• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

انتقادات و پيشنهادات بخش مشاركت

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ieeeman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
Quote:
نوشته ای از live for what?
نه مديران توسط من معرفي ميشن! اگر ادمينهاي سايت موافق باشند به عنوان مدير تعيين ميشن!

علاوه بر فعاليت مفيدشون در بخش بايد از نظر شخصيتي هم مناسب اين كار باشن!

از اونجاييكه كار بسيار پر مشغله اي هست. وقت كافي داشته باشند!

در اون زمينه اطلاعات كافي داشته باشند

و از همه مهتر خودشون مايل به اين كار باشند!

دوستان ديگر هم ميتونن نظرشون رو در مورد اينكه چه كسي مدير بشه بگن ، اما نظر نهايي رو من ميدم!

خیلی ممنونم از پاسخ شما
با توجه به جمله آخر حضرتعالی می خواستم پیشنهاد کنم جناب آقای هادی طباطبایی با نام کاربری ققنوس شخص بسیار مناسبی برای مدیریت بخش اشتراک هستند و صد البته تمام این مشخصاتی را که ذکر کردین را ایشون دارند , از نظر قدیمی بودن در فروم هم که دیگه لازم نیست بگم اکتبر سال 2005 , از نظر شخصیت و اطلاعات هم کاملا برای دیگر دوستان شناخته شده هستند و تنها موردی که می ماند این است که خود ایشون تا چه حد تمایل داشته باشند ( از نظر وقت و دیگر چیزها ) .
از خوبی ها و مردم داری به همین مقدار اشاره کنم که زمانی , بنده به دلایل خاصی نمی تونستم بانک برم و به حساب ایشون پول واریز کنم ایشون بدون دریافت پول چندین و چند سریال و فیلم را برای بنده ارسال کردند , زمانی که برای ارسال پول به یکی از کاربران فروم که در بانک ملت حساب داشتند به مشکل برخورد کردم ایشون بازهم کمکم کردند , البته نه اینکه چون ایشون به من نوعی چندین بار لطف داشتند بخواهم بگم که ایشون سزاوار این پست هستند بلکه با مطالبی که از ایشون در تاپیک های مختلف خوانده ام بیشتر با شخصیت این جوان دوست داشتنی آشنا شده ام .

در صورت امکان این مهم را به همه پرسی بگذارید , تا حداقل در این فرم شایسته سالاری را از نزدیک لمس نماییم .
در هر صورت چه این اتفاق بیافتد و چه نیفتد بنده مراتب تشکر و قدردانی خود را نسبت به این دوست و همفرومی خوبمان اعلام داشته و برای ایشان توفیق و سربلندی روز افزون آرزومندم .
با سپاس و تشکر از بذل توجه شما مدیر محترم و دیگر دوستان خوبم در این تارنما

بدرود

جواب ققنوس

سلام به همه دوستان

از لطف و محبت آقای car20 دوست عزیز و با محبتم بسیار متشکرم ...

ولی متاسفانه همونطور که آقای Live For What ... هم در جریانند ، من به سبب مشغله کاری ، ممکن است روزهای پی در پی نتونم به فروم سر بزنم و این موضوع موجب بروز اشکال و نا هماهنگی خواهد شد ...

جدا از این موضوع دوستان قویتر از من در مورد اطلاعات عمومی در این انجمن بسیارند ...

دیگر اینکه من از نظر شخصیتی کمی تند و بی محابا به همه مشکلات حمله می برم و صبر بسیاری از مدیران فعلی انجمن در من وجود ندارد و این در کل به سود انجمن نخواهد بود ....

نکته دیگر ، جناب آقای علی ، در انتخاب مدیر باید به هماهنگی مدیر جدید با سایر مدیران بخش نیز دقت کند و متاسفانه زمان نشان داده که من با دوستان عزیزم کمی اختلاف سلیقه داریم که گاها بررگ شده و به معضل انجمن تبدیل می شود ...

و در آخر اینکه تمایلی به این موضوع ندارم چون بجز نابود کردن اعصاب و روان و بار مسوولیت ، مدیریت تا کنون برای من ارمغانی به همراه نیاورده ...

امیدوارم با این پست ، مساله مدیریت اینجانب بطور کامل فراموش شود .

دوستدار صفای شما .

بدرود

kuchulu

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به كليه دوستان

با توجه به اينكه من ADSL ام قطع شده و دسترسي به اينترنت ندارم در جريان نبودم . و فعلاً از منزل اقوام اين پست رو ميزنم .

با توجه به محبت مديران عزيز نسبت به دوست عزيزم هادي

و محبتهايي كه قبلاً نسبت به من داشتند !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

تا اطلاع ثانوي دوستان به حساب من پول نريزند .

البته كساني كه قبلاً پول بحساب واريز كردند حتماً سفارششون ارسال ميشه.

خوب یک قدم دیگه به مدیر شدن من نزدیک شدیم!!!!!!:(:eek::wacko:

prelude2love

Registered User
لایک‌ها
83
ديگه الان چه فرقي ميكنه؟ شما اون موقع كه نبايد سنگ اندازي ميكردين، كار خودتونو كردين. حالا هم ادامه بدين ببينين چند نفر ديگه رو ميتونين از اين بخش مايوس كنين...

.

ما هنوز هم هر سریال یا فیلمی که دوستان اون تاپیک بخوان دانلود می کنیم .

مهم این نیست که rax یا ققنوس کجا فعالیت کنند ، مهم اینه که فکرشون پیش شما دوستانه و هر کمکی که بتونند برای پیشرفت فروم داشته باشند ، دریغ نخواهند کرد ...

.

در نتيجه ، جناب amadea ميتونيد نگران نباشيد و هنوز هم آسمون رو آبی ببينيد
من هم سعی ميکنم پستم رو کوتاه بزنم که به قول هادی ، شما زجر نکشيد !
--------------
ماشالا ماشالا ديو سياه هم که باشه جلوی حرف هایی که هادی ميزنه آب ميشه و ميگه هادی امامه !
عجب شعری گفت تو پستی که ازش کوت کردم !

با توجه به محبت مديران عزيز نسبت به دوست عزيزم هادي

و محبتهايي كه قبلاً نسبت به من داشتند !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
تا اطلاع ثانوي دوستان به حساب من پول نريزند .

البته كساني كه قبلاً پول بحساب واريز كردند حتماً سفارششون ارسال ميشه.

بعد از زدن اين پست از هيچ کی هيچ صدايی در نيومد و همه به داستان راستان های شيرين جناب ieee گوش داديم !
يعنی هنوز هم مشخص نيست که اينجا برخی ها دارند با کمک برخی ها برخی از اهداف خودشون رو ديکته ميکنند ؟
يعنی اين بازی اينقدر برای برخگی ها پيچيده است ؟

h_aceofspades

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
من شخصا چون طرفین دعوا رو به شدت دوست دارم (ایضا نفس دعوا رو)

و اعتقاد دارم عدم استفاده از توانمندیهای هر کسی تو مشارکت واقعا خیانت به مجموعه است (حتی کاربرای صفر پسته)

و اقدام به حذف طرفین تیشه زدن به ریشه مشارکته (نمیشه که به ازای هرکاربر یه Paradise داشت که)

پیشنهاد میدم طرفین با کمک مدیریت زمینه های مشارکتشون رو تفکیک کنن و اصلا در زمینه طرف مقابل دخالت نکن

یعنی حتی اگه میخوان کمک هم بکنن مستقیم نکنن (به مصداق نه آبم بده نه سرمو ببر)

اینجوری دعوا هم نمیشه (اونوقت حوصله مون سرمیره)

اصلا صنعت فیلم و سریال و.. انقدر بزرگه که تهیه اش رو میشه بین 100 نفر هم تقسیم (تفکیک) کرد.

بخواید من یه دفتر 100 برگ لینک رپید میدم همه بهتر از اون سریال کذایی (اسمشو نبر)

خداییش اون سریال ارزش ......

---- تورو خدا کسی جوابم و نده که اصلا حس قاطی دعوا شدنو ندارم --- بیاد pm فحشم بده هرکی خواست

ارادتمند همه علی الخصوص محمد و هادی عزیز

امیرفرخ

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
در نتيجه ، جناب amadea ميتونيد نگران نباشيد و هنوز هم آسمون رو آبی ببينيد
من هم سعی ميکنم پستم رو کوتاه بزنم که به قول هادی ، شما زجر نکشيد !
--------------
ماشالا ماشالا ديو سياه هم که باشه جلوی حرف هایی که هادی ميزنه آب ميشه و ميگه هادی امامه !
عجب شعری گفت تو پستی که ازش کوت کردم !

بعد از زدن اين پست از هيچ کی هيچ صدايی در نيومد و همه به داستان راستان های شيرين جناب ieee گوش داديم !
يعنی هنوز هم مشخص نيست که اينجا برخی ها دارند با کمک برخی ها برخی از اهداف خودشون رو ديکته ميکنند ؟
يعنی اين بازی اينقدر برای برخگی ها پيچيده است ؟

نوشته ای از شما آقای ایزدی...

از حالت مشارکت خارج کنيمش و 2 يا 3 نفری بديم دان کنندش و بعدا اشتراکی عرضه کنيمش !

هنوز دوستان و فعالان بخش اشتراک نرفتند و شما رسما داری تیکه پاره میکنی اشتراک رو...
اون موقعی که live for what گفتن بخش اشتراک از اهداف خودش داره دور میشه شما شکلک گذاشتی که یعنی چی، کجا داره دور میشه...متعجب شدی از حرف ایشون...

البته این توضیح رو بدم من، با دان کردن 2 ، 3 نفری یه سریال، بعد از فرستادن برای اون 2 ، 3 نفری که خواهانش بودند، دیگه مدعی وجود نداره، اینجاست که سریال میتونه بره به بازارچه، تا به جای 350 تومن سهم اشتراک ، 1300 تومن فروخته بشه...

شاد باشید...

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
اونجا خيلي سخت ميشد بين بي احترامي به مدير و مشكلات شخصي دو كاربر مرز رو مشخص كرد. وقتي يكي از طرفين مديره و خودش رو دگير يك بحث شخصي كرده موضوع فرق ميكنه. در اين مورد نه تنها اخلاقيات، بلكه حق هم حكم ميكنه كه وقتي براي يك قاضي هم مشكلي پيش بياد و با كسي درگير بشه، قضاوت رو به قاضي ديگري بسپره.

به هر حال من نه شما رو ميشناسم، نه جناب ققنوس رو. از خوندن پستهاي آخر هر دو تون هم ناراحت شدم و نظرم رو بدون جانب گيري گفتم.
حرف تون متين هست (البته کجای اون صحبت ها شخصی بود؟!:blink: ) من يه سوال در مورد مسئله اشتراک پرسيدم . ايشون هم ميتونستن بدون هيچ بی احترامی مثل شما تو همون تاپيک جواب منو بدن. فکر نميکنم من اينقدر بی منطق باشم که نپذيرم که سرعت هم امر مهمی هست! گرچه ايشون در طی 3 ماه گذشته سرعت اصلاً براشون امر مهمی نبود. :happy:ولی وقتی شما و بقيه دوستان هم گفتين اين راه سريع تره، منم گفتم: باشه، منم شريک. (غير از اينه؟!؟!:eek:)

و اما در مورد اينکه کی قضاوت کنه! يا چرا من خودم عمل کردم:

اول از همه حفظ احترام طرفين جز مرامنامه PT هست و دادن کارت هم در صورت خلاف, حق من, چه شخصی چه غير شخصی.

دوم اينکه هيچ وقت فکر کردين که شايد 2 مدير عزيز ديگه اين بخش به علت دوستی اي که با جناب ققنوس دارن، نخوان به ايشون چيزی بگن؟! شايد نخوان بين ايشون و من قرار بگيرن!؟ (کما اينکه بارها اتفاق افتاده!)

يه بار ديگه همين نمايشنامه طنز توهين آميزی که ايشون نوشتن رو بخونين و ببينين چند بار و به چند نفر بی احترامی کردن؟! که من و بقيه سعی کرديم به خنده اين ماجرا رو ختم کنيم تا دعوای ديگه اي راه نيوفتاده! :f34r:

روش بسيار جالبی هم دارن:

اول هر چی دلشون ميخواد ميگن و بعد ميآن ميگن ببخشيد ناراحت تون کردم، حالا آشتی کنيم:eek::blink:. 2 هفته ديگه دوباره همين کار رو تکرار ميکنن.:happy:

خوب حالا:

تمام کاربر ها وقتی مشگلی دارن يا کسی بهشون بی احترامی ميکنه به من و دنی pm ميدن و ميگن فلانی به من اينو گفته و ما اخطار ميديم. حالا من به کی بگم؟؟؟:eek: به مديرانی که نميخوان درگير شن؟! يا به ادمين؟ يا چون من مدير هستم، هر توهينی به شخصيت من شد مهم نيست و بايد فقط بشنوم و هيچ حرفی هم نزنم؟!:blink: که مثلاً ايشون بيان بگن من مشگل شخصيتی دارم؟! :happy: (البته اين کاملاً ميزان ادراک ايشون رو نشون ميده و در زمره صحبت های فوق العاده مؤدبانه ايشون هست!) :)

يا چطوره يه کار ديگه بکنيم؟! من تمام صحبت های ايشون رو که منو و تمام دوستان ديگه اي که اينجا حضور دارن و يا ندارن, در آنها مورد لطف و عنايت خودشون قرار ميدن رو:happy: ، برای همه کاربر ها اينجا بزارم خودتون ببينين که ايشون چقدر در استفاده از لغات سخاوتمند هستن! :rolleyes:

جناب ققنوس، يادمه يه بار pm منو quote کردين گزاشتين تو همين تاپيک:happy:، البته اصلاً مهم نبود چون چيزی که گفته بودم نظر شخصيم بود و هنوزم فکر ميکنم درسته ولی سوالم اينه: شما با اينکه من pm های رد و بدل شده بين من و شما رو اينجا بزارم مشگلی ندارين که؟ دارين؟:eek::blink: چون شما بقدری ملاحظه کردين و به من احترام گزاشتين که ديگه جای حرفی توش باقی نميمونه! :rolleyes: بعد خود دوستان ميتونن قضاوت کنن که کارت زرد برای شما زياد بوده يا کم!:happy: يا اينکه من چقدر صبر و حوصله نشون دادم. :happy: نظرتون چيه؟ :cool:

نظر دوستان چيه؟ شما همه قاضی بی طرف هستين ديگه؟ نه؟

prelude2love

Registered User
لایک‌ها
83
هنوز دوستان و فعالان بخش اشتراک نرفتند و شما رسما داری تیکه پاره میکنی اشتراک رو...

نوشته از من آقای امير فرخ :

من مايلم کمک فراوان کنم !
اگه پايه هستيد ، از حالت مشارکت خارج کنيمش و 2 يا 3 نفری بديم دان کنندش و بعدا اشتراکی عرضه کنيمش !
اگه کمک من رو ميشه جور ديگه اي هم خرج کرد ، من در خدمتم !

ديدی حالا !

اون چبيزی هم که فکر ميکنی من و خيلی ها هستيم ما نيستيم ، عزيز ! ( بگير که حال و حوصلهٔ توضيح ندارم )
-------------
جواب ace گلم رو هم که نبايد بدم ، چون گفته نده ;)

امیرفرخ

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مومنت... تند نرو عزیز،
اگه پایه هستید ... معلومه اون کسی که میخواد این سریال رو داشته باشه اصلا براش مهم نیست اشتراک و نفس اشتراک... میخواد زودتر این سریال رو داشته باشه...
یعنی اینقدر فهم این مشکله؟؟؟
اگه پایه باشید معنی نمیده!! اون شخص میخواد داشته باشه، شما هم که با سخاوت در نظر اون دوستان جلو اومدید و دارید بزرگواری میکنید در نظرشون...
اگه کمک من رو ميشه جور ديگه اي هم خرج کرد ، من در خدمتم !
اون دوستان میان میگن سهم ها چقدر میشه، اگه 2 ، 3 نفری دان کنیم سهممون چقدر میشه...شما هم میگید من خودم 3 سهم میگیرم.. بعدش یه شکللک قشنگ دیگه میذارید : :happy:
اون عزیزان هم که ممنون و متشکر شما هستند که قبول زحمت کردید و کمکتون رو به بهترین شکل خرج کردید...

بعدشم، من طرفم شما بودی، به خیلی ها چی کار دارم که میگی :

اون چبيزی هم که فکر ميکنی من و خيلی ها هستيم ما نيستيم ، عزيز ! ( بگير که حال و حوصلهٔ توضيح ندارم )

شما بگیر عزیز...

ghoghnuse

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام مجدد

بازهم از همه دوستان خواهش می کنم وارد این بازی نشند ...

برادر امیرفرخ ، من از شما خواهش کردم برادر ... می دونم که شما نیت اصلی برخی از دوستان را زیر جملات فریبنده شون تشخیص می دین ، ولی من بازهم مجددا استدعا می کنم کسی جواب این دوستمون را نده . ایشون اینقدر جدی نیستند که بخواین باهاشون یکی به دو کنید . شان خودتون را پایین نیارید ...

اکثریت خاموش انجمن ، خوب می دونه که کی خدمت کرده و کی خیانت ... شما با این کار فقط اعصاب خودت را نابود می کنی ...

دوستان ، خواهش می کنم ...

تشکر از همه عزیران

بدرود .

ghoghnuse

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام به خانم فریدا ....

من روزی که پیغام خصوصی شما را در انجمن قرار دادم ، تازه چند ماهی بود که زمان زیادی را به انجمن اختصاص می دادم و با قوانینش آشنایی نداشتم .

بعد از اینکه اون پیغام خصوصی را در انجمن گذاشتم ، دوستان به من یادآوری کردند که علنی نکردن پیغامهای خصوصی یکی از قوانین نانوشته فرومهاست و من در همون تاپیک عذرخواهی کردم ...

در مورد پابلیک کردن پیغامهای خصوصی من دوست عزیز ، همونطور که بنده مکالمات تلفنی رد و بدل شده در زمان دوستیمون را هیچوقت علنی نخواهم کرد ، و به حرمت همون رابطه عاطفی که بین من و شما وجود داشت ، تمام صحبتهای بین ما همیشه در قسمت اسرار من نگهداری شده و برای هیچکس بازگو نخواهد شد ، شما هم حق علنی کردن پیغامهای خصوصی من را ندارین ...

نمی دونم شما چرا علاقه دارین الان همه رو به لجن بکشید ؟؟ با کوچک کردن من یا بقیه دوستانی که مخالف عقاید شما هستند، شما بزرگ نمی شی دوست عزیز ...

در ضمن ، بهتره بجای شخصی کردن مساله ای که الان به یک مساله عمومی در انجمن تبدیل شده ، سعی در حل مشکل دلسرد شدن 80 درصد از نیروی فعال انجمن به دلیل سیاستهای اشتباهتون بپردازین .

موفق باشی

بدرود .

sokOoooot

همکار بازنشسته
لایک‌ها
77
در ضمن ، بهتره بجای شخصی کردن مساله ای که الان به یک مساله عمومی در انجمن تبدیل شده ، سعی در حل مشکل دلسرد شدن 80 درصد از نیروی فعال انجمن به دلیل سیاستهای اشتباهتون بپردازین .

موفق باشی

بدرود .

الان یه نفر میاد میگه 80 % کجا بود همش چند نفرن ولی به نظره من از 80 درصد هم بیشتره :(

من خودم به شخصه اینجا رو خیلی دوست :p

این خیلی بده به نظر من هرکسی میتونه توی اشتراک کمک کنه همون طوری که توی این فروم من دیده بودم که حتی یه کاربر تازه وارد میومد و تاپیک میزد برای تهیه چیزی که دوست داشت و اونم تهیه میشد وبه همه داده میشد

من بازم خودمو میگم اصلا یه سریال دیدن علاقه ندارم و تنها سریالی هم که از این بخش اشتراک گرفتم مارتال کمبت بود که اونم برای برادرم گرفتم که اینو دوست داشت ولی اینجا رو دوست داشتم و دوست داشتم کمک کنم تا اونجایی که میتونم و اینم راست میگم چون دلیلی برای دروغ گفتن ندارم و تنها دلیلش هم این بود که همه دوستان بتونن بدون هیچ مشکلی استفاده کنن و به نظرم بدون جنگ و دعوا همچی خیلی بهتر پیش میرفت و اگه روابط دوستانه میموند

همین بازم ببخشید برای فضولیه بی موردم خیلی خیلی خیلی زیاد معذرت میخوام از همه

BRADER SHIAN

Registered User
لایک‌ها
2
الان یه نفر میاد میگه 80 % کجا بود همش چند نفرن ولی به نظره من از 80 درصد هم بیشتره :(

من خودم به شخصه اینجا رو خیلی دوست داشتم ولی رفتم و توی فروم بهشت انمیه شرایط ارسالو خوندم که کاربران به دو دسته طلایی و نقره ایی تقسیم کرده بودن و به قول این عزیز "ieeeman" بقیه حلبی خدا رو شکر که من انیمه هم نگاه نمیکنم و اگر هم علاقه ایی داشتم عزت نفسم بهم اجازه نمیداد از این انجمن اشتراک چیزی بگیرم و حتما بشخصه خرید میکردم

این خیلی بده به نظر من هرکسی میتونه توی اشتراک کمک کنه همون طوری که توی این فروم من دیده بودم که حتی یه کاربر تازه وارد میومد و تاپیک میزد برای تهیه چیزی که دوست داشت و اونم تهیه میشد وبه همه داده میشد

من بازم خودمو میگم اصلا یه سریال دیدن علاقه ندارم و تنها سریالی هم که از این بخش اشتراک گرفتم مارتال کمبت بود که اونم برای برادرم گرفتم که اینو دوست داشت ولی اینجا رو دوست داشتم و دوست داشتم کمک کنم تا اونجایی که میتونم و اینم راست میگم چون دلیلی برای دروغ گفتن ندارم و تنها دلیلش هم این بود که همه دوستان بتونن بدون هیچ مشکلی استفاده کنن و به نظرم بدون جنگ و دعوا همچی خیلی بهتر پیش میرفت و اگه روابط دوستانه میموند

همین بازم ببخشید برای فضولیه بی موردم خیلی خیلی خیلی زیاد معذرت میخوام از همه

برادران وخواهران عزیز! اونجا به هرکی که بیشتر پست بزنه بیشتر انیمه داده میشه!حلبم نداریم!پست بزنین انیمه بگیرین!!بعدشم نقد یه فروم جاش تو یه فروم دیگه نیست!(یادش بخیر بی ام سی اینجا نقد کردم دسترسیمو تو بیمس محدود کردن!
hanged.gif
)
خلاصه دوستان اختلافات اینور ربطی به ما اونوریا نداره!مرسی !
16.gif

sokOoooot

همکار بازنشسته
لایک‌ها
77
برادران وخواهران عزیز! اونجا به هرکی که بیشتر پست بزنه بیشتر انیمه داده میشه!حلبم نداریم!پس بزنین انتیمه بگیرین!!بعدشم نقد یه فروم جاش تو یه فروم دیگه نیست!(یادش بخیر بی ام سی اینجا نقد کردم دسترسیمو تو بیمس محدود کردن!
hanged.gif
)
خلاصه دوستان اختلافات اینور ربطی به ما اونوریا نداره!مرسی !
16.gif

من معذرت میخوام من فقط نظرمو گفتم و چون دیدم یکی از مدیران اون فروم اینجا هستن اینو گفتم و من اصلا عضو اون فروم هم نیستم بازم ببخشید گفتم که فضولی بود بازم معذرت

ghoghnuse

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام به همه دوستان

عزیزان ، من از همه خواهش کردم بحث را ادامه ندند ... به خدا اینقدر که من نگران اینم که یکی از دوستان نظری را ابراز کنه که منجر به بی احترامی بهشون بشه ، برای خودم نگران نیستم ...

خواهش می کنم در تایید من یا تکذیب دوستان پستی نزنید چون موجب کدورت و سوء استفاده برخی از کاربرانی که در کمین همچین دو دسته گی هایی نشستند خواهد شد .

آقای سکوت ، دوست خوب من ... ببخشید که مشکلات اینجا باعث شد که شما از شخصی که هیچگونه برخوردی تا امروز با ایشون نداشتین ، عذر خواهی کنید . من از این بابت از شما پوزش می طلبم .

دوستدار معرفت شما .

بدرود .

sokOoooot

همکار بازنشسته
لایک‌ها
77
سلام به همه دوستان

عزیزان ، من از همه خواهش کردم بحث را ادامه ندند ... به خدا اینقدر که من نگران اینم که یکی از دوستان نظری را ابراز کنه که منجر به بی احترامی بهشون بشه ، برای خودم نگران نیستم ...

خواهش می کنم در تایید من یا تکذیب دوستان پستی نزنید چون موجب کدورت و سوء استفاده برخی از کاربرانی که در کمین همچین دو دسته گی هایی نشستند خواهد شد .

آقای سکوت ، دوست خوب من ... ببخشید که مشکلات اینجا باعث شد که شما از شخصی که هیچگونه برخوردی تا امروز با ایشون نداشتین ، عذر خواهی کنید . من از این بابت از شما پوزش می طلبم .

دوستدار معرفت شما .

بدرود .

نه آقا چرا پوزش

تقصیر خوده من بود که توی کاره یه فروم دیگه که اصلا به من ربطی نداشت دخالت و فضولی کردم من بازم عذر میخوام قصد هیچ جسارتی نداشتم به هیچ شخص یا گروهی نظره همه متین و اصلا حقه من نبود که بیام فضولی کنم الان هم میرم اون پستو ادیت میکنم من فقط و فقط ناراحتم که شما و چند تا از عزیزان این بخش دارین میرین و نمیدونم دارم چی میگم و چیکار میکنم بخدا خیلی ناراحت شدم نمیتونین تصور کنید شاید برای یه جای مجازی زیاد باشه ولی من خیلی همه این فروم رو دوست دارم تازگی هم که این فروم اینجوری شده خیلی ناراحتم

بازم ببخشید بخدا من همتون رو دوست دارم با اینکه هیچکدامتون رو نمیشناسم

navid_k

Registered User
لایک‌ها
43
سلام به همه دوستان

دوستدار معرفت شما .

بدرود .

این از بزرگواریتون هست هادی جان

دیگه واقعا کل کل و بحث و دعوا کافیه !
حرفها و گله ها زده شد ، راستش منکه میبینم الان طرفین منطقی هستند و هر دو طرف هم قبول دارند که اصلا آبشون با هم توی یک جوب نمیره و نمیتونن با هم کار کنن ، از طرفی حضور همگی در این بخش مفید و مورد نیاز هست
پس چه بهتر که در یک تاپیک دیگه با حضور برخی دوستان که هر دو طرف قبولشون دارند و با پیشنهاد هایی که داده میشه اختیارات و دامنه ی فعالیت های دوستانی که با هم نمیتونند کار کنند کاملا جدا بشه بطوریکه برخورد و رابطه ی مستقیمی نداشته باشند و در آرامش کاری رو که بهش علاقه دارند و اینهمه وقت براش زحمت کشیدند به پیش ببرند.

باور کنید این مشکل کاملا حل شدنیست .

موفق باشید

Amadea

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,720
اولا كه وحيد و ققنوس عزيز، خيلي ممنون از لطفتون. صميمانه اميدوارم مديران اين بخش تصميماتي بگيرند كه شما مثل سابق كنار بچه ها باشيد.

خانم فريدا،
من واقف به تاريخچه مشكلات شما و جناب ققنوس نيستم، نميخوام هم باشم. اگر شاهد يكي از اين كنتاكتها در تاپيك بافي هم نبودم، شايد تا اين حد دخالت نميكردم و فقط از شرايطي كه باعث شده عزيزاني كه اينهمه فعاليت كردند و اينهمه به گردن ما حق دارند از اين رويه ناراحت بشن ابراز تاسف ميكردم.

در مورد اون تاپيك هم، جناب ققنوس يكماه پيش، 6 نوامبر، گفتن كه چهار فصل آخر روي سرور هست و دانلود نشده. اينجا. اگر قبلش PM بين شما رد و بدل شده من نميدونم و باز هم نميخوام بدونم و از نظر من، برخلاف اونچيزي كه شما ميگيد مسئله مال سه ماه پيش نيست، مال يكماه پيشه و الان كلي سريال در حال دانلوده و طبيعيه كه جناب ققنوس نتونند همه كارها را خودشون انجام بدن و يكسري رو براي دانلود به بازارچه يا كس ديگري بسپرند، ما هم از جون و دل هزينش رو تقبل ميكنيم و انتظار نداريم ايشون به خرج خودشون اينكار رو انجام بدن.

به هر حال شما و يكي ديگه از كاربران، توي اون تاپيك حرفهايي زديد كه منجر به حرفهايي شد كه من از اونها دفاع نميكنم، اما اگر نظر من رو ميخواهيد، شما اگر از كرسي مديريت صحبت ميكرديد، اون حرفها در شان شما نبود و اگر از كرسي كاربر صحبت ميكرديد، نبايد خودتون تو قضيه قضاوت ميكرديد، و تبعات اينكه كسي نتونه بين حرفهاي دو طرف مقصر رو شناسايي كنه رو ميپذيرفتيد. كما اينكه اگر به اون بحث ادامه نداده بوديد، جناب دني اومده بودند و گفته بودند كه اگر اينجا sponsor هست، اينجا دانلود بشه تا سريعتر كار پيش بره، حرفي كه شما اگر چه با اصرار ما قبول كرديد، ولي با كنايه زديد (از كرسي يك كاربر، اون پست در شان يك مدير نبود) و منجر به اين وضعيت شد.

البته اونطور كه وحيد عزيز تو پستشون گفتن، مساله خيلي گسترده تر از اين بحثه و چون من در جريانش نيستم، احتمالا بحث در اين مورد به جايي نميرسه.

باز هم اميدوارم تصميم همه مديران بر روشن كردن مواردي باشه كه اين دوستان خواستارش هستند، تا اونها هم در كنار ما بمونند. كوتاهي كرديم اگر كاري كه از دستمون بر مياد انجام نديم تا اينهمه نيروي خوب سر مشكلاتي كه قابل حله، ديگه تو اين قسمت با تمام توان فعاليت نكنند.

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
12 ساعت من نبودم چقدر پست رد و بدل شده :blink:

اول از همه بگم که خیلی متاسف شدم از اینکه وحید عزیز و آقای مردی هم تصمیمی مشابه هادی گرفتن (هر چند حدس می زدم)

وضعیت در حال حاضر اینطوره: هادی میگه حاضر نیست در این بخش فعالیت کنه مگر اینکه فریدا مدیر نباشه.

وحید و آقای مردی هم به اعتراض به وضعیت موجود پخش رو متوقف کردن.

پس من به عنوان مدیر اگه بخوام این 3 دوست عزیز رو از رفتن منصرف کنم، باید به شرط هادی عمل کنم. که اونم گفتم غیر ممکنه.

دوستان در مذاکره رو بستن، و شرطی که هادی گذاشته کاملا غیر قابل انجامه. اگه این 3 دوست عزیز حاضرن در مورد شرایط موجود و راه حل های ممکن و منطقی برای اینکه دیگه همچین برخوردهایی پیش نیاد بحث کنیم من حاضرم. ولی اگه شرط هادی غیر قابل تغییره، با کمال تاسف دیگه کاری از دست من بر نمیاد.

در صورتی که تصمیم این 3 دوستمون قطعی باشه، از محبتشون و زحماتشون تا اینجا قدردانی می کنم و سریال هایی که تا حالا زحمت پخشش رو می کشیدن رو به توزیع کننده های دیگه می سپاریم. با اینکه وحید و هادی دو عضو کلیدی بخش اشتراک هستن، ولی دلیل نداره با قطع همکاری این دوستان اشتراک مثل سابق به کارش ادامه نده. تحولات توی هر جامعه ای اتفاق میفته و بهتره اگه تصمیم این دوستان قطعیه و تمایل به مذاکره ندارن، تصمیمشون رو با آرامش بپذیریم.

از صفحه های پیش هر پستی پاک شده من پاک کردم. دلیلش هم این بوده که بحث هایی داره مطرح میشه که ربطی به مشکلات اخیر نداره. از دوستان خواهش می کنم اگه در زمینه راه حل های ممکن نظری دارن بیان کنن، ولی اگه قرار باشه مشکلات شخصی و مسائل نامربوط اینجا مطرح بشه و بحث منحرف بشه، و یا پست هایی زده بشه که منجر به پست های زنجیره ای و ایجاد تنش بیشتر بشه، پست ها رو پاک می کنم.

منتظر جواب هادی و وحید عزیز هستم.

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
112 ساعت من نبودم چقد پست رد و بدل شده :blink:

اول از همه بگم که خیلی متاسف شدم از اینکه وحید عزیز و آقای مردی هم تصمیمی مشابه هادی گرفتن (هر چند حدس می زدم)

وضعیت در حال حاضر اینطوره: هادی میگه حاضر نیست در این بخش فعالیت کنه مگر اینکه فریدا مدیر نباشه.

وحید و آقای مردی هم به اعتراض به وضعیت موجود پخش رو متوقف کردن.

پس من به عنوان مدیر اگه بخوام این 3 دوست عزیز رو از رفتن منصرف کنم، باید به شرط هادی عمل کنم. که اونم گفتم غیر ممکنه.

دوستان در مذاکره رو بستن، و شرطی که هادی گذاشته کاملا غیر قابل انجامه. اگه این 3 دوست عزیز حاضرن در مورد شرایط موجود و راه حل های ممکن و منطقی برای اینکه دیگه همچین برخوردهایی پیش نیاد بحث کنیم من حاضرم. ولی اگه شرط هادی غیر قابل تغییره، با کمال تاسف دیگه کاری از دست من بر نمیاد.

در صورتی که تصمیم این 3 دوستمون قطعی باشه، از محبتشون و زحماتشون تا اینجا قدردانی می کنم و سریال هایی که تا حالا زحمت پخشش رو می کشیدن رو به توزیع کننده های دیگه می سپاریم. با اینکه وحید و هادی دو عضو کلیدی بخش اشتراک هستن، ولی دلیل نداره با قطع همکاری این دوستان اشتراک مثل سابق به کارش ادامه نده. تحولات توی هر جامعه ای اتفاق میفته و بهتره اگه تصمیم این دوستان قطعیه و تمایل به مذاکره ندارن، تصمیمشون رو با آرامش بپذیریم.

از صفحه های پیش هر پستی پاک شده من پاک کردم. دلیلش هم این بوده که بحث هایی داره مطرح میشه که ربطی به مشکلات اخیر نداره. از دوستان خواهش می کنم اگه در زمینه راه حل های ممکن نظری دارن بیان کنن، ولی اگه قرار باشه مشکلات شخصی و مسائل نامربوط اینجا مطرح بشه و بحث منحرف بشه، و یا پست هایی زده بشه که منجر به پست های زنجیره ای و ایجاد تنش بیشتر بشه، پست ها رو پاک می کنم.

منتظر جواب هادی و وحید عزیز هستم.

استاد دنی.. من پخش رو بخاطر هادی صرف متوقف کردم؟ اصلا همچین چیزی نوشتم.. من گفتم یه زمانی من با 1 مدیری توافقی کردم.. و هدف و رویه ای در کار بود.. تمام مسائل رو هم فقط اون دوستان در جریان بودن تقریبا.. طبیعی حق دارم انتخاب کنم پخش بکنم یا نکنم.. یعنی این حق طبیعی رو هم ندارم؟ من اصلا کاری به درخواستهای هادی ندارم.. نظرم رو در مورد حرفهای هادی نوشتم. اگه بدنوشتم بگید روشنش کنم..
http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=1553712&postcount=711

بنده اعتراض و غیره و ذالک و اینا نداشتم.. گفتم دست تک تک دوستان رو هم میبوسم.. نیرو که دارید.. مدیریت که حاکمه.. برنامه ریختید.. وقت هم که میگید قراره بزارید.. بسم الله..

حالا چرا ربطش میدید به اعتراض..؟ اگر قرار بر اعتراضی بوده در گذشته ها انجام شده و نتیجه اش هم معلوم بوده.. نیروهای فعلی ازمایششون رو پس دادن و سیستم فکریشون مشخصه..
اصلا کاری هم به خوبی و بدیش ندارم..حتما درست و اصولی هستش و حتما تهش به موفقیت ختم میشه...

بازم میگم من اصلا کاری به هادی و غیره و ذالک ندارم..توافق قبلی و تصمیم قبلی بوده بعد از رفتن علی من دیگه ادامه ندم.. البته سایر دوستان هم از من نظر خواستن گفتم صبر کنید وضع بخش مشخص بشه بعدش تصمیم بگیرن..

دوستان لطفا قضیه رو حداقل درمورد من از این زاویه نگاه کنند..:)

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا