AhangCity.CoM
Registered User
درد مشترک داش من تازه 530 ضرر کردمتو دوران وبمستریم کلا تنها سوتی که دادم استفاده از اینترنت رایگان تبیان بود که همون اینترنت رایگان 7 سال پیش برام 450 تومن قبض هدیه داد
درد مشترک داش من تازه 530 ضرر کردمتو دوران وبمستریم کلا تنها سوتی که دادم استفاده از اینترنت رایگان تبیان بود که همون اینترنت رایگان 7 سال پیش برام 450 تومن قبض هدیه داد
خدا به پدر مادر ات صبر بدهاعتراف میکنم تو اینترت عاشق شدم و بعدش شکست عشقی خوردممممم :general306: ینی از من اسگول تر هم پیدا میشههههه:general404::general404:
من تو دنیای واقعی هم نمیتونم به این درجات عظمی برسم چه برسه به اینترنت
:general509:
ما که هروقت اومدیم یکی رو مخ کنیم فهمیدیم پسر بوده با آی دی دختر =))اره خدایی هر وقت اومدیم یکی و مخ کنیم با شکست رو به رو شدم :|
پس انتخاب های من درست بوده چون اگه پسر بودن اسکلم می کردن :|ما که هروقت اومدیم یکی رو مخ کنیم فهمیدیم پسر بوده با آی دی دختر =))
اعتراف میکنم تو اینترت عاشق شدم و بعدش شکست عشقی خوردممممم :general306: ینی از من اسگول تر هم پیدا میشههههه:general404::general404:
داداش مگه وبمستر عاشق میشه؟!!!من که نمیدونستم!!!من تو دنیای واقعی هم نمیتونم به این درجات عظمی برسم چه برسه به اینترنت
:general509:
اتفاقا ادامه اش قشنگ بود که نگفتی :دیحالا که بازار اعترافات داغه ...
---
9 سال پیش برای اینکه خونواده نفهمن میرم اینترنت و پول تلفن و بندازن گردنم ی سیم تلفن بلند که از وصل کردن 3 تا سیم 1.5 نیم متری به وجود اومده بود رو از پشت کامپیوتر و زیر فرش و موکت به پشت تلفن کشیدم که چند ماهی به همین منوال استفاده کردیم تا وقت خونه تکونی فرا رسید
خدا به پدر مادر ات صبر بده جوون :|آقو ما سال 87 یا 86 بود فکنم یه سایت زدیم بنامcarinfo.ir
آقو این اولین تجربه وبمستری سایتمون بود.!!
هاست و دامین رو که گرفتیم دیدیم هیچی نداره!
گفتیم باز 1000 رحمت به وبلاگ که یه کنترول پنلی داشت!
آقو ما رفتیم بازار گفتیم یه سی دی طراحی سایت میخوایم. یارو هم یه ماکرو مدیا دریم ویور بهمون داد..
نشستیم صفحات سایت رو یکی یکی اینطوری ساختیم >>> index.php gallery.php about.php news.php و لینک کردیم به همدیگه : )))))))))))))
آقو کم کم صفات سایت زیاد شد!! ما هم بعد از یک سال فعالیت دیدم سایت داری خیلی زحمت میخواد! :دی
سایتو ولش کردیم به امان خودش تا منتقضی شد!
بعد از یک سال فهمیدم دامین هم منقضی میشه!! رفتیم دیدم بعله! منقضی شد و یکی دیگه گرفتتش!! زنگ زدم گفت 350 تومن مشتری داره نمیدمش! :|
با معذرت که دارم اینجا میگم اما خدایی دوست و اشنا و فامیل مارو کچل کردن با این لاین و وایبر و واتس اپ و... :general208:بعضی از آشناها هنوز این سوالا رو درباره وایبر و لاین و ... (نمیدونم کدومشونه استفاده نمیکنم) ازم میپرسن :general304:
من که با خوندن این تایپیک، به زندگی امیدوار شدم :دیبا معذرت که دارم اینجا میگم اما خدایی دوست و اشنا و فامیل مارو کچل کردن با این لاین و وایبر و واتس اپ و... :general208:
(جالا که پست دادم بگم که دمتون گرم کلی شاد میشیم با خوندن اعترافات :دی)
دقیقا من همینکار رو کرده بودم ، کایل برق رو گرفتم بود از زیر فرش رد کرده بودم ! یک روز مادرم فرش رو بلند کرد ، همانا ما هم از پشت کامپیوتر فرار کردمحالا که بازار اعترافات داغه ...
---
9 سال پیش برای اینکه خونواده نفهمن میرم اینترنت و پول تلفن و بندازن گردنم ی سیم تلفن بلند که از وصل کردن 3 تا سیم 1.5 نیم متری به وجود اومده بود رو از پشت کامپیوتر و زیر فرش و موکت به پشت تلفن کشیدم که چند ماهی به همین منوال استفاده کردیم تا وقت خونه تکونی فرا رسید
دقیقا من هم سال 83 بود ، اوایل اش که سایت های خارجی میرفتم ، اولیش سایت یاهو بود ! فکر میکردم به امریکا وصل میشم :دی بعد تو یک مجله خوندم هزینه اش مثل مکالمه عادی هست.آقا منم یه اعتراف کنم
حدود سال 82-83 بود که تازه وارد اینترنت شده بودم و می خواستم پول در بیارم فقط یک مشکل بزرگی که همیشه ذهنم درگیرش بود و جلوی پیشرفتم رو گرفت این بود که فکر می کردم اگه توی سایت های خارجی بری پول تلفن خارج از کشور برامون میاد.
مخصوصا یاهو رو که می دیدیم فکر می کردم هزینه تماس با آمریکا واسمون میاد. به همین دلیل یاهور رو باز می کردم و سریع اینترنت رو قطع می کردم و کاپل تلفن رو هم برای محکم کار می کشیدم :general406: