• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

الان دارید چه کتابی میخونید

orginalfilm

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,540
محمد پیغمبری که از نوباید شناخت

نویسنده اش یه اسپانیایی هست، واقعا کتاب خوبیه، حرف نداره.

lilyrose

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,207
بوی عطر گلاب

آنا وودوارد/ترجمه ی ساغر ساغر نیا

lilyrose

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,207
شبانه هندی

آنتونیو تابوکی / ترجمه ی فرامرز ویسی

Kamyar-Butch

Registered User
لایک‌ها
144

دوست عزیز ؛ اسم شریفت رو نمیدونم چیه ؟

من این کتاب محمد پیغمبری که از نو باید شناخت رو خوندم .

نویسندش کنستانتین ویرژیل گئورگو هست و اهل رومانی هم بوده .

البته اگه اشتباه نکنم به خاطر فضای دیکتاتوری و کمونیستی رومانی آن دوران ، به فرانسه مهاجرت میکنه .

حالا جالب اینجاست که ایشون حتی مسلمان هم نبوده . ولی برای تحقیق درباره زندگی پیامبر به عربستان و صحراهای اون کشور سفر میکنه .

orginalfilm

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,540

البته اگه اشتباه نکنم به خاطر فضای دیکتاتوری و کمونیستی رومانی آن دوران ، به فرانسه مهاجرت میکنه .

حالا جالب اینجاست که ایشون حتی مسلمان هم نبوده . ولی برای تحقیق درباره زندگی پیامبر به عربستان و صحراهای اون کشور سفر میکنه .

[/COLOR

سلام. من ابوالفضل هستم، ای ول اسمش رو درست میگی ، من الان جهرم نیستم ،دانشگاهم و کتاب همرام نبود.

قبول داری از نظر ریزه کاری های تاریخحرف نداره؟ در باره ی همه چیز نوشته، به نظرم هر مسلمونی باید این کتاب رو بخونه تا توبحث ها کم نیاره و بفهمه واقعا تاریخ اسلام و سرگذشت رسوال الله(ص
چی بوده.

orginalfilm

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,540
الان ساعت 3 نیمه شبه، فردا ریاضی پایانترم امتحان دارم، دارم ریاضی میخونم...

من از نویسندگان این کتاب و کسایی که علم ریاضی رو اختراع کردن ، همینجا در حضور همه اعلام بیزاری میکنم! نامردا این چیه نوشتین!

Pedram_IR

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
کاش کتابهایی رو که در حال خوندنش هستید کمی هم درباره اش توضیح میدادین،مثلا درباره چیه؟ خلاصه اش چیه؟ ترجمه اش چطوره؟ نفس گیره یا روی احساسات آدم اثر می ذاره؟ و...
آخه فقط با یه اسم که آدم متوجه نمیشه که آیا این کتاب رو دوست خواهد داشت یا نه و موضوعش جزء موضوعهای مورد علاقه اش هست یه نه؟

lilyrose

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,207
کاش کتابهایی رو که در حال خوندنش هستید کمی هم درباره اش توضیح میدادین،مثلا درباره چیه؟ خلاصه اش چیه؟ ترجمه اش چطوره؟ نفس گیره یا روی احساسات آدم اثر می ذاره؟ و...
آخه فقط با یه اسم که آدم متوجه نمیشه که آیا این کتاب رو دوست خواهد داشت یا نه و موضوعش جزء موضوعهای مورد علاقه اش هست یه نه؟

سلام دوست عزیز

راستش این تاپیک فقط برای اینه که بگیم الان داریم چه کتابی میخونیم. البته اگر کسی دوست داشته باشه میتونه

یه توضیح خیلی کوتاه در موردش بده ولی در رابطه با معرفی و یا توضیح درباره ی کتاب چند تا تاپیک دیگه هم هست:

http://forum.persiantools.com/t33485.html

http://forum.persiantools.com/t65840.html

http://forum.persiantools.com/t100546.html

نگین

کاربر فعال ادبیات
کاربر فعال
لایک‌ها
71

اينو باباي منم تازگيا داره ميخونه همه جا دسته شه ميگه عاليه
مترجمش ذبيح الله منصوري نيست؟
پروژه ي بعدي فيزيك 2 دارم ديوونه ميشم چرا تموم نميسشه اين امتحانا نمايشنامه ي زن بي اهميت اسكار وايلد همچنان از روي ميز به من چشمك ميزنه

Kamyar-Butch

Registered User
لایک‌ها
144

[/COLOR

سلام. من ابوالفضل هستم، ای ول اسمش رو درست میگی ، من الان جهرم نیستم ،دانشگاهم و کتاب همرام نبود.

قبول داری از نظر ریزه کاری های تاریخحرف نداره؟ در باره ی همه چیز نوشته، به نظرم هر مسلمونی باید این کتاب رو بخونه تا توبحث ها کم نیاره و بفهمه واقعا تاریخ اسلام و سرگذشت رسوال الله(ص
چی بوده.

سلام آقا ابوالفضل .

بله . قبول دارم که کتاب بی نظیری هست و به خیلی از ریزه کاریهای تاریخی و کلا عربستان اون زمان اشاره کرده .

نویسندش استاد دانشگاه بوده ناسلامتی !

به نظر من خیلی بی طرفانه نوشته . اگر این آقا مسلمان بود من فکر میکنم اسیر تعصبات مذهبی میشد .

مثلا ما از بچگیمون عادت کردیم که به خلفای راشدین فحش بدن .

پدربزرگم تعریف میکرد تو مراسم عمر کشون ، با پشگل گوسفند یه چیزی شبیه تسبیح درست میکردن و میگفتن : گو* گو* به ریش عمر گو* !

واقعا همین افراطها و در جاهای دیگه تفریطها بوده که باعث شده مسلمین در قیاس با غربیها پیشرفت آنچنانی نکنن .

ابوبکر و عمر حق زیادی بر گردن اسلام و مسلمین دارن و بی احترامی نباید بهشون بشه .

به نظر من این کتاب محمد رسول الله رو باید در بین کتابهای درسی بگنجونن .

واقعا آدم تا این کتاب رو نخونه ، نمیفهمه که پیامبر و دین اسلام چه سختیها و مشکلاتی رو پشت سر گذاشتن تا امروز دین اسلام ، سالم و سلامت به دست ما رسیده .

orginalfilm

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,540
سلام آقا ابوالفضل .

بله . قبول دارم که کتاب بی نظیری هست و به خیلی از ریزه کاریهای تاریخی و کلا عربستان اون زمان اشاره کرده .

نویسندش استاد دانشگاه بوده ناسلامتی !

به نظر من خیلی بی طرفانه نوشته . اگر این آقا مسلمان بود من فکر میکنم اسیر تعصبات مذهبی میشد .

مثلا ما از بچگیمون عادت کردیم که به خلفای راشدین فحش بدن .

پدربزرگم تعریف میکرد تو مراسم عمر کشون ، با پشگل گوسفند یه چیزی شبیه تسبیح درست میکردن و میگفتن : گو* گو* به ریش عمر گو* !

واقعا همین افراطها و در جاهای دیگه تفریطها بوده که باعث شده مسلمین در قیاس با غربیها پیشرفت آنچنانی نکنن .

ابوبکر و عمر حق زیادی بر گردن اسلام و مسلمین دارن و بی احترامی نباید بهشون بشه .

به نظر من این کتاب محمد رسول الله رو باید در بین کتابهای درسی بگنجونن .

واقعا آدم تا این کتاب رو نخونه ، نمیفهمه که پیامبر و دین اسلام چه سختیها و مشکلاتی رو پشت سر گذاشتن تا امروز دین اسلام ، سالم و سلامت به دست ما رسیده .

سلام ...شما هم اسمت رو بگو .

راست ميگي من وقتي كتاب رو ميخوندم از كاراي تاريخي ابوبكر و عمر خيلي تعجب ميكردم .

درسته خيلي خدمت كردند و نفوذي كه داشتن تو عربهاي اون موقع چند بار جون رسول الله (ص) رو نجات داد ...

اما به اين توجه كنين ... اونا به جاي حساس بازي كه رسيدن باختن ! وقتي بوي قدرت اومد اونا جانشيني ارث

پدريشون ميدونستن .

خلاصه ... درسته خدمت كردند و واقعا لايق فحش دادن نيستن اما اينجا كم آوردند و تقدس ندارن .

Kamyar-Butch

Registered User
لایک‌ها
144

من اسمم کامیاره .

والا در خصوص ابوبکر و عمر بحث خیلی میشه کرد .

به نظر من نباید بیایم و صرف اینکه ابوبکر و عمر خلیفه شدن ، پیشینه اونها رو زیر سوال ببریم .

من مطمئنم که ابوبکر و عمر جزو اهل بهشت خواهند بود .

"Mohammad"

Registered User
لایک‌ها
116
متاسفانه به اون صورت مطالعه غیر درسی ندارم :(
آخرین کتابی که خوندم در مورد ویژوال استدیو بود اسمش " چگونه با c برنامه بنویسیم " بود فکر کنم

orginalfilm

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,540

من اسمم کامیاره .

والا در خصوص ابوبکر و عمر بحث خیلی میشه کرد .

به نظر من نباید بیایم و صرف اینکه ابوبکر و عمر خلیفه شدن ، پیشینه اونها رو زیر سوال ببریم .

من مطمئنم که ابوبکر و عمر جزو اهل بهشت خواهند بود .

به نظر منم بهشتي اند .

اما ما شيعه ها رو علي(ع) تعصب داريم و نميتونيم ببينيم كه اونا حقش رو خوردن ... درسته خيلي بيشتر از بدي هاشون

خدمت كردند . در كل كاش همونجوري كه خدمت كردند ، حرف محمد(ص)‌ رو گوش ميدادند تا عزيز بمونن .

بيخيال ... من خيلي رو اين چيزا حساس نيستم . خوشحال شدم جناب كاميار از آشناييتون .

office

Registered User
لایک‌ها
26
مديرهاي محترم لطفاً تاپيك رو نجات بدن تا كار به جاهاي خطرناك نرسيده!!! :blush:

lilyrose

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,207
چوشینگورا (Chushingura)

تالیف گروهی: تاکدا ایزومو / مییوشی شوراکو / نامیکی سنریو

برگردان: علی فردوسی

در مورد کتاب, از مقدمه:

اگر می شد تاثیر عمومی و منقلب کننده ی تعزیه ی عاشورا و کین خواهی مختار را با سهمگینی تراژیک ادبی

داستان رستم و سهراب در یک اثر هنری فارسی گردآوری کرد, آن وقت می شد آن را با چوشینگورا مقایسه کرد...

از پشت جلد کتاب:

...پرآوازه ترین نمایش در تاریخ تئاتر ژاپن ,هم کابوکی و هم عروسکی ,که الهام بخش نمایش ها فیلم ها و مجموعه

های تلویزیونی بی شماری شده است. این... محبوب ترین نمایش مردم ژاپن داستانی از وفاداری سامورائی

ها.تاریخ ژاپن کمبریج ,جلد چهارم, ص 758

mahmahot

Registered User
لایک‌ها
1,094
دوستان عزیز
کتابهای ترجمه شده توسط مرحوم ذبیح ا... منصوری سندیت تاریخی ندارند حتی نویسنده های این کتابها نامهای جعلی هستند در برخی موارد.اغلب پرورده ذهن خود مرحوم منصوری بودند.این کتاب بالا هم که معرفی کردید همینگونه است پس زیاد روی این کتابها تکیه نکنید.

هاکلبری فین ترجمه و چاپ قدیمی ابراهیم گلستان رو پیدا کرده ام ولی وقت خوندنشو ندارم:lol:

PinkOolini

Registered User
لایک‌ها
6
زنده ام که روایت کنم-گابریل گارسیا مارکز-کاوه میر عباسی- نشر نی
کمی از متن پشت جلد رو براتون می نویسم فکر کنم توضیح خوبیه برای کتاب:
زنده ام که روایت کنم ,بی شک یکی از کتاب های انگشت شماری است که طی دهه ی گذشته میلیون ها نفر از شیفتگان ادبیات ناب و والا چشم به راهش بوده اند:
باز آفرینی موجز دوران سرنوشت ساز زندگی گابریل گارسیا مارکز.

الان رسیدم صفحه ی 471(کتاب 694 صفحه هستش)میخونم که :قبل از خداحافظی کتابی با جلد چرمی را انتخاب کرد و با حالتی رسمی به من داد.گفت :"شاید یک روز نویسنده ی خوبی بشوی ولی هیچ وقت رمان نویس خوبی نمی شوی اگر با کلاسیک های یونان آشنایی عمیق نداشته باشی".
(گوشه ای از صحبتهای گوستابو ایبارا با مارکز هستش)

lilyrose

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,207
امروز شروع کردم:

دختری با گوشواره های مروارید

نوشته ی تریسی شوالیه / ترجمه ی طاهره صدیقیان

the-enigmatic-girl-with-a-pearl-earring-vermeer.jpg

داستان از زبان دختری روایت میشه که مدتی به عنوان خدمتکار در خونه ی یان ورمر ,نقاش هلندی (1675-.1623 )

مشغول به کار هستش.(تریسی شوالیه در کتاب جذاب " دختری با گوشواره های مروارید " تاریخ و افسانه را از نظر

هنری و احساسی در هم می آمیزد.- از پشت جلد کتاب)

در سال 2003 فیلمی با همین عنوان و بر اساس این کتاب ساخته شد که اسکارلت جوهانسون و کالین فرث از

بازیگران اصلی این فیلم بودند.

lilyrose

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,207
میخوام این کتاب رو شروع کنم:

برف سیاه

نویسنده: میخاییل بولگاکف / مترجم: احمد پوری

از مقدمه: ...می توان این رمان را به اعتباری بخشی از بیو گرافی خود بولگاکف دانست. او

در این داستان با طنز تلخی انتقام خود را از دستگاه سانسور و عاملان آن می گیرد...

پ.ن: امیدوارم این کتاب به گیرایی و جذابیت مرشد و مارگریتا و یا دل سگ باشه!

بالا