• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

انتقادات و پيشنهادات بخش مشاركت

وضعیت
موضوع بسته شده است.

هستی

همکاربازنشسته
لایک‌ها
709
من خیلی عذر می خوام چرا ما باید به خاطر بی مسئولیتی و سودجویی یه عده دیگه دوستان خودمون رو اذیت کنیم و توی محدودیت قرار بدیم؟ مثلا من به عنوان مشارکت کننده تا حالا تو سریال های زیادی مشارکت کردم تا به اینجا هم دی وی دی و دایوایکس برام مهم نبوده ولی چندین سریال هستن و بودن که من دوست داشتم نسخه دی وی دیشو داشته باشم چون اعضای خانواده هم بتونن ببینن نه اینکه برم بفروشمش. در ضمن جلوی سودجویی بعضی ها رو نمی شه هیچ جوری گرفت هر چقدر که پیش گیری کنید بازم یه راهی پیدا می کنن. بهترین راه اینه که اونا رو محدود کنیم نه خودمون رو .مثلا از مدیر بازارچه بخوایم به قول جناب ققنوس لیست سریال های مشارکتی رو بزارن یا به فروشنده ها بگیم فیلم های مشارکتی که در لیست دارند رو مشخص کنند و جلوش عنوان کنند مشارکتی. اگرم می دونید کسی رعایت نمی کنه مدیر بازارچه از فروشنده ها بخواد قبل زدن تاپیک لیست رو براش بفرستن تا اون این کارو بکنه( می تونه نماینده مدیر یا هر کسی که فعاله تو اون بخش باشه) یا اینکه ما هر وقت همچین لیستی دیدیم تو تاپیکش پست بزنیم و بگیم.خلاصه سعی نکنیم بخش و دوستان خودمون رو محدود کنیم

prelude2love

Registered User
لایک‌ها
83
من خیلی عذر می خوام چرا ما باید به خاطر بی مسئولیتی و سودجویی یه عده دیگه دوستان خودمون رو اذیت کنیم و توی محدودیت قرار بدیم؟ مثلا من به عنوان مشارکت کننده تا حالا تو سریال های زیادی مشارکت کردم تا به اینجا هم دی وی دی و دایوایکس برام مهم نبوده ولی چندین سریال هستن و بودن که من دوست داشتم نسخه دی وی دیشو داشته باشم چون اعضای خانواده هم بتونن ببینن نه اینکه برم بفروشمش. در ضمن جلوی سودجویی بعضی ها رو نمی شه هیچ جوری گرفت هر چقدر که پیش گیری کنید بازم یه راهی پیدا می کنن. بهترین راه اینه که اونا رو محدود کنیم نه خودمون رو .مثلا از مدیر بازارچه بخوایم به قول جناب ققنوس لیست سریال های مشارکتی رو بزارن یا به فروشنده ها بگیم فیلم های مشارکتی که در لیست دارند رو مشخص کنند و جلوش عنوان کنند مشارکتی. اگرم می دونید کسی رعایت نمی کنه مدیر بازارچه از فروشنده ها بخواد قبل زدن تاپیک لیست رو براش بفرستن تا اون این کارو بکنه( می تونه نماینده مدیر یا هر کسی که فعاله تو اون بخش باشه) یا اینکه ما هر وقت همچین لیستی دیدیم تو تاپیکش پست بزنیم و بگیم.خلاصه سعی نکنیم بخش و دوستان خودمون رو محدود کنیم

ببين هستی جان چيزی که شما ميگی بر اين فرض استوار شده که تن بديم به اينکه واقعه رخ بده بعد برای جبران اون از حربه هايی که گفتی استفاده کنيم ، اما راه حل عدم پخش dvd به اين خاطر است که اصلاً واقعه امکان رخ دادن نداشته باشه ! فرقش اينه !

هستی

همکاربازنشسته
لایک‌ها
709
خب ما خودمون رو محدود می کنیم تا این واقعه رخ نده غیر اینه؟؟؟( یعنی دی وی دی پخش نمی کنیم تا دست فروشنده نرسه) بیشتر صحبت من اینه که ما نباید خودمون رو محدود کنیم بلکه اونا رو باید محدود کنیم

prelude2love

Registered User
لایک‌ها
83
خب ما خودمون رو محدود می کنیم تا این واقعه رخ نده غیر اینه؟؟؟( یعنی دی وی دی پخش نمی کنیم تا دست فروشنده نرسه) بیشتر صحبت من اینه که ما نباید خودمون رو محدود کنیم بلکه اونا رو باید محدود کنیم

اونها که محدود نميشوند ؟ فوقش اينه که تو forum نميتونند فعاليت کنند .
بماند که من عقيده دارم قالب مهم نيست و ما اينجا واسه چيز ديگه اي جمع شديم !

