بنده خودم 45 سالمه و دارم برای دکتری میخونم و هیچ دشواری هم ندارم
باور کنید دوستان میشه فقط کافیه اراده داشته باشی
پزشکی که چیز خاصی نیست فقط زمان بره
من تو دانشگاه چندین نفر دیدم دارن برق میخونن :blink:-- یکیشون این ترم با هام همکلاسیه وقتی اولین بار دیدمش فکر کردم رئیس دانشگاه یا پیرترین استاد دانشگاست ولی یهو نشست رو صندلی بعدش استاد اومد
انگیزه داداش ؛ انگیزه
انگیزه اون نیروی نهانی هست که هیچکس نمیبینه-بوش رو استشمام نمیکنه و صدایی ازش نمیشنوه تا اینکه یه روز اون نیرو آدم رو جایی میرسونه که تو چشم همه باشه ؛ همه مثل## بوش میکنن و به به میگن و صداش گوش فلک رو کر میکنه
آره داداش داستان اینه
پزشکی که چیز خاصی نیست فقط زمان بره
من تو دانشگاه چندین نفر دیدم دارن برق میخونن :blink:-- یکیشون این ترم با هام همکلاسیه وقتی اولین بار دیدمش فکر کردم رئیس دانشگاه یا پیرترین استاد دانشگاست ولی یهو نشست رو صندلی بعدش استاد اومد
انگیزه داداش ؛ انگیزه
انگیزه اون نیروی نهانی هست که هیچکس نمیبینه-بوش رو استشمام نمیکنه و صدایی ازش نمیشنوه تا اینکه یه روز اون نیرو آدم رو جایی میرسونه که تو چشم همه باشه ؛ همه مثل## بوش میکنن و به به میگن و صداش گوش فلک رو کر میکنه
آره داداش داستان اینه
اتفاقا پزشکی چیز خاصی هست تنها رشته ای هست هیچ وقت اشباع نمیشه و براش کار خوب هست الا ن شما همین مهندسی برق ببین پر ریخته کیلیو کیلو دانشگاه ها دارن مهندس برق میریزن بیرون همه هم الاف و بیکار
رفیق اشباع نمیشن اما میان تو درمانگاه ها و بیمارستانا مریضه اورژانسی بردیم داره از تنگی نفس خفه میشه جا اینکه اکسیژن بزنه واسش داره تو کتاب قطور پزشکیش نگاه میکنه که چکار کنه! :blink:
همونطور که رشتههای فنی ضعیف شدن رشتههای پزشکی هم الان وضع خوبی ندارن واسه همینه که همه دنبال پزشک جا افتاده و سنّ بالا هستن برای مداوا!
به خاطر همینه که حتی از یون مرغم سر در نمیاری دیگه-- پِِِِـــــیِِـــــری
بهتر ازتویم که بای جرز دیواری!!
به درد همونم نمیخوری