سینمایی می‌توان به «تنها عشاق زنده می‌مانند» دیگر نامزد نخل طلا ساخته «جیم جارموش»، «غریبه با دریاچه» ساخته «لن گیرادی»، برنده جایزه کارگردانی بخش نوعی نگاه جشنواره کن به نمایندگی از انگلیس، «لعنتی‌ها» از «کلر دنیس»، فیلم «خودخواه بزرگ» ساخته «کلیو برنارد»، «عمر» به کارگردانی «هانی ابو سعید» از فلسطین، «جین» ساخته «رها اردم» از ترکیه و فیلم «این ساعت‌های آخر» به کارگردانی «زاک هیلدیچ» به نمایندگی از کشور میزبان اشاره کرد.

فیلم «گذشته» همچنین در بخش رقابتی جشنواره فیلم «تلورید» آمریکا نیز در کنار آثار شاخصی چون فیلم برنده نخل طلا «آبی گرمترین رنگ است»، «جاذبه» ساخته «آلفونسو کواران»، «درون لیون دیویس» از برادران کوئن و «همه‌چیز از دست رفته» ساخته «رابرت ردفورد» به نمایش گذاشته خواهد شد.

ایسنا
 

Sabzine

Registered User
تاریخ عضویت
11 نوامبر 2003
نوشته‌ها
137
لایک‌ها
142
محل سکونت
تهران
فیلم "رستاخیز" به نویسندگی و کارگردانی احمدرضا درویش را می‌توان بزرگترین پروژه سینمایی کشورمان دانست که درباره قیام عاشورا و با رعایت استانداردهای جهانی و همکاری چهره‌های شاخص سینمای جهان تولید شده و حال با پایان دوبله عربی آن یک گام به نمایش عمومی نزدیک‌تر شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، از آنجا که قرار است این فیلمِ سینمایی به زودی و همزمان با ایران، اکران جهانی شود دوبله آن به سایر زبان‌ها از سال گذشته در دستور كار مدیریت پروژه قرار گرفته و به عنوان نخستین اقدام دوبله عربی فیلم در لبنان انجام شده است.

صداپیشگان و گویندگان دوبله عربی این فیلم نیز از نامدارترین و برجسته ترین گویندگان سینمای عرب هستند. این پروژه که در بخش خصوصی توليد شده، در زمره آثار شاخص سینمای ایران به شمار می رود که مخاطبان زیادی منتظر دیدن آن هستند. تمامی مراحل فنی این فیلم سال گذشته به اتمام رسیده بود ولی بنا بر نظر تهیه کننده و تیم کارشناسی، این فیلم سال گذشته در جشنواره فجر شرکت نکرد.

علاوه بر دوبله فیلم به زبان‌های مختلف برای اکرانِ جهانی، زیرنویس فیلم به زبان‌های مختلف نیز پیش‌بینی شده است.

تهیه کننده این فیلم تقی علیقلی‌زاده و سرمایه گذاران آن موسسه فرهنگ تماشا، شرکت دلتامدیا و شرکت آکوافالز هستند که با حمایتِ موسسه آل البیت (ع) کار را به سرانجام رسانده‌اند.

مطالعات فیلم "رستاخیز" از اواسط تولید "دوئل" فیلم قبلی درویش در سال 1381 آغاز شد. پس از یک سال پیش‌‌تولید از شانزدهم بهمن 1388 همزمان با اربعينِ حسيني فیلمبرداری فیلم در شهرستان بم آغاز شد و پس از پشت سر گذاشتن بيش از ۲۵۰ جلسه فيلمبرداري در شهرهايي چون بم و شهداد كرمان، شاهرود، اصفهان، رباط كريم، کاشان، فومن و تهران در تاریخ ۱۲ دي‌ماه 1389 این بخش از کار به پايان رسيد.

این فیلم تاریخی- مذهبی -حماسی از مقطع تاریخی مرگ معاویه تا شهادت امام حسین (ع) در روز عاشورا را روایت می‌کند. ماجراي این فيلم درباره جوانی به نام بُكير فرزند "حر بن يزيد رياحي" است كه قبل از اينكه پدرش به كاروان امام حسين(ع) بپیوندد، در تصميمي بزرگ و طي يك روايت عاطفي، دلمشغولي‌اش را در **** حسين(ع) مي‌بيند و اين روند باعث مي‌شود به سمتِ حسين بن علي(ع) گرايش پيدا كند.

فیلم سینمایی "رستاخیز" از بازیگران ایرانی وِ عرب بهره برده است. آرش آصفی که با "رستاخیز" به سینما معرفی می‌شود، ایفای نقش "بُکِیر" را به عنوان یکی از کاراکترهای اصلی این فیلم برعهده دارد.

از ديگر بازيگران فيلم مي‌توان از پوریا پورسرخ، حسن پورشیرازی، فرهاد قائمیان، بابک حمیدیان، بهادر زمانی، یاور احمدی فر، انوشیروان ارجمند، انوش معظمی، بهنام تشکر، کوروش زارعی، میرطاهر مظلومی، علی عباسی، محمود محکمی، امیر مولوی، علی‌ جاویدفر، سعید علیپور، حمید جدیدی، قادر پزشکی، محمدرضا حقگو، تورج فرامرزیان، بابک والی، رضا اکبری ارطه، ابراهیم سلطانعلی، خلیل الله خواجه ****، حسین مددی، پژمان جعفری سمرقندی و ... نام برد.

همچنین بازیگران زن و مرد سرشناسی بعنوان بازیگران مهمان این فیلم مقابل دوربین رفته‌اند که می‌توان از شقایق فراهانی، مهتاب کرامتی، لیلا بلوکات و زهره‌ حمیدی و نیز پرویز پورحسینی، سروش گودرزی و سیدجواد یحیوی نام برد.

در کنار بازیگران ایرانی، بازیگران مهمی از کشورهای سوریه، عراق، لبنان، کویت نیز مقابل دوربین "رستاخیز" رفته‌اند که می‌توان از جمال سلیمان، طلحت حمدی، رضوان عقیلی، فواز سرور از کشور سوریه، داوود حسین از کشور کویت، جواد الشکرچی از کشورِ عراق، فادی ابراهیم از کشورِ لبنان را اشاره کرد.

تدوین این فیلم توسط طارق انوار Tariq Anwar تدوینگر نامزد اسکار در سال 2010 برای فیلم سینمایی "سخنرانی پادشاه" (The King's Speech) انجام شده است. تمام مراحل فنی و تکنیکی این فیلم در استودیو "مولینر Molinare" در لندن انجام شده است.

موسیقی این فیلم توسط "اِستفان واربک Stephen Warbeck" آهنگساز برجسته و برنده اسکار برای موسیقی فیلم "شکسپیر عاشق" (Shakespeare in Love) نوشته شده و اجرای آن را ارکستر فیلارمونیک بلژیک برعهده داشته و در استودیو "گلکسی" بروکسل ضبط شده است.

این فیلم از تکنیک‌های برتر جلوه‌های ویژه تصویری CGI بهره می‌برد و با پرده عریض اسکوپ و بهره ‌مندی از صدای دالبی دیجیتال ساخته شده است. این فیلم با جذب سرمایه‌های بخش خصوصی و استفاده از منابع وسیع در این بخش، توانسته است جایگاه مهمی را در صنعت سینمایی کشور باز کند و الگویی باشد برای دیگر ساخته‌های سینمای ایران که در بخش خصوصی و به دور از ریخت و پاش‌های منابع دولتی و صرف بودجه از بیت المال با مدیریت و کارشناسی در حد و اندازه های سینمای بین الملل تولید شوند.

جمعی از عواملِ پروژه سینمایی "رستاخیز" عبارتند از نویسنده و کارگردان: احمدرضا درویش، مدیر فیلمبرداری: حسین جعفریان، طراح صحنه و لباس: مجید میرفخرایی، صدابردار: یدالله نجفی مقدم نژاد، طراحی گریم: میرمحسن موسوی مدنی، مدیر تولید: سیدعلی قائم مقامی، جلوه های ویژه میدانی: حمیدرضا *******، مسئول جلوه های ویژه بصری، سایمون فریم، تدوین: طارق انوار، آهنگساز:استفان واربک، مدیر عملیات پس از فیلمبرداری: کامران سحرخیز، فیلمبردار: علیرضا برازنده، برنامه ریز و دستیار کارگردان: دانش اقباشاوی، منشی صحنه: شقایق عزیزخانی ، زهرا تحقیقی، دستیاران تولید: فرزاد پاک و رضا زنجانیان وفا، دستیاران کارگردان:رضا مسعودی و حمیدرضا غفارزاده، گروه کارگردانی: رضا اکبری ارطه ، حامد بیسادی و امیر عزیزی، مدیر صداپیشگان ایران:میرطاهر مظلومی، مدیر صداپیشگان عرب: علی محمد یاسین، عکاسان: محسن سیدی و بابک برزویه و روابط عمومی و عکاس پشت صحنه: توحید ولی بیگی.

احمدرضا درویش فیلم "رستاخیز" را به دوستداران عدالت و آزادگی تقدیم کرده و درباره آن نوشته است: "ماجرای بی بدیلِ کربلا پس از قرنها، در فرم های آیینی، اجتماعی و فراملی متجلی شده است. پژواک ندای حسین (ع) همچون مسیح (ع) همه را به عدالت، شفقّت، آزادگی و کرامت انسان بشارت می‌دهد. گرچه اشک و حسرت در عزای حسین (ع) گواه دلدادگی به این نماد حقیقت است ولی به گمان من فضیلت پاسخ به این پرسش کمتر از فضیلت ماتم بر او نیست.

همچنین درویش به مناسبت پایان فیلمبرداری "رستاخیز" در یادداشتی نوشته بود: پانزده سال از آن عهد فرخنده سپری شده است. کسانی از اهالی فرهنگ و سینما تولید فیلمی را آرزو کردند که برگرفته از حماسه عاشورا، از جوهر اندیشه امام حسین(ع) بهره گیرد. اثری برای شیفتگان حقیقت و چشمان پُرسشگر برای شکفتن نهال آن آرزو، تنها تکیه‌گاه عشق بود و نام کسی که بر فراز قله‌ عاشقان، انسان را به کرامت، آزادگی و روز رستاخیز بشارت داد. روایت آنچه بر "رستاخیز" گذشت، شعری شنیدنی‌ است ولی در مقابل قصیده بلند نهضت امام حسین(ع) قطره‌ای از دریاست.

احمدرضا درویش همچنین اعتقاد دارد: از شاخصه‌های پروژه "رستاخیز" اين است كه به ‌رغم اينكه از توليدات كشورمان محسوب مي‌شود اما در واقع به جغرافيای تمامی كشورهای مسلمان و جهان تشنه حقیقت تعلق دارد.
 

Sir Pendar

Registered User
تاریخ عضویت
16 جولای 2012
نوشته‌ها
3,153
لایک‌ها
2,560
محل سکونت
192.168.1.1
2-1-201383023318.jpg


جواد نوروزبیگی تهیه‌کننده سینما با بیان این مطلب که فیلمبرداری "طبقه حساس" به کارگردانی کمال تبریزی به شهر ری رسید، گفت: این فیلم سینمایی به دلیل داستان متفاوتی که دارد از لوکیشن‌های بسیاری برخوردار است و گروه فیلمبرداری تقریبا هر روز در یک نقطه از شهر مشغول به کار هستند.

وی بیان کرد: با توجه به اینکه این روزها سکانس‌های دعوا در این فیلم گرفته می شود، تمامی بازیگران سر فیلمبرداری حضور دارند.

در اولین جلسه‌ فیلمبرداری این فیلم رضا عطاران جلوی دوربین رفت. فیلمبرداری از لوکیشینی در ولنجک شروع شد و در حال حاضر در منطقه شهر ری ادامه دارد.

محمدرضا فروتن، رضا عطاران، پانته آ بهرام و بهاره رهنما از جمله بازیگران این فیلم سینمایی هستند. این اثر سینمایی نوشته پیمان قاسم‌خانی به تهیه‌کنندگی جواد نوروزبیگی است که حبیب رضایی انتخاب بازیگر و بازیگردانی آن را برعهده دارد. همچنین صدابرداری این فیلم سینمایی را مهران ملکوتی برعهده دارد و علی تبریزی به عنوان فیلمبردار در این پروژه حضور دارد.

"طبقه حساس" که در ابتدا با نام "قبر دو طبقه" درخواست پروانه ساخت داده بود، داستان مردی را روایت می‌‌کند که بعد از مرگ همسرش او را در قبری دو طبقه دفن می‌‌کند. او این قبر دو طبقه را به این منظور خریده که بعد از مرگش او را در طبقه دیگر آن قبر خاک کنند. این مرد بعد از مدتی که سر مزار همسرش می ‌رود متوجه می شود به اشتباه مردی غریبه در آن مکان دفن شده است.

مهر
 

Sir Pendar

Registered User
تاریخ عضویت
16 جولای 2012
نوشته‌ها
3,153
لایک‌ها
2,560
محل سکونت
192.168.1.1
2-1-2013830194711.jpg

علي جنتي گفت: قرار نيست که دو نهاد با عنوان خانه سينما فعاليت داشته باشند که بعضي به اين موضوع انتقاد کرده‌اند.

وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي در جديدترين اظهارنظرش مطرح کرد: دو روز گذشته صحبت‌هايي با گروه‌هاي مختلف پيرامون خانه سينما داشتيم و من همه آن‌ها را به همراهي،‌ انسجام و حل اختلاف سليقه دعوت کردم.

او ادامه داد: آن‌ها بايد در يک مرکز يعني خانه سينما که هم‌اکنون تعطيل شده،‌ جمع شوند، چراکه اين خانه پايگاهي براي همه آن‌ها محسوب مي‌شود. در عين حال، من اين مسئله را دور از ذهن ندانستم که ممکن است اين دوستان به توافق نرسند و اين موضوع به اين معنا نيست که قرار است دو خانه سينما داشته باشيم.

جنتي اظهار کرد: بعضي‌ها به اين موضوع انتقاد کرده‌اند که وقتي نهادي را ثبت کرديم، نمي‌شود نهاد ديگري با اين عنوان فعاليت کند.

او يادآور شد: درباره «خانه سينماي ايرانيان» نيز صحبت‌هايي صورت گرفت و اين موضوعي است که بايد در مورد آن بحث شود؛ اما قطعا اين خانه در قالب خانه سينما به فعاليت خود ادامه نمي‌دهد.

ایسنا
 

Sir Pendar

Registered User
تاریخ عضویت
16 جولای 2012
نوشته‌ها
3,153
لایک‌ها
2,560
محل سکونت
192.168.1.1
ayoubi_182186.JPG

رئیس سازمان سینمایی تاکید کرد: یک خانه سینما برای همه سینمای ایران خواهیم داشت.

به گزارش خبرنگار سینمایی خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، حجت‌ الله ایوبی بعد از مراسم معارفه‌اش درباره‌ی آخرین وضعیت خانه سینما گفت: نظر آقای وزیر هم این است که یک **** جمهوری اسلامی‌، یک ایران با عظمت و یک خانه سینما و البته خانه‌ای برای همه سلیقه‌ها‌، برای همه ذوق‌ها و همه سینمای ایران داشته باشیم.

وی درباره زمان بازگشایی خانه سینما اظهار کرد: بعد از تشکیل اتاق فکری که همه نوع فکری در آن وجود خواهد داشت، این بازگشت و تصمیم جدید را اعلام خواهیم کرد.
حجت‌الله ایوبی در پاسخ به اصرار خبرنگاران درباره این زمان گفت: بسیار زود خواهد بود.

ایسنا
 

Sir Pendar

Registered User
تاریخ عضویت
16 جولای 2012
نوشته‌ها
3,153
لایک‌ها
2,560
محل سکونت
192.168.1.1
2-1-20139295312.jpg

علی سرتیپی مدیرعامل موسسه پخش فیلمیران در گفت‌و‌گو با ایسنا، بیان کرد: از هفته آینده نمایش فیلم «هیس دخترها فریاد نمی‌زنند» در آمریکا و کانادا، به ترتیب در دو و یک سالن سینما شروع خواهد شد.همچنین دو کشور مالزی و امارات متحده عربی نیز هر کدام در یک سالن سینمایی، این فیلم را اکران خواهند کرد.

«هیس دخترها فریاد نمی‌زنند» آخرین ساخته پوران درخشنده به عنوان بهترین فیلم از نگاه تماشاگران در سی‌و‌یکمین جشنواره فیلم فجر برگزیده شد.این فیلم به بررسی مسائل دختران جوان می‌پردازد و ترس از آبرو را در این دوره سنی آسیب‌شناسی می‌کند.

در «هیس! دخترها...»، شهاب حسینی، مریلا زارعی، جمشید هاشم‌پور، طناز طباطبایی، فرهاد آییش، مائده طهماسبی، شیرین بینا، بابک حمیدیان، مجید مشیری، اسماعیل سلطانیان، هادی مرزبان، امیر دژاکام و مهدی ماهانی با حضور امیر آقایی، حضور افتخاری ستاره اسکندری و (با معرفی) نیما صفایی بازی می‌کنند.

این فیلم تا کنون به فروشی بیش از 1 میلیارد تومان دست یافته است .

ایسنا
 

Sir Pendar

Registered User
تاریخ عضویت
16 جولای 2012
نوشته‌ها
3,153
لایک‌ها
2,560
محل سکونت
192.168.1.1

154461.jpg


سید غلامرضا موسوی تهیه‌کننده فیلم «من مادر هستم» در گفت‌وگو با تسنیم، از اکران این فیلم در لندن خبر داد و گفت: پیش از این فیلم «من مادر هستم» توسط پژمان دانایی مدیر جشنواره فیلم لندن در این شهر کران شده بود که با استقبال مردم مواجه شد.به دلیل استقبال از این فیلم، «من مادر هستم» بار دیگر در لندن اکران می‌شود. این فیلم در شهرهای دیگر انگلستان نیز پخش می‌شود.

سایت اینترنتی چهارمین جشنواره فیلم لندن خبر اکران فیلم «من مادر هستم» را در روز 7 سپتامبر در تئاتر «گرین وود» لندن منتشر کرده است. «من مادر هستم» فیلمی به کارگردانی فریدون جیرانی، تهیه‌کنندگی سید غلامرضا موسوی و نویسندگی لیلا لاریجانی و رحمان سیفی‌آزاد است.این فیلم در آذرماه سال پیش اکران شد. اکران این فیلم با حاشیه‌های فراوانی در ایران مواجه شد. طیف‌های مختلف فکری با اردوکشی خیابانی و تجمع مقابل وزارت ارشاد به حمایت و مخالفت با اکران این فیلم پرداختند.

داستان این فیلم با زنی به نام سیمین (با بازی پانته آ بهرام) شروع می شود که مشکل شدید روانی دارد و پیش دکتر روانشناس در حال بیان شرح حال خود است. فیلم کلا به یادآوری خاطرات سیمین می پردازد. سیمین پس از سالها زندگی در پاریس به ایران برمی‌گردد، همسرش سعید ( با بازی حبیب رضایی) به دلیل مصرف مشروب از دوستش نادر (با بازی فرهاد اصلانی) می خواهد که دنبال سیمین برود.

از طرف دیگر نادر که معرف ازدواج سیمین و سعید بوده است، در زمان جوانی با سیمین رابطه داشته است. بعد از رفتن نادر به دانشگاه، او با هم رشته خود ناهید (با بازی هنگامه قاضیانی) آشنا شده و با او ازدواج می‌کند. این زن و شوهر هر دو وکیل و متمول هستند.در رابطه گذشته بین نادر و سیمین، سیمین باردار می‌شود و نادر از سیمین می‌خواهد بچه را سقط کند. سقط باعث مشکلات جسمی و روحی برای سیمین می‌شود. این مشکلات به گونه‌ای است که سیمین دیگر نمی تواند بچه دار شود. حالا سیمین از نادر متنفر است، چون هم باعث بیماری او شده و هم او را تنها گذاشته و با او ازدواج نکرده است.حاصل ازدواج ناهید و نادر، آوا ( با بازی باران کوثری) است.

آوا در یک گروه موسیقی است. سعید با خانواده نادر رابطه نزدیکی دارد، به گونه‌ای که آوا به او عمو می گوید. او همیشه در خانه نادر است. نادر و سعید هر دو اهل مشروب هستند. سعید پس از مصرف مشروب، در حال مستی به آوا تجاوز می‌کند. آوا بعد از بهوش آمدن، قصد خودکشی می‌کند اما سعید او را به بیمارستان می رساند. آوا دلیل اقدام به خودکشی خود را از همه مخفی کرده و از سعید انتقام می‌گیرد و او را می کشد. در دادگاه سیمین به عنوان همسر مقتول و به دلیل نفرت از نادر و انتقام گیری از او، رضایت نمی‌دهد تا آوا اعدام شود. پس از اعدام آوا، وجدان سیمین او را آزار می دهد و او دچار بیماری روانی می‌شود.

مخالفان اکران(حوزه هنری و انصار حزب) مدعی بودند«من مادر هستم» از بسیاری خطوط قرمز اخلاقی جامعه عبور کرده است.در مقابل موافقان فیلم هم معتقد بودند که این نمایشی واقعی از بخشی از جامعه معاصر ایران است.

تسنیم
 

Sir Pendar

Registered User
تاریخ عضویت
16 جولای 2012
نوشته‌ها
3,153
لایک‌ها
2,560
محل سکونت
192.168.1.1
پيش توليد اين فيلم به پايان رسيده و شهاب حسيني بازيگران فيلمش را انتخاب كرده است. به غير از شهاب حسيني، بازيگراني چون حسين ياري، فرهاد اصلاني، ساره بيات، هنگامه قاضياني، طناز طباطبايي، آنا نعمتي، بابك حميديان، نيما رئيسي، فريد سمواتي و ... در اين فيلم بازي خواهند داشت.

اولين پلان هاي «ساكن طبقه وسط» روز پنج شنبه در استوديوي موسيقي آفتاب عالمتاب فيلمبرداري مي شود كه فريد سمواتي بازي دارد. قرار است به مرور بقيه بازيگران نيز جلوي دوربين بروند. فيلمنامه «ساكن طبقه وسط» را محمد هادي كريمي نوشته و داستان مردي است كه با ورود به يك ساختمان اتفاقات جديدي برايش بيفتد.

فهرست عوامل اين پروژه عبارتند از: كارگردان: شهاب حسيني، فيلمنامه نويس و مجري طرح: محمد هادي كريمي، مدير فيلمبرداري: مرتضي پورصمدي، طراح گريم: سعيد ملكان، طراح صحنه و لباس: مجيد ليلاجي، صدابردار: مهدي صالح كرماني، گروه كارگرداني: فريد سمواتي، شبير شيرازي، برنامه ريز: سحر صباغ سرشت، مريم پور شفيع، منشي صحنه: ژوليت نيكوغاسيان

مدير توليد: مهدي كارامد تبريزي، مدير تداركات: حامد آذرميان، مجيد پورشفيع، عكاس: امير عابدي، دستيار : جلال حميدي، دستيار اول فيلمبردار: محمد ابراهيميان، گروه صحنه و لباس: بابك صالح، آزيتا دباغي، كيان عدالت خواه، مهدي رهبري، محمود بياتي، دستياران گريم: عظيم فراين، عباس عباسي، آذر كي قبادي، بازيگران: شهاب حسيني، حسين ياري، فرهاد اصلاني، ساره بيات، طناز طباطبايي، هنگامه قاضياني، آنا نعمتي، بابك حميديان، حسين محجوب، نيما رئيسي، فخرالدين صديق شريف، اميد روحاني، جواد عزتي، فريد سمواتي، ماني كسرائيان، حسين محب اهري، ديبا زاهدي، علي شادمان و ... تهيه كننده: امير سمواتي.

بانی فیلم
 

Sir Pendar

Registered User
تاریخ عضویت
16 جولای 2012
نوشته‌ها
3,153
لایک‌ها
2,560
محل سکونت
192.168.1.1
2-1-2013827205824.jpg

وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي گفت به زودي تکليف طرح‌هاي سينمايي که براي دريافت پروانه ساخت به اين وزارتخانه ارايه شده، روشن مي‌شود.

به گزارش روابط‌ عمومي وزارت ارشاد، علي جنتي درباره تغيير روند صدور پروانه ساخت آثار سينمايي قبل از توليد به پس از آن گفت: پروانه ساخت فيلم قطعا حذف نمي‌شود اما تغييراتي در آن به وجود مي‌آيد.

وي درباره طرح‌هاي مانده در سازمان سينمايي نيز اظهار داشت: تکليف طرح‌هاي ارايه شده به زودي روشن مي‌شود.

جنتي همچنين درباره آثاري که با منع اکران رو به رو هستند، گفت: تکليف اين آثار به زودي مشخص شده و اين آثار به طور کامل يا رد مي‌شود يا ممکن است پس از بررسي تاييد شود.علي جنتي همچنين گفت:سياست کلي سازمان سينمايي بر اين است که يک خانه سينما باز شود.

وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي، در خصوص شايعه تشکيل دو خانه سينما به باشگاه خبرنگاران گفت: اين اتفاق شايد رخ ندهد؛ سياست کلي اين است که يک خانه سينما داشته باشيم تا سينماگران گرد هم آيند.در حکم ايوبي نيز تاکيد بر انسجام هنرمندان شد و سينماگران در اين رابطه بايد کمک کنند. ممکن است برخي در بيرون با ديدگاه فردي نزديک شوند اما برخي ديگر با تسويه حساب با رقباي خود با ما فاصله بيندازد اما سياست ارشاد در برابر همگان يکسان است.

وي در خصوص برنامه ريزي تجهيز سالن‌هاي سينمايي گفت: در حال حاضر سالن‌هاي سينمايي و مراکز فرهنگي نيمه تمام داريم که اولويت ما براي تکميل شدن آن‌ها است و بعد به ميزان اعتبارات دريافتي از دولت به زير ساخت‌ها توجه کنيم.به حمايت بخش خصوصي نيز در اين زمينه نياز داريم حتي بايد شرايطي براي بهره‌مندي از حمايت‌هاي خارجي براي سرمايه گذاري در ساخت سالن‌هاي سينمايي فراهم کنيد.

وي در پايان در خصوص فيلم‌هاي جشنواره فيلم فجر خاطرنشان کرد: فيلم‌هاي خوبي در حال ساخت است و اميدوارم بتوانند در جشنواره‌هاي داخلي و خارجي حضور پيدا کنند.

وزارت ارشاد
 

Sir Pendar

Registered User
تاریخ عضویت
16 جولای 2012
نوشته‌ها
3,153
لایک‌ها
2,560
محل سکونت
192.168.1.1
2-1-2013818153658.jpg

فيلم «گذشته» ساخته جديد اصغر فرهادي در ادامه روند اکران جهاني خود از روز جمعه (15 شهريور) در سينماهاي لهستان به روي پرده مي‌رود.

اين درام اجتماعي که اولين نمايش خود را در جشنواره کن آغاز کرد، تا کنون موفق به کسب جوايز متعددي از جمله بهترين فيلم معنوي جشنواره کن شده است.

اين فيلم پس از نمايش در جشنواره کن در فرانسه در جشنواره‌هاي سيدني، مونيخ و نيوزلند به روي پرده رفته و روز 14 شهريور نيز در جشنواره تورنتو کانادا نمايش خواهد يافت.«گذشته» قرار است از تاريخ بيستم سپتامبر در سينماهاي آمريکا به نمايش گذاشته شود.

ایسنا
 

Sir Pendar

Registered User
تاریخ عضویت
16 جولای 2012
نوشته‌ها
3,153
لایک‌ها
2,560
محل سکونت
192.168.1.1
مصطفی افضلی‌فردگفت: کمیسیون اصل نودم قانون اساسی مجلس در حال بررسی موضوع شکایت مسئولان خانه سینما از جواد شمقدری به عنوان مسئول سازمان سینمایی کشور وقت است که گزارش نهایی آن را به زودی آماده خواهد کرد.

نماینده مردم اردبیل، نیر، نمین و سرعین در مجلس شورای اسلامی، افزود: موضوع شکایت، عملکرد سازمان سینمایی درخصوص جایگاه خانه سینما و ادامه فعالیت این مجموعه صنفی است و تقریبا 10 نفر از اعضای خانه سینما و جواد شمقدری برای ارائه توضیحات به کمیسیون اصل نود آمدند.

سخنگوی کمیسیون اصل نود مجلس بیان کرد: اطلاعات لازم برای این پرونده جمع‌آوری شده و کمیسیون اصل نود باید آنها را آنالیز و سپس گزارش نهایی را آماده می‌کند.

محمد حسینی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، روز 14 دی سال 1390 از انحلال خانه سینما با توجه به تخلفات آن خبر داد ولی محمدمهدی عسگرپور، مدیر عامل خانه سینما، اعلام کرد این موضوع را از طریق دیوان عدالت اداری پیگیری می‌کند. یکی ازاعضای هیأت موسس خانه سینمای ایران نیز معتقد بود وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی امکان انحلال تشکل صنفی سینماگران را ندارد.

براساس آیین‌نامه داخلی مجلس،‌هرکس شکایتی از طرز کار مجلس یا قوه مجریه یا قوه قضائیه داشته باشد، می‌تواند شکایت خود را کتباً به مجلس شورای اسلامی عرضه کند. کمیسیون اصل نود مجلس موظف است به این شکایات رسیدگی کند و پاسخ کافی دهد و در مواردی که شکایت به قوه مجریه یا قضائیه مربوط است، رسیدگی و پاسخ کافی از آنها بخواهد و در مدت متناسب نتیجه را اعلام کند و در موردی که مربوط به عموم باشد،به اطلاع عامه برساند.

پایگاه اطلاع رسانی مجلس
 

Sir Pendar

Registered User
تاریخ عضویت
16 جولای 2012
نوشته‌ها
3,153
لایک‌ها
2,560
محل سکونت
192.168.1.1
54776455958309521199.jpg

روابط عمومی سازمان سینمایی در خصوص نقل قول از وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی درباره خانه سینما توضيح داد
:پیرو خبر منتشرشده در خصوص اظهارات وزیر محترم فرهنگ و ارشاد اسلامی مبنی بر اینکه هیات مدیره فعلی خانه سینما منحل وانتخابات آزاد تشکیل می شود ، سازمان سینمایی اعلام می دارد : با توجه به مذاکره رئیس سازمان سینمایی با وزیر محترم ارشاد ،ایشان نقل این مطلب را تکذیب کردند.

با توجه به اینکه بازگشایی خانه سینما طبق سیاستهای جدید به سازمان سینمایی واگذار شده است بزودی سیاستهای فرا روی این مجموعه در خصوص بازگشایی خانه سینما اعلام خواهد شد،لذا از عموم رسانه ها درخواست می شود تا از گمانه زنی و نقل قول های غیر صحیح خود داری تا اخبار جدید از طریق مجاری رسمی اعلام شود.

سازمان سینمایی
 

Sir Pendar

Registered User
تاریخ عضویت
16 جولای 2012
نوشته‌ها
3,153
لایک‌ها
2,560
محل سکونت
192.168.1.1
154461.jpg

این فیلم به همراه یک مستند پشت‌صحنه از روند ساخته شدن من مادر هستم از هفته آینده وارد بازار شبکه خانگی می شود. پخش من مادر هستم برعهده موسسه فیلمسازان جوان است. این فیلم به کارگردانی جیرانی و تهیه‌کنندگی غلامرضا موسوی پاییز سال گذشته اکران عمومی شد.

این فیلم جزو آثاری بود که سینماهای حوزه هنری را در زمان اکران در اختیار نداشت و نمایش آن با حاشیه های فراوانی روبرو شد. در این فیلم باران کوثری، هنگامه قاضیانی، فرهاد اصلانی، حبیب رضایی، امیر حسین آرمان، پانته آ بهرام و ... بازی می کنند.

فیلم درباره دختری است که به دلیل تعرضی که از سوی دوست خانوادگی‌شان به وی می‌شود، او را به قتل می‌رساند و پیرو این اتفاق چالش‌های زیادی برای چند خانواده ایجاد می‌شود.

من مادر هستم با توجه به محدودیت پخش در بسیاری از شهر های کشور نظیر مشهد ، قم و... و برچسب زدن و اغتشاش عده وابسته نظیر انصار و... به فروشی بیش از 2 میلیارد تومان در سراسر کشور دست یافت .

مهر
 

(کوروش)

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
29 مارس 2006
نوشته‌ها
9
لایک‌ها
1
من مادر هستم با توجه به محدودیت پخش در بسیاری از شهر های کشور نظیر مشهد ، قم و... و برچسب زدن و اغتشاش عده وابسته نظیر انصار و... به فروشی بیش از 2 میلیارد تومان در سراسر کشور دست یافت .

مهر

متاسفانه بعد از دوروز اکران این فیلم توی شهر ما کلا از روی پرده سینما حذف شد
بی صبرانه منتظر عرضه این فیلم خواهم بود
 

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
26 جولای 2009
نوشته‌ها
20,098
لایک‌ها
23,611
سن
44
محل سکونت
طهران
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، شب گذشته ۱۵ شهریور مهناز افشار بازیگر سینما مهمان برنامه تلویزیونی «هفت» بود.

در ابتدای حضور او در برنامه محمود گبرلو مجری درباره اکران چهار فیلم با بازی او طی ماه‌های اخیر پرسید و افشار پاسخ داد:«ممکن است برخی از بازیگران دوست داشته باشند که فیلم‌هایشان با هم اکران شود. اما دو فیلمی که من در آن‌ها ایفای نقش کردم دچار کم لطفی دوستان شد و قرار بود پیش‌تر از این‌ها کران شود.»

او در مورد همکاری با کارگردان‌های پیشکسوت سینمای ایران نیز گفت: «اعتقاد دارم بعضی اسامی اعتبارکارنامه یک بازیگر است. اسامی مثل آقای مهرجویی و کیمیایی اعتبار کارنامه من هستند.»

افشار درباره همکاری با مهدی کرم‌پور در فیلم «پل چوبی» افزود: «من تا پیش از این تجربه همکاری در فیلم سینمایی «چه کسی امیر را کشت؟» رابا مهدی کرم‌پور داشتم. دوست داشتم این همکاری بار دیگر هم اتفاق بیفتد. مهدی کرم‌پور جزو کارگردان‌هایی است نوع نگاه خاصی به روایت و ساختار فیلمش دارد.»

او در مورد همکاری مجددش با بهرام رادان در فیلم «پل چوبی» گفت: «برای ما هم این همکاری مجدد پس از سال هاجالب بود. اولین همکاری ما فیلم «شور عشق بود» بعد از آن فیلم، پیشنهاداتی برای حضور مجدد کنار هم داشتیم اما تصمیم گرفتیم زمانی این اتفاق بیفتد که فیلم ارزش کار کردن را داشته باشد.»

بازیگر فیلم سینمایی «آتش بس» در مورد همکاری با پیمان معادی در فیلم «برف روی کاج‌ها» نیز گفت: « من همیشه گفته‌ام رویای برف، رویای من شد. متاسفانه با کم لطفی دوستان این فیلم دیر اکران شد. فیلمی که بسیار ارزشمند بود و نگاه مثبتی به اصول و چار چوب خانواده داشت. برخی که مانع اکران این فیلم شدند، معتقد بودند که این فیلم به اصول خانواده درست نگاه نکرده است، در صورتی که نگاه ما این نبود. تمام عوامل فیلم صاحب خانواده هستند و اصول را می‌شناسند. همه ما سعی کردیم پیام مثبتی در مورد این کار داشته باشیم که دوستان متوجه این اتفاق نشده بودند.»

او ادامه داد: «هنر می‌تواند سلیقه‌های متفاوتی را در بر بگیرد. تمامی سینما گران ایرانی یا هرجای دنیا، خط قرمز، چارچوب و قوانین را می‌دانند این اتفاق کمی تنگ نظری است که کسی از سینما گران خطوط قرمز را رد می‌کند!»

افشار در مورد حضور بازیگران خانم نیز گفت: «فکر می‌کنم که در سینمای ایران بازیگران خانم بسیار موفقی داریم و در شرایطی که معمولا قصه‌ها سخت به بانوان می‌پردازند، خانم‌ها خوب از پس این موضوع برآمدند و در این چند سال بازی‌های درخشان ازخانم‌ها کم ندیدیم.»

بازیگر فیلم سینمایی «سعادت آباد» در مورد تاثیر جوایز در مسیر بازیگری‌اش گفت: «معتقدم جایزه شیرین هست. جایزه فقط بار مسئولیت بازیگر را بیشتر می‌کند. من بعد از این جوایز سخت‌تر می‌توانم انتخاب کنم.»

او درباره ستاره شدن در سینمای ایران هم اظهار داشت: «ستاره شذن در سینما فاکتورهای زیادی می‌خواهد که در سینمای ایران فکر می‌کنم نمی‌توان تمامی این فاکتور‌ها را داشته باشیم. فکر می‌کنم یک بازیگر باید پیش قلب خودش ستاره باشد.»

افشار افزود: «فکر می‌کنم مسیر سختی را برای ماندن در سینما در پیش دارم و این که من دوست دارم یک روزی وقتی به پشت سرم نگاه کردم بگویم خدا را شکر.»

بازیگر فیلم سینمایی «سالاد فصل» در ارتباط با نظر منتقدان به کارنامه هنری‌اش گفت: «من همیشه دوست داشتم برای همه سلیقه‌ها کار کنم. اجازه بدهیم وسعت هنر زیاد شود. حتی اگر بازیگری هستم که کارهای ضعیف در کارنامه‌ام دارم باید نقد سازنده شوم. اتفاقا من دو تا از جایزه‌های خوبم را از منتقدان برای فیلم‌های «طبقه سوم» و «برف روی کاج‌ها» گرفتم.»

او ادامه داد: «هر فیلمی که در کارنامه من است، چه ضعیف و چه قوی همه را به یک اندازه دوست دارم و اگر الان جایگاهی دارم بخاطر تجربه حضور در تمامی این فیلم‌ها است.»

بازیگر فیلم سینمایی «طبقه سوم» در مورد آموزشگاه‌های سینمایی در تربیت نسل جدید بازیگران گفت: «من شاگرد استاد سمندریان بودم و خوشحالم که بازیگری را در کلاس‌های ایشان آموختم، معتقدم کلاس می‌تواند بسیار موثر باشد. چند روز پیش یک تبلیغ عجیب از کلاس بازیگری دیدم ، جایی نوشته شده بود «آموزش بازیگری در سه ماه» به نظر من این بیشتر شبیه شوخی است. هیچ چیز را در سه ماه نمی‌شود آموخت. اگر نیت آموزشگا‌‌ه‌های سینمایی تربیت بازیگران جدید باشد ما به این آموزشگاه‌ها نیاز داریم و سینمای ما به چهره و بازیگران جدید نیاز دارد.»

او ادامه داد: «من سر کار آقای مهرجویی به او خیره هستم که بیاموزیم. یا وقتی سر صحنه فیلم‌های آقای کیمیایی هستم هم به این صورت است. بودن در کنار این کارگردانان مثل کلاس درس است و خوشحالم که مجانی در کنار آن‌ها درس یاد می‌گیرم.»

افشار در ارتباط با تجربه همکاری با مسعود کیمایی در فیلم سینمایی «مترو پل» نیز گفت: ««متروپل» حال و هوای بسیار لذت بخشی داشت. این فیلم لحظه‌های نابی را به من داد و بعد از این همه سال خستگی از تن من درآمد. من خاتون فیلم آقای کیمیایی هستم.»

این بازیگر سینما افزود: «زمانی که وارد سینما شدم تحصیلات آکادمیک چندانی نداشتم. به نظر من ورود به این حرفه آسان اما ماندگاری در آن سخت است. سینما یک مادر است که می‌تواند فرزند و تربیت‌های مختلفی داشته باشد. می‌توانیم دراین سینما کنار هم با احترام کار کنیم. چرا خانم بنی اعتماد، آقای فرمان آرا و آقای تقوایی در این سینما نباید کار کنند؟ باید همه نوع نگاهی در سینما باشد.»

او با خالی کردن جای فریدون جیرانی در مقام مجری برنامه «هفت» در مورد همکاری با او گفت: «به گفته بسیاری از دوستان «سالاد فصل» نقطه عطف کار من بود که کارگردانش فریدون جیرانی بود و او یکی از کارگردان‌های مورد علاقه من است. من به همه بازیگرانی که می خواهند با فریدون جیرانی کار کنند می‌گویم،مقابل دوربین او حسی را تجربه می‌کنید که تا به‌حال تجربه نکرده‌اید. آقای جیرانی پر از شور وهیجان است.»

او در مورد تجربه‌هایش در صحنه تئا‌تر نیز گفت: «فکر می‌کنم صحنه نمایش، صحنه آموختن است. احترامش را باید حفظ کرد. در این تجربه‌ها سعی کردم بیاموزم. ادعایی در این زمینه ندارم. صحنه تئا‌تر حوصله بیشتری را می‌طلبد که فکر می‌کنم در توان من نیست و چون من ارتباط بهتری با دوربین دارم در سینما راحت‌ترم. اما دوست دارم سالی یک بارتئا‌تر کار کنم آن هم برای نیاز روحی.»

او افزود: «دلم می‌خواست در این فرصت درباره فیلم «هیچ کجا، هیچ کس» صحبت کنم و بگویم فیلم بسیار متفاوتی است و ساخت آن جسارت می‌خواست و جزو فیلم‌هایی است که دوستش دارم.»

افشار از انسانیت و رسیدن به رویا‌هاییش به عنوان دو دغدغه این روزهایش نام برد.
 

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
26 جولای 2009
نوشته‌ها
20,098
لایک‌ها
23,611
سن
44
محل سکونت
طهران
وزیر ارشاد: خبر خوشی برای اهالی سینما داریم
بانی فیلم آنلاین:وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در آستانه روز ملی سینما گفت: خبر خوشی برای اهالی سینما داریم.

علی جنتی در پاسخ به سوال ایسنا، مبنی بر اینکه باتوجه به نزدیک بودن روز ملی سینما خبری برای اهالی سینما دارید یا خیر؟ گفت: این موضوع را باید آقای ایوبی (ریاست سازمان سینمایی ) توضیح بدهد اما خبر خوشی داریم.

او که 17 شهریور ماه در حاشیه‌ی مراسم دیدار با وزیر اطلاع‌رسانی عمان سخن می‌گفت، در پاسخ به اینکه طبق آنچه قرار است، مصوبات یکی دو ماه اخیر در دولت دهم بازنگری شوند آیا درباره‌ی برخی مصوبات درباره‌ی حواشی ماجراهای خانه‌ی سینما هم این بازنگری امکان دارد؟ گفت: در حال حاضر درباره‌ی خانه سینمای یک و دو نباید بحث کنیم، قرار ما بر این است که همه سینمای ایران زیر یک سقف دور هم جمع شوند و با انسجام و همدلی تحت پوشش یک خانه سینما آن هم در چارچوب قانون فعالیت کنند.

وی ادامه داد: در آینده‌ای نزدیک آنها مجمع عمومی خود را برگزار می‌کنند و طبق انتخابات آزاد، هیات مدیره انتخاب می‌شود.

جنتی همچنین تاکید کرد: باید برخی اختلافاتی که مانع کار اهالی سینما شده و باعث افت سینمای ایران شده کنار گذاشته شوند چون الان دوره همکاری است.
 
بالا