• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

انتقادات و پيشنهادات بخش مشاركت

وضعیت
موضوع بسته شده است.

lord_voldmort

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اینو من تو همون تاپیک سیمپسون هم پیشنهاد دادم , خیلی باحاله این:D

كسي جور نكرد اين Family Guy رو ؟!!!

من سيزن 2 و 5 ش رو دارم ولي 1 و 3 و 4 ش رو ندارم

نميدونم كسي هست كه داشته باشه يا نه ؟!

ghoghnuse

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
كسي جور نكرد اين Family Guy رو ؟!!!

من سيزن 2 و 5 ش رو دارم ولي 1 و 3 و 4 ش رو ندارم

نميدونم كسي هست كه داشته باشه يا نه ؟!

سلام دوست عزيز

اقاي مردي دو ماهي هست كه اين سريال را پخش مي كنند ...

دوستدار

ghoghnuse

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام به همه دوستان

چند روز پیش یکی از دوستان به من پیغام دادند که می خواستند مجموعه بسیار خوبی از اموزش Photoshop رو با نام Photoshop Top Secret به اشتراک بگذارند و چون دانشگاهشون شروع شده فعلا نمی تونند این زحمت را بعهده بگیرند و خوشحال میشن اگر وظیفه پخش را من بعهده بگیرم ....

این موضوع من را به فکر فرو برد که چرا ما اشتراک محصولات فرهنگی رو از حالت فانتزی فعلی که بیشتر در زمینه سریال و موسیقیه ، کسترش ندیهیم و اشتراک محصولات فرهنگی دیگری رو مثل نرم افزارها به اون اضافه نکنیم .

از جمله محصولات فرهنگی که میشه اشتراکشون را اغاز کرد :

- مجموعه نرم افزارهای کاربردی جدید ( Utility ها ) مثل کاری که King Of Programs یا محصولات مشابه انجام می دند ...

- مجموحه Ebook ها در زمینه های اموزشی مختلف

- مجموعه نرم افزارهای آموزش زبان مثل رزتا استون

- مجموعه ابزارهای ایجاد سایتهای اینترنتی مثل Template monster و ...

- مجموعه ماژولها و ابزارهای برنامه نویسی

- مجموعه سیستمهای عامل ویندوزی و لینوکسی

- مجموعه نرم افزارهای آموزشی

- دیکشنری ها و دایره المعارفها

و ...اشاره کرد .

البته این موارد نباید شامل نرم افزارهای داخلی باشه که دچار قوانین کپی رایت و غیره نشیم .

خوب نظر دوستان چیه ؟؟؟؟

بدرود .

PersianLord

Registered User
لایک‌ها
3
سلام به همه دوستان

چند روز پیش یکی از دوستان به من پیغام دادند که می خواستند مجموعه بسیار خوبی از اموزش Photoshop رو با نام Photoshop Top Secret به اشتراک بگذارند و چون دانشگاهشون شروع شده فعلا نمی تونند این زحمت را بعهده بگیرند و خوشحال میشن اگر وظیفه پخش را من بعهده بگیرم ....

این موضوع من را به فکر فرو برد که چرا ما اشتراک محصولات فرهنگی رو از حالت فانتزی فعلی که بیشتر در زمینه سریال و موسیقیه ، کسترش ندیهیم و اشتراک محصولات فرهنگی دیگری رو مثل نرم افزارها به اون اضافه نکنیم .

از جمله محصولات فرهنگی که میشه اشتراکشون را اغاز کرد :

- مجموعه نرم افزارهای کاربردی جدید ( Utility ها ) مثل کاری که King Of Programs یا محصولات مشابه انجام می دند ...

- مجموحه Ebook ها در زمینه های اموزشی مختلف

- مجموعه نرم افزارهای آموزش زبان مثل رزتا استون

- مجموعه ابزارهای ایجاد سایتهای اینترنتی مثل Template monster و ...

- مجموعه ماژولها و ابزارهای برنامه نویسی

- مجموعه سیستمهای عامل ویندوزی و لینوکسی

- مجموعه نرم افزارهای آموزشی

- دیکشنری ها و دایره المعارفها

و ...اشاره کرد .

البته این موارد نباید شامل نرم افزارهای داخلی باشه که دچار قوانین کپی رایت و غیره نشیم .

خوب نظر دوستان چیه ؟؟؟؟

بدرود .

به نظر من كه عاليه :cool:

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
هادی بخش شبکه و تاپیک اشتراک نرم افزار اونجا رو نیگا کن.. خیلی وقت پیش قرار بود شروع بشه ولی دقت کن به پستهای من تو اون تاپیک... نظیر همین پست ها تو بخش اشتراک بازی هم بود..

متاسفانه یوزر های اینجا 1 سیستم بد دارن.. تا وقتی کار خودشون گیره کاری به منطق و واقعیت و انسانیت ندارن.. خرشون هم از پل گذشت خداحافظ شما... تو بحث نرم افزار 10 برابر این قضایا شدیدتره..

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,291
یادمه چند وقت قبل احسان ادمین پی تی شخصا یه تاپیک رو توی بازارچه (که به فروش مجموعه Lord of Software مشغول بود) بسته بود و گفته بود که از این فروش شکایت شده و من مجبورم ببندمش و به زودی هم باید پاکش کنم.
اگر هم همچین کاری بشه به نظرم باید حداقل دور King و Lord و ... رو خط کشید.
blackeye2.gif

(البته هادی عزیز هم خودشون گفتند که داخلی ها رو باید بی خیال شد). :)

ghoghnuse

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
هادی بخش شبکه و تاپیک اشتراک نرم افزار اونجا رو نیگا کن.. خیلی وقت پیش قرار بود شروع بشه ولی دقت کن به پستهای من تو اون تاپیک... نظیر همین پست ها تو بخش اشتراک بازی هم بود..

متاسفانه یوزر های اینجا 1 سیستم بد دارن.. تا وقتی کار خودشون گیره کاری به منطق و واقعیت و انسانیت ندارن.. خرشون هم از پل گذشت خداحافظ شما... تو بحث نرم افزار 10 برابر این قضایا شدیدتره..

سلام برادر

دیدم ... کاریش نمیشه کرد اینجا ایران است ... چیزی رو که میشه از پاساژ ایران خرید 1000 تومان باید از اونور دنیا دانلود بشه ...

بیخیال مرد ، منو که میشناسی ؛ من با کسی کار ندارم و کار خودمو می کنم .

شما هم که مثل همیشه لطف داری ...

پس شروعش می کنیم ...

بدرود .

ghoghnuse

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
یادمه چند وقت قبل احسان ادمین پی تی شخصا یه تاپیک رو توی بازارچه (که به فروش مجموعه Lord of Software مشغول بود) بسته بود و گفته بود که از این فروش شکایت شده و من مجبورم ببندمش و به زودی هم باید پاکش کنم.
اگر هم همچین کاری بشه به نظرم باید حداقل دور King و Lord و ... رو خط کشید.
blackeye2.gif

(البته هادی عزیز هم خودشون گفتند که داخلی ها رو باید بی خیال شد). :)

درسته برادر .

من چون پیش بینی می کردم گفتم ...

از اون مجموعه بهتر و جدیدتر هست فقط منوی فارسی نداره ...

دوستدارم .

reza_badkonaki

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
325
خیلی خوبه!!!!!!!! البته من زیاد از نرم افزار و این چیزا سر درنمیارم اما در هر صورت درخدمتم!!!!! کاری بود میتونید روی من هم حساب کنید!!!

hamed_am_66

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
با سلام خدمت دوستان عزیزم در PT اللخصوص انجمن اشتراک گذاری پیرو گفته های هادی عزیز در مورد جنبش اشتراک نرم افزاری باید بگم:

به نظر شخص بنده به اشتراک گذاشتن بسته های نرم افزاری مثل کینگ و لرد و امپرور اصلا لزومی نداره چون اگه واقعا 5 دی وی دی نرم افزارهای شرکت پرند(کینگ) رو بگردید 10 تا نرم افزار کاربردی درست گیر نمی یارید یا اگر هم گیر آوردید به احتمال 99 درصد ورژن سوخته (قدیمی) می باشد.

چون شما وقتی 5 دی وی دی رو می گیرید شروع نمی کنید به نصب تک تک نرم افزار ها بلکه با توجه به نیازتون برنامه رو نصب می کنید.حالا اگه شما سه ماه بعد از خرید اینگونه بسته ها اقدام به نصب یک نرم افزاری که لازمش دارید کنید می بینید که ورژن قدیمی شده و بهتره برید جدیدش رو تهیه کنید اونوقته که می سوزید که چرا الکی تومن10 دادید یه بسته نرم افزاری گرفتید . در صورتی که با یه هزینه ی ناچیز یا حتی از طریق اینترنت می تونستید اون یه دونه نرم افزار رو تهیه کنید.

به نظر این حقیر برای تهیه نرم افزار باید به روز و با توجه به نیاز عمل کرد .

:wacko: شدم مثل این پرستو دارم باری به هر جهت می نویسم کم مونده سرکلاف صحبت رو گم کنما...

درکل منظورم اینه که به اشتراک گذاشتن بسته های مختلط نرم افزاری زیاد مهم نیست چون تو یه بسته ممکنه خیلی از نرم افزار ها باشند که یا به دردنخور باشند یا شما لازمشون نداشته باشید (مثل زیباسازهای ویندوز)
ولی به اشتراک گذاشتن کالکشن های آموزشی مثل آموزش های زبان و یا EBOOK ها کار مفیدی است.

prelude2love

Registered User
لایک‌ها
83
دوستان بيايد وقتی يکی ميآد ميگه "کی ميفروشيدش يا برای خريدش چه کار بايد کرد" ، نزنيمش:D ، برخی از اين دوستان اشتراک رو تازه شناختند ! نشيم مثل برخی دوستان که کم لطفی ميکنند و فکر ميکنند همه بايد همه چيز رو بدونند ! خوب ، آشناميشوند و ديگه از اين سوتی ها نميدهند . ما که نبايد بهشون توهين کنيم !

ghoghnuse

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دوستان بيايد وقتی يکی ميآد ميگه "کی ميفروشيدش يا برای خريدش چه کار بايد کرد" ، نزنيمش:D ، برخی از اين دوستان اشتراک رو تازه شناختند ! نشيم مثل برخی دوستان که کم لطفی ميکنند و فکر ميکنند همه بايد همه چيز رو بدونند ! خوب ، آشناميشوند و ديگه از اين سوتی ها نميدهند . ما که نبايد بهشون توهين کنيم !

خيلي پيشنهاد خوبيه ...

البته من خودم از كلمه فروش يا خريد خيلي خوشم نمي ياد چون كارم خريد و فروش نيست و اينجا هم بازارچه نيست و اين كلمات براي من و بسياري از افرادي كه ياد كردين كمي نامانوسه ...

بهتره از اين ببعد با لحن مهربانتري اين موضوع را به دوستان نا آشنا گوشزد كنيم .

موفق باشين ..

بدرود .

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
با توجه به مشكلات بسيار زياد شخصي (كه تعدادي از دوستان كاملآ در جريانش هستند) و اينكه متاسفانه مدت زيادي هست نميتونم مرتب به بخش سر بزنم
از ادامه فعاليت در اين بخش به عنوان مدير معذورم تقاضاي لغو دسترسي هام رو هم دادم و اميدوارم به زودي محقق بشه تا بيش از اين شرمنده دوستان نشم!

از تمام دوستان عزيزي كه در اين مدت از طرف من جفاي در حقشون صورت گرفته طلب بخشش ميكنم!
مسلم بدونيد كه عمدي در كار نبوده و تمام تلاش من در راستاي تحقق عدالت و تقويت روحيه تعاون در اين فروم بوده!

با آرزوي موفقيت براي يكان يكان دوستان عزيزم در اين بخش!

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
با توجه به مشكلات بسيار زياد شخصي (كه تعدادي از دوستان كاملآ در جريانش هستند) و اينكه متاسفانه مدت زيادي هست نميتونم مرتب به بخش سر بزنم
از ادامه فعاليت در اين بخش به عنوان مدير معذورم تقاضاي لغو دسترسي هام رو هم دادم و اميدوارم به زودي محقق بشه تا بيش از اين شرمنده دوستان نشم!

از تمام دوستان عزيزي كه در اين مدت از طرف من جفاي در حقشون صورت گرفته طلب بخشش ميكنم!
مسلم بدونيد كه عمدي در كار نبوده و تمام تلاش من در راستاي تحقق عدالت و تقويت روحيه تعاون در اين فروم بوده!

بری دیگه بر نگردی....بری دیگه بر نگردی....

علی...
bawling.gif
crying.gif

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374

هستی

همکاربازنشسته
لایک‌ها
709

21lrgop.gif
2ik5xcw.gif
qpkwag.gif

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا