orginalfilm
کاربر قدیمی پرشین تولز
محمد پیغمبری که از نوباید شناخت
نویسنده اش یه اسپانیایی هست، واقعا کتاب خوبیه، حرف نداره.
دوست عزیز ؛ اسم شریفت رو نمیدونم چیه ؟[/COLOR
من این کتاب محمد پیغمبری که از نو باید شناخت رو خوندم .
نویسندش کنستانتین ویرژیل گئورگو هست و اهل رومانی هم بوده .
البته اگه اشتباه نکنم به خاطر فضای دیکتاتوری و کمونیستی رومانی آن دوران ، به فرانسه مهاجرت میکنه .
حالا جالب اینجاست که ایشون حتی مسلمان هم نبوده . ولی برای تحقیق درباره زندگی پیامبر به عربستان و صحراهای اون کشور سفر میکنه .
سلام. من ابوالفضل هستم، ای ول اسمش رو درست میگی ، من الان جهرم نیستم ،دانشگاهم و کتاب همرام نبود.
قبول داری از نظر ریزه کاری های تاریخحرف نداره؟ در باره ی همه چیز نوشته، به نظرم هر مسلمونی باید این کتاب رو بخونه تا توبحث ها کم نیاره و بفهمه واقعا تاریخ اسلام و سرگذشت رسوال الله(ص
چی بوده.
کاش کتابهایی رو که در حال خوندنش هستید کمی هم درباره اش توضیح میدادین،مثلا درباره چیه؟ خلاصه اش چیه؟ ترجمه اش چطوره؟ نفس گیره یا روی احساسات آدم اثر می ذاره؟ و...
آخه فقط با یه اسم که آدم متوجه نمیشه که آیا این کتاب رو دوست خواهد داشت یا نه و موضوعش جزء موضوعهای مورد علاقه اش هست یه نه؟
دوست عزیز ؛ اسم شریفت رو نمیدونم چیه ؟[/COLOR
من این کتاب محمد پیغمبری که از نو باید شناخت رو خوندم .
نویسندش کنستانتین ویرژیل گئورگو هست و اهل رومانی هم بوده .
البته اگه اشتباه نکنم به خاطر فضای دیکتاتوری و کمونیستی رومانی آن دوران ، به فرانسه مهاجرت میکنه .
حالا جالب اینجاست که ایشون حتی مسلمان هم نبوده . ولی برای تحقیق درباره زندگی پیامبر به عربستان و صحراهای اون کشور سفر میکنه .
سلام. من ابوالفضل هستم، ای ول اسمش رو درست میگی ، من الان جهرم نیستم ،دانشگاهم و کتاب همرام نبود.
قبول داری از نظر ریزه کاری های تاریخحرف نداره؟ در باره ی همه چیز نوشته، به نظرم هر مسلمونی باید این کتاب رو بخونه تا توبحث ها کم نیاره و بفهمه واقعا تاریخ اسلام و سرگذشت رسوال الله(ص
چی بوده.
سلام آقا ابوالفضل .
بله . قبول دارم که کتاب بی نظیری هست و به خیلی از ریزه کاریهای تاریخی و کلا عربستان اون زمان اشاره کرده .
نویسندش استاد دانشگاه بوده ناسلامتی !
به نظر من خیلی بی طرفانه نوشته . اگر این آقا مسلمان بود من فکر میکنم اسیر تعصبات مذهبی میشد .
مثلا ما از بچگیمون عادت کردیم که به خلفای راشدین فحش بدن .
پدربزرگم تعریف میکرد تو مراسم عمر کشون ، با پشگل گوسفند یه چیزی شبیه تسبیح درست میکردن و میگفتن : گو* گو* به ریش عمر گو* !
واقعا همین افراطها و در جاهای دیگه تفریطها بوده که باعث شده مسلمین در قیاس با غربیها پیشرفت آنچنانی نکنن .
ابوبکر و عمر حق زیادی بر گردن اسلام و مسلمین دارن و بی احترامی نباید بهشون بشه .
به نظر من این کتاب محمد رسول الله رو باید در بین کتابهای درسی بگنجونن .
واقعا آدم تا این کتاب رو نخونه ، نمیفهمه که پیامبر و دین اسلام چه سختیها و مشکلاتی رو پشت سر گذاشتن تا امروز دین اسلام ، سالم و سلامت به دست ما رسیده .
سلام آقا ابوالفضل .
بله . قبول دارم که کتاب بی نظیری هست و به خیلی از ریزه کاریهای تاریخی و کلا عربستان اون زمان اشاره کرده .
نویسندش استاد دانشگاه بوده ناسلامتی !
به نظر من خیلی بی طرفانه نوشته . اگر این آقا مسلمان بود من فکر میکنم اسیر تعصبات مذهبی میشد .
مثلا ما از بچگیمون عادت کردیم که به خلفای راشدین فحش بدن .
پدربزرگم تعریف میکرد تو مراسم عمر کشون ، با پشگل گوسفند یه چیزی شبیه تسبیح درست میکردن و میگفتن : گو* گو* به ریش عمر گو* !
واقعا همین افراطها و در جاهای دیگه تفریطها بوده که باعث شده مسلمین در قیاس با غربیها پیشرفت آنچنانی نکنن .
ابوبکر و عمر حق زیادی بر گردن اسلام و مسلمین دارن و بی احترامی نباید بهشون بشه .
به نظر من این کتاب محمد رسول الله رو باید در بین کتابهای درسی بگنجونن .
واقعا آدم تا این کتاب رو نخونه ، نمیفهمه که پیامبر و دین اسلام چه سختیها و مشکلاتی رو پشت سر گذاشتن تا امروز دین اسلام ، سالم و سلامت به دست ما رسیده .
سلام ...شما هم اسمت رو بگو .
راست ميگي من وقتي كتاب رو ميخوندم از كاراي تاريخي ابوبكر و عمر خيلي تعجب ميكردم .
درسته خيلي خدمت كردند و نفوذي كه داشتن تو عربهاي اون موقع چند بار جون رسول الله (ص) رو نجات داد ...
اما به اين توجه كنين ... اونا به جاي حساس بازي كه رسيدن باختن ! وقتي بوي قدرت اومد اونا جانشيني ارث
پدريشون ميدونستن .
خلاصه ... درسته خدمت كردند و واقعا لايق فحش دادن نيستن اما اينجا كم آوردند و تقدس ندارن .
من اسمم کامیاره .
والا در خصوص ابوبکر و عمر بحث خیلی میشه کرد .
به نظر من نباید بیایم و صرف اینکه ابوبکر و عمر خلیفه شدن ، پیشینه اونها رو زیر سوال ببریم .
من مطمئنم که ابوبکر و عمر جزو اهل بهشت خواهند بود .