DarePit

Registered User
لایک‌ها
0
اما من الان یک فکری به سرم زد ... چطور اشتراک سریالهای بازارچه در اینجا و فروش سریالهای اشتراک در بازارچه آزاد بشه . البته لیست سریالهای اشتراکی به همراه قیمتشون هم در تاپیکی به بالای بازارچه اضافه بشه ... اینجوری دیگه اگر کسی سریالای اشتراکی را بخواد به اینجا راهنمایی میشه و مشتریان کسایی که سریالهای اشتراکی را می فروشند هم با یک پست در همون تاپیک فروش سریال به اینجا راهنمایی میشند ...

خوب نظر دوستان چیه ؟؟؟

بقول برادر Darepit : ب د ر و د ...

نازنینی ... ایولا :D

هادی جان واقعا پیشنهاد بسیار جالبیه
فقط به نظرم یه کوچولو با کمبود پخش کننده مواجه بشیم ، البته به این خاطر عرض میکنم که احتمال زیاد سر شما ، استاد rax و سایر دوستان پخش کننده به دلیل سفارشات زیاد خیلی شلوغ خواهد شد.

منی که مشارکتی هم هستم زياد حال نکردم چه برسه که با بخش بازارچه مطرح هم بشه !
ولی اين ايده رو ميشه جور ديگه اي پياده کرد :
هر بنی بشری که در ليسته خودش کارهای اشتراکی گذاشت ، بريزيد تو تاپيکش و هی به اينجا لينک بديد ( ميشه همون پيشنهاد منتها غير رسمی تر )

محمد جان حرف شما به نظر بنده منطقی نیست . چرا ؟
چون ، بازارچه که کف قیمت نداره و فیلم ها با هر قیمتی در حال خرید و فروشه. خب حالا فرض کنید برادر هادی میخواد تو بازارچه یه تاپیک بزنه و هر DVD به قیمت 350 یا 400 بفروشه. حالا کدام فروشنده میتونه اعتراض کنه ؟
سپاسگذارم:)

بقول برادر ghoghnuse : د و س ت د ا ر م :lol:

prelude2love

Registered User
لایک‌ها
83
محمد جان حرف شما به نظر بنده منطقی نیست . چرا ؟
چون ، بازارچه که کف قیمت نداره و فیلم ها با هر قیمتی در حال خرید و فروشه. خب حالا فرض کنید برادر هادی میخواد تو بازارچه یه تاپیک بزنه و هر DVD به قیمت 350 یا 400 بفروشه. حالا کدام فروشنده میتونه اعتراض کنه ؟
سپاسگذارم:)

بقول برادر ghoghnuse : د و س ت د ا ر م :lol:

همهٔ فروشندگان ميتونند اعتراض کنند ، اين برای بار چندم :
بر طبق قوانين فروم ، محصولات بخش اشتراک قابل عرضه در بخش بازارچه نيست !
اين بحث که ديگه کهنه شده ، مگه شما مباحث انتقادات رو دنبال نميکنی عزيز ؟

DarePit

Registered User
لایک‌ها
0
همهٔ فروشندگان ميتونند اعتراض کنند ، اين برای بار چندم :
بر طبق قوانين فروم ، محصولات بخش اشتراک قابل عرضه در بخش بازارچه نيست !
اين بحث که ديگه کهنه شده ، مگه شما مباحث انتقادات رو دنبال نميکنی عزيز ؟

الله اکبر ، آخه محمد جان من الان چه جوابی باید به شما بدم ، خواهشا یه خورده توجه کنید ، بنده فقط مثال زدم و به قول معروف در مثال مناقشه نیست ، وقتی طرحی که برادر هادی دادن مورد قبول همان مدیرانی قرار بگیره که این قوانین رو گذاشتن پس مطمئن باشید تبصره ای هم می تونند در نظر بگیرند.

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
من نميدونم كه قوانين بازارچه به چه شكلي هست!

اما اگر تو بازارچه محصولات مشاركت با همين قيمت داده بشه مشكلي نيست.

هدفمون اصلآ همين بود از اولش كه دوستان به سريالها و فيلمهايي كه ميخوان با هزينه كم برسند!

Asura

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
نمیشه جلوی فروشندگان رو گرفت(چون حتی شده divx هم می فروشن!) تنها کاری که ما باید انجام بدیم معرفی و شناسوندن بخش اشتراکه همین(مثل روشی که سید هادی پیشنهاد دادن).
پس یا باید پخش کاملن آزاد باشه و بدون هیچ محدودیتی یا کاملن سفت و سخت و با لیست خودی و غیر خودی و یک سیستم کاملن منظم ثبت اطلاعات مثل همونی که مدیر محترم Mehdi داره روش کار میکنه.(ولی در هر صورت باز هم دست فروشندگان میرسه!)

prelude2love

Registered User
لایک‌ها
83
الله اکبر ، آخه محمد جان من الان چه جوابی باید به شما بدم ، خواهشا یه خورده توجه کنید ، بنده فقط مثال زدم و به قول معروف در مثال مناقشه نیست ، وقتی طرحی که برادر هادی دادن مورد قبول همان مدیرانی قرار بگیره که این قوانین رو گذاشتن پس مطمئن باشید تبصره ای هم می تونند در نظر بگیرند.

هدفمون اصلآ همين بود از اولش كه دوستان به سريالها و فيلمهايي كه ميخوان با هزينه كم برسند!

خوب ! آيا اين يعنی اينکه مثلاً هادی برود در بازارچه و تاپيک پخش فيلم بزند يا مثلاً آقای مردی برود در بازارچه تاپيک پخش animation بزند ؟
اگه عملی است ، بسم الّله ، از فردا شروع کنیم !

نمیشه جلوی فروشندگان رو گرفت(چون حتی شده divx هم می فروشن!)

همهٔ اين دعوا ها رو کرديم که بگيم divx نميفروشن ، حالا شما ميگی divx ميفروشن ؟

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,291
یه سوال:
این بحث ها همه اش بر می گرده به همین چند تا دونه سریال هایی مثل ارتش سری و پرستاران که "فقط" توی بخش اشتراک پی تی پیدا میشن دیگه درسته؟
چون اگه یکی از بچه های اینجا (یا اصلا هر کس دیگه) سریالی مثل Friends رو که همه جا هست با قیمت پایین شبیه به قیمت اشتراک توی بازارچه بذاره که قانونی بر علیهش نمیشه گذاشت، درسته؟
1670.gif

mahdi.esmaeli

Registered User
لایک‌ها
2
اینکه بریم توی بازارچه تاپیک فروش محصولات بخش مشارکت رو با قیمت مشارکتی بزنیم پیشنهاد جالبیه. ولی اگه متقاضیای این سریالها بیشتر از حد توان پخش کننده ها بشه چی؟ هوووووووووم؟

از طرف دیگه یه پیشنهاد داشتم. به نظرم بهتره که تمام دیسکهای بخش مشارکت یه برچست (Label) بخوره و Autorun داشته باشه تا این بخش رو معرفی کنه.
به نظرم کار سختی نیست. هزینه ای هم نداره. کافیه یکی از بچه های با ذوق یه Label طراحی کنه و بعد برای بخش کننده پست کنیم که روی دیسک ها بچسبونن. چطوره؟

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
خوب ! آيا اين يعنی اينکه مثلاً هادی برود در بازارچه و تاپيک پخش فيلم بزند يا مثلاً آقای مردی برود در بازارچه تاپيک پخش animation بزند ؟
اگه عملی است ، بسم الّله ، از فردا شروع کنیم !

اين الان يعني قانون جديدي اومده كه كساني مثل اين دو دوستمون نميتونن تو بازارچه فعاليت كنند!؟

به هر حال وقتي بخشي براي اين كار هست! براي راحتي دوستان بهتر هست اينجا فعاليت كنند!

اما براي خودم شخصآ مهم نفس كار هست نه جاش!
فكر ميكنم براي ساير دوستان هم اكثرآ همينطور باشه! ;)

prelude2love

Registered User
لایک‌ها
83
اين الان يعني قانون جديدي اومده كه كساني مثل اين دو دوستمون نميتونن تو بازارچه فعاليت كنند!؟

به هر حال وقتي بخشي براي اين كار هست! براي راحتي دوستان بهتر هست اينجا فعاليت كنند!

علی جون من با نوک انگشت به جايی اشاره کردم ، شما چرا به جای نگاه کردن به اونجا ، به نوک انگشت من نگاه کرديد ؟؟؟؟ !

من گفتم اين دوستان نميتونند بروند فعاليت کنند ؟

منظور من عملی نبودن اين مطلب بود نه اشاره به اسامی که مثال زدم !!!!!!

پ.ن. :ضمن اينکه جاش به اين دليل مهمه که اگه اونجا باشه به نظر برخی از دوستان ميتونه راه حل باشه اما اگه اينجا باشه مشکل باقی ميمونه :p

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351

والا ما از روز اول تشکیل اینجا بهونمون این بود که شما داری کار فرهنگی میکنی.. والا خیلی راحت و ساده میشد بهروز گیر بده اینجا بره زیر بخش بازارچه..

ما هیچ وقت نگفتیم شان اینجا رو باید شکوند رو رفت بازارچه.. ولی کسی هم نگفته کار اشتباه و خلاف و غیر عرف هستش..

نمونش تاپیک جناب پیرمرد تو بازارچه...سیستم مشارکتی ولی تاپیک بازارچه ای.. هیچ مشگلی هم نبود...الانم ادامه داره..

ولی دیگه بعضیا تفسیر نکنن مثلا من نوعی بردارم سریالی مثه مارپل رو که مشارکتی ولو 30% هم اینجا تهیه شده ببرم بزارم بازارچه حتی با قیمت مشارکت.. چون شرایط پخش کننده و مسئولیتش و نظارتش فقط اینجا وجود داره و وقتی میگیم سریال مشارکت منظورمون سریالهایی هستش که دوستان با کمک هم و یا کمک 1 نفر خارج از پخش کننده تهیه کردن و دارن اینجا توسط کس دیگه به اشتراک میزارن..

مثال دومش هم یه بنده خدایی فلان سریال رو داده به من گفته اقا این رو بزار تو مشارکت.. حرف طرف کاملا مفوم و متینه.. این اگه میخواست میبرد میداد به ارزونفروشترین فروشنده بازارچه بفروشتش..

ولی مثال نقضش.. من رفتم تاپیک زدم برای فروش موسیقی منتخب تو بازارچه.. الان اینجا دقیقا همون مجموعه داره عرضه میشه.. شاید 5-6 نفر بعد این مارجرا هم پول ریختن و زیاد ریختن بخاطر تاپیک بازارچه و من پولشون رو کم کردم و با نرخ مشارکت فرستادم.. هیچ دلیل نمیشه چیزی که در مالکیت من هستش ( و بارها گفتم مسخره ترین چیر همینه) و خودم از اینترنت دزدیم رو همه اینجا طبق 1 سری تفکرات عجیب و احمقانه ملک شحصی تصورش میکنند نفروشم..

پس یه فروشنده بازارچه شاید دلش بخواد چیزی که تولیستش میده 2هزار تومن بده برای پخش تو مشارکت 350 تومن.. پس عملا اون چیزی که داده باید از لیستش خارج کنه؟ مشخصا اینطور نیست..

پس یکم رو لغت محصولات مشارکت بحث کنید تا بفهمید محصول مشارکت چیزیست که مشارکتی تهیه شده نه تک نفره و در مالکیت خاص 1 نفر..

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
والا ما از روز اول تشکیل اینجا بهونمون این بود که شما داری کار فرهنگی میکنی.. والا خیلی راحت و ساده میشد بهروز گیر بده اینجا بره زیر بخش بازارچه..

شرمنده من اصلآ متوجه اين قسمت نشدم.

اما كلآ من 100% معتقدم كه اين كار يك كار فرهنگي هست. به خاطر همين هم اين بخش رو زير مجموعه فرهنگ نگهداشتم!

وگرنه اين وسط تنها چيزي كه به من ساير مديران محترم اينجا ميرسه! عنايت و لطف دوستان هست كه تو بسته بندي هاي مختلف روزانه براي ما ميفرستند.
(خوشبختانه دوست و دشمن و خودي و غير خودي هم نداره همه با هم لطف دارند به ما)
ما هیچ وقت نگفتیم شان اینجا رو باید شکوند رو رفت بازارچه.. ولی کسی هم نگفته کار اشتباه و خلاف و غیر عرف هستش..
حرف من دقيقآ همين بود. و اگر جمله اي گفتم براي اين بود كه دوستان عزيز داشتن با فرض غلط استدلال ميكردند. من هم اومدم گفتم اين فرض شما غلط هست روش ديگري براي استدلال هاي خودتون پي بگيريد

پس یه فروشنده بازارچه شاید دلش بخواد چیزی که تولیستش میده 2هزار تومن بده برای پخش تو مشارکت 350 تومن.. پس عملا اون چیزی که داده باید از لیستش خارج کنه؟ مشخصا اینطور نیست..

نه ديگه! قبلآ هم گفته بودم! اگر فروشنده رضايت داشته باشه كه مشاركت و با شرايط ما پخش بشه كه مشكلي نيست
مشكل برعكس اين قضيه هست.
يعني از اينجا گرفته و ميره با قيمت بالا ميفروشه!

ببينيد! اين هم فقط به اين خاطر اشكال داره كه ما داريم كار فرهنگي ميكنيم نه تجاري

بله اگر كار تجاري ميكردي ميگفتيم هر كسي كه سريال رو گرفت مالك اون هست.(از اونجاييكه تو ايران مفهومي به اسم كپي رايت نداريم) و ميتونه با اون هر كاري بكنه!
بازار هم مشخص هست قيمت هم مشخص هست!
اگر كسي تونست 1000 برابر قيمت ما بفروشه! ناز شصتش.
اين ديد كاملآ بازاري هست.

اما ديد ما اين نيست! ديد ما اينه كه ياد بگيريم بهم كمك كنيم و منابع خودمون رو با هم Share كنيم.
و اهداف كلان ديگه! كه در حد خودمون و قابليتهاي فروم سعي در انجامش داريم

حالا هم هادي نظرات جديدي در مورد نحوه تامل ما با بازارچه اينجا داده!
اگر كسي اعتراضي نداره بريم براي اجرايي كردنش

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
اين تاپيك عملآ به جايي براي كل كل كردن و دعواهاي قديمي و جديد تبديل شده!

اين وسط چند پيشنهاد هم ميشه كه در بين درياي احترام متقابل دوستان گم ميشه!

چندي پيش هم به خاطر همين موضوع ها تاپيك انتقادات و پيشنهادات رو بسته بودم! و مجددآ اين رو باز كردم!

در اين چند روز اخير من نه پستي از اين تاپيك پاك كردم و نه پست شخصي رو اديت كردم دوستان عزيز دقت بيشتري بكنند قبل از اينكه محاكمه كنند و بعد هم مجازات.

من براي آخرين بار سعي ميكنم به شيوه خودم اين مشكلات رو حل بكنم! و از اين به بعد هم اصلآ مايل نيستم شاهد برخورد هاي شخصي و دعواهاي اينچنيني بين اعضاي اين بخش باشم!

از دوستان قديمي تر هم خواهش ميكنم با رفتارشون معلمي براي اعضاي جديدتر و جوانتر باشند

اين تاپيك رو موقتآ قفل ميكنم هر كدام از دوستان اگر پيشنهادي براي بخش دارند به Daneel Olivaw مدير محترم بخش PM بده بعد از بررسي اوليه به راي گذاشته ميشه تا همه در موردش نظر بدن و اجراييش كنيم!

متشكرم

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
خب با سلام خدمت تمام دوستان قديمي و جديد!

فعالان بخش و دوستان ديگر!

اين تاپيك رو مجددآ باز ميكنم! با اين اميد كه فقط جايي براي بيان آزادانه انتقادات و پيشنهادات افراد در مورد بخش باشه!

يك تاپيك ديگه هم باز ميكنم كه توش دوستان مسائلي كه مربوط به شخص ميشه رو مطرح كنند!

چند پست اخير اين تاپيك هم پاك ميشه!
دوستان براي ادامه بحث به همون تاپيك مراجعه كنند

يك نكته مهم: از اين به بعد! اگر كسي بخواد با تملق و چاپلوسي امتياز بگيره يا با ادبيات لمپني باج گيري كنه به شدت برخورد خواهد شد

درخواست دارم شان بخش و تمام كسانيكه اين مطالب رو ميخونن حفظ بشه!

با تشكر

Mehdi

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
49
تاپیک باز شد ...

آهـــــــــــــــا ی اون چـــــــوب منو بیار .... اونو نــــگـــه دار نزار در بره الان میـــــــــــــــام...
5z5u4wg.gif

DIXIE CHICKS

Registered User
لایک‌ها
661
خب با سلام خدمت تمام دوستان قديمي و جديد!

يك نكته مهم: از اين به بعد! اگر كسي بخواد با تملق و چاپلوسي امتياز بگيره يا با ادبيات لمپني باج گيري كنه به شدت برخورد خواهد شد

درخواست دارم شان بخش و تمام كسانيكه اين مطالب رو ميخونن حفظ بشه!

با تشكر

من همیشه گفتم تو پی تی وام بدون بهره می دن این علی همش تکذیب می کنه

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا